«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κινδυνεύουν με πτώχευση»

  «ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους», γράφει το Focus.   Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα, αναφέρει πως τα δύο ιστορικά κόμματα εξουσίας που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, μόνο ενάρετο πρότυπο δεν είναι, στην μάχη για την δημοσιονομική εξυγίανση.

  Όπως αναφέρει, η ΝΔ φέρεται να μην έχει πληρώσει ενοίκιο για τα νέα γραφεία της για το τελευταίο 20μηνο, ενώ αντίστοιχα απελπιστική κατάσταση στα «πράσινα» ταμεία.

  Τέλος, για το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι το 2011 είχε έσοδα μόλις 16 εκατ. ευρώ, όταν τα χρέη της Ιπποκράτους ήταν 114 εκατ. ευρώ, ενώ η επιχορήγηση που έχει λάβει από το κράτος δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...!!!



ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ... Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΒΑΙΩΣ... ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΜΕ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ... ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ... ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ...
 

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ




ΑΘΗΝΑ 5-2-2013.
Οι ήρωες και οι αληθινοί εθνάρχες του ελληνικού γένους δεν πεθαίνουν ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ελληνική φλόγα σαν σηκωθεί. Είναι μια φλόγα ιερή που καταυγάζει άπαξ τα σκοτάδια. Και η νίκη των Ελλήνων δεν έχει το χρώμα του χρήματος αλλά είναι ενδεδυμένη με τα φτερά της αθανασίας. Επάνω από τα γρόσια και την ελαστική συνείδηση των απίστων ανθελλήνων είναι η δίψα του Έλληνα για αγώνα ένδοξο και πλέρια λευτεριά.
Μας πήρανε πολλούς καλούς Έλληνες οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Μας πήρε πολύ καιρό να γίνει συνείδηση η ανάγκη για το ξήλωμα του προδοτικού καθεστώτος. Όμως το ποτάμι σάλεψε και κινήθηκε προς τα εμπρός με ορμή ασυγκράτητη. Γίνηκε χείμαρρος και παρασέρνει κάθε λογής σκουπίδια. Είναι αιμάτινο και υλοποιεί την γενική απόφαση του Γένους. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Το αίμα μπλέχτηκε με την καθαρτήρια πυρά και έχει γίνει λάβα.
Τα λάβαρα του έθνους έχουν σηκωθεί με το σταυρό στη μέση και το μέγα πρόσταγμα άνωθεν και κάτωθεν αυτού. Ή ταν ή επί τας. Νίκη ή θάνατος. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν δόσεις και κεφαλικοί φόροι. Δεν δίνουμε τίποτα γιατί η εθνική περιουσία βρίσκεται παντού, επάνω και μέσα μας. Στην ψυχή, στον νου, σε στεριά, θάλασσα και ουρανό. Δεν δίνουμε τίποτα γιατί τα θέλουμε όλα. Και ακόμη γιατί το μεγαλύτερο έπαθλο από όλα, η πιο λαμπρή και περιφανής Νίκη είναι η Αθανασία της Ελληνικής Φυλής.
Είναι η ακλόνητη πίστη στο πεπρωμένο και την αποστολή μας που όντας πιο δυνατή από φωτιά λυγίζει τα σίδερα της φυλακής που προορίζανε οι μολυσμένοι σκύλοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας για τον Ελληνισμό μας. Τι κι αν ονομάσανε τη φυλακή αυτή δημοκρατία ή ανάγκη υποταγής ή κοινωνία της ανοχής; Τι κι αν μας είπανε προδότες τους πατριώτες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για περισσότερη Ελλάδα και κοινωνία δικαίου ελληνικού; Είμαστε τα παιδιά της αληθινής Ελλάδος, τα παιδιά της Νεμέσεως και της Θυέλλης, συνεχιστές της επαναστατικής ανηφοριάς που πήραν οι πατέρες μας και σηκώνουμε νέο χαλασμό λυτρωτικό.
Το σάπιο και η προδοσία έχουν χρόνους πολλούς που έχουν πάρει κυβερνητικό σχήμα στο πρόσωπο του αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος. Όμως το σάπιο μόρφωμα αρρώστησε τη φυλή και μαράζωσε το λαό μας. Επομένως επιβάλλεται να χαλάσει η αρρώστια, να σωριαστεί το ερείπιο. Αυτός ο χαλασμός είναι απολύτως νόμιμος. Φύγανε τα σάλια από τη μέση, καιρός να φύγουν και τα κλάματα. Θέλανε κάποιοι να σταυρώσουνε τον ελληνισμό και την ορθοδοξία μας. Τώρα θα σταλεί στο απόσπασμα ο ανθελληνισμός.
Ο Λεωνίδας, ο Μεγαλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος, ο Ντερτιλής είναι ολοζώντανοι. Είναι ανάμεσά μας. Δείχνουν με τη ζωή τους και το ορθό παράστημα την λεωφόρο δόξης της Νέας Εθνικιστικής Ελλάδος. Αποστολή μας είναι η ενότητα και η πανστρατιά του ελληνικού λαού, η σύμπτυξη νέας φάλαγγας αδιαπέραστης με αποφασισμένους για όλα πολεμιστές της Φυλής μας. Η επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ελληνικότητα της κοινωνίας μας, το σπάσιμο της ελληνικής σκλαβιάς, η αξιοποίηση της γεωστρατηγικής μας θέσεως, η επιβολή ελληνικής ισχύος.
Ο Στρατηγός Ντερτιλής μετουσίωσε με τον πιο ξεκάθαρο και τραγικό συνάμα τρόπο το ιερό δόγμα πως υπέρ άνω όλων και τιμιότερη και αγιότερη είναι η πατρίδα. Δεν ζήτησε χάρη και δεν έκανε τη χάρη στο πολιτικό σύστημα των προσκυνημένων και των κλεφτών να το αμνηστεύσει. Ο Έλληνας Εθνικιστής δεν κύπτει τον αυχένα, μονάχα πετσοκόβει τον εχθρό και ύστερα κοιτά με τα μάτια της ψυχής και του σώματος τον ζωοδότη ήλιο και τα παιδιά του. Βαδίζει στο ιερό θυσιαστήριο για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Ελλάδος την ελευθερία. Αυτός ήταν ο δικός Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, αυτοί είναι Άπαντες οι Ήρωες του Γένους μας, αυτός και ο δρόμος ο δικός μας. Ελλάς ή θάνατος, Στρατηγός Αθάνατος!
Τα φτιαχτά κατηγορητήρια, ο χαμός αγαπημένων προσώπων, η προβολή του χρυσού και της ηδονής επάνω από το αίμα και το καθήκον, η παγκόσμια ειρήνη επί των ερειπίων του έθνους, ο ευτελισμός του ανθρώπου και η απώλεια της πατρίδος δεν έχουν θέση σ’ αυτόν τον τόπο. Στην Ελλάδα όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα σου πει τη δική της ιστορία. Ιστορία που λέγει πως ο Έλληνας παρέα δεν έκανε ποτέ μήτε με τον Εφιάλτη μήτε με τον Σιωνιστή.
Η γη που πατούμε είναι το κάστρο της φυλής. Η θάλασσα που μας περιβάλλει είναι λεωφόρος καμωμένη για ποντοπόρα και πολεμικά σκάφη ελληνικά. Οι αιθέρες έχουν αποστολή να δαμάζονται και να ελέγχονται από Έλληνες Ίκαρους. Και τα ελληνικά κορμιά είναι ηλιοκαμένα από το καμίνι της εργασίας, εκπαιδευμένα για στρατηλάτες της οικουμένης, ζωντανές ακροπόλεις.
Τα γράμματα των σοφών και οι θρύλοι τρανών προγόνων που διδαχτήκαμε είναι για τον Έλληνα Εθνικοκοινωνιστή πηγές εμπνεύσεως. Η αξιοσύνη, η λεβεντιά, το φιλότιμο είναι η δική μας καθημερινότητα. Η Κοινωνία των Αρίστων είναι η δική μας Πολιτεία. Τρανών προγόνων ιχνηλάτες είναι η Μεγάλη Ελλάς του Λαϊκού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Φόβοι της ελίτ ότι η άνοδος του εθνικισμού σε όλο τον κόσμο οδηγεί σε «από-παγκοσμιοποίηση»



Του James P. Tucker Jr. (AFP) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Υπάρχει μια αυξανόμενη απειλή για την παγκοσμιοποίηση που προκαλείται από «μια τρομακτική άνοδο του εθνικισμού», σύμφωνα με τον David Smick, ‘αγγελιοφόρο’ της Λέσχης Bilderberg, σύμβουλο αγοράς και συντάκτη του ‘The International Economy’, ενός μηνιαίου περιοδικού που είναι δημοφιλές μεταξύ των ελίτ διεθνιστών.
Τόσο ‘κακά’ έχουν γίνει τα πράγματα, γράφει ο Smick, που η "από-παγκοσμιοποίηση" (“deglobalization”) έχει αρχίσει να συμβαίνει. Το εμπόριο και οι διεθνείς ροές χρήματος επιβραδύνονται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μειώνονται.
Αυτό που είναι ασαφές, λέει ο Smick, είναι αν αυτό θα παράγει "παρατεταμένη οικονομική στασιμότητα και αύξηση του εθνικισμού" ή θα κάνει την παγκόσμια οικονομία "πιο σταθερή και πολιτικά αποδεκτή."
Για κάποιους Αμερικανούς, λέει πένθιμα ο Smick (φώτο), η "από-παγκοσμιοποίηση" θα φαίνεται νόστιμη." Χαρακτήρισε την παγκοσμιοποίηση ως την "παροιμιώδη κότα με τα χρυσά αυγά", αλλά η οποία «έχει αποδυναμωθεί» και ότι «δεν υπάρχει νέο μοντέλο για να την αντικαταστήσει». Η Federal Reserve, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και η Τράπεζα της Ιαπωνίας έχουν προσπαθήσει να καλύψουν το κενό με την εκτύπωση περισσότερης πλαστελίνης, αλλά ο Smick φοβάται ότι σύντομα θα υπάρχουν "νομισματικοί πόλεμοι" και "φούσκες" που θα προκληθούν από το "εύκολο χρήμα".
Η Λέσχη Bilderberg και η «αδελφική» της οργάνωση, η Τριμερής Επιτροπή (TC), είναι αποφασισμένες ότι η παγκόσμια ύφεση θα συνεχιστεί μέχρι το 2014.
Η Bilderberg και η Τριμερής αποτελούνται από διεθνείς μεγαλοτραπεζίτες, όπως ο David Rockefeller και οι Ρότσιλντ της Ευρώπης, αρχηγούς κρατών από την Ευρώπη και υψηλούς αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και του Κογκρέσου.
Ο David Rockefeller είχε πει: «Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ αρχίζει η Αγκυρα

Tην εναρξη ερευνών την, άνοιξη, για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στα τεμάχια «1», «4», «5», «6» και «7», της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), καθώς και στο τεμάχιο «12», το οποίο υποτίθεται ότι ανήκει στην ΑΟΖ του ψευδοκράτους, ανακοίνωσε η Αγκυρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet.

  Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, έρευνες θα γίνουν και στην ΑΟΖ της Ελλάδας, μεταξύ Κύπρου και Καστελορίζου.
 

  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τις έρευνες θα διενεργήσει το νέο σεισμολογικό σκάφος «Polarcus», το οποίο απέκτησε η Τουρκία από την Νορβηγία, έναντι του ποσού των 150 εκατ. δολαρίων, καθώς οι εργασίες ανακατασκευής του «Ρiri Reis» θα καθυστερήσουν μέχρι το 2016. Κατά τη διάρκεια των ερευνών θα συνοδεύεται από σκάφη του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΡΩΣΙΑ ΙΜΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΝΑΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

  
Είναι πολύ ενδιαφέρον, διαβάστε το...




Το 1947 στην Αρκτικό Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μία υποθαλάσσια οροσειρά πού έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονοσοφ .

Αυτὴ ἡ οροσειρά γεωλογικὰ είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στην ΟΗΕ το διεθνὲς δίκαιο της θάλασσας πού καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικὰ μίλια απὸ τις ακτές.

Με το διεθνὲς δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δύο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και ἡ Τουρκία (λόγω Αιγαίου).


Σύμφωνα με το δίκαιό του ΟΗΕ αν μία χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά ἡ οποία είναι γεωλογική συνέχεια μίας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε ...

ἡ υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια απὸ το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς.

Επομένως ἡ υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη ἡ Αρκτική της ανήκει. Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα ἡ Ρωσία έχει την δυνατότητα να γίνει ἡ μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου.

Αυτὸς είναι ὁ λόγος πού δεν υπόγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ. Απ την άλλη ἡ Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα πού να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε ως αιτία πολέμου την εφαρμογή του στο Αιγαίο.

Επομένως ἡ Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει θα οδηγηθεί σε σύγκρουση.

Ουσιαστικά όμως οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δίκαιου έτσι ώστε και ἡ Ρωσία να χάσει την Αρκτική.

Αυτός είναι ὁ λόγος πού ὁ Πούτιν πρόσφερε 25 δὶς δάνειο τότε ώστε να μην πάει ἡ Ελλάδα στο ΔΝΤ και ἡ Κίνα άλλα τόσα για να μην χάσει την Αρκτική.

Για αυτὸ τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης, από τους Ευρωπαίους, για να μην υπάρξει ποτέ ἡ πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δίκαιου πού θα μπορεί ἡ Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα της αρκτικής.

Όμως ένα μικρὸ κράτος όπως είναι ἡ Κύπρος στην προσπάθειά της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχέδια.

Έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ πού όμως βασιζόταν στο διεθνὲς δίκαιο της θάλασσας.

Αυτὸ όμως ήταν και ἡ ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας.

Για τον λόγο αυτὸ κατεβάζει τον στόλο με το αεροπλανοφόρο στην μεσόγειο τον Νοέμβριο. Όμως αυτὴ την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνὲς δίκαιο πού με αυτό κερδίζει ἡ Ρωσία την αρκτική και αυτὸ δεν το θέλουν καθόλου.

Ἡ Τουρκία νιώθει απομόνωση και γαβγίζει. Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι. Μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Έτσι τώρα ἡ Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου παίρνει και αυτὴ άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί πού οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη. Όμως αν γίνει αυτό τέρμα ἡ υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα ἡ αρκτική για τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους....

Δύο στοιχεία ακόμα που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων:

1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε τοις καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου και ἡ απάντηση τους ήταν ναι.
2. Στης 25 Ιουλίου το 2011 το Υπεξ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως..........(δεν το λέω)


Το 1995 αποτέλεσε μια χρονιά «σταθμό» στην έρευνα που πραγματοποιήσαμε. 
Το Καλοκαίρι της χρονιάς αυτής ο τότε Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, λαμβάνει ένα άκρως απόρρητο σήμα από μια ειδική υπηρεσία.

Στο έγγραφο αυτό σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ένας Αμερικανικός δορυφόρος υψηλότατης τεχνολογίας ανακάλυψε και φωτογράφισε κοιτάσματα πετρελαίου στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Στην ενημέρωση της γινόταν λόγος για ένα κοίτασμα που ξεκινάει από τις βραχονησίδες Ιμια και κάνοντας ένα "S" και καταλήγει στη Γαύδο.

Πολλά ΜΜΕ τότε έσπευσαν να γράψουν ότι η αποκάλυψη πετρελαίου στο Αιγαίο θα είχε γνωστοποιηθεί από τους Αμερικανούς και στις αρμόδιες Τουρκικές Υπηρεσίες.

§ Οι ενέργειες επί της Κυβέρνησης Σημίτη η οποία ουσιαστικά ήταν αυτή που ανακαίνισε πάλι το θέμα των πετρελαϊκών κοιτασμάτων. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι το 1996 οι Αμερικάνοι απέκτησαν ένα κατά το κοινός λεγόμενο «Μάτι» στην περιοχή της Λεκάνης της Αν. Μεσογείου.
Με δύο νέους υπερσύγχρονους δορυφόρους οι ΗΠΑ είχαν πλέον σαφή εικόνα για τις πιθανές θέσεις των πετρελαϊκών κοιτασμάτων του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου γενικότερα αφού οι δορυφόροι αυτοί είχαν την ικανότητα να ανιχνεύουν κηλίδες λαδιού στην επιφάνεια της θάλασσας γεγονός που αποτελεί μιας πρώτης τάξης ένδειξη για ύπαρξη πετρελαίου στην περιοχή.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι η εξόρυξη πετρελαίου στη Θάσο (περιοχή Πρίνου) είναι αποτέλεσμα των πρώτων ερευνών που αναφέραμε και αποτελεί τμήμα της αρχικής μελέτης όπου έκανε λόγο για πετρελαϊκό ορίζοντα, όχι όμως αυτόν της θέσης ΜΠΑΜΠΟΥΡΑ.

Αντίθετα ήταν μια από τις δύο περιοχές που οι μελέτες έκαναν λόγο για περιορισμένα κοιτάσματα πετρελαίου.
• Γύρω στο 1996 οι Τούρκοι στρέφουν την προσοχή τους στη περιοχή της Δωδεκανήσου όπου Αμερικανικοί δορυφόροι είχαν εντοπίσει κηλίδες λαδιού κοντά σε 14 περιοχές που εκτείνονταν από την Ρόδο ως την Κω. Παράλληλα έκανε την εμφάνισή του ένας χάρτης με άλλες 20 περιοχές από τη Λήμνο ως την Σάμο που εμπλέκονταν σε διάφορα σενάρια ύπαρξης πετρελαίου.

Την ίδια περίοδο αρχίζει να γίνεται λόγος για αντίστοιχες περιοχές στην ελεύθερη Κύπρο.
• Η κυβέρνηση Σημίτη βάζει τότε στο παιχνίδι τους Γερμανούς, αφού είχε αρχίσει ήδη να διαφαίνεται η πρόθεση Σημίτη-Παπαντωνίου να απευθυνθούν σε ειδικούς συμβούλους από την Γερμανία στις έρευνες στον υποθαλάσσιο χώρο της Θάσου.

• Είναι αρκετά τρομακτικό – για να είναι σύμπτωση – η συγκυρία της κρίσης των Ιμίων - αφού πριν την κρίση και πάλι οι Τούρκοι είχαν δυσανασχετήσει με την καθυστέρηση της μελέτης κατασκευής του πετρελαϊκού αγωγού Μπακού – Τσειχάν και έψαχναν τρόπους για να βάλουν στο παιχνίδι Αμερικανικών συμφερόντων πετρελαϊκές εταιρίες.

Ένας χάρτης που είχαν δημοσιεύσει οι Aegean Times σε
 ανύποπτο χρόνο καταδείκνυε ότι όλο το Ανατολικό Αιγαίο αποτελεί μια τεράστια πηγή υδρογονανθράκων και μάλιστα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον τύπο.

Ο χάρτης αυτός έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν την
  
 κρίση των Ιμιων. Η κρίση αυτή δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η επισφράγιση της 30ετούς πολιτικής των Τούρκων στο Αιγαίο.

Οι «γκρίζες ζώνες» δεν είναι τίποτε άλλο από περιοχές της Ελληνικής επικράτειας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενέχονται σε έρευνες ή συζητήσεις περί ύπαρξης κοιτασμάτων πετρελαίου.

Πάνω απ΄ όλα όμως τα Ιμια ήταν η απέλπιδα προσπάθεια των Τούρκων να παζαρέψουν κομμάτι της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας όπως αποδείχτηκε στα χρόνια που ακολούθησαν.


ΠΗΓΗ

Γνωστή ‘ποπ σταρ’ λέει ότι την «ανάγκασαν» να τραγουδήσει τραγούδι με αποκρυφιστικά - σατανιστικά μηνύματα



Η Kesha (την γράφουν "Κe$ha") θεωρείται μια μεγάλη ‘ποπ σταρ’ η οποία πριν λίγες μέρες υπέγραψε στην εταιρία της Sony στο Λος Άντζελες, ‘Kemosabe Records’. Τα άλμπουμ της διανέμονται και από την RCA.
Πρόσφατα η Ke-το σήμα του δολαρίου-ha (που γεννήθηκε το 1987 ως Kesha Rose Sebert) κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που ονομάζεται "Die Young" «Πέθανε νέος»). Προτρέπει τις νέες γυναίκες να ζήσουν ένα ηδονιστικό τρόπο ζωής και να πεθάνουν σε νεαρή ηλικία. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το βίντεο δείχνει ανάποδους σταυρούς, ροζ ανάποδα τρίγωνα (λεσβιακό σύμβολο), και πεντάλφες ξανά και ξανά.
Τώρα η Kesha αποκηρύσσει το τραγούδι και λέει εκείνοι που την χειρίζονται στο Λος Άντζελες την «ανάγκασαν» να το τραγουδήσει. Η Kesha είπε στους fans στο twitter, «δεν ήθελα να τραγουδήσω αυτούς τους στίχους και αναγκάστηκα να το κάνω».


Σε πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις της, το στάδιο είχε διακοσμηθεί με δεκάδες πεντάλφες. Η πεντάλφα συνήθως συνδέεται με την μαγεία, και το κίνημα "wicca" στο οποίο κυριαρχούν ομοφυλόφιλοι. Η τραγουδίστρια απεικονίζεται ως μάγισσα σε ορισμένες σκηνές, σε άλλες ως πεσμένος άγγελος, και αλλού να αγκαλιάζεται και με άνδρες και με  γυναίκες. (Στην Αυστραλία την ώρα που τραγουδούσε το τραγούδι "cannibal", μπροστά στους φανς της ήπιε αίμα από κάτι που έμοιαζε σαν καρδιά ζώου - φωτογραφία, μια πρακτική που συνηθίζεται σε σατανιστικές τελετές).
Παραγωγοί του βίντεο είναι ο Lucasz Gottwald (Δρ Luke) και ο Benjamin Levin (Benny Blanco). Το τραγούδι γράφτηκε από τον Nate Ruess. 
Των περισσότερων νέων ποπ σταρ τα τραγούδια, η μουσική, ο ρουχισμός, καθώς και οι χορευτικές κινήσεις προέρχονται από τους παραπάνω, οι οποίοι έχουν ισχυρό λόγο στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Kemosabe Records διοικείται από τον Łukasz Gottwald. Gottwald κρύβεται πίσω από την επιτυχία της άλλης ‘ποπ σταρ’ Katy Perry, η οποία γεννήθηκε σε οικογένεια ευαγγελικών χριστιανών και τραγουδούσε gospel, αλλά μπήκε στο χώρο της show business και έφτασε σύντομα στη κορυφή με το "I Kissed a Girl", ένα ‘ανάλαφρο’ τραγουδάκι που παρουσίαζε ως ‘trendy’ τις λεσβιακές σχέσεις).
Στο "Die Young" της Ke$ha οι αποκρυφιστικοί συμβολισμοί είναι τόσο εμφανείς ώστε είναι σχεδόν γελοίο, να πεις ότι υπάρχει κάποιο ‘κρυφό’ μήνυμα στο βίντεο:
Ας δούμε το βίντεο.
Όργιο συμβόλων ...
Το βίντεο λαμβάνει χώρα στο Μεξικό, με την Ke$ha και ένα σωρό άτομα που μοιάζουν με οπαδούς κάποιας μαύρης σέκτας. Η ομάδα κυριολεκτικά λατρεύει τον θάνατο.
Καθώς η πόρτα του αυτοκινήτου ανοίγει, ένα σύμβολο με κρανίο και οστά αναβοσβήνει, αντιπροσωπεύοντας τη λατρεία του θανάτου.
Το ‘Skull and Bones’ είναι επίσης το όνομα της ελίτ μυστικής οργάνωσης του Yale, της οποίας μέλη είναι ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος και ο Τζον Κέρι.
Γράφει "Evil" (σατανικό), στην πλευρά του αυτοκινήτου;
Το αυτοκίνητο είναι, στην πραγματικότητα, μια νεκροφόρα. Οπότε, ναι, υπάρχει σίγουρα κάποια λατρεία του θανάτου εδώ.
Όταν η νεκροφόρα ανοίγει, βλέπουμε την Ke$ha σε ένα μαύρο πέπλο, να στέκεται σαν κάποιο σεξουαλικό θρησκευτικό άγαλμα. Την κουβαλάνε στους ώμους της τα μέλη της συμμορίας της, όπως κάνουν σε λιτανείες καθολικών που μεταφέρουν αγάλματα της Παναγίας στους δρόμους.
Την ίδια ώρα ένα σωρό σύμβολα εμφανίζονται στην οθόνη.
Η Ke$ha φοράει ένα ‘All-Seeing Eye’ (το Μάτι του Ώρου) δαχτυλίδι ενώ κρύβει το ένα της μάτι.
Ανάποδοι σταυροί (ένα σύμβολο των σατανιστών) εμφανίζονται περίπου πέντε χιλιάδες φορές κατά τη διάρκεια του βίντεο. Θα δούλευαν με τις ώρες για να κάνουν αυτή την σατανιστική σαχλαμάρα ‘trendy’.
Σε μια άλλη σκηνή, η Ke$ha και η συμμορία της παίζουν με κάρτες ταρώ. Η Ke$ha τραβά την κάρτα "Devil" (διάβολος) και ξεσπάνε όλοι στα γέλια. Πολύ διασκεδαστικό να κρατάς σατανικά σύμβολα!
"Αυτό το μέρος είναι πολύ ωραίο. Ας το καταστρέψουμε και στη συνέχεια ας κάνουμε σεξ πάνω στα σπασμένα έπιπλα.".
Ο δήθεν χορός μετατρέπεται γρήγορα σε ένα όργιο, και όλα συμβαίνουν ενώ γύρω υπάρχουν αποκρυφιστικά σύμβολα.
Η Ke$ha βρίσκεται στο θρόνο του "όργιου", κάτω από μια πεντάλφα, το σύμβολο που χρησιμοποιείται σε αποκρυφιστικές σατανιστικές τελετές.
Η Ke$ha κάνει το σημάδι με το ένα μάτι, άλλο ένα σύμβολο των Illuminati.
Το βίντεο ...προφανώς, χρηματοδοτείται από το νέο Windows Phone. Με αυτό στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στα "Ζώα", τους fans της.
Το όργιο συνεχίζεται μέχρι που φτάνει η αστυνομία και αρχίζουν οι πυροβολισμοί. Η Ke$ha περπατά αποφασιστικά προς τους ένοπλους αστυνομικούς.
Απλά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποιος χορηγός αυτού του βίντεο.
Δεδομένου ότι το τραγούδι λέγεται ‘Die Young’, οδηγούμαστε να πιστεύσουμε ότι η Ke$ha πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την αστυνομία.
Η κουλτούρα του θανάτου διαδίδεται μέσα από το τραγούδι. Η φράση "Θα πεθάνουμε νέοι" επαναλαμβάνεται αμέτρητες φορές για να τρυπήσει το μυαλό του έφηβου και να του περάσει το μήνυμα ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία.
Υπάρχουν τόνοι μουσικών βίντεο με το ίδιο μήνυμα. Πλύση εγκεφάλου από χιλιάδες ώρες "γκλαμουράτων" μουσικών βίντεο, ώστε οι νέοι να γίνουν σαν τους οπαδούς της σέκτας του παραπάνω βίντεο, ζώντας μια άσκοπη, αυτοκαταστροφική ζωή με βάση την ικανοποίηση των χαμηλότερων ενστίκτων τους.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

ΗΠΑ: Θερμό επεισόδιο με την Τουρκία σε περίπτωση ανακήρυξης ΑΟΖ στο Αιγαίο


Eric Rubin, Deputy Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs stressed that this occasion illustr
Ο Eric Rubin, βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών του State Department, με αρμοδιότητα τις ευρωπαϊκές και ευρασιατικές υποθέσεις.
Την εκτίμηση της Ουάσιγκτον ότι η ανακήρυξη ΑΟΖ και οι έρευνες υδρογονανθράκων στο Αιγαίο θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μετέφερε ο Eric Rubin, βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών του State Department στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Η αποκάλυψη των αμερικανικών εκτιμήσεων (ή νουθεσιών) έγινε από τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε κλειστή ενημέρωση περιορισμένου αριθμού μελών του κόμματος την προηγουμένη Τετάρτη. Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του Αθανάσιου Έλλις στην Καθημερινή, η Ουάσιγκτον δηλώνει αντίθετη με την κατάθεση συντεταγμένων και την προβολή χαρτών, αλλά δεν τάσσεται απαραίτητα κατά της διενέργειας γεωτρήσεων (drill, if you have to, but no maps), ιδιαίτερα σε περιοχές που δεν προκαλούν τριβές, όπως στο Ιόνιο ή νότια της Κρήτης. Αντίθετα, στο Αιγαίο και προς Ανατολάς ζητούν αυτοσυγκράτηση και συνεννόηση με άλλα «εμπλεκόμενα μέρη». Υπενθυμίζεται ότι το 2010 ο τότε ειδικός απεσταλμένος του State Department για την ενέργεια στην Ευρασία, Richard Morningstar, είχε προτείνει ευθέως την συνεκμετάλλευση των όποιων πηγών ενέργειας υπάρχουν σε «αμφισβητούμενες» περιοχές του Αιγαίου.

ΠΗΓΗ

«ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - Αν κάνουμε έρευνες στο Αιγαίο»


Προς ολοταχώς για Αιγαίο;
«ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ - Αν κάνουμε έρευνες στο Αιγαίο» ανέφεραν οι αμερικανοί στον Τσίπρα υποστηρίζει η εφημερίδα "ΤΟ ΠΑΡΟΝ".

Για να δούμε εάν τις έρευνες στο Αιγαίο θα τις ξεκινήσει αυτή ή επόμενη κυβένρηση...
Ας έχουμε υπ' όψην μας ότι το νορβηγικό σκάφος ερευνών τελειώνει με δυτική και νότια Ελλάδα στα μέσα Φεβρουαρίου...
Σχετικό :
Να υποθέσουμε ότι η ανακήρυξη ΑΟΖ θα γίνει λίγο πριν την έναρξη ερευνών στο Αιγαίο;
Ότι αυτό θα γίνει όταν εμπλακεί η Τουρκία στην Συρία;
Οψόμεθα...

Σχετικό :
"...από πίσω έρχεται ο πόλεμος" - Γέροντας Παΐσιος

ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ: ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ... 17 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ...

ΠΗΓΗ