ΚΑΝΑΔΑΣ: Εφημερίδα προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα "συμπάθειας" για τους παιδόφιλους



Η καναδέζικη εφημερίδα ‘Toronto Star’ δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα ένα προκλητικό άρθρο στο οποίο προσπαθούσε να παρουσιάσει τους «παιδόφιλους» (ή παιδοκαταστροφείς καλύτερα – δες κι εδώ) με ένα πιο «ανθρώπινο» πρόσωπο και ως «θύματα» της βιολογίας. Μας λένε ότι είναι «βιολογικό» το θέμα, με βάση την υπάρχουσα (ψευδο)-επιστήμη τους.
«Είναι η παιδοφιλία ένας σεξουαλικός προσανατολισμός;» γράφει η Toronto Star.

Στην φωτογραφία ο Dr. James Cantor του "Κέντρου Εθισμού και Ψυχικής Υγείας", ο οποίος λέει, έχει περάσει την τελευταία δεκαετία στην έρευνα που υποδηλώνει ότι η παιδεραστία είναι "μια βαθιά ριζωμένη, αμετάβλητη προδιάθεση". Ο Cantor 48 ετών, γεννήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά έχει βάση τον Καναδά και ειδικεύεται στις «άτυπες σεξουαλικότητες». Το Καντόρ είναι, συνήθως, εβραϊκό επίθετο.
 Από το άρθρο :

«Ο Ethan Edwards πάντα αγαπούσε τα μικρά κορίτσια .
Για χρόνια, έλεγε στον εαυτό του ότι τα συναισθήματά του ήταν προστατευτικά και αισθήματα αγάπης και τίποτα περισσότερο. Αλλά όταν έφτασε στα 50, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να καταπνίξει τις επιθυμίες του πια.
“Συνειδητοποίησα ότι τα νεαρά κορίτσια με τρέλαιναν, περισσότερο από ό, τι οι ενήλικες συνήθως γοητεύονται από τα παιδιά», λέει .
Ο Edwards, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο, έγραψε για αυτή τη συνειδητοποίηση στην ιστοσελίδα ‘Virtuous Pedophiles’ (Ενάρετοι Παιδόφιλοι), μια ιστοσελίδα που έφτιαξε για παιδόφιλους που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά. Η ομάδα λέει ότι η έλξη τους αυτή είναι από τότε που γεννήθηκαν και δεν μπορούν να την αλλάξουν, αλλά μπορούν να την ελέγξουν.
Ο Edwards λέει ότι ο στόχος των ‘Ενάρετων Παιδόφιλων’ είναι η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης, με τη μείωση του στιγματισμού στους μη κακοποιούς παιδεραστές.
 «Δεν επιλέγουμε εμείς να ελκυόμαστε από τα παιδιά και δεν μπορούμε να διώξουμε αυτή την έλξη», αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία έχει περίπου 200 μέλη.
«Αλλά μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να κακοποιήσουμε σεξουαλικά παιδιά και πολλοί από εμάς δεν είμαστε καθόλου κίνδυνος για τα παιδιά. Ωστόσο, μας περιφρονούν γιατί νιώθουμε μια σεξουαλική έλξη που δεν έχουμε επιλέξει, δεν μπορεί να αλλάξει και στην οποία με επιτυχία αντιστεκόμαστε».
ΚΟ: Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Προσέξτε πόσο ‘light’ παρουσιάζει το άρθρο την «έλξη» αυτών των ατόμων. Είναι ξεκάθαρο, ότι αφού δεν είναι «δικό τους σφάλμα», και είναι «θύματα διακρίσεων» επιχειρείται να παρουσιαστούν όπως οι ομοφυλόφιλοι!
Δείτε πως ο περισσότερος κόσμος στην ‘Δύση’ (ακόμα και στη «συντηρητική» Ελλάδα) έχει αποδεχτεί πλέον, ως κάτι απόλυτα «φυσιολογικό» την ομοφυλοφιλία. Μια το σύνθημα «η αγάπη έχει σημασία» μία το «όχι στις διακρίσεις», μια το Hollywood, μια η τιβί, δεν θέλει και πολύ το «ζαλισμένο κοπάδι» να πάει με το «ρεύμα της μόδας» και να υποστηρίζει πράγματα με τα οποία – το ίδιο! - πριν 5-10 χρόνια ήταν αντίθετο!  Πρόκειται για έναν κατήφορο που δεν έχει σταματημό. Ισχυρίζονται οι «ενάρετοι παιδόφιλοι» ότι «εγκρατεύονται» (ούτε ασκητές να ήταν) και ότι δεν σκοπεύουν πραγματικά να κάνουν σεξ με τα παιδιά, ακόμα κι αν το θέλουν. Ωστόσο, ήδη έχουμε μια περίπτωση πρωτοφανούς δικαστικής «νομιμοποίησης» της παιδεραστίας, στην Ιταλία, όπου ένας 60χρονος κοινωνικός λειτουργός ο οποίος έφερε ένα 11χρονο κορίτσι σπίτι του για να κάνει σεξ μαζί του και είχε καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιού, είδε την καταδικαστική απόφαση να ανατρέπεται από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας με την αιτιολογία ότι το κορίτσι είπε ότι ήταν «ερωτευμένη μαζί του»!...
Όταν τα πάντα βασίζονται στο «συναίσθημα» οδηγούμαστε σε «φυσιολογικοποίηση» όλων των «έλξεων». Γιατί να κάνουμε διακρίσεις στις «έλξεις»; Ακριβώς όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους (που είχαν το «στίγμα»), το ίδιο θα γίνει με τους παιδεραστές. Στο τέλος ένας γονιός θα είναι ανήμπορος νομικά να αρνηθεί στο παιδί του το "δικαίωμα" να κάνει σεξ με γέρους. Και έπεται συνέχεια (στον κατήφορο). Αύριο θα γίνει το ίδιο με τους κτηνοβάτες, μεθαύριο με τους αιμομίκτες, αντιμεθαύριο με τους νεκρόφιλους και πάει λέγοντας...
Από παλιά διαδήλωση παιδόφιλων στις ΗΠΑ για τα... "δικαιώματά τους"
Διαβάστε (και ανησυχήστε):


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: