Διαμαρτυρία α λα Μπους κατά του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ

Ένας γιατρός ακτινολόγος και η 15χρονη κόρη του πέταξαν … παπούτσι στον πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου, πριν από λίγο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, καθώς ο Πρωθυπουργός έβγαινε από τη νότια είσοδο της Έκθεσης φωνάζοντας «Έλληνες ξυπνήστε! Σας παίρνουν τα σπίτια σας».

Ευτυχώς το παπούτσι δεν βρήκε τον στόχο του. Παραλίγο όμως να πετύχει τον σκηνοθέτη Τάσο Μπρισίμ και τελικά έπεσε επάνω σε σωματοφύλακες του πρωθυπουργού.

Έκθεση και τυ πέταξε το παπούτσι Ο Γ.Παπανδρέου αιφνιδιάστηκε, ενώ την ίδια στιγμή οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς επενέβησαν με αποτέλεσμα ο άνδρας να ακινητοποιηθεί και να προσαχθεί αμέσως στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Παράλληλα συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, ένα από τα οποία φαίνεται να είναι η νεαρή κόρη του δράστη.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε μόνο από τις κάμερες της ΕΡΤ.

Αργότερα έγινε γνωστό οτι ο “δράστης” του περιστατικου είναι ο 49χρονος Στέλιος Πραπαδέσης, ακτινολόγος στο επάγγελμα και κάτοικος Θεσσαλονίκης. Στην αστυνομία, όπου προσήχθησαν επίσης η 15χρονη κόρη του και ένα ακόμα άτομο, ο 49χρονος δήλωσε μέλος του «Πατριωτικού Μετώπου» και περιέγραψε την πράξη του ως διαμαρτυρία για την πολιτική της κυβέρνησης στο Σκοπιανό…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: