ΝΑΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ «ΠΕΝΣΑ» ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΗ «ΣΦΗΝΑ» ΚΑΙ ΝΑΤΟ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΝΑ ΔΡΑ ΩΣ «ΥΠΟΜΟΧΛΙΟ»!
...
Ως αγέλες υαινών, έτοιμες να κατασπαράξουν τον Εθνικό κορμό της Πατρίδος ΜΑΣ, συναθροίζονται πλέον στα σύνορά ΜΑΣ Τούρκοι, Αλβανοί, Γυφτοσκοπιανοί και Βούλγαροι…
Αυτά στο τακτικό πεδίο. Στο στρατηγικό βρίσκονται Ισραήλ, ΝΑΤΟ και Ρωσία!
Οι ένοπλες δυνάμεις Αλβανών, Γυφτοσκοπιανών και Βούλγαρων μπορεί- προς το παρόν- να είναι υποδεέστερες των ημετέρων, όμως, η ισορροπία ήδη ανατρέπεται:
Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν Αλβανούς πιλότους σε μαχητικά αεροσκάφη F-4, F-5, αλλά και F-16 (!), καθώς επίσης και σε ελικόπτερα! Εντός των επόμενων δύο ετών αναμένεται να τους παραχωρηθεί αριθμός αεροσκαφών και επιθετικών και μεταφορικών ελικοπτέρων προς εγκατάσταση σε αλβανικό έδαφος! Στον τομέα του Ναυτικού, ήδη δύο (2) τούρκικα υποβρύχια βρίσκονται σε βάση της Αλβανίας και περιπολούν στην Αδριατική θάλασσα και στο Ιόνιο πέλαγος! Στον τομέα του Στρατού Ξηράς, Τούρκοι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί εκπαιδεύουν από χρόνια τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και όχι μόνο. Τούρκοι εκπαιδευτές βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό και στα Σκόπια, όπου αποδίδουν, μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση μηχανοκίνητου πεζικού.
Από κοντά και οι «σύμμαχοι» Βούλγαροι, οι οποίοι αλωνίζουν στη κυριολεξία στον Έβρο ΜΑΣ- κι όχι μόνο- ασκώντας ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατασκοπεία σε βάρος του Δ΄ Σώματος Στρατού!
Όλοι αυτοί περιμένουν το «σύνθημα» για να κάνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ «ντου από παντού», χρησιμοποιώντας συνάμα και δολιοφθορείς «λαθρομετανάστες» και αναρχικούς από την ενδοχώρα ΜΑΣ. Κρίσιμο ρόλο, ασφαλώς, θα διαδραματίσει και ένα μέρος της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης ΜΑΣ!
Συντονιστές όλων αυτών το ΝΑΤΟ. Καραδοκούν για κανένα «ξεροκόμματο» οι Ρώσοι, αλλά το μεγάλο «αφεντικό» των πάντων είναι ασφαλώς το Ισραήλ.
Τελικός ρυθμιστής και διαχειριστής, με κέντρο τη Θεσσαλονίκη ΜΑΣ, αλλά και με βάσεις σε Κύπρο, Κρήτη, Πειραιά, Βόλο και διάφορα νησιά των Κυκλάδων, όπως είναι η Σίκινος, η Δήλος και άλλα… Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει και για την νότια Πελοπόννησο, διότι κάποιοι ισχυρίζονται- εδώ και χιλιάδες χρόνια- ότι είναι «αδέλφια» με τους… Σπαρτιάτες!
Πάνε να μας αφανίσουν! Ας είναι καλά ο «βαρύμαγκας» και ο «Τσετσένος» με την «Αυτοκράτειρα Θεοδώρα»…
Οι Αξιωματικοί ΜΑΣ, βρίσκονται πάντως, πάντοτε επί των επάλξεων! Ακόμη και για την Τιμή των Όπλων…
Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: