Το μέλλον είναι εδώ

http://www.sakketosaggelos.gr/Images/Uploaded/image001(289).jpg

Στάση πληρωμών συντάξεων.
Στάση πληρωμών δημοσίων υπαλλήλων.
Ξεσηκωμός και εξέγερση του κόσμου.
Οι Δημόσιοι υπάλληλοι δεν πάνε στην δουλειά τους με αποτέλεσμα να έχουμε διακοπές νερού, ηλεκτρικού ρεύματος, τα σχολεία να παραμένουν κλειστά, να μην υπάρχουν συγκοινωνίες, τα σκουπίδια να στοιβάζονται στους δρόμους ενώ δεν υπάρχουν λεφτά για βενζίνη η οποία έχει αγγίξει τα δύο ευρώ...
Επικρατεί το χάος!
Όλοι παρακαλάνε "κάποιος να κάνει κάτι"!
Βγαίνει ο Στρατός στους δρόμους μπας και σώσει ό,τι σώζεται...
Επιβάλλει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από διακεκριμένους Πατριώτες Έλληνες.
Η νέα κυβέρνηση το πρώτο που κάνει είναι να κλείσει όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και να συλλάβει τους υψηλόβαθμους δημοσιογράφους και παραγωγούς ενώ την ίδια στιγμή μπλοκάρει στα αεροδρόμια όσους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες επιδιώκουν να φύγουν από την χώρα με αεροπλάνα.
Κρατάει ανοιχτή μόνο την ΕΤ1 την οποία μετονομάζει σε Πατριωτικό Ελληνικό Δίαυλο (Π.Ε.Δ.).
Από εκεί ο Αρχηγός της νέας κυβέρνησης κάνει το διάγγελμά του στον ελληνικό λαό αποκαλύπτοντας τι έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια της δημοκρατικής διακυβέρνησης και δεν ακούστηκαν από κανένα, για το πως κατασπαταλήθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού ενώ τονίζει την κρισιμότητα των στιγμών, θέτοντας κρίσιμα διλλήματα ενώπιον του καθενός.

Εξηγεί ότι όλοι την επομένη θα πρέπει να συστρατευθούν και να πάνε κανονικά στην δουλειά τους και ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης για το Έθνος και τον καθένα προσωπικά. "Ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί!" αναφέρει χαρακτηριστικά και το εννοεί!

Παραγράφει όλα τα δάνεια και ένα κύμα εθνικού ενθουσιασμού ξεχειλίζει σε όλους αφού όλοι είναι ως τον λαιμό χρεωμένοι...

Έτσι επαληθεύεται και η προφητεία του Πατροκοσμά που λέει "Θα σας ρίξουν παρά πολύ· θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν" ενώ πριν έχουν επαληθευτεί οι προφητείες του που λένε "Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν" και "Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα".

Δεσμεύεται να εξασφαλίσει τροφή και στέγη για τον κάθε Έλληνα καθώς και τα εντελώς απαραίτητα.

Χαρίζει όλα τα δάνεια στους αγρότες με την προϋπόθεση ότι θα παραδώσουν τα στάρια και τα κριθάρια τους για να τραφεί ο λαός.

Κατάσχει τις περιουσίες που ανήκουν σε off-sore καθώς και τα πλεονάζοντα σπίτια των πολιτικών καθαρμάτων στα οποία εγκαθιστά ανθρώπους που μέχρι χθες κοιμόντουσαν σε παγκάκια.

Στο νεοκλασσικό του Άκη Τσοχατζόπουλου επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου κοιμάται ένας παππούς με την γυναίκα του το φτωχόσπιτο των οποίων γκρέμισε πρόσφτατα η πολεοδομία.

Μαζεύει τους πολτικούς, τους κρατικοδίαιτους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους μεγαλοδημοσιογράφους και αντί φυλακής τους βάζει σε ένα αγρόκτημα ψηλά στα Άγραφα όπου υπό φρούρηση τους δίνετε η δυνατότητα να ζήσουν με τον ιδρώτα τους παράγοντας λαχανικά, βόσκοντας κατσίκια και κόβοντας ξύλα στο δάσος.

Ο Αρχηγός της νέας κυβέρνησης αναχωρεί το άλλο πρωί για την Μόσχα όπου συναντάται με τους Πούτιν - Μεντβέντεβ. Επικαλείται την κοινή ορθόδοξη πίστη σε συνδυασμό με την ...εξυπηρέτηση των ρωσικών γεωπολιτικών συμφερόντων στην περιοχή και ζητάει στήριξη για την επέκταση των χωρικών υδάτων σε 12 ν.μ. και την δρομολόγηση καθορισμού ΑΟΖ. Οι ρώσοι ηγέτες τον αγκαλιάζουν και του λένε

"μην φοβάσαι εδώ είμαστε εμείς" ενώ δεν τους φεύγει από το μυαλό η εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου και ο γεωπολιτικός ρόλος που μπορεί να παίξει η Ελλάδα υπό την στήριξή τους...

Γυρνάει πίσω και μετά από διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους υψηλόβαθμους υπαλλήλους και προϊσταμένους του Υπουργείου Εξωτερικών ανακοινώνει την επέκταση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου στα 12 ν.μ.!

Οι τούρκοι ηγέτες που είναι μετρ στον εκφοβισμό αλλά κότες στις πράξεις - όπως πρόσφατα με τους Ισραηλινούς - σκέπτονται, συσκέπτονται και έχουν χάσει τον ύπνο τους αφού καταλαβαίνουν ότι πίσω από την ελληνική αποφασιστικότητα κρύβεται η ρωσική στήριξη... Από την άλλη όμως και η εσωτερική κοινή γνώμη τους εγκαλεί για προδοσία και προβαίνουν στο απεννοημένο...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: