ΑΝΑΨΕ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


Δυστυχώς η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει. Η κατάρριψη των δύο ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ δεν έγινε τυχαία. Την ΣΥΡΙΑΚΗ αεράμυνα αυτήν την στιγμή την χειρίζονται ΡΩΣΟΙ διότι η αεράμυνα αυτή πρωτίστως προστατεύει την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
- Επομένως τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ τα έριξαν ΡΩΣΟΙ.
- Αυτό όμως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως απάντηση των ΡΩΣΩΝ στην κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει αρμάδα( η οποία έχει και ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ)  στην ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ώστε να παρακολουθήσει την κάθοδο ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ:

-Ποιά θα είναι η απάντηση του ΝΑΤΟ και της ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

- ΜΗΠΩΣ η ΚΥΠΡΟΣ επειδή πήγε για ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ;

-  ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

- ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ.

- ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ (ΜΙΚΡΑ ή ΜΕΓΑΛΑ) ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ....
ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

1.    Διότι υπηρετούν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός της ΓΗΣ Επομένως τους βολεύει ο πόλεμος. ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ να μας βρουν απροετοίμαστους(τρόφιμα, φάρμακα) ώστε να πεθάνουν όσο γίνεται πιο πολλοί.
2.    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ (ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ)Τους έχει τρομάξει πάρα πολύ ότι τα γεγονότα ταυτίζονται με τις προφητείες των γερόντων της ορθοδοξίας και προσπαθούν ακόμα και οι δικοί μας ( οι έλληνες παγκοσμιοποιητές) να γίνει ο πόλεμος χωρίς όμως να συμβεί το τελικό αποτέλεσμα που λένε οι προφητείες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...;;; ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...!!!



ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΙΜ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ! 


Στην περιοχή κόμβος Γιοφύρου Ηρακλείου, 6-7 άγνωστοι δράστες για προσωπικούς λόγους επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς σε έναν άνδρα τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, ενώ ένας εξ αυτών με σιδερογροθιά τον τραυμάτισε στο πρόσωπο. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 29χρονου, ο οποίος ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθη ως ένας εκ των δραστών. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ...


''Συνελήφθη σήμερα (22-06-2012), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με πέντε (5) συνεργούς του, χθες (21-06-2012) το βράδυ, επιτέθηκαν σε 26χρονο ημεδαπό τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος και όπως προέκυψε ήταν ένα από τα άτομα που συμμετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών της επίθεσης.''




ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ... ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ. ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ...

ΠΗΓΗ

Η Συρία δεν ζήτησε συγγνώμη για την κατάρριψη!



Διαψεύδεται ότι "Η Συρία ζήτησε συγγνώμη για την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού", όπως δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν. Τα συριακά μέσα διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Τούρκου πρωθυπουργού και δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο από την πλευρά της συριακής κυβέρνησης.


Προφανώς η δήλωση έγινε από τον Ρ.Τ.Ερντογάν για να διασκεδαστεί σε κάποιο βαθμό η απίστετη ξεφτίλα της τουρκικής Αεροπορίας. Αν έγινε και αυτή η δήλωση, γιατί το περιβάλλον του Ρ.Τ.Ερντογάν διέψευσε ότι έγινε καν τέτοια δήλωση από τον Τούρκο πρωθυπουργό.


Στην Τουρκία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, αλλά ο αντίκτυπος από τα γεγονότα είναι πολύ ισχυρός, ενώ και οι ΗΠΑ είναι σαφές ότι έχουν ταραχθεί από την εξέλιξη.


Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες για να φανεί αν το θέμα πάει προς εκτόνωση με τους δυτικούς και την Τουρκία να υποχωρούν ή να κλιμακώνουν οπότε η περιοχή "θ'αρπάξει φωτιά". Και είμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη φωτιά...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κλιμάκωση στην Συρία - Η αποκάλυψη του μακαριστού Αντώνιου Σιατίστης



Πέρυσι στις 11/08/11 είχαμε προβεί στην αποκάλυψη :
του μακαριστού μητροπολίτη Αντώνιου Σισανίου και Σιατίστης η οποία έγινε λίγο πριν κοιμηθεί, πριν 7 χρόνια!
Σήμερα, είχαμε ένα σοβαρό περιστατικό στην Συρία :
Δεν ξέρει κανείς εάν αυτό το περιστατικό θα είναι η έναρξη του "κακού" αλλά είναι φως φανάρι πως εμείς πρέπει ήδη να αρχίσουμε να προσευχόμαστε πιο έντονα... 

Ο Αντώνης Σαμαράς για την συγκυβέρνηση

ΤΑ .. ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ‏



Προσέξτε ιδιαιτέρως αυτά που λέει στο τέλος για τον καφέ
  • Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο.
  • Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο.
  • Σε ένα λίτρο βραστό νερό βάζουμε 10 φακελάκια τσάι μέντα το αφήνουμε στο ψυγείο και πίνουμε ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 1 εβδομάδα (μαύρα ούρα το πρωί) κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό.
  • Βρασμένη ρίγανη και κανέλα για τον πυρετό
  • Βρασμένη ρίγανη για διάρροια και γαστρεντερολογικά
  • Δυο τρία κρυσταλλάκια μαστίχα στο νερό για δυσπεψία, να ρίχνει την πίεση (130 ασθένειες)
  • Γλυκάνισο βρασμένο σαν τσάι για τους πόνους της περιόδου.
  • Στο κρύωμα βάζουμε δίπλα στο κρεβάτι μας μια φέτα κρεμμύδι με κανέλα για να τραβάει τα μικρόβιο (ιωνιστής).
  • Μισό κρεμμύδι σε μια λεκάνη ρίχνουμε βραστό νερό και κάνουμε εισπνοές ξεβουλώνει την μύτη.
  • Όταν μαγειρεύουμε μοσχάρι, φακές ή σπανάκι ρίχνουμε σταγόνες πορτοκάλι για να αφομοιώνεται το σίδηρο ( όχι φέτα όχι ξύδι).
  • Το κατακάθι του καφέ κάνει καλό πήλινγκ στο πρόσωπο και διώχνει την κυτταρίτιδα από το σώμα.
  • Σε ένα μπουκάλι βάζουμε χαμομήλι βρασμένο και μια κουταλιά σόδα, για φαγούρες και εκζέματα και στην ευαίσθητη περιοχή.
  • Μαύρο τσάι ,κάνουμε ποδόλουτρο κάθε βράδυ για 20-30 μέρες για τους μύκητες του δέρματος.
  • Ποδόλουτρο με 1 κουταλιά σόδα 1 κουταλιά αλάτι χοντρό και 1 κουταλιά πράσινο σαπούνι για τους μύκητες των νυχιών.
  • Σε ελληνικό καφέ στάζουμε 10 σταγόνες λεμόνι για τις ημικρανίες και τον πονοκέφαλο.
  • Τσουκνίδα βρασμένη ρίχνει την πίεση.
  • Χυμό από λεμόνι σκέτο ,ρίχνει την πίεση.
  • Εχινάκια μέσα στο φαγητό σαν μπαχαρικό στο τέλος του βρασμού για να παίρνουμε βιταμίνη (σαν 30 πορτοκάλια) και ενισχύει τον μεταβολισμό.
  • Ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα δίνει διαύγεια.
  • Πράσινο αλάτι ( με πράσινα γράμματα) δεν προκαλεί φούσκωμα δεν ανεβάζει την πίεση.
  • Ρόφημα κανέλας ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
  • Χυμό από βρασμένο λάχανο για εντριβή σε μέση και αυχένα διώχνει τον πόνο.
  • Χυμό από τρία λεμόνια και 1 κουταλιά μέλι τα βάζουμε στο ψυγείο και πίνουμε  1 κουταλιά της σούπας κάθε πρωί για απόφραξη των αρτηριών......
  •  
  •   
  • Όταν πέσει κάποιος κάτω αν είναι με κλειστά μάτια είναι λιποθυμία και του σηκώνουμε τα πόδια σε ορθή γωνία για να πάει αίμα στο κεφάλι.  Αν είναι με ανοιχτά μάτια είναι εγκεφαλικό χτυπάμε λίγο την μύτη για να βγει αίμα ή τρυπάμε με μια βελόνα  ένα δάχτυλο του αριστερού χεριού εκτός από τον αντίχειρα (πάει κατευθείαν στην καρδιά).
  • Αν έχει πόνους στο στήθος και χτυπάνε πίσω στην πλάτη και μουδιάζει το χέρι είναι καρδιά βάζουμε μια ασπιρίνη κάτω από την γλώσσα.
  • Σε έγκαυμα ρίχνουμε οινόπνευμα και μετά απλώνουμε επάνω ασπράδι αυγού δεν αφήνει κανένα σημάδι.
  • Σε δηλητηρίαση από χλωρίνη ή χάπια δίνουμε να πιεις ασπράδι αυγού εγκλωβίζει τις ουσίες.
  • Αν βάλει το παιδί κάτι στην μύτη του βάζουμε να εισπνεύσει πιπέρι και φτερνίζετε και το βγάζει.
  • Ο καφές με το γάλα κάνει μούχλα στο στομάχι.
  • Ο νεσκαφέ είναι χημικό που γίνεται σαν κόλα στο στομάχι.

Ε.Λιάσκα: "Η Χρυσή Αυγή χρεοκόπησε την Ελλάδα;"



Η γνωστή νεαρή ηθοποιός Ελένη Λιάσκα δεν φοβήθηκε από την εκστρατεία τρόμου κατά της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την συμπαράστασή της στο κόμμα των "σκληρών" της δεξιάς μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. H νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο σίριαλ το «Καφέ της Χαράς».


Ιδού η άποψή της για τη Χρυσή Αυγή, το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη αλλά και την κ. Δούρου:


«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει. Οι βουλευτές μας. Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της Χρυσής Αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Η Χρυσή Αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η Χρυσή Αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες. Η Χρυσή Αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό, κάτω από άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...


Ανοίξτε τις τηλεοράσεις, και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο. Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια, μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, πού βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;


Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Χρυσή Αυγή. Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.


Ο μόνος λόγος που έγιναν ξανά εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η Χρυσή Αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην Bουλή. Για να μην φωνάζει. Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα, πώς τα εξαγοράζεις; Πώς εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους;


Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.


Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.


Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση. Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να “ψέλνει” ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την χρυσή αυγή..


500 χρόνια κυρία Δούρου μάς γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοί σας και η Βουλή μέσα στην οποία ο λαός σάς ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».






Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

“666 Park Avenue”: Η νέα τηλεοπτική σειρά του ABC



Μετά την υβριστική για τους χριστιανούς τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "Good Christian B*tches", το εβραιοκρατούμενο αμερικάνικο κανάλι ABCετοιμάζεται τώρα για την πρεμιέρα της σειράς "666Park Avenue", το φθινόπωρο του 2012. Υποτίθεται ότι βασίζεται στο μυθιστόρημα με το ίδιο όνομα, (το οποίο αναφέρεται σε μια πολυκατοικία στο Μανχάταν των οποίων οι ένοικοι είναι μάγισσες).

 Όπως μας ενημερώνει ιστοσελίδα:

«Εάν μπορούσες να κάνεις μια ευχή, ποια θα ήταν; Και τι θα έκανες για να τη δεις να πραγματοποιείται; Στη λεωφόρο 666 Parkόλα τα όνειρα και οι επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Απλά πρόσεχε τι θα ευχηθείς γιατί το τίμημα μπορεί να είναι η ίδια σου η ψυχή… Καλώς ήρθατε στο TheDrake, την πολυτελή πολυκατοικία της ανατολικής πλευράς τουManhattan. Το The Drake είναι ιδιοκτησία του Gavin Doran(Terry OQuinn – Lost) και της όμορφης συζύγου του Olivia(Vanessa Williams – Desperate Housewives). Το The Drakeαποτελεί την κατοικία πολλών ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι ζουν μέσα στην αγκαλιά σκοτεινών υπερφυσικών δυνάμεων. Νομίζουν ότι όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τη στιγμή που ανακαλύπτουν ότι έχουν κάνει συμφωνία με τον διάβολο…» Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο David Wilcox(παραγωγός του «Fringe») που έγραψε και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα της Gabriella Pierce. Παραγωγός της σειράς είναι οMatt Miller («Chuck») ενώ πρωταγωνιστούν οι Terry OQuinn(Lost), Vanessa Williams (Desperate Housewives), Dave Annable(Brothers & Sisters), Rachael Taylor (Greys Anatomy), RobertBuckleyHelena MattssonSamantha LoganErik Palladino.

Εδώ το trailer:


Η Olivia Doran, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου, ελπίζει ότι ηJane θα μυήσει τον σύζυγό της στην πραγματική ατζέντα του Ντρέικ. Όλα αυτά φαίνονται παρόμοια με το ‘Μωρό της Ρόζμαρι’, την ταινία του Ρομάν Πολάνσκι. Σε αυτή την ταινία, σε ένα νεαρό ζευγάρι προσφέρεται επαγγελματική ανέλιξη από τους γείτονές τους μετά τη μετακόμισή τους σε ένα φανταχτερό κτίριο που ονομάζεται " the Bramford." Τελικά μαθαίνουν ότι οι γείτονές τους ανήκουν σε σατανιστική ομάδα που προσπαθεί να φέρει τη γέννηση του Αντιχρίστου .

Στην πρώτη φωτογραφία το Bramford από την ταινία Το Μωρό της Ρόζμαρι και στην δεύτερη το καστ της σειράς με τον δράκο ως λογότυπο.

Στο: 06 και: 10 του τρέιλερ φαίνεται για λίγο το Drake. Προσέξτε την ομοιότητα με το κτίριο Bramford από το Μωρό της Ρόζμαρι.
Όπως φαίνεται στο άρθρο για το χάραγμα του Θηρίου, υπάρχει ένα σχέδιο σε εξέλιξη να προωθηθεί ο αριθμός 666 στην κοινωνία με ένα σχεδόν υποσυνείδητο τρόπο. Και όλα αυτά έχουν κάποια σχέση, καθώς το χάραγμα του θηρίου θα είναι μια καινοτομία σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος, εκτός από εκείνους που πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, θα το αποδεχτούν και θα το θέλουν. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι σημαντικό να παρουσιάζονται συνεχώς και οπουδήποτε, αποκρυφιστικά σύμβολα, να κυκλοφορούν βιβλία, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για βαμπίρ, μάγισσες, τον Σατανά, ακόμα και τον ίδιο τον Αντίχριστο, ώστε να μειωθεί η ικανότητα διάκρισης της κοινωνίας. Επειδή ο σκοπός είναι όλη η ανθρωπότητα να υποκύψει τελικά σε ένα σατανικό σύστημα, πρέπει να γίνει συστηματική δουλειά για να σπάσει κάθε ηθικός φραγμός της κοινωνίας.
Ο φόβος του Θεού πρέπει να αφαιρεθεί από τις καρδιές των ανθρώπων και την κοινωνία. Και πρέπει το κακό/διαβολικό να φαίνεται διασκεδαστικό, αβλαβές και ελκυστικό, έτσι ώστε ο κόσμος να αφεθεί ανεξέλεγκτος να τρέξει να ικανοποιήσει κάθε σκοτεινή επιθυμία του. Ακριβώς όπως στο ‘666 Park Avenue’, όπου οι κάτοικοι θέλουν να μείνουν εκεί, δελεαζόμενοι από τις υπερφυσικές απολαύσεις που το κτίριο είναι σε θέση να τους παρέχει, έτσι και οι άνθρωποι θα εκπλαγούν και θα εντυπωσιαστούν από την πρώτη εμφάνιση του Αντίχριστου
Η θεοσοφίστρια Alice Bailey, μαθήτρια της Μπλαβατσκυ και συγγραφέας του βιβλίου "Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας", που περιγράφει το σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και την ‘πνευματική αλλαγή’, που θα φέρει στο προσκήνιο το "Χριστό της Νέας Εποχής", έγραψε ότι η κατήχηση στις " μυστηριακές θρησκείες "- αποκρυφοστικά και εσωτεριστικά παγανιστικά τελετουργικά, είναι απαραίτητη ώστε η κοινωνία να είναι έτοιμη να αποδεχτεί τον «Χριστό της Νέας Εποχής». Η Bailey, που ήταν θεωρητική του Σατανισμού-Εωσφορισμού, ξεκίνησε την εκδοτική εταιρεία με το όνομα«Lucifer Trust» και είχε τα γραφεία της στην 666 United NationsPlaza. , αλλά αργότερα μετακόμισε και άλλαξε το όνομά της εταιρίας στο πιο αθώο, «Lucis Trust».
Οι σκάλες σχηματίζουν τον αριθμό 6
Όπως μπορεί να δει κάποιος στο trailer, το κτίριο είναι στην πραγματικότητα "999 Park Avenue", αλλά ένας πυροβολισμός αποκαλύπτει ότι το απαίσιο κτίριο είναι στην πραγματικότητα "666". Αυτό είναι σύμφωνο με το Απόκρυφο Νόμο της Αντιστροφής που δίδασκε ο σατανιστής Aleister Crowley. Στην ουσία πρόκειται για μια μορφή μαντείας που γίνεται με το να διαβάζεις, να τραγουδάς, να μιλάς ή να κάνεις πράγματα ανάποδα.

Καθώς η κοινωνία όλο και περισσότερο «συνηθίζει», αποδέχεται και αγκαλιάζει τον αποκρυφισμό και το σατανισμό, είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι του Θεού να μιλήσουν ανοιχτά για τον ερχομό του Αντιχρίστου, του ψεύτικου ‘Μεσσία’ που θα εμφανιστεί ως ο «χαρισματικός ηγέτης» που θα φέρει την ειρήνη και την ασφάλεια σε όλη την ανθωπότητα, αλλά θα αποδειχθεί ότι θα είναι ο πιο ανελέητος τύραννος που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ...!




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΤΚΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΧΛΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ...

ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Το σχόλιο που έγραψε στο twitter για τη Χρυσή Αυγή και τους ψηφοφόρους της, έβαλε σε μπελάδες τη Νατάσα Μποφίλιου, η οποία όχι μόνο δέχτηκε σειρά απειλών για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα, αλλά έφτασε σε σημείο να καλεί προληπτικά την αστυνομία στις συναυλίες της.
Στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν "μωρή καρ...λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα" και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν».

iefimerida.gr

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ...! ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ...!!!


ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!! ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΤΟΤΕ...


ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ", ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Κ.Ο.Κ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ...

Επειδή κάποιοι θέλουν να δείξουν ότι "δεν κατάλαβαν" και άλλοι προσπαθούν να κάνουν και μαθήματα Δημοκρατίας,θα κάνουμε μία επισήμανση σχετικά με το δημοσίευμα μας,περί διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στις ΕΔ.

Ουδείς ζήτησε να διερευνηθεί ΠΟΙΟΙ ψήφισαν Χρυσή Αυγή.Αυτό που ενδιαφέρει είναι ΠΟΣΟΙ.Και όπως πολύ απλά προέκυψαν νούμερα για τους αστυνομικούς έτσι μπορούν να προκύψουν και για τους στρατιωτικούς.

Γιατί θα πείτε; Για να αναλυθούν τα αίτια που οδηγούν έναν αστυνομικό και έναν στρατιωτικό σ΄ αυτή την επιλογή.Όχι για να ...τιμωρηθεί.Αλλά για να γίνει κατανοητή η εκλογική του συμπεριφορά. Τόσο απλά.

Γιατί ειδικά για τη Χρυσή Αυγή θα πείτε κι όχι για τ΄ άλλα κόμματα.Γιατί πολύ απλά η οργάνωση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο απορρίπτει λεκτικά τον κοινοβουλευτισμό αλλά από τα πρώτα δείγματα γραφής της θα επιχειρήσει να τον εξευτελίσει.Και αυτό δεν είναι επιτρεπτό από κανέναν.Πολύ περισσότερο από τις ΕΔ.

 Και κάτι τελευταίο για όσους κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας.Η οργάνωση του κ.Μιχαλολιάκου έχει πάρει μόλις 6%.Αυτό είναι το ποσοστό της .Υπάρχει ένα 94% που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ Χρυσή Αυγή. Συνεπώς το 6% δεν θα κάνει άνω κάτω με το έτσι θέλω μια ολόκληρη χώρα. Αυτά για όσους δεν καταλαβαίνουν. onalert.gr


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ... ! ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ...! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ!

ΠΗΓΗ

Ινδός βίασε γυναίκα με νοητική στέρηση στα Ιωάννινα!


Mια φρικτή εμπειρία έζησε μια γυναίκα με νοητική στέρηση στα χέρια ενός αλλοδαπού, ο οποίος την βίασε στα Iωάννινα.Σύμφωνα με το protothema.gr, o αδίστακτος αλλοδαπός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα της άτυχης γυναίκας για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θύμα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε σε βάρος της και να καταφύγει στην Αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και η έκθεση διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια.

Ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στην χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για όλα και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ακόμα και ένα 12χρονο κοριτσάκι ξέρει την αλήθεια

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΣΤΑΥΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


agia_sofia_stauroi-1-naiΈνα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί! Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.
Και δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα κάποιος, είναι δυνατόν να «πότισαν» από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική στρώση του σοβά; Και γιατί να εμφανιστούν μόνο οι σταυροί και να μην εμφανιστούν και οι υπόλοιπες τοιχογραφίες-αγιογραφίες, οι οποίες είναι και σε ψηφιδωτή μορφή (δηλαδή αποκλείεται ο «τυχαίος» εμποτισμός, αφού το επιστρωθέν υλικό είναι ψηφίδα);
agia_sofia_stauroi-2-naiΑκόμη όμως και εάν επρόκειτο για καλυμμένες με σοβά αγιογραφίες, αποτελεί πολύ παράδοξο γεγονός να μην φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά να αποτυπώνονται στον φωτογραφικό φακό! Τότε έχουμε μία παραδοξότητα, που ίσως θα πρέπει να ελεγχθεί.. Αγιογράφος, που έχει εργαστεί και σε ψηφιδωτές εικόνες, λέει χαρακτηριστικά:
«Για να καταλάβετε μιλάμε για ένα αδρανές υλικό π.χ. πέτρα (όπως τα ψηφιδωτά) είναι αδύνατον να αποδώσει χρώμα ως χημική αντίδραση στον νωπό σοβά (όχι και μόνο εμπεριέχει ασβέστη) ώστε να απεικονίσει το σχήμα Σταυρού»... Οι σταυροί όπως όλοι παρατηρούμε είναι ορθόδοξοι (ισοσκελείς) βυζαντινοί και αποτελούν σύγχρονο φαινόμενο (των τελευταίων μηνών...).
Για την περίπτωση που πρόκειται για μεταλλικούς σταυρούς που οξειδώθηκαν, αγιογράφος είπε: «Και όπως και εσείς θα γνωρίζετε το σίδερο με συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου και τις ατελείωτες καιρικές συνθήκες προκαλεί οξείδωση και το κόκκινο χρώμα (σκουριά) απλώνεται σαν καρκίνωμα. Οπότε σε ένα αριστούργημα σε όλους τους τομείς σε καμία περίπτωση δεν θα βάλανε υλικό από σίδερο... Επίσης, αν μπορείτε να φανταστείτε, όλος ο Ναός και τα άλλα αρχιτεκτονικά κτίσματα σε όλης της Βυζαντινής Περιόδου αποτελείται από κομμάτια κεραμικών, ασβέστη, ποταμίσια άμμος, χαλίκι και ατελείωτα... αυγά!
Αξίζει όμως να σταθούμε και στην περίπτωση της μη συμμετρίας των σταυρών με τα υπόλοιπα (μεταγενέστερα προφανώς) ισλαμικά σχήματα. Και αυτή η μη συμμετρία προδίδει πως καμία σχέση δεν έχουν οι σταυροί με την μετέπειτα διακόσμηση του ναού. Κανείς αγιογράφος δεν θα καλλιτεχνούσε παραβιάζοντας την λογική της καλαισθησίας, πόσο δε μάλλον στην περίπτωση του Ναού της Αγίας Σοφίας που αποτελούσε (και συνεχίζει να αποτελεί) πραγματικό κόσμημα στον χώρο της τέχνης και της αρχιτεκτονικής.
Πώς εξηγείται όμως πως οι σταυροί βρίσκονται παντού μέσα στην Αγία Σοφία και συγκεκριμένα στα τέσσερα θολωτά σημεία; Κάποιοι μιλούν για θαύμα...(στην φωτογραφία βλέπετε το αρκετά μεγάλο πάχος του σοβά, που φρόντισαν να βάλουν οι Τούρκοι για σειρά εκατονταετιών, προκειμένου να αποκρύψουν με απόλυτη βεβαιότητα τις αγιογραφίες και τα ψηφιδωτά του Ναού της Αγίας Σοφίας). (tromaktiko.blogspot.com)

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ



ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 
Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ.
Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑ
ΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Όπως γράψαμε παλιότερα η Συρία είχε υποδειχθεί από τον
π. Παΐσιο στον αγ. μητροπολίτη Σιατίστης Αντώνιο, ως το σημείον έναρξης του παγκοσμίου πολέμου.
(Βλέπε την ανάρτηση ΣΗΜΕΙΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ)




Να διευκρινήσουμε ότι ενεπλάκη από παραδρομή το όνομα του
π. Ευθυμίου από την Καψάλα, ο οποίος φέρεται να διέψευσε ότι αυτός ανέφερε το γεγονός σε προσκυνητή. Η πληροφορία πάντως είναι έγκυρη και προέρχεται από το Άγιον Όρος αλλά ο γέρων που το μετέφερε δεν θέλει να εμπλέκεται το όνομά του. Έτσι κι αλλιώς η αλήθεια της προρρήσεως είναι σχεδόν οφθαλμοφανής...

Και η Κίνα στέλνει δυνάμεις!

Κολοσσιαία άσκηση Ρωσίας-Κίνας-Ιράν στη Συρία


Κλιμακώνεται ανεξέλεγκτα η κρίση στην Συρία και όλες οι ελπίδες για αποτροπή μιας ακόμα χειρότερης εξέλιξης εόιναι στις συζητήσεις Μ.Ομπάμα και Β.Πούτιν στους G20. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή όλου του πλανήτη.
 

Την ίδια στιγμή το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars μεταδίδει ότι αποφασίστηκε να διεξαχθεί μεγάλη στρατιωτική άσκηση με την συμμετοχή της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν πρόκειται να λάβουν χώρα στην Συρία με την συμμετοχή των συριακών ενόπλων δυνάμεων, όπως υποστηρίζει το πρακτορείο.




Συνολικά 90.000 προσωπικού, 400 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα και 900 άρματα μάχης πρόκειται να λάβουν μέρος σε αυτά τα γυμνάσια. Ήδη έχει ζητηθεί άδεια από την Αίγυπτο για την διέλευση 12 κινεζικών πλοίων στα τέλη Ιουνίου με κατεύθυνση την Ταρτούς.



Προφανώς η ρωσική δύναμη που πρόκειται να αποπλεύσει από την Σεβαστούπολη θα εμπλακεί στην άσκηση η οποόια βέβαια είναι μοναδική: Εκτός του ότι πρώτη φορά αναπτύσσονται ρωσικά στρατεύματα στη Μ.Ανατολή και η Κίνα είναι η πρώτη φορά που στέλνει, επίσης στρατεύματα.



Αναφορικά με την αποστολή των κύριων ρωσικών μονάδων (έχουν προηγηθεί άλλες μικρότερες μονάδες) στην Συρία ο υποστράτηγος V. Gradusov σύμφωνα με το Ιντερφάξ, δήλωσε ότι «Πρέπει να προστατεύσουμε τους πολίτες μας που βρίσκονται στην Συρία. Εμείς δεν θα εγκαταλείψουμε τους Ρώσους και θα τους απομακρύνουμε από την ζώνη των συγκρούσεων, εάν είναι απαραίτητο».



Μάλιστα αναφέρεται ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποτελούμενες από μονάδες Spetznatz, GRU και πεζοναύτες θα έχουν και αεροπορική κάλυψη που σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται και η πληρφορία του defencenet.gr οτι ρωσικά μαχητικά θα μετασταθμεύσουν στην Συρία αφού το μοναδικό αεροπλανοφόρο του ρωσικού στόλου, το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" βρίσκεται στη Βόρεια Θάλασσα.



Όλα τα παραπάνω είναι σε απάντηση της προσπάθειας των δυτικών να επιβάλλουν no-fly-zone στη Συρία κατά το πρότυπο της Λιβύης, κάτι που έχει προκαλέσει την κάθετη αντίδραση της Ρωσίας η οποία είναι αποφασισμένη "να τραβήξει το σχοινί".




Πάντως ελπίζεται ότι Μ.Ομπάμα και Β.Πούτιν θα βρούν μία μέση λύση και θα αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση γιατί διαφορετικά ολα είναι ανοιχτά (και η Ελλάδα πολύ κοντά σε όλα αυτά...).
ΠΗΓΗ

ΕΦΡΑΙΜ: ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ!

Μετά την αποφυλάκισή ο ηγούμενος Εφραίμ μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».


«Κατά το 80% έχουν φύγει οι κατηγορίες. Το άλλο 20%, θα φανεί και γι’ αυτές η συκοφαντία και η προχειρότητα των πληροφοριών και των εκτιμήσεων» απάντησε ο Εφραίμ. Και σημείωσε ότι: «Ο Θεός βοήθησε και η Παναγία, να λάμψει η αλήθεια. Μας αδίκησαν, μας συκοφάντησαν, μας ταλαιπώρησαν. Αλλά δεν πειράζει. Πιστεύαμε ότι θα λάμψει η αλήθεια. Θα μας βοηθήσει η Παναγία»…


Στο ερώτημα αν ταλαιπωρήθηκε, εκείνος απαντά: «Εκείνο που μας πείραξε ήταν οι συκοφαντίες… Μάλιστα έφθασε και ο δικαστής που ενεπλάκη στην όλη υπόθεση να βγάλει βιβλίο εναντίων μας. Θα είδατε τι λέει. Δεν του κρατάμε κακία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αμυνθούμε για την ιστορία του μοναστηριού. Θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.


Δεν επιδιώξαμε ούτε δημοσιότητες, ούτε άλλες βοήθειες. Κάναμε πάντα αυτό που αποφασίσαμε να υπηρετήσουμε. Και το κάναμε και το κάνουμε με ευθύνη και πίστη στον μοναχισμό και την αποστολή μας. Δεν θέλω τώρα να πω περισσότερα. Ευχαριστούμε τον Θεό που έδωσε την αλήθεια». newsbeast.gr

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΗ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Σε τροχιά σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας κινείται η χώρα, καθώς από τις συναντήσεις που είχε χθες ο κ. Αντώνης Σαμαράς με τους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη προκύπτουν σημεία συγκλίσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε συμφωνία, το αργότερο αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ. και πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά έχει γίνει αποδεκτός από το ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν αποτελεί σημείο διαφωνίας για τη ΔΗΜΑΡ. Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος έχει αναθεωρήσει τη θέση του να μη συμμετάσχουν πολιτικά πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και εμφανίζεται ανοιχτός στη συγκεκριμένη προοπτική. Από την πλευρά του, ο κ. Φώτης Κουβέλης ζητεί σαφή προγραμματική συμφωνία για να κρίνει αν η ΔΗΜΑΡ θα μετάσχει ενεργά στην κυβέρνηση, θα προτείνει εξωκοινοβουλευτικά στελέχη ή θα περιοριστεί σε ψήφο ανοχής. Σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί συνάντηση των κ. Βενιζέλου και Κουβέλη, θα ακολουθήσουν νέες διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών, ενώ δεν αποκλείεται και σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόταση Σαμαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αντώνης Σαμαράς φέρεται έτοιμος να προτείνει στους δανειστές διετή παράταση για τον περιορισμό του ελλείμματος, με αντάλλαγμα ένα ευρύτερο και ταχείας εφαρμογής πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων. kathimerini.gr

ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ...!!! ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ...!!!


Ο κανονισμός του Κοινοβουλίου προβλέπει την εκλογή ως μέλος του προεδρείου του σώματος, βουλευτή απο το 4ο κόμμα της αντιπολίτευσης


Απολαυστικές στιγμές θα ζήσουμε στις συνεδριάσεις της νέας Βουλής. Και αυτό γιατί ο κανονισμός του κοινοβουλίου προβλέπει την εκλογή αντιπροέδρου του σώματος και απο το τέταρτο κόμμα της αντιπολίτευσης, που μετά τις χθεσινές εκλογές είναι η Χρυσή Αυγή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ετοιμάζεται να προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή, γνωστό και ως Καιάδα.


Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ορίζει πως το προεδρείο της Βουλής συγκροτείται ως εξής:


«Από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα (εν προκειμένω η ΝΔ). Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ).


Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ).


Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (ΑΝΕΛ).


Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης (Χρυσή Αυγή)».

Η Ρωσία πάει πόλεμο! - Spetznatz, μονάδες GRU, βαρύ πολεμικό υλικό καθ'οδόν προς Συρία


Μεγάλη ρωσική νηοπομπή αποπλέει από ώρα σε ώρα από την Σεβαστούπολη με κατεύθυνση την Συρια. Μεταφέρει στοιχεία μερικών από τους πλέον επίλεκτους ρωικούς χερσαίους σχηματισμούς από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF (μονάδες της ήδη βρίσκονται στη Συρία πό τον Φεβρουάριο), την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία, μονάδες της GRU από τον Καύκασο, ειδικευμένες σε αντιμετώπιση ισλαμιστών τρομοκρατών και την δύναμη πεζοναυτών της Μαύρης Θάλασσας.

Θα περάσουν από τον Ελλήσποντο και το Αιγαίο πριν καταλήξουν στην Α.Μεσόγειο και τελικά το λιμάλι της Ταρτούς.

Το 431 Τάγμα της δύναμης VMF πρόκειται για μονάδα Spetznatz, που διακρίνεται τόσο για την υψηλή επιχειρησιακή τους κατάρτιση όσο και για την σκληρότητα που τους διακρίνει.

Η συγκεκριμένη μονάδα έχει διακριθεί σε διάφορες συγκρούσεις τόσο στην Τσετσενία, όσο και στο Νταγκεστάν και έχει ένα χαρακτηριστικό: Δεν παίρνει αιχμαλώτους…

Μετφέρονται με δύο μεγάλα αποβατικά πλοία τα Nikolaï Filtchenkov και το César Kounikov κλάσης Alligator ετοιμάζει να στείλει η Ρωσία στην ναυτική της βάση στην Ταρτούς της Συρίας.
Σύμφωνα με το Ιντερφάξ, τα δυο πλοία μεταφέρουν «σημαντικό αριθμό» πεζοναυτών. Τα πλοία αυτά εκτοπίσματος 4700 τόνων μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ 300-425 ανδρών σε συνδυασμό φορτίο βάρους 1500 τόνων. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές η αποστολή αυτή είναι έκτακτη και πραγματοποιείται για την διαφύλαξη της ασφάλειας των Ρώσων πολιτών και να απομακρύνει ένα μέρος του ρωσικού «εξοπλισμού» στο λιμάνι Ταρτούς.

Η αποστολή αυτή των πλοίων από την Μαύρη θάλασσα στην Συρία αποτελεί την πλέον πρόσφατη  απόδειξη της υποστήριξης της Ρωσίας στον Ασαντ εν μέσω σκληρών μαχών οι οποίες συνεχίζονται σε βασικά προπύργια των εξεγερμένων όπως την πόλη Χόμς.

Η Ρωσία έχει στείλει ήδη μονάδες ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία για την φύλαξη της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς, της μοναδικής ρωσικής ναυτικής βάσης στην Μεσόγειο, αλλά και των συστοιχειών των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2, των επάκτιων πυραυλικών πυροβολαρχιών P-800 Yakhont και των Pantsir S1, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.

Μεταφέρονται επίσης δεκάδες ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ, μαζί με εποχούμενα SHORADS και φορητά αντιαρματικά όπλα. Είναι σαφές ότι "Η Ρωσία πάει πόλεμο". Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη, αφού πρόκειται για την πρώτη μεγάλη πολεμική αποστολή της Ρωσίας μακριά από τα σύνορά της από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

Στόχος η αναχαίτιση των μισθοφόρων και των ισλαμιστών ανταρτών που μάχονται το καθεστώς Άσσαντ. Θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για την επιχειρησιακή αξία των ρωσικών δυνάμεων...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (ΣΥΡΙΖΕΪΚΟΣ): ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ "ΤΙΜΗΣ" ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...!!!


Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από την Ινδία, όπου ένας άντρας αποκεφάλισε την 20χρονη κόρη του και μετά έκανε τον γύρο του χωριού Rajasthani με το κεφάλι της στα χέρια του, πριν παραδοθεί τελικά στις αρχές.

Η νεαρή άφησε τον άντρα της πριν από δυο χρόνια και από τότε είχε διάφορες σχέσεις τις οποίες ο πατέρας της δεν ενέκρινε. Όταν η 20χρονη "κλέφτηκε" με κάποιον που αγάπησε, ο πατέρας της την ανάγκασε να γυρίσει στο σπίτι και την επόμενη ημέρα την αποκεφάλισε. enikos.gr

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει»


«Όταν συγκεντρώσαμε στις 6 Μαΐου ποσοστό 6,9% είπαν ότι ήταν η οργή και ότι ο κόσμος δεν ξέρει. Σήμερα, με το νέο αποτέλεσμα όπου η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις δυνάμεις της, καταλαβαίνουν ότι ήρθαμε για να μείνουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα των Ελλήνων».

Τα παραπάνω ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Χρυσή Αυγή από έκτο κόμμα είναι τώρα πέμπτο και όπως τόνισε «παραλίγο τέταρτο».

«Ήρθαμε να αγωνιστούμε εναντία στην εγκληματικότητα, για τη λύση του μεγάλου εθνικού και κοινωνικού προβλήματος που αποτελούν οι λαθρομετανάστες. Εμείς θα παραμένουμε δυνατοί», πρόσθεσε

Νωρίτερα την Κυριακή και αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ευχαρίστησε τους «εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες» που, όπως είπε, «δεν διόρθωσαν την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι προπαγανδιστές».

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα το οποίο δεν υποχώρησε στην επίθεση της τρομολαγνείας και «αύξησε σε απόλυτο αριθμό τις ψήφους της».

«Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται «μέσα και έξω από τη Βουλή».

«Η Χρυσή Αυγή από έκτο κόμμα, σήμερα το βράδυ θα είναι το τέταρτο κόμμα και εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου σε όσους προσπάθησαν να μειώσουν το ποσοστό της Χρυσής Αυγής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ακόμη ότι ο αγώνας εναντίον της παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού συνεχίζεται.

«Υπάρχει πλέον ένα κόμμα εθνικιστικό στην Ελλάδα που θα παλέψει για τους λαθρομετανάστες. Θα αγωνιστούμε για όλα τα Εθνικά θέματα, για μια Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος και πρόσθεσε ότι οι επόμενες ώρες «θα είναι χειρότερες για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Περίεργο αντεθνικό φυλλάδιο με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί στην Θράκη - Προβοκάτσια ή γεγονός;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο ΧΡΟΝΟΣ» (http://www.xronos.gr/detail.php?ID=81998) κυκλοφορεί ένα φυλλάδιο στα μειονοτικά χωριά της Ξάνθης μαζί με την μετάφραση από τα τουρκικά στα ελληνικά, με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ  στο οποίο περιέχονται ουσιαστικά οι θέσεις του προξενείου οι οποίες φέρονται να  υιοθετούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ .
Το έντυπο κυκλοφορεί σε καταστήματα και δημόσιους χώρους στην Ξάνθη και την ορεινή και πεδινή περιοχή και φυσικά επηρεάζει ουσιαστικά δημιουργώντας από μόνο του ένα ρεύμα …μεταστροφής.
Το φυλλάδιο αυτό θα μπορούσε να είναι και προβοκάτσια για το λόγο αυτό οφείλει  η κομματική οργάνωση της Ξάνθης να πάρει θέση με τις αντιδράσεις που εύλογα δημιουργούνται για τα ζητήματα που τίθενται και να διευκρινίσει  τι συμβαίνει κι εδώ.




Ακολουθεί η ελληνική μετάφραση του φυλλαδίου που έχει τι σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…
-Όσον αφορά στο θέμα της «ταυτότητας»: αναγνώριση του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού και της συλλογικής έκφρασης και στο πλαίσιο αυτό:
1) Να εφαρμοσθεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τους τουρκικούς συλλόγους της Δυτικής Θράκης
2) Να εφαρμόσει η Ελλάδα τα προβλεπόμενα του συμφώνου «Μειονοτικών Δικαιωμάτων», το οποίο υπέγραψε αλλά δεν εφαρμόζει. (Προφανώς αναφέρεται στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου)…
-Σεβασμός στο δικαίωμα του λόγου και της έκφρασης για όσους προσδιορίζουν εαυτόν ως «μέλος μιας μειονότητας»-Ελευθερία ίδρυσης και διεύθυνσης επιχειρήσεων Τύπου σε όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως «εθνική μειονότητα»-Δικαίωμα ελεύθερης χρήσης της ιδιαίτερης γλώσσας της εκάστοτε μειονότητας σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους


ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
-Αφαίρεση των σχετικών με τη μειονότητα αρμοδιοτήτων της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) και του υπουργείου Εξωτερικών και μεταβίβασή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών
-Επαναλειτουργία όλων των συλλόγων που έκλεισαν επειδή περιείχαν το επίθετο «τουρκικός» στην ονομασία τους
-Επανάκτηση ιθαγένειας για όλους όσοι την απώλεσαν εξαιτίας του άρθρου 19 (αυτό σημαίνει την είσοδο στην Ελλάδα δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων που έφυγαν παράνομα από την Ελλάδα στην δεκαετία του 1970 αλλάζοντας φυσικά την υπάρχουσα πληθυσμιακή σύνθεση στην Θράκη υπέρ των μουσουλμάνων)
-Απόδοση εκτάσεων προς καλλιέργεια και τίτλων ιδιοκτησίας για τις οικίες τους στα μέλη της μειονότητας που κατοικούν στις ορεινές περιοχές του Ν. Ξάνθης
-Εφαρμογή του άρθρου 23 του νόμου 3647/08 που προβλέπει ποσόστωση της τάξεων του 0,5% για την πρόσληψη μελών της μειονότητας στο δημόσιο τομέα- να αυξηθεί η εν λόγω ποσόστωση
-Όσον αφορά στο θέμα της εκπαίδευσης:


 1) Να αποδοθεί στη μειονότητα το δικαίωμα ίδρυσης δίγλωσσων δημοτικών σχολείων,

2) Στη θέση ΕΠΑΘ να ιδρυθεί «Παιδαγωγική Σχολή Τουρκικής Γλώσσας» στα πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θράκης,
3) Ελεύθερη χρήση της τουρκικής γλώσσας σε όλες τις εκδηλώσεις των μειονοτικών σχολείων και ελευθερίας στις θεατρικές δραστηριότητες στην τουρκική γλώσσα,
4) Λειτουργία ειδικών τάξεων «ενισχυτικής διδασκαλίας» στα πανεπιστήμια όπου σπουδάζουν οι μαθητές της μειονότητας με σκοπό να καλυφθούν τα γνωστικά κενά
-Να καταργηθεί ο νόμος των 240 ιεροδιδασκάλων και να αποδοθεί στη μειονότητα το δικαίωμα εκλογής Μουφτή
-Να κλείσουν τα δύο ιεροσπουδαστήρια και να μετατραπούν σε Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ)
-Όσον αφορά στα βακούφια, να αποδοθεί το δικαίωμα διενέργειας εκλογών για την επιλογή των διαχειριστικών επιτροπών και να καταργηθεί ο υπ’ αριθμ. 3647/08 νόμος-Να διορισθούν Τούρκοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία της Αθήνας στα οποία φοιτούν μουσουλμάνοι Τούρκοι μαθητές…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
-Κατάργηση της υποχρεωτικής πρωινής προσευχής
-Κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και αντικατάστασή του από το μάθημα της θρησκευτικής φιλοσοφίας (μαθήματα που πραγματεύονται τη θρησκεία με αντικειμενικότητα και από επιστημονική σκοπιά)
-Κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στις δημόσιες τελετές (Κοινοβούλιο, στρατός, δικαστήρια κλπ)
-Να θεσπισθεί υποχρεωτικός πολιτικός γάμος μαζί με τον θρησκευτικό για όλους τους πολίτες».

Το έντυπο αυτό καταρρίπτει όλη την ελληνική μειονοτική πολιτική δεκαετιών, δημιουργεί νέες ανισότητες και προνομιακή αντιμετώπιση  υπέρ του μειονοτικού πληθυσμού, ικανοποιεί  απόλυτα τον προσανατολισμό του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής  να δημιουργήσει νέο στάτους στην Θράκη έχοντας το πάνω χέρι.
Αν βεβαίως δεν προέρχεται από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ το έντυπο αυτό,  οφείλει να το καταδικάσει και να το αποποιηθεί άμεσα πριν ήδη περάσει στην κοινωνία δημιουργώντας αντίρροπες αντιδράσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

George Papandreou strikes again: «Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας»!


Στο Καλέτζι άσκησε και σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δήλωσε:

«Με πολλή δουλειά, με κόπο και θυσίες του λαού, με δύσκολες αποφάσεις και σκληρές μάχες και διαπραγματεύσεις και προτάσεις στην Ε.Ε. κατακτήσαμε πολλά. Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας, παραγωγική, πιο δίκαιη. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε με συνέπεια, ευθύνη, ελπίδα, πίστη και ειλικρίνεια. Τα οράματα δεν χτίζονται με μεγάλα και εύκολα λόγια. Αλλά με κόπους, αγώνες και σιγουριά για τις βάσεις που έχουμε βάλει. Δεν έχουμε να ζηλεύουμε κανένα. Αρκεί να το πιστέψουμε εμείς ότι η Ελλάδα μπορεί. Ότι μπορούμε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περηφάνειας. Εγγύηση γι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ."

H ιστορία με τον "πρωην" έχει γίνει κουραστική, και έτσι αποφεύγουμε εκτεταμένους σχολιασμούς γιατί είναι ανώφελοι. Ο άνθρωπος ή έχει άγνοια της πραγματικότητας ή απλώς θέλει να μας στείλει στο τρελάδικο. Δε θα του περάσει έχουμε πάθει ανοσία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κόλαση του Δάντη η Αττική - Φλέγεται όλη η Ελλάδα

Όπως είπε στο δελτίο της ΝΕΤ ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής, η φωτιά εκτείνεται σε έκταση 10 χιλιομέτρων περίπου. Το ένα κύριο μέτωπο κατευθύνεται προς την θάλασσα, στην Παλαιά Φώκαια, και το άλλο προς την περιοχή του Μεγάλου Πεύκου και εν συνεχεία πάλι προς τη θάλασσα.
   Οι καταστροφές στη χώρα μία μέρα προ των εκλογών είναι μεγάλες.Καμένα σπίτια, επιχειρήσεις και δύο τραυματίες πυροσβέστες είναι μέχρι στιγμή ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης φωτιά που μαίνεται στην Παλαιά Φώκαια, η οποία εκδηλώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι στη θέση Δροσιά Κερατέας, κοντά στον οικισμό Συντερίνα. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 29 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, τα οποία αδυνατούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά λόγω των ισχυρότατων ανέμων που φθάνουν ακόμα και τα 9 μποφόρ.

«Βλέπουμε μια ταινία τρόμου καθιστοί και η πυροσβεστική δεν μπορεί να λειτουργήσει. Από τις 16.00 μέχρι τώρα ένα ολόκληρο βουνό καίγεται και ένα μόνο ελικόπτερο προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά» αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει «Ζούμε σκηνές Πεντέλης. 15 σπίτια έχουν ήδη καεί, βλέπουμε φλόγες ύψους 3,5 μέτρων σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων και μόνο ιδιώτες με τα αγροτικά προσπαθούν να κάνουν κάτι»

Στη Τριανταφύλλιζα κάηκε μια μάντρα αυτοκινήτων ενώ στην θέση Καμάριζα οικίες έχουν παραδοθεί στις φλόγες Στην Παλλήνη το εργοστάσιο της εταιρίας «Δωδώνη» παραδόθηκε στις φλόγες, καθώς και η «Οινοποιεία Παλλήνης» ενώ νωρίτερα εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους το Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών στην Παλαιά Φώκαια, ενώ υπάρχουν αναφορές και προβλήματα με  την ηλεκτροδότηση λόγω της πυρκαγιάς. Στην περιοχή Καταφύγι απειλούνται σπίτια, ενώ η λεωφόρος Σουνίου από το 56ο χιλιόμετρο παραμένει κλειστή. 


Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Επί τόπου επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο

Φωτιές σε ολόκληρη τη χώρα

Την ίδια στιγμή μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στη Λακωνία την Αχαΐα και η Χαλκιδική. Στην περιοχή Μεγάλη Σπηλιά στη Νεάπολη Λακωνίας επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, οκτώ άτομα πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Η φωτιά λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν έλαβε γρήγορα διαστάσεις και απείλησε τον οικισμό Βιγκλάφια, όμως οι πυροσβέστες απομάκρυναν τη φωτιά.

Αυτή την ώρα δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής με δώδεκα οχήματα, υδροφόρες του δήμου, κάτοικοι της περιοχής και τέσσερα αεροσκάφη που κάνουν συνεχής ρίψεις νερού. 

Η φωτιά καίει καλλιέργειες και χορτολιβαδική έκταση χαμηλής βλάστησης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιούν για πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) και για την Κυριακή. 

Συγκεκριμένα σε αυξημένη ετοιμότητα για πιθανή εκδήλωση πυρκαγιάς τις επόμενες ώρες τίθενται οι περιοχές:

- Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Βόρειου Τομέα Αθηνών, Νότιου Τομέα Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Πειραιώς, Νήσων (Περιφέρεια Αττικής).

- Λέσβου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας (Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου).

- Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Σκύρου, Εύβοιας (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας).

- Ανδρου, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου, Πάρου και Θήρας (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).

- Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας (Περιφέρεια Πελοποννήσου).

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.

Οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.ά.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr