ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9vdszpYRDVB0r7oMhT4-5Ho6CGxl1GIxD5cr4HiEnlgLY0pvR-vIZfJWamcEIcbWdUTVTUQobM4woznEfiI961m5EvWS3abur7ehjtQp6xeBJi3idI7JIju3EOdEAaIDZhOKasvZDB2c/s400/14.jpg

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 2)

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ


http://gdb.rferl.org/AFF043DF-23EB-4CAD-ACC0-4CFF29B250C9_mw800_mh600.jpg

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (ΣΦΗΝΑ ΣΕΛ 25)

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!



Και ΠΟΙΟΙ είστε εσείς ΡΕ που ζητάτε την αποφυλάκιση κάποιου;

O ...έτερος Καππαδόκης της ΟΛΜΕ, η ΔΟΕ το συνδικαλιστικό όργανο των δασκαλάκων σε ανακοίνωσή της με ύφος 1000 Καρδιναλίων ζητεί την αποφυλάκιση λέει ενός ΥΠΟΔΙΚΟΥ που συμμετείχε στους ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ του Δεκεμβρίου των αναρχικών!

ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ (;) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..



Αθήνα 20/8/2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου, που είναι προφυλακισμένος από τις 18 Δεκέμβρη 2008 μέχρι σήμερα, λόγω της συμμετοχής του στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί, παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπερασπίζεται την αθωότητά του.
Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μετά την απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισής του και την ανανέωση της προσωρινής κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε απεργία πείνας στη φυλακή από τις 10 Ιουλίου.
Σήμερα διανύει την 42η ημέρα και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή του.
Από τη Δ.Ο.Ε.

Απλά εμμετός...

Πηγή:ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ

Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε επιβατηγά ανοιχτά της Ρω


ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ παρενόχλησε μικρά σκάφη με 30 κατοίκους από το Καστελλόριζο όταν επέστρεφαν από τη νησίδα Ρω, όπου είχαν μεταβεί εκεί χθες το πρωί. Η ακταιωρός βρισκόταν έξω από το λιμανάκι της Ρω και ενώ τα ελληνικά σκάφη κατευθύνονταν προς το Καστελλόριζο, τα πλησίασε και άρχισε να κάνει διάφορους ελιγμούς. Τα ελληνικά σκάφη συνέχισαν κανονικά την πορεία τους και οι επιβαίνοντες ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Καστελλόριζου, αλλά δεν χρειάστηκε να μεταβεί ελληνικό περιπολικό, γιατί στο μεταξύ η τουρκική ακταιωρός αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς τα απέναντι παράλια. Πάντως, κάτοικοι του Καστελλόριζου που επέβαιναν στα σκάφη διέκριναν στην πλώρη της τουρκικής ακταιωρού επιβάτες με πολιτική περιβολή που φωτογράφιζαν και δεν αποκλείουν να ήταν Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Σημειώνεται ότι και κατά τη μετάβαση των ελληνικών σκαφών από το Καστελλόριζο στη Ρόδο, μικρό τουρκικό περιπολικό τα παρακολουθούσε από κοντά, χωρίς όμως να τα παρενοχλήσει.

Επικεφαλής των κατοίκων του Καστελλόριζου που πήγαν χθες στη νησίδα Ρω ήταν ο παπα-Γιώργης Μαλτέζος. Αρχικά στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου τελέσθηκε η θεία λειτουργία με την παρουσία και αντιπροσωπείας στρατιωτών που υπηρετούν στο εκεί φυλάκιο. Στη συνέχεια ψάλθηκε τρισάγιο στο μνημείο όπου ετάφη η Κυρά της Ρω Δέσποινα Αχλαδιώτη. «Ήταν μια οφειλόμενη τιμή αυτήν την περίοδο που οι Τούρκοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Ρω, στη γυναίκα η οποία στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής ύψωνε καθημερινά στη νησίδα την ελληνική σημαία», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο παπα-Γιώργης Μαλτέζος.

Παραβιάσεις

Σε σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου επιδόθηκαν χθες οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα, στο FΙR Αθήνας μπήκαν 2 σχηματισμοί με συνολικά 16 αεροσκάφη εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα. Τα τουρκικά μαχητικά παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο σε 19 περιπτώσεις. Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν.

Πηγή

Η ΝΕΚΡΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ "ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΓΡΙΠΠΗ"

Με αφορμή τον επικείμενο εμβολιασμό του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού κρίνεται σκόπιμη η αναφορά στα επιμέρους συστατικά, πάνω στα οποία βασίστηκε η δημιουργία του εμβολίου κατά της Γρίπης Α.

Μία αναφορά που εντέχνως αποκρύβεται κυρίως από τα ελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μην αποτελέσει τροχοπέδη στους οικονομικούς σχεδιασμούς των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και να μην προκαλέσει φυσικά ένα κλίμα δυσπιστίας και αποστροφής των ανθρώπων, τόσο ως προς τις διαδικασίες δημιουργίας ενός αντιγριπικού εμβολίου, όσο και ως προς τα πραγματικά αποτελέσματα ίασης που μπορεί να επιφέρει ένας τέτοιος εμβολιασμός.

Το νέο αντιγριπικό εμβόλιο, που δημιουργήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αφού ακόμα και σήμερα τα ειδικά επιστημονικά επιτελεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αγνοούν πλήρως την βιολογική σύνθεση του ιού, τις ιδιότητες των στελεχών εκείνων που επιφέρουν την μετάλλαξή του, καθώς και τους λόγους που συντέλεσαν στην εμφάνισή του, αποτελείται από ένα συστατικό, το οποίο χαρακτηρίζεται ως "συστατικό κλειδί". Το ανατριχιαστικό αυτό συστατικό είναι η νεκρή σάρκα του πράσινου Αφρικανικού πιθήκου. Η μέθοδος αυτή αποτελεί και την αμερικανική πατέντα με αριθμό 5911998: "Μέθοδος παραγωγής αντιγριπικού εμβολίου από τη κυτταρική μεμβράνη ενός πράσινου Αφρικανικού πιθήκου".

Η όλη διαδικασία παραγωγής του εμβολίου με βάση την κυτταρική μεμβράνη του νεφρού του Αφρικανικού πιθήκου, έχει συνοπτικά ως εξής: "Μετά την απομόνωση του ιού της Γρίπης Α με ειδική επιστημονική μεθοδολογία, ακολουθεί η μόλυνση του πιθήκου με τον ιό, ο οποίος, αφού αρχικά παρουσιάζει τα συμπτώματα της Γρίπης, στη συνέχεια αναπτύσσει αντισώματα για την καταπολέμησή της. Στο τελικό στάδιο επιφέρεται ο θάνατος στους πιθήκους, ώστε τα νοσούντα όργανά τους να αφαιρεθούν και να αποδομηθούν τα ισχυρά αντισώματα, προκειμένου να αρχίσει η δημιουργία του αντιγριπικού εμβολίου.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι οι άνθρωποι που πρόκειται να εμβολιαστούν θα συμπληρώνουν υποχρεωτικά μία υπεύθυνη δήλωση, δεχόμενοι στην ουσία οι ίδιοι της ευθύνες του εμβολιασμού, όπως και τις τυχόν παρενέργειες που μπορεί να επιφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, απαλλάσσοντας στην πραγματικότητα από κάθε ευθύνη και υποχρέωση τις φαρμακοβιομηχανίες.

Ένα άλλο ακόμα στοιχείο που δημιουργεί έντονα ερωτηματικά, καθώς και επιφέρει σωρεία αντιδράσεων στην Αμερική - τη χώρα της δημιουργίας του αντιγριπικού εμβολίου - από διάφορες οργανώσεις που κατηγορούν τις φαρμακοβιομηχανίες για την εγκαθίδρυση κλίματος τρομοκρατίας και χειραγώγηση της κοινής γνώμης με άξονα τις οικονομικές απολαβές των πολυεθνικών, είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία παραγωγής του αντιγριπικού εμβολίου δεν προΐστατο μόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αλλά μία εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων, πασίγνωστη για την ύποπτη δράση τη; σε κύκλους ακτιβιστών στην Αμερική, η DynCorp.


Για τους περισσότερους στην Ελλάδα η εταιρεία αυτή είναι παντελώς άγνωστη. Κι αυτό φυσικά συμβαίνει, γιατί έχει επιτύχει με κάθε τρόπο να κινείται υπογείως και οι ενέργειές της να γίνονται παρασκηνιακά

Η DynCorp αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιδιωτικούς στρατιωτικούς προμηθευτές της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Ανάμεσα στους ισχυρισμούς κάποιων σχετικά με τη δράση της εν λόγω εταιρείας - και λέμε ισχυρισμούς, γιατί όταν εμπλέκονται τέτοιου είδους συμφέροντα οι αποδείξεις αποσύρονται ως ανεπαρκείς - είναι η διακίνηση ανήλικων παιδιών σε κυκλώματα παιδεραστίας στην Βοσνία, η δηλητηρίαση αγροτικών καλλιεργειών στο Εκουαδόρ με εναέριους ψεκασμούς.

Επιπροσθέτως, η DynCorp φέρεται να έχει λάβει τεράστια χρηματικά ποσά από την Αμερικανική Κυβέρνηση για τη φύλαξη των συνόρων Αμερικής - Μεξικού, κοντά στη περιοχή, δηλαδή, που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα του ιού της Γρίπης Α. Η ίδια πάντα εταιρεία κατέχει αριθμό ρεκόρ πατενταρισμένων μεθόδων που αφορούν μεθόδους καλλιέργειας ιών και δημιουργίας αντίστοιχων εμβολίων.

Ένας από τους κύριους ερευνητές των μεθόδων αυτών είναι ο Dr Robert H. Purcell, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους επικεφαλής του Εργαστηρίου Επιδημιολογικών Ασθενειών του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Επιδημιολογικών Ασθενειών, το οποίο, όλως τυχαίων, λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) της Αμερικανικής Κυβέρνησης.

Το δε οξύμωρο έγκειται στο γεγονός ότι η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε αρχικά ως Αεροναυπηγική, αλλά με το πέρασμα των χρόνων επεκτάθηκε σε διάφορους τομείς που καμιά σχέση δεν έχουν με τον αρχικό λόγο δημιουργίας της, αποκτώντας σχέσεις με τα ανώτερα στελέχη της Αμερικανικής Κυβέρνησης και αναπτύσσοντας ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς μαζί τους φέρεται να έχει ευνοηθεί ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια από τους πρόσφατους πολέμους τη; Υπερδύναμης, όπως και από τα ποικίλα ξεσπάσματα επιδημιών των τελευταίων ετών σε όλο τον πλανήτη.

Τα συμπεράσματα δικά σας για την αλήθεια που κρύβεται πάλι καλά κάτω από την παραπληροφόρηση και την τρομοκράτηση.

Ε.Μ.

Πηγή:Στόχος
αρ.φυλ.403(1201)
σελ.12

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΥΛΑΚΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ. ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ.

Με ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να διαβαστεί το παρακάτω κείμενο του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) της Κύπρου που μας απεστάλη και το οποίο περιγράφει ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ που έλαβε χώρα στο χωριό Άγιος Αντώνιος:

Μια γεύση από το καθεστώς της «Νέας Κύπρου»...

Στη Λεμεσό, υπάρχει η συνοικία Άγιος Αντώνιος. Η συνοικία αυτή κατοικείται από τούρκους, οι οποίοι μετά την διάνοιξη των οδοφραγμάτων και κυρίως μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Χριστόφια, αυξήθηκαν ραγδαίως. Σύμφωνα με τις προσεγγίσεις πολιτικών αναλυτών, οι οποίοι μπορούν να δουν πιο μακριά από ότι μπορεί να δει ή να φανταστεί ο κ. Χριστόφιας και τα επιτελεία του, οι τούρκοι αυτοί ετοιμάζονται για τη δημιουργία τουρκικού θύλακα, εντός των ελεύθερων περιοχών για να είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν, κατά τον δεδομένο χρόνο, προβοκατόρικο επεισόδιο, το οποίο θα είναι η αφορμή για την επέλαση του τουρκικού στρατού στις ελεύθερες περιοχές. Αυτό το σενάριο θα τεθεί σε ενέργεια σε περίπτωση κατά την οποία δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της βελούδινης κατάκτησης, δηλ. της κατάκτησης της ελεύθερης Κύπρου, συνεπεία της δημογραφικής αποσύνθεσης του Ελληνικού πληθυσμού.
Εκεί λοιπόν στον Άγιο Αντώνιο, δίπλα από τον μουσουλμανικό μιναρέ, διατηρεί ταβερνάκι ένας τούρκος ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με Έλληνες. Στις 12 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, επισκέφτηκαν τον συγκεκριμένο τούρκο, 6 συμπατριώτες μας, γνωστοί του. Σε κάποια στιγμή επέδραμαν στην ταβέρνα 15 τούρκοι, μελαψών αποχρώσεων και αγρίων διαθέσεων, οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν τον ταβερνιάρη και να τον απειλούν, σπάζοντας ταυτόχρονα αντικείμενα που ευρίσκοντο στην ταβέρνα.
Οι συμπατριώτες μας, με ήρεμο τρόπο, ζήτησαν εξηγήσεις από τους επιτιθέμενους αλλά αυτοί αναζητούσαν αφορμή για επεισόδιο και ο πλέον άγριος από αυτούς απευθυνόμενος σε ένα από την ομάδα των συμπατριωτών μας τον κάλεσε με άγριο ύφος να μην τον «στραβοκοιτάζει» και στην συνέχεια...

συνέχεια εδώ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ


πηγή

* greekalert
δώστε προσοχή..
5.13 Τη υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια
6.51 Εθνικός Υμνος

Τουρκικες βαρβαρότητες στην Παναγία Σουμελά εναντίον Ελλήνων και Ρώσων

Έκτροπα διαδραματίστηκαν σύμφωνα με ασφαλείς
πληροφορίες πριν λίγη ώρα στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα όταν ομάδα Ελλήνων και Ρώσων εισήλθαν για να τελέσουν την καθιερωμένη λειτουργία. Η Τουρκική αστυνομία και άνθρωποι με πολιτικά προπηλάκισαν πολίτες και Ιερείς μεταξύ των οποίων ο Στέλιος Παπαθεμελής. Εκτός από τις χειροδικίες έφτασαν στο σημείο να υποχρεώσουν ιερείς να βγάλουν τα ράσα, διέκοψαν την τελετή, βιαιοπράγησαν και ενάντια στον Έλληνα πολιτικό που επέμεινε να παραμείνει στο ναό και να συνεχίσει την Ιερουργία.

Αναμένεται η αντίδραση του Ρωσικού και Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών. Προξενεί πάντως εντύπωση αυτή η ενέργεια που παραπέμπει στις μαύρες ημέρες του Κεμαλικού κράτους δολοφόνου, λίγες ημέρες μάλιστα μετά την προσέγγιση Πούτιν – Ερντογάν για σύσφιξη των σχέσεων των δυο χωρών.

Νεώτερα σε λίγο, προφανώς θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινωσεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους.

πηγή