Συνελήφθη στην Μυτιλήνη πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας

Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες να μεταφέρει λαθρομετανάστες, αλλά το θέμα θάφτηκε από τα κανάλια της Ελληνοτουρκικής “φιλίας”, πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ), αρχιλοχίας των ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού με πλούσια δράση σε μυστικές αποστολές και καταδρομικές επιχειρήσεις. Ο αρχιλοχίας της ΜΙΤ Σερκάν Καγιά πιάστηκε από άνδρες του λιμενικού να μεταφέρει με φουσκωτό σκάφος 15 «Αφγανούς» λαθρομετανάστες. Πάνω του βρέθηκε η στρατιωτική του ταυτότητα.


Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει αποστρατευθεί και είναι απλά… δουλέμπορος! Θυμίζουμε τι έγραψε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα μόλις πριν 3 ημέρες για τις σχέσεις του τουρκικού παρακράτους με το ζήτημα των λαθρομεταναστών:



«xryshaygh Απρίλιος 25, 2008: ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: …Το ότι η μεταφορά λαθρομεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα είναι μία χρυσοφόρα επιχείρηση του παρακράτους της Άγκυρας, είναι γνωστό και έχει δημοσιευθεί ακόμη και στον τουρκικό τύπο. Έτσι λοιπόν δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση η άρνηση της Τουρκίας να παίρνει πίσω τους παράνομους μετανάστες που περνούν από την Τουρκία στην Ελλάδα και από εκεί στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρά τη συμφωνία που έχει με την χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν. Υπενθύμισε, παράλληλα, ότι εκκρεμεί προσφυγή της Επιτροπής εναντίον της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τους πρόσφυγες. Έχει και έναν άλλο σκοπό όμως η Τουρκία, ενθαρρύνοντας την είσοδο στην χώρα μας λαθρομεταναστών, πολλοί από τους οποίους είναι τουρκικής καταγωγής, όπως τουρκομάνοι από το Αφγανιστάν. Γνωρίζει πολύ καλά από τον καιρό της οθωμανικής αυτοκρατορίας ότι αλλοιώνοντας την εθνική σύσταση ενός λαού με την μεταφορά πληθυσμών τον καταστρέφει.»



Η ανάκριση του Σερκάν Καγιά περιορίστηκε σε κάποιες απλές ερωτήσεις από τις τοπικές αρχές και στην συνέχεια προφυλακίσθηκε στον Κορυδαλλό. Επαναλαμβάνουμε αυτό που είχε γράψει και στις 25 Απριλίου ότι οι «Αφγανοί» με τα μογγολικά χαρακτηριστικά είναι οι τουρκομάνοι, πληθυσμός ιδιαίτερα φιλικός προς την Τουρκία και είναι πολύ πιθανό, εάν όχι σίγουρο, ότι ανάμεσα στις χιλιάδες από αυτούς που ζουν στην χώρα μας και που έχουν μεταφέρει σε αυτήν οι τούρκοι παρακρατικοί υπάρχουν και πράκτορες της Άγκυρας.

Πηγές: xryshaygh.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: