Οι αναρχικοί γέμισαν αφίσες & άνοιξαν “βεντέτα” με τον Μητροπολίτη Πειραιώς.


σχόλιο Γ.Θ : Τα φασιστοειδή του αναρχισμού στις υπηρεσίες της Νέας Τάξης και των μυστικών υπηρεσιών για άλλη μια φορά.
Ας μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι τα καθάρματα του αναρχισμού συνέβαλαν όσο κανείς στο να ανέλθει στην εξουσία ο εκλεκτός της αμερικής Jeffrey Παπανδρέου.

Με υβριστικού περιεχομένου αφίσα αντιεξουσιαστές καταφέρονται κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ!Διαβάστε το σχετικό κείμενο της αφίσας:


“ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ:
ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ
Η φήμη του Σεραφείμ έχει κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια του Πειραιά. Ο μητροπολίτης μας κάνει γνωστό τον εαυτό του κυρίως μέσω του ρατσιστικού, εθνικιστικού και ομοφοβικού εμετού που κάθε τόσο ξερνάει μέσω των media. Κάνει κοινές μηνύσεις μαζί με χρυσαυγίτες βουλευτές σε θεατρική παράσταση, εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστεία και τη κτηνοβασία, ευλογεί το Σαμαρά να διώξει τους μετανάστες από τη χώρα, εξυψώνει σε κάθε ευκαιρία την αξία του “ορθόδοξου ελληνικού έθνους”. Δεν μένει όμως μόνο σ’ αυτά. Αν χρειαστεί, θα βάλει πλάτες στον υποψήφιο δήμαρχο της αρεσκείας του, θα κάνει αντικομμουνιστικό κήρυγμα σε απείθαρχους μαθητές στο Ζάνειο σχολείο και θα πάρει θέση για υποθέσεις στημένων αγώνων.
Θα μπορούσε να είναι απλά ένας γραφικός, αντιθέτως, η στάση και η συμπεριφορά του τον συνιστούν άξιο διάδοχο του Καλλίνικου ως ο πειραϊκός εκπρόσωπος του μηχανισμού του βαθέος κράτους που ονομάζεται Ελληνική Εκκλησία. Ενός μηχανισμού που, εκτός του ότι αποτελεί βασικό ιδεολογικό πυλώνα της ακροδεξίας ιδεολογίας στη χώρα, δρα και με όρους μαφίας, καθώς αφοσιώνεται στη διαχείρηση των τεράστιων εκτάσεων που κατέχει στο σύνολο της επικράτειας. Με λίγα λόγια, έχουν τις μπίζνες στο μυαλό και το μυαλό στις μπίζνες.
Να στείλουμε στο διάολο το συρφετο του παπαδαριού και τα συμφέροντά του. Τα δικά μας συμφέροντα βρίσκονται κόντρα στην εκκλησία, το κράτος, τις μαφίες, τα αφεντικά και τους φασίστες. Και δε γουστάρουμε καθόλου να τα διαπραγματευτούμε.”

αντιφασιστική συνέλευση πειραιά.
http://www.makeleio.gr/?p=198281 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τα πραγματικά stress tests των τραπεζών. Ναι αυτά που τα ΜΜ”Ε” και η κυβέρνηση…δεν είδαν


imagesΣύσσωμοι Κυβέρνηση, ΜΜ”Ε” της ντροπής, Στουρνάρας και οι τοκογλύφοι της χαράς, πανηγύρισαν για την τεράστια επιτυχία των “κρατικών” τραπεζών να περάσουν τα τεστ αντοχής (stress test).
Και γιατί να μην τους πιστέψει ο κόσμος; Αφού όλοι λένε τα ίδια, δεν είναι σαφές ότι είναι αλήθεια; Αφού γυρνάνε από κανάλι σε κανάλι και από εφημερίδα σε εφημερίδα, και δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος (ναι από αυτούς τους παντογνώστες της οικονομίας όπως ο Αυτιάς, ο Παπαδάκης, ο Άρης, ο Μπάμπης και τα “δίδυμα της συμφοράς” του μπομπολοκάναλου), να τους παρουσιάσει αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία, και που υπάρχουν στα επίσημα στοιχεία και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΕΚΤ.
Ή μήπως υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση να βγει και να παρουσιάσει τα στοιχεία, ξεγυμνώνοντας τους κυβερνώντες, τους νταβατζήδες (όπως τους κατανόμασε πρώην πρωθυπουργός) και τα αφεντικά τους;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι απλή και σαφής: Οργανωμένη προπαγάνδα περί δήθεν επιτυχίας των τραπεζών. Των τραπεζών που εξαιτίας των δυναστεύτηκε ένας λαός, ξεπουλήθηκε μια χώρα και ξεχαλβαλώθηκε κάθε μορφή δημόσιας διοίκησης, πρόνοιας και ασφάλειας.
Αφού λοιπόν δεν μπορούν να τα βρούν μόνοι τους για να τα παρουσιάσουν και να τα δημοσιεύσουν, θα σας βοηθήσουμε εμείς κ.κ. κυβερνώντες, δημοσιογράφοι και επικεφαλής της Τ.Ε.
Μπείτε στον διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕCB/Banking Supervision). Στη μέση της οθόνης θα βρείτε το “country by country results” (ανάλυση ανά χώρα).
Επιλέξτε Greece (Ελλάδα), όπου θα ανοίξουν τα στοιχεία για τις 4 τράπεζες. Η κάθε τράπεζα έχει 3 συνδέσμους αρχεία. Επιλέξτε το πρώτο σύνδεσμο (CA Disclosure), όπου θα ανοίξει νέο αρχείο excel με τη πλήρη ανάλυση των στοιχείων ανά τράπεζα.
Στο φύλλο εργασίας “Main Results and Overview” θα βρείτε στις σειρές 30-40 την ανάλυση για το “Capital Shortfall” (Έλλειμα Κεφαλαίου), όπου υπάρχουν τα σενάρια από τα τεστ αντοχής, όπου υπάρχει και η συνολική εκτίμηση έλλειψης κεφαλαίου.
Για να σας βοηθήσουμε αγαπητοί μεγαλοδημοσιογράφοι και κυβερνώντες, επειδή κατανοούμε πόσο δύσκολο είναι να το βρείτε και να πείτε την αλήθεια στο κόσμο, σας δίνουμε και τα νούμερα όπως αναφέρονται (και όπως θα διαπιστώσετε μόνοι σας
Alpha  0 (μηδέν)
Eurobank 4.6 δις ευρώ
Πειραιώς 660 εκατ. ευρώ
Εθνική 3.4 δις ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ κεφαλαιακού ελλείματος για τις 3 τράπεζες 8.7 δις (ναι ΔΙΣ) ευρώ. Παρεμπιπτόντως, τα στοιχεία των 3 Κυπριακών τραπεζών παρουσιάζουν έλλειμα 2.6 δις ευρώ.
SUCCESS STORY Λοιπόν. Ο Στουρνάρας δεν είδε τίποτα. Ο Χαρδούβελης δεν είδε τίποτα. Προφανώς οι υπόλοιποι δεν ξέρουν Αγγλικά, οπότε το Capital Shortfall είναι δυσνόητο και το εξαιρούν από τα στοιχεία στη δημοσιότητα.
Εν κατακλείδι;
Οργανωμένη προπαγάνδα με τη στήριξη και την ανοχή όλων. Απλά Κυβερνώντες, Τρόϊκα, ΤτΕ, Υπουργείο Οικονομικών και οι τιτανομεγιστοτεράστιοι οικονομικοί αναλυτές και μεγαλοδημοσιογράφοι, δεν μπορούν να παραδεχθούν ανοιχτά ότι απέτυχαν οικτρά, αφού οδήγησαν μια χώρα στη πτώχευση, στη διάλυση και στην ανέχεια, αποκλειστικά για να σώσουν τις τράπεζες. Και ούτε αυτό δεν έχουν καταφέρει.
Τα συμπεράσματα δικά σας (αλλά σιγά σιγά παιδιά, γιατί ο καναπές έχει καλομάθει).
Ολύμπιος
ΠΗΓΗ

Τι ακριβώς είναι το Halloween που εορτάζουν οι ΗΠΑ;

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Οκτωβρίου 2014

Πρίν ξεκινήσω να σας πώ, θα ήθελα να δούμε πως προωθείται όλο αυτό το πράγμα στην Ελλάδα σήμερα.

Τα γνωστά σε όλους Γερμανικά καταστήματα τροφίμων στην Ελλάδα με την επωνυμία Lidl, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ολο αυτό το πανηγυράκι των αμερικανών, όπου με την προπαγάνδα τους προσπαθούν να καθιερώσουν την σατανική εορτή Halloween πρός τιμήν του ΜΑΤΣ (Σαμαέλ) και του Βάαλ στην Ελλάδα.

Από την αρχή της εβδομάδας έχουν αρχίσει να πουλάνε διάφορα πράγματα που σχετίζονται με το Χάλογουιν.




Το cabaret voltaire στο Μεταξουργείο στην Αθήνα, διοργανώνει για την παρασκευή 31 οκτωβρίου ενα πάρτυ Χάλογουιν το οποίο μάλιστα είναι και με ελεύθερη είσοδο.






Halloween Party στο Nouvelle Vague cafe-theater την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στην Καβάλα.




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ GET READY TO SCARE OR TO BE SCARED. JOIN US FOR A SCARY, CREEPY HALLOWEEN PARTY WEAR YOUR COSTUMES AND COME.ZOMBIE,GHOST'S,MUMMY'S,WITCHE'S YOU ARE ALL WELCOME.









Αφού είδαμε ορισμένα τυχαία παραδείγματα από τα πολλά πάρτυ που διοργανώνονται στην ελλάδα αύριο, ας δούμε και την προέλευση αυτού του εθίμου - σε ενα άρθρο που ετοίμασε για εσάς η Αθέατη γνώση.

H εκκλησία του Σατανά αναφέρει σχετικά με το Halloween από την ιστοσελίδα της:

Βλέπουμε αυτές τις γιορτές όπως η νύχτα όταν προσπαθεί να φθάσει κάτω από το εσωτερικό και να αγγίξει ο εγκόσμιος λαός το «σκοτάδι» που για τους Σατανιστές είναι ένας καθημερινός τρόπος ύπαρξης. 

Ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αποκριές είναι μια στιγμή εορτασμού για τις ταινίες τεράτων, φορώντας κοστούμια μακάβριας φύσης, προσπαθώντας να προκαλέσουν την συγκίνηση του «φόβου μέσα από την διασκέδαση.» Τα παιδιά (όλων των ηλικιών) μπορούν να φορέσουν τα κοστούμια που επιτρέπουν τον έντονο ρόλο στο παιχνίδι και την απελευθέρωση των «δαιμονικών πυρήνων τους,» τα μέρη των προσωπικοτήτων τους που κρύβονται συχνά από τους φίλους, τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Το Samhain, γνωστό και ως Halloween, είναι τρία φεστιβάλ πυρκαγιάς στα οποία δόθηκαν θυσίες στις πυρκαγιές για τον θεό ήλιο (ΜΑΤΣ Ο μέγας αρχιτέκτων του σύμπαντος Σαμαέλ). Το Samhain είναι ένα φεστιβάλ για τους νεκρούς, όπως το Beltaine που είναι μια γιορτή για τους ζωντανούς. Υπάρχει μια πληθώρα παραδόσεων που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ Samhain από 29 έως 31 Οκτ., με αποκορύφωμα το βράδυ της Αποκριάς. 

Ο Samhain είναι ο κελτικός άρχοντας των νεκρών και θεωρείται ένα αρσενικό ελάφι θεός. Ένας θεός ελάφι στον αποκρυφισμό είναι πάντα μια αναφορά στον αρχαίο αρσενικό θεό Nimrod. Απεικονίζεται με ένα κέρατο, ή πολλαπλά κέρατα που εμφανίζονται ως κέρατα όπως του Μολώχ:

Για να κατανοήσουμε περισσότερα για αυτές τις γιορτές, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τις πληροφορίες σχετικά με τον αποκρυφισμό και τους ειδωλολάτρες. Εξήγησα ήδη τη βάση για τις απόκρυφες γιορτές στον πρόλογο μου, αλλά πρέπει να υπάρξουν περισσότερες εξηγήσεις στην ιεροσύνη των Δρυίδων. 
Οι κελτικοί άνθρωποι ήρθαν στα βρετανικά νησιά και είχαν ένα ιερατείο γνωστό ως Δρυίδες κατά τη διάρκεια της εποχής του σιδήρου. 

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι Δρυίδες άσκησαν την ανθρώπινη θυσία (εξ ού και ο λόγος που βλέπουμε τόσες πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια αυτών των εορτών).

Η διάσημη περιοχή Stonehenge είναι όπου οι Δρυίδες πήγαιναν να λατρέψουν τον Θεό ελάφι στις οκτώ απόκρυφες γιορτές ετησίως (υπάρχουν πολλές Stonehenges όλο τον κόσμο. Θα εκτελέσουν θυσίες σε τόπους όπως αυτούς, μέσα από βάρβαρες τελετές, όπως η «βρύση του αίματος», στην οποία θα κρεμάσουν ένα άτομο με ένα σχοινί δεμένο σφιχτά γύρω από το λαιμό του και θα έσκιζαν το λαιμό για να δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα αίματος. 

IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Druid trick treat
Οι Δρυίδες θα συγκεντρωθούν στο Στόουνχεντζ στο Samhain με κολοκύθες, και τις κολοκύθες (αρχικά ονομαζόταν «Κεριά πτωμάτων» ή πλέον κοινώς γνωστό ως jack-o'-lantern) τις γέμιζαν με το ανθρώπινο λίπος, που είχαν από τις προηγούμενες θυσίες που δίνονται στους θεούς. 

Εφερναν επίσης καζάνια και τα άναβαν στη φωτιά για τη θυσιαστική τελετή που περιγράφεται αργότερα ως (spoiler alert). Οι Δρυίδες κτυπούσαν τις πόρτες των τοπικών αρχόντων και φώναζαν "τέχνασμα-ή-θεραπεία" για να δούν αν ο αφέντης του φέουδου ήρθε να προσφέρει μια «θεραπεία». Μια θεραπεία θα μπορούσε να είναι ένας από τους υπηρέτες ή ακόμα και τα μέλη του νοικοκυριού που θα δοθούν για θυσία εκείνη τη νύχτα.

Η ανταμοιβή για την «θεραπεία» θα είναι μια από τις κολοκύθες γεμάτη με ανθρώπινο λίπος και θα την άναβαν, έτσι ώστε ο καθένας μέσα στο σπίτι να ήταν προστατευμένος από τους δαίμονες που κλήθηκαν στο Samhain. 



IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Burning Man

IlluminatiWatcherDotCom Occult Holiday Wicker Man
Αν δεν έδινε μια προσφορά θα έπαιρνε ένα εξάκτινο αστέρι στο εσωτερικό ενός κύκλου (ένα εξάγραμμο) βαμμένο με αίμα στην μπροστινή πόρτα. Αυτό θα ήταν μια ελκυστική δύναμη για τους δαίμονες και οι άνθρωποι μέσα θα μολύνοταν από τη δαιμονική κατάρα κατά τη διάρκεια του Samhain.

Αυτή, και κάποιες άλλες θεωρίες σχετίζονται με το Halloween που γίνονται πρός τιμήν του αρσενικού Θεού ελάφι  που παίρνει δύναμη πάνω στον κόσμο, και παραμένει στην εξουσία μέσω της πορείας μέχρι τη γυναικεία θεότητα άνοιξη που θα αναλάβει και πάλι (Semiramis) στις 21 Μαρτίου . Την 1η Μαΐου αυτή βρίσκεται σε πλήρη δόξα, η Μητέρα Γη Beltaine, καθώς φεύγει ως ηλικιωμένη κυρία στις Απόκριες για να ξεκινήσει πάλι από την αρχή.

Την 1η Μαίου εντελώς τυχαία είναι και η ημερομηνία ίδρυσης των illuminati το 1776. Ο ιδρυτής τους Βάισχαουπτ γνώριζε καλά τις παγανιστικές γιορτές που είχαν τελεστεί πρός τιμήν του Νεφελίμ Βάαλ.

atheatignosi

Η Αργεντινή ΔΙΕΓΡΑΨΕ το χρέος! Που ειναι οι νταβατζηδες και οι ψεκασμένοι τηλεκλόουν να μας “ενημερώσουν” για τις εξελίξεις;


Τελικά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά και τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ … πτώχευσαν την Αργεντινή (α, και ένας δικαστής στις ΗΠΑ για χάρη ενος κορακιού που “αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γκέι”, εκτος βεβαίως των γκέι της Αργεντινης. Αυτούς επιχείρησε να τους ληστέψει.)! Απο τον Ιούλιο όταν νταβατζηδες και τηλεκλόουν ούρλιαζαν για τα περι “χρεοκοπίας” της Αργεντινης, γράφαμε την αληθεια: Ύπουλο χτύπημα της Αργεντινης στους …Πρετεντερηδες! Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουαπ 11 δις με την Κίνα.
Οτι θα έκανε δηλαδη μια κυρίαρχη χωρα με πολιτικούς που δουλεύουν για τον λαό και οχι τις μίζες των τραπεζιτών.
Η συνεχεια;
Η μεγάλη λατινοαμερικανική χώρα όχι απλά δεν έχει αντιληφθεί τις συνέπειες από την δεύτερη “πτώχευση” που της … ανακοινώθηκε από τη κυβέρνηση Σαμαρά (που να ήξεραν στο Μπουένος Αϊρες ότι οι επαίτες των Βρυξελλών θριαμβολογούσαν για την απόφαση του Αμερικανού μπάρμπα-Σαμ που αποφάσισε ότι μια ολόκληρη χώρα μέλος των G20 έπρεπε να πτωχεύσει!), αλλά με το deal που ολοκληρώθηκε σήμερα με το Πεκίνο αντικαθιστά το δολάριο με το γουάν στις συναλλαγές της και προχωρά δυναμικά μπροστά σε μια νέο εποχή!
Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αργεντινής, Χουάν Κάρλος Fabrega, συναντήθηκε με τον Κινέζο ομόλογό του την Κυριακή για αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων (currency swap) των νομισμάτων των δύο χωρών, χρησιμοποιώντας αυτά αντί του δολαρίου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της Αργεντινής.
Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί άμεσα και θα επιτρέψει στην Αργεντινή να ενισχύσει τα συναλλαγματικά της αποθέματα με τουλάχιστον 10 δισ. δολ., να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές με ισοτιμίες γιουάν και να πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές της με ισοτιμίες γουάν, χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα δολάριο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion το Μπουένος Άιρες θα λάβει μια πρώτη δόση του γιουάν αξίας 1 δισ. δολαρίων πριν από το τέλος του έτους, ενώ, η Αργεντινή θα λάβει ακόμη 11 δισ. δολάρια στο πλαίσιο συμφωνίας με την Κίνα.
Τον περασμένο Ιούλιου, ο πρόεδρος της Κίνας Ζι Ζινπίνγκ (φωτό) είχε υπογράψει μια σειρά από συμφωνίες με την Κριστίνα Φερνάντεζ Κίρχνερ με την οποία αναβαθμίζονται συνολικά οι σχέσεις των δύο χωρών. Αλήθεια ο Α.Σαμαράς, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι ανάλογο;
Μεταξύ των συμφωνιών, συνολικού ύψους 7,5 δισ. δολαρίων, ξεχωρίζει και η συμφωνία για χρηματοδότηση με 2,1 δισ. δολάρια -πάλι από την China Development Bank- της κατασκευής σιδηροδρομικών υποδομών με τις οποίες θα διευκολύνεται η μεταφορά της αγροτικής παραγωγής της Αργεντινής προς τα λιμάνια της χώρας
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένιο Ιούλιο ένας Αμερικανός δικαστής ΗΠΑ δικαίωσε τα πειρατικά αμερικανικά hedge funds και κάλεσε την Αργεντινή να αποπληρώσει το χρέος της προς αυτά, ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο 10% του συνολικού χρέους που είχε το 2001. Το υπόλοιπο 90% ήταν στα χέρια ομολογιούχων που δέχτηκαν “κούρεμα” κατά 70%.
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Σαμαρά και κάτι τηλεκλόουν πανηγύριζαν γιατί η άμυαλη Αργεντινή δεν δέχθηκε να πληρώσει τους τόκους των γκάνγκστερ των διεθνών κεφαλαιαγορών και έδειχναν το Μπουένος Αϊρες λέγοντας “Είδατε τι έπαθαν οι Αργεντίνοι που δεν πλήρωσαν;” και τα κανάλια έδειχναν εικόνες από ταραχές σοτυς δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, οι οποίες όμως ήταν πλάνα από την πτώχευση του 2001!
Και όλα αυτά προκειμένου να μας πείσουν ότι “Ευτυχώς που σκύψαμε στα τέσσερα αλλιώς θα γινόμασταν Αργεντινή”.
Για να συνεχίσουν να λυμαίνονται οι νταβατζηδες τον δημόσιο πλούτο μεχρι να τελειώσει οριστικά και να μας “πετάξουν” σε κατοχική δραχμή.
Εκτος εαν σηκώσουμε το κεφάλι…
Πληροφορίες απο το oneminute.gr

DIGEA – το μεγαλο σκανδαλο: Με 19 χιλιάρικα τον χρόνο, λυμαίνονται τις δημόσιες συχνότητες, αξίας δισεκατομμυρίων!



ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Μια χούφτα νταβατζηδες λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο με χορηγία της κυβερνησης, αλλα ουδείς – πλην ελαχίστων- το στηλιτεύει γιατι θα εξαφανιστεί απο τον χάρτη της “ενημέρωσης”! Πόσο ακριβως χάνει το δημόσιο; Ενδεικτικό ειναι το παράδειγμα της Κεντρικής Μακδονιας. Η εταιρεια των βαρόνων πληρώνει στο κράτος μόλις 19,200 Ευρώ τον χρόνο, ενώ ζητά απο τους αντίστοιχους σταθμούς το πόσο των… 672,000 Ευρω! Για έναν χρόνο!
Κάντε την αναγωγή για ολόκληρη την χωρα και θα καταλάβετε πόσα δισεκατομμύρια χάνει το κράτος ετησίως, που φυσικά θα καταλήξουν στις τσέπες των ιδιωτών – στυλοβατων της κυβερνησης. Digea με μετόχους τους τηλεοπτικούς σταθμούς: Mega, Αντ1, ΣΚΑΙ, ΣΤΑΡ, ALPHA και Μακεδονία
Στο Ολυμπια έχουμε γράψει απο την αρχή του σκανδάλου πως εάν οι δημόσιες συχνότητες αποδίδοντο στα ασφαλιστικά ταμεία, τότε απλούστατα θα είχε λυθεί σε μεγαλο βαθμό το πρόβλημα των συντάξεων. Αλλά θα κέρδιζαν λιγότερα οι χρεοκοπημενοι νταβατζηδες…
Η είδηση απο τις typologies.gr
Σε δύο ημέρες αναμένεται να γίνει η ψηφιακή μετάβαση στην Κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα. Το υπουργείο Μεταφορών αντιμετωπίζει το «αγκάθι» της Μακεδονίας, όπου 16 τηλεοπτικοί σταθμοί αρνούνται να υπογράψουν τη σύμβαση με την Digea. Ο Μενέλαος Δασκαλάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, δήλωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να δοθεί αναβολή στην ψηφιακή μετάβαση.
Οι σταθμοί της Μακεδονίας, από τη δική τους πλευρά, υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται να πληρώνουν στην Digea 672.000 ευρώ τον χρόνο για την ψηφιακή εκπομπή του σήματός τους όταν η εταιρεία δίνει στο κράτος για τις συχνότητές τους το ποσόν των 288.000 ευρώ για 15 χρόνια, δηλαδή 19.200 ευρώ τον χρόνο! Υποστηρίζουν, επίσης, πως η εταιρεία έχει πολύ μικρά έξοδα για τη Μακεδονία, καθώς τα κέντρα εκπομπής είναι λίγα και ορισμένα από αυτά λειτουργούν ήδη. Σε αντίθεση με την Κεντρική Μακεδονία, τα κανάλια της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας έχουν ήδη υπογράψει με την Digea.

ΠΗΓΗ


Πως γιορτάστηκε η Εθνική μας επέτειος σε δημοτικό σχολείο του Χαλανδρίου!!!!

Εικόνα εορτασμού από μια άλλη ελληνική εποχή!
Γράφει ο Θάνος

Φέτος έτυχε να βρεθώ σε δημοτικό σχολείο του Χαλανδρίου... για την σχολική εορτή της Εθνικής μας Επετείου.
Την γιορτή διοργάνωσε η Ε' τάξη.
Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή...
Τα παιδιά είχαν εντολή να ντυθούν με τζιν παντελόνια και κόκκινες μπλούζες!!!!!!
Σκέφτεσαι καλά μωρέ δεν πειράζει ας το προσπεράσουμε.... (αν και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται).

Ενα παιδί διάβασε το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν....

Κατόπιν ξεκίνησαν τα τραγούδια....

Ξεκίνησαν με το "Σαββατόβραδο στην Καισαριανή....."
Ξέρετε εκείνο που λέει... "το απομεσήμερο έμοιαζε να στέκει...κλπ κλπ..."
Μετά είπαν ένα άγνωστο για τους κακόμοιρους εβραίους!!!!!
Μετά είπαν το "Ακορντεόν"..... του Λοϊζου!!!!

Σκέφτηκα "κάτι δεν πάει καλά...."

Έπειτα είπαν ένα κατά του φασισμού με λόγια..... τσακίστε τον φασίστα και τέτοια...
(τώρα το "τσακίστε" για παιδάκια δημοτικού που τα έχουνε -και καλά -πρίξει κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται και άλλα νεοταξίτικα.... είναι κάπως δεν νομίζετε..;)

Και τέλος εκεί που λέω τώρα θα πουν και κανένα της Βέμπο...

Τι είπαν;
Ούτε που πάει το μυαλό σας....

Το "Imagine" του Τζων Λένον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No religion (Χωρίς θρησκεία) και τα σχετικά....

Χάος.....

Τελικά είπαν τον Εθνικό Ύμνο (πάλι καλά) και η γιορτή έλαβε τέλος...

Αυτό ήταν....

Κατά τα άλλα η οργάνωση ήταν άψογη....

Αν εσείς δεν βλέπετε την εθνική αποδόμηση που υφίστανται τα παιδιά μας από την νεοταξική και παγκοσμιοποιημένη αριστερά.... τότε η πατρίδα μας οδεύει στο χάος χωρίς σωτηρία...

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι εντολές έστειλε φέτος το Υπουργείο (ΜΗ Εθνικής) Παιδείας στα σχολεία για τον εορτασμό...
Κάθε σχολείο όμως και κάθε διευθυντής και καθηγητές δεν είναι δυνατόν να μην αναλαμβάνουν την ευθύνη στο να τελεστεί όπως πρέπει η Εθνική μας Εορτή....

Τι στα κομμάτια, δεν μπορεί ο Μπουτάρης κι ο Τσίπρας να έχουν τόσα ξαδερφάκια διευθυντές δημοτικών σχολείων.....

Και να φανταστείτε ότι ακόμα δεν έγινε κυβέρνηση ο SYRIZA....
Απλά τα τελευταία 40 χρόνια η παιδεία έχει περάσει στα χέρια της αριστεράς με το αποτελέσματα που βλέπουμε....

Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα....

ΘΑΝΟΣ
http://koukfamily.blogspot.gr

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...!!!


ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ... ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ! ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ... (ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

ΠΗΓΗ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υποβαθμίστηκε χριστιανικό σχολείο γιατί δεν κάλεσε ιμάμη να οδηγήσει την προσευχή των μαθητών (!) και απειλείται με κλείσιμο αν δεν συμμορφωθεί με την προώθηση της πολυ-θρησκευτικότητας

Ένα επιτυχημένο χριστιανικό σχολείο έχει ενημερωθεί από τους επιθεωρητές ότι θα υποβαθμιστεί, γιατί δεν κάλεσε εκπρόσωπο από άλλη θρησκεία, όπως π.χ. ένα ιμάμη, να οδηγήσει την προσευχή στα σχολικά συγκροτήματα, αναφέρει η Telegraph.
Το ανεξάρτητο σχολείο στο Home Counties ενημερώθηκε ότι παραβίασε τους νέους κανόνες που απαιτούν την προώθηση των «βρετανικών αξιών». Η πολιτική εισήχθη στον απόηχο του σκανδάλου "Δούρειος Ίππος" στα σχολεία του Μπέρμιγχαμ.
[Νωρίτερα αυτό το έτος, αποκαλύφθηκε από τις βρετανικές αρχές ασφαλείας, σχέδιο ισλαμιστών με τον κωδικό όνομα “Δούρειος Ίππος”, με το οποίο με σκοπό να αλώσουν σχολεία στο Μπέρμιγχαμ και αλλού, συκοφαντούσαν εκπαιδευτικούς για «ρατσισμό», ώστε να βάλουν στη θέση τους ισλαμιστές που θα επέβαλλαν την ισλαμική προπαγάνδα! «Έχουμε υποχρέωση να εκπληρώσουμε τον ρόλο μας απέναντι στην προετοιμασία των παιδιών μας για να γίνουν στρατιώτες του Αλλάχ», αποκαλύπτουν έγγραφα, ενώ τα σχολεία στόχοι ήταν αυτά με τον μεγαλύτερο αριθμό μουσουλμάνων μαθητών].
Είναι κατανοητό ότι οι επιθεωρητές του Ofsted ενημέρωσαν την διεύθυνση του μικρού χριστιανικού σχολείου ότι θα υποβαθμιστεί από «καλό» στο «επαρκές», εξαιτίας της αποτυχίας του να "προωθήσει ενεργά" την αρμονία μεταξύ των διαφόρων ομάδων. Αυτό συμβαίνει επειδή το σχολείο δεν προσκάλεσε εκπροσώπους άλλων θρησκειών να οδηγήσουν την κοινή λατρεία.
Το προειδοποίησαν επίσης, ότι εάν το σχολείο μέχρι να μπορέσει να αποδείξει ότι ικανοποιεί τις νέες απαιτήσεις, θα υπάρχει περαιτέρω έλεγχος που θα μπορούσε να οδηγήσει το σχολείο σε κλείσιμο.
Σύμφωνα με κυβερνητικό έγγραφο που εξηγεί τις κατευθυντήριες γραμμές, ακόμη και το να πηγαίνουν τα παιδιά επίσκεψη σε διαφορετικούς θρησκευτικούς ναούς δεν θα είναι αρκετό για να καλυφτούν οι απαιτήσεις.
Αγγλικανικά, Ρωμαιοκαθολικά και εβραϊκά σχολεία έχουν όλα προκληθεί από το Ofsted (‘The Office for Standards in Education, Children's Services and Skills’, υπηρεσία που επιθεωρεί τα σχολεία) δεδομένου ότι οι νέες κατευθυντήριες γραμμές τέθηκαν σε ισχύ νωρίτερα αυτό το έτος. Αυτό έχει οδηγήσει στην κριτική των ίδιων των κατευθυντήριων γραμμών ότι έχουν απρόβλεπτες αρνητικές επιπτώσεις, ιδιαίτερα για τα θρησκευτικά σχολεία.
«Βαθιά ειρωνεία»
Η Andrea Williams, διευθύνουσα σύμβουλος του ‘Christian Concern’, είπε: «Θέλουμε να δούμε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του ισλαμικού εξτρεμισμού στα σχολεία. Αλλά αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές δεν έχουν διατυπωθεί με αρκετή προσοχή, που σημαίνει ότι σχολεία, όπως αυτό, τιμωρούνται αδικαιολόγητα γιατί στηρίζουν τα χριστιανικά ήθη.
"Αυτή η υπόθεση πηγαίνει πολύ πέρα ​​από τη διδασκαλία των παιδιών σχετικά με άλλες θρησκείες. Οι επιθεωρητές φαίνεται να απαιτούν η κοινή λατρεία να καθοδηγείται από ηγέτες άλλων θρησκειών. Αυτή είναι μια επίθεση στην ακεραιότητα της χριστιανικής ταυτότητας του σχολείου και μια πρόκληση για την ελευθερία της πίστης.
"Υπάρχει μια βαθιά ειρωνεία εδώ, ο Χριστιανισμός, η πίστη που οδήγησε σε τόσες πολλές πολύτιμες αξίες της Βρετανίας, όπως οι ατομικές ελευθερίες, η ανεκτικότητα και ο σεβασμός για τους άλλους, να παρουσιάζεται ως «μη-βρετανικός». Οι κατευθυντήριες γραμμές πρέπει να αναθεωρηθούν για να αντιμετωπίσουν το πραγματικό πρόβλημα, χωρίς να τιμωρεί τους άλλους".
Διάβασε και:  
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ



541539_982650991761024_8078359018028581879_n (1)
Δ Πορφύρης/ Π Σταφυλά
Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το πρωί στην περιοχή Βαλιντεμπάγκ της Κωνσταντινούπολης.
Πολίτες αντιδρούν στην ανέγερση νέου τζαμιού που έχει αποφασίσει η Νομαρχία σε δασώδη έκταση. Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν προσπαθώντας με τα σώματά τους να παρεμποδίσουν τη διέλευση των πρώτων φορτηγών οχημάτων . Διαμαρτύρονται ότι υπάρχουν αρκετά τεμένη για τις ανάγκες των πιστών και θέλουν να διαφυλάξουν το φυσικό πάρκο.(habersol)
bnbbll
Το Validebag αντιστέκεται στην ανέγερση του τζαμιού για 8η ημέρα μετά από μια πρόσκληση για δράση των κατοίκων. Και χθες το βράδυ, παρά τη βροχή και το κρύο, κάτοικοι έκαναν περιφρούρηση για να μην περάσουν τα οχήματα. Η αστυνομία τελικά επιτέθηκε το πρωί καθώς οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να αποκλείσουν ένα όχημα.(sendika)



Οι κάτοικοι  που φρουρούσαν τη γειτονιά δέχθηκαν επίθεση μπροστά από το εργοτάξιο. Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και στόχευσε με  πλαστικές σφαίρες. Υπήρξαν  τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα. Επίσης, γιατροί ήταν παρόντες σε απόσταση από τα οδοφράγματα της αστυνομίας. Πολλές φορές έχουν κατηγορηθεί από το τουρκικό κράτος για την περίθαλψη τραυματιών διαδηλωτών εκτός νοσοκομείων ώστε να μην φακελώνονται οι συμμετέχοντες σε διαμαρτυρίες. Η αστυνομία κατάφερε να διαλύσει τη συγκέντρωση αλλά και πάλι κάποιοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν.
Κατά τις 6.00 μ.μ. , η επιτροπή δράσης για την προστασία του δάσους του  Validebag από την ανέγερση νέου τζαμιού, έβγαλε ανακοινωθέν ότι μέχρι τις 3.30 μ.μ.  κράτησαν οι οδομαχίες με την αστυνομία και ότι τα όργανα επιβολής του νόμου επιτέθηκαν με πλαστικές σφαίρες που τραυμάτισαν τους διαδηλωτές. ..
bljbjbjb
“Το Validebag αντιστέκεται για το πράσινο, για την προστασία της πόλης, για την παράνομη κατασκευή έργων, για τις εξ άνωθεν αποφάσεις που αγνοούν τους ανθρώπους. Το Validebag θα αντισταθεί! Είμαστε Εδώ! Θα έχουμε πάλι την ευκαιρία να  υπερασπιστούμε τη ζωή μας κατά της παράνομης κατασκευής του τζαμιού!”(sendika)
dimpenews.com
http://dimpenews.com/2014/10/28

TA ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΘΕΟΥ ΑΠΛΥΤΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ



Ο homo aplytous πιθανόν να πρόκειται για κάποιο νέο είδος ανθρωποειδούς, το οποίο προέκυψε από κυτταρική μετάλλαξη του homo sapiens, στις τυφλές διαδικασίες της εξέλιξης των ειδών.


Ο εγκέφαλος του ανθρωπολογικού είδους homo aplytous, φαίνεται ότι αντί να συγκρίνει δεδομένα αφομοιώνει συνθήματα, τα οποία εν συνεχεία μεταφορτώνει στο κεντρικό νευρικό του σύστημα, ως εξαρτημένα ανακλαστικά.
Παραδείγματος χάριν: «βλέπεις φασίστα, είναι κακό» ή «βλέπεις μαυρούκο, είναι καλό» κ.ο.κ.
Κάπως έτσι δεν την πλήρωσε και ένας φαντάρος στο Μοναστηράκι, που περίμενε ο άνθρωπος να πάρει τον ηλεκτρικό?
Είδανε στρατιωτικό σάκο οι άπλυτοι και σηκώσανε τις μπάρες [τα ρόπαλα…]
Το είδος homo aplytous ευδοκιμεί σε συνθήκες Μ.Κ.Ο. και δημοσιοϋπαλληλικής σήψης [σαν τους μύκητες] 
Οι πιο πολλοί από δαύτους είναι ικανοί να σφάξουν και τη γκόμενα τους, για έναν διορισμό στο δημόσιο. Η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από τον επιούσιον μπάφο και το ημερήσιο μπουνίδι.
Συχνά αναλαμβάνουν ξυλοδαρμούς κατά παραγγελίαν, από επιχειρηματίες που θέλουν να «ζορίσουν» ανταγωνιστές τους. Όταν δεν βρίσκουν εύκαιρο φασίστα να χτυπήσουν, πλακώνονται μεταξύ τους στα γήπεδα.
Σχεδόν όλοι τους πάσχουν από βαριά συναισθηματική αναπηρία. 
Η ΚΟΒΑ, το «στέκι», οι λούμπεν οργανώσεις τους, αντικαθιστούν την οικογένεια που συνήθως τους έχει απορρίψει. Ο «σύντροφος» υποκαθιστά τον αδερφό και ο καθοδηγητής αντικαθιστά τον πατέρα. 
Η ερωτική τους ζωή περιορίζεται σε ξεπέτες και φασώματα. Η απόρριψη που έχουν δεχτεί από τη μάνα τους, τους στρέφει στην αναζήτηση της γυναίκας/τροφού και γι αυτόαναζητούν κυρίως γυναίκες μέσης ηλικίας, τις οποίες αποκαλούν «μιλφάρες» 
 Είναι όμως ανίκανοι να «ανοιχτούν» συναισθηματικά και γι αυτό οι ώριμες γυναίκες τους ρίχνουν τη μία χυλόπιτα μετά την άλλη.
Ξεχαρμανιάζουν με συντρόφισσες του ταγαριού, που θεωρούν αστική συνήθεια να πλένουν τα πόδια τους, περισσότερο από μία φορά το μήνα. Ο μόνος λόγος που δεν τους ενοχλεί η μπόχα στις περιστασιακές σχέσεις τους, είναι το γεγονός ότι αυτοί βρωμάνε περισσότερο.
Άλλωστε οι μπάφοι και τα χαπάκια, που καταναλώνουν καθημερινά, ατροφούν τις αισθήσεις.
Η μνήμη τους είναι υπερφορτωμένη από παιδικούς εφιάλτες και απανωτές απορρίψεις.
Η διαρκής επιθετικότητα τους, θυμίζει τον τρόμο αγριεμένου ανθρώπου, που μόλις ξυπνάει από έναν εφιάλτη.
Βαράνε στα τυφλά, δεξιά κι αριστερά, ελπίζοντας πως κάποτε θα ξυπνήσουν από αυτό το κακό όνειρο που είναι ολάκερη η ζωή τους.
Η αρρωστημένη μεταναστολαγνεία τους οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι κάθε τι ελληνικό, τους ξαναγυρίζει στους νηπιακούς τρόμους τους.
Η ελληνική παιδεία, η ελληνική οικογένεια, οι ελληνικοί παραδοσιακοί κώδικες αξιών, τους γυρίζουν τα άντερα, ακριβώς επειδή ξαναβιώνουν τους παιδικούς τους εφιάλτες.
Η μητέρα που νιώθουν ότι τους εγκατέλειψε, ο πατέρας που νιώθουν ότι τους έφτυσε, ο αδερφός που νιώθουν ότι τους σιχαίνεται…
Ότι θυμίζει τη δική τους συλλογική ταυτότητα, το μισούν θανάσιμα
Έτσι πλάνητες και αλητήριοι, εκλογικεύουν τον τρόμο τους για τη χαμένη μήτρα της συλλογικής τους ταυτότητας, σε μίσος για κάθε τι το Ελληνικό και λατρεία για κάθε τι που το αντιμάχεται.
Ο «σύντροφος μετανάστης» αποτελεί τη πιο προσιτή λύση ευκαιρίας, για να αντέξουν την προσωπική τους εξορία. 
Δεν είναι ότι «αγαπούν» τον μετανάστη. Είναι απλώς ότι μισούν τόσο πολύ τον εαυτό τους, που δεν ανέχονται το είδωλο τους, στον καθρέπτη της συλλογικής τους συνείδησης. 
Γι αυτό ακριβώς και τα ηλίθια συνθήματα περί «αγάπης και αδελφωσύνης των λαών» που τους έχουν μπάσει στο άπλυτο μυαλό τους, εκδηλώνονται πάντα με ακραίες πράξεις βίας…
Η αλήθεια είναι απλή.
Πίσω από το είδος Homo aplytous βρίσκονται ακριβώς οι πιο σκοτεινοί μηχανισμοί που οδήγησαν στη χρεωκοπία της Ελλάδας.
Οι διεθνείς πρεζέμποροι που μπάζουν στη χώρα χιλιάδες μελαμψά βαποράκια, για να μεταφέρουν τον πρεζοθάνατο και την οπιοχαύνωση στην εκφυλισμένη Ευρώπη των καταθλιπτικών.
Η διεθνής των ρότσιλντ και των οικονομικών δήμιων του πλανήτη που θέλουν να βουλώσουν τα στόματα όσων Ελλήνων μιλάνε για πατρίδα, για έθνος, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για εργασιακά δικαιώματα.
Και προπαντός, πίσω από τις οπλισμένες ορδές των απλύτων κρύβονται οι κρατικοδίαιτοι ντενεκέδες της αριστεράς, που μάθανε τόσα χρόνια να απομυζάνε τον μόχθο του λαού, για να βολεύονται αυτοί και τα σόγια τους, στις καλύτερες θεσούλες του πιο σάπιου καθεστώτος, που αναδύθηκε ποτέ επί ευρωπαϊκού εδάφους…
Οι άπλυτοι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τα τάγματα εφόδου της καραβολεμένης αριστεράς, τα κρατικοδίατα ες-ες της ρεμούλας, της μίζας, της αρπαχτής και προπαντός, το ζοφερό αποτέλεσμα της μαζικής μαλάκυνσης ενός λαού, που έχει ήδη δημοσιευθεί το φιρμάνι της εθνικής, πολιτισμικής και ιστορικής του ευθανασίας… 
ΠΗΓΗ

Πόλεμος: Οι Τούρκοι πάνε να πνίξουν στο αίμα τους Κούρδους στη πόλη Τσίζρε (βίντεο)


Πόλεμος: Οι Τούρκοι πάνε να πνίξουν στο αίμα τους Κούρδους (βίντεο)
Δεκάδες τεθωρακισμένα του τουρκικού στρατού από την Νίσιβη και το Ντιγιάρμπακιρ είναι καθ΄οδόν αυτή την ώρα προς την πόλη Τσίζρε προκειμένου να πνίξουν στο αίμα την εξέγερση των Κούρδων κατοίκων όπου το Σάββατο ανακήρυξαν αυτόνομη την περιοχή.


Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες από τα έκτακτα τηλεγραφήματα του τουρκικού τύπου, οι Κούρδοι έχουν κλείσει την πόλη και έχουν στήσει οδοφράγματα στις εισόδους της πόλης.
Οι Κούρδοι κάτοικοι της πόλης Τσίζρε κήρυξαν αυτονομία σε μια μεγαλειώδη τελετή που ήταν πρωτοβουλία του Πατριωτικού Επαναστατικού Κινήματος Νεολαίας YDG-H, που είναι συνεργαζόμενο με το PKK.

Οι φωτογραφίες που είναι από το τουρκικό κανάλι Atv και το βίντεο από το πρακτορείο ειδήσεων Dogan δείχνει ξεκάθαρα ότι οι Τούρκοι πάνε για πόλεμο με τους Κούρδους που ζούνε στην Τουρκία
.
tsizre 3
tsizre 4
tsizre 5
cizre




http://www.tribune.gr/world/news/article/85613/polemos-tourki-pane-na-pnixoun-sto-ema-tous-kourdous-vinteo.html

Ηρθε η ώρα να αναγνωρίσει η Δύση Κουρδικό κράτος



alt
Δημιουργία κουρδικού κράτους = απελευθέρωση Κύπρου!
Ηρθε η ώρα να αναγνωρίσει η Δύση Κουρδικό κράτος

Δείτε και:
"...Θα περάσει δυσκολίες, αλλά θα λυθεί και θα είναι ορθόδοξη και ελληνική"


ΠΗΓΗ

Τουρκία: Οι Κούρδοι έγραψαν ιστορία – Κήρυξαν αυτονομία (βίντεο)



Τουρκία: Οι Κούρδοι έγραψαν ιστορία – Κήρυξαν αυτονομία (βίντεο)
Η είδηση είναι γεγονός και έχει προκαλέσει πανικό στην Τουρκία.

Οι Κούρδοι κάτοικοι της πόλης Τσίζρε κήρυξαν αυτονομία σε μια μεγαλειώδη τελετή που ήταν πρωτοβουλία του Πατριωτικού Επαναστατικού Κινήματος Νεολαίας YDG-H, που είναι συνεργαζόμενο με το PKK.
Η τελετή ξεκίνησε με παρέλαση των Κούρδων μαχητών στο κέντρο της πόλης υπό τα συνθήματα ενθουσιασμού όλου του πληθυσμού.
Στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν όλοι στο κέντρο της πόλης, όπου η ηγεσία των Κούρδων έκανε την επίσημη ανακήρυξη της αυτονομίας της πόλης από τους Τούρκους.

Όλοι κρατούσαν τα λάβαρα του Κουρδιστάν και φωτογραφίες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στην πολύχρονη μάχη που δίνουν οι Κούρδοι για ανεξαρτησία από την Τουρκία.
Η επίσημη αυτονόμηση της πρώτης κουρδικής πόλης, είναι απλά ένα βήμα στην μεγάλη διαδρομή που ανοίγεται μέχρι την δικαίωση του αγώνα, στον οποίο οι Κούρδοι έχουν θρηνήσει χιλιάδες θύματα τόσο από τις σφαίρες των Τούρκων όσο και από τα βασανιστήρια από την αστυνομία.
Θα πρέπει να δείτε να βίντεο και να ακούσετε τις ιαχές της χαράς και τα συγκινητικά χειροκροτήματα από τους Κούρδους κατοίκους όταν γίνεται η επίσημη ανακήρυξη.
Οι επικεφαλής των Κούρδων φορούν τα μαντίλια τους για να μην αναγνωριστούν από τις τουρκικές αρχές γιατί όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει πόλεμος.
Όλες οι οδηγίες σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο είχαν δοθεί από στόμα σε στόμα από τις 12 Οκτωβρίου ενώ στις 21 Οκτωβρίου πολλές γειτονιές της πόλης δήλωσαν πίστη στην νέα κουρδική αρχή.
Το Σάββατο έγινε η επίσημη ανακήρυξη αλλά τα βίντεο κυκλοφόρησαν τώρα.
Η Τσίζρε σήμερα είναι μια πόλη 220.000 κατοίκων στην πλειοψηφία τους Κούρδοι και Ασσύριοι, και στις 25 Οκτωβρίου έγινε η πρώτη πόλη του Κουρδιστάν που κήρυξε την αυτονομία από τον τουρκικό ζυγό.
cizre





tribune.gr

Μη φοβάσαι δεν είσαι μόνος. Μόνος είναι εκείνος που δεν γνωρίζει τον Θεό.





Μη φοβάσαι δεν είσαι μόνος. Μόνος είναι εκείνος που δεν γνωρίζει τον Θεό ακόμα και αν όλοι οι άνθρωποι συναναστρέφονται μαζί του.

Αυτός, και στην πιο πολυάριθμη κοινωνία, θα έλεγε - όπως και τώρα λένε κάποιοι - «βαριέμαι, δεν ξέρω τι θέλω να κάνω με τον εαυτό μου, όλα είναι βαρετά». 

Αυτές είναι ψυχές άδειες από τον Θεό, φλοίδες χωρίς κουκούτσι, στάχτη χωρίς κάρβουνο. Αλλά εσύ δεν είσαι μόνος αφού είσαι πλάι στον Κύριο και ο Κύριος δίπλα σου.

Άκουσε πώς ο μεγάλος Παύλος, ο απόστολος της οικουμένης, ήταν κάποτε εγκαταλελειμμένος απ’ όλους, και πώς μιλά: 
«᾿Εν τῇ πρώτῃ μου ἀπολογίᾳ οὐδείς μοι συμπαρεγένετο, ἀλλὰ πάντες με ἐγκατέλιπον· μὴ αὐτοῖς λογισθείη· ὁ δὲ Κύριός μοι παρέστη καὶ ἐνεδυνάμωσέ με, ἵνα δι' ἐμοῦ τὸ κήρυγμα πληροφορηθῇ καὶ ἀκούσῃ πάντα τὰ ἔθνη· καὶ ἐρρύσθην ἐκ στόματος λέοντος » ( Β’ Τιμ. 4, 16-17 ).
Βλέπεις, λοιπόν, πόσο άγια σκέφθηκε και μίλησε ο δούλος του Χριστού Παύλος σ’ εκείνες τις πρώτες μέρες, όταν στον κόσμο δεν υπήρχε ακόμα ούτε ένας χριστιανικός ναός, ούτε ένας χριστιανός άρχοντας! Ενώ σήμερα όλη η γη είναι στολισμένη με χριστιανικούς ναούς και οι χριστιανοί απαριθμούνται σε κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια.

Μη λυπάσαι, λοιπόν, επειδή αισθάνεσαι μοναξιά στον δικό σας τόπο. Αν αισθάνεσαι σαν να είσαι στην έρημο, όπως γράφεις, γνώριζε ότι πολλοί στην έρημο σώθηκαν. Αλλά όλοι αυτοί οι ερημίτες του Θεού ανήλθαν στη μεγάλη κοινωνία του Θεού και των αγγέλων του Θεού.
Υπήρχαν άνθρωποι που για πενήντα ολόκληρα χρόνια δεν είδαν ανθρώπινο πρόσωπο και όμως δεν έλεγαν «είμαστε μόνοι»! Αφού ο Θεός ήταν μαζί τους και αυτοί με τον θεό. Μπορείς να ζήσεις χωρίς κανέναν και χωρίς τίποτα∙ χωρίς τον Θεό όμως δεν μπορείς. Αυτή είναι η δική τους μαρτυρία που την παρέδωσαν στην Εκκλησία ως κάποιο κεφάλαιο δικό της.
Δεν είναι γνωστό εάν κάποιος άθεος μπόρεσε να επιζήσει επί πενήντα χρόνια σε πλήρη μοναξιά στην έρημο. Αυτό δεν έχει σημειωθεί στην ιστορία του ανθρώπινου γένους. Δεν είναι σε θέση ένας άθεος να πράξει κάτι τέτοιο. Σε κάποιον σαν αυτόν είναι βαρετό να ζει μέσα στην κοινωνία των ανθρώπων και ακόμα πιο μονότονο - ακόμα και αδύνατο - έξω από την κοινωνία.
Διότι ο άθεος αναζητά τους ανθρώπους για να τους κεντρίσει την καρδιά με την αθεΐα του και να θρέψει τον εαυτό του με τον πόνο τους. Αλλά στην έρημο ποιόν να βρει να φάει παρά μόνον τον ίδιο του τον εαυτό; Και με ποιανού τον πόνο να τραφεί παρά με τον δικό του;
Γι’ αυτό απογείωσε τις σκέψεις σου στα πνευματικά ύψη όπου κατοικεί Εκείνος που μόνος Του είναι η μεγαλύτερη και τρυφερότερη κοινωνία από κάθε ανθρώπινη κοινωνία.
Εκείνον να υπηρετείς, μ’ Εκείνον να συναναστρέφεσαι, σ’ Εκείνον να μιλάς , για Εκείνον αγωνίσου, Εκείνον αγάπα με όλη σου την καρδιά, με όλον τον νου σου. 
Εκείνος θα βρει τρόπους να ανοίξει τα μάτια των γειτόνων σου και την καρδιά τους, ώστε να εμφανίσει σ’ αυτούς τη ζωντανή πίστη σ’ Αυτόν. Τότε στον τόπο σου θα ψάλλεται η δόξα του Θεού όχι μόνον από έναν σολίστ, όπως τώρα, αλλά από μία χορωδία.
Ειρήνη και υγεία από τον Θεό.


 «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ, Δεν φτάνει μόνο η πίστη…

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Β΄» εκδόσεις «εν πλω


Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα "απαραίτητα" εμβόλια;


80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών

 Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα "απαραίτητα" εμβόλια;
Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση.
Τα αρχικά MD, DO, MB, MBBCH σημαίνουν ειδικότητες της ιατρικής.
Τα αρχικά ND σημαίνουν γιατρούς εκπαιδευμένους, που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σε ορισμένες μόνο Πολιτείες των ΗΠΑ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν την αιτία πολλών ασθενειών; Είναι επειδή έχουν μάθει να αγνοούν την σχέση των εμβολίων με αυτές τις ασθένειες. 
Έχει τεκμηριωθεί ότι οι παρακάτω ασθένειες έχουν άμεση σχέση με τα εμβόλια....
  • · Αλλεργίες και έκζεμα
  • · Αρθρίτιδα
  • · Άσθμα
  • · Αυτισμό
  • · Όξινη παλινδρόμηση σε βρέφη, που η αντιμετώπισή της με αντιόξινα δημιουργεί πολλές παρενέργειες
  • · Καρκίνος
  • · Διαβήτης (βρεφική και παιδική ηλικία)
  • · Νεφρική νόσος
  • · Αποβολές
  • · Μακρά λίστα νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων
  • · Αιφνίδιος βρεφικός θάνατος (SIDS)
  • · Και πολλά, πολλά άλλα
Αυτές είναι μερικές από τις παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίες τεκμηριώνονται στην ιατρική βιβλιογραφία και σε έντυπα στις συσκευασίες τους:
  • Αρθρίτιδα, αιμορραγικές διαταραχές, θρόμβους αίματος, καρδιακή προσβολή, σήψη
  • μολύνσεις αυτιών
  • Λιποθυμία (με αναφορές για σπασμένα οστά)
  • Νεφρική ανεπάρκεια που χρειάζεται αιμοκάθαρση
  • Κρίσεις / επιληψία
  • Σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις, όπως κνίδωση και αναφυλαξία
  •  Αιφνίδιος θάνατος
  • Πολλές από τις πιο συχνές διαγνώσεις που δίνονται για εισαγωγές στο νοσοκομείο.
  • Το National Vaccine Injury Compensation Program, (NVICP) (Εθνικό πρόγραμμα αποζημιώσεων για βλάβες από τα εμβόλια) έχει δώσει πάνω από 1,2 δις δολάρια σε αποζημιώσεις σε παιδιά και ενήλικες για βλάβες στην υγεία τους από εμβολιασμούς.
Ο αυτισμός σχετίζεται με εμβόλια.   

Ο αυτισμός ήταν σπάνιος, μέχρις ότου τα προγράμματα εμβολιασμού εντάθηκαν το 1991, με την εισαγωγή του εμβολίου κατά της ηπατίτιδας Β και του εμβολίου Hib (μηνιγγίτιδα). Δεκάδες χιλιάδες γονείς θα βεβαιώσουν ότι ο αυτισμός εμφανίστηκε πολύ σύντομα μετά τον εμβολιασμό των παιδιών τους.
  • Μελετήστε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.fourteenstudies.org. Θα διαπιστώσετε ότι οι μελέτες που αντικρούουν τη σχέση μεταξύ του αυτισμού και των εμβολίων είναι εξαιρετικά αμφίβολες.
Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι ασφαλιστικές εταιρείες και το ιατρικό σύστημα πλουτίζουν όταν αρρωσταίνετε. 
  • Τα εμβόλια δεν παρέχουν τη δια βίου ανοσία, πράγμα που σημαίνει ότι συνιστώνται επαναληπτικά εμβόλια.
  • Κάθε επαναληπτικό εμβόλιο αυξάνει τον κίνδυνο για περισσότερες παρενέργειες.
  •  Οι παρενέργειες των εμβολίων μπορεί να σας αρρωστήσουν για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πολλά φάρμακα για τη θεραπεία των παρενεργειών των εμβολίων.
  • Στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε να μηνύσετε την εταιρεία φαρμάκων ή το γιατρό σας, εάν κάτι προκύψει από έναν εμβολιασμό. Και οι δύο προστατεύονται από το 1986, με τον Νόμο National Child Vaccine Injury Act.

    Ο νόμος αυτός, που υπογράφηκε από τον τότε πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν ξεκάθαρα λέει:"Κανένας παρασκευαστήs εμβολίου δεν μπορεί να διωχθεί με αστική αγωγή με σκοπό την αποζημίωση για βλάβες, τραυματισμό ή θάνατο που προέκυψαν από εμβολιασμό." (Public Law 99 ‐ 660)

Πολλοί γιατροί και άλλοι εκπαιδευμένοι σε παραϊατρικά επαγγέλματα δεν κάνουν οι ίδιοι εμβόλια και δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

  • Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά.
  • Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια περιέχουν επικίνδυνες ουσίες.
  •  Γνωρίζουν ότι τα εμβόλια προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας.
  • Έχουν αντιμετωπίσει ασθενείς που παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια.

Τα μόνα πρόσωπα που έχουν όφελος από την καλή σας υγεία είστε εσείς οι ίδιοι και οι δικοί σας. 

  • Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν διεισδύσει και καταλάβει τον έλεγχο ολόκληρου του συστήματος υγείας και περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών σχολών, ιατρικά περιοδικά, νοσοκομεία, κλινικές και τα τοπικά φαρμακεία. Η ίδια η επαγγελματική ζωή του γιατρού εξαρτάται, από την τυφλή εμπιστοσύνη, χωρίς καμμία αμφισβήτηση για οποιαδήποτε πτυχή του εμβολιασμού. Ακόμα και όταν παρουσιάζονται οφθαλμοφανείς παρενέργειες στον ασθενή, οι γιατροί συνήθως είναι απρόθυμοι έστω και να θεωρήσουν τα εμβόλια ως την πιθανή αιτία. Αν και η μη διεφθαρμένη επιστήμη και ιατρική υποστηρίζουν την απόρριψη των εμβολίων, το να το εφαρμόσει ανοιχτά ένας γιατρός, θεωρείται επαγγελματική αυτοκτονία. Οι υπογράφοντες το παρόν έγγραφο ρισκάρουν με τόλμη για την ασφάλεια την δική σας και του παιδιού σας.
  • Νοσοκομεία επωφελούνται οικονομικά από νοσηλεία και εξετάσεις.
  • Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια από εμβόλια.
  • Οι φαρμακευτικές εταιρείες κερδίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια από φάρμακα για τη θεραπεία ανεπιθύμητων παρενεργειών από εμβόλια σε ασθενείς.
  • Τα εμβόλια αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος υγείας. Χωρίς εμβόλια, το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης θα μειωνόταν, διότι θα είχαμε μια πιο υγιή συνολικά κοινωνία.
Έχουμε αντικαταστήσει την ανεμοβλογιά με τον αυτισμό, τη γρίπη με το άσθμα, λοιμώξεις του αυτιού με τον διαβήτη. Και η λίστα συνεχίζεται. Από ζήλο για την εξάλειψη σχετικά ήπιων μικροβίων, έχουμε ανταλλάξει προσωρινές ασθένειες για επίμονες, ισόβιες ασθένειες, διαταραχές, δυσλειτουργίες και αναπηρίες.

Πόσα εμβόλια υπάρχουν; 

  • Εάν τα παιδιά της Αμερικής λάβουν όλες τις δόσεις όλων των εμβολίων, λαμβάνουν μέχρι 35 εμβολιασμούς και τους εγχέονται με ένεση 113 διαφορετικά είδη σωματιδίων ασθενειών, 59 διαφορετικά χημικά, 4 διαφορετικοί τύποι κυττάρων και DNA ζώων και ανθρώπινο DNA από ιστούς εμβρύων και ανθρώπινο λεύκωμα.
  • Αν νομίζετε ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τα εμβόλια, διότι τα παιδιά σας είναι μεγάλα, να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν τουλάχιστον 20 ακόμα εμβόλια στο στάδιο της έρευνας, που θα κυκλοφορήσουν στα προσεχή έτη, με στόχο κυρίως τους εφήβους και ενήλικες.
Μερικά από τα Συστατικά των Εμβολίων: Πώς είναι δυνατόν τα εμβόλια να μην είναι επιβλαβή για την υγεία σας; 
  • Αδέσποτοι ιοί και βακτηρίδια από τις καλλιέργειες, όπου παρασκευάζονται τα εμβόλια.
  • Ο υδράργυρος, ένα πολύ γνωστό δηλητήριο, βρίσκεται ακόμη σε φιαλίδια πολλαπλών δόσεων εμβολίων κατά της γρίπης. Ίχνη υπάρχουν και σε εμβόλια κατά άλλων ασθενειών.
  • Το Αλουμίνιο, ένα δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει εκφυλισμό στα οστά, στον μυελό των οστών και στον εγκέφαλο.
  • Ζωικά κύτταρα από πιθήκους, νεφρά σκύλου, κοτόπουλου, αγελάδας, και ανθρώπου.
  • Η φορμαλδεΰδη (υγρό ταρίχευσης), ένα γνωστό καρκινογόνο.
  • Πολυσορβικό 80, το οποίο προκαλεί στειρότητα σε ποντίκια.
  • Ζελατίνη από γουρούνια και αγελάδες, που μπορεί να προκαλέσει αναφυλαξία, βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στα εμβόλια για MMR και ανεμοβλογιά.
  • Μονογλουταμινικό νάτριο (MSG) στο εισπνεόμενο εμβόλιο της γρίπης, που μπορεί να προκαλέσει μεταβολικές διαταραχές (π.χ. διαβήτης), και άλλες νευρολογικές διαταραχές.

Σύγκρουση συμφερόντων 

  • Οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν τους κανόνες και τις συστάσεις για τον εμβολιασμό κερδίζουν από την πώληση των εμβολίων. Για παράδειγμα, ο Δρ Julie Gerberding, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) για οκτώ χρόνια, είναι τώρα Πρόεδρος της Merck Vaccines. Ο Δρ Paul Offit, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για την Εφαρμογή της Ανοσίας (Advisory Committee on Immunization Practice ‐ ACIP), δημιούργησε και πατεντάρισε τα δικά του εμβόλια.
  • Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) μια συνήθης ομάδα 10 παιδιάτρων των ΗΠΑ έχει απόθεμα εμβολίων αξίας πάνω από $ 100.000 στο ιατρείο τους. Οι ίδιοι αυτοί γιατροί κερδίζουν χρήματα από τις επισκέψεις, δίνοντας στα παιδιά σας εμβόλια.
  • Οι παιδίατροι στις ΗΠΑ δέχονται κάθε τρίμηνο μπόνους από τις ασφάλειες (HMOs) για τις οποίες εργάζονται, για να διατηρούν υψηλά ποσοστά εμβολιασμών. Τους επιπλήττουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, όταν υπάρχει πτώση αυτών των ποσοστών.

Υπάρχει κάποια έρευνα που δείχνει κάποια διαφορά μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων παιδιών; 
Το έργο Cal‐Oregon, που επιχορηγείται από την οργάνωση Generation Rescue, έκανε έρευνα σε γονείς εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων παιδιών των ΗΠΑ. Από τα 17.674 παιδιά που περιλαμβάνονται στην έρευνα, τα αποτελέσματα έδειξαν:

  • τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν 120% περισσότερο άσθμα.
  • τα εμβολιασμένα αγόρια είχαν 317% περισσότερο ADHD.
  • τα αγόρια εμβολιασμένα είχαν 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές.
  • τα αγόρια εμβολιασμένα είχαν 146% περισσότερο αυτισμό.

Τα κορίτσια αντιπροσώπευαν μόνο το 20% του συνολικού αριθμού των παιδιών που συμμετείχαν στην έρευνα. Για να διαβάσετε την πλήρη αυτή μελέτη μόνοι σας, πηγαίνετε στοwww.generationrescue.org/pdf /survey.pdf.

Για να διαβάσετε μια έκθεση σχετικά με τη χαμηλή συχνότητα του αυτισμού μεταξύ των ανεμβολίαστων Amish τα παιδιά πηγαίνετε στο www.imcv.info/quick‐compare.html .

Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με τον αυτισμό βρίσκονται εδώ

http://childhealthsafety.wordpress.com/2010/02/08/britvaxautism/

Εξαιρέσεις Εμβολίων στις ΗΠΑ 

  • Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τον εμβολιασμό. Χρησιμοποιείστε αυτό σας το δικαίωμα.
  • Το παιδί σας δεν είναι υποχρεωμένο να εμβολιαστεί για να φοιτά σε δημόσια σχολεία.
  • Κάθε πολιτεία έχει εξαιρέσεις και έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε οποιαδήποτε ανεπιθύμητα εμβόλια. http://exemptmychild.com/10752/
  • Βρείτε έναν γιατρό που συμφωνεί με την επιλογή σας να μην εμβολιάζεστε και να σας σέβεται στο www.vaccinationcouncil.org/providers.pdf
Πολλοί επιλέγουν την υγεία και την ασφάλεια, λέγοντας όχι στα εμβόλια. 
  • Ομάδες που γενικά δεν εφαρμόζουν τον εμβολιασμό συμπεριλαμβάνουν γιατρούς και επαγγελματίες υγείας εναλλακτικής ιατρικής, χειροπράκτες, γονείς που διδάσκουν στο σπίτι, καθώς και εκείνους που ανήκουν σε ιδιαίτερες θρησκείες.
  • Χιλιάδες μαρτυρίες που γράφτηκαν από τους γονείς των μη εμβολιασμένων παιδιών σχετικά με τη αρκετά καλή κατάσταση της υγείας των παιδιών τους είναι διαθέσιμα στο internet.
  • Η απόφαση για εμβολιασμό ή όχι αφορά μόνο εσάς και τον/την σύζυγός σας. Δεν χρειάζεται κανείς άλλος να ξέρει. Δεν αφορά κανέναν άλλον.

Για να έχετε καλή υγεία, θα πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ενημερωθείτε για κάποια νέα θέματα.
  • Η ασφαλής επιλογή είναι να πείτε όχι στα εμβόλια. Έχετε τον έλεγχο για την επιλογή σας στα θέματα υγείας για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το αποτέλεσμα ενός εμβολιασμού.
  • Δεν χρειάζεστε ένα παιδίατρο απλά και μόνο για να ζυγίσει και να μετρήσει το παιδί σας και να δώσει ενέσεις. Προτιμείστε έναν Φυσιοπαθητικό (naturopathic) γιατρό (στις ΗΠΑ και τον Καναδά, επισκεφθείτε www.naturopathic.org), έναν παιδίατρο ‐ χειροπράκτη ή έναν ομοιοπαθητικό γιατρό. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι Οστεοπαθητικοί οικογενειακοί γιατροί είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για την ελεύθερη επιλογή εμβολίων.
  • Τα μωρά γεννιούνται με φυσικά ισχυρό αμυντικό σύστημα. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, όλα θα πέθαιναν λίγο μετά τη γέννηση. Τεράστιες πολύπλοκες διεργασίες του ανοσοποιητικού ξεκινάνε με την πρώτη κραυγή. Αυτό πρέπει να συμβεί φυσικά, χωρίς τη διακοπή που προκαλείται από την έγχυση τοξικών ουσιών.
  • Ενημερωθείτε για τις ασθένειες που «αποτρέπονται» από τα εμβόλια. Τα παιδιά σας δεν θα έρθουν ποτέ σε επαφή με τις περισσότερες από αυτές και αν συμβεί, σχεδόν όλα τα υγιή και ανεμβολίαστα παιδιά τις ξεπερνούν χωρίς πρόβλημα.
  • Μάθετε για τη σημασία του πυρετού, πώς να τον αντιμετωπίσετε στο σπίτι και πότε είναι η ώρα να καλέσετε τον γιατρό. Οι περισσότεροι πυρετοί επιλύονται μόνοι τους, με φροντίδα και υποστήριξη, σε μερικές ώρες. www.drtenpenny.com/fever.aspx
  • Καταλάβετε ότι, ακόμα και να εμβολιαστεί, το παιδί σας μπορεί να αρρωστήσει από την ασθένεια που προσπαθείτε να αποτρέψετε. Τα εμβόλια μπορεί να μην παρέχουν την προστασία που οι άνθρωποι υποθέτουν ότι έχουν. Η υγεία δεν έρχεται μέσα από μία βελόνα.
  • Μάθετε ότι τα πρωτεύοντα κλειδιά για την υγεία είναι η καλή διατροφή, καθαρό νερό, επαρκής ύπνος, άσκηση και ευτυχία.
  • Μάθετε μερικές απλές πληροφορίες σχετικά με τις βιταμίνες, ιδιαίτερα πληροφορίες σχετικά με την εξέχουσας σημασίας βιταμίνη D3. Μάθετε για την χρήση των βασικών βοτάνων και τα βασική ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση ελαφρών η συνήθων ασθενειών.
  • Ενημερωθείτε σχετικά με τα εμβόλια καλύτερα από το γιατρό σας. Πιθανώς o ιατρός σας να μην έχει διαβάσει ποτέ τίποτα για τα εμβόλια, εκτός από περιοδικά και δημοσιεύσεις φαρμακευτικών εταιριών και του CDC, που επιχορηγούνται για να προπαγανδίζουν τη χρήση τους.
  • Καταλάβετε ότι η φροντίδα της υγείας είναι κάτι που εσείς το πληρώνετε, ενώ η φροντίδα της ασθένειας καλύπτεται από τις ασφάλειες. Η ασφαλιστική σας θα πληρώσει για φάρμακα και εμβόλια.
  • Κανονίστε τα οικονομικά σας για να παραμείνετε υγιείς. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.

Πηγές Web για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια. 

  • Διεθνές Ιατρικό Συμβούλιο σχετικά με τον εμβολιασμό
    (δωρεάν webinars): www.vaccinationcouncil.org


Βιβλία για περισσότερες πληροφορίες και για αρχή

  • Όχι Στα Εμβόλια ‐ Tenpenny Sherri, DO
  • • Κάντε μια τεκμηριωμένη απόφαση εμβόλιου για την υγεία του παιδιού σας ‐ ΑϊζενστάινMayer, MD, JD, MPH
  • Εμβόλια: είναι πράγματι ασφαλή και αποτελεσματικά; - του Neil Miller
  • Οδηγός Υγείας του Παιδιού, Randall Neustaedter
  • Παιδικοί εμβολιασμοί: Ερωτήσεις που όλοι οι γονείς πρέπει να ρωτήσουν ‐ Tedd Koren, DC
  • Πως να αναθρέψετε ένα υγειές παιδί, παρά το γιατρό σας ‐ Robert Mendelsohn, MD
  • Jabs, Jenner και Juggernauts ‐ Craig Jennifer, PhD, BSN, MA, Dhom
  • Φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τους εμβολιασμούς, Ρόνα Ζόλταν, MD
  • Το Έγκλημα του εμβολιασμού ‐ Deane Tenison, MD
  • Η Ιερότητα του Ανθρώπινου Αίματος: Ο Εμβολιασμός Δεν Είναι Ανοσοποίηση ‐ TimO'Shea, DC
  • Ο Εμβολιασμός ‐ Buchwald Gerhard, MD
  • Ο Εμβολιασμός: 100 χρόνια ορθόδοξης έρευνας, Viera Schiebner

Medical doctors(MD,DO, 4yr ND), Doctors of Chiropractic, health care workers who work in a conventional setting, and holistic practitioners wishing to participate in future versions of this document or who would like to join our group, please send an e‐mail to sayno@vaccinationcouncil.org


International Medical Council on Vaccination