Προειδοποίηση Μπους για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο



Αναφορά σε ενδεχόμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έκανε ο αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους, καλώντας τους ηγέτες των κρατών όλου του κόσμου να εμποδίσουν το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο.

«Έχουμε έναν ιρανό ηγέτη που ανακοίνωσε ότι θέλει να καταστρέψει το Ισραήλ», σημείωσε ο πρόεδρος Μπους σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (17/10) στον Λευκό Οίκο, μετά την προειδοποίηση της Ρωσίας κατά κάθε στρατιωτικής δράσης που θα έχει ως στόχο το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Ο κ. Μπους σημείωσε «για το λόγο αυτό είπα στους ηγέτες των κρατών του κόσμου: αν επιθυμείτε να αποφύγετε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να τους εμποδίσετε να αποκτήσουν τις αναγκαίες γνώσεις για να κατασκευάσουν πυρηνικό όπλο».

Κατά τα λοιπά ο αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι θα «υπάρξουν συνέπειες εάν η Βόρειος Κορέα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της όσον αφορά τον τερματισμό του πυρηνικού της προγράμματος».

«Εάν δεν πράξουν όσα είπανε, να διακόψουν τα προγράμματα εξοπλισμού και να σταματήσουν τη διάδοση των πυρηνικών είμαστε πλέον σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε πως θα τους δώσουμε να κατανοήσουν πως θα υπάρξουν συνέπειες», τόνισε.

Πηγές:cosmo.gr

Νέα Τάξη Πραγμάτων - Όλα σχεδιασμένα απο πρίν



Γιατί όλα σχεδιασμένα απο πρίν;
Γιατί οι "Αμερικάνοι" δεν τον σταματάνε;
Γιατί τέτοια πίστη ο Bush στον αντίχριστο;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Τίποτα δεν είναι παράλογο.

Το Bohemian Grove και σε κινούμενα σχέδια

Οι ανθρωποθυσία του Bohemian Grove θα εμφανιστεί στο Cartoon Network - Τα κινούμενα σχέδια για ενήλικες του αμερικανικού Cartoon Network με τίτλο “Lucy, Daugther of the Devil” θα παρουσιάσουν σκηνή από την συνωμοτική λέσχη Bohemian Grove, όπου κάθε καλοκαίρι μαζεύεται η πολιτική, βιομηχανική και τραπεζική ελίτ των ΗΠΑ και λαμβάνουν μέρος - όπως λέγεται - σε πάρτι, όργια και περίεργες τελετουργίες. Αξιοσημείωτο είναι πως στην σειρά κινουμένων σχεδίων τα μέλη του κλαμπ είναι η ελίτ της Ουάσινγκτον ενώ κάνουν σπονδές στον Σατανά!


• Infowars: Δείτε απόσπασμα από το βίντεο “Order of Death” του Alex Jones - Αναφέρεται στο Bohemian Grove όπου μπήκε μέσα και κινηματογράφησε λαθραία σκηνές των αποκρουστικών τελετών. Μερικοί από τους θαμώνες του Bohemian Grove είναι οι Προέδροι Μπους, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζίμυ Κάρτερ, ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, ο Κόλιν Πάουελ και ο Χένρυ Κίσσινγκερ.



• Jones Report: Σπάνιες φωτογραφίες του Bohemian Grove από το 1926-27   




Άλλη μια σκηνή από τελετουργίας του Bohemian Club. Διακρίνεται ξεκάθαρα το τεράστιο άγαλμα της κερασφόρου κουκουβάγιας  


• Reuters: Οι Ναΐτες Ιππότες κερδίζουν αναστολή καταδίκης μετά από 700 χρόνια - Οι “Ιππότες του Ναού”, το μεσαιωνικό χριστιανικό στρατιωτικό Τάγμα που κατηγορήθηκε για αίρεση και μοιχεία, σύντομα θα αποκαταστήσει την υπόληψη του αφού το Βατικανό άνοιξε τα αρχεία του σχετικά με την δίκη εναντίον τους (”Processus Contra Templarios”) μετά από 700 χρόνια.

Πηγές: ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ