ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ -ΣΗΜΙΤΗ... ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ''ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ'' ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... !

Το "θανάσιμο μυστικό" κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα, γιατί μας λέγανε φύγαμε και πήραμε τη σημαία μας ΑΠΛΑ για να εκτονωθεί η κρίση και ότι μπορούμε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάμε στρατό ή σημαία γιατί οι δυο αυτές νησίδες(βράχια) είναι ελληνικές όπως ήταν μέχρι την κρίση του 1996. ΤΩΡΑ πληροφορούμαστε ότι ο Θ.Πάγκαλος μαζί με τον Κ.Σημίτη - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ - συμφώνησαν να φύγουμε από τα ΙΜΙΑ και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουμε ΠΟΤΕ στα ΙΜΙΑ!

Τα αποσπάσματα που παραθέτουμε - και προέρχονται από τα έγγραφα που έχουν στο βιβλίο τους οι Μιχ.Ιγνατίου και Α.Ελλις και θα τα παρουσιάσουν το μεσημέρι της Δευτέρας στο σύνολο τους.

Και όπως επίσης θα παρατηρήσετε στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε οι Αμερικανοί ενώ δέχονται την Καλόλιμνο ως ελληνικό νησί για τα ΙΜΙΑ αναφέρουν και την τουρκική ονομασία Kardak γράφοντας της νησίδες με δυο ονομασίες δηλαδή ότι είναι μια "γκρίζα περιοχή" (αμφισβητούμενης κυριότητας και κυριαρχίας και επομένως κανείς δεν πλησιάζει εκεί μέχρι να λυθεί το "πρόβλημα"). Συμφώνησαν τότε οι Σημίτης-Πάγκαλος και ΟΛΟΙ οι άλλοι εμπλεκόμενοι σε κάτι τέτοιο;

Τέλος να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ότι όπως αναφέρεται σε ένα από τα τηλεγραφήματα που αποκαλύπτει το βιβλίο των δυο δημοσιογράφων «ο Τούρκος πρέσβης στη Ρώμη είχε προειδοποιήσει την πρωθυπουργό Τσιλέρ πριν από την κρίση των Ιμίων, ότι η Ιταλία κατείχε έγγραφα τα οποία αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η νησίδα των Ιμίων ανήκε στα Δωδεκάνησα και ήταν επομένως αναμφισβήτητα ελληνική».


ΠΗΓΗ

Τα ξεφτιλισμένα αναρχάκια, πήραν τις νέες τους εντολές και προξένησαν ζημιές στο κέντρο

Σοβαρά επεισόδια και καταστροφές σε τράπεζες, αλλά και στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε ομάδα περίπου 40 ατόμων, που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο.

Καταρχήν στόχος έγινε το βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑΟΣ. Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης στο zougla.gr «οι άγνωστοι χτυπούσαν με βαριοπούλες τη βιτρίνα με αποτέλεσμα αυτή να θρυμματιστεί, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετάξουν μέσα τις μολότοφ που κρατούσαν».

Στη συνέχεια, η ομάδα των αναρχικών κατευθύνθηκε προς τις οδούς Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη, σπάζοντας και καταστρέφοντας τράπεζες και καταστήματα, ενώ στόχος τους έγιναν και σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συνολικά προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε 3 τράπεζες, 2 βιβλιοπωλεία και 1 αυτοκίνητο.

Αφού προξένησαν τις ζημιές στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι, ο κόσμος που βρισκόταν γύρω, άρχισε να κινείται προς τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΧΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΚΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?


Να η απάντηση από τον βουλευτή Γεωργιάδη

Σήμερα, 08-10-2009 και περί την 13:00΄ ώρα, το βιβλιοπωλείο του Βουλευτή Γεωργιάδη Άδωνι, έγινε -για πρώτη φορά μετεκλογικά- στόχος εγκληματικής επιθέσεως από πενήντα (50) περίπου αντιεξουσιαστές, που κρατούσαν βαριοπούλες και αιχμηρά αντικείμενα.
Χάρις όμως στην έγκαιρη παρατηρητικότητα αλλά και την κινητικότητα των υπαλλήλων και λόγω των προφυλακτικών μέτρων που έχουν υιοθετηθεί (triplex άθραυστο τζάμι και αυτόματα ρολά ασφαλείας) απεφεύχθη η καταστροφή του.


Σημειωτέον, οι εν λόγω αναρχο-κομμουνιστές συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο σε παρακείμενα οχήματα και άλλα καταστήματα και κατόπιν διέφυγαν ανενόχλητοι προς την περιοχή των Εξαρχείων. Άντε να δούμε ποτε το κράτος θα συνεχίσει να παρέχει άσυλο στους τρομοκράτες..























ΠΗΓΗ

ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 (ΝΕΑ ΣΕΛ 14)



Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ... ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ


Γιατί τα σύμβολα είναι εκείνα που δίνουν υπόσταση στις έννοιες στον τρόπο με τον οποίο αυτές καταλαμβάνουν το δικό τους ζωτικό χώρο μέσα στην ανθρώπινη ψυχή.


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κι αυτή την αλήθεια την ξέρουν καλά τα επιτελεία της Νέας Τάξης που απεργάζονται την αποδόμηση των εθνικών συνειδήσεων και την αντικατάστασή τους από τον επικίνδυνο εθνομηδενιστικό χυλό.

Κι αυτή την αλήθεια την ξέρει καλά το έκτρωμα που – ελέω ΜΜΕ – επανήλθε δριμύτερο να υπερ-κυβερνήσει τον τόπο.

Γι αυτό και ο ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ των εναρκτήριών του επιλογών δεν ήταν τυχαίος.



ΣΤΟΧΕΨΕ και ΜΑΤΩΣΕ τρία ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ που το νοηματικό τους φορτίο στις δύσκολες μέρες που έρχονται, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ:… ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.
Το έγκλημά του είναι πως και μόνο η ύπαρξή του ως τέτοια, αλλά και η προϊστορία του, σηματοδοτεί το ειδικό βάρος της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης στη γεωπολιτική του Ελληνισμού.

2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ:… ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.
Το έγκλημα του είναι πως η σύσταση και η παρουσία του, προσδίδει ένα ξεχωριστό ειδικό βάρος στο Αιγαίο, με ξεχωριστή σημασία στη γεωπολιτική του Ελληνισμού.

3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΕΘΝΙΚΗΣ» ΠΑΙΔΕΙΑΣ:… «ΕΘΝΙΚΗΣ»??? ΠΟΙΝΗ: ΘΑΝΑΤΟΣ.
Διότι και μόνο το προσωνύμιο συνιστά βαρύ φορτίο αλλά και προσανατολισμό στο περιεχόμενο της μόρφωσης. Αλλά «ΕΘΝΙΚΑ» πεπαιδευμένους Ελληνες πολίτες η Νέα Τάξη δεν ανέχεται.

Αυτός είναι ο Γ. Παπανδρέου….
Ο άνθρωπος που έχει παρελθόν…
Ένα παρελθόν το οποίο εγγυάται πως η Ελλάδα δε θα έχει μέλλον…

Το μήνυμα συνέπειας στους υπερεθνικούς αποδέκτες το έστειλε.

Καθήκον όλων μας είναι να το κατανοήσει και ο Ελληνας εξαπατημένος ψηφοφόρος.

Γιατί αυτός ο ψηφοφόρος επειδή εξαπατήθηκε, δικαιούται να γίνει ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ αυτών που εγκληματούν σε βάρος του τόπου.

Ούτε λεπτό δεν πρέπει να πάει χαμένο γι αυτό το μεγάλο στοίχημα ζωής.

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ SKY NEWS ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΤΑ ΞΕΦΡΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!!!

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ...ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΔΕΝ...ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!



ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΜΙΑ ΝΕΑ,ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ"!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ...ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ"...!

Πηγή:hellas-orthodoxy

Μαμμόθρεφτο ο Μεγαλέξανδρος, τραμπούκοι ο Λεωνίδας και οι 300

Στο καινούργιο του βιβλίο βρετανός πανεπιστημιακός αμφισβητεί τις αξίες και τα επιτεύγματα της Αρχαίας Ελλάδας
Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009
Τραμπούκους και λωποδύτες αποκαλεί στο καινούργιο βιβλίο του τους ηρωικούς Σπαρτιάτες του Λεωνίδα ο βρετανός κλασικιστής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ δρ Μάικλ Σκοτ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τhe Ιndependent». Στο ίδιο βιβλίο, ο συγγραφέας απορρίπτει τον Μεγαλέξανδρο αποκαλώντας τον «mummy΄s boy» (μαμμόθρεφτο) και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αλληλογραφία που διατηρούσε ο στρατηλάτης με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια των μαχών προκαλούσε οργή στους στρατηγούς του. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τον δρα Σκοτ, η Ολυμπιάς , μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήταν « μια βίαιη και άφοβη μαχητής που προκαλούσε ντροπή στον γιο της γιατί πολεμούσε καλύτερα και πέθανε σαν στρατιώτης στο πεδίο της μάχης ». Ενδεχομένως, μάλιστα, να δολοφόνησε εκείνη τον Φίλιππο, πατέρα του Αλεξάνδρου, ισχυρίζεται ο συγγραφέας.


Η μελέτη του δρος Σκοτ, που κυκλοφόρησε χθες στην Αγγλία από τον εκδοτικό οίκο Ιron Βooks, τιτλοφορείται «From Democrats to Κings» («Από τους Δημοκράτες στους Βασιλείς») και αμφισβητεί γενικότερα τις αξίες και τα επιτεύγματα της Αρχαίας Ελλάδας. Για τον μελετητή οι επιτυχίες της Αρχαίας Αθήνας επισκίασαν τη σκοτεινή Ιστορία της χώρας, στην οποία καθρεφτίζονται τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βρετανία στον 21ο αιώνα.

O δρ Σκοτ κάνει λόγο για διεφθαρμένους πολιτικούς και για καταρρέουσα οικονομία αναφέροντας τον επιφανή αθηναίο ρήτορα Ισοκράτη « ο οποίος “πρόδωσε” την Αθηναϊκή Δημοκρατία υποστηρίζοντας τους Μακεδόνες ». « Αν η Ιστορία μπορούσε να προσφέρει έναν χάρτη για το πού ήμασταν, έναν καθρέφτη για το πού είμαστε τώρα και ίσως έναν οδηγό για το τι θα πρέπει να κάνουμε μετά, η Ιστορία εκείνης της περιόδου ταιριάζει τέλεια για να το κάνει στην εποχή μας » ανέφερε ο δρ Σκοτ το περασμένο Σάββατο. « Παρουσιάζει τον τρόπο που αντέδρασε σε παρόμοιες προκλήσεις (με τις σημερινές) μια προηγούμενη γενιά ανθρώπων και αποκαλύπτει τις στρατηγικές που είχαν αποτέλεσμα».

 Μαμμόθρεφτο ο Μεγαλέξανδρος, τραμπούκοι ο Λεωνίδας και οι 300



Τόσο τον Μεγαλέξανδρο (στη φωτογραφία δεξιά, η προτομή του που βρίσκεται στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης) όσο και τον βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα μαζί με τους 300 πολεμιστές του (στη φωτογραφία επάνω, σκηνή από την ταινία «300») βάζει στο στόχαστρο ο κλασικιστής δρ Μάικλ Σκοτ


Δρομολογείται η αλλαγή του εμβλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας

Από αυτό...

Σε αυτό..


Όποιος βρεί τη διαφορά κερδίζει Κοράνι δερματόδετο..

Μου το είπε αστυνομικός της φρουράς εκλογικού τμήματος χτες το βράδυ, και για να είμαι ειλικρινής αμφέβαλα.. αλλά μετά μου έδειξε και το ήδη αλλαγμένο μεταλλικό έμβλημα που κρέμεται στο πουκάμισο των αστυνομικών.

Το δημοσιοποιώ με κάθε επιφύλαξη αυτό, αλλά αν εφαρμοστεί, το επόμενο βήμα είναι να καταργήσουμε το σταυρό από τη σημαία, ή ακόμα καλύτερα να τον αντικαταστήσουμε με καμία ημισέληνο..

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να διευκρινήσω ότι αυτό δεν υπάγεται στις καινοτομίες του Πασοκ..



©


Σχόλιο: Την Ακρόπολη τη χρειαζόμαστε;


ΠΗΓΗ

ΜΕ ΝΕΑ ΝΟΤΑΜ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΑΡΟΝ ΣΕΛ 20)

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΣ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! (ΠΑΡΟΝ ΣΕΛ 9)

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι στην Θράκη; Αποκαλυπτικά video που δεν φανταζόμασταν. Γι αυτούς είμαστε πάντα οι μισητοί Γκιαούρηδες!!

Αδέρφια μου Ελληνες έλαβα το παρακάτω μήνυμα με ενσωματωμένα τα video που θέλω να σας παρουσιάσω από το φιλικό ιστολόγιο Ελλήνων Αφύπνιση.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεσάνυχτα για το ετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι Τούρκοι για την Δυτική Θράκη μας και με ποιόν τρόπο προσπαθούν να το επιτύχουν. Ολοι ακούμε συχνά τις φωνές Χριστιανών και Μουσουλμάνων συμπολιτών μας για το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τον ψευδομουφτή που διορίζει η Αγκυρα και εμείς ως κράτος αποδεχόμαστε!!!

Στα παρακάτω video, τα οποία αφορούν φυσικά της προηγούμενες εκλογές του 2007, γνωρίστε τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, τον τρόπο που σκέφτονται για την Ελλάδα, τους Ελληνες, τους άλλους μουσουλμάνους τα κόμματα κλπ. Ομολογώ ότι η έκπληξή μου ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι αυτοί σκάβουν κάτω από τα πόδια μας έναν λάκκο και λειτουργώντας στην κυριολεξία ως πράκτορες της Τουρκίας υπονομεύουν την υπόλοιπη ελεύθερη Ελληνική Θράκη ώστε στην πρώτη ευκαιρία να φέρουν την ημισέληνο κι εδώ και να ακολουθήσει κι αυτό το προαιώνιο ελληνικό κομμάτι γης την τύχη όλων των άλλων υπόδουλων ελληνικών εδαφών, της Μ. Ασίας, της Β. Κύπρου, της Ανατολικής Θράκης, της Β. Ηπέιρου, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Βόρειας Μακεδονίας. (σ.σ. Δεν υπάρχει "Βόρεια Μακεδονία" Μόνο FYROM)Σας προτρέπω να δείτε ολόκληρα τα ολιγόλεπτα video γιατί κάθε λεπτό κρύβει και μια έκπληξη και θα διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, πράγματα που ούτε τα φανταζόμασταν.....

Δείτε στο πρώτο video με πόσο βαρείς χαρακτηρισμούς βρίζουν τους Ελληνες Χριστιανούς. Θαυμάστε τον ψευδομουφτή (διορισμένο από την Τουρκία) να κατηγορεί τους Ελληνες. Ο βρωμερός Τούρκος "δημοσιογράφος" Ντεντέ μας αποκαλεί γκιαούρηδες, μια τουρκική λέξη υποτιμητική που χρησιμοποιείται για τους απίστους και την ακούγανε καθημερινά οι χθεσινοί πρόγονοί μας για 400 ολόκληρα χρόνια όταν τους λήστευαν, βίαζαν και σκότωναν οι Τουρκομογγόλοι οθωμανοί. Ο Ντεντέ καταριέται όποιον μουσουλμάνο ψηφίσει Χριστιανό υποψήφιο με χυδαία λόγια και βρισιές. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιληφθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί μας θεωρούν ακόμα ραγιάδες....




Στο δεύτερο video "θαυμάστε τους υποψηφίους των ελληνικών κομμάτων!!!! από το μπαλκόνι να μιλούν σαν να βρίσκονται στην Τουρκία. Βρίζουν την ελληνική πολιτική και αποκαλούν την μουσουλμανική μειονότητα, τουρκική την στιγμή που τα κόμματα που τους στηρίζουν σεβόμενα την Συνθήκη της Λωζάννης αναγνωρίζουν την μειονότητα μόνο ώς μουσουλμανική, εφόσον στην Συνθήκη που υπεγράφει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας μετά την Μικρασιατική καταστροφή αναφέρεται ότι η μειονότητα στην Θράκη θα είναι θρησκευτική κι όχι εθνική (όπως για παράδειγμα ήταν η ελληνική στην Κωνσταντινούπολη.
Θαυμάστε και τον ψευδομουφτή να λέει ότι όποιος ψηφίσει Χριτιανό υποψήφιο, "που δεν έχει κάνει περιτομή"!! όπως λέει χαρακτηριστικά, η ψήφος του πάει τσάμπα.




Στο τρίτο video ο Ντεντέ θαυμάζει τους "Μακεδόνες" της Φλώρινας όπως αποκαλεί τους Σκοπιανούς και τους προδότες του "Ουράνιου Τόξου" που έφτιαξαν κόμμα και προτρέπει τους Τούρκους να κάνουν το ίδιο. Παράλληλα θαυμάστε τον τραμπουκισμό του όταν εκφοβίζει όσους ομόθρησκούς του ψηφίζουν Χριστιανούς υποψηφίους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "τους ξέρουμε". Το κακό είναι ότι όπως θα διαπιστώσετε ο Ντεντέ συνομιλεί με Ελληνες πολιτικούς που (αν αληθεύουν όλα αυτά που λέει) είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα μας και να για να βοηθήσουν το κόμμα τους, θέλουν να βάλουν Τούρκο βουλευτή στην Ελληνική Βουλή !!!!!




Εχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι αν κάποιος Ελληνας λαϊκός ή κληρικός έλεγε αυτά τα λόγια στην Κωνσταντινούπολη θα παρέμενε ζωντανός;

Παρακάτω βάζω για το τέλος ένα video που δείχνει ξεκάθαρα το μέλλον που ετοιμάζουν οι Τούρκοι εντός και εκτός συνόρων, για την υπόλοιπη ελεύθερη Θράκη μας. Η τουρκική σημαία της Δυτικής Θράκης με υπόκρουση τουρκικό εμβατήριο. Ενα βήμα πριν γίνει η μελλοντική ενσωμάτωσή της στην "μητέρα Τουρκία" (κάτι δηλαδή σαν την σημερινή κατεχόμενη Β. Κύπρο). Φυσικά δεν την γλυτώνει ούτε η Θεσσαλονίκη!!!!!!




Αυτά συμβαίνουν σήμερα, τώρα...Οι Τούρκοι ζούν στην πραγματικότητα όπως την διαμορφώνουν ή όπως θέλουν να την διαμορφώσουν. Εμείς που ζούμε ως Γένος άραγε; Πόσο μας έχουν κοιμήσει πολιτικοί, τύπος και ΜΜΕ;

Πηγή:
koukfamily