Το Ισραήλ έτοιμο να χτυπήσει στην Μέση Ανατολή για να ανάψει τον πόλεμο!

    H επόμενη είδηση έρχεται από την Εβρα'ι'κή ιστοσελίδα Torah και αναμεταδίδεται από το Aμερικάνικο Before it's news:          Σύμφωνα με αυτή την ιστορία, το Ισραήλ  μιλάμε πλέον για χτύπημα στο Ιράν, για την αντιμετώπιση τόσο των ΗΠΑ όσο και της ΕΕ, μόνο ώρες πριν, μετά την άρση των κυρώσεων με χορηγία για τους τρομοκράτες της χώρας.


Ο Αναπληρωτής στο Υπουργείο Άμυνας, Danny Danon, άφησε να εννοηθεί σε ένα πολιτικό άρθρο  την Κυριακή ότι το Ισραήλ μπορεί να καταφύγει σε κτύπημα, αν είναι απαραίτητο, αναφέροντας τα παραδείγματα των προηγούμενων ισραηλινών στρατιωτικών ενεργειών χωρίς την έγκριση των ΗΠΑ. Αυτό γράφτηκε πριν οι ΗΠΑ και η ΕΕ άρουν την σειρά κυρώσεων εναντίον του Ιράν σήμερα. Τώρα, η δυνατότητα του Ισραήλ για προληπτικό εντυπωσιακό κτύπημα στο Ιράν δεν είναι απλώς μια εκδοτική πρόταση, είναι μια πιθανότητα και  πιθανή πραγματικότητα.
Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει να επιδιώκει την άδεια των Δυτικών Δυνάμεων, ιδίως από τις ΗΠΑ, και να αρχίσει να αμυνθεί, όπως το κυρίαρχο έθνος που υποτίθεται ότι είναι. Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθεί να γίνει όπως στην Κούβα,που εξοπλιζόταν με πυρηνικά όπλα. Ούτε πρέπει το Ισραήλ να ανεχθεί το Ιράν να κάνει το ίδιο.
Σε μια σχετική ιστορία, ο Νετανιάχου υποστηρίζει ότι η Χαμάς θα πάρει ένα πολύ σκληρό μάθημα πολύ σύντομα. Αυτή είναι η απάντηση στις επανειλημμένες επιθέσεις με ρουκέτες της Χαμάς,που έχει τη δυνατότητα να έρθει από τους ιρανούς μαχητές εντός των συνόρων τους.     



  Φαίνεται, ότι βασίζονται και οι δύο αυτές  ιστορίες, στο τηλεγράφημα του Ισραήλ  στον κόσμο ότι είναι πλήρως έτοιμο να εξαπολύσει την στρατιωτική οργή του κατά των εχθρών τους.
Το φαινόμενο του ντόμινο θα είναι γρήγορο και εντυπωσιακό. Οι στρατιωτικές επιθέσεις από το Ισραήλ, οι οποίες εδώ και πολύ καιρό έγιναν  ανάγκη, θα προκαλέσουν απρόβλεπτα κτυπήματα από τους εχθρούς της στην ήδη τεταμένη Μέση Ανατολή.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος είναι στα πρόθυρα , δεν κάνουμε κανένα λάθος. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν ανόητα υποστηρίξει το Ισραήλ σε μια ανυπόφορη γωνία, και το Ισραήλ θα κάνει ό, τι έχει να κάνει για να επιβιώσει. Το Ισραήλ θα βγει νικητής σε αυτό τον επερχόμενο Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, και ο Υιός του Ολέθρου θα αναλάβει το θρόνο του στην Ιερουσαλήμ. Είναι καιρός να προετοιμάσετε τον εαυτό σας με την υπακοή στο Τορά ,μέσω της  αγάπης για τον Ιησού Χριστό από τη Ναζαρέτ. Μόνο αυτό θα σας προστατεύσει σε επερχόμενη θύελλα που πρόκειται να αλλάξει το πρόσωπο της γης, όπως το γνωρίζουμε.               http://beforeitsnews.com/alternative/2014/01/israel-poised-to-strike-middle-east-about-to-ignite-in-war-2879978.html      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: