Υποχθόνιοι,Δαίμονες,Τιτάνες;;;









Χιλη : Νεα επιθεση απο ιπταμενα πλασματα
Σύμφωνα με την περιγραφή του Ακούτσα είχε επισκεφθεί το γαμπρό του και όταν επέστρεφε στο σπίτι του με τα πόδια, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, συνάντησε δύο πλάσματα, ένα μικρόσωμο και ένα μεγαλόσωμο, τα οποία του έκλεισαν το δρόμο.

Το σώμα τους έμοιαζε με ανθρώπινο, είχαν κεφάλι σαν σκύλου και διέθετα φτερά. Τα δύο πλάσματα επιτέθηκαν στον αγρότη και άρχισαν να τον δαγκώνουν στα πόδια, στο πρόσωπο και την πλάτη, ώσπου κατάφερε να τους ξεφύγει και πήδηξε σε ένα αγροτικό κανάλι που βρισκόταν κοντά στο δρόμο. Τον ακολούθησαν για λίγη ώρα από τις όχθες του καναλιού, φοβούμενα προφανώς να μπουν στον νερό, και τέλος έφυγαν πετώντας. Ο Ακούτσα να φθάσει στο σπίτι του γαμπρού του, καταματωμένος και με σκισμένα ρούχα, από όπου οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, γύρω στις 5: 30 το πρωί.

Αρχικά ο Ακούτσα είχε αρνηθεί να αναφέρει το συμβάν στις αρχές, φοβούμενος ότι θα τον θεωρούσαν τρελό. στον όμως διέρρευσε η περιπέτειά του από τους οικείους του, έγιναν ΟΙ απαραίτητες έρευνες από την αστυνομία, ΟΙ οποίες φαίνεται να επιβεβαιώνoυν την ιστορία του. ο Ρικάρντο Eντινα, εισαγγελέας της Παράλ, ερεύνησε την υπόθεση και ανέφερε ότι τα τραύματα του αγρότη δεν έχουν γίνει από μαχαίρι, ούτε είναι αμυχές όπως αυτές ενός μεθυσμένου που σέρνεται. Μοιάζουν με δαγκωνιές, όχι όμως ανθρώπινες, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή φύση τους. Επισημαίνει επιπλέον ότι ο Ακούτσα φαίνεται αρκετά επηρεασμένος από το συμβάν και του συνέσωσε να επισκεφθεί κάποιον ψυχολόγο.

Τιτάνες - Ελληνική "Μυθολογία"
Πιστεύω όλοι θα ξέρετε τους Τιτάνες της Ελληνικής "Μυθολογίας".
Τους 12 "Θεόυς" που βοηθούσαν τους Έλληνες να σκοτώνουν τους Τιτάνες;
Τον Ηρακλή;
Για πιιο λόγο σε όλες τις ταινείες που γυρίζουν τα αμερικανάκια παρουσιάζουν τους 12 "Θεούς" ως κακούς που σκοτώνουν τους ανθρώπους;Στην Ελληνική "Μυθολογία" οι 12 "Θεοί" αναφέρονται ως άνθρωποι με υπερφυσικές δυνάμεις που τους βοηθούσαν να σκοτώσουν τους τιτάνες και τους τιμούσαν σαν "Θεούς".Κανένας δεν είπε οτι είναι θεοί.Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε τους Τιτάνες και τα όπλα τους.Όπως καταλαβαίνετε η Ελληνικη "Μυθολογία" είναι αληθινή ιστορία.



Ποιος θα πληρώσει "το μάρμαρο" για το βιβλίο της ιστορίας;;;;

Επιτέλους, αποσύρθηκε το διαβόητο βιβλίο της Ιστορίας της Στ' Δημοτικού! Η κυβέρνηση, με διάφορα τερτίπια, προτίμησε μία αναξιοπρεπή "ήττα", από μία έντιμη αναγνώριση ότι έκανε λάθος. Τι πιο αντρίκιο και ντόμπρο; "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ"!! Σαν γυναικούλες, έσπρωξαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.
Εγείρεται, όμως, τώρα το ερώτημα ποιος θα πληρώσει "το μάρμαρο"; Είχαν δοθεί κάποια χρήματα από την ΕΕ, τα οποία ασφαλώς πρέπει να επιστραφούν, αφού το "πρότζεκτ", όπως λέμε στο χωριό μου, απέτυχε μετά πολλών επαίνων. Ποιος θα πληρώσει όλη αυτή την ιστορία της ... Ιστορίας; Η συγγραφική ομάδα δεν τήρησε το συμβόλαιό της, υπερέβη τα εσκαμμένα κι έσπασε τα μούτρα της. Η Γιαννάκου τα ήξερε και την κάλυπτε. Δεν θα πρέπει τώρα να υποστούν και τις κυρώσεις του νόμου, αν προβλέπονται, αντί να τα φορτώσουν πάλι στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου; Ο Γ. Τράγκας από καιρό ζητούσε την παρέμβαση εισαγγελέα και, ως φαίνεται, μάλλον δίκιο είχε.

Πηγή:greekalert

Είχαν υπογράψει μαζί...δείτε το ΦΕΚ της συμφωνίας...

...Γ. Παπανδρέου και Ε. Βενιζέλος, ως υπουργοί, τη συμφωνία με την Τουρκία για το επαίσχυντο βιβλίο Ιστορίας, το 2001!




Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, η συμφωνία "πολιτιστικής συνεργασίας" Ελλάδας - Τουρκίας στο πλαίσιο της οποίας ξεκίνησε η αναμόρφωση των σχολικών βιβλίων για "τη διόρθωση των ανακριβειών", μεταξύ των οποίων
και το βιβλίο Ιστορίας, είχε υπογραφεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2001. Και ποιοι τότε υπουργοί την υπέγραφαν από ελληνικής πλευράς;
Κρατηθείτε:
Γ. Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών
Ε. Βενιζέλος, ως υπουργός Πολιτισμού
Π. Ευθυμίου, ως υπουργός Παιδείας.
Δ. Ρέππας, ως υπουργός Τύπου.
Δηλαδή είχαν συμφωνήσει τότε, οι σημερινοί αντίπαλοι για τη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!


Αλήθεια, τι λένε σήμερα για το θέμα αυτό; Μιλούν για πολλά, αλλά γι' αυτό σιωπούν. Επειδή τους ...ενώνει!
Το ομογενειακό kalami.net μας θυμίζει μάλιστα και το σχετικό ΦΕΚ της συμφωνίας. Δείτε το ολόκληρο εδώ!

πηγή: press-gr