Ο ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ

Μοιραστείτε το στο Facebook Facebook

soros-1-naiΑποκάλυψε τελικά ο άνθρωπος ποιος είναι ο σκοπός του. Αρχικά, έκανε κάποιες δηλώσεις, που θεωρήθηκαν ευνοϊκές για την Ελλάδα, και προβλήθηκαν θετικά από τα ελληνικά ΜΜΕ. Η αλήθεια όμως κάθε είδησης, βρίσκεται πίσω από τις γραμμές.

Και ο Σόρος, σιγά-σιγά προχώρησε στο σκοπό του. Με χθεσινές ανακοινώσεις εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο για την Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να βγει προσωρινά από την Ευρωζώνη. Όχι, δεν το προτείνει ο άνθρωπος διότι έχει στοιχηματίσει στην πτώχευση της Ελλάδας και περιμένει μεγάλα κέρδη από αυτό, αλλά το προτείνει από... αγάπη.

Δεν μπορεί να βλέπει την Ελλάδα, είπε «να υπομένει το μαρτύριο» (την ίδια πρόταση κάνει και για την Πορτογαλία και την Ιρλανδία).

Έτσι, όσοι είχαν αμφιβολίες περί του ότι μας σπρώχνουν τα γνωστά αρπαχτικά σε πτώχευση για να κερδοσκοπήσουν, τώρα πιστεύεται ότι θα καταλάβουν τι παίζεται. Αυτά «συμβουλεύει» ο Σόρος στον πρωθυπουργό, κατά τις τακτικές συναντήσεις τους;

-

Αργότερα, επισκέφθηκα τον Γέροντα μαζί με έναν φίλο μου σμήναρχο, γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 1993 και του εξέφρασα την ανησυχία μου γι’ αυτά που συμβαίνουν από τους κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ο Γέροντας απάντησε :

-Μη φοβάσαι. Ο Θεός ΔΕΝ θα επιτρέψει να γίνει ΚΑΚΟ , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο
κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι
φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου
πω πιο πολλά.(π.Παισιος)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: