ΣΟΚ! Μουσουλμάνος άρπαξε βρέφος για να χτυπήσει με αυτό άνδρα ασφαλείας - Καζάνι που βράζει ο Πειραιάς (βίντεο)


Η πολυπολιτισμικότητα στο απόγειό της. Συγκλονισμένη η δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού μετέδωσε πριν από λίγη ώρα σκηνή με μουσουλμάνο να παίρνει ένα βρέφος λίγων μηνών για να το χρησιμοποιήσει ως όπλο, προκειμένου να χτυπήσει έναν άνδρα ασφαλείας.

Αυτά να τα βλέπουν όλα τα ΜΜΕ που προωθούν με τον τρόπο τους τον εποικισμό της χώρας από μουσουλμάνους, μη λογαριάζοντας την βάρβαρη νοοτροπία του Ισλάμ, το οποίο δεν έχει φραγμούς μπροστά σε όσα υπαγορεύει το θυμικό του καθενός!


Η κατάσταση στον Πειραιά παραμένει έκρυθμη με τους «μετανάστες» να θέλουν να φύγουν για την Ευρώπη και να μην τους αφήνουν. Αρνούνται να πάνε σε κέντρα φιλοξενίας. Βρίσκονται εκτός ελέγχου. Βάζουν τα παιδιά μπροστά για να μην επέμβουν οι δυνάμεις ασφαλείας.

Μετά δε την ενημέρωση του υπουργείου επικρατεί χάος. Τι ειπώθηκε;

Υπενθυμίζεται πως με συμπεριφορά άλλων εποχών ο γ.γ. Μετανστευτικής Πολιτικής, Βασίλης Παπαδόπουλος αποφάσισε μετά από μήνες να επισκεφθεί το camp του Πειραιά για να πείσει τους πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τον χώρο αλλά απαίτησε να μην καταγραφεί αυτό από δημοσιογράφους.