"Εμείς (οι μουσουλμάνοι) θέλουμε 10 χρόνια για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και σε 20 χρόνια θα είμαστε πλειοψηφία"

Amr Khaled: Αιγύπτιος Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας


Είπε: «για εμάς τους μουσουλμάνους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλές επιπτώσεις.

Οι μουσουλμάνοι συνεχώς κάνουν παιδιά, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 20 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία στην Ευρώπη, και οι οποίοι θα έχουν μια εξαιρετική επιρροή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.

Όλα αυτά κάνουν άλλες ομάδες πολύ θυμωμένες και κρίνουν ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτοί είναι οι εχθροί του Ισλάμ, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ο στόχος των εχθρών του Ισλάμ είναι να προωθήσουν 20 με 30 εκατομμύρια μουσουλμάνος έξω από την Ευρώπη, ή να τους προκαλέσουν με ένα τρόπο ώστε να οδηγηθούν στην εξορία.

Προκειμένου να οδηγήσουν τους μουσουλμάνους έξω από την Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να έχουν κάποιο πρόσχημα, που θα τους δώσει τη νομιμότητα να το πράξουν.

Ως εκ τούτου, οι λύσεις (των Ευρωπαίων) είναι να συνεχίσουν τις προκλήσεις (έναντι των μουσουλμάνων) και να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που θα προκαλέσουν τους μουσουλμάνους οι οποίοι θα κάνουν λάθη, όπως βομβιστικές επιθέσεις και άλλες ασυνήθιστες απαντήσεις.

Ποια είναι η λύση;

Εμείς (οι μουσουλμάνοι) πρέπει να είναι πολύ ρεαλιστές και θετικοί.

Αυτό που χρειαζόμαστε για να διεισδύσουν (στην κοινωνία), τα πολλά εκατομμύρια των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, είναι να αποδείξουν ότι οι μουσουλμάνοι σέβονται και είναι επιτυχημένοι σε όλους τους χώρους. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά: «Σέβομαι και είμαι επιτυχημένος». Αν οι μουσουλμάνοι διοχετεύσουν την οργή τους που έχουν για να υποστηρίξουν τον Προφήτη και το Ισλάμ και γίνουν «ζωντανές μηχανές προπαγάνδας», όπου ο καθένας θα λέει "είμαι πρεσβευτής του Ισλάμ" και αναλάβουν δράση παντού στη Ευρώπη, σε επιχειρήσεις όπου εργάζονται, σε αθλητικά κλαμπ και σε όλους τους χώρους, όπου ένας μουσουλμάνος μπορεί να επηρεάσει έναν Ευρωπαίο και να συνεχίσουμε να κάνουμε τόσα πολλά μωρά.

Αυτό θα καταστρέψει τα πλάνα τους και οι μουσουλμάνοι θα παραμείνουν στην Ευρώπη.

Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να κάνουμε την Ευρώπη μουσουλμανική


Μεταφράστηκε από τα αραβικά στα αγγλικά από πρώην-μουσουλμάνο

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Παρακάτω το βίντεο. Στο τέλος είναι μεταφρασμένο ως: «Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να εδραιωθούμε στην Ευρώπη και να πετύχουμε».



Zητήθηκε αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. της τρόϊκας! - Μέχρι το 2016 υπό το ΔΝΤ η χώρα!

Αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση χθες το βράδυ δια του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζήτησε πρακτικά αναδιάρθρωση του χρέους των 110 δισ. ευρώ της οικονομικής βοήθειας που έχει συμφωνηθεί να δοθεί στην Ελλάδα, μόλις τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή του Μνημονίου! Αυτό σημαίνει παράταση της ξένης κατοχής στην χώρας από την τρόϊκα μέχρι το 2016 το ολιγότερο! Το άτυπο, αλλά πραγματικό αίτημα συζητήθηκε χθες το βράδυ στην συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου με τον γερμανό ομόλογό του Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τρία πράγματα: Το ένα ήταν η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής μέχρι το 2016 (καθυστέρηση έναρξης εξόφλησης και παράταση του χρόνου ολόκληρωσης) το δεύτερο η πρόσθετη οκονομική ενίσχυση αν χρειαστεί και το τρίτο ήταν να δεσμευεθεί με δημόσια δήλωσή της η τρόϊκα μέχρι το τέλος της χρονιάς ότι θα το πράξει αυτό, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω πιέσεις στο ήδη επιβαρυμένο οικονομικό κλίμα σε βάρος της Ελλάδας διεθνώς. Ήδη το θέμα έχει συζητηθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την άτυπη, αλλά ουσιαστική αίτηση αναδιάρθωσης χρέους λείπει το στοιχείο του «haircut» δηλαδή του «κουρέματος» των τόκων ή μέρους του δανείου, αλλά αυτό κρίνεται εξαιρετικά πρόωρο να συζητηθεί τώρα. Για τους γνωρίζοντες αυτό ήταν κάτι απόλυτα αναμενόμενο: Ρίχνουν για άλλη μια φορά στην πλάτη των Ευρωπαίων φορολογουμένων τις επισφάλειες των μεγάλων ξένων τραπεζών που άπληστα δάνεισαν τη χώρα.

Και πρακτικά αναδιαρθρώνουν το χρέος, ξεπληρώνοντας με τα λεφτά των Ευρωπαίων τις ξένες τράπεζες. Μάλιστα, είναι άγνωστο αν αυτά τα 110 ή 150 ή όσα τελικά χρήματα δοθούν στις ξένες τράπεζες με τον μανδύα της "βοήθειας προς την Ελλάδα" θα επιστραφούν στους Ευρωπαίους δανειστές...

Πάντως, άλλη λύση δεν υπήρχε πέρα από την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς χρέους. Αυτό σίγουρα θα είχε μεγάλες επιπτώσεις, αφού τεχνικά θα σήμαινε "πτώχευση" έστω και ελεγχόμενη. Με το να επιλέξουν αναδιάρθρωση του δευτερογενούς χρέους (το οποίο φυσικά και ήταν αδύνατον να αποπληρωθεί εντός μόλις μίας τριετίας, αφού ζητούσαν να εξοφλήσουμε τα 110 δισ. και τον τόκο εντός μίας τριετίας όταν τα 300 δισ. τα είχαμε δανειστεί σε διάστημα 30 ετών!), ας πούμε ότι θεωρείται το "μικρότερο κακό", αλλά δεν λύνει το πρόβλημα αν συνολικά δεν έχουμε διαγραφή ("haircut") σε ποσοστό τουλάχιστον 20% του συνολικού δανεισμού και των τόκων. Απλά πράγματα...

Οπως έγινε σαφές μετά το road show του Γ.Παπακωνσταντίνου την περασμένη εβδομάδα, το συζητούμενο σενάριο παράτασης θα έχει βασικά τη μορφή της καθυστέρησης εξόφλησης του δανείου της τρόικας κατά 2-3 χρόνια, σε σχέση με τα συμφωνηθέντα βάσει του Μνημονίου. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η καθυστέρηση έναρξης της εξόφλησης αλλά και η παράταση του χρόνου ολοκλήρωσής της.

Ετσι, οι δύο χρονιές στις οποίες συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο βάρος με βάση τα σημερινά δεδομένα, το 2014 και το 2015, όταν οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας θα εκτιναχθούν από τα 50 δισ. ευρώ σε πάνω από 70 δισ. ευρώ, θα υπάρξει μεγάλη ελάφρυνση, έως και 35 δισ. ευρώ. Αυτά όλοι τα γνώριζαν από την αρχή. Το ζήτημα είναι πως θα αντέξει αυτή την «χημειοθεραπεία» η ελληνική οικονομία η οποία δείχνει κάτι παραπάνω από σαφή τα ίχνη της κατάρρευσης.

Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και η πολιτική διάσταση που είναι εξίσου σοβαρή ή ακόμα σοβαρότερη: Βάσει των χθεσινοβραδινών εξελίξεων η χώρα μα αίτημα της κυβέρνησης αναμένεται να μείνει υπό την κατοχή του ΔΝΤ μέχρι το έτος 2016, τουλάχιστον! Και όλα αυτά ενώ πριν ελάχιστες εβδομάδες απο κοινού ΔΝΤ και κυβέρνηση συζητόύσαν δήθεν την έξοδο της χώρας στις αγορές το 2011! Πρόκειται για άλλη μία παταγώδη διάψευση των ισχυρισμών του ΔΝΤ. Πάντως το τελευταίο έχει ήδη δεχθεί την αναδιάρθρωση των 110 δις.

Μετά την ρύθμιση για την περαίωση, η κυβέρνηση ευελπιστεί ότι η υστέρηση των εσόδων θα περιοριστεί ώς το τέλος του χρόνου κάτω από το 1,5 δισ. ευρώ, όπου είχε διαμορφωθεί το οκτάμηνο Ιανουαρίου Αυγούστου και το έλλειμμα θα κλείσει στα προβλεπόμενα από το Μνημόνιο επίπεδα κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.

Το ζήτημα είναι ότι όλος αυτός ο αγώνας για εξόφληση των ξένων τραπεζών χωρίς να γίνει σε αυτές απ’ευθείας η αίτηση αναδιάρθρωσης εξαντλεί την χώρα σε εθνικό επίπεδο. Το πρόγραμμα αμυντικών επενδύσεων που ήδη έχει μείνει πίσω πέντε χρόνια δεν αναμένετια να ξεκινήσει πριν το τέλος του 2011. Το ηθικό του πρσωπικού λόγω της οικονομικής αφαίμαξης που υφίσταται, βρίσκεται στα κατώτατα επίπεδά του. Και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας και ελέγχου είναι κάτι παραπάνω από απειλή...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ

ΑΓΡΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ "ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ" ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ Ο...ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ "ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ":ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!

Ο...ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ...ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ,ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΑΙ!!!

ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ:ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ,ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ...ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΕΔΩ:Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΕΛΛΙΟΣ-ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ,ΜΟΝΟ...ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΠΗΓΗ

20/9/10, Αγιος Παντελεημονας - φωτορεπορταζ

Σήμερα ήταν η μέρα που έσπασε ο φόβος και η -μέχρι τώρα σιωπηλή- πλειοψηφία εμφανίστηκε.

Ετοιμασίες
Διανομή ενημερωτικού υλικού
Το Υπουργείο Προ.Λαθρ. έστειλε άνδρες να επιβλέπουν :Ρ
Η (μοναδική) κάμερα ΜΜΕ ήταν από ...Γαλλικό κανάλι!
Δημιουργείται μόδα... :)
Όχι στον διωγμό των Ελλήνων από τις γειτονιές της Αθήνας!
Υπάρχει ελπίδα σ' αυτήν την γειτονιά
Μετά από δύο χρόνια αγώνων, η εκκλησία επιτέλους παρούσα.
Ομάδα περιφρούρησης
Προσεκτική παρακολούθηση των ομιλιών
Ασφυκτικά γεμάτη η πλατεία

Αναμενόμενα πια, δεν φάνηκαν :Ρ
Η αστυνομία δοκιμάζει να κλείσει το δρόμο στην πορεία
Ο συναγωνιστής σε δράση

Αυτοί οι δρόμοι, αυτές οι γειτονιές...
...ανήκουν μόνο σε Έλληνες!
Στην Αχαρνών γίνεται αντιληπτός ο αριθμός
Τα ΜΑΤ σε ρόλο οδοφράγματος
όσο το μέτωπο είναι προς ...βίλα Αμαλίας
...Όχι αυτή τη φορά.
Η γυναικεία παρουσία εντονότερη από ποτέ
Σύντομα και στην δική σας γειτονιά. ;)


ΠΗΓΗ

ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ:ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ...ΕΠΕΙΣΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ιδιοκτήτες φορτηγών:Έκαναν πράξη αυτό που φωνάζουμε τόσους μήνες,πως δηλαδή οι κομματικές κλπ σημαίες πρέπει να εξαφανιστούν από τις διαδηλώσεις και να αντικατασταθούν ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Οι εικόνες χιλιάδων εργαζομένων ΠΟΥ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ,είναι άκρως ενθαρρυντική!

Γι'αυτό άλλωστε και τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων,προσπαθούν μέσω των τσοντοκάναλων να υποβαθμίσουν τη μεγαλειώδη αυτή πορεία,αναζητώντας επεισόδια και αίμα!

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ!

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ Πασοκ!

Αυτοί ψάχνουν...νεκρό,όπως άλλωστε κάνουν ΠΑΝΤΑ όταν βλέπουν αυθόρμητη,παλλαική και κυρίως ΕΘΝΙΚΗ αντίδραση!

Να μην απορήσετε λοιπόν αν σύντομα επιστρατεύσουν τους χρήσιμους ηλίθιους,αναρχοπρεζάκηδες τροφίμους ξένων πρεσβειών και κέντρων.

Μόνο που εδώ...μάλλον θα τα βρουν σκούρα,αφού οι νταλικέρηδες δεν...φημίζονται ούτε για την ευγένειά ούτε για την υποχωρητικότητά τους!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΞΑΝΑ:ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΠΗΓΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΧΕΙΜΑΡΡΑ 19/9/2010

Απαγχονίστηκαν στις 21.9.1956 ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ήταν εκείνης της μέρας το τελευταίο φως που είδαν στη ζωή τους. Όσο μπόρεσαν να δουν μέσα από τα κατάκλειστα, σιδερόφρακτα, κελιά των μελλοθανάτων. Ανάμεσα στο κτίριο της αγχόνης και στο μικρό κοιμητήριο των Κεντρικών Φυλακών της Λευκωσίας. Πριν από το χάραμα της Παρασκευής έγιναν οι ίδιοι φως. Άσβεστο για πάντα φως ελληνικό.

Το φως της επόμενης μέρας, της Παρασκευής, 21ης Σεπτεμβρίου 1956, δεν πρόλαβαν να το δουν. Προτού χαράξει η αυγή, τους κρέμασαν. Πριν το χάραμα κουβάλησαν εκεί τον Παπάντωνη να τους ψάλλει μόνος συνοπτικά τη νεκρώσιμη ακολουθία. Πριν από το πρώτο φως τούς κατέβασαν στους τάφους της φυλακής. Τα φυλακισμένα μνήματα. Πρώτος δεξιά δίκλινος τάφος: Μαζί ο Παναγίδης κι ο Κουτσόφτας. Δίπλα μονόκλινος για τον Μαυρομμάτη.

Πάνε και τους τρεις σιδηροδέσμιους στην αγχόνη. Τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Και μόλις τον ολοκληρώνουν, χωρίς ανάσα, τον ξαναρχίζουν. Ώσπου ο απαίσιος γδούπος της καταπακτής της αγχόνης έκοψε στη μέση την επανάληψη τού «και σαν πρώτ' ανδρειωμένη χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά»…!

Απαγχονίστηκαν στις 21.9.1956

Περισσότερα στοιχεία για τη δράση τους μέσω του άλμπουμ ''Το ενωτικό ιδεώδες στην Κύπρο και ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. (1955-59)''


ΠΗΓΗ

To Ισραήλ δείχνει να φοβάται τους P-800 Yakhont

To Ισραήλ χαρακτήρισε ως "ανεύθυνη" την επικείμενη πώληση από τη Ρωσία του υπερηχητικού βλήματος cruise P-800 Yakhont στη Συρία, λέγοντας ότι θα μπορούσε να απειλήσει τη στρατηγική ισορροπία στην περιοχή. Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Α. Serdyukov, δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον ότι η Μόσχα θα εκπληρώσει την σύμβαση που υπεγράφη το 2007 για την προμήθεια των πυραύλων Yakhont στη Δαμασκό.

Η πώληση, αξίας τουλάχιστον 300 εκατομμυρίων δολαρίων, αφορά την προμήθεια περίπου 72 βλημάτων του τύπου στη Συρία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

«Η απόφαση αυτή μεταφράζεται σε μια πολύ φτωχή επίδειξη ευθύνης από μια χώρα που ισχυρίζεται ότι ενεργεί προς όφελος της περιφερειακής σταθερότητας», ανέφερε αξιωματούχος της κυβέρνησης του Ισραήλ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

«Τα όπλα αυτά θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη στρατηγική ισορροπία σε μια ευαίσθητη περιοχή, η οποία έχει μόλις αρχίσει διαπραγματεύσεις για την ειρήνη», είπε ο ίδιος, αναφερόμενος στις απευθείας συνομιλίες μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων, οι οποίες ξεκίνησαν στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το Ισραήλ ανησυχεί επίσης ότι τέτοια όπλα μπορούν να μεταφερθούν στην πολιτοφυλακή της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, αλλά ο υπουργός'Αμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι τέτοιου είδους φόβοι είναι αδικαιολόγητοι.

Οι ρωσικές πωλήσεων όπλων προς τη Δαμασκό προκάλεσαν την οργή του Ισραήλ τον προηγούμενο Μάιο, μετά τις δηλώσεις από την Μόσχα για επικείμενη προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών τύπου MiG-35 στη Συρία, συστήματων αντιαεροπορικής άμυνας τύπου Pantsir και θωρακισμένων οχημάτων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συναντήσεις με το εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ ο Γ.Παπανδρέου, αλλά και με τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ

Στη Ν.Υόρκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, Mετά τη συνάντησή του με τον ΓΓ του ΟΗΕ, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με αξιωματούχους εβραϊκών οργανώσεων, οι οποίοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του εβραϊκού λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των εβραϊκών οργανώσεων, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι υπάρχει «πολύ καλό κλίμα» στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, επισημαίνοντας ότι δημιουργούνται οι προοπτικές για «εμβάθυνση των σχέσεων» και για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας σε «ζωτικούς τομείς» της Οκονομίας, όπως ο Τουρισμός και το Εμπόριο.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στον ρόλο της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή, με πρωταρχικό στόχο να προωθηθεί η διαδικασία με «ειρηνική επίλυση» των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προσπάθειες, τις οποίες καταβάλλει η Αθήνα για επίλυση των ειδικότερων ζητημάτων, που αντιμετωπίζει, όπως αυτά των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οι αξιωματούχοι των εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι με τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και προσωπικά του Έλληνα πρωθυπουργού για τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο σε ό,τι αφορά την εδραίωση της συνεργασίας της Ελλάδας με το Ισραήλ, όσο και για τον «εποικοδομητικό ρόλο» της Ελλάδας στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Γκι Μουν και η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από το Κυπριακό, την ονομασία της ΠΓΔΜ, το Μεσανατολικό και το θέμα των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού -που συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα και τον μόνιμο αντιπρόσωπο της χώρας μας, πρέσβη Αναστάση Μητσιάλη- με τον ΓΓ του ΟΗΕ βρέθηκαν οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας, με τον Γ.Παπανδρέου να διαβεβαιώνει τον Μπαν Γκι Μουν ότι η Ελλάδα στηρίζει τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών.

Σχετικά με το Κυπριακό, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τις πρωτοβουλίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι οι έξωθεν πιέσεις και παρεμβάσεις, που είναι μη παραγωγικές, δεν βοηθούν πάντα στο να προωθηθεί ένας σοβαρός και ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των δύο κοινοτήτων. Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν, βεβαίως, και η τουρκική κυβέρνηση και ο κ. Ερντογάν. Σήμερα, με την ισχυρή κυβέρνηση της Τουρκίας και του κ. Ερντογάν, υπάρχουν πολλά περιθώρια για να μπορεί κανείς να περιμένει να ξεφύγουν από τις παλιές πρακτικές και αντιλήψεις και να συμβάλουν ουσιαστικά στην επίλυση του κυπριακού».

Αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Όπως τονίσαμε, εμείς έχουμε επιδείξει τη βούλησή μας για μία αμοιβαίως αποδεκτή λύση, πάντα μέσα στα πλαίσια των θέσεών μας και των κόκκινων γραμμών, οι οποίες είναι ξεκάθαρες. Η βούλησή μας είναι υπαρκτή και, βεβαίως, αναμένουμε την αναγκαία βούληση από την άλλη πλευρά για να υπάρξει επίλυση».

Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι έγινε συζήτηση και «για την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, το Παλαιστινιακό, το Ιράν, αλλά και για τις επαφές τις οποίες έχω κάνει εγώ, όπως και ο κ. Δρούτσας στην ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας το ρόλο της Ελλάδας και πάλι ως παίκτη για την υποστήριξη της ειρηνευτικής διαδικασίας».


Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου θα παρακαθίσει σε γεύμα με τον πρόεδρό του και άλλα στελέχη της Γουόλ Στριτ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το αναπτυξιακό και επενδυτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης. Επίσης, θα μιλήσει σε οικονομικούς συντάκτες αμερικανικών ΜΜΕ.

Το απόγευμα (τοπική ώρα) θα λάβει μέρος σε συνεδρίαση του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην έδρα του ΟΗΕ.

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας Τζον Κέρι και τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας Μαξ Μπάουκους.

Την Τετάρτη, θα έχει σειρά επαφών στη Νέα Υόρκη και κυρίως με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες. Επίσης, θα μιλήσει σε εκδήλωση του σημαντικού οικονομικού φόρουμ Economic Club και το απόγευμα θα συναντηθεί πρώτα με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, μετά με τον πρόεδρο της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, του οποίου η χώρα του προεδρεύει αυτό το μήνα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τέλος με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε δεξίωση που θα δοθεί προς τιμήν του στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο και θα παραστεί σε άλλη δεξίωση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης που θα διοργανώσει το Ίδρυμα Κλίντον προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Την Πέμπτη το πρωί, θα παραστεί στην έναρξη των εργασιών της 65ης Γενικής Συνέλευσης και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα έχει σειρά συναντήσεων με ξένους ηγέτες. Μεταξύ αυτών, ο γγ του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα, τον πρόεδρο της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς και τον πρόεδρο της Γεωργίας Μ.Σαακασβίλι.

Επίσης, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Foreign Policy Association και το βράδυ θα μεταβεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ως προσκεκλημένος του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα, στη δεξίωση που θα παραθέσει για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που λαμβάνουν μέρος στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στις περισσότερες συναντήσεις, ενώ παράλληλα θα έχει σειρά επαφών με ομολόγους του και τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον ειδικό αντιπρόσωπο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς.

Στις συναντήσεις του και στις παρουσιάσεις του για θέματα οικονομίας, τον πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύουν ο υπουργός Επικρατείας (με αρμοδιότητες στον τομέα των επενδύσεων) Χάρης Παμπούκης και ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη σύνοδο του ΟΗΕ για την Βιοποικιλότητα και θα έχει συναντήσεις για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στην αποστολή του πρωθυπουργού συμμετέχει επίσης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος θα συμμετάσχει στις συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με στελέχη της Ομογένειας, ενώ παράλληλα θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποιοι κλείνουν τους δρόμους;

Τελικά κύριοι ποιοι κλείνουν τους δρόμους; Οι φορτηγατζήδες ή η αστυνομία; Οι φορτηγατζήδες θέλουν να φτάσουν στην Βουλή και να διαμαρτυρηθούν όπως έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα για να το πράξουν.
Η αστυνομία έχει πάρει εντολή να κλείνει τους δρόμους για να τους εμποδίσει και όλοι διαμαρτύρονται κατά των φορτηγατζήδων! Ντροπή για την κυβέρνηση! Και ντροπή για τα σαπιοκάναλα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Να χαίρονται τη νέα χούντα! Και ο ΓΑΠ αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα στην χώρα του (;) έχει σήμερα συνάντηση με την εβραϊκή κοινότητα στη Νέα Υόρκη! Συγχαρητήρια στους σοσιαλιστές βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου!!!

ΠΗΓΗ

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Α.Τ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ:"ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑ ΜΟΝΟ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΑΝ:


Την Κυριακή η προπαγάνδα συνεχίστηκε από την κρατική ΝΕΤ , όπου οι δύο καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι της , δέχθηκαν στο πάνελ , έναν από την ΜΚΟ "Γιατροί του Κόσμου" , οργάνωση που ελέγχεται για την χρηματοδότηση της και χρησιμοποιεί το ιατρικό λειτούργημα για άσκηση ανθελληνικής πολιτικής πίεσης, ακόμα και προς την κατεύθυνση των Ελληνικών νόμων που αφορούν την παραβίαση των συνόρων μας.

Εντελώς τυχαία η εκπομπή αφορούσε τον Άγιο Παντελεήμονα, δεν ήταν καλεσμένος κανένας κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα και δεν υπήρχε κανένας αντίλογος.

Όλα τα προηγούμενα μας βάζουν σε μεγάλες υποψίες , ειδικά αν σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ο λαός μη έχοντας ακόμα πεινάσει , ενημερωθεί και πιεστεί όσο απαιτείται , δεν είναι σε θέση να κάνει καμία προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους και του Συντάγματος.

Θα βόλευε πολύ τους κυβερνώντες να βαφτίσουν μερικά επεισόδια ως εξέγερση , να τα αντιμετωπίσουν δυναμικά και να αποτρέψουν δια του παραδείγματος , την μελλοντική αληθινή και αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού Λαού.

Ας θυμηθούμε την περίπτωση της ΜΑΡΦΙΝ.. Πριν την Μαρφίν 500.000 Έλληνες στον δρόμο , μετά τα γεγονότα της ΜΑΡΦΙΝ , 20.000..

Υπάρχει και κάτι ακόμα , το οποίο δεν το πρόσεξε κανείς.. Σε όλες τις συγκεντρώσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα , οι αναρχικοί και οι Georgoτσολιάδες , προανήγγειλαν με θόρυβο αντισυγκεντρώσεις.

Αυτή την φορά τέτοιος θόρυβος δεν υπάρχει.

Έλληνες γρηγορείτε.. Μεγάλη προσοχή για αύριο..

ΠΗΓΗ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΕΚΡΟ Ή ΝΕΚΡΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ!

Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ "ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ;",ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΒΙΑΙΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ...ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ!

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ:ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ!
ΠΗΓΗ

Πιάσανε 57χρονο που είχε στην κατοχή του τα προσωπικά στοιχεία σχεδόν όλων των Ελλήνων!

Βάσεις δεδομένων με τα στοιχεία σχεδόν όλων των ελλήνων και εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, επιχειρήσεων, στοιχεία αυτοκίνητων, ακινήτων και αλλά προσωπικά δεδομένα για τον εντοπισμό διάφορων πολιτών επιχείρησε να πουλήσει σε υπάλληλο ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ένας 57χρονος ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Πελασγίας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος άεργος είχε προσεγγίσει υπαλλήλους υπουργείων και είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τις λίστες. Ακολούθως προσπαθούσε να βρει υποψήφιους αγοραστές ανάμεσα σε εταιρείες που προωθούν διάφορα προϊόντα, σε εισπρακτικές εταιρείες που αναζητούν «εξαφανισμένους» πελάτες που χρωστούν σε τράπεζες κ.α.

Τελικά τον αγοραστή τον βρήκε στο πρόσωπο του υπαλλήλου από τον οποίο ζήτησε να του δώσει 70.000 ευρώ για να του παραδώσει τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του. Ωστόσο τις κινήσεις τους τις είχαν πληροφορηθεί οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και τον συνέλαβαν.

Αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι οποίοι εκλήθησαν να εξετάσουν το περιεχόμενο των τριών εξωτερικών δίσκων και των 57 ψηφιακών δίσκων που είχε στην κατοχή του ο δράστης, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, «βλέπαμε τα στοιχεία όσων διαμένουν στην Ελλάδα σήμερα». Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Πηγή

Ας εξηγήσει κάποιος στον Πάγκαλο πως η "Αγιά Σοφιά" δεν τρώγεται! για να μην τον πιάνει άγχος!

Θ Πάγκαλος: “Η Αγία Σοφία δεν ανήκει στους σημερινούς Τούρκους αλλά ούτε και στους Έλληνες γιατί είναι πολιτιστικό μνημείο ολόκληρης της ανθρωπότητας και έτσι έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο. Κάθε προσπάθεια ιδιοποίησής της είναι κακή” και πρόσθεσε ότι: «Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι»

Ας εξηγήσει κάποιος στον Πάγκαλο πως η "Αγιά Σοφιά" δεν τρώγεται! για να μην τον πιάνει άγχος!
Παρεπιπτόντως χεστήκαμε τι λέει η Ουνέσκο....η Ουνέσκο μπορεί να την χαρακτηρίσει και ελικοδρόμιο....εμείς τι θα πρέπει να κάνουμε; να περιμένουμε τους Αφρικάνους και τους Κινέζους να αντιδράσουν;
και αφου αναφέρει άλλους λαούς για παράδειγμα...
ας πάει ο πάνσοφος πάγκαλος να πει στους Τούρκους πως το μπλε τζαμί δεν είναι Τούρκικο αλλα είναι πολιτιστικό μνημειο που ανήκει στην ανθρωπότητα!....η ακόμη καλύτερα ας πάει στους Κινέζους να πει πως το Σινικό Τείχος δεν τους ανήκει...να δει τι απαντήσεις θα πάρει.

Αυτά που δήλωσε είναι αστειότητες από έναν άνθρωπο που δυστυχώς αποδεικνύει καθημερινά πως έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως η πολιτική στην Ελλάδα δεν μπορεί να πέσει χαμηλότερα...έχει πιάσει πάτο εδώ και δεκαετίες!

ΠΗΓΗ

Κλιμακώνεται ο αγώνας του Κρις Σπύρου για την Αγία Σοφία…

Προσφυγή στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ετοιμάζει η Οργάνωση «Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας» του Ελληνοαμερικανού, πρώην Γερουσιαστή, Κρις Σπύρου.

Στόχος είναι η πραγματοποίηση Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Η προσπάθειά του έληξε άδοξα μετά τη σχετική απαγόρευση των τουρκικών αρχών, η οποία του κοινοποιήθηκε με επιστολή του Τούρκου πρεσβευτή στην Ελλάδα, όπου αναφερόταν ότι η τουρκικές αρχές δεν θα επέτρεπαν την επίσκεψη, χαρακτηρίζοντας τις προθέσεις των μελών της οργάνωσης ως προκλητικές.



Και η τοπική μητρόπολη Αλεξανδρούπολης όμως και ο μητροπολίτης Άνθιμος, ζήτησε από τα μέλη της οργάνωσης να παραμείνουν στην Αλεξανδρούπολη και να μην προχωρήσουν την ενέργειά τους, αφού αυτή μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.


Αποτέλεσμα ήταν η τέλεση Θείας Λειτουργίας στους Κήπους του Έβρου, με τον Κρις Σπύρου να δηλώνει ωστόσο έτοιμος να επιχειρήσει εκ νέου το ερχόμενο έτος να πραγματοποιήσει το όνειρό του.



Σε δηλώσεις του προς την εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» της Κομοτηνής, ο Κρις Σπύρου έριξε «δηλητήριο» προβαίνοντας σε αναφορά για την ομαδική προσευχή 5.000 Μουσουλμάνων στην πλατεία Κοτζιά, στο κέντρο της Αθήνας, σε ανοιχτό χώρο: «…χαρήκαμε γιατί μπόρεσαν ελεύθερα να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους δικαιώματα και μπράβο στην Ελλάδα και μπράβο στους Έλληνες που δεν το θεώρησαν πρόκληση», ανέφερε, σε μία ευθεία αντιπαραβολή του τι συμβαίνει στην Τουρκία, η οποία, παρεμπιπτόντως, επικαλείται το επιχείρημα ότι η Αγία Σοφία λειτούργησε επί πολλούς αιώνες και ως τζαμί…



Όσον αφορά στη στάση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο Κρις Σπύρου περιορίστηκε να το αποκαλέσει «όμηρο» και «κατεκτημένο», αναφέροντας ότι τα λόγια αυτά τα έχει πει ο Πατριάρχης σε δηλώσεις του προς αμερικανικά ΜΜΕ, υπενθυμίζοντας μία ακόμη δήλωση του Πατριάρχη: «…σταυρώνομαι και ότι τα θρησκευτικά και ανθρώπινα δικαιώματά μου παραβιάζονται και ότι αισθάνομαι ντροπή για την μη κατανόηση του κράτους που τυγχάνει να είναι η έδρα του Πατριαρχείου».

ΠΗΓΗ

Πόλεμο Ινδίας-Πακιστάν φοβούνται οι αμερικανοί, με ανάμιξη της Al-Qaeda

Σε περίπτωση επανάληψης ενός περιστατικού ίδιου με τις βομβιστικές επιθέσεις στη Mumbai η Ινδία είναι πολύ πιθανό να αντεπιτεθεί κτυπώντας στρατόπεδα τρομοκρατών κατά μήκος των συνόρων της με το Πακιστάν γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη κλιμάκωση των εχθροπραξιών που με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πόλεμο, μεταξύ των δύο κρατών, σημειώνει ειδικός αναλυτής σε θέματα αντι-τρομοκρατίας.

«Νομίζω πως για κάτι που όλοι μας θα πρέπει να ανησυχούμε είναι μια επίθεση τύπου Mumbai ΙΙ», σημείωσε ο Peter Bergen από το ινστιτούτο New America Foundation κατά τη διάρκεια ακρόασής του από την επιτροπή εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

«Νομίζω πως οι ινδοί έδειξαν μια υπέρ του δέοντος αυτοσυγκράτηση μετά την τελευταία επίθεση στην Mumbai. Η κοινή τους γνώμη όμως θα απαιτήσει κάποιου είδους απάντηση σε περίπτωση επανάληψης μιας μεγάλης τρομοκρατικής ενέργειας σε ινδικό έδαφος από κάποια ένοπλη πακιστανική οργάνωση, και θεωρώ πως μια τέτοια περίπτωση αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η εξωτερική μας πολιτική» πρόσθεσε ο Bergen κατά τη διάρκεια της ακρόασής του.

«Αυτό θα αποφέρει ινδική επέμβαση κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν με σκοπό να εξαλείψει τα στρατόπεδα που βρίσκονται κοντά στα σύνορα και μπορεί να οδηγήσει στο ξέσπασμα πολέμου μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας» σημείωσε ακόμη ο αμερικανός αναλυτής. Ο Bergen δικαιολόγησε το ενδεχόμενο αυτό λέγοντας πως ένα τέτοιο σενάριο θα συνέφερε την Al Qaeda καθώς μια στρατιωτική εμπλοκή του Πακιστάν με την Ινδία θα αποστερούσε κάποιες δυνάμεις από το Πακιστάν που αυτή τη στιγμή μάχονται τους Ταλιμπαν στα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα τόσο η πίεση προς την Al Qaeda να μειωθεί όσο και να κάνει τη δουλειά των αμερικανικών δυνάμεων που δρουν στην περιοχή ακόμη πιο δύσκολη. Σημειώνεται πως οι πακιστανικές τρομοκρατικές οργανώσεις διατηρούν πολύ καλό επίπεδο σχέσεων με την Al-Qaeda.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στο τέλος θα είναι αναπόφευκτη η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους…

Η κυβέρνηση το έχει απορρίψει, ο πρωθυπουργός μίλησε πρόσφατα για καταστροφικές συνέπειες, αν η Ελλάδα επιλέξει το δρόμο της αναδιάρθρωσης του χρέους.
Η κοινωνία έχει τείνει σε κάποιο βαθμό να αποδεχθεί αφού το λέει η κυβέρνηση έτσι θα είναι.
Εμείς όμως θα επιμείνουμε με συνέπεια.
Η Ελλάδα ότι και αν γίνει θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους μέσω της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των ομολόγων, των δανείων που έχει συνάψει.
Αυτό νομοτελειακά θα συμβεί και θα συμβεί ακριβώς την χρονική στιγμή που η Ελλάδα θα βρίσκεται σε καλό οικονομικό δρόμο.
Όταν η Ελλάδα θα είναι δυνατότερη οικονομικά η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το σχέδιο της την επιμήκυνση του χρέους.
Ποιος θα αναλάβει αυτή την διαδικασία; Η Lazard και η Deutsche Bank.
Η συμφωνία υπάρχει, για λόγους στρατηγικής διαψεύδεται αλλά να θυμάστε: αναδιάρθρωση χρέους θα υπάρξει, αλλά θα γίνει με ήπιο τρόπο.


www.bankingnews.gr

Επιστροφή στη δραχμή προτείνει ο Γερμανός οικονομολόγος Σταρμπάτι

Την επιστροφή στη δραχμή αναγνωρίζει ως λύση για την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος Γιοακίμ Σταρμπάτι, ο οποίος ηγείται της προσφυγής στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας του κατά του πακέτου βοηθείας προς την Ελλάδα.

Ο Γιοακίμ Σταρμπάτι, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, δηλώνει φιλέλληνας και τονίζει ότι η προσφυγή «δεν μια πράξη εναντίον της Ελλάδας. Οι βοήθειες που παρέχονται δεν βοηθούν την Ελλάδα, αλλά τις τράπεζες. Έρχονται τα χρήματα στην Ελλάδα, τα παραλαμβάνει στην είσοδο ο πρωθυπουργός σας κύριος Παπανδρέου, διασχίζει το “ελληνικό σπίτι” και από την πίσω πόρτα τα δίνει στις τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά είναι για τις τράπεζες και όχι για την Ελλάδα».

Η προσφυγή, της οποίας ηγείται ο Σταρμπάτι, βασίζεται στον όρο της συνθήκης του Μάαστριχτ, τον γνωστό no-bailout, σύμφωνα με τον οποίο μία χώρα της Ευρωζώνης δεν μπορεί να διασώσει μία άλλη χώρα πληρώνοντας τα χρέη της. Η Κομισιόν ξεπέρασε αυτόν τον όρο αναγνωρίζοντας το πακέτο προς την Ελλάδα όχι ως διάσωση, αλλά ως αρωγή. «Εδώ πρόκειται για ένα παιχνίδι με τις λέξεις. Στην πραγματικότητα είναι ένα bail-out», σχολιάζει ο Σταρμπάτι.

«Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή και να την υποτιμήσει», τονίζει ο Σταρμπάτι και φέρνει το παράδειγμα του τουρισμού.

«Εφ’ όσον είναι άδεια τα ξενοδοχεία, είναι σημαντικό να τα γεμίσουν ξένοι τουρίστες, κάτι που θα γινόταν πιο εύκολα αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε», εξηγεί και εκφράζει την πεποίθησή του ότι «η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να δώσει πίσω τα χρήματα από το πακέτο βοήθειας».

«Η Ελλάδα δεν ακολουθεί πια δική της πολιτική. Ακολουθεί την πολιτική που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και η Ουάσιγκτον, μέσω της Κομισιόν και του ΔΝΤ. Εγώ λατρεύω τους Έλληνες, είναι περήφανοι, ειλικρινείς και δεν θέλω πια οι Έλληνες απλά να ακολουθούν, αλλά να ορθώσουν πάλι το ανάστημά τους», σημειώνει

ΠΗΓΗ

Max Keiser : "Η Ελληνική κυβέρνηση καλύπτει τους τραπεζίτες"


ΠΗΓΗ