Εὐτυχῶς ποὺ ἔχουμε καὶ τὸ ΠΑΜΕ!

Εἶμαι πάρα πολὺ εὐχαριστημένη ἀπὸ τὶς δράσεις τοῦ ΠΑΜΕ κι ΕΛΑ στὸ Σύνταγμα!!!

Ἀποκαλύπτονται! Καθημερινῶς ἀποκαλύπτονται καὶ περισσότερο!

Τέτοια περιφρούρησις τῆς βο(υ)λῆς ποτὲ ξανά!

Εὖγε στὰ παλληκάρια καὶ στὶς κοπελιές. Εὖγε!!!

Μεταφέρω καὶ τὸ σχόλιο τοῦ φίλου Ἀλεξάνδρου, ὁ ὁποῖος παρίστατο στὴν σημερινὴ διαδήλωσι:

Μετά από αντίδραση των καθ’όλα αξιαγάπητων γουρουνιών το σύνθημα τροποποιείται σε:

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΠΑΜΗΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

Ὅπως ἀντιλαμβάνεστε, ΠΑΜΕ καλά!!! ΠΑΜΕ πάρα πολὺ καλά!

Φιλονόη.

(Ἡ φωτογραφία ἀπὸ τὸ τσαντίρι)

ΠΗΓΗ

Ισλαμιστές τρομοκράτες κτυπούν το Ελληνορθόδοξο Μοναστήρι της Παναγίας Σεϊντανάγιας στη Συρία


Από το NOCTOC:

Και ενώ ακόμη οι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί της πόλης Χάμα στη Συρία θρηνούν το χαμό το αγαπημένου τους ιερέα Βασιλείου Νάσαρ, ενός ιερέα υπόδειγμα, που δολοφονήθηκε, όπως δείχνουν τα πράγματα από τρομοκράτες ισλαμιστές, στις 25 Ιανουαρίου 2012*, τέσσερις μέρες αργότερα, στις 29 Ιανουαρίου, οι ίδιοι τρομοκράτες, έβαλαν στο στόχαστρό τους την Ελληνορθόδοξη Μονή της Παναγίας Σεϊντανάγιας.

Η Μονή της Παναγίας Σεϊντανάγιας, είναι το σημαντικότερο θρησκευτικό κέντρο των Ελληνορθοδόξων της Συρίας αφού εκεί βρίσκεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σεϊντανάγιας που πιστεύεται ότι ζωγραφίστηκε από το ίδιο τον Απόστολο Λουκά. Η Μονή κτίστηκε το 547 μ.Χ. από το βυζαντινό αυτοκράτορα Ιουστινιανό Α' και βρίσκεται στη μικρή πόλη Μααλούλα, λίγο έξω από τη Δαμασκό.

Τη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου και ενώ στο μοναστήρι βρισκόταν πολλοί προσκυνητές, οι ισλαμιστές εξτρεμιστές επιτέθηκαν με πύραυλο RPG κατά της Μονής. Όμως με την πρόνοια της Παναγίας η οβίδα που έπεσε στο τοίχο δεν εξερράγη. Η τρομοκρατική επίθεση κατέστρεψε μέρος του βορείου τοίχου του μοναστηριού και το δωμάτιο θέρμανσης.

Οι μοναχές της Μονής θεωρούν ότι η πράξη αυτή είχε ως στόχο την σπορά ανταρσίας μεταξύ του λαού της Συρίας και να υπονομεύσει την εθνική ενότητα. Ακριβώς όπως στο Ιράκ, οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές έχουν ως πρώτο στόχο τους Χριστιανούς έτσι ώστε να μπορούν να εξοντώσουν οποιαδήποτε αντίθεση με τα σχέδιά τους να δημιουργήσουν ένα φονταμενταλιστικό ισλαμικό κράτος. Μετά από τους Χριστιανούς, ο επόμενος στόχος είναι οι άλλες μουσουλμανικές ομάδες, συνήθως αυτοί που ανήκουν σε σιϊτικές σέκτες του Ισλάμ, οι οποίοι θεωρούνται αιρετικοί.

* Στις 25 Ιανουαρίου 2012 ο Ελληνορθόδοξος Ιερομόναχος Βασίλειος Νάσαρ πυροβολήθηκε από ένοπλη τρομοκρατική ομάδα στη Χάμα της Συρίας, κατά τη δεύτερη μέρα των εκεί σφοδρών συγκρούσεων. Ο πάτερ Βασίλειος βρισκόταν στη Μητρόπολη όταν ενημερώθηκε από ένα τηλεφώνημα ότι ένας ενορίτης του είχε πυροβοληθεί και χρειαζόταν βοήθεια. Το Πατριαρχείο Αντιοχείας ανέφερε ότι ο 30χρονος ιερέας πυροβολήθηκε καθώς έδινε ιατρική βοήθεια στον τραυματισμένο άνδρα ο οποίος είχε προ ολίγου πυροβοληθεί. Ο πάτερ Βασίλειος πυροβολήθηκε στο στήθος και στη δεξιά αμασχάλη. Αμέσως ένας άλλος ιερέας, ο π. Παντελεήμων Ίσα, ο οποίος ήταν μαζί του, έσυρε το αιμόφυρτο σώμα, σε ένα κοντινό κτίριο για να τον σώσει, αλλά ο μάρτυρας για τον Χριστό πατέρας Βασίλειος μέσα σε 30 λεπτά πέθανε από αιμορραγία. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου, στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Χάμα. Ο μακαριστός π. Βασίλειος - κατά κόσμον Μάζιν - γεννήθηκε το 1982 στο χωριό Κφάρμπο της Χάμα. Ολοκλήρωσε τις θεολογικές του σπουδές στην Θεολογική σχολή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού- Μπάλαμαντ, απ’ όπου πήρε και το μεταπτυχιακό. Υπηρετούσε στο χωριό του και στην πόλη Χάμα, ενώ δίδασκε την βυζαντινή μουσική στην μουσική σχολή Αγίου Κοσμά του Μελωδού την οποία είχε ιδρύσει ο ίδιος στην Μητρόπολη. Αιωνία του η μνήμη!

Πηγή

«Θάνατος στους χριστιανούς». Βανδαλισμοί σε ελληνορθόδοξο μοναστήρι από Εβραίους εξτρεμιστές

Οι «Μακκαβαίοι της Μιγκρόν»

Ιερουσαλήμ: Γκράφιτι με συνθήματα κατά των Χριστιανών έγραψαν μέλη ακραίας εβραϊκής ομάδας στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στην Ιερουσαλήμ, προχωρώντας σε παρόμοιο βανδαλισμό και σε κοντινό μεικτό σχολείο για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους. Η ομάδα υπογράφει ως «Μακκαβαίοι της Μιγκρόν».

Η Migron είναι ένας παράνομος οικισμός που αντιμετωπίζει ενδεχόμενο εκκένωσης ύστερα από δικαστική απόφαση.

Ανάμεσα στα συνθήματα που γράφτηκαν σε οχήματα και τοίχο στον περίβολο του μοναστηριού ήταν «Θάνατος στους Χριστιανούς» και «Ο Καχανέ είχε δίκιο» -αναφορά στον Μέιρ Καχανέ, ακραίων απόψεων ραββίνο που πέθανε το 1990.

Το μοναστήρι είναι του 11ου αιώνα και χτίστηκε στο σημείο όπου σύμφωνα με τη παράδοση υπήρχε το δέντρο από το οποίο έγινε ο σταυρός του Χριστού.

Η ομάδα έγραψε επίσης συνθήματα κατά των Παλαιστινίων σε κοντινό σχολείο που απευθύνεται από κοινού σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους μαθητές.

Παρόμοιες πράξεις είχαν στόχο αρχικά τζαμιά στην Δυτική Όχθη, αλλά πρόσφατα επεκτάθηκαν καθώς ένα τζαμί στο εσωτερικό του Ισραήλ δέχτηκε επίθεση.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ δήλωσε ότι είχε γραφτεί επίσης, η λέξη «κόστος», από τους βάνδαλους που κατέστρεψαν δύο αυτοκίνητα σταθμευμένα έξω από το μοναστήρι, σύμφωνα με το Reuters.

Το σύνθημα, που χρησιμοποιείται από τους Εβραίους εποίκους σε επιθέσεις βανδαλισμών σε τζαμιά και σπίτια Παλαιστινίων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αναφέρεται στην τιμωρία που λένε ότι θα έρθει για κάθε προσπάθεια από την ισραηλινή κυβέρνηση να περιορίσει τους οικισμούς στη περιοχή.

Ο αρχιμανδρίτης Κλαύδιος, ηγούμενος της μονής του Τιμίου Σταυρού, σχολίασε στην Jerusalem Post: «Όλοι ξέρουν πως αυτοί που το έκαναν δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι, το 92% του κόσμου στο Ισραήλ σέβεται τους Χριστιανούς και τους Έλληνες, μόνο το 8% είναι εχθρικό».

«Είμαι ιερέας και συγχωρώ», είπε ο πατέρας Κλαύδιος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΕ 54ΧΡΟΝΟ... 2.172 ΕΥΡΩ (!!!) ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ....

Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ

Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια η γνώμη των Ελλήνων για την τουρκική κοινωνία έχει βελτιωθεί κατά πολύ κι έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι “σα λαοί δεν έχουμε ουσιαστικές διαφορές”. Σ’ αυτό αναμφίβολα έχει βοηθήσει και η πληθώρα τουρκικών σήριαλ που προβάλλουν τα κανάλια της ντόπιας πλουτοκρατίας (άλλωστε, γι’ αυτόν το λόγο προβάλλονται…). Μόνο που πίσω από την εξευγενισμένη εικόνα της ζωής των πλουσίων στην Τουρκία, που μας μεταφέρει η τηλεόραση, υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα της τουρκικής κοινωνίας, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου… ευγενής.

Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, από την ειδησεογραφία, Τούρκος πατέρας τεσσάρων παιδιών, στην πόλη Αττάλεια, πούλησε (!) προ εξαετίας την ανήλικη (12χρονη!) κόρη του στον 54χρονο (!) εργοδότη ενός από τους γιούς του, με αντίτιμο 5.000 τουρκικές λίρες (ήτοι 2.172 ευρώ)! Μάλιστα, για την αγοραπωλησία της μικρής κοπέλας συντάχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών ιδιωτικό συμφωνητικό, με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2006, το οποίο δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες και είναι το εξής:

«Πούλησα την κόρη μου για 5.000 λίρες. Στις 12 Φεβρουάριου 2006 την παρέδωσα στον Γιουσούφ Α. Μου έδωσε χρήματα σε ρευστό. Η κόρη μου θα είναι υπό τον έλεγχο του Γιουσούφ Α. από την ανωτέρω ημερομηνία. Δίνω τη συγκατάθεσή μου γι’ αυτό ως πατέρας της. Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Η κόρη μου έχει δώσει επίσης τη συγκατάθεσή της και υπέγραψε το συμβόλαιο».

Αυτό ασφαλώς δεν είναι το μόνο τέτοιο περιστατικό. Σε όσους γνωρίζουν πέντε πράγματα για την κατάσταση στην Τουρκία, είναι κοινό μυστικό ότι και αγοραπωλησίες γίνονται και «ταξίματα» (δηλ. μόλις γεννιέται ένα κορίτσι, ο πατέρας του το «τάζει» σε κάποιον γνωστό του ή σε κάποιον γιό γνωστού του και όταν το κορίτσι μεγαλώσει και έρθει σε «ηλικία γάμου» -συνήθως μετά τα 15 της χρόνια- παντρεύεται κάποιον που ίσως βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της την ημέρα του γάμου)! Επιπροσθέτως, εννοείται ότι καμία πλευρά δε μπορεί να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή, ούτε της νύφης, ούτε του γαμπρού. Αλλιώς, ανοίγει βεντέτα. Κι όλα αυτά γίνονται με την πλήρη υποστήριξη από πλευράς της μουσουλμανικής θρησκείας και με την ανοχή του τουρκικού κράτους.

Με λίγα λόγια, αυτή είναι η «πολυπολιτισμική» κοινωνία που θέλουν να μας φέρουν εδώ τα σαΐνια της αριστεράς και της… προόδου!

(ΥΓ): Ιδού ο λόγος για τον οποίο λατρεύουν τον «πολυπολιτισμό», τους μουσουλμάνους κάποιες «τσούχτρες», φεμινίστριες της κακιάς ώρας (αυτές που κάποτε έκαιγαν τα… σουτιέν τους κραυγάζοντας: «Δεν είμαι του πατρός μου-δεν είμαι του αντρός μου-είμαι ο εαυτός μου»). xryshaygh

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Θυμάστε που όταν τα λέγατε, σας έλεγαν γραφικούς;
Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ
*«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω». «Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.» ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν . Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, στο πλευρό του…)..Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:
-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο.»και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν. Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος!»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου αν στις δύσκολες στιγμές που περνάει, έχει κάποια συμπαράσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε: «Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνω δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές». (Σ. Σ. Αύριο Παρασκευή ο Μητροπολίτης Ξάνθης, στο δικαστήριο στην Ευελπίδων, θα συναντηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μας με τον Νίκο Κουνταρδά…)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑ ΣΤΟΝ LIFE 92.1 FM
Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:

«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»
Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, τι δουλειά έχει αυτός, ένα φτωχόπαιδο από τη Μάνδρα, όταν οι περισσότεροι αναρχικοί στα Εξάρχεια είναι παιδιά βιομηχάνων ή οικονομημένων του Κολωνακίου…Τι δουλειά έχει με αυτό το σύστημα…», ο Νίκος Κουνταρδάς απαντά:
«Τον αντιεξουσιαστικό χώρο όπως τον έζησα, αφού υποτίθεται είναι εναντίον όλων, έχουν κάνει επιθετικές ενέργειες ακόμα και στην εκκλησία. Εγώ έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα και ο Θεός με έχει σώσει .Έχω γλιτώσει πολλά σχέδια εξόντωσης . Ακούνε κάποιον τώρα που τον θεωρούνε νεκρό, αλλά χαμογελάω με αυτούς! Έξη μήνες από την παράδοσή μου στη Γάδα είμαι πιο δυνατός και συγκεντρωμένος στον εαυτό μου και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσω πιο δυναμικά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Θα λιμάρω σιγά -σιγά και δικαιωματικά πια την έβδομη σφραγίδα του μεγάλου μυστικού και αναφέρομαι στο κράτος του Ισραήλ που πιστεύει ότι μπορεί αιώνια να κάνει κουμάντο και να εξουσιάζει ψυχές ανθρώπων.»

-Πάνος Παπαδόπουλος: Από πόσο χρονών κύριε Κουνταρδά μπήκατε στον αντιεξουσιαστικό χώρο;
«Από τα 14… Έχω περάσει από όλες τις μπάντες της κοινωνίας για να τις ζήσω και μπορώ να μιλήσω. Έχω περάσει από Κολωνάκι, από Εξάρχεια, από Ξάνθη και Μάνδρα, στη Μητρόπολη στην Αθήνα έχω ζήσει.

Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές: Ότι μάγισσες , νεράιδες ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος. Μπορεί να θέλανε αυτά τα δειλά φαντασματάκια, το κερασάκι από την τούρτα μου αλλά έφτασε η ώρα να πω ότι όταν πρότεινα να επιτεθούμε στην πρεσβεία του Ισραήλ , δεν δέχτηκαν!!! Τα είχα σκεφτεί όλα για αυτή την ενέργεια που θα αποκτούσε παγκόσμιο κύρος και θα σήκωνα όλο το βάρος μόνος μου, όλη την ευθύνη. Θέλω να μεταφέρω ότι με την αγνότητα του πολεμιστή και με ένα μίσος εναντίον όλων , θα μπορούσαμε να επιτεθούμε και σε προξενεία Τούρκων, Ισραηλινών κτλ. αλλά ΣΤΡΙΒΑΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Θα το βρούνε από τον Θεό και πίστεψε πως δεν υπήρξε κανένας πιο ΑΘΕΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

«Ο λόγος που παραδόθηκα ήταν να καταγγείλω το σχέδιο εξόντωσής μου. Μήνες έξω κατέστρωσαν πολλά σχέδια για να με εξοντώσουν αλλά τα αντιλήφθηκα όλα. Με τα χρόνια απέκτησα διορατικότητα, παρατηρητικότητα. Δεν είμαι υπερβολικός , Μπόρεσα και τους ξέφυγα.

ΤΙ ΑΝΑΡΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ή ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ;
«14 χρονών στην Ξάνθη είχαμε φτιάξει μία δήθεν ομάδα παραβατικότητας με συμμαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Ξάνθης. Από τότε ξεκίνησα.
Το θέμα είναι να είσαι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Η Ιστορία έχει αποδείξει τρία πράγματα: υπάρχει Θεός και αυτός μας δημιούργησε όλους , δεύτερον ότι ως εξεγερμένος υπήρξα «αντί» σε όλα, ένας ειλικρινής μηδενιστής και τρίτον, ότι οι φανατικότεροι αντισιμίτες είστε η ίδιοι οι Εβραίοι περιφρονώντας όχι μόνο τον Εβραίο μέσα σας αλλά και γύρω σας».
«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».
Λυπάμαι για τους αγνούς πιτσιρικάδες που έρχονται σε αυτό το χώρο…».
«Θα πολεμηθώ περισσότερο μετά από αυτή την παρέμβαση , άντεξα πολλά σχέδια εξόντωσης αλλά αν θέλουν συνέχεια θα την έχουν με άγρια δικαιοσύνη σε όποιο χρόνο, χώρο και διάσταση επιθυμούν .

-Φοβάστε για τη ζωή σας δηλαδή;
-Εγώ πέρυσι προειδοποίησα από τη Χίο πέρυσι ότι μπορώ να συνεχίσω μόνος. Συμπαράσταση έχω λίγη και αναγκαστική αφού όλοι με θεωρούσαν νεκρό. Απευθύνομαι δημόσια συγνώμη στον Μητροπολίτη Ξάνθης μία μεγάλη «ΣΥΓΝΩΜΗ» και θα ήθελα κάποια στιγμή να με δει από κοντά, είτε στο δικαστήριο , είτε στις φυλακές…

-Πάνος Παπαδόπουλος: Τι θα κάνετε από δω και πέρα δηλαδή…;

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: «ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ»
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτό προς όλους τους ξεφτίλες».
Σχόλιο..Μπράβο του, έστω και αργά κατάλαβε την αλήθεια. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε όλοι...αλλά κάποιοι προσπαθούν με έντεχνο τρόπο να τις διαβάλουν και να τις χλευάσουν...

Οι επιθέσεις των Anonymous έφεραν αποτελέσματα - Η Τσεχία "παγώνει" την ACTA

ImageΟ πρωθυπουργός της Τσεχίας Πετρ Νέτσας ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του αναστέλλει τη διαδικασία επικύρωσης της Εμπορικής Συμφωνίας Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA) η οποία έχει προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου, τόσο στην Τσεχία όσο και σε πολλές άλλες χώρες.

Η κυβέρνηση «δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να αποδεχτεί μια κατάσταση στην οποία θα απειλούνται οι θεμελιώδεις ελευθερίες και η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία», είπε ο Νέτσας, σύμφωνα με το πρακτορείο CTK. «Η κυβέρνηση θα εξετάσει τι επιπτώσεις θα έχει η επικύρωση αυτής της συμφωνίας "στην πραγματική ζωή», πρόσθεσε.

Η Τσεχία είναι μεταξύ των 22 ευρωπαϊκών χωρών που υπέγραψαν τον Ιανουάριο την ACTA, στόχος της οποίας είναι να καταπολεμηθεί η πειρατεία στο Ίντερνετ και να προστατευθεί η πνευματική ιδιοκτησία.

Η Πολωνία έχει επίσης «παγώσει» τη διαδικασία επικύρωσης της ACTA, μετά τις έντονες αντιδράσεις που σημειώθηκαν.Προκειμένου να εφαρμοστεί η συμφωνία θα πρέπει να επικυρωθεί από τα κοινοβούλια των χωρών αυτών.Τις τελευταίες ημέρες οργανώθηκαν πολλές διαδηλώσεις στην Πράγα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Τσεχίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «επίθεση στην ελευθερία και τη δημοκρατία».

«Η συμφωνία ACTA επιτίθεται σοβαρά στις πολιτικές ελευθερίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το κοινοβούλιο δεν θα πρέπει να την επικυρώσει», είπε ο Μίκουλας Φέρεντσικ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος των Πειρατών, το οποίο βασίστηκε στο αντίστοιχο σουηδικό κόμμα.

Πολλές κυβερνητικές ιστοσελίδες, αλλά και η ιστοσελίδα του δεξιού κόμματος ODS του πρωθυπουργού Νέτσας, έχουν δεχτεί επιθέσεις από το κίνημα των Anonymous. Μάλιστα οι χάκερς έκλεψαν δεδομένα περίπου 27.000 μελών του ODS, ενώ ένας λεπτομερής κατάλογος που περιλάμβανε τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις πολιτικών μοιράστηκε σε αρχισυντάκτες εφημερίδων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ένα βήμα πριν την Παγκόσμια Σύγκρουση

Μας το έστειλε φίλος αναγνώστης

Βρισκόμαστε στην κυριολεξία λίγες μέρες πριν τον ξεκίνημα μιας αλληλουχίας γεγονότων η οποία θα αλλάξει τον κόσμο ολοκληρωτικά.

Παρ’ όλα αυτά οι πιο πολλοί ΕΛΛΗΝΕΣ ζουν στον κόσμο τους. Αντί να ασχοληθεί ο λαός με την υλική και ψυχική προετοιμασία αυτού του πολέμου (δεν μιλάω για όπλα) οι περισσότεροι ασχολούνται (επαγγελματικά) με την διαφθορά ακόμα , με την συκοφαντία της προσωπικής ζωής του συνανθρώπου τους (κουτσομπολιό), με τις χαρτορίχτρες και τα μέντιουμ, με το κεράτωμα του συντρόφου τους, με την κλεψιά και την απάτη ( βενζινάδικα με νοθεία, γιατροί με φακελάκια, φοροδιαφυγή από μεγαλόσχημους , ταξί με πειραγμένα ταξίμετρα, βρώμα και δυσωδία από το παρελθόν που έρχεται στην δημοσιότητα κλπ, κλπ) άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι πιο πολλοί.

Ζούμε σαν όλος ο κόσμος να είμαστε εμείς και δεν υπάρχουν ενέργειες και γεγονότα άλλα εκτός από τα δικά μας που θα επηρεάσουν την ζωή μας. Βασικά δεν δείχνουμε ίχνος μετάνοιας από τις πράξεις του παρελθόντος.

Και όμως έχουν συμβεί τόσα πολλά γεγονότα που τα έχουμε δει και ακούσει αλλά το ΕΓΩ ΜΑΣ έχει σκοτεινιάσει την λογική μας και τα μάτια της ψυχής.

Θα προσπαθήσω να σας δώσω συγκεντρωτικά μερικά γεγονότα (επιγραμματικά όμως) μαζί με τους συνδέσμους , για να δείτε την αλληλουχία των γεγονότων (οι πηγές θα είναι τυχαίες):

Καταρχήν όλα ξεκίνησαν το 2006 όταν ήρθε στην δημοσιότητα ο χάρτης της νέας μέσης ανατολής. Κοιτάξτε την διαίρεση των κρατών που θέλει να επιβάλλει η Παγκόσμια οικονομική ελίτ.

Η ΡΩΣΙΑ όμως κατάλαβε το παιχνίδι κλέβοντας τα αρχεία του ΔΝΤ με κυβερνοεπίθεση και ήθελε και εκείνη μερίδιο στην πίτα που λόγο γεωγραφικής θέσης ήξερε ότι θα έπαιρνε το μεγαλύτερο μερίδιο. Απόλυτα λογικό ήταν να το διεκδικήσει.

Αμέσως ξεκίνησε μια αλληλουχία γεγονότων με προκλήσεις και μετακινήσεις στρατευμάτων. Αναφέρονται τα κυριότερα:

1.Mόσχα προς Άγκυρα: «Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι αν κινδυνεύσει η Κύπρος»…

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=22138&Itemid=139

2.ΗΠΑ: Πανικός από την ανεργία και την κρίση χρέους

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/67656/hpa-panikos-apo-thn-anergia-kai-thn-krish-chreoys

3.Ο κίνδυνος χρεοκοπίας φέρνει την Χίλαρι στην Αθήνα

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=349857&cid=6

4.Ρωσικά υποβρύχια στα ανοικτά των ΗΠΑ

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12477&subid=2&pubid=1181794

5.ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΠΧΑΖΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

http://www.liako.gr/news/international-archived-articles-list/1037-abhazia-russia-port-navy.html

6.Ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας με Αφορμή τη Λιβύη

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=48042

7.Ρωσία: Εφοδος δικαστικών στα γραφεία της BP στη Μόσχα

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63345109

8.Νταβούτογλου: Απειλεί με «Σχέδιο Β» τον ΟΗΕ και το Ισραήλ!

http://www.defence-point.gr/news/?p=18506

9.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

http://tourkikanea.wordpress.com/2011/08/15/fuze/

10.Προειδοποίηση ΗΠΑ προς Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

http://www.thepressproject.gr/details.php?id=9899

11.ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ – Συναγερμός στο Ιράν

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33260&Itemid=139

12.Πυρηνική στοχοποίηση της Τουρκίας με το "τέρας" Τu-160 Blackjack!

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33188&Itemid=139

13.Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος!

http://www.inews.gr/102/o-poutin-exedose-diethnes-entalma-syllipsis-tou-soros.htm

14.Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου» (βίντεο)

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32122&Itemid=171

ΕΡΩΤΗΤΗΜΑΤΑ:

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα και τις μετακινήσεις στρατευμάτων πιστεύεται ότι δεν θα συγκρουστούν ΡΩΣΙΑ και ΝΑΤΟ;

-Αλήθεια δεν μπορείτε να δείτε ότι έρχεται μεγάλη σύγκρουση που θα αλλάξει τον πλανήτη;

-Ακόμα πιστεύεται ότι όλα είναι λεονταρισμοί και ότι θα τα βρουν μεταξύ τους;

-Γιατί νομίζεται ότι μπλοφάρουν;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ

Οι πρόγονοι σας δίδαξαν τους υπόλοιπους λαούς το αίσθημα της τιμής. Το πήραν οι άλλοι και το χάσατε εσείς. Κανένας δεν μπλοφάρει. Έχουν αποφασίσει να πολεμήσουν για την τιμή τους(πάνω από όλα) και εσείς είστε ανάμεσά τους. Από την καλοπέραση των τριών τελευταίων δεκαετιών έχετε γίνει αδύναμοι ψυχικά.

Αν δεν συνέλθετε τώρα (πολύ λίγος χρόνος έχει μείνει) δεν θα τα καταφέρετε στην δοκιμασία που έρχεται. Πρέπει να μαζέψετε τρόφιμα τουλάχιστον δύο με τρείς μήνες, όσπρια και ζυμαρικά που συντηρούνται. Επίσης να έχετε λάδι και γκάζι για μην τα τρώτε Ωμά. Δεν πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα έχετε ρεύμα. Να έχετε γάλα για τα παιδιά σας (εβαπορέ).Και φυσικά μερικά δοχεία με νερό (όταν θα υπάρχουν βλάβες στο δίκτυο).

Αν δεν τα κάνετε αυτά όταν θα έρθει η ώρα, είστε τόσο αδύναμοι ψυχικά, που θα τρώτε ο ένας τις σάρκες του άλλου για να επιβιώσετε. Για να μην γίνετε κανίβαλοι λοιπόν κάντε ψυχική και υλική προετοιμασία από τώρα.

Είστε πολλοί τυχεροί διότι αν δεν είχε αρρωστήσει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ θα είχε ξεκινήσει το ντόμινο από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

Επίσης θα είστε τυχεροί αν κρατηθεί η κατάσταση αυτή τουλάχιστον μέχρι το ΠΑΣΧΑ.

ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ!!!!

ΠΗΓΗ

Juncker: Αν όλα πάνε λάθος… η Ελλάδα θα κηρύξει χρεοκοπία τον Μάρτιο – Χωρίς τις μεταρρυθμίσεις οι Ευρωπαίοι δεν θα προχωρήσουν στην έγκριση του νέου

Δεν απέκλεισε την πιθανότητα ελληνικής χρεοκοπίας ο επικεφαλής του Eurogroup, Jean-Claude Juncker, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο γερμανικό Der Spiegel, επισημαίνοντας ότι εάν υποθέσουμε ότι τίποτα από αυτά που σχεδιάστηκαν δεν εφαρμοστούν, δεν θα υπάρξει νέο πακέτο στήριξης, γεγονός που θα σημάνει και την κήρυξη της χρεοκοπίας τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με τον Juncker, η Αθήνα θα πρέπει να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις. Δεν θα πρέπει να στηρίζεται μόνο στους Ευρωπαίους εταίρους της. Θα υπάρξει χρεοκοπία μόνο εάν όλα πάνε λάθος και η ελληνικής κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να προχωρήσει το πρόγραμμα προσαρμογής.
Η μεγάλη πιθανότητα χρεοκοπίας θα πρέπει να υποχρεώσει την Αθήνα να προχωρήσει το πρόγραμμα, ανέφερε ο Juncker. Όταν κάποιος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το αποφύγει. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις και η εξυγίανση του δημόσιου τομέα αποτελούν δύο μείζονα ζητήματα που θα πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα.

ΠΗΓΗ

Έκτακτη δημοσίευση-Νέες περικοπές και 20 εξαντλητικά μέτρα

Tην ώρα που οι έλληνες πολίτες βλέπουν να έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους από την απάνθρωπη και ανεπιτυχή συνταγή της τρόικας, οι νέες απαιτήσεις των δανειστών, με αντάλλαγμα τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας μας, μπορούν να στείλουν στην απόγνωση ακόμα περισσότερους -αν όχι όλους- Έλληνες.

Τι περιλαμβάνουν ενδεικτικά οι απαιτήσεις των «εταίρων» μας; Το χαράτσι θα μπορεί να «παίρνει» σπίτια με τριμελή επιτροπή να αποφασίζει για τους εξαιρουμένους και τους παραβάτες, θα επιβάλλεται ποινή 100 ευρώ για όσους δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, ενώ απαίτηση υπάρχει και για κατώτατο μισθό στα 450 ευρώ όπως και για μείωση μισθών και συντάξεων κατά 20%.

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ αναμένεται να «πάρουν φωτιά», φόρος 20% απαιτείται για τόκους και ενοίκια, ενώ θα έρθει και νέα ακρίβεια μέσω ΦΠΑ. Στα παραπάνω προστίθεται ακόμα και φορολόγηση του κρασιού! Η τρόικα ζητά νέο φόρο και για τα ακίνητα, αύξηση αντικειμενικών αξιών κατά 25%, ΦΠΑ στα ενοίκια των καταστημάτων ενώ έρχεται και ΦΠΑ για τους αγρότες, φόρος στα αγροτεμάχια όπως και «μαχαίρι» στις ελαφρύνσεις δανείων.

Οι δανειστές απαιτούν παράλληλα συντελεστή ΦΠΑ 23% για τρόφιμα και φάρμακα, με λίγα λόγια… ακριβαίνουν τα πάντα! Την ίδια ώρα καθυστερεί η επιδότηση ενοικίου, οι νέες αυξήσεις στα διόδια προκαλούν αντιδράσεις, αγοράζουμε κατά 29% ακριβότερα σε σχέση με τις προ Μνημονίου εποχές, ενώ στην Ελλάδα του 1.000.000 ανέργων η τρόικα έκοψε συνολικά 86 επιδόματα.

Αναλυτικά τα μέτρα και οι απαιτήσεις-σοκ:

TA 20 METΡA

1. Κλείσιμο φορέων με απολύσεις

2 .Mείωση μισθών 20%

3. Περικοπές συντάξεων 15%

4. Τέλος οι πρόσθετες αμοιβές

5. Ενιαίο Ταμείο για όλους

6. Απελευθέρωση επαγγελμάτων

7. Περικοπές σε φάρμακα

8. Αύξηση αντικειμενικών αξιών 25%

9. Για 5 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη

10. Μείωση κατώτατου μισθού

11. Τέλος οι ρυθμίσεις φόρων

12. ΦΠΑ σε αγρότες -ενοίκια

13. Αύξηση ΦΠΑ σε αγαθά

14. Περικοπή φοροελαφρύνσεων

15. Φόρος στο κρασί

16. Πρόστιμο 100 ευρώ για δηλώσεις

17. Κατάργηση χαμηλού ΦΠΑ σε νησιά

18. Φόρος 20% σε ενοίκια

19. Φόρος σε αγροτεμάχια

20. Φόρος στα εκτός σχεδίου

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

-ΦΟΡΟΣ ΔΕΗ- Θα παίρνουν σπίτια

-Παίρνουν «φωτιά» ΔΕΗ-ΤΡΟΦΙΜΑ

-ΦΟΡΟΣ 20% σε τόκους και ενοίκια

-Νέα ακρίβεια μέσω ΦΠΑ

-Φορολογούν και το κρασί

-Νέος φόρος στα ακίνητα

-Βάζουν ΦΠΑ στους αγρότες

-Τέλος οι ελαφρύνσεις δανείων

-Φόρος στα αγροτεμάχια

-Τρόφιμα-Φάρμακα ΦΠΑ 23%

-ΦΠΑ στα εμπορικά ενοίκια

ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

-ΤΕΛΟΣ 13ος και 14ος μισθός

-ΚΟΒΟΥΝ 86 επιδόματα

-450 ευρώ κατώτατος μισθός

-ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ επικουρικών 30%

-ΕΚΟΨΑΝ έως 120 ευρώ το μήνα

ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

-Πρόστιμο 100 ευρώ στις δηλώσεις

-Ενιαίος ΦΠΑ στο 19% ή στο 21%

-Χωρίς εισφορές μισθοί έως 300 ευρώ.

-ΦΠΑ στους αγρότες-ενοίκια

-Κατάργηση έκπτωσης τόκων δανείων

-Κατάργηση χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά.

-Φόρος υπεραξίας ακινήτων.

-Φόρος στο κρασί.

-Κατάργηση φόρου υπέρ τρίτων

-Κατάργηση φόρου πολυτελείας

-Αύξηση φόρου στα μεταχειρισμένα ΙΧ.

ΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ

Εργαζόμενος χωρίς παιδιά με μισθό 1.200 ευρώ

ΧΑΝΕΙ 40 ευρώ το μήνα

-25 λόγω αφορολογήτου

-15 λόγω κεφαλικού φόρου

Εργαζόμενος με δύο παιδιά και αποδοχές 1.500 ευρώ

ΧΑΝΕΙ 60 ευρώ το μήνα

-25 από αφορολόγητο

-35 από κεφαλικό φόρο

Συνταξιούχος με 1.000 ευρώ

ΧΑΝΕΙ 35 ευρώ το μήνα

-20 λόγω αφορολογήτου

-15 λόγω κεφαλικού φόρου

ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ελευσίνα – Κόρινθος ΙΧ 3,20 ευρώ

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου 13,20 ευρώ

Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα 1,90- 2,50 ευρώ

Αθηνών – Λαμίας 2,10- 2,55 ευρώ

Μαλιακός – Κλειδί 1,10- 3,10 ευρώ

4 ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ

1. Φόροι στα αγροτεμάχια

2. ΦΠΑ στους αγρότες

3. ΦΠΑ στα ενοίκια

4. Φόρος στα εκτός σχεδίου

Τέλος στο ΦΠΑ των νησιών

ΜΙΣΘΟΙ

ΕΛΛΑΔΑ 750 ευρώ

Ισπανία 745 ευρώ

Σλοβενία 745 ευρώ

Μάλτα 665 ευρώ

Πορτογαλία 566 ευρώ

Πολωνία 349 ευρώ

Τσεχία 319 ευρώ

Σλοβακία 317 ευρώ

Λετονία 281 ευρώ

Ουγγαρία 280 ευρώ

Εσθονία 278 ευρώ

Λιθουανία 232 ευρώ

Ρουμανία 157 ευρώ

Βουλγαρία 123 ευρώ

TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

-Θα κόβεται σε 4 μήνες

-Αρμόδιος ο έφορος

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

1. Να έχουν προστατευόμενα μέλη όλα τα παιδιά

2. Εισόδημα 30.000

3. Πληρώνει ο επικαρπωτής με το μεγαλύτερο ποσοστό συνιδιοκτησίας

4. Δικαίωμα απαίτησης από τρίτους


ΠΗΓΗ

Η απόδειξη της κακίας του Θεού



- Θα σας αποδείξω: αν υπάρχει Θεός, είναι κακός. Ο Θεός δημιούργησε όλα όσα υπάρχουν. Αν ο Θεός δημιούργησε τα πάντα, δημιούργησε και το κακό, που σημαίνει, ότι ο Θεός είναι το κακό.

- Συγγνώμη, δάσκαλε. Το κρύο υπάρχει;

- Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Και βέβαια υπάρχει. Έχετε κρυώσει ποτέ;

- Στην ουσία, το κρύο δεν υπάρχει. Σύμφωνα με το νόμο της φυσικής, αυτό, που εμείς θεωρούμε ως κρύο, ουσιαστικά είναι απουσία της θερμότητας. Δάσκαλε, υπάρχει το σκοτάδι;

- Και βέβαια υπάρχει.

- Κάνετε λάθος, κύριε. Ούτε το σκοτάδι υπάρχει. Το σκοτάδι στην πραγματικότητα είναι απουσία του φωτός. Εμείς μπορούμε να ερευνήσουμε το φως, όχι το σκοτάδι. Το κακό δεν υπάρχει. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως και το σκοτάδι και το κρύο. Ο Θεός δεν δημιούργησε το κακό. Το κακό είναι αποτέλεσμα όταν ο άνθρωπος δεν έχει την αγάπη του Θεού στην καρδιά του.

Τὸ γύρισμα τῆς γλώσσας στὰ ἑλληνικά εἶναι πρωτοβουλία τοῦ www.agiazoni.gr

Αλμπερτ Αϊνστάιν (1879 – 1955)

ΠΗΓΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ!

Τι πληρώνουν οι Αγιορείται οι φιλοπάτριδες και φιλογενείς

Επειδή το πλείστον του Ελληνικού λαού, μηδέ των αξιοτίμων βουλευτών και υπουργών εξαιρουμένων, έχει άγνοια της φιλοπατρίας και φιλογενείας των Αγιορειτών, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Αγιορείται Πατέρες, ότε ετέθη υπό των μεγάλων Δυνάμεων το θέμα της ενταξεως του Αγίου Όρους μετά την απελευθερωσιν από τον Τουρκικον ζυγόν, το πού θα ανήκη, σύσσωμοι υπέγραψαν την επιθυμίαν των και την θέλησίν των, να ενσωματωθή εις τό τότε Ελληνικον Βασίλειον, την στιγμήν που σκοτειναί δυνάμεις, παντοιοτρόπως ενεργούσαι ηγωνίζοντο υπέρ της διεθνοποιήσεώς του.

Δι' όλον αυτόν τον αγώνα υπέρ της εντάξεως εις τον Ελλαδικόν κορμόν τί έπραξεν το τότε κράτος; Το ανεγνώρισεν; Τι έκαμεν τότε; Αυξήθηκεν με μιαν επιπλέον χερσόνησον που αποτελούσεν το μήλον της έριδος, φάρον φωτεινόν μουσείο ζων της πάλαι ποτέ Αγίας Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, θησαυροφυλάκειον των οσίων και ιερών της πίστεως και της ρωμιοσύνης.

Μήπως τώρα αυτά ελησμονήθησαν; Μήπως έπρεπε αυτά να διδαχθούν; Μήπως αυτά έπρεπε να τα γνωρίζη ο λαός κάτι που ποτέ δεν έγινε; Φοβούμαι ότι με την υπάρχουσαν άγνοιαν βαδίζομεν προς εκεί. Οτε τότε δεν ηδυνήθησαν να το πραγματοποιήσουν τώρα προφασιζόμενοι προφάσεις εν αμαρτίαις και με εξιλαστήριον θύμα τον Καθηγούμενον Αρχιμανδρίτην Γέροντα Εφραίμ, και στηριζόμενοι εις αβασίμους και αστηρίκτους και αδίκους κατηγορίας προσπαθούν παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως να γενή αυτό που τότε δεν εκατορθώθη. Μη γένοιτο.

Εις τα τραγικά, αναληθή και αδίκως διαδραματισθέντα, κατά του Αγιωνύμου Όρους, εν τω προσώπω του Βατοπαιδινού Καθηγουμένου Γέροντος Εφραίμ, όστις υπομένη πάσαν θλίψιν και στεναχώριαν δια την Βασιλείαν των Ουρανών, επίκαιρος είναι ο λόγος του Υμνογραφου κατά την Μεγάλην Πέμπτην (Σ.Σ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ). «Λαός μου τι εποίησα σοι και τι μοι ανταπέδωκας; Αντί του μάνα, χολήν, αντί του ύδατος, όξος, αντί του αγαπάν με, Κελλίω προσεδήσατε».

Ενθυμηθήτε και σεις προσφυγικό στοιχείο, πρόσφυγες της δευτέρας και τρίτης γενιάς της Βορείου Ελλαδος, ότι διαμένετε εις εκτάσεις γης που εδωρήθησαν υπό των Ιερών Μονών του Αγίου Όρους. Μάθετε ότι εδώθησαν εις τους προγόνους σας, εξ όλης της καρδιάς χωρίς δυσανασχέτησιν από τους Αγιορείτας, ΟΤΕ αυτοί ευρέθησαν εις την Ελλάδα «διωκόμενοι, υστερούμενοι, κακουχούμενοι.»

Αναλογισθήτε, όσοι αξιοποιήσατε την δωρηθείσαν περιουσίαν, εις τους προγόνους σας, ότι σεις ευρέθητε εις την ευεργετικοτέραν θέσιν, εξ όλων των προσφύγων, γενόμενοι κάτοχοι, «φιλέτων», αποδειχθέντες καλοί διαχειρισταί και οικονόμοι των δωρηθέντων.

Τι θα είχατε εάν αυτά δεν εδίδοντο; Η φιλογένεια των Αγιορειτών δεν επέτρεπεν και άλλην ταλαιπωρίαν των προσφύγων Ρωμιών αδελφών των και, δια τούτο έπραξαν ως έπρεπεν. Γνωρίσατε δε ότι έναντι αυτών των χιλιάδων εκτάσεων το Άγιον Όρος έλαβεν ψιχία και όμως τα αξιοποίησεν. Δόξα τω Θεώ.

Έχοντες λοιπόν κατά νουν τα ανωτέρω μέγιστα ευεργετήματα, δηλαδή, την μετ επιμονής ζητηθείσαν ένταξιν του Αγιωνύμου Όρους εις την φιλτάτην ημών πατρίδα, αφ ενός και, αφ ετέρου, την προς τους δυστυχείς πρόσφυγας, του 1922-24 παραχώρησιν της Μοναστηριακής περιουσίας, παύσατε Έλληνες τον πόλεμον κατά του Αγίου Όρους και των αυτού και κατ’ επέκτασιν κατά της Εκκλησίας διότι ο φθόνος και η αχαριστία που βασιλεύουν εις την ταλαίπωρον χώραν μας και υποφέρει τα πάνδεινα τώρα και, τις οίδεν ακόμη, θα τιμωρηθούν ποικιλοτρόπως, διότι Δίκαιος Κύριος και, δικαιοσύνας ηγάπησεν, ευθύτητας οίδεν το πρόσωπον Αυτού. «Μη καταφέρεσθε κατα του Αγίου Όρους αλλά να είσθε υπερήφανοι που ευρίσκεται εις την Ελλάδα και αποτελεί φάρον και σχολείον δι' όλους. Κλείσετε τα αυτιά σας και εις τους δημοσιογραφίσκους οι οποίοι, «ως κορακες, κρα, ερεύγονται κατά τους αρχαίους, αλλ’ ακούσατε τους έγκριτους αυτών, οι οποίοι και γνώσται είναι των πραγμάτων και των θεμάτων και δίκαιοι εις τας κρίσεις των και αντικειμενικοί. Δεν πωλούν την ιδιότητά των εις τους τυχόντας έναντι μεγάλης προβολής των.

Κυβερνήται και κυβερνόμενοι, διαφυλαξατε το Άγιον Όρος ως κόρην οφθαλμού καθώς και αυτό διαφυλάξεν και διατηρήσεν επί αιώνας την εθνικοθρησκευτικήν μας κληρονομίαν και την παρέδωσαν όπως έπρεπεν μέχρις των ημερών μας. Μη γένητε συμμέτοχοι εις το έγκλημα της διώξεως και του διεθνισμού. Η ιστορία έχει γράψει πολλούς Εφιάλτας μη συγκαταριθμηθήτε και σεις με αυτούς. Το Άγιον Όρος ανήκη εις την Ελλάδα. Το Άγιον Όρος φυλλάτει την Ελλάδα.

Σπυρίδων Μοναχός Μικραγιαννανίτης

ΠΗΓΗ

Τούρκοι στρατιώτες απήγαγαν 2 Ελληνοκύπριους στη Δερύνεια!

Image

Τούρκοι στρατιώτες και όχι Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί -όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν- απήγαγαν δύο Ελληνοκύπριους στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Πέργαμος, κοντά στη Δερύνεια. Οι δύο πολίτες, ηλικίας 42 και 33 ετών, είχαν πάει εχθές το μεσημέρι για να μαζέψουν άγρια σπαράγγια και από τότε αγνοείτο η τύχη τους.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο οχήματα με Τούρκους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, τους ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και τους έσυραν στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κρατούνται μέχρι τώρα.

Έχουν κινητοποιηθεί τόσο η Εθνοφυλακή και η Αστυνομία, όπως αναφέρει σχετικά το zougla.gr, ενώ ειδοποιήθηκε και η δύναμη των Ηνωμένων Εθνών. Στην Λευκωσία προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, καθώς θεωρούν ότι η κίνηση έχει να κάνει με την στρατηγικής σημασίας συμφωνία μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ για την οριοθέτηση των περιοχών Έρευνας και Διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των δύο κρατών, όπου πρακτικά μοιράζεται η νοτιοανατολική Μεσόγειος μεταξύ των δύο χωρών. Κάτι που έχει ενοχλήσει σφόδρα την Άγκυρα που είχε προειδοποιήσει ότι θα αντιδράσει.

Από την Δευτέρα είχαν παρατηρηθεί στην τουρκοκρατούμενη περιοχή της Λευκωσίας κινήσεις και μεταφορές στρατευμάτων από τα βόρεια του νησιού, ενώ γενικά οι πρόσβαση στις τουρκοκρατούμενες περιοχές είχε δυσκολέψει, αναφέρουν τοπικές πηγές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

To ηφαίστειο της Σαντορίνης κοιμάται... με το ένα μάτι ανοιχτό

Image

Η σεισμική δραστηριότητα που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στη Σαντορίνη, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των γεωλόγων. Το νησί του Αιγαίου, χρωστά τη μοναδική ομορφιά του στο ηφαίστειο και το ηφαίστειο δεν «κοιμάται». Ωστόσο, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν προμηνύουν κάτι καταστροφικό.

Όπως γράφει σήμερα το «Βήμα», σε αντίθεση με τους σεισμούς, που δεν μπορούν να προβλεφθούν, τα ηφαίστεια «προειδοποιούν» και μια έκρηξη μπορεί να προβλεφθεί.

Ο αναπληρωτής καθηγητής της Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Παπαδημητρίου, εξηγεί ότι «το ηφαίστειο βρίσκεται στη φάση της αναδόμησης». Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του ηφαιστείου, αλλά καθησυχάζει λέγοντας ότι ακόμη και αν συμβεί κάτι τέτοιο, «δεν θα είναι καταστροφικό».

Ο Κ.Παπαζάχος που μελετά με προσοχή τη Σαντορίνη θυμάται ότι και την περίοδο 1994-2000, υπήρξε σεισμική δραστηριότητα και μετακίνηση μάγματος, αλλά δεν έγινε καμία έκρηξη.

Οι σεισμολόγοι και οι γεωλόγοι κάνουν συνεχείς μετρήσεις και παρατηρήσεις. Εξετάζουν κάθε στοιχείο που μπορεί να τους δώσει πληροφορίες για τη συμπεριφορά και την κατάσταση του ηφαιστείου. Όπως λένε, ακόμη και οι ψαράδες έχουν ενημερωθεί και μπορούν να βοηθήσουν, αναφέροντας – για παράδειγμα – αλλαγές στο χρώμα ή τη διαύγεια του νερού της θάλασσας, που μπορεί να μαρτυρά αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα ή άλλων αερίων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr