ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ (upd) "Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν τη Λαττάκεια από βάσεις στην Τουρκία"! (βίντεο)

Ισραηλινά μαχητικά χρησιμοποίησαν τουρκική αεροπορική βάση για να βομβαρδίσουν εγκαταστάσεις των συριακών ενόπλων δυνάμεων στο λιμάνι της Λαττάκεια αναφέρουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Αμύνης σε ρωσικά ΜΜΕ.
Εάν οι πληροφορίες ευσταθούν τότε οι εξελίξεις στην περιοχή αναμένεται να είναι σοβαρές, καθώς φαίνεται ότι κτυπήθηκαν ή έγινε προσπάθεια να κτυπηθούν αποθήκες όου φυλάσσονται τα βλήματα cruise επακτίου αμύνης Ρ-800 Yakhont.
Σοβαρές τόσο για την περιοχή όσο και για την Τουρκία την ίδια καθώς θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας, εάν επιβεβαιωθεί η Άγκυρα βοήθησε το Ισραήλ στο να επιτεθεί εναντίον ενός άλλου μουσουλμανικού κράτους.
«Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ισραηλινά μαχητικά εξόρμησαν από αεροπορική βάση μέσα στην Τουρκία και πλησίασαν την Λαττάκεια από την πλευρά των Μεσογειακών ακτών έτσι ώστε να εκτελέσουν την επιχείρηση του βομβαρδισμού αλλά και για να μην παραβιάσουν τον εναέριο χώρο της Συρίας δίνοντας έτσι πρόφαση για αντίδραση από την συριακή αεράμυνα», εξηγεί η Paula Slier δημοσιογράφος του Russia Today.
Σε μια πρώτη αντίδραση η Τουρκία διέψευσε τις πληροφορίες αυτές. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoglu δήλωσε ότι οι υπάρχουσες αναφορές για το περιστατικό είναι «απολύτως λάθος» ενώ αποκάλεσε «ως πράξη προδοσίας»(!) όσους τις διασπείρουν, προφανώς μέσα στην Τουρκία.
Το Ισραήλ με τη σειρά του αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του RT αλλά και δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις σχετικές αναφορές.
Από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού σε επαφή που προσπάθησε να έρθει το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο δήλωσαν πως δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην ρεπορτάζ τους, ενώ εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει κανένα σχόλιο αναφορικά με το θέμα.
Το Σάββατο το αμερικανικό δίκτυο CNN είχε μεταδώσει και επικαλούμενο πηγές του Πενταγώνου οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι ήταν ισραηλινά τα αεροσκάφη που είχαν πραγματοποιήσει την επίθεση της 5ης Ιουλίου στην Λαττάκεια με στόχο τα βλήματα επάκτιας άμυνας P-800 Yakhnot και όχι τα βλήματα S-300 όπως αρχικά πιστευόταν.
Όλα αυτά ενώ πηγές των μυστικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή υποστήριζαν ότι η πρόσφατη επίθεση σε αποθήκη όπλων στο συριακό λιμάνι της Λαττάκειας, που πίστευαν ότι συνδεόταν με χτύπημα από την ισραηλινή Αεροπορία στην πραγματικότητα πραγματοποιήθηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο κλάσης «Dolphin». Αυτό ανέφερε η εφημερίδα Sunday Times, προφανώς για να συγκαλυφθεί η επιδρομή από τα ισραηλινά μαχητικά που είχαν εξορμήσει από τουρκικό αεδροδρόμιο.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, στόχος της επίθεσης ήταν μία παρτίδα 50 πυραύλων Yakhont P-800 ρωσικής κατασκευής,
Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν τελικά επλήγησαν οι πύραυλοι...

Ρεπορτάζ του ισραηλινού καναλιού Channel 2 στο οποίο δημοσιοποίήθηκαν δορυφορικές φωτογραφίες του υπόστεγου που καταστράφηκε απο την ισραηλινή επιδρομή και που μέσα σε αυτό υπήρχαν βλήματα P-800 Yakhnot.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικών

Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.

1. Το περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν για του χρόνου, απαιτεί να καταγραφούν τα μετρητά, αλλά και τα αντικείμενα αξίας που έχει κάθε οικογένεια.
Αυτό έχει δύο κινδύνους.
α. Να τα δηλώσει κανείς και να γίνει στόχος των ληστών που θα κάνουν πλέον στοχευμένες επιδρομές στα σπίτια. Μη μου πει κανείς ότι αυτά τα δεδομένα θα τα ξέρει μόνο το κράτος γιατί θα σκάσω στα γέλια.
β. Να μην τα δηλώσει, να κάνει ντου στο σπίτι του ο οικονομικός εισσαγγελέας και να βρεθεί στη φυλακή για απόκρυψη στοιχείων και παράνομο πλουτισμό.

2. Η σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το υπουργείο οικονομικών και η αγορά όλων των αγαθών με δήλωση του Α.Φ.Μ του αγοραστή (αριθμός φορολογικού μητρώου)
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ιδιωτική πτυχή της ύπαρξής μας καταργείται αφού κάθε μας κίνηση θα παρακολουθείται, αφού θα ξέρει το κράτος που είμασταν και τι αγοράσαμε. Δεν μπορώ να φαναστώ ένα κοριτσάκι να δηλώνει το ΑΦΜ του στο περίπτερο της γειτονιάς αγοράζοντας παγωτό.
Σκεφθείτε όμως κάποιος να ψωνίζει οτιδήποτε δηλώνοντας το ΑΦΜ κάποιου άλλου και στο τέλος της χρονιάς να ζητάει το υπουργείο πόθεν έσχες από κάποιον που δεν έκανε αγορές;
Εκτός και αν θέκουν να δείχνουμε κάποια κάρτα με το ΑΦΜ μας για να αγοράσουμες μαστίχες από το περίπτερο.
Επίσης, αν το κράτος παίρνει τον ΦΠΑ όλων των εισπράξεων από τις επιχειρήσεις  και δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ των εξόδων μιας εταιρείας, 'οπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια,  τότε όλες οι εταιρείες δεν έχουν πάνω από δύο με τρεις μήνες ζωής.Μετά φαλιμέντο.

3. Προτείνουν κάποιοι, να γίνονται όλες οι αγορές με μία κάρτα debit, δηλαδή κάρτα πορτοφόλι, ώστε και ο καταναλωτής να ελέγχεται για το πόθεν βρήκε το χρήμα για οποιαδήποτε αγορά, αλλά και ο έμπορος να ελέγχεται για το τι εισέπραξε.
Για σκεφθείτε όμως πόσα εκατομμύρια κάρτες πορτοφόλια θα βρίσκονται στα χέρια γερόντων και παιδιών που θα τις χρησιμοποιούν για αγορές ακόμη και από ψιλικατζίδικο.
Πόσοι φόνοι θα γίνονται κάθε μέρα και πόσοι τραυματισμοί κατά τις αναπόφευκτες ληστείες;

ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,  αφού σας κλέβουν τις κάρτες
Για το λόγο αυτό,
καλά θα κάνουν αυτοί που ανακάλυψαν την πυρίτιδα και τον Μεγάλο Αδελφό του σοβιετικού κομμουνιστικού τύπου, να μειώσουν τους φόρους για να κόψουν την φοροδιαφυγή και όχι να καούνε στην κόλαση, εισάγοντας στην Ελλάδα την μέθοδο με την οποία δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις χωρίς να έχεις την κάρτα ή το τσιπάκι στο χέρι σου.
Εκτός, ξαναλέω, αν δεν τους ενδιαφέρει η κρίση του Θεού και θεωρούν ότι αυτά όλα είναι για γραφικούς και για παπάδες.
Νομίζω τα είπα απλά και κατανοητά.

ΠΗΓΗ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δάσκαλος αρνήθηκε να αφήσει 10χρονο παιδί να πει νερό την πιο ζεστή μέρα, για να μη ‘ταραχθούν’ οι μουσουλμάνοι συμμαθητές του που τηρούσαν το Ραμαζάνι



Μια οργισμένη μητέρα κατηγορεί ένα δημοτικό σχολείο επειδή αρνήθηκε να αφήσει το παιδί της να πιει νερό σε μια από τις πιο ζεστές μέρες του έτους για το φόβο της διατάραξης των μαθητών που τηρούν το Ραμαζάνι.
Η 32χρονη Kora Blagden, ισχυρίστηκε ότι ένας δάσκαλος στο σχολείο του γιου της Luke, αρνήθηκε να αφήσει τον 10χρονο να πει από ένα μπουκάλι νερό, γιατί αυτό θα ήταν «άδικο» για τους μουσουλμάνους συμμαθητές του που νήστευαν.
Πολλοί μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Charles Dickens στο Πόρτσμουθ, είναι μουσουλμάνοι και νηστεύουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, που σημαίνει ότι απέχουν από τη λήψη τροφής ή νερού από την ανατολή έως τη δύση για περίπου 30 ημέρες, ανάλογα με το φεγγάρι.
Η Kora Blagden, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δήλωσε: «Λίγο πριν πάμε για ύπνο μιλούσαμε με τους γιους μου Luke, 10 ετών και Alfie, 8 ετών, για το Ραμαζάνι, όπως είχαμε δει στις ειδήσεις.
«Ο Λουκ μου είπε ότι του είπε ο δάσκαλός του ότι δεν επιτρεπόταν να πίνει νερό στην τάξη.
«Ο λόγος είναι, ότι ένα παιδί που νηστεύει έχει πονοκέφαλο και ο δάσκαλος είπε ότι θα ήταν άδικο αν τα άλλα παιδιά έπιναν μπροστά στο μαθητή.
«Συνήθως έχουν τα μπουκάλια τους στο θρανίο τους, αλλά ο δάσκαλος τα είχε βάλει σε ένα δίσκο.
«Έκανε υπομονή, αλλά δίψασε και δεν ήθελε να προσβάλει τα άλλα παιδιά.
«Στον Alfie επιτράπηκε να πει νερό το πρωί, αλλά όχι το απόγευμα.
«Ο Luke ήταν αφυδατωμένο, όταν γύρισε σπίτι ήπιε τρία ποτήρια με νερό αμέσως.
Ο δάσκαλος πήρε μια τέτοια απόφαση την Πέμπτη, όταν η θερμοκρασία είχε ανέβει στους 28C.
Την κα Blagden συνάντησε η αναπληρώτρια επικεφαλής Lisa Florence πριν από το μάθημα και της ζήτησε προφορικά συγγνώμη για το περιστατικό.
«Μου είπε ότι δεν ήταν κάτι που τους είπαν να κάνουν και ότι αυτό είναι μόνο ό, τι κάνουν τα παιδιά της μουσουλμανικής πίστης»
«Τους είπα ότι δεν ήταν δίκαιο να αρνηθούν στο γιο μου το νερό στο μάθημα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ λάθος».
Το σχολείο Charles Dickens είναι ένα σχολείο που απέχει λίγα τετράγωνα από το σημείο που γεννήθηκε ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας με το ίδιο όνομα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αριστεροί και ισλαμιστές πετάνε τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος προς τιμήν του δολοφονηθέντος Βρετανού στρατιώτη Drummer Lee Rigby




Αυτή που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται Sarah Ann Marshall και είναι από το Sheffield. Η Sarah θεωρεί τον εαυτό της εκκολαπτόμενη δημοσιογράφο και εργάζεται στο Doncaster Free Press. Η Sarah είναι και "αντιρατσίστρια".


Πριν λίγες εβδομάδες μέλη της αντι-ισλαμιστικής πατριωτικής EDL και διάφοροι πολίτες σκόπευαν να εναποθέσουν λουλούδια και ένα στεφάνι στο κενοτάφιο Sheffield προς τιμήν του Drummer Lee Rigby, του Βρετανού στρατιώτη και πατέρα ενός δίχρονου αγοριού, που έσφαξαν στις 22 Μαΐου 2013, μέρα μεσημέρι δύο «Βρετανοί» Νιγηριανοί ισλαμιστές, αλλά όταν έφτασαν εκεί είχαν καταφθάσει οι συνήθεις γελοίοι αριστεροί «αντιρατσιστές» της UAF (που στηρίζει ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Κάμερον) μαζί με κάποιους αφρο-τζιχαντιστές που εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνων. Πριν φτάσουν τα μέλη του EDL εκεί κάποιοι πολίτες είχαν ήδη αφήσει λουλούδια προς τιμήν του Drummer Lee Rigby. Στο παρακάτω (1o) βίντεο μπορείτε να δείτε αυτή την Marshall (με τα γυαλιά ηλίου) να πανηγυρίζει το γεγονός ότι αυτός ο θίασος των «αντιρατσιστών» είχε πάει εκεί για να πάρει τα λουλούδια που είχαν αφεθεί για το Lee Rigby τα οποία στη συνέχεια τα πέταξαν και τα διέλυσαν. Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί;




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή