ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ


ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ... ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Στις 17 Φεβρουαρίου του 1914 πάνω από 2000 Ιερολοχίτες, έχοντας επί κεφαλής τον Πρόεδρο Γεώργιο Ζωγράφο και τα μέλη της Κυβερνήσεως, τον Δρυϊνουπόλεως Βασίλειο, τον Κορυτσάς Γερμανό, τον Βελλάς και Κονίτσης Σπυρίδωνα, τον Αλέξανδρο Καραπάνο, τον Ιωάννη Παρμενίδη και τον Δημήτριο Δούλη, κήρυξαν επίσημα την αυτονομία ολόκληρης της Βορείου Ηπείρου. Είχε προηγηθεί από τις 9 Φεβρουαρίου η ύψωση της Σημαίας του Αυτονομιακού Αγώνα στην Χειμάρα από τον Συνταγματάρχη Σπυρομήλιο. Οι ΒορειοΗπειρώτες επιστρατεύονται στον Αγώνα την 1 Μαρτίου και ολόκληρη η αλύτρωτη Πατρίδα γεμίζει Ιερολοχίτες,που μπαίνουν στην μάχη και την κερδίζουν, απέναντι στον Αλβανικό Στρατό κατοχής, απέναντι στα μεγάλα ξένα συμφέροντα και απέναντι στην αδιάφορη στάση της... επίσημης Ελλάδας. Μπαίνουν στην μάχη και κερδίζουν, με αποτέλεσμα την παρέμβαση των ξένων δυνάμεων που οδηγεί στην ανακωχή της 24ης Απριλίου και την υπογραφή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας την στις 17 Μαίου που προβλέπει την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και συγκεκριμένα:

· Η Βόρειος Ήπειρος αναγνωρίζεται ως Αυτόνομη Πολιτεία στα πλαίσια του αλβανικού κράτους.
· Αποστέλλει βουλευτές στο αλβανικό κοινοβούλιο.
· Η ελληνική καθίσταται επίσημη γλώσσα της Βορείου Ηπείρου (στη διοίκηση και τα σχολεία), ενώ η αλβανική θα διδάσκεται προαιρετικά.
· Η Βόρειος Ήπειρος θα διατηρεί δική της χωροφυλακή και δικά της δικαστήρια.
Ένα πρωτοκολο όμως που έμεινε ανενεργό και παραμένει και εως τις μέρες μας, παρατημένο και από την μάνα Ελλάδα, όπως παρατημένα από τον ακραίο Ελλαδιτισμό, παραμένουν όλα τα Εθνικά μας ζητήματα.

Αυτήν την ημέρα, της ανακήρυξης του Αυτονομιακού Αγώνα,τιμούν και θυμούνται καθε χρόνο οι αδερφοι μας Βορειοηπειρώτες. Έτσι και φέτος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Συλλόγου Βορειοηπειρωτών», την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, θα βρισκόμαστε δίπλα τους, στην Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (πίσω από την πλατεία Κολοκοτρώνη) και στην πορεία που θα ακολουθήσει για την επίσημη κατάθεση Στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Χωρίς ιδεολογοπολιτικά διακριτικά, μόνο με τις Ελληνικές Σημαίες μας και με το πάθος μας για την λευτεριά κάθε Ελληνικής Πατρίδας, να είμαστε εκεί!


«ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

ΣΥΡΙΖΑ και Indymedia απαιτούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων κουκουλοφόρων

Οι μάσκες πέφτουν και δείχνουν

τα πραγματικά πρόσωπα των υπευθύνων


Η Νεολαία Συνασπισμού συμμετέχει στη διαδήλωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της εξέγερσης, που διοργανώνει η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, στη μία το μεσημέρι στα Προπύλαια.
Θεωρούμε προκλητική και εκδικητική τη δίωξη εκατοντάδων νέων που πήραν μέρος στην εξέγερση της γενιάς μας, μετά τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ακόμα περισσότερο, θεωρούμε εξοργιστική την προφυλάκιση δεκάδων από αυτούς και αδιανόητη την παραπομπή 18 με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο.

Σε μια περίοδο που η βία από τη μεριά των δυνάμεων καταστολής εντείνεται (συνεχιζόμενη ασυδοσία των ειδικών σωμάτων της ΕΛΑΣ, ρίψεις απαγορευμένων καρκινογόνων χημικών και επικίνδυνων βομβίδων, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις περαστικών, δικηγόρων και δημοσιογράφων, εξοπλισμός της Αστυνομίας με όπλα Taser), που ένα στα 10 σχολεία τίθεται στο στόχαστρο της Ασφάλειας (βλ. στοιχεία ΟΛΜΕ), που οι αγροτικές κινητοποιήσεις αντιμετωπίζουν με καταστολή και χημικά, που το άσυλο απειλείται ευθέως, που η ελεύθερη αντι-πληροφόρηση διώκεται και που μια απεργία της ΑΔΕΔΥ τίθεται εκτός νόμου, τι άλλο από πρόκληση και εκδικητικότητα συνιστούν οι αυθαίρετες συλλήψεις, οι σωρηδόν απαγγελίες κατηγοριών και η δίωξη νεαρών διαδηλωτών ως… τρομοκρατών;
Οι νέες και οι νέοι, οι εργαζόμενοι, τα κοινωνικά κινήματα και η Αριστερά δε θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να συνεχίσει να τρομοκρατεί την κοινωνία. Πριν από δύο μήνες, μία σφαίρα ειδικού φρουρού στέρησε τη ζωή ενός παιδιού. Το καθόλου μεμονωμένο αυτό περιστατικό πυροδότησε μια πρωτόγνωρη εξέγερση που απαίτησε, μεταξύ άλλων, τη διάλυση των στρατιωτικών σωμάτων της Αστυνομίας, την απαγόρευση της χρήσης χημικών, την κατάργηση του τρομονόμου και την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων της εξέγερσης. Δεν έχουμε λόγο να κάνουμε βήμα πίσω.
Το γραφείο τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού
Αυτή τη φορά καλεί σε συλλαλητήριο για την απελευθέρωση των βάνδαλων που έκαψαν την Αθήνα το περασμένο Δεκέμβρη. Aπό κοντά και το ΙΝDYMEDIA όπου φιλοξενείται ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Τί λένε στο κάλεσμά τους;
Η προσπάθεια της κυβέρνησης και κύκλων της ελληνικής αστυνομίας να τρομοκρατήσουν, να συκοφαντήσουν, να εκφοβίσουν τους πρωταγωνιστές της κοινωνικής αντίστασης και όλη την κοινωνία πέφτει στο κενό. Χαρακτηρίζουν 15χρονα παιδία τρομοκράτες! Θα έχουν την τύχη που τους αξίζει. Φτάνει πια!
Τι εννοούν όταν λένε ότι "θα έχουν την τύχη που τους αξίζει";
Παρακάτω απαιτούν:
• Την άμεση απελευθέρωση και την παύση κάθε δίωξης για τους συλληφθέντες της εξέγερσης.
Aυτούς δηλαδή που έσπασαν καταστήματα, έκαψαν κτήρια και τραυμάτισαν αστυνομικούς και πολίτες.
• Κατάργηση των ειδικών μονάδων (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ) και των ειδικών σωμάτων (Ειδικοί φρουροί)
Πονάνε πολύ τα γκλομπ φαίνεται!
• Απαγόρευση της χρήσης των χημικών αερίων
Αυτό θα γίνει μόνο στη περίπτωση που εισάγει η ΕΛ.ΑΣ αποτελεσματικότερα όπλα για να τους αντιμετωπίσει.
• Απόσυρση των καμερών από την πόλη.
Για την περίπτωση που ξεχαστεί κάποιος και δεν φοράει τη κουκούλα του.
• Κατάργηση του τρομονόμου
Για τη περίπτωση που βρεθεί έντιμος δικαστής και καταδικάσει κάποιον από δαύτους.
Τέλος
Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας να διαδηλώσει απέναντι στην κατασυκοφάντηση και ποινικοποίηση του αγώνα της νεολαίας.
Πράγματι χρειάζεται μεγάλος "αγώνας" για να καταφέρουν κάτι τέτοιο...



AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Κάτι μας θυμίζει αυτό το σύμβολο...


"Είναι η σημαία της περιβόητης φυλετικής οργάνωσης ku klux klan...τι μας θυμίζει αυτό το σύμβολο; Έχει κάτι που το βλέπουμε κάθε μέρα..μήπως λέω τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο..μήπως στις μέρες μας δεχόμαστε πολλά υποσυνείδητα μηνύματα..."

Πηγές:
wikipedia
troktiko

ΙΜΙΑ 2009: Αποσπάσματα



DCA το φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει


Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.
Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.

Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.

Για μια ακόμα φορά οι έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου.

Ιστοσελίδα του Δρ.Μιχαλάκη πάνω στο DCA Πανεπιστήμιο Αλμπερτα:
http://www.depmed.ualberta.ca/dca/

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ



MEGAλη αγάπη στα Σκόπια





Για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε πόσο ανθελληνικό και προδοτικό είναι το κανάλι του mega. Παιδιά που βρέθηκαν στα studio του καναλιού όπου γίνονται οι πρωινές μικρές εκπομπές και το δελτίο ειδήσεων βρέθηκε κρεμασμένη στον τοίχο μια σημαία των Σκοπίων!!! Πραγματικά το θέαμα ήταν πολύ θλιβερό. Αυτοί στα Σκόπια θέλουν την Μακεδονία μας και εμείς εδώ κρεμάμε και σημαίες τους. Όλοι όσοι είναι στο κανάλι θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπονται αλλα φυσικά τι να περιμένεις από τους προδότες...

Από τον ΠΥΡΗΝΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ CERN

mandamadou_2_s

Για τα τέλη Σεπτεμβρίου 2009 αναβλήθηκε ξανά η επαναλειτουργία του γιγαντιαίου επιταχυντή σωματιδίων LHC, ο οποίος υπέστη βλάβη λίγες ημέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, ανακοίνωσε χθες το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN).

«Το νέο πρόγραμμα προβλέπει την λειτουργία των πρώτων τμημάτων του LHC στα τέλη Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους με τις συγκρούσεις σωματιδίων να ξεκινούν στα τέλη Οκτωβρίου», τονίζει το CERN στο ανακοινωθέν του.

Το Κέντρο αρχικά είχε διαβεβαιώσει πως η επαναλειτουργία του LHC θα ξεκινούσε την άνοιξη, ενώ κατόπιν την ανέβαλε για το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ ΜΠΕ

Όσοι αναρωτιούνται για το τι σχέση έχει φωτογραφία με το CERN, η απάντηση στις 22.00 στο liako.gr

Η Ελλάδα σε αναγκαστική πορεία πλήρους διάλυσης


Μας είχε ενοχλήσει που ξαφνικά είδαμε τον Σεραφείμ Φυντανίδη, προστάτη των "έγκυρων" του ΙΟΥ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ να αποκτά βήμα στην Κρατική Τηλεόραση και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να γνωστοποιείται στους φορολογούμενους το ύψος της αμοιβής του. Η Ελευθεροτυπία δίνει έναν πολύ σημαντικό "αγώνα" έτσι ώστε οι Αθηναίοι αναγνώστες της να συνηθίσουν στην ύπαρξη της Μακεδονίας ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όπως διέταξαν οι Αμερικάνοι. (Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε τη συνέντευξη ενός ΜΗ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ που μπορούν να διαβάσουν ΜΟΝΟΝ οι άσχετοι ή όσοι έχουν χαμηλή πίεση). Η παράξενη αυτή γενναιοδωρία της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον ΓΝΩΣΤΟ μας Σεραφείμ Φυντανίδη...είναι ΑΚΟΜΑ μία ΥΠΟΠΤΗ κίνηση που συμπληρώνει ένα κατάπτυστο παζλ ενεργειών με στόχο φυσικά...την Ελληνική μας συνείδηση. Μερικά παραδείγματα που αξίζουν να έχουν κατά νου οι αναγνώστες μας:

Όλα τα παραπάνω φαντάζουν ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ εκτός κι αν αποδεχτούμε ότι τα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ κυρίας Ψαρούδα Μπενάκη ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ που ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ και ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στα πλαίσια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
Πιστεύει κανείς...ότι αυτή η χώρα...δεν είναι σε αναγκαστική πορεία για μία ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ;


-



.


ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΣΚΑΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! 486 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ! ΑΙΣΧΟΣ!


Όσο υπάρχουν γραικύλοι... Όλοι αυτοί θέλουν ανεξέλεγκτο αριθμό λαθραίων και χωρίς τέλος.... Μας βρήκαν μαλάκες βλέπετε και αυτοί οι γραικύλοι και οι λαθραίοι...


Μετά τις 300.000 παράνομες ελληνοποιήσεις μογγόλων της Καυκασίας το 1999 από το Σημίτη ο οποίος για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 όπως και τα κατάφερε τελικά, βαπτίζοντας αυτούς τους μογγόλους ως ρωσοπόντιους (οι πραγματικοί έλληνες από αυτούς ήταν μόνο το 2%), μετά την εντελώς δωρεάν περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία ακόμα και των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών χωρίς ποτέ να αναζητούνται τα νοσήλια από τις πρεσβείες των λαθραίων αυτών όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές και πολιτισμένες χώρες ε ήλθε και να τριτώσει το κακό. Δείτε εδώ οι γραικύλοι του ΠΑΣΟΚ τι έκαναν καθώς και οι γραικύλοι της ΝΔ που συνέχισαν αυτό το έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

Με ένα μόνο χρόνο δουλειάς στην Ελλάδα, Αλβανοί, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ρουμάνοι, Γεωργιανοί, Ρώσοι, Ουκρανοί κλπ φέρνουν τους πατεράδες, μανάδες, θείους κα θείες, στην Ελλάδα και αποκτούν σύνταξη από τον ΟΓΑ και το ΙΚΑ ύψους 486 ευρώ το μήνα!!!!! Για να πάρει αυτά τα χρήματα ένας Έλληνας από την άλλη, θα πρέπει να δουλέψει 15 χρόνια τουλάχιστον που είναι και το κατώτερο όριο ετών εργασίας για να λάβει κάποιος σύνταξη στην Ελλάδα.

Μα καλά ρε λαμόγια και γραικύλοι, γιατί αυτός ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και γιατί οι Έλληνες πρέπει να δουλέψουν 15 χρόνια για να πάρουν την ίδια σύνταξη που παίρνουν οι παράνομοι λαθραίοι που μπούκαραν από το παράθυρο στη χώρα? Πείτε μας ρε νταβατζήδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ γιατί όλα αυτά? Μήπως σας γαμάνε τόσο καλά οι λαθραίοι που τους κάνετε τέτοια φοβερά «δωράκια»?

Και δε μιλάμε για λίγες αλλά για χιλιάδες συντάξεις που κοστίζουν στα ασφαλιστικά ταμεία σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο όπως ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ που έβγαλε και αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο στον αέρα…. Όχι δηλαδή ότι δεν το γνώριζαν και τα λαμόγια της ΓΣΕΕ από πριν αλλά βλέποντας να πιάνουν αράχνες οι τσέπες τους και να αρχίζει η λόρδα σε λίγα χρόνια, αναγκάστηκαν να τα πούνε στον αέρα….

Και μετά θέλουν να σώσουν και τα ταμεία, πως θα τα σώσετε ρε αλήτες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. όταν σε λίγα χρόνια και από το 2012 και ειδικά μέχρι το 2023, θα κληθούν τα ασφαλιστικά ταμεία να πληρώσουν ξαφνικά, εκατομμύρια συντάξεις στους λαθραίους που παρανόμως έγιναν νόμιμοι?

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΑΛΕΚΟΥΣ, ΑΛΕΞΗΔΕΣ, ΑΛΕΚΟΥΛΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ.

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.... ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ..... ΡΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΡΑΧΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑ


Πηγές: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Κάθειρξη 5 ετών σε 5 Χειμαριώτες γιατί σήκωσαν την Ελληνική σημαία.!!!


Τρομοκρατία σε βάρος Β. Ηπειρωτών
εν όψει εκλογών...
Τελεσίδικα καταδικάστηκαν πριν λίγες ημέρες (Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου) από το Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας με βαριά ποινή (κάθειρξη 5 ετών) οι πέντε Χειμαριώτες νέοι που στις βουλευτικές εκλογές του 2004 σήκωσαν, διαμαρτυρόμενοι για την νοθεία σε βάρος του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, την Ελληνική σημαία.
Βέβαια εκκρεμεί σε βάρος τους η εκτέλεση της ποινής, αφού βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα και, όπως ανακοινώθηκε, η «Ομόνοια» θα καλύψει «από κάθε άποψη την προσφυγή τους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια μέχρι την τελική δικαίωση».
Το γεγονός αυτό, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος στην Αλβανία, δείχνει, όπως επισημαίνουν κύκλοι της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, το κλίμα που σχεδιάζεται να επικρατήσει εναντίον του ΚΕΑΔ στις επικείμενες εκλογές.
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η καταδίκη αποτελεί μια σαφής προειδοποίηση ότι οι μηχανισμοί προετοιμάζουν μια ακόμη εκλογική φάρσα κατά της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.
Άποψη της «Ομόνοιας» είναι ότι «παλινδρομεί επικίνδυνα η Αλβανία, αφού με τέτοιες ενέργειες εκτίθεται ανεπανόρθωτα το δημοκρατικό της πολίτευμα».
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χειμάρας και Πρόεδρος της Ομόνοιας Βασίλης Μπολάνος υπογράμμισε πως η Ομογενειακή Οργάνωση «θα κλιμακώσει την προσπάθεια ενημέρωσης της διεθνούς κοινής γνώμης, των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και των ΗΠΑ, για την καταπίεση που συνεχίζουν να δέχονται τα μέλη της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, εξαιτίας της εθνικής καταγωγής τους και μόνο. Όπως επισήμανε ο κ. Μπολάνος «οι νεαροί της Ομόνοιας καταδικάστηκαν απ' όλες τις βαθμίδες της Αλβανικής δικαιοσύνης με βάση κατηγορία που είχε απαγγείλει η Εισαγγελία Αυλώνας.
Η κατηγορία λέει ότι δήθεν καθυβρίστηκαν τα εθνικά σύμβολα της Αλβανίας, ενώ στην πραγματικότητα το πλήθος των Ελλήνων εκείνο το βράδυ των εκλογών στην Χειμάρα, ιδιαίτερα ανήσυχο από την επιχειρούμενη καλπονοθεία, απλώς κρατούσε κάποιες Ελληνικές σημαίες.
Ούτε ένα στοιχείο δεν κατατέθηκε που να αφορά το αντίθετο».
Και συμπλήρωσε:
«Η πρόσφατη απόφαση αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η Αλβανία είναι η δεύτερη, μετά την Τουρκία, δημοκρατία που διώκει την συνείδηση των πολιτών της και τους καταδικάζει σε φυλάκιση. Εν έτει 2009 και ενώ η Αλβανία ενδιαφέρεται να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φαίνεται πως στην χώρα που ζούμε επιβιώνουν ακόμη νοοτροπίες που θέλουν να παρεμποδίσουν την ομαλή πορεία προς την Ευρώπη».


Πηγές: gianniotis.gr

Η Ελευθεροτυπία, ο «Ιός» και το αποτύπωμα ενός καμένου εγκεφάλου!

Η Προκρούστια λογική επί τω έργω...


Στον δημοσιογράφο Κωστόπουλο του Ιού της Ελευθεροτυπίας, το ιστολόγιο χαρίζει το βιβλίο του Θόδωρου Καρζή "Η Βλακεία ως παράγων του ανθρώπινου βίου", σε μία προσπάθεια απόδοσης τιμής για την προσφορά του Ιού και των παραγόντων του (εν προκειμένω του κυρίου Κωστόπουλου) στην μεταφορά και την ελεύθερη απόδοση διαφόρων πλευρών της βλακείας, σε μία ύσταστη και απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλλεται από τον "Ιό" για την εξεύρεση εγκεφαλικά νεκρών Ελλήνων πολιτών.
Ανασύροντας τον «άνθρωπο των υπογείων», που μου θυμίζει εν πολλοίς τους «ανθρώπους των σκιών», ο γνωστός και μη εξαιρετέος, πολυγραφότατος αλλά ταυτόχρονα και γραφικότατος, ο συμπαθής των Σκοπίων για τις «αφελείς» και γεμάτες «προπαγανδιστική χάρη» προσεγγίσεις του επί του Μακεδονικού, ο δημοσιογράφος-αρχαιολόγος, λάτρης του υπερ-εθνικισμού όλων των άλλων πλην του Ελληνικού αλλά και ορκισμένος εχθρός του φιλελληνισμού, ο διόλου «γραφικότατος» αλλά καθ’ όλα επικινδυνότατος δημοσιοκάπρος, ορμώμενος από την «αυθόρμητη» συμπάθειά του προς τα «Μακεδονοειδή-Φασιστοειδή», ανασύρει ξεδιάντροπα από τη λήθη έναν συγγραφέα, για να αποτολμήσει να παραλληλίσει την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη με την Μακεδονία και τον εθνικισμό!!!

Ο ίδιος «φωστήρας» του κενού, αποφεύγει απροσχημάτιστα βέβαια να αντιμετωπίσει την οικτρή πραγματικότητα που ισοπεδώνει την υποβασταζόμενη από την αναίδεια λογική του. Η αλήθεια, που κραυγάζει στα περί άλλων τινών ευήκωα ώτα του εντεταλμένου «δημοσιογράφου», δεν ενδιαφέρει τον (κατά τα γραφόμενα του ιδίου) σύγχρονο προκρούστη, ο οποίος εντέχνως αλλά και μονίμως παραβλέπει το αυτονόητο: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα!
Αντί αυτού χρησιμοποιεί ως γραφικότητα τον αγώνα και την αγωνία των Ελλήνων, αδιαφορώντας για την μισαλλοδοξία που συστηματικά ενσπείρει και φυσικά αποσκοπώντας στο να χτίσει ακόμη ένα άλλοθι στα φασιστοειδή και να προσφέρει ακόμη ένα επιχείρημα στον αδικαιολόγητο και πλήρως ανιστόρητο αλυτρωτισμό εκείνων των οποίων τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις εξυπηρετεί.
Ο εκ του μηδενός προερχόμενος και προς το μηδέν πορευόμενος, αγνοεί το μηδενικό στοιχείο από το οποίο περιβάλλεται και μέσα στο οποίο κινείται, προσπαθώντας επίμονα να συμπαρασύρει στην κενότητα του νου όλους εκείνους που ανθρωπιστικά φερόμενοι θα του φερθούν με την ό,ποια ευγένεια… Ο δυστυχής εγκέφαλος αποθρασύνεται σε ένα παράτολμο ταξίδι στο κενό και χρησιμοποιώντας ως βασικά εργαλεία γκαιμπελικά στοιχεία ξεγυμνώνει τον ανθελληνισμό του, ελπίζοντας να εισπράξει το «χειροκρότημα» του κόπου του από τον εντολέα των μίζερων στόχων και σκοπών του.
Με ένα ταξίδι 17 χρόνια πριν, συγκρίνει το σήμερα για να εξισώσει την ηλιθιότητα με την άδολη αγάπη για την πατρίδα. Τολμά ο εγκεφαλικά νεκρός, να παραδώσει μαθήματα λογικής, συγκρίνοντας τα πλήθη που τραγουδούν ύμνους προς την πατρίδα με τα «Μακεδονοειδή» και τις γελοιότητες στις οποίες αυτά επιδίδονται!!! Συγκρίνει το άρρωστο μυαλό του, τους εγκλεισμούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα με την ελευθερία λόγου, την οποία επιμόνως παραβιάζει στα πλαίσια της δημοκρατίας, της οποίας τα πλεονεκτήματα είναι από τους πρώτους που τα απολαμβάνει αλλά και που τα παραβιάζει!!! Βγάζει τους «ανθρώπους των υπογείων» και τολμά να τους τοποθετήσει δίπλα στα φωτεινά πρόσωπα πολιτών που δεν κρύβονται και που δεν διστάζουν να διατρανώσουν την αληθινή τους αγάπη για τον τόπο τους, την ιστορία τους, τους προγόνους τους… Τολμά να συγκρίνει τα παρεΐστικα ιδεολογήματα που μόνο τα υπόγεια ανέχονται να φιλοξενούν, με τις ιδέες που έχουν λαμπρύνει την χώρα και που έχουν δοξάσει και έχουν δοξασθεί από ολόκληρη την ανθρωπότητα!!!
Δεν ενοχλείται ο αστέρας της γελοιότητας από τα αγάλματα των 30 μέτρων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά τον πειράζει που οι Έλληνες νιώθουν το χρέος τους προς την πατρίδα και την ιστορία τους. Ο πνευματικός οχετός δεν σταματά ούτε όταν αντικρύζει τους πρίγκηπες-απογόνους από το Πακιστάν και συνεχίζει να προκαλεί θυμίζοντας τις πληγές του Εμφυλίου Πολέμου, παραβλέποντας σκοπίμως πως οι ιδεολόγοι παρέμειναν στον τόπο που τους γέννησε ενώ οι δολοφόνοι διέφυγαν χρησιμοποιώντας ως ασπίδες τα κορμιά μικρών παιδιών που έκλεψαν από τις αγκαλιές των μανάδων τους και που στο τέλος τα μετέτρεψαν σε σύγχρονους γενίτσαρους στρέφοντάς τα κατά της πατρίδας τους.
Ο δίχως άλλο υμνητής του μηδενισμού προβάλει ως πράξη αντίστασης τον διασκορπισμό της στάχτης, του νεκρού συγγραφέα, στους υπονόμους του Παρισιού, συγκρίνοντάς τον συνειρμικά με το αίμα των νεκρών Ελλήνων που βρίσκεται σε κάθε γωνιά και σε κάθε άκρη της μαρτυρικής Ελλάδας!
Στην προσπάθειά του να μετατοπίσει στην Ελλάδα ευθύνες και επικινδυνότητες στον χειρισμό του Σκοπιανού ζητήματος, χρησιμοποιεί τους όρους της σχιζοφρένειας και του φασισμού, που όλως παραδόξως χρησιμοποιείται από όλα τα φασιστικά συστήματα ως αντίλογος ελλείψει επιχειρημάτων…
Κι επειδή με κουράζει να ασχολούμαι με σύγχρονους γραφικούς που επιδίδονται στην τέχνη του Προκρούστη, συγκρίνοντας τον φασισμό των Σκοπίων (άραγε θα τολμούσε να τα γράψει αυτά σε εφημερίδες των Σκοπίων εις βάρος της κυβέρνησης και της πολιτικής Γκρούεφσκι;) με την σαφή δημοκρατική υπεροχή της Ελλάδας, παραδίδω τον υπηρέτη του «Ιού» στην χλεύη όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, ευχόμενος ταυτόχρονα να απολαύσει όλα όσα επιθυμεί όπως τα απολαμβάνει ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και πλήθος άλλων επωνύμων και ανωνύμων που καθημερινά ταλαιπωρούνται και καταπιέζονται από την δημοκρατία των Σκοπίων, την οποία ο αρθρογράφος του «Ιού» τόσο πολύ λατρεύει.
Ευελπιστώντας προς την αποκατάσταση την πνευματικής υγείας του κυρίου αυτού (αν και αποδεικνύει μέσα από το κείμενό του πως έχει επέλθει οριστική και αμετάκλητη βλάβη εγκεφαλικών κυττάρων), παραθέτω ένα παλαιότερο κείμενο του «Ιού», μέσα στο οποίο είναι διάχυτη η κατανόηση της δημοκρατίας, της ελευθερίας της γραφής και του λόγου, με επανάληψη των γνωστών φασιστικών μεθόδων, χαρακτηρισμού και ταμπελοποίησης, λόγω ελλείψεως παράθεσης λογικών και σοβαρών επιχειρημάτων. Στο ίδιο κείμενο παρατηρήστε την βαθιά γνώση λειτουργίας μηχανισμών μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και χειρισμού της προπαγάνδας προς την επίτευξη του στόχου. Παραδίδονται πραγματικά σεμινάρια παραπληροφόρησης και χειραγώγησης των αναγνωστών!!!

Κωνσταντίνος

Το κείμενο του Ιού περί προπαγάνδας
* Το 'χαμε από καιρό μυριστεί, ήρθε όμως τελικά και η πανηγυρική επιβεβαίωση από επίσημα χείλη.
Ο λόγος για την αξιοποίηση του Διαδικτύου (και συγκεκριμένα, της ανωνυμογραφίας των μπλογκ) από την εγχώρια κοινοβουλευτική ακροδεξιά. «Ο "Τομέας Δημιουργικού"» της Νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ), μας πληροφορεί ο πρόεδρός της Γιάννης Παναγιωτακόπουλος στο τελευταίο φύλλο της κομματικής «Αλφα Ενα», εκτός από τα επίσημα κομματικά sites «συντονίζει ένα δίκτυο μπλόγκερ που κάνει την προσφιλή "Ελευθεροτυπία" και τα άλλα "φίλια" μέσα να παραμιλούν για την παρουσία των "κακών" στο ελληνικό Διαδίκτυο».
* Ενα «δίκτυο μπλόγκερ» αποτελείται, θεωρητικά, από μεμονωμένα άτομα που εκφράζονται προσωπικά (και κατά κανόνα ανώνυμα) μέσω των ιστοσελίδων τους. Μαθαίνουμε τώρα ότι υπάρχει ένα (αφανές) ακροδεξιό κομματικό κέντρο που «συντονίζει» τη δραστηριότητά τους. Η ιδέα μάς θυμίζει το μηχανισμό των «ψιθυριστών» που στηνόταν παλιότερα για τον οργανωμένο επηρεασμό της κοινής γνώμης με τη διάχυση «φαιάς και μαύρης προπαγάνδας» (κατά την υπηρεσιακή ορολογία). Φυσικά, απ' όσο γνωρίζουμε, η Νεολαία του κ. Καρατζαφέρη συνδέεται μ' ένα κοινοβουλευτικό κόμμα κι όχι με παρόμοιους μηχανισμούς. Εστω κι αν ο πρόεδρός της προέρχεται απ' το «Ελληνικό Μέτωπο» του Μάκη Βορίδη, αρχηγού της παπαδοπουλικής Ν. ΕΠΕΝ τη δεκαετία του '80.
* Για τα πλεονεκτήματα της ανωνυμογραφίας και της οργανωμένης διασποράς «ψιθύρων», κλασική είναι η ανάλυση που συναντάμε σε μια έκθεση της ΚΥΠ (1966), η οποία αποδίδεται στον Γ. Γεωργαλά και δημοσιεύτηκε στο «Αντί» το 1974. Η «φαιά προπαγάνδα», εξηγεί, περιλαμβάνει «τας προπαγανδιστικάς εκείνας ενεργείας αι οποίαι εκ της φύσεώς των πρέπει να είναι ακαθορίστου προελεύσεως, ανυπόγραφοι εκδόσεις (λ.χ. δυσφημιστικοί λίβελλοι), ανώνυμοι ιδιωτικοί ραδιοσταθμοί και κυρίως ο 'ψίθυρος'. [...] Εκατομμύρια Ελλήνων και ιδίως Ελληνίδων πιστεύουν κάτι επειδή 'το λέει ο κόσμος'. Με τας ανευθύνους διαδόσεις άλλωστε τίθενται εις κυκλοφορίαν ισχυρισμοί μη δυνάμενοι να διατυπωθούν υπευθύνως διά διαφόρους λόγους (έλλειψις αποδείξεων, φόβος μηνύσεως, διπλωματικαί περιπλοκαί κ.λπ.)».
* Φυσικά, το «δίκτυο μπλόγκερ» που «συντονίζεται» απ' τον «Τομέα Δημιουργικού» της ΝΕ.Ο.Σ. μπορεί να μην κάνει τίποτα απολύτως
από τα παραπάνω. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν κατονομάζει άλλωστε τα μέλη του, ώστε να είμαστε σε θέση να κρίνουμε με βεβαιότητα.
Η περιδιάβαση ωστόσο στα blogs του ευρύτερου «πατριωτικού χώρου» αποδεικνύει σχετικά εύκολα ότι η συγκεκριμένη συνταγή εφαρμόζεται στην εντέλεια από κέντρα που μόνο να εικάσουμε μπορούμε. Όπως εξηγούσε η έκθεση του 1966, το μόνο που χρειάζεται είναι «ένα κέντρον-εγκέφαλος, που θα επεξεργάζεται τας προς διάδοσιν φήμας», «ένα δίκτυον διά του οποίου ο ψίθυρος θα διαχέεται εις ολόκληρον την χώραν» κι «οι αγωγοί που θα συνδέουν το κέντρον με το δίκτυον».
Στην εποχή του Ιντερνετ, η δημιουργία τους είναι το απλούστερο πράγμα του κόσμου.

Πηγές: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Οι φίλοι του Γκρουέφσκι


Συνέδριο θα οργανώσει ο Σύριζα το επόμενο σαββατοκύριακο και οι πολυποίκιλες ομάδες του προετοιμάζονται για τη καλύτερη δυνατόν εκπροσώπηση.

Πληροφορούμεθα από τις εφημερίδες (ελευθεροτυπία) ότι το Αριστερό Ρεύμα προωθεί την υποψηφιότητα του γραμματέα του κόμματος Νίκου Χουντή, ενώ η Ανανεωτική Πτέρυγα προβάλλει ως κυρίαρχη την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη.

Επίσης, ότι υποψηφιότητα μπορεί να κατατεθεί και από τη μικρότερη τάση του ΣΥΝ, το Κοκκινοπράσινο Δίκτυο. Το Αριστερό Ρεύμα εκτός της υποψηφιότητας του Νίκου Χουντή εκτός απροόπτου δεν αναμένεται να στηρίξει κάποιο άλλο στέλεχος του κόμματος.

Ακόμη, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνοντας τη 2η θέση της ευρωλίστας. Πιθανότατα θα είναι γυναίκα για τις ανάγκες των ισορροπιών και θα προέρχεται από τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκπροσώπηση της ομάδας των «φιλοσκοπιανών» δεν έχει ανακοινωθεί-συμπληρώνουμε εμείς.

Να συμπεράνουμε ότι δεν τα βρήκαν μεταξύ τους ή απλά έχουν απορροφηθεί οι φίλοι –όχι του Γκρουέφσκι, αλλά των σκοπιανών οι οποίοι στηρίζουν πανηγυρικά το Γκρουέφσκι- στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες;

συνέχεια
εδώ
Πηγή:greekalert

Οι Χριστιανοί δεν έχουν δικαίωμα να προσευχηθούν στη Βρετανία της "διαφορετικότητας"...


Η Caroline Petrie, νοσοκόμα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ θα μπορούσε ακόμη και να απολυθεί.

Ποιο ήταν το παράπτωμά της; Εμφανίστηκε πιωμένη; Έδωσε λάθος φάρμακα ή ξέχασε να αδειάσει καμιά ‘πάπια’; Έδωσε ιατρικές συνταγές ναρκωτικών φαρμάκων στον τοπικό ‘προμηθευτή’; Μήπως ήταν ένοχη για αμέλεια, ή σκόπιμη σκληρότητα, ή για συμμετοχή στην εφαρμογή κάποιας μεθόδου ευθανασίας; Όχι...

Το έγκλημά της ήταν το ότι προσφέρθηκε να πει μια προσευχή για μια ηλικιωμένη κυρία στο θάλαμο.


Είναι αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε, ‘πράξη Χριστιανικής φιλανθρωπίας’. Αλλά αυτό ήταν αρκετό να τραβήξει την προσοχή των ναζί της ‘διαφορετικότητας’ στο νοσοκομείο North Somerset Primary Care Trust.

Την επόμενη ημέρα της τηλεφώνησε η προϊσταμένη της και της είπε
να μην προσέλθει στην εργασία της και την πληροφόρησε ότι η απεχθής συμπεριφορά της αποτέλεσε αντικείμενο πειθαρχικής εξέτασης.

Η κα Petrie, μια αφοσιωμένη Χριστιανή από την εφηβεία της, η οποία σε ηλικία δέκα χρονών έχασε τη μητέρα της από καρκίνο του μαστού, προσφέρεται συνήθως να προσευχηθεί για την ταχεία ανάρρωση των ασθενών – κάτι που πολλοί από αυτούς το βρίσκουν μια μεγάλη παρηγοριά.

Σε αυτήν την περίπτωση όμως, η 79-χρονη May Phippen είπε: «ευχαριστώ, αλλά.. όχι, σας ευχαριστώ»... Καμία ενόχληση ή προσβολή δεν υπήρξε από κανένα από τα 2 μέρη. Αλλά όταν η κα Phippen το ανέφερε σε μια άλλη νοσοκόμα, ξέσπασε το μεγάλο κακό.

Η κα Petrie είχε ήδη προειδοποιηθεί για τη συμπεριφορά της από τότε που είχε ρωτήσει έναν ασθενή εάν θα ήθελε μια κάρτα με μια γραμμένη προσευχή. Εκείνος δεν έδωσε σημασία, αλλά ο ‘φροντιστής’ του εξαγριώθηκε και την κατήγγειλε στις αρχές του νοσοκομείου.

Η διευθύντρια Alison Withers, της έγραψε: 'Σαν νοσοκόμα πρέπει να υποστηρίζετε τη φήμη του επαγγέλματός σας. Ο κώδικας του NMC (Nursing Midwifery Council) (Συμβούλιο Νοσηλευτικής Μαιευτικής), ορίζει ότι "πρέπει να επιδεικνύετε προσωπική και επαγγελματική αφοσίωση στην ισότητα και τη διαφορετικότητα", και ότι "δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την επαγγελματική σας θέση για να προωθήσετε σκοπούς που δεν σχετίζονται με την υγεία."

Η διευθύντρια όμως δεν εξηγεί το πώς η άδολη εθελοντική προσφορά για προσευχή για ένα ασθενή, σχετίστηκε με την δυσφήμιση του επαγγέλματος (!!!!) της κας Petrie' ή την απαλλαγή της από τα επαγγελματικά της καθήκοντα.


Σ.Σ. Το άρθρο είναι μετάφραση από το αγγλικό

"Christians haven't got a prayer in 'diversity' Britain..." του δημοσιογράφου Richard LittleJohn (φωτο) της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας MailOnline, που είναι η ηλεκτρονική έκδοση της έγκριτης βρετανικής εφημερίδας Daily Mail. (Το άρθρο στα αγγλικά μπορείτε να το διαβάσετε
ΕΔΩ)

Tα όσα ακολουθούν συνεχίζουν να αποτελούν σχόλια του αρθρογράφου:

Εάν ήμουν στο νοσοκομείο, θα με κολάκευε εάν κάποιος ήθελε να προσευχηθεί για την αποκατάστασή μου. Δεν θα με ένοιαζε σε ποιον Θεό θα πίστευε.

Δεν θα με ένοιαζε ακόμη και αν ένας ινδιάνος χόρευε το χορό της βροχής στην άκρη του κρεβατιού μου, εάν αυτό θα σήμανε ότι θα πήγαινα το σπίτι μου πιο σύντομα.

Δεν θα με ένοιαζε καθόλου η θρησκευτική πίστη της νοσοκόμας, εφόσον βέβαια την ασκούσε αναίμακτα και χωρίς ανθρωποθυσίες.

Η δύναμη της προσευχής έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό ως τμήμα της θεραπευτικής διαδικασίας. Για αυτό το λόγο και τα νοσοκομεία έχουν τους εφημέριους και υπάρχουν εκεί Βίβλοι στα πλευρικά ντουλάπια.

Σε όλον τον κόσμο, οι καλόγριες υπηρετούν και ως νοσοκόμες. Συνεπώς, τι είναι τόσο αποτρόπαιο στην προσφορά της κας Petrie να προσεύχεται για τους ασθενείς της;

Η αλήθεια είναι ότι ο Χριστιανισμός δεν έχει καθόλου μέρος στην Agenda της "διαφορετικότητας"...

Όπως έγραψα ξανά, σε σχέση με το ομοφυλοφιλικό σκάνδαλο υιοθεσίας στο Εδιμβούργο, η μόνη "θρησκεία" που η επίσημη Βρετανία αναγνωρίζει είναι η ίδια η ‘διαφορετικότητα’. Το NHS [Σ.Σ. αντίστοιχο του Ελληνικού ‘Ε.Σ.Υ.’], όπως και καθένας από τους υπόλοιπους θεσμούς μας, έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό στους Guardianistas, (Σ.Σ. με τον όρο αυτό εννοεί προφανώς, τους αναγνώστες της εφημερίδας Guardian, η οποία έχει σηκώσει την σημαία του "πολιτικά ορθού") οι οποίοι προωθούν την ατζέντα τους με έναν ξέφρενο ζήλο.

Ενώ αυτοί υποκλίνονται στο Ισλάμ και σέβονται κάθε εκκεντρική θρησκεία, από την ειδωλολατρία μέχρι το σατανισμό, περιφρονούν τη Βρετανική Ιουδαϊκο-Χριστιανική παράδοση και χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία και μέσο για να την συντρίψουν.

Μόνο ο Χριστιανισμός επιλέγεται για τέτοιο διασυρμό, όπως με εκείνη την εργαζόμενη στο αεροδρόμιο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα επειδή φορούσε σταυρό και πρόσφατα με εκείνη την αφοσιωμένη Χριστιανή ληξίαρχο που απειλήθηκε με απόλυση για την άρνησή της να τελέσει ομοφυλοφιλικούς γάμους!

(Σ.Σ.Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ πρόκειται να γράψει σχετικά με το θέμα της χριστιανής ληξίαρχου, μόλις συγκεντρωθούν πληροφορίες)


Φανταστείτε πώς θα είχαν αντιδράσει εάν η κα Petrie ήταν Μουσουλμάνα που προσφερόταν να προσευχηθεί στον Αλλάχ για την ανάρρωση ενός ασθενούς. Οποιοσδήποτε αντιτίθονταν, θα κατηγορείτο για διάπραξη ‘εγκλήματος μίσους’ και θα βρισκόταν ριγμένος σε έναν κάδο στο πίσω μέρος του νεκροτομείου!

Είναι πάντως ιδιαίτερα αξιοσημείωτο για αυτήν την περίπτωση ότι κανένας από τους ασθενείς δεν παραπονέθηκε. Μόνο όταν οι ειδήσεις έφθασαν στα αυτιά μιας άλλης νοσοκόμας και ενός 'φροντιστή', ξεκίνησε η εξονυχιστική έρευνα.

Τι είδους αρρωστημένη κοινωνία έχουμε γίνει, στην οποία φαρισαϊκοί καταδότες μπορούν να καταστρέψουν τη σταδιοδρομία κάποιου;

Το ότι αυτό συνέβη στο Βόρειο Σόμερσετ και όχι σε κάποια πιο αστική περιοχή, καταδεικνύει το βάθους στο οποίο οι Guardianistas έχουν παρεισφρήσει στο σύστημα.

‘Διαφορετικότητα’ είναι απλά άλλος ένας τρόπος διωγμού των αξιοπρεπών ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν την καθημερινή δουλειά τους.

Αυτό είναι η ‘επένδυση στην διαφορετικότητα’ εν δράσει.

Τι άλλο νομίζετε ότι κάνουν όλοι εκείνοι οι διαχειριστές της ισότητας όλη ημέρα;

Οι πιο αδιάλλακτοι άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία είναι πάντα εκείνοι που κηρύσσουν την ‘ανοχή’ με την πιο δυνατή φωνή.

Με ποιον τρόπο, η επιβολή κυρώσεων στην κα Petrie συνδέεται με τη μη προαγωγή ‘σκοπών που δεν σχετίζονται με την υγεία’; Δεν είναι ακριβώς αυτό που οι ίδιες οι αρχές του νοσοκομείου κάνουν;

Γιατί θα πρέπει κα Petrie, ή οποιοσδήποτε άλλος να επιδεικνύει προσωπική και επαγγελματική αφοσίωση στην ισότητα και τη ‘διαφορετικότητα’; Μπορεί να έχει οποιεσδήποτε πεποιθήσεις επιθυμεί, εφόσον δεν παρεμβάλλονται στον επαγγελματισμό της.

Υπάρχει μόνο μια λέξη για να περιγράψει τις τσεκουρο-πρόσωπες μέγαιρες όπως η προϊσταμένη Alison Withers και τους κουτσομπόληδες χαφιέδες που προσπαθούν να οδηγήσουν μια αφοσιωμένη νοσοκόμα όπως η Caroline Petrie στην απόλυση επειδή έδειξε λίγη Χριστιανική καλοσύνη.

Άρρωστοι.-

---- Ο σύζυγος της Petrie, ο 48χρονος Stewart, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση, είπε ότι οι υποστηρικτές του «πολιτικά ορθού» (Political Correct) έχουν ξεφύγει τελείως. Τα δύο παιδιά της Petrie, ο 14χρονος Nathan και ο 10χρονος Matthew, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν πλήρως την μητέρα τους.

---- Ένα αθεϊστικό γκρουπ, το λεγόμενο "National Secular Society", κρύβεται πίσω από την τιμωρία της νοσοκόμας Petrie, σύμφωνα με μία πληροφορία που δίνει το BBC. (Σχόλιο Κ.Κ.: Χαφιέδες του σεβασμού "της διαφορετικότητας" ενωθείτε!)

--- Μία παρόμοια περίπτωση αυτής της «τρέλας της διαφορετικότητας», που έχει πιάσει τους Βρετανούς (και όχι μόνο) τελευταία, είναι αυτή μίας άλλης Βρετανίδας, της Nadia Eweida, εργαζόμενης στην British Airways, η οποία απολύθηκε,μόνο και μόνο γιατί... αρνήθηκε να κρύψει το σταυρουδάκι που φορούσε!!!!

Οι British Airways είχαν δηλώσει ότι όλα τα κοσμήματα συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών συμβόλων πρέπει να φοριούνται μέσα από την στολή εργασίας.

Εξαίρεση γίνεται μόνο για τα τουρμπάνια των Σιχ και τα hijabs των μουσουλμάνων που δεν μπορούν να κρυφθούν.



Η γελιογραφία λέει: "Κυρίες και κύριοι, επιστρέφουμε αναγκαστικά στο Gatwick, καθώς πρέπει να ερευνήσουμε μία αναφορά που λέει ότι υπάρχει σταυρουδάκι στο αεροπλάνο"... (τουMATT, από την Daily Telegraph)

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είχε γράψει σχετικά.

Δες άρθρο
"Τους φταίει ο σταυρός!"

Πηγή:Κόκκινος Ουρανός

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χτες στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμωνα οι αναρχοβλαμμένοι κόλλησαν αφίσες.

ΓΡΑΦΟΥΝ:

Μια δράκα από χουντικά λείψανα, κομματικά στελέχη του Καρατζαφέρη και του μπουμπούκου και παρακρατικούς νεοναζί μετρημένοι στα δάχτυλα ξερνάνε ρατσιστικό δηλητήριο και δεν κρύβουν την θρασυδειλία τους αφού στέκουν δουλικά μπροστά στους κυρίαρχους και παριστάνουν τους δυνατούς στους μετανάστες και τις μετανάστριες.


Λάτρεις της ησυχίας, της τάξης και της ασφάλειας.Θεματοφύλακες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. Οπαδοί της Ελληνικής αστυνομίας η οποία δεν παραλείπει να τους επιδεικνύει την εκτίμησή της με πογκρόμ, εισβολές σε σπίτια, ξυλοδαρμούς, συλλήψεις και απελάσεις μεταναστών και μετανάστριων.

Μετά τη μαζωξή τους στις 19/1, κατέφτασε στο οικείο Α.Τ. μέχρι και ο αρχισερίφης Μαρκογιαννάκης για να τους εγγυηθεί εντονότερη αστυνομοκρατία.

Μια δράκα, καθοδηγούμενη και υποστηριζόμενη από τους ίδιους διαμερισματικούς συμβούλους που στέλνουν μπράβους και παρακρατικούς για να επιτεθούν και να τραμπουκίσουν όποιον και όποια αντιστέκεται στην αλαζονία των δημάρχων, των εργολάβων, της μίζας και του τσιμέντου, ως έκαναν στις 28/1 στο πάρκο Λέλας Καραγιάννη στις οδούς Πατησίων και Κύπρου, το οποίο 2 μέρες πριν είχε φροντίσει ο αρχοντάς τους Κακλαμάνης να ισοπεδώσει.

EΝΩ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:

ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ:

καταληψη Βίλλα Αμαλίας
Αχαρνών 80 και Χέυδεν

Η προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους φανερώνει το πόσο πολύ τους έχει πειράξει η νόμιμη αντίδραση των κατοίκων στη γκετοποίηση της περιοχής. Οι αναρχοβλαμμένοι θεωρούν θα καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να σταματήσουν τις νέες κινητοποιήσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμωνα αλλά και να προλάβουν ανάλογες κινητοποιήσεις και άλλων περιοχών που αντιμετοπίζουν παρόμοια προβλήματα εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης.

ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ είναι οι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ, και του Κ.Κ.Ε αν νομίζουν ότι οι κάτοικοι θα σταματήσουν εδώ.

Πολλά θα μπορούσαμε να γράψουμε για τις μπουρδολογίες τους αλλά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Απλώς παραφράζουμε το σύνθημά τους λέγοντας:
ΠΙΣΩ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΟΥΛΙΚΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τις αφίσες θα μπορουσαμε να τις κατεβάσουμε αλλά τις αφήσαμε για να καταλάβει και τελευταίος Έλληνας της περιοχής ποιοί είναι απέναντί του.

Πηγές: ΕΓΕΡΣΙΣ

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE

Μπράβο φίλε κουκουλοφόρε , αντιεξουσιαστή , αναρχικέ , νεαρέ , ή όπως αλλιώς αρέσκεσαι να σε αποκαλούν , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ .
Βρήκες τον στόχο σου .Τελικά εγώ ήμουνα ο στόχος αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κουτορνίθι τόσο καιρό. Εσύ όμως μάλλον το ήξερες. Εγώ που βρήκα μια δουλειά και τα κουτσοβόλευα με 850 ? συν κάποια παραπάνω που μου έδινε το ΄΄αφεντικό΄΄ όταν υπήρχε τζίρος .

Το ΄΄αφεντικό΄΄ που σχεδόν έκλαιγε , όταν μου είπε πως δεν βγαίνει να πληρώνει υπάλληλο, και θα κατεβάσει στο μαγαζί την γυναίκα του 59 ΧΡΟΝΏΝ για να τα βγάλουν πέρα .

Ο ΄΄Δυνάστης΄΄ αφεντικό που κάθε πρωί , πρώτα έφτιαχνε ΄΄γαλλικό΄΄ για μένα και μετά τον ΄΄Ελληνικό΄΄ για κείνον και κατά τις 12 , κάθε μέρα , έπαιρνε 2 τυρόπιτες από τον Κρίνο , μία για μένα και μία για κείνον.

Κατάφερες να απολυθώ από το μαγαζί στο εμπορικό κέντρο που εργαζόμουνα 7 χρόνια.
ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Θα περάσω κι απ το MALL που δεν έχει κεσάτια μπας και βρω νέο αφεντικό κι ας είναι Πολυεθνικό. Αυτό ήθελες . Ήθελες να γίνω κομμάτι της στατιστικής των 700? (για την ακρίβεια 630?) . Της στατιστικής που λατρεύεις να υπάρχει και να την αναλύεις , γιατί σου δίνει το άλλοθι της μολότωφ και της φωτιάς.
Να σαι καλά κι ας σέρνομαι.

Κουτσουράδης Ευστάθιος
Ετών 33, Άνεργος
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE: http://www.youtube.com/watch?v=XiW6mIS1uCw&feature=related

Ακόμα ένας βανδαλισμός εκκλησίας από τους "εξεγερμένους" αναρχοβλαμμένους-ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ,ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ,ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ-ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ν εο τους θυμα,στη μακρα λιστα των εκκλησιων που δεχτηκαν την...επισκεψη τους,ενας απο τους μεγαλυτερους και κεντρικοτερους ναους του Πειραια,η Ευαγγελιστρια:η συγκεκριμενη εκκλησια,εχει την...ατυχια να βρισκεται απεναντι απο τη σταση των λεωφορειων που συνδεουν Αθηνα και Πειραια.Ετσι,οι μεταφερομενοι αναρχοφασιστες,κατα την επιστροφη τους στα πατρια εδαφη (Εξαρχεια και Εκαλη) κι αφου προηγουμενως ειχαν ολοκληρωσει με...επιτυχια την τεραστια διαδηλωση των 50 ατομων στον Πειραια,ειπαν να γραψουν κι ορισμενα απο τα εμετικα τους συνθηματα στους τοιχους του Ναου (τα οποια βρισκονται ακομα εκει,αφου ο Δημος Πειραια αγρον ηγορασε και φυσικα οι προσπαθειες των υπευθυνων της εκκλησιας να τα σβησουν με δικα τους μεσα,δεν απεδωσε).

Αυτη τη φορα,σχεδον ολα-με εξαιρεση το ανεκδιηγητο "11η εντολη:χτυπα το αφεντικο σου" (Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ),αναφερονταν στους προστατευομενους της θολοκουλτουρας και της "αντιεξουσιαστικης διανοησης",τους ομοφυλοφιλους:ετσι λοιπον,επιδοθηκαν με ζηλο σε συμβολα που υποδηλωνουν γκει,ενω καπου αλλου αναφερουν με περισση περηφανεια "ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ".

Βλεπετε,η φραση αυτη του Μακαριστου Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου τους ενοχλησε πολυ,σε σημειο να μας την υπενθυμιζουν συνεχως.Ξεχνανε ομως ΓΙΑΤΙ την ειπε και ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ αναφεροταν:σιγουρα οχι στους ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΗΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ,που αν και διαφορετικοι και ανωμαλοι φυσιολογικα και ανατομικα,οφειλουμε να σεβομαστε και να δεχομαστε.

Αυτοι που εχουν οχι ενα,αλλα απειρα ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ,ειναι οι καθε λογης κουνιστοι (επιεικης εκφραση),που επειδη νομιζουν οτι ειναι...τρεντυ ή επειδη τους ειπαν οτι ειναι "προοδευτικο" να εισαι ξεφωνημενος γκει,εκαναν σημαια τη δηθεν διαφορετικοτητα τους,υπενθυμιζοντας την συνεχως!Ετσι,φτασαμε στο σημειο τα Μμε και ειδικα η τηλεοραση να ειναι ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ,το οποιο φυσικα ειναι ακρως ρατσιστικο και με τακτικες γκετο αποκλειει οποιον δεν ειναι του συναφιου του!

Αυτα τα ατομα,που κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι καν ομοφυλοφιλοι με την ιατρικη εννοια του ορου,εχουν επιβαλλει εναν ιδιοτυπο φασισμο σε οποιον τολμησει να τους ζητησει το λογο για την τεραστια προβολη τους.Βλεπετε,πρεπει ολημερις κι ολονυκτις να ανεχομαστε τα κουτσομπολια τους,τις "σχεσεις" τους,μεχρι και να θελουμε να τους δωσουμε "δικαιωμα" γαμου και-ακομα χειροτερα-υιοθεσιας παιδιων!!!

Επειδη λοιπον αρκετοι Ιεραρχες εχουν εκφραστει εναντιον αυτων των ατομων-και οχι στους καθωσπρεπει ομοφυλοφιλους που δε δινουν κανενα δικαιωμα-οι θολοπροοδευτικες φραξιες δεν τους το συγχωρησαν και αμολησαν τα σκυλακια τους-λεγε με αναρχικους-να βεβηλωσουν τις εκκλησιες.Και ειναι να γελας,οταν μαθαινεις οτι πριν τα ιδια ατομα ειχαν διαδηλωσει για τη νεα "αγια" τους,την Κουνεβα!

Δεν μας πειθετε,αγαπητοι!Και τα κινητρα σας δεν ειναι ανιδιοτελη,γι'αυτο αλλωστε ο κοσμος σας γυρισε την πλατη!ΔΙΟΤΙ,ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΛΙΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΚΤΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ;ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ;

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ;ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ",ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΝΑΓΩΓΩΝ-ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ!);

Τελικα,ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;

Και καλα αυτοι.Εσεις,Μακαριωτατε Αρχιεπισκοπε Ιερωνυμε,θα συνεχισετε για πολυ ακομα ν'αδιαφορειτε για τους βανδαλισμους των εκκλησιων μας;Εχουμε βαρεθει κι αγανακτησει πια μ'αυτη την κατασταση!Δεν βλεπετε οτι η πολιτικη σιωπης και ανοχης που ακολουθειτε τους αποθρασυνει;Αν απο την Πολιτεια δεν περιμενουμε απολυτως τιποτα,εσεις μας απογοητευετε για μια ακομη φορα!



Πηγές: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ