ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Το πήρατε χαμπάρι; Ότι το υπουργείο παιδείας δεν λέγεται πια υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας, αλλά υπουργείο ...δια βίου μάθησης, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω; Το εθνικής εξαλείφθηκε από τη νέα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και της υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντoπούλου και αντικαταστάθηκε με το Δια Βίου Μάθησης... Μήπως σε λίγο το ονoμάσουν υπουργείο... πολυεθνικής παιδείας ή πολυπολιτισμικής;
Η εγκύκλιος του υπουργείου παιδείας που έφτασε στα σχολεία της χώρας ζητάει από τους διευθυντές να αλλάξουν τις ως τώρα σφραγίδες που περιείχαν το επίθετο "εθνική" στο παιδείας και να τις αντικαταστήσουν με νέες που θα γράφουν δια βίου μάθησης.
Το περίεργο είναι ότι η νέα κυβέρνηση του Γιωργάκη μετά από την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης καταργεί τώρα και τον όρο ΕΘΝΙΚΗ από το υπουργείο παιδείας και ακόμη δεν έχουμε δει καμιά αντίδραση.

ΠΗΓΗ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλεί το ΠΑΜΕ στις 3 Νοεμβρίου

Παράσταση διαμαρτυρίας οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στην Ομόνοια, στα υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους μετανάστες και πρόσφυγες να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας για να διεκδικήσουν, μεταξύ άλλων, τις φυλακίσεις και επιχειρήσεις κατά μεταναστών, νΝα υπάρξουν ανθρώπινοι και αξιοπρεπείς χώροι φιλοξενίας μέχρι να τακτοποιηθούν και όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης και να παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, δωρεάν σίτιση και στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή για τη διατύπωση των αιτημάτων τους.

Επίσης, προστίθεται ότι πρέπει να σταματήσουν τα μέτρα παραπέρα στρατιωτικοποίησης των συνόρων και φρούρησής τους από την FRONTEX και το ευρωπαϊκό σύστημα επιτήρησης των συνόρων.

Ακόμη, το ΠΑΜΕ ζητά τη νομιμοποίηση όσων ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, τη κατάργηση του καθεστώτος των συνεχών ανανεώσεων των αδειών διαμονής, των παραβόλων και προστίμων καθώς και τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης, κόντρα στη σχετική οδηγία.

Προς Λαζόπουλο

Βίντεο που βρίζει την σημαία και την εθνική εορτή...από την σελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη ...

Ένα λιωμίδι που νομίζει πως μπορεί να πιάνει στο στόμα του τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού...
Δεν μας κάνει καμία εντύπωση...γνωρίζουμε πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν κάποιοι...
αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως ο λιωμίδης με το όνομα Μουζουράκης φιλοξενείται από την σελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη....
Και βέβαια θα αναρωτηθείτε γιατί μας κάνει εντύπωση;
είχε δώσει ο Θεοδωράκης άλλα δείγματα;
Οχι βέβαια!
Αλλά τον κύριο αυτόν(Θεοδωράκη) που κάποιοι τον θεωρούν δημοσιογράφο...η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον προορίζει για βασικό στέλεχος της ΕΤ!!!

δείτε το βίντεο
και καμαρώστε τον



Καθικάκι Μουζουράκη πες ότι θες...
γνωρίζουμε πως απλά εσύ και τα αφεντικά σου εκμεταλεύεστε την επικαιρότητα...για να σας κράξουμε και να διαφημιστείτε τζάμπα....σας κάναμε την χάρη...
είστε εντάξει;
αν είστε εντάξει...

τώρα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ και εσύ και η ποντικομαμή δίπλα σου με το καπέλο
...

το βίντεο το είδαμε εδώ

Εφιάλτης Επισήμως πλέον, οι πρώτοι νεκροί από το εμβόλιο H1N1. Τι συμβαίνει;

"Το εμβόλιο κατά της γρίπης H1N1 «έδωσε» τους πρώτους νεκρούς
Πέντε (5) γυναίκες από τη Σουηδία, όλες νοσοκόμες που εμβολιάστηκαν ως κλάδος αναγκαίας προτεραιότητας εμβολιασμού -σύμφωνα με όλες τις κυβερνήσεις- είναι νεκρές από το φάρμακο-εμβόλιο της Pandemrix (GlaxoSmithKline)...
Οι περιπτώσεις «δηλητηριάσεων» από τους εμβολιασμούς χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης, αφού υπάρχει πλήρης αποκλεισμός ακόμη και στους επιστήμονες.
Ο Ομπάμα θέτει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τον ιό της γρίπης, αλλά δεν εμβολιάζει τις κόρες του.
Στο Μιλάνο, που έφθασε το εμβόλιο, 6 στους 10 γιατρούς αρνούνται να εμβολιαστούν.
Τι συμβαίνει;
Τα ΜΜΕ τι ρόλο έχουν στην απόκρυψη των πληροφοριών;
Οι οδηγίες που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να «συνοδεύουν» το εμβόλιο H1N1 της Novartis, στην Ιταλία αφαιρούνται, αλλά το Novartis διατίθεται!
Εδώ οι οδηγίες που έχουν αφαιρεθεί: ΕΔΩ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
Λίγες οι επίσημες πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης
Μοναδική εφημερίδα που δημοσιεύει την καταγγελία για το εμβόλιο στη Σουηδία, είναι η «Expressen» De blev sjuka av vaccinet και η ιστοσελίδα «Flucase» FIFTH "SWINE FLU" VACCINE DEATH IN SWEDEN - VACCINATIONS STILL GO AHEAD AS PLANNED!
Στην Ελλάδα τι συμβαίνει;"

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2009/10/h1n1_9238.html

Κάψιμο Ελληνικής Σημαίας σε κατάληψη σχολείου στη Ζάκ?

Είναι φανερό ότι οι δήθεν αυθόρμητες καταλήψεις σχολείων δεν εμφανίζονται τυχαία. Καταλήψεις με αιτήματα για καλύτερες… τυρόπιτες στα κυλικεία ή λιγότερο μάθημα ή ακόμα με το αιτιολογικό ότι οι μαθητές… βαριούνται σίγουρα μας βρίσκουν αντίθετους όπως και την συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών. Υποκινούνται ξεκάθαρα από αναρχο-κομμουνιστικά εξωσχολικά στοιχεία τα οποία σε κάθε περίπτωση δεν αντιμετωπίζουν κανένα εμπόδιο από τους καθηγητές και το επίσημο κράτος. Όταν, μάλιστα, κάποιοι μαθητές -Εθνικιστές ως επί το πλείστον- αντιδράσουν έμπρακτα όπως συνέβη στις περσινές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία όπως στο Χατζηκυριάκειο, στο Ρέθυμνο στη Ρόδο και αλλού και όπως έγινε πρόσφατα σε σχολείο στην Αγία Παρασκευή, τρέχουν με την ουρά στα σκέλια…

Για του λόγου το αληθές, στο 1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου άγνωστοι έκαψαν κατά τη διάρκεια κατάληψης την ελληνική σημαία του σχολείου, προφανώς επ’ ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου ο οποίος δήλωσε: “Πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα από μερικά παιδιά ότι κάποιοι είχαν κατεβάσει την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, και την είχαν κάψει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν εξωσχολικοί ή μαθητές, όμως επισημαίνω ότι έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις, ούτως ώστε να βρούμε τους υπαίτιους αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Τα 15μελή του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου, ανέφεραν ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι εκείνοι που βεβήλωσαν τη σημαία και πρόσθεσαν ότι καταγγέλλουν το γεγονός. Υπογράμμισαν, μάλιστα, ότι θα αγοράσουν καινούρια σημαία με δικά τους χρήματα. Ο πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου, μας δήλωσε ότι βρήκε τη σημαία, στην οποία είχαν δημιουργηθεί τρεις τρύπες με αναπτήρα ή με τσιγάρο!…”

<< Ας τιμήσουμε τους Ηρωές μας με την ανάρτηση της Σημαία μας σε κάθε σπίτι. Αντίσταση στον αφελληνισμό της Ελλάδας >>

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΑΤ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – 5 αστυνομικοί δέχθηκαν σφαίρες από πολεμικό όπλο. Ο ένας από αυτούς κτυπήθηκε και φέρει ΣΟΒΑΡΟ τραύμα στον θώρακα! Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο.




Οι αριστεροι τρομακρατες δολοφονοι, με την ανοχη των ανικανων πολιτικων και το νταντεμα των αριστερων παραταξεων, συνεχιζουν την δουλεια τους.. προσπαθωντας να δημιουργησουν φοβο στην ελληνικη κοινωνια και τα σωματα ταξης.. μαλλον δεν τους ειπανε οτι τετοιους δολοφονους πρακτορες ανθελληνες.. στο τελος τους πιανουν...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή 750κ.ε., μάρκας Afiica Twin, άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο εναντίον των αστυνομικών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για 4 τραυματίες αστυνομικούς, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται δυο δόκιμοι αστυνομικοί και δύο ειδικοί φρουροί.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ερυθρό Σταυρό έχει μεταφερθεί και ένας πολίτης, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Σε εξέλιξη βρίσκετια μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό των δραστών.

ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ

Οι δράστες έριξαν περισσότερες απο 20 σφαίρες στη φρουρά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής

η μηχανή του τρομοκρατικού χτυπήματος βρέθηκε 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα. Οι δύο δράστες την άφησαν προφανώς για να επιβιβαστούν σ' άλλο όχημα και να διαφύγουν.


Οι δράστες ήταν τελικά 4 με δύο μοτοσικλέτες. Από τους κάλυκες ερευνάται εάν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες. Πανομοιότυπες επιθέσεις με τη σημερινή σε Αστυνομικά Τμήματα, η μία από τον "Επαναστατικό Αγώνα" στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας και η άλλη από τη "Σέχτα Επαναστατών" στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.

Tέσσερις οι δράστες με δύο μηχανές και δύο όπλα πυροβόλησαν πάνω από 20 φορές κατά των αστυνομικών. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες έριξαν αμυντική χειροβομβίδα. Η μια μηχανή βρέθηκε 1.5 χιλιόμετρο μακριά. Σοβαρά ένας δόκιμος αστυνομικός και ένας ειδικός φρουρός...



...Η γυναίκα αστυνομικός είναι τραυματισμένη στον ώμο. Ένας αστυνομικός κατάφερε να πυροβολήσει κατά των τρομοκρατών.




ενημερωση : Ανέβηκε ο αριθμός των τραυματισμένων αστυνομικών στους 6. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πολυμελή ομάδα καλά οργανωμένη με καλό σχέδιο διαφυγής. Οι τρομοκράτες ήθελαν να σκοτώσουν...

Αυτή την ώρα ο Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό...

Στην κοιλιά με τρεις σφαίρες ο ένας αστυνομικός, στον θώρακα η γυναίκα αστυνομικός, στο γόνατο, και "ξόφαλτσα" τραύματα οι άλλοι...



ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ.. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ..


σχολιο ΥΓΡΟ ΠΥΡ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ KAI ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ KAI ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΜΟΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΑΘΩΩΝ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

http://ellas-afipnisi.blogspot.com

«Κοράνιο, Αλλάχ, Μωάμεθ: λέξεις ελληνικές»

«ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ» είναι ελληνική λέξη - και έχει ένα κεφάλαιο με τίτλο:


«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»...

Τι λέει το Κοράνιο;

«Οι Ελληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ»

[Surah ΧΧΧ, 1-5]

Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ' επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς!
Σήμερα το ρήμα είναι γνωστό ως: «δια-κορεύω», από το κόρη: δια-κορεύω<κόρη. Δηλαδή η πιο δημιουργική πράξη στον κόσμο! Στο «Κοράνιο» (η λέξη είναι ΔΑΝΕΙΟ των Αράβων, Περσών και Τούρκων από το ελληνικό-ομηρικό: κορέω) υπάρχει και κεφάλαιο για τον Μέγα Αλέξανδρο. Το «Κοράνιο» έχει 114 «Κεφάλαια» (η αντίστοιχη «Αραβική» λέξη: «Surah» είναι και αυτή ελληνική, από το «Σειρά»). Αλλά και η λέξη «Αλλάχ» είναι από το ελληνικότατο «άλιος», που είναι η πρωτο-ελληνική λέξη ήλιος: Ο πρώτος πρώτος Θεός του πρωτο-Ελληνα Πελασγού ήταν, όχι ο Δίας, όχι ο Κρόνος, αλλά ο Ηλιος! Που χαρίζει το φως και τη ζωή στους Ανθρώπους: άλιος**ήλιος**Ελλάς (=το Φως)**Hellas**(Η=Χ) Αλλάχ... Και το όνομα «Μωάμεθ» είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος» = ον με πλούσιο κόσμο ψυχής! Περισσότερα θα βρείτε στα δύο βιβλία μου: Α. «Τα αγγλικά είναι ελληνική διάλεκτος», Αθήνα 2004, εκδ. Επτάλοφος, Ελευθερουδάκης, Γεωργιάδης, σελ. 8. Β. «Europe: The Symbol of Creativity and Civilization», Αθήνα 2006, εκδόσεις Ελευθερουδάκη, Script Soft, σελ. 103. Επίσης, υπάρχει και το άρθρο μου στην εφημερίδα «Φωνή του Νέστου» της Καβάλας, 22 Αυγούστου 2007, με τον τίτλο: «Ιδρύεται Πολιτεία του Πόντου στην Ευρωπαϊκή Ενωση». Οι αναγνώστες μου να προσέξουν ιδιαίτερα τους πρώτους στίχους (1-5) του Κορανίου (Surah ΧΧΧ), που γράφουν: «Οι Ελληνες [πάντα] θα νικούν! Είναι θέλημα του Αλλάχ». Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται, όπως στο Κεφάλαιο ΧΧΧ του Κορανίου...

Καθηγητής Σταύρος Θεοφανίδης

* (Βλ. το τελειότερο Λεξικό των Liddell-Scott «Μέγα Λεξικόν της Ελληνικής Γλώσσης», μετάφραση Α. Κωνσταντινίδου, τόμος 2, έκδοση. Ελληνικά Γράμματα, το λήμμα «κορέω»).


ΠΗΓΗ

Γιατί ψηφίζω Ντόρα...



1.Γιατί τη λένε Μπακογιάννη, είναι παντρεμένη με τον Κούβελο και διεκδικεί την ΝΔ επειδή γεννήθηκε Μητσοτάκη.

2. Γιατί είναι Μητσοτάκαινα και το κόμμα δεν μπορεί να έχει αρχηγό κάποιον Σαμαρά (μα επίθετο είναι αυτό); Θέλω να με κυβερνάνε τρεις οικογένειες και μόνο! Ζήτω η κληρονομική μας δημοκρατία!

3. Γιατί με τη Ντόρα θα έχουμε πλέον να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο ΠΑΣΟΚ, αυτό του Γιωργάκη και τη ΝΔ της Ντόρας!

4. Γιατί με τη Ντόρα το 15% των Νεοδημοκρατών που δεν πήγε να ψηφίσει, θα γίνει 30%.

5. Γιατί με τη Ντόρα θα τελειώσει η ΝΔ!

6. Γιατί με τη Ντόρα η Ελλάδα θα ξεπουληθεί με συναίνεση!

πηγή:paideia-gr

90 πυρηνικές κεφαλές σε τουρκικό έδαφος

Ενενήντα πυρηνικές βόμβες Β61 Μοd11 βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος

Δημοσίευμα του νεοεκδοθέντος περιοδικού "Επίκαιρα" κάνει εκτενή αναφορά στο πυρηνικό πρόγραμμα της Τουρκίας, με το οποίο έχουμε ασχοληθεί κατ΄επανάληψη στο παρελθόν. Σύμφωνα με αυτό και με βάση πληροφορίες από την Ομοσπονδία Αμερικανών Επιστημόνων (FAS), η Άγκυρα εμφανίζεται να έχει στη κατοχή της σαράντα πυρηνικές κεφαλές ενώ άλλες πενήντα βρίσκονται στο έδαφός της, γεγονός που επιβεβαίωσε και το ΝΑΤΟ διά του εκπροσώπου του. Συνολικά ενενήντα βόμβες τύπου Β61, πενήντα εκ των οποίων ανήκουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι αποθηκευμένες σε εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης του Ιncirlik. Tο θέμα ήρθε στη δημοσιότητα κατόπιν συζήτησης που διεξήχθη πριν από τρεις περίπου μήνες στη βελγική Γερουσία, αναφορικά με τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην Ευρώπη. Για το θέμα υπεβλήθη σχετική ερώτηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΝΑΤΟ , ο οποίος ανέφερε ότι "τα πυρηνικά όπλα ανήκουν στα κράτη-μέλη".
Στη συνέχεια αναφέρονται οι πολυετείς προσπάθειες της Τουρκίας για την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας, σημαντικό μέρος εκ των οποίων είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο στρατιωτικός αναλυτής Θ. Γραμματικός. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επισήμανση του καθηγητή Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Ιω. Μάζη ότι η απόκτηση πυρηνικών όπλων από την Τουρκία θα αποσοβήσει τις όποιες αποσχιστικές τάσεις στο εσωτερικό της σήμερα ή όταν εμφανιστούν στο μέλλον καθώς "δεν είναι δυνατόν να διαλυθεί μια χώρα της οποίας τα πυρηνικά όπλα είναι άγνωστο σε τι χέρια θα πέσουν".
Τέλος γίνεται μνεία στην επιχείρηση "Λευκή Ενέργεια" των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Το 2001 ιδρύθηκε η τουρκική εταιρεία ενέργειας Beyaz Enerji ("Λευκή Ενέργεια") η οποία συνεργάζονταν με το Αmerican Turkish Council (ATC) στην ανεύρεση, αγορά και εξαγωγή πυρηνικών υλικών, ατομικής τεχνολογίας και στρατιωτικής νανοτεχνολογίας με προορισμό την Τουρκία αλλά και το Πακιστάν. Η "Λευκή Ενέργεια" κατάφερε και βρήκε πρόσβαση στα εθνικά εργαστήρια πυρηνικών ερευνών των ΗΠΑ του Oak Ridge και του Los Alamos. Ταυτόχρονα προσπάθησε να αγοράσει δύο εταιρείες συμβούλων που είχαν πρόσβαση στα παραπάνω εργαστήρια, αλλά και στελέχη από το εξειδικευμένο εργαστήριο Lawrence Livermore.
Την ίδια περίοδο η εταιρεία-βιτρίνα της CIA Brewster Jennings & Associates απόκτησε προσβάσεις στην "Λευκή Ενέργεια" και παρακολουθούσε στενά τις ενέργειές της για την απόκτηση πυρηνικών υλικών και τεχνολογίας. Η "Λευκή Ενέργεια" μάλιστα ξεκίνησε προσπάθειες να αγοράσει την εταιρεία-βιτρίνα της CIA! Τότε στα δύο τηλεφωνήματα που υπέκλεψε το FBI ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών Μarc Grossman (και πρώην πρέσβης στην Άγκυρα) ένα προς την "Λευκή Ενέργεια" και ένα προς ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακιστάν (ISI) όπου τους πληροφορεί να σταματήσουν κάθε επαφή με την εταιρεία καθώς πρόκειται για βιτρίνα της CIA!

ΠΗΓΗ

Ε.Ε.: ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΩ FRONTEX (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΕΛ 11)

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ



Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB. Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:

1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο... Δημόσιο Σχολείο.

2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.

Ποια είναι αυτή η μητέρα;

Μα η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου! "Βρε πού πάμε;", που έλεγε και ο Αυλωνίτης!

πηγή

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"


Ο Αχμέτ Ιλχάν στο βήμα της αποκαλούμενης από τους διοργανωτές της "Διεθνής Συνόδου των Τούρκων Δυτικής Θράκης"

"ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ" παρέχει ο μουσουλμάνος (σ.σ.αλλά αυτοαποκαλούμενος Τούρκος )πρώην βουλευτής.

Στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη στέκεται ο μουσουλμάνος - αυτοαποκαλούμενος Τούρκος) πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Αχμέτ Ιλχάν, ο οποίος έσπευσε να υπογράψει από τους πρώτους την υποψηφιότητά της.

Μιλώντας στο "Πρώτο Θέμα" δηλώνει πως στηρίζει την πρώην υπουργό Εξωτερικών γιατί "έκανε ότι της ζήτησε η μειονότητα"! "Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη ως υπουργός Εξωτερικών ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία" λέει ο Ιλχάν εκθειάζοντας το έργο της κυρίας Μπακογιάννη. (σ.σ. Το ότι τον Ιλχάν στήριζε προεκλογικά και η Άγκυρα δες εδώ (
Γραμμή για Ιλχάν και Χατζηοσμάν δίνει το τουρκικό TRT ) είναι αυτονόητο)

"Στηρίζω Ντόρα Μπακογιάννη γιατί μου το ζήτησε η ίδια. ΄Άλλωστε δεν θα ήθελα με τίποτε να αναλάβει πρόεδρος ο κ. Αντώνης Σαμαράς (σ.σ. Εκείνος μιλάει για πατρίδα βλέπετε κλικ
εδώ ενώ ο Ιλχάν μιλά για μαμά-πατρίδα Τουρκία και την προσκαλεί να τους διεκδικήσει)

Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναστείλω οποιαδήποτε δραστηριότητά μου στο κόμμα" (σ.σ. Προφανώς έχει πάρει το μήνυμα πως ο εκτουρκισμός της Θράκης θα πάει περίπατο με Αντώνη Σαμαρά.)

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πως τον έχουν κατηγορήσει για τις θέσεις του πως η μειονότητα στη Θράκη είναι "τουρκο-μουσουλμανική" και πως συμμετείχε σε επιτροπές της Τουρκικής Βουλής εκείνος απαντά: "Πριν από κάθε μου κίνηση ενημέρωνα το κόμμα μου. Ήταν όλα εις γνώσιν της Ν.Δ." Περιττεύει κάθε σχόλιο εδώ.

Ερώτηση: Γιατί δεν θέλετε τον κ. Σαμαρά;

Δεν ασπάζομαι τις ιδέες του στα μειονοτικά ζητήματα. Τον θεωρώ ακραίο. Πιστεύω πως κινείται προς το ΛΑΟΣ και όχι προς την Κεντροδεξιά. Έχει κακή μαρτυρία ο Σαμαράς στη μειονότητα....

Στηρίζω Μπακογιάννη γιατί εισήγαγε στο υπουργείο Παιδείας την εισαγωγή της τουρκικής γλώσσας ως μάθημα επιλογής στα δημόσια ελληνικά σχολεία της Δυτικής Θράκης και όχι μόνο στα μειονοτικά.

Καθιέρωσε ποσοστό 5% για να εισαχθούν στο Ελληνικό Δημόσιο τα παιδιά της μειονότητας μέσω ΑΣΕΠ (κλικ εδώ), ενώ έφερε και νόμο περί διοίκησης και διαχείρισης των βακουφίων(κλικ εδώ)....παρείχε οικονομική στήριξη ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης (κλικ εδώ)... δρομολόγησε το θέμα του μουφτή (κλικ εδώ) και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές, σύντομα θα είχαμε την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη (σ.σ. εκλογή με την καθοδήγηση της Άγκυρας)


Αν σας στηρίζουν οι "Τούρκοι" κυρία Μπακογιάννη, δεν σας ενοχλεί που αυτοαποκαλούνται "Τούρκοι", γνωρίζετε πως συμμετέχουν σε επιτροπές της Τουρκική Βουλής και όχι μόνο εγκρίνετε αλλά και ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ την αποθράσυνσή τους...



οι Έλληνες στηρίζουν Σαμαρά γιατί μιλά για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας!

Εκτός και αν νομίζετε ότι βρίσκεστε ακόμα στη οθωμανική αυτοκρατορία και συμμετέχετε ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΗΣΗ της ΘΡΑΚΗΣ μας.

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΒΙΝΤΕΟ

Από το βιβλίο "Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη, εκδ. Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητας "Ο Σταυρός"

Μερικές απο τις προφητείες του..

" Θα έρθει καιρός που οι Ρωμιοί θα τρώγονται αναμεταξύ τους. Εγώ συστήνω ομόνοιαν και αγάπην".

"Θα ιδείτε και τακτικό στρατό, θα ιδείτε και ρέμπελο (αντάρτικο)· από αυτούς πολλά θα υποφέρετε".

"Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια· να έχετε διπλά· να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα ντουφέκι 100 ψυχές θα γλιτώσει".

"Θα έρθει καιρός που θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα".

("Τα άλαλα και τα μπάλαλα" - Εννοεί τα άψυχα μηχανήματα των διαφόρων εφευρέσεων. Αυτά αντικατέστησαν και ολονέν αντικαθιστούν τας εργατικάς χείρας και κυριαρχούν εις την ζωήν των ανθρώπων, ως νεώτερα είδωλα προσκυνούμενα υπό του υλόφρονος κόσμου.)

Όταν λέει ο Άγιος"Κοσμάς ο Αιτωλός" ρέμπελο στρατό που θα υποφέρουμε πολλά,μήπως αναφέρεται σε αυτό....













Περαστικά μας....

Πηγή

ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ - ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ο όρκος πήγε στο εδώλιο

Προς εκδίκαση πέντε υποθέσεις. Δεδικασμένο αποτελεί περσινή απόφαση σύμφωνα με την οποία «η υποχρέωση όρκου συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας»

Αντιμέτωπη με το ζήτημα της κατάργησης του θρησκευτικού όρκου αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας, καθώς καινούργιες υποθέσεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα βρίσκονται προς εκδίκαση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε τέτοιες υποθέσεις», σημειώνει ο δικηγόρος, ειδικός σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κ. Βασίλης Χειρδάρης. Το ζήτημα της ορκωμοσίας των βουλευτών επανέφερε και πάλι το ζήτημα στην επικαιρότητα. Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ορκιστούν οι βουλευτές με πολιτικό όρκο, οι βουλευτές του ΚΚΕ δεν σήκωσαν το χέρι τους, κάτι το οποίο έπραξαν και τέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η -πριν από περίπου έναν χρόνο εκδοθείσα- απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ύστερα από προσφυγή του δικηγόρου Θεόδωρου Αλεξανδρίδη, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει δεδικασμένο: «Η υποχρέωση του όρκου ενός πολίτη στα ποινικά δικαστήρια ή σε άλλη δημόσια ακρόαση συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας».

«Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι αναμφίβολα δεσμευτικές», τονίζει ο κ. Χειρδάρης, ο οποίος επεξηγεί ότι η χώρα εναντίον της οποίας εκδίδεται η απόφαση πρέπει να «διορθώσει» τη νομοθεσία της.

«Αυτό που ουσιαστικά είπε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο», επεξηγεί ο κ. Χειρδάρης, είναι «να μην αναγκάζεται να αποκαλύψει κανείς τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, επειδή πρέπει να ορκιστεί για την ανάληψη των καθηκόντων του».

Οπως εκτιμά ο ίδιος, μέσα στους επόμενους 7-8 μήνες θα εκδοθούν καινούργιες αποφάσεις, οι οποίες θεωρείται πιθανό, με βάση το δεδικασμένο της απόφασης υπέρ του κ. Αλεξανδρίδη, να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Στάση αναμονής από την Εκκλησία

Στάση αναμονής τηρεί η διοικούσα Εκκλησία σε σχέση με το ζήτημα του θρησκευτικού όρκου και γίνεται λόγος για «συζήτηση που θα ενταχθεί στην ευρύτερη διαβούλευση με την Πολιτεία».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ορισμένοι μητροπολίτες εκτιμούν ότι η Εκκλησία δεν έχει λόγο να επιμείνει αν τεθεί θέμα καθιέρωσης πολιτικού όρκου. Μεταξύ αυτών ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. «Η Εκκλησία δεν έχει να επιδιώξει κάτι», τονίζει ο ιεράρχης, «ο όρκος εκφράζει μια παράδοση σε σχέση με την Εκκλησία, τον λαό και την Πολιτεία». Σε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει η Εκκλησία σε περίπτωση καθιέρωσης του πολιτικού όρκου σημειώνει: «Ο θρησκευτικός όρκος είναι κάτι που ο λαός το θεωρεί εγγύηση. Η Εκκλησία δεν έχει λόγο να επιμείνει, σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει ενοποιός δύναμη».

Από εκκλησιαστικούς κύκλους, πάντως, εκτιμάται ότι
σε περίπτωση που καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος, η αντίδραση αρκετών συντηρητικών ιεραρχών δεν θα είναι... ηπίων τόνων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ

Ο όρκος στα θεϊκά σύμβολα εμφανίζεται από τα πανάρχαια χρόνια. Από τις πρώτες γραπτές μαρτυρίες φαίνεται ότι αυτός ο τύπος όρκου είναι συνήθης στους Σουμέριους, τους Αιγύπτιους, τους Χετταίους, τους αρχαίους Ελληνες, τους Ρωμαίους και τους Εβραίους.

Η λέξη «όρκος» ετυμολογείται από το ρήμα «είργω» που σημαίνει «εμποδίζω» και ουσιαστικά επεκτείνεται στη δέσμευση του ορκιζόμενου να πει την αλήθεια. Η δέσμευση γίνεται στο όνομα του Θεού. Η σύνδεση αυτή του όρκου με το θείο έλαβε επίσημη θέση και στην κοινωνική ζωή, έγινε δηλαδή ο όρκος στα δικαστήρια και στους δημοσίους υπαλλήλους.

Ο θρησκευτικός όρκος που δίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεσπίστηκε τρόπον τινά από το Σύνταγμα του 1832. Ο βασιλιάς ορκιζόταν, μεταξύ άλλων, να προστατεύει και τη θρησκεία των Ελλήνων, φράση που καταργήθηκε με το ισχύον Σύνταγμα.
Το Σύνταγμα του 1952 προβλέπει ότι ο όρκος δίνεται ενώπιον της Ιεράς Συνόδου.

Ποιοι ορκίζονται

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Οι βουλευτές.
Οι μάρτυρες και οι πραγματογνώμονες σε δικαστήρια.
Οι πτυχιούχοι των Ανωτάτων Σχολών.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατά τον διορισμό τους.
Οι στρατιωτικοί.
Οι στρατιώτες.
Οι δικηγόροι όταν λαμβάνουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΝΑΤΣΟΥ

Πηγή