ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDEBERG!


ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ! ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ! ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDEBERG!

Το Σάββατο 16/05/2009 θα γίνει πορεία ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ! των υπόγειων σκοτεινών μασονικών «εγκεφάλων» που δρουν για την ισοπέδωση και των αφανισμό των Εθνών!

Προσκαλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ανήκουν να δώσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς τους υποχθόνιους γραβατάκιδες, όπως επίσης και στους ντόπιους δοσίλογους, γνωστούς πλέον υπηρέτες τους ,που αποφασίζουν για το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας ότι δεν θα «περάσουν» από τα χωματά μας τόσο εύκολα, ΟΣΟ! ΧΡΗΜΑ και να ρίχνουν στα ντόπια τσουτσέκια τους!

ΤΟ Σαββατο λοιπόν 16/05/2009 και ώρα 3μμ θα βρισκόμαστε όλοι μας στο "Αγνάντι" της Βουλιαγμένης απο όπου θα ξεκινήσει και πορεία προς το ξενοδοχείο Astir Palace οπου λαμβάνει χώρα η παραπάνω συνεδρίαση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ!

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! (όπου και αν ανήκουμε) Για να πάρουν αυτό που τους αξίζει!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!


PATRIA MEDIA

Οι επιλεκτικές...ευαισθησίες των "αντιεξουσιαστών" σχετικά με τις θρησκείες:ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ"-ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!



Τα στιγμιοτυπα προερχονται και απο το "εγκυρο" πορταλ των...αντιεξουσιαστων,TVXS του γνωστου και μη εξαιρεταιου Κουλογλου:ετσι,κανεις δεν μπορει να πει οτι ειναι "φασιστικη προπαγανδα".Το αντιθετο μαλιστα,αφου ο κυριος αυτος τα προβαλλει με περισση..περηφανεια!!!

Ευχαριστουμε και το Υγρο Πυρ για την αναδειξη των στιγμιοτυπων.

ΤΟ LOGO ΤΗΣ Bilderberg ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ .....

Αυτό είναι το LOGO της ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg. Οι "συμβολισμοί" του LOGO δεν είναι τυχαίοι. !!!!! Μιά έρευνα πάνω στους συμβολισμούς του LOGO μας οδήγησε στην απαρχή της οργάνωσης και στον πρόγονο της, με κοινούς πάντα σκοπούς , .....την καθιέρωση μιας Αυτοκρατορίας η οποία θα επιβάλει παγκόσμια την ΝΕΑ ΤΑΞΗ!! Το LOGO της BIELDEBERG χωρίζεται στα εξής σημεία:

1. Στο αριστερό μέρος (1) παρατηρούμε την "αδερφοποιημένη" συνύπαρξη του ΙΣΡΑΗΛ με τις ΗΠΑ. Εδώ όμως παρατηρούμε και κάτι ακόμα το οποίο δεν αποτελεί σημειολογική μόνον αναφορά αλλά και το μέσον "ουσίας" για την πραγμάτωση και επιβολή των σκοπών της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .


Η αστερόεσσα "περικλείεται" από μια ΚΙΤΡΙΝΗ διαγράμμιση!!

Οι μοναδικοί που φέρουν στις στολές τους την αμερικάνικη σημαία με αυτήν την κίτρινη διαγράμμιση εκτός των άλλων διακριτικών

είναι οι στρατιώτες της 101 St Airborne ,που σημειωτέων συμμετείχαν στον πόλεμο του ΙΡΑΚ.

2. Στο δεξί μέρος (2) βλέπεται το "αποτέλεσμα" της"αντανάκλασης" της σχέσης των "δύο"..... ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ στον "ΚΑΘΡΕΦΤΗ" της αλήθειας!!! Ο "καθρεφτισμός" αντικαθιστά την σημαία του ΙΣΡΑΗΛ με την σημαία του ΟΗΕ,ο οποίος αποτελεί το "ειρηνικό" μέσον για την επιβολή και την πραγμάτωση των σκοπών και την εγκαθίδρυση των νέων δεδομένων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


3. Και τέλος .... στην κορυφή- μέση του logo εμφανίζεται ο ΑΕΤΟΣ ο οποίος περικλείεται από 12 αστέρια. Ο "αετός" ως σύμβολο είναι συνυφασμένος με τις αυτοκρατορίες.

Ακριβώς δίπλα μπορείτε να δείτε τα σύμβολα - αετούς που "φιλοτέχνησαν" και έθεσαν ως αντιπροσωπευτικά διακριτικά τους οι επίδοξες αλλά και οι πραγματικές αυτοκρατορίες στην παγκόσμια ιστορία!!

Και εδώ ακριβώς "κρύβεται" το ΜΥΣΤΙΚΟ της λέσχης.

Η λατινική γραφή της λέξης BIELDERBERG .... είναι ΓΟΤΘΙΚΩΝ χαρακτήρων.

Επίσης ο "αετός" ΕΊΝΑΙ .... το σύμβολο HOLY ROMAN EMPIRE... ( ορα τoν πρώτο δεξιά της φώτο με τους αετούς) της Γερμανικής Αυτοκρατορίας.


Και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο διότι η ομάδα και η "κίνηση" για να διατηρήσει τη "σχέση" μεταξύ της Ευρώπης και της Αμερικής και η οποία μετεξελίχθηκε ως Bielderberg έχει τις ρίζες της στον "ΙΔΡΥΤΗ" Prins Bernhard από τις Κάτω Χώρες που πάντρεψε τη βασίλισσα Juliana των Κάτω Χωρών το 1939 .
Ο Bernhard ήταν μέλος του NSDAP που ιδρύθηκε το 1920 (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei/γερμανικό εθνικό σοσιαλιστικό κόμμα εργαζομένων) καθώς επίσης και των SS (Schutzstaffel) που ιδρύεται το 1929 από το Heinrich Himmler όταν ο Hitler ήταν στη εξουσία.


Τώρα όλοι ξέρουμε το ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά οι περισσότεροι από μας δεν ξέρουν, ότι αυτός ήταν ο ίδιος χαιρετισμός που χρησιμοποιήθηκε από τους αμερικανικούς σοσιαλιστές. (http://members.ij.net/rex/pledge2.html)

Αυτό βέβαια είναι σταγόνα στον Ωκεανό και δεν αποτελεί μια "σύμπτωση" αν εξετάσουμε ποια ήταν τα πρόσωπα που χρηματοδοτούσαν τους ΝΑΖΙ.

Αναφέρουμε επιλεκτικά ...τον Bush Prescott (
Skull & Bones member)) o οποίος ήταν ανώτερος υπάλληλος του W.A. Harriman &Co (που συγχωνεύονται με τους βρετανικούς αδελφούς Brown ) που παρείχαν αδρά κεφάλαια στον Hitler με τη βοήθεια του Averell Harriman (Skull & Bones member)) και Fritz Thyssen (Γερμανιό βιομήχανο).

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .

Η ΛΕΣΧΗ BIELDERBERG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ....

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ....ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Πηγή:Λημέρι - vendeta

Συμφωνία Eλλάδας Ρωσίας για την κατασκευή αγωγού


Η Ρωσική Gazprom και η Ελληνική πλευρά συμφώνησαν σήμερα στην από κοινού κατασκευή του αγωγού που θα αφορά το Ελληνικό τμήμα, οι υπογραφές των δύο πλευρών θα επισημοποιήσουν την συμφωνία στις επόμενες ημέρες. Ο αγωγός θα έχει την δυνατότητα... ετησίως να προμηθεύει με 31διςεκατομύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου κυρίως την Ευρώπη και τα Βαλκάνια και θα προέρχεται από την Ρωσία και την κεντρική Ασία

Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ... ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 24)

Εισηγήσεις για επικύρωση του Δικαίου της Θάλασσας από τις ΗΠΑ

To Council on Foreign Relations (CFR), ένα από τα πλέον ισχυρά think tanks των ΗΠΑ με σημαντική επιρροή στη διαμόρφωση της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, εισηγείται με έκθεσή του την άμεση επικύρωση της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας από την Ουάσινγκτον. Η έκθεση του CFR τονίζει επίσης ότι η επικύρωση του Δίκαιου της Θάλασσας από τις ΗΠΑ καθίσταται αναγκαία μετά την αύξηση των επιθέσεων από πειρατές στα ανοιχτά της Σομαλίας, την άνοδο νέων ναυτικών δυνάμεων, όπως η Κίνα και η Ινδία, και τη τήξη των πάγων που ανοίγει νέα ζητήματα υφαλοκρηπίδας στην αρκτική ζώνη και γεννά συμφέροντα εμπορικής εκμετάλλευσης της περιοχής. Η επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας έχει επανειλημμένα συζητήσει και εγκρίνει τη Σύμβαση του Μontego Bay, αλλά η διαδικασία δεν προχώρησε στην ολομέλεια λόγω της έντονης αντίδρασης μιας ηχηρής μειοψηφίας που υποστήριζε ότι η ισχυρότερη ναυτική δύναμη του κόσμου δεν έχει λόγο να αναλάβει τις δεσμεύσεις που επιβάλλει η Σύμβαση.
Η εξέλιξη αυτή έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ενδεχόμενη επικύρωση της Σύμβασης διευκολύνει την Αθήνα στους χειρισμούς της, ιδιαίτερα όσον αφορά την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12ν.μ. στο Αιγαίο.

Σχετικό δημοσίευμα: Η Τουρκία φοβάται την επικύρωση της Συμβασης του Montego Bay από τις ΗΠΑ


strategy-geopolitics

Αυτά τα ΚΤΗΝΗ υπερασπίζεστε,επαγγελματίες "αντιρατσιστές";

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ...ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!



Το είδαμε εδώ.

Ο Κολοκοτρώνης αποκεφάλισε τον προδότη Νενέκο…….εμείς;

Αναρωτιέμαι τελικά ποιος μας φταίει πιότερο για την χρόνια κακοδαιμονία της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι ξένοι ή πρώτα και κύρια το ξερό μας το κεφάλι;

Διαβάζοντας τα απομνημονεύματα του Αρχιστράτηγου Κολοκοτρώνη αυτό που ενοχλητικά σφυροκοπάει διαρκώς και αδυσώπητα το νου σου είναι η διαρκής αναφορά του Γέρου του Μοριά:
«….με πρόδωσαν εδώ…», «…με πρόδωσαν εκεί…», «…μας πρόδωσε ο καλόγερος ή ο τάδε νοικοκύρης ή ο τάδε συμπέθερος ή ο δείνα προεστός ή ο τάδε φίλος αφού πρώτα μας έκρυψαν και μας τάισαν ή το κυβερνείο ή οι τάδε γραμματείς ή οι Ρουμελιώτες ή οι προσκυνημένοι Νενέκοι οπλαρχηγοί, ή οι χωριάτες τόσων και τόσων χωριών…» κλπ κλπ κλπ

Παρόμοια αίσχη για την συμπεριφορά μελών του «Γένους» διαβάζει κανείς και στα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη.
Πώς να μην θυμηθείς μετά εκείνους τους Αθηναίους που με φωτεινά σήματα από τα βουνά της Αττικής κατεύθυναν τους Πέρσες προς τα καλύτερα σημεία απόβασης;....

συνέχεια εδώ

ΚΟΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
...Όσο κι αν δεν αρέσει σε μερικούς, η αλήθεια πρέπει να λέγεται και μάλιστα φωναχτά. Η προχθεσινή συγκέντρωση των Επιτροπών Πολιτών στην Ομόνοια, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, χωρίς την φυσική και καταλυτική παρουσία της «Χρυσής Αυγής». Μια παρουσία που δεν ήταν ούτε αυθαίρετη ούτε και περιστασιακή....

συνέχεια εδώ

Διατίθενται κονδύλια στα ΜΜΕ για να προπαγανδίζουν υπέρ της λαθρομετανάστευσης!!!

Πως να σπαταλάτε πόρους και να μην ενσωματώνετε μετανάστες: Η περίπτωση της Ελλάδας

Ανακοινώθηκε προσφάτως η έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων για την ένταξη των αλλοδαπών στην χώρα μας, η χρηματοδότηση των οποίων γίνεται κατά 75% από κοινοτικούς και κατά 25% από εθνικούς πόρους. Μόνο για το έτος 2009 θα διατεθούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνολικά θα διατεθούν μέχρι το 2013 πάνω από 26 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει είναι το γεγονός ότι «Τα υψηλότερα κονδύλια (864.000 ευρώ) απορροφά η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υποδοχής, μέσω εκστρατείας από τα ΜΜΕ… και διοργάνωση ημερίδας για εξάλειψη τυχόν φαινομένων ρατσισμού και ξενοφοβίας: 784.000 θα διατεθούν για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινής γνώμης και 80.000 ευρώ για ευαισθητοποίηση των δημοσιογράφων»

συνέχεια εδώ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΟΒΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ στις ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα

Του Ιωάννη Μιχαλέτου

epeisodia_dekemvrios_08_-_copy.jpgΤα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν δώσει ορισμένα επιπλέον στοιχεία σχετικά με τις ταραχές του Δεκεμβρίου στην Αθήνα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο ιστορικό. Ο Γάλλος γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας THIERRY MEYSSAN, πρόσφατα έδωσε συνέντευξη όπου και περιέγραψε ότι κατά τις δικές του πληροφορίες ομάδες Κοσοβάρων στέλνονταν στην Ελλάδα για ταραχές και βανδαλισμούς με παρότρυνση των Αμερικανών με διττό σκοπό: Πτώση της Ελληνικής κυβέρνησης και δημιουργία προβλημάτων στην Ευρωζωνη με στόχευση το σκληρό πυρήνα της ΕΕ (Γαλλία-Γερμανία, κ.α). Επιπλέον αναφέρει ότι οι ταραχές είναι ευρύτερο σχέδιο με σαφέστατο στόχο την Ε.Ε και βεβαίως την Ελλάδα ως ένα κράτος που θα μπορούσε να εφαρμοστεί μια τέτοια "επίθεση"....

συνέχεια εδώ