ΟΙ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΕΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"... ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ



Ετοιμάζεται η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων!
 
Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!


Χρυσή Αυγή
Γραφείο Τύπου

ΕΦΤΑΣΕ...!!!! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...!!!




defencenet.gr._ Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.

Στο μεταξύ υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ'όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!.

Περί τα 500 άρματα μάχης Μ-60 και Μ1Α1 Abrams, δύο μονάδες ειδικών δυνάμεων μεγέθους τάγματος και 6 Α/Α αντιαεροπορικές πυραυλικές συστοιχίες κατευθύνονται προς την Ιορδανία! 


Η άφιξη των σαουδαραβικών στρατευμάτων στην Ιορδανία έχουνφυσικά ένα στόχο: Να υποστηρίξουν την χώρα σε περίπτωση επίθεσης αντιποίνων των συριακών ενόπλων δυνάμεων, αφού η Ιορδανία θα ειναι η βάση των αεροσκαφών που θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τη no-fly-zone. Για τον λόγο αυτό σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας βρίσκονται και οι δυνάμεις της Ιορδανίας.

Επίσης μαχητικά F-15 και Tornado GR4 της σουαδαραβικής Αεροπορίας μεταφέρθηκαν σε βόρειες βάσεις της χώρας για να βρίσκονται εγγύτερα στην Συρία.

Πιο συγκεκριμένα ο Στρατός της Σαουδικής Αραβίας διαθέτει περί τα 315 άρματα μάχης ABRAMS στην έκδοση M1A2, 58 άρματα μάχης M1A2S (πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση των σαουδαραβικών αρμάτων), 460 M60A1/A3 Paton και περί τα 320 παλαιά ΑΜΧ-30. Σημειώνεται ότι ο Στρατός της χώρας έχει υπο παραγγελία 300 γερμανικά άρματα Leopard 2A7.

Από πληροφορίες τα άρματα που έχει κινητοποιήσει σε πρώτη φάση η Σαουδική Αραβία είναι M60 A3 και M1A2 ενώ τα άρματα συνοδεύουν ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ Panhard, Bradley και αρκετές εκατοντάδες M113.

Οι μηχανοκίνητες μονάδες συνοδεύονται από αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Shahine II (συνολικά η Σαουδική Αραβία διαθέτει 5 πυροβολαρχίες), από αυτοκινούμενα πυροβόλα M-163 Vulcan SP των 20 χλστ (συνολικά η Σαουδαραβική αεράμυνα διαθέτει 100 μονάδες)

Στην περίπτωση της Αεροπορίας της Σ. Αραβίας, στην επιχείρηση έχουν εμπλακεί 2 Μοίρες αεροσκαφών Tornado (στην έκδοση IDS για προσβολές στόχων εδάφους), από τα 87 που διαθέτει η χώρα, 2 Μοίρες F-15S Strike Eagle (η Αεροπορία της χώρας έχει προμηθευτεί περί τα 70 αεροσκάφη) και μια Μοίρα Eurofighter Typhoon σε αποστολή εναέριας επικράτησης.

ΠΗΓΗ

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΕ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ: ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ...!!!


Ρεπορταζ από τα χθεσινά επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, εικόνες που καταγράφησαν για την επίσκεψη Μπαχτσελί, αλλά το "κλου" είναι αλλού... Τα αντίποινα που προανήγγειλε ο Μιχαλολιάκος για Αγιασοφιά και Παναγία Σουμελά, την ώρα ο αρχηγός των γρκίζων λύκων ήταν στην Θεσσαλονίκη... Η δήλωσ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί έγινε από το περιστύλιο της Βουλής κατά την διάρκεια της ορκομωσίας...


ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!




Όπλα και μηχανισμό πυροδότησης ναρκών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, κρυμμένα, σε τουριστικό πρακτορείο που βρίσκεται επί της οδού Αναγεννήσεως 23, στη Θεσσαλονίκη.


Άγνωστος τηλεφώνησε χθες βράδυ στο Κέντρο Άμεσης Δράσης και ενημέρωσε τις αρχές για ύποπτα άτομα που υπήρχαν έξω από το τουριστικό γραφείο. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και εντόπισαν συνολικά δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου.


Σε έλεγχο που έγινε στον χώρο του πρακτορείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, τρία ρόπαλα, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και ένας μηχανισμός πυροδότησης ναρκών. Ο 49χρονος, αλλοδαπός, υπεύθυνος του τουριστικού πρακτορείου συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 34χρονος ιδιοκτήτης.


Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Οι δύο συλληφθέντες θα προσαχθούν στον εισαγγελέα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος των υπολοίπων οκτώ δεν διαπιστώθηκε κάτι και αφέθησαν ελεύθεροι. enikos.gr

23 βουλευτές ψήφισαν "εκτός κομματικής γραμμής" Χ.Α.!


"Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες" στην Βουλή τα καθεστωτικά κόμματα: Κενή μένει η θέση του τέταρτου αντιπροέδρου καθώς ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν εκλέχθηκε καθώς συγκέντρωσε μεν 41 ψήφος (23 περισσότερες από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής), αλλά χρειαζόταν 75 ψήφος ο απόστρατος αξιωματικός των καταδρομών για να γίνει αντιπρόεδρος.
Πλέον μιλάμε για "κολοβό" προεδρείο, για ένα Κοινοβούλιο που περιφρονεί ηλιθίως το 7% της βούλησης του ελληνικού λαού και βέβαια από εδώ και πέρα ότι και να κάνει η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή, δικαιολογημένο θα είναι και εν ονόματι του ελληνικού λαού. Όπως την περιφρόνησαν, έτσι έχει διακίωμα και αυτή να τους περιφρονήσει εμπράκτως.
Είναι τόσο "νάνοι" οι πολιτικοί, ειδικά της λεγόμενης κεντροδεξιάς που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που έρχεται δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχει.
Ήδη εμφανίστηκαν 23 βουλευτές "συμπαθούντες" προς την Χρυσή Αυγή, οι οποίοι αδιαφόρησαν για τις αυστηρές εντολές των κομμάτων τους και υπεψήφισαν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χρυσής Αυγής και έρχονται και άλλα με τα οποία θα τρίβουν τα μάτια τους...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αντισυγκέντρωση φασιστών ενάντια στους Έλ ληνες που αποδοκίμαζαν τον Μπαχτσελί



Ένταση και μικροεπεισόδια στη Θεσσαλονίκη, κατά την επίσκεψη του αρχηγού της Τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”.

Τον Τούρκο αξιωματούχο, “υποδέχθηκαν” Κύπριοι φοιτητές κατά την επίσκεψή του στο Τουρκικό προξενείο, όταν έκανε την εμφάνισή της ομάδα 15-20 φασιστών, οι οποίοι.. 
πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση στους Κύπριους φοιτητές, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του ελληνικού εθνικισμού και ….της Χρυσής Αυγής και προπάθησαν να επιτεθούν σε όσους κρατούσαν ελληνικές σημαίες.
Οι ακροαριστεροί φασίστες, που εκείνη την ώρα έπαιζαν τάβλι στα καφέ πέριξ της Ροτόντας, ενοχλήθηκαν από το σύνθημα “σκατά, σκατά, στον τάφο του Κεμάλ”, που προσέβαλε το Κεμαλοναζί καθεστώς, που τόσο θαυμάζουν.
Η αστυνομία απώθησε αρχικά τους διαδηλωτές και στη συνέχεια προστάτεψε αποτελεσματικά τους ακροαριστερούς φασίστες θαυμαστές των Γκρίζων Λύκων, από την μήνιν των διαδηλωτών.
Οι λιγοστοί ακροαριστεροί φασίστες, με την αστυνομία να τους φρουρεί, επιδόθηκαν σε λεκτικές αψιμαχίες με τους Κύπριους διαδηλωτές.
διαβάστε την εμπρητική ομιλία του φασίστα Μπαχτσελί, στον τάφο του Σαδίκ, εδώ
Ανακοίνωση για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Τουρκικό Προξενείο
Για ακόμη μια φορά, έπεσαν οι μάσκες και είδαμε το αληθινό πρόσωπο του Ελληνικού καθεστώτος. Αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στην επίσκεψη του φασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όχι μόνο επειδή είναι σώφρον ένα κράτος που λέγεται ελληνικό να μην επιτρέπει την είσοδο στη χώρα μας ενός εγκληματία δολοφόνου Τούρκου εθνικιστή, αλλά και επειδή δεν πρόκειται να κλείσουμε το στόμα μπροστά στην υποδούλωση, η οποία έχει αρχίσει να γίνεται η τακτική πολλών Ελλήνων.
Ενώ λοιπόν, εμείς, ως Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.), συγκεντρωθήκαμε στις 10 το πρωί της 28ης Ιουνίου για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά ενάντια στην επίσκεψη του αρχηγού των επεκτατικών Γκρίζων Λύκων, Μπαχτσελί, οι εντολές που δόθηκαν στην «ελληνική» αστυνομία ήταν ξεκάθαρα για επίθεση κι όχι για ασφάλεια. Με το που συγκεντρωθήκαμε απέναντι από το προξενείο της ντροπής, μας είπαν πως δεν επιτρέπεται να είμαστε εκεί και να μετακινηθούμε γύρω στα 100 μέτρα μακριά. Από πότε η ελευθερία του λόγου ποινικοποιείται; Όταν αρνηθήκαμε να φύγουμε απ’ το σημείο οι εντολοδόχοι υπάλληλοι του βαθέως τουρκικού κράτους μας επιτέθηκαν με τις ασπίδες και τα χημικά τους.
Φυσικά, στο πλάι των εχθρικών αστυνομικών δυνάμεων φαίνεται να βρίσκονται τα κόμματα και η εξουσία του τόπου αφού δεν είδαμε και πολλή αντίθεση στην προκλητική επίσκεψη του ιμπεριαλιστή Μπαχτσελί. Δεν είδαμε κανέναν αριστεριστή ή αντιεξουσιαστή να εναντιώνεται στην περιοδεία του φασίστα Γκρίζου Λύκου, αλλά κάποιοι όταν δουν ελληνική σημαία ουρλιάζουν για τον εθνικισμό που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μαστίζει την κοινωνία. Εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι καλέσαμε στη συγκέντρωση τον απανταχού ελληνισμό, τους Κούρδους και τους Αρμένιους. Δεν καλέσαμε κανένα πολιτικό κόμμα να διαδηλώσει μαζί μας και είναι υποχρέωσή μας να αναφέρουμε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν ήταν στη δική μας συγκέντρωση και καμία σχέση δεν έχουμε μαζί τους, όπως φυσικά με κανένα κόμμα εντός και εκτός κοινοβουλίου. Άλλωστε αυτοί έχουν τα έδρανα της βουλής ως βήμα.
Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τη στάση του ελλαδικού κράτους και των εντολοδόχων του για τη στάση που κράτησαν ενάντια στον αυτόνομο ελληνικό λαό που δικαίως διαδήλωσε κατά της περιοδείας του ανθέλληνα φασίστα Μπαχτσελί. Δεν θα γονατίσουμε. Θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στις τουρκικές προκλήσεις, ενάντια στην κατοχή της Κύπρου και όλων των ελληνικών εδαφών.Υψώνουμε πύργο ατίθασο απέναντι σε όσους μας θέλουν υπόδουλους και ραγιάδες, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την ελευθερία του λαού και του τόπου μας.

ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"...!!!




Με αγωνιστικούς χαιρετσιμούς από την εως τώρα απελευθερωμένη Θράκη μας ο Ελληνόψυχος που εχωσε μεσα στα μάτια του Μπαχτσελί την Ελληνική Σημαία μας γράφει...


Είμαι κάτοικος της Ξάνθης και είμαι και εγώ από τους χιλιάδες άνεργους Έλληνες.

Δεν αντέχω όμως να βλέπω τόσα χρόνια  όλους τους πολιτικούς να έχουν ξεχάσει εμάς τους Έλληνες χριστιανούς της Θράκης  και να ξεβρακώνονται κάθε φορά  στα καθίκια του Τούρκικου προξενείου της Κομοτηνής για λίγους ψήφους.

 Οι πρόγονοί μου ήρθαν πρόσφυγες το 1922 από την Ανατολική Θράκη και πολλοί δεν πρόλαβαν να φτάσουν γιατί τους είχαν σφάξει οι Τούρκοι.

Εδώ στην Θράκη κάνουν ότι θέλουν αυτοί που είναι του Τούρκικου Προξενείου. Οι αρχές τους στηρίζουν, οι πολιτικοί κάνουν τα χατίρια τους και κάθε Σάββατο στο Παζάρι της Ξάνθης πουλάνε ελεύθερα Τούρκικα λάβαρα από ομάδες και  κόμματα της Τουρκίας.

Μιλάνε φωναχτά Τούρκικα και όταν μαζί με τον φίλο μου τον Γιώργο τους κάναμε παρατήρηση, μας πουλήσαν τρέλα και μας είπανε ότι εδώ φίλε μιλάμε Τούρκικα γιατί είναι τα μέρη των παππούδων μας !!!!

Η κατάσταση κάθε μέρα που περνάει στην Ξάνθη  γίνεται και πιο ανυπόφορη.Όταν έμαθα ότι θα έρθει ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στην Ξάνθη , γύρισε ανάποδα  το μυαλό μου.

Βρέθηκα την Τετάρτη το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης μαζί με κάποια παιδιά από νωρίς στο Καφέ Πιάτσα και στολίσαμε την πλατεία με Ελληνικές σημαίες.

Γύρω , Γύρω δεκάδες Ματατζήδες με τον Διοικητή τους που μιλούσε απαξιωτικά στους Έλληνες και  μας ζητούσε συνεχώς να φύγουμε γιατί αλλιώς θα βάλει τα ΜΑΤ να μας ξυλοφορτώσουν !!!!!

Απλωθήκαμε παντού χωρίς να γνωριζόμαστε μεταξύ μας απλά βρεθήκαμε εκεί για να σηκώσουμε σαν Έλληνες το ανάστημά μας στον Γκρίζο λύκο !!!!!

Άρχισαν να φαίνονται στην κεντρική πλατεία τα πρώτα καθίκια που τους ξέρουμε εδώ στην Ξάνθη και είναι ρουφιάνοι του Τούρκου Πρόξενου. Μας βγάζαν φωτογραφίες διακριτικά για να τις δώσουν στα αφεντικά τους.

Άρχισε μια κινητικότητα των Αστυνομικών και εμείς πιέσαμε αρκετά είναι αλήθεια, για να σπάσουμε τον κλοιό των Ματατζήδων.

Περιμέναμε να έρθει ο Μπαχτσελί από τον κεντρικό δρόμο της πλατείας αλλά σε μια στιγμή γύρω στις  17.30 μμ είδαμε αυτοκίνητα της Αστυνομίας να περνάνε παράνομα απο το Ταχυδρομείο και να πηγαίνουν προς το σπίτι του Ψευτομουφτή Ξάνθης στην οδό
Στογιαννίδου.

Είπα… "παιδιά μας κορόιδεψε η Αστυνομία και πάει να τον φυγαδεύσει"

Ένα παιδί δίπλα μου φίλος και ένας ,αδερφός από την Κύπρο στο πλάι καιεγώ να κατευθύνομαι με γοργό βήμα  κοντά στα ΜΑΤ έτοιμος για όλα. Σε κάποια στιγμή τα υπόλοιπα αδέρφια  βλέπανε την σκηνή και άρχισαν ναφωνάζουν Σκατά Σκατά στον Τάφο του Κεμάλ.

Τα ΜΑΤ προχώρησαν μπροστά τους για να  τους σταματήσουν και εγώ κρατώντας την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ και την  Γαλανόλευκη πετάχτηκε και πέρασα κάτω από τον κλοιό και έπεσα μπροστά στο αυτοκίνητο τουΜπαχτσελί όπου άπλωσα στο παρμπρίζ την Γαλανόλευκη, βλέποντας με σαστησμένοι  μέσα από τα φιμέ τζάμια ο οδηγός και ο Μπαχτσελί.

Ο Τούρκος οδηγός κοκάλωσε το αμάξι και εγώ φώναζα «προσκύνα Σκύλε εδώ θα γίνει ο τάφος σου» !!!!!

Αμέσως όρμηξαν να με πιάσουνε τα ΜΑΤ αλλά εγώ τους ξέφυγα και πέταξα την Ελληνική σημαία που προσκύνησε ο Μπαχτσελί σε δύο παιδιά και αυτοίμετά την πήρανε και την γυρίζανε κρατώντας την ψηλά σε όλη την πλατεία και ο κόσμος ζητωκραύγαζε.

Δέν μπόρεσα να ρίξω μέσα στο αυτοκίνητο τον ΣΤΟΧΟ και αυτό με στεναχώρησε Πήρα την σημαία από τα χέρια  των παιδιών και όλοι μαζί με ψηλά τις Σημαίες ψάλαμε τον Εθνικό ύμνο και συνεχώς τα τουρκικά ΜΜΕ μας βγάζανε φωτογραφίες.

Νιώθω από εκείνη την στιγμή πολύ πιο ΈΛΛΗΝΑΣ και Υπερήφανος που βγήκα μπροιστά στον αρχηγό των γκρίζων λύκων και  όταν έμαθα ότι η πράξη μου μπορεί να έγινε η αφορμή, ο Μπαχτσελί να μην πάει στην Καβάλα η χαρά μου δεν περιγράφεται..........

Θα θελα να σας πω ότι όλα τα παιδιά εδώ την Ξάνθη ήτανε και είναι έτοιμα κάθε φορά να ορμίξουνε σε κάθε Τούρκο δολοφόνο που πρόκειται να πατήσει και ας καταλάβει ο κάθε Αστυνομικός διευθυντής ότι  δεν κωλώνουν οι Έλληνες με τα ΜΑΤ ούτε με όσα χημικά και αν πετάξουν .

Για τους Ρουφιάνους του Τούρκικου προξενείου ένα θα τους πω. Να ξέρετε ότι την Τετάρτη έγινε η αρχή υπάρχει και συνέχεια…

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ελληνόψυχος Ξανθιώτης

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ





Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-112-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομοςκαι θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό"  ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS;
Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και  το θέμα της φοροδιαφυής.
Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου.
Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.
Φίλοι και φίλες
σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι.
Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο.
Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.
Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Υ.Γ.
Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα;) 

liako.gr

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ




Ανήμποροι ηλικιωμένοι, στο στόχαστρο επικίνδυνων λαθρομεταναστών
ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΗΣ!
Η Ελένη Μπιλιάλη σε απόγνωση μπροστά από το σαλονάκι της το οποίο, όπως φαίνεται, οι κακοποιοί το ρήμαξαν στην κυριολεξία. Παντού πεταμένα πράγματα. Οι αλλοδαποί εγκληματίες άνοιξαν και το τελευταίο συρτάρι, μέχρι και πίνακες έσκισαν για να δουν μήπως έκρυβε χρήματα ή χρυσαφικά σε αυτούς, η άτυχη γυναίκα
του  Μάκη Βραχιολίδη
Η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κρίση, αυξάνει καθημερινά την εγκληματικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται παντελώς ανίσχυροι απέναντι στις ορδές επικίνδυνων κακοποιών, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αλλοδαποί και λαθρομετανάστες. Εγκληματικά στοιχεία μπαίνουν μέσα στα σπίτια, κυρίως ηλικιωμένων και δεν διστάζουν να αφαιρέσουν μία ή περισσότερες ζωές, για λίγα ευρώ. Η Πολιτεία, είναι όχι μόνον απούσα αλλά είναι η μεγάλη υπεύθυνη για την κατάσταση: Διότι, με την ανεύθυνη πολιτική της έχουν εισβάλει στη χώρα μας εκατομμύρια λαθρομετανάστες και κακοποιά αποβράσματα, τα οποία με τη σειρά τους, επωφελούμενα της φτώχειας και ανέχειας, την οποία η Πολιτεία προκάλεσε, ρημάζουν νοικοκυριά και σκοτώνουν αθώους συνανθρώπους μας. Ουσιαστικά, η Πολιτεία είναι σύμμαχος των εγκληματιών, αντιμετωπίζοντας ως εχθρούς της τον λαό. Άλλωστε, αυτόν τσακίζει με δυσβάσταχτους φόρους και χαράτσια.
Η Ελένη Μπιλιάλη, είναι η 86χρονη συνταξιούχος, με τον Γολγοθά της  οποίας είχε ασχοληθεί η «Ελεύθερη Ώρα», την 1η Μαρτίου.  Το ρεπορτάζ μας, με τίτλο «Σκοτώνουν τους συνταξιούχους», αναδείκνυε την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι συνταξιούχοι. Η εφημερίδα μας, σημείωνε μεταξύ άλλων: «Οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις, οδηγούν σε πρόωρο θάνατο την τρίτη ηλικία! Οι απόμαχοι της ζωής, ενώ θα περίμεναν στη δύση του βίου τους να τύχουν από την Πολιτεία της αναγνώρισης που τούς πρέπει, η εγκληματικά κτηνώδης πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου και της προηγούμενης Παπανδρέου, σκοτώνει τους συνταξιούχους. Απόγνωση, απελπισία, κατάθλιψη, είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους συνταξιούχους, για τον εξευτελισμό τον οποίο υφίσταται καθημερινά η αξιοπρέπειά τους».
Οι σημερινοί όμως συνταξιούχοι, είναι έρμαιοι των άγριων διαθέσεων της Πολιτείας αλλά και των επιθέσεων εγκληματικών στοιχείων. Η δύσμοιρη Ελένη Μπιλιάλη, το μαρτύριο της οποίας δείχνει να μην έχει τελειωμό, έπεσε θύμα ληστών. Έλειψε μία μέρα από το σπιτικό της για να επισκεφθεί την παράγκα της, χτισμένη σε ένα οικοπεδάκι στο Κρανίδι, αγορά από τις θυσίες του αείμνηστου αδερφού της, ήρωα του πολέμου. Τι το ‘θελε; Γύρισε και βρήκε την οικία της στην Αγία Παρασκευή, σε κακό χάλι. Κακοποιοί είχαν τρυπώσει σαν τα ποντίκια από το πίσω μέρος του σπιτιού και, αφού έσπασαν τη συρματένια σίτα και τον σύρτη της πόρτας της κουζίνας, έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, άρπαξαν 800 ευρώ που είχε φυλαγμένα η κυρά Λένη, μαζί και τα παράσημα του ήρωα αδερφού της, και εξαφανίστηκαν! 

Μόλις η κ. Μπιλιάλη αντίκρυσε το κακό που την βρήκε, κόντεψε να τρελαθεί. Διηγώντας μας τη νέα περιπέτειά της, ξέσπασε σε κλάματα. «Είχα μόνιμη, καθημερινή συντροφιά τα παράσημα του αδερφού μου. Ήταν σαν να είχα δίπλα μου τον ίδιο τον Αντώνη. Τώρα, μου τα έκλεψαν και με απόκαμαν τελείως. Μου πήραν και τη σύνταξη, μαζί και το επίδομα του Μετοχικού ταμείου το οποίο περίμενα σαν βάλσαμο, εδώ και τρεις μήνες. Ήμουν που ήμουν ξεκρέμαστη,  τώρα τι να κάνω και πώς να ζήσω;».
Από τις απέναντι κατοικίες, όπως μας αποκαλύπτει η κυρά Λένη, της είπαν ότι «οι κακοποιοί πρέπει να ήταν πάνω από τρεις και μάλιστα είχαν και άλλους, δικούς τους που φύλαγαν τσίλιες. Μιλούσαν στα ξένα, τους άκουσαν γύρω στις 4.00 το πρωί του Σαββάτου, αλλά,  με παραξενεύει, δεν ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία. Φαίνεται φοβόντουσαν πολύ και για τα δικά τους σπιτικά». Και νωρίς όμως να είχε ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, καθυστερεί να φτάσει στον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικά όργανα, με ισοπεδωμένους μισθούς των 500 έως 700 ευρώ, είναι δυνατόν να ρισκάρουν την ζωή τους απέναντι σε επικίνδυνους εγκληματίες;   
Αναρωτιέται κανείς εάν η απάντηση που πήρε η κ. Μπιλιάλη από γείτονες, ήταν για παρηγοριά: «Πρέπει να αισθάνεσαι και τυχερή, διότι εάν οι κακοποιοί σε έβρισκαν στο σπίτι, δεν θα δίσταζαν να σε σκοτώσουν», της είπαν. Συγκλονίζεσαι όμως όταν βλέπεις σε ποιο χάλι έφτασε η άλλοτε ασφαλής, φιλήσυχη ελληνική κοινωνία. Σήμερα, ζει πόλεμο πραγματικό, μια και κάθε μέρα δεκάδες συμπολίτες μας πέφτουν θύματα υπανθρώπων, ενώ κάποιοι από αυτούς χάνουν και τη ζωή τους .
Υπ’ αυτή την έννοια, η Ελένη Μπιλιάλη ήταν τυχερή. Ζει και αναπνέει όμως, όχι μόνο μέσα στην οικονομική ανέχεια, με κλεμμένη σύνταξη, αλλά και μέσα στον τρόμο που της δημιουργούν αλλοδαποί εγκληματίες και η εγκληματική στάση της Πολιτείας


ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΟΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ



Χωρίς κανένα απολύτως λόγο και αφορμή και δείχνοντας μάλιστα ορισμένοι υπερβάλλοντα ζήλο, αστυνομικοί επιτέθηκαν στους Κύπριους αδερφούς μας και σε Ελληνόψυχους που μαζεύτηκαν σήμερα το πρωί μπροστά απο το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθούν για την "επίσκεψη" του "γκρίζου λύκου" Μπαχτσελί στα χώματά μας... Και όλα αυτά για τα μάτια του μογγόλου... Το βίντεο είναι η καλύτερη απόδειξη πως το ελλαδικό κράτος είναι και ξεπουλημένο και προσκυνημένο... ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ


ΠΗΓΗ

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.... Ο ΚΙΟΤΗΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ



Κιότεψε τελικά ο Ντεβέντ Μπαχτσελί και δεν εμφανίστηκε στην Καβάλα παρά την προγραμματισμένη επίσκεψη .Μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας απέτρεψαν με την έντονη παρουσία τους την επίσκεψη του Τουρκομογγόλου αρχηγού των Γκρίζων Λύκων και δολοφόνου των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην Καβάλα. 

ΠΗΓΗ

Διπλωματικό αδιέξοδο για την κρίση στη Συρία


Σε διπλωματικό αδιέξοδο για τον τρόπο τερματισμού της κρίσης στη Συρία φαίνεται να έχουν βρεθεί Ρωσία και ΗΠΑ, την ίδια ώρα που η Χίλαρι Κλίντον εκφράζει μικρές ελπίδες για τις διμερείς συνομιλίες αυτήν την εβδομάδα στη Γενεύη.

Η συνάντηση του Σαββάτου έχει στόχο να βρεθεί λύσει στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία που έχει προκαλέσει το θάνατο σε τουλάχιστον 15.000 ανθρώπους και απειλεί όλο και περισσότερο την ασφάλεια της περιοχής. Αξιωματούχοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσαν χθες πως η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών δεν θα συμμετάσχει στη συνάντηση της Γενεύης αν δεν συμφωνήσουν όλες οι πλευρές για την ανάγκη πολιτικής μετάβασης στη Συρία.

«Ο ακρογωνιαίος λίθος είναι η συμφωνία για την ανάγκη πολιτικής μετάβασης», τόνισε Αμερικανός αξιωματούχος που συνοδεύει την κ. Κλίντον στην Φινλανδία, προσθέτοντας πάντως πως η συμφωνία αυτή δεν έχει ακόμα επιτευχθεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Όταν θα υπάρξει συμφωνία θα έχουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να προχωρήσουμε. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε σε έναν κύκλο διαλόγου, απλώς για να μιλάμε», υπογράμμισε.

Η Ουάσινγκτον έχει επίμονα ζητήσει τον άμεσο τερματισμό των βιαιοτήτων και την αποχώρηση του προέδρου Ασαντ από την εξουσία. «Το καθεστώς Ασαντ έχει χάσει τη νομιμότητά του», δήλωσε αξιωματούχος. Όμως το να εγκαταλείψει η Ρωσία τον Σύρο πρόεδρο, θα σημαίνει μια μεγάλη αλλαγή στην πολιτική της, κάτι που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι τονίζουν ότι δεν βλέπουν να συμβαίνει.

Οι συνομιλίες στη Γενεύη θα επικεντρωθούν στη νέα εκδοχή του ειρηνευτικού σχεδίου του Κόφι Αναν. Σε περίπτωση αποτυχίας της διπλωματίας, οι βιαιότητες στη Συρία θα ενταθούν με σοβαρές επιπτώσεις στην περιοχή. «Πιστεύουμε πως οι πωλήσεις όπλων από τη Ρωσία και άλλες χώρες στο συριακό καθεστώς τροφοδοτούν τις συγκρούσεις και δεν βοηθούν στο να σημειωθεί πρόοδος», τόνισε αξιωματούχος των ΗΠΑ και κατέληξε πως τέτοιες πράξεις υποστηρίζουν και νομιμοποιούν το καθεστώς της Δαμασκού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΡΙΑ: Σφαγές Χριστιανών από ισλαμιστές που υποστηρίζονται από τη CIA



Μετά την αποκάλυψη της αγαστής συνεργασίας της Αλ - Κάιντα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως η CIA, έρχεται και η παρακάτω είδηση για να δείξει εμφανώς την υποκρισία ορισμένων, οι οποίοι παρουσιάζουν το καθεστώς Άσσαντ ως το "απόλυτο κακό" και τις δυνάμεις των ανταρτών και των αμερικανοσιωνιστών ως "απελευθερωτές".

"Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι "Επεσαν θύματα των βομβαρδισμών από τον Στρατό του Άσσαντ"!
Μία μοναχή που έχει γλιτώσει κρυμμένη σε μια κρύπτη ενός πιστιού της περιοχής, η μητέρα Αγνή – Μαρία του Σταυρού, παραθέτει την μαρτυρία της στην γαλλόγλωσση ιστοσελίδα του γειτονικού μοναστηριού St. James.

Και οι μαρτυρίες για τις σφαγές των Χριστιανών ή των μουσουλμάνων που αντιτίθεται στους φανατικούς σουνίες ισλαμιστές, πληθαίνουν. Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Μάρτιν Γιάνσεν γράφει στην Frankfurter Allgemeine Zeitung με λεπτομέρειες για τή σφαγή 90 Αλεβιτών ή σιιτών στη Χούλα από τους αντάρτες.

Οι σουνίτες αντάρτες επιτέθηκαν στα οδοφράγματα που είχε στήσει  συριακός Στρατός για να προφυλάξει τα αλεβίτικα χωριά. Η μάχη κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν πολύνεκρη.
Σε ένα σημείο που πέρασαν οι αντάρτες έσφαξαν δεκάδες γυναικόπαιδα που ανήκαν σε σουνιτικές οκογένειες πού είχαν μεταστραφεί στον σιιτισμό, ή που ήταν σουνίτες αλλά θεωρούνταν συνεργάτες του καθεστώτος και σέ άλλες σιιτικές φαμίλιες, όπως δήλωσαν οι επιζώντες πού κατέφυγαν στό προαναφερθέν μοναστήρι.

Παρ’ όλα αυτά, μέσα σέ λίγες μέρες από τίς δημοσιογραφικές αναφορές η σφαγή στην Χούλα χρεώθηκε στο καθεστώς Άσσαντ και ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία καί άλλοι δυτικοί απέλασαν τούς Σύρους διπλωμάτες σέ ένδειξη «διαμαρτυρίας».

Δηλαδή "γύρισαν ανάποδα" τα πραγματικά γεγονότα σε μία επίδειξη κραυγαλέας προβοκάτσιας. Έτσι, κι ενώ η επί δεκαετίες ήσυχη ζωή των 2,2-2,4 εκατομμυρίων Ελληνορθόδοξων και καθολικών Χριστιανών βαδίζει πρός τό τέρμα της (όπως ακριβώς συνέβη καί στό Ιράκ όταν «απελευθερώθηκε» από τόν Σαντάμ), ένα ακόμη μαζικό έγκλημα οργανώνεται, γιά τηνερήμωση μιας αραβικής χώρας.

Ένας από τους λόγους που οι Ρώσοι επιμένουν σε τέτοιο βαθμό να προστατέψουν το καθεστώς είναι η το γεγονός ότι ο Β.Πούτιν έχει συγκινηθεί από τις διώξεις που υφίστανται οι χριστιανοί από τους φανατικούς ισλαμιστές αντάρτες μετά από γράμματα που έχει λάβει από διάφορους μοναχούς και τον καθολικό επίσκοπο της Συρίας.

Η προπαγάνδα κατευθύνεται - κατά τον δημοσιογράφο Τιερί Μεϋσάν - από τον Benjamin Rhodes, σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου γιά "στρατηγική επικοινωνία". Αυτός συντονίζει τήν προσπάθεια γιά εσωτερική πλέον κατάρρευση της Συρίας καί πραξικόπημα (αφού η στάση του Πούτιν μάλλον απαγορεύει την εισβολή). Είναι θέμα ημερών νά μπλοκαριστούν τά κανάλια της συριακής τηλεόρασης και να αντικατασταθούν μέ ενεργούμενα της CIA.

Ήδη ο αραβικός Σύνδεσμος ζήτησε πισήμως από τούς διαχειριστές των δορυφόρων Arabsat καί Nilesat να κόψουν όλα τά συριακά ΜΜΕ, κρατικά καί μή (Syria TV, Al-Ekbariya, Ad-Dounia, Cham TV…), όπως είχε γίνει καί στή Λιβύη!"


Δείτε το βίντεο:


Το είδα εδώ

Σε αναζήτηση νέου υπουργού Οικονομικών οι κυβερνητικοί εταίροι


 Μετά την άρνηση του Βασίλη Ράπανου να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών, οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι αποδύονται σε έναν αγώνα δρόμου για να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο να αναλάβει τα δύσκολα καθήκοντα. Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως θέλει τεχνοκράτη, ενώ οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης προκρίνουν τη λύση ενός πολιτικού προσώπου. Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν στην κατοικία του πρωθυπουργού και όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Κεδίκογλου «μετά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί ο υπουργός Οικονομικών».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Τούρκων επεκτατιστών!!!!


«Ο Κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα» είχε τονίσει πολύ εύστοχα ο Νίκος Καζαντζάκης και αν αυτό το συνδυάσουμε με το ρητό του Λένιν ότι «ο αριστερισμός είναι παιδική ασθένεια του κομμουνισμού» μπορούμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα και τις προθέσεις πίσω από τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 
Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως κάποιος μπορεί να είναι συνεχώς εναντίον των Εθνικιστών εκτός και αν αυτοί στρέφονται ενάντια στην Πατρίδα του. Αυτή είναι και η ιστορία της αριστεράς στην Ελλάδα, ακόμα και όταν τα δύο κυρίαρχα ΚΚΕ (το εσωτερικού – νυν ΣΥΡΙΖΑ) και το εξωτερικού (το σημερινό ΚΚΕ) ήταν ενωμένα πάντα είχαν πλήρη σύμπλευση με όσους επιβουλεύονταν την Πατρίδα μας.


Η τουρκική ένωση Θράκης είναι ένας παράνομος σύλλογος πρακτόρων του τουρκικού προξενείου που προπαγανδίζει για την αυτονομία της Ελληνικής Θράκης και την μετέπειτα προσάρτιση της στην Τουρκία. Δηλαδή προπαγανδίζει ευθέως εναντίον της Ελλάδος. Η συγκεκριμένη «ένωση» κάνει επί χρόνια δικαστικό αγώνα προκειμένου να θεωρηθεί νόμιμος σύλλογος, όμως συνεχώς προσκρούει στον Άρειο Πάγο που ορθώς την θεωρεί παράνομη αφού αντιτίθεται στο Εθνικό Συμφέρον και την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Επιπροσθέτως η «ένωση» αυτή συγκροτείται κατά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης για την αρχή της αμοιβαιότητας, αφού αποτελείται από τουρκόφρονες που βρίσκονται στην Ελλάδα παραβιάζοντας την αρχή αυτή.


Για τις αντιρρήσεις του Αρείου Πάγου πάνω στο ζήτημα της ενώσεως, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, και να ταχθεί για άλλη μία φορά ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.»


Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το Εθνικό Συμφέρον πρωτεύει πάντοτε και υπερισχύει των όποιων άλλων «δικαιωμάτων». Συνεπώς ο Άρειος Πάγος ορθώς αγνόησε το ξενοκίνητο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο δρα επιλεκτικά βάσει των συμφερόντων της διεθνούς νέας τάξης που πηγάζει εκ συγκεκριμένων λόμπι στις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι αντιμάχεται, υποστηρίζοντας παράλληλα όλες τους τις θέσεις. Η υποκρισία θα έπρεπε να διαθέτει όρια, όμως γίνεται εμφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντοτε.


xagr.net

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!



Νύχτες τρόμου στην Ομόνοια.. Οι ληστές είναι δυο. Ο ένας χτυπάει και απειλεί με μαχαίρι το θύμα...κι ο δεύτερος φυλάει τσίλιες και επιβλέπει αν τυχόν το θύμα προσπαθήσει να αντιδράσει...Τα θύματα είναι Έλληνες,αλλοδαποί ακόμα και τουρίστες.Αρκεί να μην είναι Αλγερινός ή Μαροκινός. Βέβαια θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε... πως αν το θύμα έχει γνωστούς ή φίλους στην περιοχή τότε γίνονται περιπολίες για εκδίκηση...(κάπως έτσι πέφτουν τα μαχαιρώματα "για άγνωστους λόγους") που κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές τις βαφτίζουν μετά ως ρατσιστικές...Τα περιστατικά είναι χιλιάδες και καλό θα είναι ο κόσμος να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το παρατημένο από όλους ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ.. Δείτε το βίντεο...

eglimatikotita.gr


ΠΗΓΗ

"Παρεξήγηση" ισχυρίζεται η Λιάνα Κανέλλη για το φασιστοτσόγλανα - Βίντεο



 Περί παρεξηγήσεως αλλά και σε σκοπούμενη κίνηση με πολιτικά κίνητρα, ισχυρίζεται ο ΚΚΕ ότι είναι η μήνυση που κατέθεσαν οι αστυνομικοί εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, που τους αποκάλεσε φασιστοτσόγλανα....

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το απόσπασμα της προεκλογικής συνέντευξης την οποία επικαλούνται οι αστυνομικοί, έχει ακριβώς το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που αναφέρουν ως βάση της μήνυσής τους.

«Η μήνυση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ έχει κατ’ επέκταση ως στόχο το ΚΚΕ και έτσι θα αντιμετωπιστεί», καταλήγει η ανακοίνωση και δηλώνεται ότι η Λιάνα Κανέλλη θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Η μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης σε βάρος της κ. Κανέλλη κατετέθη σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης έπειτα από ομόφωνη απόφαση που έλαβε προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. Αφορμή στάθηκε χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε η βουλευτής για τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το επεισόδιο που είχε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
«Δεν δεχόμαστε να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλουν. Δεν είμαστε ούτε "φασίστες" ούτε "τσόγλανοι"», παρατήρησε μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο οποίος επιφυλάχθηκε να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της κα. Κανέλλη.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Σεβόμαστε και δεχόμαστε κάθε άποψη. Αυτό που δεν ανεχόμαστε είναι να μας εξυβρίζουν και να μας προσβάλλουν. Η συγκεκριμένη φράση μας προσβάλλει ως άτομα, ως Έλληνες Αστυνομικούς και ως εκπροσώπους των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κοζάνης. Μας απογοητεύει το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο κατά κρατικών λειτουργών - ένστολων εργαζομένων. Επισημαίνεται ότι η διαμαρτυρία μας και η μήνυσή μας αφορά μία συγκεκριμένη πράξη ενός συγκεκριμένου προσώπου και δεν θα θέλαμε να αντιμετωπιστεί το θέμα σε λάθος βάση».



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17ης Ιουνίου θα ακυρωθούν!



ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Α. ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ
Για «εξαιρετικά σοβαρή συνταγματική παράλειψη» σχετικά «με τη μη δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), Ιωάννης Αδαμόπουλος. Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει:


Σύμφωνα με το άρθρο 54 παρ. 2 του Συντάγματος, «[ο] αριθμός των βουλευτών κάθε εκλογικής περιφέρειας ορίζεται με προεδρικό διάταγμα, με βάση το νόμιμο πληθυσμό της περιφέρειας που προκύπτει, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, από τους εγγεγραμμένους στα οικεία δημοτολόγια, όπως νόμος ορίζει. Τα αποτελέσματα της απογραφής θεωρείται ότι έχουν δημοσιευθεί με βάση τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας μετά την πάροδο ενός έτους από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της.»


Εν προκειμένω, η τελευταία απογραφή ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) την 24η Μαΐου 2011 - ημερομηνία η οποία επιβεβαιώνεται επίσημα και αδιαμφισβήτητα από σχετικό Δελτίο Τύπου της ίδιας της Αρχής - και ως εκ τούτου, καθόσον έχει ήδη παρέλθει έτος από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής της ως άνω απογραφής, τα αποτελέσματα αυτής θεωρείται ότι έχουν ήδη δημοσιευθεί. Κατά συνέπεια, ο αριθμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας θα έπρεπε να καθοριστεί με βάση το νόμιμο πληθυσμό των εκλογικών περιφερειών, όπως προέκυψε, σύμφωνα με την απογραφή αυτή.


Αυτό όμως δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να υφίσταται εξαιρετικά σοβαρή συνταγματική παράλειψη, καθώς, στο μέτρο που εκτιμάται ότι έχουν επέλθει ουσιώδεις μεταβολές στην κατανομή του πληθυσμού ανά περιφέρεια σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή (2001), που, αντιστοίχως, συνεπάγεται αλλαγές στον αριθμό των βουλευτικών εδρών ανά εκλογική περιφέρεια, οι ενστάσεις που, μετά βεβαιότητας θα ασκηθούν κατά του κύρους των βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου, ενδέχεται να οδηγήσουν όχι μόνο σε μαζική ανακατανομή των βουλευτικών εδρών σε μεγάλο μέρος εκλογικών περιφερειών αλλά και σε επαναπροσδιορισμό της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης κάθε κόμματος, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο ακόμα και την εμπιστοσύνη της Βουλής προς την τότε Κυβέρνηση, και κατ' επέκταση την ίδια την κυβερνητική σταθερότητα.


Ενόψει των ανωτέρω, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών:




- εκφράζει την έντονη θεσμική ανησυχία του για τον κίνδυνο πρόκλησης οξύτατης συνταγματικής κρίσης, η οποία, πέρα από τα σοβαρότατα προβλήματα που αναμένεται να προκαλέσει στη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, θα θέσει υπό αμφισβήτηση και το διεθνές κύρος της χώρας μας
- διαπιστώνει αδικαιολόγητη καθυστέρηση σχετικά με τη (μη) δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής από την ΕΛ.ΣΤΑΤ., κατά τρόπο ώστε να καθίσταται επί του παρόντος ανέφικτη η κατ' ουσία εφαρμογή του άρθρου 54 παρ. 2 του Συντάγματος,
- ζητεί την παραίτηση της Διοίκησης της ΕΛ.ΣΤΑΤ., και
- επιφυλάσσεται για την περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των μελών της εν λόγω Αρχής καθώς και κάθε άλλου αρμόδιου οργάνου της εκτελεστικής εξουσίας.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που πράξεις ή παραλείψεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ. χρήζουν διερεύνησης και ποινικής αξιολόγησης. Υπενθυμίζουμε ότι, ήδη από την 29η Σεπτεμβρίου 2011, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τη διάπραξη σοβαρότατων αξιοποίνων πράξεων από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. που αφορούν σε παράνομη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 σε 15,4%, με τελικό αποτέλεσμα την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο και τη συνακόλουθη επιβολή στη χώρα σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων σε βάρος του Ελληνικού Λαού.


Ο Πρόεδρος
Γιάννης Δ. Αδαμόπουλος

ΠΗΓΗ

ΣΟΚ στους Αγ. Σαράντα! Αλβανοί παραλίγο να πνίξουν Βορειοηπειρώτη γιατί μιλούσε ελληνικά...



Τον ξυλοκόπησαν άγρια και πήγαν να τον πνίξουν στη θάλασσα...


Θύμα νεαρός Βορειοηπειρώτης από το Μεσοπόταμο, Αγ. Σαράντα Νωπές οι μνήμες από τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα

Για το ανατριχιαστικό περιστατικό μας ενημερώνει η ιστοσελίδα της ΣΦΕΒΑ, διαβάστε:

Ξανά στο προσκήνιο οι εθνικιστές. Κοσσοβάροι και μέλη της εθνικιστικής Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας κατέβηκαν και στην πόλη των Αγίων Σαράντα για να κάνουν τα μπάνια τους. Μάλλον κάθε χρόνο όλο και πιο πολλοί από το Κοσσυφοπέδιο και από άλλα μέρη της Αλβανίας κατεβαίνουν στην πόλη του Ιονίου, γιατί τα νερά της είναι πιο καθαρά από άλλες παραλίες της Αδριατικής.

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι δήλωσαν μερικά άτομα από το Κόσσοβο, που πέρασαν μια βδομάδα στους Αγ. Σαράντα. Το μόνο αρνητικό ήταν που ακούγαμε πάρα πολλά ελληνικά και ενοχληθήκαμε.

Την ενόχλησή τους οι κύριοι αυτοί την εκφράζουν στις άμεσες επαφές με ελληνικής καταγωγής πολίτες, οι οποίοι αμέριμνοι, ειρηνόφιλοι και νομοταγής συνεχίζουν την καθημερινότητα τους, μην σκεφτόμενοι την απειλή που συμβαδίζει μαζί τους.

Ο Νίκος από το Μεσοπόταμο, μαζί με τις δυο μικρές αξαδέρφες του, πήγαν για μπάνια στους Αγίους Σαράντα. Πλήρωσαν την ξαπλώστρα και την ομπρέλα και απολάμβαναν την αλμύρα της θάλασσας και τις ακτίνες του ηλίου.

«Σηκωθείτε και φύγετε, τους είπαν σε παραλιακό ξενοδοχείο, που εκμεταλλεύεται και την παραλία, λες και είναι δική του περιουσία και η θάλασσα και ο ήλιος. Εδώ είναι Αλβανία και όχι Ελλάδα. Εκεί να πάτε να κάμετε τα μπάνια σας». Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ο νεαρός αρνήθηκε να φύγει γιατί είχε πληρώσει και τα «δίδακτρα» στα αφεντικά. Τότε πρόβαλαν πέντε έξι μπράβοι (ένας θεός ξέρει πούθε κρατεί η σκούφια τους) και τον μαύρισαν στο ξύλο. Σαν δεν έφταναν τα αίματα που κατρακυλούσαν από την κεφαλή του νερού, όταν ακούστηκε μια διαταγή: «Αποτελειώστε τον στην θάλασσα». Σβάρνα τον έχωσαν μέσα στο νερό και σίγουρα θα τον είχαν πνίξει εάν δεν μεσολαβούσαν κάποιοι από τους παραθεριστές.

Ο Νίκος έκανε μήνυση στην αστυνομία, αφού πήρε και ιατρική διάγνωση κακοποίησης από γιατρό.

Πέρασε μια εβδομάδα από το περιστατικό. Ούτε ένα αγκάθι δεν μπήκε στα πόδια των αφεντάδων εθνικιστών, που όχι μόνον καταβρόχθισαν τα πάντα, λες και είναι τα μούλκια των παππούδων του, αλλά προετοιμάζονται και για νέα θύματα.
Ποιος θα προστατέψει τους ελληνικής καταγωγής πολίτες από την εθνικιστική μαυρίλα που είναι έτοιμη να καταμαυρίσει το χώρο μας;

(από συνεργάτη μας στη Β. Ήπειρο)

ΠΗΓΗ

Ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στην Ελλάδα - Αίσχος!


Έναν σαφώς ανεπιθύμητο και επικίνδυνο επισκέπτη θα έχει η χώρα την ερχόμενη εβδομάδα: Την Τετάρτη αναμένεται στην Θράκη ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί!  


Ακούγεται ως φάρσα το ότι επιτρέπουν την είσοδο του συγκεκριμένου πολιτικού στην Ελλάδα, καθώς οι "Γκρίζοι Λύκοι" πέραν της ρητορικής τους και των δεδομένων θέσεων υπέρ του εδαφικού ακρωτηριασμού της Ελλάδας, ευθύνονται και για την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο.


Στην πρωτάκουστη περιοδεία του-ενίσχυση των εξτρεμιστών της μειονότητας στο Διδυμότειχο, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, αλλά και στις περιοχές που κατά τους νεοοθωμανούς αποτελούν "ζωτικό χώρο" και "στρατηγικό βάθος" του παντουρκισμού, δηλαδή την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.


Εμείς έχουμe μια απορία: Αν υπάρχει φαιά ουσία στο κρανίο αυτών που ενέκριναν την συγκεκριμένη επίσκεψη. Και βέβαια δεν είναι δικαιολογία το ότι είχαμε εκλογές και ήταν ακεφαλο το υπουργείο Εξωτερικών. Πρώτον  δεν ήταν "ακέφαλο", υπήρχε ο Π.Μολυβιάτης και δεύτερον για να εγκριθεί τέτοια επίσκεψη δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να διαθέτει ισχυρή πολιτική ηγεσία το ΥΠΕΞ, αλλά γραφειοκράτες με ισχυρή πολιτική βλακεία με τάσεις εθνικής προδοσίας. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.


Εκτός και αν είναι ... παγίδα για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι "Γκρίζοι Λύκοι" κατά του Ελληνισμού και άλλων εθνικών ομάδων (Αρμένιων, Κούρδων, Ασσύριων κλπ) στην Τουρκία και την Κύπρο!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Ὁ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος δὲν εἶναι ἀστεῖο…. Εἶναι ἤδη ἐδῶ…


Θὰ σᾶς μεταφέρω μόνον μερικὲς λεπτομέρειες ἀπὸ τὶς τελευταῖες πληροφορίες ποὺ κυκλοφοροῦν, ἐλπίζοντας κι εὐχομένη, νὰ γίνουν ἀντικείμενον μελέτης καὶ παρατηρήσεως ἐπὶ τέλους.
Τὰ πράγματα εἶναι πολὺ σοβαρά. 

Περισσότερο ἀπὸ ὅσο θέλουμε νὰ δοῦμε…
 

Βέβαια, ἐὰν ἔχω δίκαιον, ἐὰν δῆλα δὴ πράγματι ὁ πόλεμος ξεκινᾶ ἐντὸς ὁλίγου, εἶμαι βεβαία πὼς δὲν μποροῦμε νὰ κάνουμε καὶ πάρα πολλά, πρὸ κειμένου νὰ ἀποφύγουμε τὰ ὅσα ἔπονται.
Ἀπλῶς μποροῦμε νὰ προετοιμαστοῦμε γιὰ νὰ μὴν πέσουμε ἀπὸ τὰ σύννεφα καὶ φυσικὰ γιὰ τὸ πῶς θὰ καταφέρουμε νὰ διασώσουμε μεγαλύτερον τμῆμα τοῦ πληθυσμοῦ μας…
Ἀπὸ τὴν ἄλλην, τὰ παιδιά… Τὰ παιδιά μας πρέπει νὰ προετοιμαστοῦν…
Αὐτὰ θὰ σηκώσουν τὸ βάρος τῆς ἀναδομήσεως τοῦ τόπου καὶ τοῦ πλανήτου.
Δὲν ἀξίζει τὸν κόπο νὰ τὰ ἔχουμε γιὰ πολὺ ἀκόμη κλεισμένα στὶς γυάλες τους.
Πῶς θά ἐπιβιώσουν; Πῶς θά ἀντιμετωπίσουν αὐτά πού ἔρχονται; Θά τά καταφέρουν ἤ θά γίνουν τά πρῶτα θύματα;
Πρὶν περάσω στὴν παρουσίασιν τῶν γεγονότων, μία ἀκόμη ὑπενθύμισις.

Αὐτάρκεια!

Δὲν ξέρω τὶ σκέπτεστε, πῶς τὸ σκέπτεστε καὶ ποῦ ἐλπίζει ἤ βασίζεται ὁ καθεῖς ἐξ ἡμῶν.
Ἀλλὰ ἐπιβάλλεται, ὅσο τοὐλάχιστον τὰ γεγονότα τρέχουν, νὰ μποροῦμε νὰ σταθοῦμε ζωντανοί.
Αὐτὸ σημαίνει πὼς ὀφείλουμε νὰ ἔχουμε τρόπους τέτοιους ὥς τέ νὰ παράγουμε τὴν τροφή μας.
Μὴν πιστέψῃ κανεῖς, οὔτε γιὰ μίαν στιγμή, πὼς ὅλο αὐτὸ τὸ σκηνικὸ ποὺ στήνεται, δὲν μᾶς ἀφορᾷ.
Καὶ μᾶς ἀφορᾷ καὶ μᾶς στοχεύει.
Μόνον μὲ τὴν αὐτάρκεια ἔχουμε αὐξημένες πιθανότητες ἐπιβιώσεως.
Θὰ σᾶς παρουσιάσω ἀρχικῶς τὴν ἔκτακτη ὁμιλία τοῦ Lyndon Hermyle LaRouche, στὰ τέλη Δεκεμβρίου τοῦ 2011. Ὁ  LaRouche ἑστιάζει στὸν Ὀμπάμα. Κατ’ ἐμὲ κακῶς. Ὅποιος κι ἐὰν ἦταν στὴν θέσιν του, τὰ ἴδια θὰ ἔπραττε. Ἄλλως τέ, ὑπῆρξε ποτέ ἔως σήμερα, ἀμερικανός πρόεδρος, πού σεβόταν τόν ἑαυτόν του, καί δέν ξεκίνησε ἕναν πόλεμο; Ἀστειευόμαστε;

Τουρκικά πολεμικά καταρρίπτονται από ρωσικούς πυραύλους στη Συρία,

Πολεμικές ασκήσεις Κίνας Ρωσίας Ιράν,
Νατοϊκές μυστικές επεμβάσεις στη Συρία,
Προετοιμασία Ισραήλ για χτύπημα στο Ιραν…
Είναι μετά να μην πιστεύεις ότι CIA και KGB διαβάζουν γέροντα Παΐσιο…
Ἀλέξανδρος


Πολὺ πιθανὸν κάποιοι «μεγάλοι», νὰ ἔχουν βάλει στὸ μάτι τὴν Κίνα. Ἀλλὰ ἀκόμη δὲν πιστεύω πὼς ἡ Ῥωσσία θὰ τοὺς ἀντιταχθῆ. Ὄχι ἀκόμη τοὐλάχιστον. Γιὰ τὸ θεαθῆνται θὰ συμβοῦν πολλά. Ἀλλά γιά τήν οὐσία;
Ἄλλως τέ, κατὰ πῶς ἔχουμε ἤδη διαπιστώσει, ὅλοι οἱ πόλεμοι τῶν τελευταίων τοὐλάχιστον ἐκατὸ ἐτῶν, συνέβησαν μόνον καὶ μόνον διότι ἔπρεπε νὰ καταναλωθῇ ἀνθρώπινον δυναμικόν. Τὰ ἀποτελέσματα ἦταν προδιαγεγραμμένα, βάσει δικῶν τους συμφωνιῶν. (Ἄς θυμηθοῦμε τὴν συμφωνία τῆς Γιάλτας.) Καὶ μὴν ξεχνᾶμε τὸ σημαντικότερον: ξεπεράσαμε τὰ ἑπτὰ δίς… 
Σὲ αὐτὴν τὴν φάσιν μεγάλος στόχος, ὄχι κεντρικός, ἀλλὰ σίγουρα σοβαρός, εἶναι ἡ Τουρκία.
Δέν εἶναι ἀπορίας ἄξιον πού τό πάλαι ποτέ ἀγαπημένον παιδί τῶν Ἀμερικανῶν καί τῶν Ἑβραίων, σήμερα βάλλεται ἀπό παντοῦ; Δέν εἶναι παράξενον πού ἔχουν κάνει μία ἀσπίδα προστασίας ἐπάνω ἀπό τήν Κύπρο, αὐτοί πού πρό 36 ἐτῶν μᾶς τήν ἅρπαξαν; Δέν εἶναι παράξενον πού ὁ Ἐρντογάν τό παίζει καλό παιδάκι; 


Οι δύο πιλότοι του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους F-4 που κατέπεσε νωρίτερα κοντά στη Συρία είναι ζωντανοί, δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ πρόσθεσε ότι η Συρία παραδέχθηκε ότι το κατέρριψε και ζήτησε συγγνώμη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Χαμπέρτουρκ. 
«Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις της πολεμικής μας αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού πραγματοποιούν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην ανατολική Μεσόγειο και ευτυχώς οι πιλότοι μας είναι ζωντανοί, χάσαμε μόνο ένα αεροσκάφος», δήλωσε ο Ερντογάν στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν μαζί του στο αεροπλάνο που τον μεταφέρει από τη Βραζιλία στην Τουρκία. 
Ο Ερντογάν επίσης δήλωσε ότι έλαβε τη συγγνώμη της Συρίας για το συμβάν αυτό» και πρόσθεσε ότι «η Συρία εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη και επεσήμανε ότι επρόκειτο για λάθος», όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος της Χαμπέρτουρκ έπειτα από συνομιλία που είχε με τον τούρκο πρωθυπουργό.  (πηγή)
Όπως μεταδίδουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, δύο ήταν τα τουρκικά μαχητικά που κτυπήθηκαν απλά το ένα κατάφερε να γλιτώσει καθώς πετούσε υψηλότερα και είδες την κατάρριψη του πρώτου τουρκικού μαχητικού έκανε brake και απέφυγε το κύριο ωστικό κύμα από το βλήμα, κτυπήθηκε ελαφρά, ενώ εν συνεχεία βγήκε από τον συριακό εανέριο χώρο! Πάντως η πληροφορία αυτή, συμφωνεί με τις πληροφορίες των τουρκικών ραντάρ ότι δύο μαχητικά αναγνωριστικά RF-4E, εκινούντο στην περιοχή.
Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού κρούσης F-4-E 2020 Terminator (αυτή την έκδοση του F-4 δίνουν οι Τούρκοι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή πέταγαν δύο μαχητικά-ανανγωριστικά RF-4 όπως αυτά που πέταξαν επάνω από το Καστελόριζο. απλά ήταν διαφορετική η αντίδραση των Ρώσων χειριστών των συριακών Α/Α συστημάτων)….
….Πρακτικά οι Ρώσοι/Σύροι έστειλαν ένα μήνυμα στην Δύση ότι αν επιχειρηθεί να επιβληθεί no-fly-zone τότε απλά «θα χυθεί αίμα» και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε στην Λιβύη που αναίμακτα έκαναν ότι ήθελαν….(πηγή)

Καὶ φυσικὰ ἡ Τουρκία ἔχει πλέον ἐμφανὲς πρόβλημα μὲ τὸ κουρδικό. Καθημερινῶς καταγράφει νεκρούς, μάχες καὶ ἀπρόβλεπτες ἐπιθέσεις.
Αντάρτες του ΡΚΚ, επιτέθηκαν σήμερα νεκρώσιμη πομπή, στην επαρχία Μπιτλίς. Η πομπή, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν παραστρατιωτικοί κι ένας στρατιώτης, κατευθυνόταν σε νεκροταφείο της περιοχής.
Οι Κούρδοι αντάρτες επιτέθηκαν στα οχήματά της. Δύο παραστρατιωτικοί τραυματίστηκαν, ενώ ένας στρατιώτης και δύο δάσκαλοι απήχθησαν. Ο τουρκικός Στρατός και οι Δυνάμεις Ασφαλείας έχουν σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των απαχθέντων και των ανταρτών. (πηγή)

Τί περισσότερο χρειαζόμαστε γιά νά πεισθοῦμε πώς ὁ κλοιός γύρω της ἔχει σφίξει τόσο πολύ, πού εἶναι θέμα λίγου χρόνου πλέον νὰ περάσουν στήν ἐπομένη φάσι; 
Καὶ ἡ ἐπομένη φάσις δὲν εἶναι γιὰ παιχνίδια… Εἶναι γιὰ αἷμα… 
Στὸ μεταξὺ στὴν Συρία, ἐδῶ καὶ ἕναν χρόνο τοὐλάχιστον, πασχίζουν νὰ πατήσουν πόδι. (Διαβάσατε καὶ παραπάνω.)
Ἤδη οἱ καταγγελίες γιὰ τὶς μεθοδεύσεις τοῦ ΝΑΤΟ καὶ τοῦ ΟΗΕ ἔχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενον. 
Θέλουν νὰ μποῦν στὴν Συρία γιὰ νὰ ἀποκτήσουν πρόσβασιν ἀπὸ δύο μέτωπα μὲ στόχευσιν τὴν Μέση Ἀνατολή. 
Σαφῶς καὶ κύριος ἐχθρός τους, πρὸς ὥρας,  παραμένουν οἱ  Ἄραβες.  
Ἀλλὰ ἐπισήμως ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ ἕνα καθεστῶς (Ἀσᾶντ) «ἀπάνθρωπον», ποὺ καταντᾶ «θανατηφόρον» ἀλλὰ μόνον μὲ πλαστὲς φωτογραφίες. 
Μὲ ἕναν Καντάφι ποὺ μᾶς τελείωσε, διότι ἀπλούστατα ἦταν πλέον ἐμπόδιον στὰ σχέδιά τους. 
Μὲ ἕναν Μουμπάρακ ποὺ τρέχει καὶ δὲν φτάνει…
Καὶ μὲ μίαν Γάζα ποὺ καθημερινῶς βομαρδίζεται…
Εἴπατε κάτι;

Συνεργασία της CIA με την Αλ Κάϊντα στην Συρία αποκάλυψαν οι Νew York Times, καθώς η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αξιωματούχου της CIA ότι έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα στην υπηρεσία η οποία έχει αναλάβει τον εφοδιασμό με όπλα της αντιπολίτευσης στην Συρία και στο πλαίσιο αυτό συνεργάζονται ακόμα και με πυρήνες της Αλ Κάϊντα στην χώρα, δήλωση που δεν διαψεύστηκε ούτε από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, ούτε από το Πεντάγωνο!
Η CIA εφαρμόζει στην Συρία αυτό που εφάρμοζε κατά την διάρκεια του «ψυχρού πολέμου» όταν προσπαθούσε να ρίξει φιοσοβιετικά καθεστώτα: Τρίτες συμμαχικές χώρες με «χαλαρούς» ελέγχους σε ότι αφορά την διάθεση των κονδυλίων πληρώνουν τα όπλα και οι ίδιοι αναλαμβάνουν την επιμελητειακή υποστήριξη και οργάνωση των αποστολών.  (πηγή)
Ένα τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος F4 Phantom, που έχει εξαφανιστεί κοντά στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, καταρρίφθηκε από συριακές αντιαεροπορικές δυνάμεις, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αλ-Μανάρ, που εδρεύει στο γειτονικό Λίβανό και ελέγχεται από την οργάνωση Χεσμπολάχ, παραδοσιακό σύμμαχο της Δαμασκού. (πηγή)

Κι ἐμεῖς; Τί ῥόλο παίζουμε ἐμεῖς σέ ὅλα αὐτά; Οἱ  τοὐλάχιστον 5,5-6 ἐκατομμύρια πάνοπλοι σάν ἀστακοί ΛΑΘΡΟέποικοι; Τί στό καλό θέλουν μέσα στήν χώρα μας; Ποῦ πᾶνε νά μᾶς μπλέξουν; Καί πόσο βαρύ τίμημα θά κληθοῦμε νά πληρώσουμε;
Ἐμεῖς, ὅπως πάντα, θὰ βρεθοῦμε, δίχως κέρδος, καὶ μὲ πολλὰ κέρατα, στὸ μάτι τοῦ κυκλῶνος. Σύνηθες… 
Κύπρος ἀπὸ τὴν μία… Θράκη ἀπὸ τὴν ἄλλην… Μεγίστη ἀπὸ τὴν παρ’ ἄλλην…
Πολλὰ τὰ μέτωπα… Καὶ μὲ τὶς κυβερνήσεις ποὺ ἔχουμε οὐδέποτε θὰ μπορούσαμε νὰ ἀναμένουμε προκοπὴ καὶ ἐθνικὴ πολιτική.
Τί θά δοῦμε;
Πολλὰ καὶ τρομερὰ θὰ δοῦμε…
Μόνον ποὺ στὸ τέλος τους κάτι μᾶς περιμένει… Κάτι τόσο δά, ποὺ ὅμως θὰ ἀλλάξῃ τὰ δεδομένα διὰ παντός..
Ἄς εἴμαστε ὅμως ἕτοιμοι καθ’ ὅλα…
Ἀπαιτεῖται…
Φιλονόη.  

φωτογραφία