Φρίκη: Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης

Σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι Ισλαμιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με εγχειρίδιο για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης

Τον απόλυτο τρόμο ετοιμάζονται να σκορπίσουν στον πλανήτη οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, σε ένα εφιαλτικό σενάριο για την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy, σε περιοχή την οποία εγκατέλειψαν οι τζιχαντιστές βρέθηκε φορητός υπολογιστής με χιλιάδες έγγραφα, ένα εκ των οποίων ήταν εγχειρίδιο 19 σελίδων με οδηγίες για την κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων και συγκεκριμένα για την εξάπλωση του ιού της βουβωνικής πανώλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εγχειρίδιο περιέχει λεπτομέρειες για το που μπορεί να βρει κάποιος βακτήρια, πώς να τα καλλιεργήσει σε εργαστήρια και πώς να μολύνει ανθρώπους και κατ' επέκταση ολόκληρους πληθυσμούς.

Η αποκάλυψη αυτή έχει σημάνει συναγερμό στις δυτικές μυστικές υπηρεσίες που προσπαθούν να εξαλείψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα ο βασιλιάς Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας εκτίμησε σήμερα ότι η τρομοκρατία θα εξαπλωθεί σύντομα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στη Μέση Ανατολή: «Σας ζητώ να μεταφέρετε το μήνυμα αυτό στους ηγέτες σας. Η τρομοκρατία αυτή τη στιγμή είναι μια εχθρική δύναμη που πρέπει να καταπολεμηθεί με σοφία και ταχύτητα», είπε ο βασιλιάς Αμπντάλα, προσθέτοντας: «Και αν παραμεληθεί είμαι σίγουρος ότι ένα μήνα αργότερα θα φτάσει στην Ευρώπη και ένα μήνα μετά στην Αμερική».

Συναγερμός στο Λονδίνο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση

Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή,  εκφράζοντας έντονους φόβους για τρομοκρατική επίθεση από την ισλαμιστική οργάνωση στη  Βρετανία.

Σύμφωνα με τον Κάμερον η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους είναι ένας «αγώνας γενεών» ενάντια σε μια «δηλητηριώδης ιδεολογία», προσθέτοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ανταποκριθεί με ηρεμία και με σκοπό σε αυτή την μεγάλη απειλή.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέσα Μέι, το επίπεδο συναγερμού ασφαλείας στη Βρετανία, εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής που συνδέεται με τη Συρία και το Ιράκ, αυξήθηκε από «σημαντικό» σε «σοβαρό».

protothema

Τέλος στο σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλοφίλους

Τέλος στο σύμφωνο συμβίωσης

Δεν θέλει ανοιχτό μέτωπο με την Εκκλησία η κυβέρνηση (ήδη έχει με τους ενστόλους και με τις παρενέργειες του ΕΝΦΙΑ) και αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε εντολή να αποσυρθεί το σύμφωνο συμβίωσης από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Οπως μου εξήγησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, η συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρόκειται να αρχίσει την Τρίτη, αλλά σε αυτό δεν θα περιλαμβάνεται καμία διάταξη και δεν πρόκειται να κάνει δεκτή καμία τροπολογία που αφορά το σύμφωνο συμβίωσης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το ΠαΣοΚ (το οποίο ως την τελευταία στιγμή επέμενε για την ψήφισή του) κάνει και αυτό πίσω: «Το σύμφωνο συμβίωσης ορίζεται από το Οικογενειακό Δίκαιο, καμία σχέση δεν έχει με το Αντιρατσιστικό και προτού έρθει στη Βουλή θα πρέπει να γίνει αρκετή συζήτηση για τις οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές επιπτώσεις που θα έχει. Τέτοια θέματα δεν είναι του παρόντος» μου είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

ΒΗΜΑτοδότης

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Τι μαρτυρούν οι ρόδακες

Τύμβος Καστά: Οι οκτάφυλλοι ανάγλυφοι ρόδακες μαρτυρούν τον Μακεδόνα Βασιλιά “ένοικο”;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού περί των νεώτερων ευρημάτων της ανασκαφής του Τάφου της Αρχαίας Αμφίπολης : «Επί του διαφραγματικού τοίχου αποκαλύπτεται, επίσης, μαρμάρινο επιστύλιο με γείσο, όμοιο του αντίστοιχου του ιδίουπεριβόλου. Φέρει διάκοσμο με οκτάφυλλους ανάγλυφους ρόδακες, στο ύψος του επιστυλίου των πλευρικών τοίχων» ( όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα ).

Όμως οι ρόδακες είναι βασιλικό σύμβολο και μάλιστα χρησιμοποιείται ευρέως από την Μακεδονική Δυναστεία. Ο Ήλιος της Βεργίνας έχει στο κέντρο του ρόδακα, η δε λάρνακα που βρέθηκε στον τάφο του Φιλίππου με τα οστά του, κοσμείται από ρόδακες, δεκάφυλλους σε οριζόντια γραμμή και οκτάφυλλους καθέτως.

Υποθέτω ότι ο αριθμός των φύλλων σχετίζεται με αυτόν τον οποίο αντιπροσωπεύει ο ρόδακας, άρα οι δεκάφυλλοι ρόδακες που διακοσμούν την λάρνακα οριζοντίως σίγουρα αποδίδονται στον νεκρό που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Φίλιππος.

(Στην παρακάτω εικόνα είναι η λάρνακα του Φιλίππου, όπου φαίνονται οριζόντια οι δεκάφυλλοι ρόδακες που με μεγάλη πιθανότητα αποδίδονται στον Φίλιππο και οι κατακόρυφοι οκτάφυλλοι ρόδακες που αποδίδονται στον υιό του Αλέξανδρο.)

Οι οκτάφυλλοι ρόδακες καθώς είναι κατακόρυφοι (αν η κατακόρυφη απεικόνιση συμβολίζει την ροή της γενιάς, δηλαδή τον απόγονο του ) θεωρώ ότι αποδίδονται σε αυτόν ο οποίος προέρχεται από τον νεκρό, δηλαδή στον υιό του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Αλέξανδρος και συνεπώς το σύμβολο του Αλεξάνδρου είναι ο οκτάφυλλος ρόδακας. (Θα ήταν ενδιαφέρον αν βρίσκαμε και κάπου αλλού σχέση του Αλεξάνδρου με τον οκτάφυλλο ρόδακα).

Αν λοιπόν η υπόθεση μου περί της αντιστοίχισης του αριθμού των φύλλων των ροδάκων με πρόσωπα της Μακεδονικής Δυναστείας είναι σωστή, το συμπέρασμα λοιπόν που προκύπτει από τα παραπάνω είναι ότι :
1) ο τάφος της Αμφίπολης είναι σίγουρα βασιλικός και
2) με μεγάλη πιθανότητα να ανήκει στον Αλέξανδρο τον υιό του Φιλίππου, οπότε αποκλείεται η περίπτωση ο νεκρός να είναι κάποιος στρατηγός ή ναύαρχος (θεωρώ αδύνατο να οικειοποιόταν κάποιος ένα βασιλικό σύμβολο χωρίς να ανήκει στην Δυναστεία) ούτε φυσικά κάποιο άλλο μέλος της Μακεδονικής Δυναστείας να χρησιμοποιούσε σύμβολο που έχει αποδοθεί σε κάποιον άλλο.

Όπως αναφέρει το amfipolinews.blogspot.gr ο τάφος μας έδωσε τις συστάσεις του…

συνεχίζεται….)

Ενημέρωση 28/8/2014 : Σε ένα θραύσμα από τερρακότα που βρίσκεται στο Musee du Cinquantenaire στις Βρυξέλλες, ο Αλέξανδρος απεικονίζεται ως Ήλιος Κοσμοκράτωρ έχοντας στο κεφάλι του εξάκτινους αστέρες και στο μέτωπο του την Σελήνη με έναν οκτάκτινο ήλιο.
(Οι ακτινωτοί ήλιοι είναι ισοδύναμη παραλλαγή των αντίστοιχων ροδάκων)

Βλέπουμε δηλαδή καταγεγραμμένη σχέση μεταξύ των οκτάφυλλων ροδάκων, όπως αυτοί που ανευρέθησαν στον διαφραγματικό τοίχο του τάφου της Αμφίπολης και του Αλεξάνδρου.


http://olympia.gr/2014/08/30/%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%8c%ce%b4%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%82/

Ουκρανία: Κλιμάκωση διαρκής, φωτιές από τον Καρλ Μπιλντ…

Κάποιοι θέλουν πόλεμο με την Ρωσία το συντομότερο... 

Ουκρανία: Κλιμάκωση διαρκής, φωτιές από τον Καρλ Μπιλντ ...

Αυτό το αδίστακτο νεταξικό πιόνι είναι που είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό:

«Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό»


http://hggiken.pblogs.gr/2014/08/oykrania-klimakwsh-diarkhs-fwties-apo-ton-karl-mpilnt.html

Μια γυναίκα που ο σύζυγός της πάσχει από ALS μιλάει για το Ice Bucket Challenge




Της Bo Stern* / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Λοιπόν, εδώ και καιρό παρακολουθούμε το λεγόμενο ‘ice bucket challenge’ να γίνεται πολύ viral. Ξέρω, ξέρω, μπορώ να ακούσω τις μουρμούρες. Ξεκίνησε χαριτωμένα και τώρα είναι εκτός ελέγχου. Έχουν γεμίσει οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης παντού.
Διάβασα ακόμη και εκείνο το άρθρο στο οποίο ο συγγραφέας χαρακτήρισε την πρόκληση (που έχει μαζέψει ένα άνευ προηγουμένου ποσό χρημάτων για μια από τις πιο εξωφρενικά υποχρηματοδοτούμενες ασθένειες) σπατάλη νερού. Ένας άλλο έγραφε «Μήπως το Ice Bucket Challenge πρόκειται να θεραπεύσει την ALS;» Εμ, όχι (και, παρεμπιπτόντως, είναι ένας ηλίθιο μέτρο για να ορίσετε έναν έρανο).
Όσοι είναι επικριτικοί παραπονιούνται ότι η πρόκληση είναι πραγματικά για να τραφεί ο αμερικάνικος ναρκισσισμό μας και δεν κάνει τίποτα για την ευαισθητοποίηση του κόσμου ή την χρηματοδότησή για την ALS (Πλευρική Αμυοτροφική Σκλήρυνση γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, διάσημου παίχτη του μπέϊζμπολ). Ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε απλά να κάνουν μια δωρεά των χρημάτων τους ήσυχα και να προωθήσουν το θέμα με την ζωή τους.
Καταλαβαίνω κι εγώ ότι είναι εκκεντρικοί, αλλά νομίζω ότι ίσως δεν συνειδητοποιούν τι είναι το να αντιμετωπίζεις αυτήν την ύπουλη ασθένεια και στη συνέχεια να συνειδητοποιείς ότι είναι σχεδόν αόρατη από τον υπόλοιπο κόσμο. Καθώς βλέπω τον άντρα μου να έχει  εγκλωβισθεί μέσα στο ίδιο του το σώμα, θα ήθελα απελπισμένα οι άνθρωποι να κατανοήσουν ότι αυτή η απάνθρωπη κατάσταση υπάρχει. Αλλά για κάποιο λόγο, ενώ όλοι αναγνωρίζουν είναι ότι είναι μία από τις χειρότερες μοίρες που μπορεί να φανταστεί κανείς, η χρηματοδότηση για την έρευνα και την φροντίδα των ασθενών είναι σχεδόν μηδενική.
Πρόσφατα ανέφερα σε μια γιατρό ότι ο σύζυγός μου έχει ALS, και εκείνη πρώτα με κοίταξε με σύγχυση και, στη συνέχεια, είπε, «Ω, αυτό είναι η Νόσος του Lou Gehrig, σωστά;» Σωστά. Γιατί ακόμα κι αυτή-ένας άνθρωπος της ιατρικής- την γνωρίζει μόνο ως Νόσο του Lou Gehrig; Γιατί εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνδέσουμε τα πράγματα με ανθρώπους. Είναι πιο εύκολο έτσι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα διάσημα πρόσωπα και οι προσωπικές προκλήσεις που συμβαίνουν στο ice bucket challenge είναι τόσο αποτελεσματικά στο να φέρουν χρήματα. Και αν κάποιος δείχνει ωραίος, ενώ βάζει το 50δόλαρο μέσα στο βάζο για την ALS, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Διότι εδώ είναι η υπόθεση: Δίνουμε τον αγώνα της ζωής μας με αυτό το τέρας, και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι οι άνθρωποι να δίνουν αθόρυβα, ανώνυμα, και στη συνέχεια να το ξεχάσουν. Σηκώστε τη στέγη! Κάντε φασαρία! Προκαλέστε κάθε είδους προσοχή για σας! Θα είμαι ευτυχής για σας και για κάθε Like που θα λαμβάνετε στο Facebook, καθώς θα σπρώχνετε την ALS μια ίντσα ή δύο πλησιέστερα στη συλλογική συνείδηση ​​του κοινού.
Έτσι, μην φοβάσαι, αγαπητέ αναγνώστη, θα περάσει κι αυτό, και το news feed στο Facebook θα επιστρέψει στα βίντεο με γάτες και παιδιά να τραγουδούν το "Let It Go". Μέχρι να συμβεί αυτό, ας δώσω μια μικρή υπενθύμιση για το τι είναι να ζεις με ALS και γιατί αυτό το επίπεδο της συνείδησης είναι σαν χρυσός για οικογένειες σαν τη δική μου.
Οι άνθρωποι με ρωτούν πως είναι να ζεις με ALS. Είναι ένα γενναίο ερώτημα: γιατί οι απαντήσεις δεν είναι πολύ ευχάριστες. Αλλά είναι επίσης μια ερώτηση που αξίζει: γιατί η κατανόηση του πως επιδρά η ασθένεια δημιουργεί σε όσους υποφέρουν από αυτή μια συμπάθεια, που είναι τόσο πολύτιμη. Μας μεταφέρει στο κόσμο ενός άλλου ατόμου και μας επιτρέπει να καταλάβουμε τι αισθάνεται και πόσο πληγώνεται. Καθώς βλέπω τον δύσκολο αγώνα που κάνει ο άντρας μου για πράγματα που ήταν πριν εύκολα και γίνονταν αυτόματα, μερικές φορές εύχομαι όλοι να μπορούσαν να δουν τη ζωή από την δική του οπτική.
Αν θα θέλατε να πάρετε μόνο μια μικρή γεύση της ζωής με ALS, έχω μια λίστα με εμπειρίες, για να κατανοήσετε λίγο την ALS.
- Σηκώστε ένα βάρος 10 κιλών. Τώρα φανταστείτε ότι είναι το πιρούνι σας και θέλετε να το μετακινήσετε από το πιάτο σας στο στόμα σας επανειλημμένα χωρίς να κουνιέται.
- Καθίστε σε μια καρέκλα για μόλις 15 λεπτά χωρίς να κουνάτε τίποτα άλλο παρά μόνο τα μάτια σας. Τίποτα. Δεν μιλάτε, δεν ξύνετε τη μύτη σας, δεν αλλάζετε θέση, δεν αλλάζετε κανάλι στην τηλεόραση, δεν δουλεύετε στον υπολογιστή. Μόνο τα μάτια σας. Όπως κάθεστε, φανταστείτε: Αυτή είναι η ζωή σας. Όλη η ζωή σας.
 - Δανειστείτε μια αναπηρική καρέκλα ή ένα ειδικό σκούτερ για ΑΜΕΑ και προσπαθήστε να ελιχθείτε μέσα από τους διαδρόμους σε ένα πολυκατάστημα γρήγορα, χωρίς να μιλάτε. Σημειώστε τον τρόπο που οι άνθρωποι θα αντιδρούν κοιτάζοντάς σας.
 - Δέστε 10 κιλά στον βραχίονά σας. Τώρα, ρυθμίστε τον καθρέπτη του αυτοκινήτου σας.
 -  Μην χρησιμοποιείτε κανένα από τους μυς σας, και βάλτε τον σύζυγό σας ή το παιδί σας ή το φίλο σας να σας ντύνει και να σας βουρτσίζει τα δόντια. Γράψτε μερικά από τα συναισθήματα που έχετε να σας φροντίζουν με αυτόν τον τρόπο.
-  Πριν φάτε το επόμενο γεύμα σας, ρίξτε μια καλή, μεγάλη ματιά στο φαγητό. Εισπνεύστε βαθιά και εκτιμήστε το άρωμα. Τώρα, φανταστείτε ότι ποτέ δεν θα είστε σε θέση να δοκιμάσετε αυτό, ή οποιαδήποτε άλλο φαγητό, για το υπόλοιπο της ζωής σας.
-  Βάλτε δύο μεγάλα λουκούμια στο στόμα σας και ενώ τα έχετε προσπαθήστε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας. Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβετε αυτό που λέτε; Πώς σας κάνει να αισθάνεστε αυτό;
- Πηγαίνετε στο κρεβάτι και παραμείνετε σε μία θέση για όσο χρονικό διάστημα αντέχετε, χωρίς να κινήστε καθόλου.
- Δέστε βάρη στους αστραγάλους σας και ανεβείτε μια σκάλα, δύο σκαλιά την φορά.. Αυτή είναι η δύναμη που χρειάζεται για κάποιον με ALS για να αντιμετωπίσει τις σκάλες μια καλή μέρα.
-  Εγκαταστήστε μια εφαρμογή μετατροπής κειμένου σε ομιλία στο τηλέφωνο ή το iPad σας και χρησιμοποιήστε την αποκλειστικά για να επικοινωνείτε για μία ημέρα.
       
Και για τους φίλους μου που ζουν με ALS: Παρακαλούμε, δώστε μας περισσότερες ιδέες και βοηθήστε μας να μπούμε στον κόσμο σας για λίγο. Θέλουμε να βοηθήσουμε να γίνει η ζωή σας πλούσια και γεμάτη, και δεν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς τουλάχιστον μια βασική κατανόηση του τι αντιμετωπίζετε. Νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών, όταν λέω: Είστε σούπερ ήρωες, και σας βλέπουμε με δέος.
Με την ατέλειωτη ελπίδα για την πλήρη θεραπεία.
* Η Bo Stern είναι χριστιανή blogger και συγγραφέας από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Ο δικός της Γολιάθ ήρθε με τη μορφή της θανατηφόρου ασθένειας του συζύγου της, μια μάχη που συνεχίζουν να δίνουν οι δυο τους με τη βοήθεια των τεσσάρων παιδιών τους, μιας πραγματικής στρατιάς φίλων και του θαυμαστού Θεού.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«...θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και να καλοπερνούν»



alt
«Επικατάρατος ο ποιών τα έργα Κυρίου αμελώς»
Παλιά, αν ένας ευλαβής ασχολείτο με την κατάσταση στον κόσμο, δεν πρέπει να ήταν καλά· ήταν για κλείσιμο στον Πύργο[5]. Σήμερα αντίθετα, αν ένας ευλαβής δεν ενδιαφέρεται και δεν πονάει για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, είναι για κλείσιμο στον Πύργο. Γιατί τότε αυτοί πού κυβερνούσαν είχαν  Θεό μέσα τους, ενώ σήμερα πολλοί από αυτούς πού κυβερνούν δεν πιστεύουν.
Είναι πολλοί τώρα εκείνοι πού επιδιώκουν να τα διαλύσουν όλα, οικογένεια, νεολαία, Εκκλησία.
Το να ενδιαφέρεται κανείς τώρα και να ανησυχή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το έθνος μας είναι ομολογία, γιατί ή Πολιτεία τα βάζει με τον θείο νόμο. Ψηφίζει νόμους ενάντιους στον νόμο τού Θεού.

Είναι και μερικοί αδιάφοροι πού ούτε στον θεσμό της Εκκλησίας πιστεύουν ούτε Έθνος παραδέχονται και, για να έχουν το χουζούρι τους, λένε «ό Απόστολος Παύλος λέει να μην ενδιαφέρεσαι για τα πράγματα τού κόσμου», και έτσι αδιαφορούν! 'Αλλά ό Απόστολος Παύλος άλλο εννοούσε.
Τότε τα ειδωλολατρικά έθνη είχαν εξουσία. Μερικοί ξέκοψαν από το κράτος και πίστεψαν στον Χριστό. Έλεγε λοιπόν ό Απόστολος Παύλος σ' αυτούς «εσείς μην άσχολήσθε με τα πράγματα τού κόσμου», για να ξεχωρίζουν από τον κόσμο, γιατί όλος ό κόσμος ήταν ειδωλολατρικός[6]. Από την στιγμή όμως πού ανέλαβε την εξουσία ό Μέγας Κωνσταντίνος και επικράτησε ό Χριστιανισμός, δημιουργήθηκε σιγά-σιγά ή μεγάλη χριστιανική παράδοση με τις Εκκλησίες, τα μοναστήρια, την τέχνη, το τυπικό της λατρείας κ.λπ. Έχουμε λοιπόν ευθύνη να τα διατηρήσουμε όλα αυτά και να μην αφήσουμε τους εχθρούς της Εκκλησίας να τα διαλύσουν. Έχω ακούσει και Πνευματικούς να λένε: «Εσείς μην άσχολήσθε μ' αυτά»! Αν είχαν μεγάλη αγιότητα και έφθαναν με την προσευχή σε τέτοια κατάσταση, πού να μην τους ενδιαφέρει τίποτε, να τους φιλούσα και τα πόδια. Αλλά τώρα αδιαφορούν, γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και να καλοπερνούν.
Η αδιαφορία δεν επιτρέπεται ούτε στους κοσμικούς, πόσο μάλλον στους πνευματικούς ανθρώπους. Ένας άνθρωπος τίμιος, πνευματικός, δεν πρέπει να κάνη τίποτε με αδιαφορία.« Έπικατάρατος ό ποιών τα έργα Κυρίου αμελώς», λέει ό Προφήτης Ιερεμίας

ΠΗΓΗ

Ουκρανία: Σύννεφα πολέμου μετά την «εισβολή» ρωσικών στρατευμάτων.

Ουκρανία: Σύννεφα πολέμου μετά την «εισβολή» ρωσικών στρατευμάτων
Ο Ποροσένκο συγκάλεσε σύσκεψη με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας - Συνεδριάζει εκτάκτως ο ΟΑΣΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Ποροσένκο: «Τα ρωσικά στρατεύματα "έσπευσαν να βοηθήσουν" τους αντάρτες μετά τις στρατιωτικές επιτυχίες του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία». ( Πηγή: REUTERS/Maxim Shemetov)
Ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο, μιλώντας μετά τις απώλειες που είχαν οι κυβερνητικές δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία και τις καταγγελίες για παρουσία ρώσων στρατιωτών και τεθωρακισμένων οχημάτων σε ουκρανικό έδαφος, τόνισε ότι η κατάσταση στην εμπόλεμη ζώνη είναι «εξαιρετικά δύσκολη [...] αλλά ελέγξιμη» όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
Ο Ποροσένκο, μιλώντας στη διάρκεια της συνάντησής του με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μετά την πτώση της πόλης Νοβοαζόφσκ στα χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών, είπε ότι ρωσικά στρατεύματα «έσπευσαν να βοηθήσουν» τους αντάρτες μετά τις στρατιωτικές επιτυχίες του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία.

Η κατάληψη του Νοβοαζόφσκ αποτελεί σημαντικό πλήγμα για το Κίεβο, καθώς αφήνει ευάλωτη τη Μαριούπολη.

Εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ανασυντάχθηκαν για να υπερασπιστούν την παραλιακή πόλη Μαριούπολη, στα δυτικά του Νοβοαζόφσκ, στην Αζοφική Θάλασσα και δήλωσε ότι έχουν αρκετούς στρατιώτες για να αποτρέψουν την κατάληψή της από τους αντάρτες.

Εκπρόσωπος του ουκρανού προέδρου δήλωσε σε μήνυμά του στο Twitter ότι το κεντρικό μήνυμα του Ποροσένκο στους συμβούλους ασφαλείας του ήταν: «Είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Το βασικό είναι να μην υπάρξει πανικός».

Παράλληλα, στη Βιέννη συνεδριάζει εκτάκτως ο ΟΑΣΕ, ενώ εκτάκτως συνεδριάζει και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 19:00.

Η Μόσχα διαψεύδει ότι ρωσικές δυνάμεις έχουν περάσει τα σύνορα.

ΝΑΤΟ: Περισσότεροι από 1.000 στρατιώτες λαμβάνουν μέρος στις μάχες

Μετά τις καταγγελίες της Πολωνίας, την Τετάρτη, ότι υπάρχουν στοιχεία για συμμετοχή ρώσων στρατιωτών στις εχθροπραξίες στην ανατολική Ουκρανία, στρατιωτικός αξιωματούχος του ΝΑΤΟ δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι η Συμμαχία εκτιμά πως περισσότεροι από 1.000 ρώσοι στρατιώτες λαμβάνουν μέρος στις μάχες.

Ουκρανός αξιωματούχος δήλωσε ότι δύο οχηματοπομπές με τανκς και τεθωρακισμένα οχήματα εισήλθαν από τη Ρωσία στην Ουκρανία. Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters είδε ρωσικά τανκς χωρίς διακριτικά στη ρωσική πλευρά των συνόρων, περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα.


Εν τω μεταξύ, οι αρχές του Ντονέτσκ ανακοίνωσαν ότι 15 άμαχοι σκοτώθηκαν από πυρά του πυροβολικού που έπληξαν πολλές συνοικίες στην πόλη Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας.

Σε ανακοίνωσή τους, οι τοπικές αρχές χαρακτήρισαν τη γενικότερη κατάσταση «πολύ τεταμένη».

Η σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας
Ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ επέδειξε και δορυφορική εικόνα, με ημερομηνία 23 Αυγούστου, στην οποία απεικονίζεται κονβόι ρωσικών αυτοκινούμενων πυροβόλων να έχει εισέλθει σε ουκρανικό έδαφος.

Κατόπιν αυτών, ο Πέτρο Ποροσένκο ανακοίνωσε ότι συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Αμυνας της χώρας.

«Έλαβα την απόφαση να ακυρώσω την επίσκεψη στην Τουρκία λόγω της ταχέως επιδεινούμενης κατάστασης στην περιοχή του Ντονέτσκ, ειδικά στην Αμβροσιγίβκα και τη Σταρομπέσεβε, καθώς ρωσικές δυνάμεις έχουν μπει στην Ουκρανία» ανέφερε ο Ποροσένκο σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της προεδρίας.

Στην ανακοίνωση, οι κινήσεις των ρώσων στρατιωτών αρχικά χαρακτηρίζονταν ως «ρωσική εισβολή στην Ουκρανία», ωστόσο στη συνέχεια το κείμενο διορθώθηκε.

Ωστόσο, ο αντιπρόσωπος της Ουκρανίας στον ΟΑΣΕ έκανε λόγο για «απευθείας εισβολή»από το ρωσικό στρατό στην ανατολική Ουκρανία.

Στις καταγγελίες αντιπαρατέθηκε ο αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΑΣΕ, λέγοντας ότι σε καμία χρονική στιγμή δεν έχουν περάσει τα σύνορα ρωσικές δυνάμεις. Ωστόσο, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Πούτιν για τα ανθρώπινα δικαιώματα δήλωσε στο Reuters ότι κατά την εκτίμησή της αυτό που συμβαίνει αποτελεί εισβολή στην Ουκρανία.

«Χθες, Ρώσοι στρατιώτες πήραν τον έλεγχο της πόλης Νοβοαζόφσκ»
, μια παραθαλάσσια πόλη 11.000 κατοίκων μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα, ανέφερε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι πολλά ακόμη χωριά σε μικρή απόσταση έχουν επίσης καταληφθεί.

«Μια αντεπίθεση από ρωσικά στρατεύματα και μονάδες των αυτονομιστών συνεχίζεται στη νοτιοανατολική Ουκρανία», ανέφερε το Συμβούλιο μέσω Twitter. Κατά την ίδια πηγή, τα κυβερνητικά στρατεύματα στην πόλη Νοβοαζόφσκ αποσύρθηκαν «για να σωθούν» και τώρα ενισχύουν τις δυνάμεις στην Μαριούπολη, όπου βρίσκεται ένα σημαντικό λιμάνι.

Σύμφωνα με το Κίεβο, οι ρωσικές δυνάμεις και οι αυτονομιστές συντονίζουν τις κινήσεις τους για να εξαπολύσουν αντεπίθεση στην Ιλοβάισκ και τη Σαχτάρσκ, ανατολικά του Ντονέτσκ.

Ανταποκριτής του Reuters μετέδωσε ότι είδε σειρά αρμάτων μάχης χωρίς διακριτικά και με ταλαιπωρημένους ή τραυματισμένους στρατιώτες να προσεγγίζουν σε ρωσικό χωριό, τρία χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

«Απαράδεκτη, αν αληθεύει, η παρουσία Ρώσων στην Ουκρανία» λέει ο γάλλος πρόεδρος, ενώ ο αμερικανός πρεσβευτής στο Κίεβο επανέλαβε την κατηγορία σήμερα το πρωί. Παράλληλα, στενός συνεργάτης της Μέρκελ δήλωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει στην κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία, συμφωνώντας να επιβάλει νέες κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας -μια απόφαση που θα μπορούσε να ληφθεί στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, η Λιθουανία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι προχώρησε σε μια «ολοφάνερη στρατιωτική εισβολή» στην Ουκρανία και απαίτησε να συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το θέμα αυτό.

«Η Λιθουανία καταδικάζει έντονα την ολοφάνερη εισβολή στο έδαφος της Ουκρανίας από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας»
 και «καλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας να εξετάσει το θέμα αμέσως» ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Λιθουανίας.

Σύμφωνα με τη χώρα της Βαλτικής, μη μόνιμο μέλος του ΣΑ του ΟΗΕ, οι ενέργειες της Μόσχας «παραβιάζουν ανοικτά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και υπονομεύουν την ασφάλεια σε όλη την περιοχή».

Το Βίλνιους κάλεσε τη Ρωσία «να αποσύρει αμέσως τις ένοπλες δυνάμεις της, τα όπλα και τα στρατιωτικά της μέσα από το κυρίαρχο έδαφος της Ουκρανίας».

Εξάλλου και ο πρωθυπουργός της Λετονίας Έντγκαρς Ρίνκεβιτς σημείωσε ότι «η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα έπρεπε να εξεταστεί από το ΣΑ του ΟΗΕ ως μια επιθετική ενέργεια». Ο ΟΗΕ οφείλει να αντιδράσει, «πρόκειται για έναν πόλεμο», σημείωσε ο Ρίνκεβιτς στο Twitter.

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

Η Κίνα απέρριψε πρόταση των ΗΠΑ για κυρώσεις στη Ρωσία.


Το Πεκίνο απέρριψε πρόταση της Ουάσιγκτον, να ενταχθεί στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για τα γεγονότα της Ουκρανίας.


Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, ανέφερε ότι η εισαγωγή διάφορων απαγορεύσεων ενάντια στη Μόσχα δεν θα  βοηθήσει στην επίλυση της κατάστασης.

«Η κρίση στην Ουκρανία δεν χρειάζεται λύση με πολιτικές κυρώσεις, που συνήθως δεν οδηγούν στην επίλυση του προβλήματος, αλλά αντίθετα- μπορούν να προκαλέσουν νέα προβλήματα, αφού οι κυρώσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων των μερών, ως μέτρο για την επίλυση της κρίσης», όπως ανέφερε το ρωσικό Itar Tass.

Το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, καλεί όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να προωθήσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες. 

Είναι απαραίτητο   «να αποφευχθούν ενέργειες που θα μπορούσαν να επιδεινώσουν την σύγκρουση και να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης», τονίζει η ανακοίνωση του κινεζικού ΥΠΕΞ.


 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Χαλκιδική: Μολυσμένο από αρσενικό όλο το υδατικό υποσύστημα του Νεοχωρίου (Έγγραφο της Διεύθυνσης Υδάτων)


paxtaspapantonioypapakosntantinoyΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ;
— ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ;
Έγγραφο με ημερομηνία 4/8/2014 της Διεύθυνσης Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας, προκαλεί νέα αναστάτωση στους κατοίκους του Νεοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής καθώς αποδεικνύει ότι όλο το υπόγειο υδατικό Υποσύστημα «Σκουριές –Μαύρες Πέτρες» το οποίο τροφοδοτεί με νερό το Νεοχώρι και τα γύρω χωριά είναι μολυσμένο από αρσενικό και μόλυβδο.
Απ`ότι αποδεικνύει όμως  το έγγραφο της Διεύθυνσης Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας (υπηρεσία που ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση) στην οποία ανατέθηκε ο έλεγχος της προτεινόμενης θέσης ανόρυξης της γεώτρησης, το νερό στο Υπόγειο Ρωγματικό Υδατικό Υποσύστημα «Σκουριές –Μαύρες Πέτρες» είναι κακής ποιότητας λόγω συγκεντρώσεων αρσενικού και μολύβδου, οι οποίες οφείλονται σε ανθρωπογενή αίτια. Η Διεύθυνση δεν αφήνει περιθώριο στα αίτια της ρύπανσης καθώς σημειώνει συγκεκριμένα ότι η ρύπανση του νερού από αρσενικό και μόλυβδο προέκυψε από την μεταλλευτική δραστηριότητα.
2014_08_04_dnsi_ydaton_2 2014_08_04_dnsi_ydaton_1
Στη συνέχεια η Διεύθυνση Υδάτων επεξηγεί ότι προκειμένου το νερό να διατεθεί για υδρευτική χρήση απαιτείται επεξεργασία υψηλού επιπέδου, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την οδηγία 2000/60/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης για νερά (σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να μειώνεται το επίπεδο επεξεργασίας καθαρισμού που απαιτείται για την παραγωγή πόσιμου ύδατος) και προτείνει επιλογή νέας θέσης ανόρυξης σε γειτονικό Υπόγειο Υδατικό Υποσύσημα (Χολομώντα –Ωραιοκάστρου).
«Αυτό που αποδεικνύει το έγγραφο αυτό είναι ότι όλο το υδάτινο υποσύστημα της περιοχής είναι υποβαθμισμένο και άρα οι τότε ισχυρισμοί του δημάρχου ότι θα βρει πόσιμο νερό σε καλή ποιότητα είναι ψευδείς καθώς οι γεωτρήσεις στις οποίες θα προχωρούσε θα προέρχονταν από το ίδιο υπόγειο διαμέρισμα. Επίσης  με το έγγραφο αυτό πιστοποιείται ότι οι συγκεντρώσεις μολύβδου και αρσενικού οφείλονται στην μεταλλευτική δραστηριότητα» δηλώνει o καθηγητής στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ Γ. Κρεστενίτης.
«Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλες μας οι διαμαρτυρίες σχετικά με τις καταστροφικές συνέπειες της μεταλλευτικής δραστηριότητας της Ελληνικό Χρυσός στην περιοχή μας. Φανταστείτε ότι το πρόβλημα είναι ήδη υπαρκτό πριν ακόμη ξεκινήσουν οι εξορύξεις χρυσού στις Σκουριές. Το αρσενικό όπως επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου καθώς λειτουργεί συσσωρευτικά προκαλώντας καρκινογενέσεις» τονίζει ο Απ. Σανταβάς κάτοικος του Νεοχωρίου και προσθέτει «Στο χωριό μας μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κινδυνεύουν άμεσα. Αποτελεί τραγική ειρωνία το γεγονός ότι η εταιρεία καλεί κόσμο από άλλες περιοχές να μετακομίσει στην περιοχή μας για να δουλέψει για ένα μεροκάματο. Εκτός από μας πρόκειται να δηλητηριαστούν και άλλοι άνθρωποι».
«Δεν θέλουμε να θυσιαστούμε στο βωμό των κερδών της Eldorado» δηλώνει ακόμη ο Απ. Σανταβός και προειδοποιεί ότι “τα συνεχόμενα ψέματα από πλευράς του δημάρχου σε συνδυασμό με την ελλιπή ενημέρωση εκ μέρους του σχετικά με το θέμα επισύρουν ακόμη και ποινικές ευθύνες».
Ρε ΑρΠααααχτα…. ΕΣΥ θα μπεις φυλακη για ανθρωποκτονιες κατα συρροην, με δολο.
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ


Φρίκη στην Βρετανία: Άφησαν χιλιάδες παιδιά στα νύχια των ισλαμιστών για να μην τους πουν «ρατσιστές»!


πακιστανοιΣυμμορίες Πακιστανών βίαζαν, βασάνιζαν και εκπόρνευαν μικρά παιδιά «κάτω από την μύτη» των αρχών! Όποιος τολμούσε να καταγγείλει, τον βάφτιζαν «υπερβολικό» και «ισλαμόφοβο»!


Οι κατάφωρες αποτυχίες της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας του Ρόδερχαμ «διευκόλυναν» την σεξουαλική εκμετάλλευση 1.400 παιδιών επί 16 ολόκληρα χρόνια, σύμφωνα με ανεξάρτητη αναφορά που δημοσιεύθηκε στον απόηχο των καταγγελιών για βιασμούς και εμπορία ανθρώπων στο νότιο Γιορκσάιρ.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη από τον καθηγητή Alexis Jay, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο γνώριζε ήδη από το 2005 για τα πρωτοφανή σε έκταση σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράττονταν από άνδρες ασιατικής καταγωγής, αλλά δεν έκανε τίποτα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη έκθεση που προσδιορίζει με σαφήνεια το πρόβλημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών στο Ρόδερχαμ.

Άλλες τρεις επίσημες εκθέσεις μεταξύ 2002 και 2006 είχαν περιγράψει αναλυτικά το καθεστώς φρίκης που επικρατούσε στο Ρόδερχαμ. Η μεν πρώτη «ουσιαστικά αποσιωπήθηκε», καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία δεν έγιναν πιστευτά, ενώ οι άλλες δύο απλά αγνοήθηκαν από τις Αρχές.

Χαρακτηριστικά η πρώτη έκθεση, η οποία είχε παραγγελθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών το 2002, περιείχε «σοβαρές επικρίσεις» για την αστυνομία και το τοπικό συμβούλιο. Ωστόσο, αντί οι αρχές να ασχοληθούν με την υπόθεση, ανώτεροι αξιωματικοί της Αστυνομίας και μέλη του συμβουλίου υποστήριξαν ότι τα στοιχεία της έκθεσης ήταν «κατασκευασμένα και υπερβολικά» και ότι υπήρχε σκοπιμότητα από τους συντάκτες της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έκθεση, φοβούνταν ότι εάν μιλούσαν ανοιχτά, θα κατηγορούνταν για ρατσισμό, καθώς οι δράστες ήταν στην πλειονότητά τους Πακιστανοί οδηγοί ταξί.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου από το 2003  Ροτζερ Στόουν ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη και θα παραιτηθεί άμεσα. «Έχοντας μελετήσει την έκθεση πιστεύω πως είναι σωστό, εγώ ως επικεφαλής, να αναλάβω τις ευθύνες για λογαριασμό του συμβουλίου για τις ιστορικές παραλίψεις που περιγράφονται τόσο ξεκάθαρα στην έκθεση. Αυτό σκοπεύω να κάνω και θα παραιτηθώ», τόνισε.

Ο Jahangir Akhtar, ο πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του συμβουλίου, κατηγορείται στην έκθεση για αφέλεια.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα θύματα «δαιμονοποιούνταν», καθώς συλλαμβάνονταν π.χ. για μέθη, ενώ οι δράστες συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Jay, η αστυνομία προφανώς προσπαθούσε να αποκρύψει τις αποδείξεις για την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών, εξαιρώντας π.χ. από τις έρευνες τα κορίτσια που κυοφορούσαν ή είχαν ήδη γεννήσει τους καρπούς των βιαστών τους.

πακι

Σύμφωνα με την αναφορά, η εκτίμηση για 1.400 θύματα είναι «συντηρητική», με τον πραγματικό αριθμό να είναι πιθανόν μεγαλύτερος.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως υπάρχουν περιπτώσεις που «παιδιά περιλούζονταν με πετρέλαιο και απειλούνταν ότι θα καούν ζωντανά σε περίπτωση που αποκάλυπταν τους βιασμούς που είχαν υποστεί».

«Παιδιά έχουν βιαστεί επανειλημμένα από πολλά άτομα με τους δράστες να τα διακινούν και σε άλλες πόλεις στη Βόρεια Αγγλία. Υπάρχουν ακόμη αναφορές για απαγωγές, άγριους ξυλοδαρμούς και εκφοβισμούς», ανέφερε ο καθηγητής, ο οποίος υπογράμμισε ότι κορίτσια έως 11 ετών έχουν πέσει θύματα βιασμού από πολλούς άνδρες.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το 2010 μετά τη σύλληψη και την καταδίκη πέντε ανδρών για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια αποκαλύφθηκε η συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και σε άλλες πόλεις, όπως η Οξφόρδη, το Ροτσντέιλ και το Ντέρμπι.

βρετανια

hellasforce.com

Πριν τους ισλαμοφασίστες, τους ιρακινούς δολοφονούσαν οι μισθοφόροι! Κόλαφος Αμερικανος δικαστής για την Blackwater…


Σκίζει την Blackwater Αμερικανός δικαστής…Η εταιρία που έχει αναλάβει (με άλλο όνομα βέβαια) την προστασία της ουκρανικής νομενκλατούρας των ναζιστών του Κιέβου έλαβε συντριπτικό πλήγμα από τον Αμερικανό δικαστή Anthony Asuncion όταν αυτός απεφάνθη ότι οι δολοφονημένοι Ιρακινοί πολίτες, που έπεσαν στην Πλατεία Nisour από τα πυρά τεσσάρων μισθοφόρων της Blackwater, δεν αποτελούσαν κίνδυνο!!!

Ο δικαστής ανοίγει το δρόμο και στους ενόρκους για να αποδώσουν δικαιοσύνη μετά από επτά χρόνια. Οι Paul Slough, Evan Liberty, Dustin Heard και Nicholas Slatten κατηγορούνται ότι σκότωσαν 14 Ιρακινούς πολίτες στις 16 Σεπτεμβρίου του 2007 όταν άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ισχυριζόμενοι ότι εκτίμησαν ότι αυτοί αποτελούσαν κίνδυνο.

BlackwaterErikPrince

Η αγωγή που δέχθηκε η ιδιωτική εταιρία ασφαλείας Blackwater για τον θάνατο και τραυματισμό απλών Ιρακινών πολιτών αποκάλυψε με λεπτομέρειες την απολύτως ανεξέλεγκτη λειτουργία των δυτικών μισθοφόρων στο Ιράκ και οδήγησε στην εκδίωξη της Blackwater από το Ιράκ. Άλλαξε το όνομά της σε Xe Services το 2009 και σε Academi το 2011.

Η εταιρία δημιουργήθηκε από τον Erik Prince, δέκα χρόνια πριν από τη σφαγή των Ιρακινών πολιτών. Ο Erik Prince υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ και ήταν πρώην μέλος των Navy Seals. Η οικογένειά του ήταν «καραμπινάτη» στην υποστήριξη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και μέχρι τη σφαγή στην Πλατεία Nisour η εταιρία του είχε λάβει περίπου $1 δις για υπηρεσίες προς την αμερικανική κυβέρνηση. Το 2006 είχε πάρει το συμβόλαιο προστασίας της Αμερικανικής Πρεσβείας.

hellasforce.com

Επιστολή σοκ του δικηγόρου του Κασιδιάρη, που παραιτήθηκε μετά την μη αποφυλάκιση του Κασιδιάρη


 

 

Παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές σε βάρος της Δικαιοσύνης, από την υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο δικηγόρος τους Νίκος Αντωνιάδης.

Με μια επιστολή την οποία κλείνει με τις φράσεις “Καληνύχτα Δικαιοσύνη …Εγώ παραιτούμαι …” ο Νίκος Αντωνιάδης, εξηγεί ότι

 

οδηγήθηκε στην παραίτηση μετά την απόρριψη της προσφυγής Κασιδιάρη κατά του εντάλματος προσωρινής του κράτησης του (αποφυλάκισης).
Στην επιστολή του ο κ. Αντωνιάδης στρέφεται κατά της Δικαιοσύνης και κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών, που όπως αναφέρει «ταυτίζονται εν προκειμένω με τις πολιτικές επιταγές».

«Δεν μπορώ να αντέξω ούτε μία μέρα ακόμη στη φυλακή ανθρώπους για τους οποίους δεν τους αποδίδεται κατηγορία που να δικαιολογεί, όχι προφυλάκιση, αλλά ούτε καν δίωξη, παραπομπή και /πολλώ μάλλον/ δίκη, που στερούνται τους ανθρώπους τους, τους γονείς τους, τις συζύγους τους, τα παιδιά τους (νεογέννητα, δε, στη περίπτωση Παναγιώτη Ηλιόπουλου)», αναφέρει μεταξύ των άλλων ο πρώην συνήγορος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Το πλήρες κείμενο παραίτησης του κ. κ. Αντωνιάδη έχει ως εξής:

«Η Δικαιοσύνη, μετά το πέρας της ανακρίσεως της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, έκανε γενναία βήματα. Βήματα που θα μείνουν στην ιστορία, με τα ονόματα των δικαστών να κοσμούν για πάντα το Θεσμό. «Άσπρισε» το δήθεν «μαύρο» χρήμα της Χρυσής Αυγής με το 1502/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών. Έδωσε ένα ηχηρότατο ράπισμα στην κακοποίηση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, όπως είχε έως τώρα εφαρμοστεί, στην αντισυνταγματική και απάνθρωπη λογική της συλλογικής ευθύνης, με το εκπληκτικό 1506/2014 βούλευμα αποφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου του ιδίου Συμβουλίου. Οι ενέργειες του εντολέα μου Νικολάου Μιχαλολιάκου, διαρκούσης της ανακρίσεως, προς τον σκοπό της αποσάθρωσης της σκευωρίας του «πορίσματος Ψαρρά», ευτέλισαν την σκοτεινή πλευρά της Δικαιοσύνης και απέδωσαν έναν αναπάντεχο καρπό, που ούτε οι σκευωροί και οι συνεργοί τους έχουν συνειδητοποιήσει ότι δημιουργήθηκε: Την από 30.7.2014 διάταξη της ανακρίτριας κ. Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα, δια της οποίας, το πρώτον, και μετά από ένα έτος προφυλακίσεων, παραδέχθηκε ότι η ιδεολογία δεν ελέγχεται ποινικά, καίτοι το μέγιστο μέρος των κατηγορητηρίων αφορούν αποκλειστικά την ιδεολογία. Με αυτά και με αυτά, αναμένω τη δικαίωση από το ίδιο Συμβούλιο και του κ. Χρήστου Παππά, που απαιτεί (στην εσχάτη) την αυτή αντιμετώπιση που η Δικαιοσύνη επιφύλαξε για τον κ. Ματθαιόπουλο (187 – Ιδεολογία).

Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση, τις συγκεκριμένες δύσκολες ώρες, να σας διαβεβαιώσω ότι θα βιώσω τη δικαίωση αυτή ως συνήγορος του κ. Παππά και των υπολοίπων εντολέων μου – βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και αυτό, διότι σήμερα ενημερώθηκα ότι απορρίφθηκε η προσφυγή του Ηλία Κασιδιάρη. Η προσφυγή του κατά του απαράδεκτου εντάλματος προσωρινής κράτησής του για την προσβλητική του νομικού πολιτισμού και της νοημοσύνης των πολιτών αυτής της χώρας (διότι οι πολίτες δεν είναι ηλίθιοι ώστε να μην καταλαβαίνουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης προφυλακίστηκε το 2014 επειδή τους «ξέφυγε» το 2013) «αξιόποινη» πράξη της κατοχής μίας κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ ήταν ήδη ελεύθερος για την βασική κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Επίσης, με άλλο βούλευμα, η Δικαιοσύνη δέχθηκε ότι, παρότι για τους βουλευτές που διώχθηκαν το 2014 ΕΠΡΕΠΕ να ζητηθεί η άρση ασυλίας, για τον κ. Μιχαλολιάκο για την Α Υ Τ Η κατηγορία, για την οποία διώχθηκε ΧΩΡΙΣ άρση ασυλίας, η δίωξή του (η χωρίς άρση ασυλίας) και η προφυλάκισή του (η χωρίς ασυλίας), είναι –δήθεν– νόμιμες, συνταγματικές και δημοκρατικές πράξεις. Λίγες ώρες μετά την ευτυχία μου για την επιτυχία μου (και ας διαβάζεται εγωϊστικό το «μου») για το βούλευμα για το «μαύρο χρήμα», λίγες ώρες μετά την ευτυχία μου για την επιτυχία μου με την «παγίδευση» της κ. Κλάπα να αποδεχθεί εγγράφως ότι η ιδεολογία δεν ελέγχεται ποινικά, λίγες ώρες μετά την τεράστια ευτυχία μου για την επιτυχία μου για την αποφυλάκιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, μετά την εκ νέου ταύτιση της Δικαιοσύνης με τις πολιτικές επιταγές (αναρωτιέμαι, δε: οι τελευταίοι Δικαστές έχουν πραγματικά συναίσθηση πού θα τους κατατάξει η Ιστορία…;), βάζω ένα τεράστιο «Χ», και δηλώνω (παραπέμποντας σε μία διάσημη κινηματογραφική φράση προσφάτως αποβιώσαντος χολυγουντιανού ηθοποιού):
Καληνύχτα Δικαιοσύνη …

Δεν μπορώ να αντέξω ούτε μία μέρα ακόμη στη Φυλακή ανθρώπους για τους οποίους δεν τους αποδίδεται κατηγορία που να δικαιολογεί, όχι προφυλάκιση, αλλά ούτε καν δίωξη, παραπομπή και /πολλώ μάλλον/ δίκη, που στερούνται τους ανθρώπους τους [τους γονείς τους, τις συζύγους τους, τα παιδιά τους (νεογέννητα, δε, στη περίπτωση Παναγιώτη Ηλιόπουλου)].
Καληνύχτα Δικαιοσύνη …

Εγώ παραιτούμαι …».

Αλβανοί νοσταλγοί του Χιτλερ ! Προσπάθησαν να κάψουν την Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το Μνημείο των Ελλήνων Πεσόντων του ’40 στην Μπομποστίτσα Κορυτσάς.


Ο εμπρησμός αυτός είναι ξεκάθαρη απειλή και εκφοβισμός προς όλους τους ορθοδόξους και τους έλληνες ειδικά στην Μπομποστίτσα και την Κορυτσά.


Όπως ενημερωθήκαμε από τον μόνο μάρτυρα τον φύλακα και συντηρητή της Μονής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μπομποστίτσα, αλλά και είδαμε με τα μάτια μας και αποθανατίσαμε με το φακό μας στις 21 – 08/2014 άγνωστα άτομα προσπάθησαν με εμπρησμό να κάψουν την Μονή αυτή.
Ο ίδιος ο Θ. Γ (βάζουμε τα αρχικά για ευνόητους λόγους) χτες μετά την Θεία Λειτουργία ενημέρωσε του συγχωριανούς του και εμάς πως πριν δύο μέρες στις 21 08 κατά την ώρα που εργαζόταν για να αφαιρέσει τα ξερόχορτα η κόσα του έσπασε και καθώς ανέβηκε κοντά στο ναό, είδε δύ
ο άτομα νεαρής ηλικίας οι οποίοι έρχονταν προς τα εκεί. Τον χαιρέτισαν και ζήτησαν να δουν το ναό, αφού άναψαν κεριά, χωρίς να κάνουν σταυρό και φυσικά με πρόθεση να ελέγξουν το χώρο και τα άτομα που ήταν εκεί, έφυγαν. Ο Θ. Γ συνέχισε να διορθώνει την κόσα του χωρίς να δίνει σημασία όταν
μετά από πέντε λεπτά από την αποχώρηση τους ξέσπασε φωτιά κοντά με την είσοδο της Μονής η οποία δεν φαίνεται από το ναό. Σε μήκος δύο και παραπάνω μέτρων είχαν ρίξει εύφλεκτο υλικό με στόχο να πάρουν τα πολλά ξερόχορτα γύρω από την Μονή με αποτέλεσμα να καεί η Μονή, ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά και το μνημείο τον Ελλήνων Πεσόντων που βρίσκεται στο ίδιο χώρο (πριν από κάποια χρόνια έκαψαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου). Ίσως κανείς να πει πως το μνημείο είναι από τσιμέντο, αλλά εδώ πρόκειται για μια πράξη που από μόνη της και χωρίς ζημιές αποτελεί δήλωση απειλής προς όλους τους ορθοδόξους, τους έλληνες και τους κατοίκους του χωριού.
Η συγκεκριμένη πράξη κατά την γνώμη μας αποτελεί φυσικό επακόλουθο της προπαγάνδας των Αλβανικών ΜΜΕ και ακραίων ατόμων, που προβάλλονται και επιτίθενται συνεχώς, και τελευταία άγρια, προς την Ορθοδοξία των Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο αλλά και οτιδήποτε ελληνικό
δείχνοντας μεγάλη αχαριστία και ξεχνώντας όσα προσέφε
ρε και προσφέρει η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός στην Αλβανία και τους κατοίκους της.


Επίσης πρέπει να κατανοήσουμε πως ο πόλεμος γίνεται όχι μόνο με τα
ΜΜΕ αλλά και στην πράξη. Έχουμε ασφαλείς πληροφορίες πως ακραίοι ισλαμιστές ( που δεν έχουν καμία σχέση με τους μουσουλμάνους της Κορυτσάς οι οποίοι συμβιώνουν με τους ορθοδόξους αρμονικά) μαζί με ντόπιους συνεργάτες, πρώην γκάγκστερ δημιουργούν εταιρίες που ο Δήμος Κορυτσάς προωθεί (με το αζημίωτο φυσικά) και βοηθάει να φανούν τα χρήματα τους νόμιμα, έπειτα ζητούν στα γραφεία Δικαστικών Κλητήρων οτιδήποτε κατάσχεται, όσο μεγάλο και να είναι να το αγοράσουν επιτόπου οπουδήποτε στην Κορυτσά, αποσκοπώντας στην δημιουργία μίας δικής τους κοινότητας που θα φαίνεται παντού και δίπλα σε κάθε σπίτι και σιγά- σιγά να την μετατρέψουν σε ισλαμική πόλη στην οποία θα κάνουν ότι κάνει τώρα το ΙΣΙΣ στο Ιράκ. Τα χρήματα που έχουν για τα καθημερινά έξοδα είναι τουλάχιστον 500.000 ευρώ αυτά που είναι σε λογαριασμό ταμιευτηρίου είναι εκατομμύρια ευρώ, όπως και στο Κόσσοβο που τουλάχιστον μπήκαν 50 εκατομμύρια ευρώ από τις ακραίες οργανώσεις. Οι συγκεκριμένοι έφτασαν στο σημείο να πάρουν δίπλα τουλάχιστον πέντε ορθόδοξους νεαρούς της πόλης.
Η αυθάδεια των ΜΜΕ προς οτιδήποτε ορθόδοξο και σαφής παρέμβαση όλων, αυθαίρετα στις υποθέσεις της ορθόδοξης εκκλησίας, ετοιμάζει χέρια για να βάλουν φωτιά και ίσως αργότερα να σκοτώσουν.
Ο εμπρησμός αυτός είναι ξεκάθαρη απειλή και εκφοβισμός προς όλους τους ορθοδόξους και τους έλληνες ειδικά στην Μπομποστίτσα και την Κορυτσά. Ευχόμαστε όμως να είναι κάτι μεμονωμένο και να μην έχουμε αργότερα πράξεις που θα προκαλέσουν προβλήματα και ακραίες αντιδράσεις από μας. Θα περιμέναμε από την αστυνομία να ρίξει φως στην υπόθεση αλλά δεν πρόκειται να συμβεί.

http://www.hellasforce.com
http://olympia.gr