ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

parakratos

Οι τύποι είναι σατανικοί. Ήδη από απόψε έχουν αρχίσει τα πειράματα στα υπόγεια τους.Εαν ο λαός διαδηλώσει ειρηνικά και δεν τους βγούν τα "τρίκυκλα" και οι μπεκρήδες του παρακράτους με τα περιβραχιόνια, τις κουκούλες και τα γκλομπς, έχουν έτοιμη τη λύση.

Να ρίξουν ευθύνες στον αγανακτισμένο κόσμο και να προχωρήσουν στο δεύτερο σκέλος του βρωμερού σχεδίου τους: Τις επόμενες μέρες να οργανώσουν στημένο μαζικό τσαμπουκά, με επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο ή με δολιοφθορά σε κυβερνητικό κτίριο.

Τα πλοκάμια της πολιτικής μαφίας έχουν ενορχηστρωτή και πιόνια. Δεινά και δοκιμασμένα. Εαν δουν τα σκούρα, εφαρμόζουν το σχέδιο και αναβάλουν τις εκλογές. Άλλο που δεν θέλουν.

Μόνον που δεν έχουν υπολογίσει ότι ο λαός δεν κοιμάται πια. Και θα κάνει το χρέος του. Οι δημοσκοπήσεις τους ενταφιάζουν. Η λαική βούληση δεν τιθασεύεται. Πρέπει να έχουμε μέρα- νύχτα το νου μας. Ψάχνουν αφορμές. Να μην τους τις δώσουμε. Κάτι μας λέει ότι ο Απρίλης θα είναι πολύ θερμός. Για όλους.

ΠΗΓΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ... ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια της Χούντας του Μνημονίου!

- OXI επεισόδια: Η συγκυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της θέλουν - με αφορμή μια ενδεχόμενη αναταραχή από σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις - να αναβάλουν τις εκλογές και να συνεχίσουν έτσι ανενόχλητοι το ξεπούλημα της χώρας.

- Μια «πορτοκαλί επανάσταση» θα ήταν γι’ αυτούς ό,τι καλύτερο για να κρατήσουν ζωντανό το αμαρτωλό καθεστώς τους, το οποίο στην συνείδηση του Λαού έχει πλέον καταστεί «πτώμα, οδωδός και τυμπανιαίον». Να μη περάσουν τα σκοτεινά σχέδια των παρακρατικών αναρχο-κομμουνιστών και των προστατών τους μέσα στον αλωμένο από πράκτορες ξένων κρατικό μηχανισμό.

Σχεδιάζουν να πράξουν το ίδιο, το οποίο με μονότονο τρόπο έπρατταν κατά των Εθνικών και Λαϊκών κινητοποιήσεων για το ανθελληνικό Μνημόνιο, χρησιμοποιώντας προβοκάτορες. Έφτασαν μέχρι του σημείου να έχουν έτοιμες αστυνομικές δυνάμεις με χημικά και… ελεύθερους σκοπευτές στην Πλατεία Συντάγματος την ώρα της παρελάσεως!

Θέλουν επεισόδια με κάθε τρόπο! Να μη περάσουν τα σχέδιά τους, σχέδια που οδηγούν στην αναβολή των εκλογών… Την αναβολή των εκλογών για το 2013 θέλει και ο ίδιος ο υπουργός ο υπεύθυνος για τα μέτρα τάξεως Χρυσοχοΐδης, καθώς και ο τελειωμένος πολιτικά συστηματικός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Καρατζαφέρης, του οποίου οι επιθέσεις εναντίον μας έχουν ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Την αναβολή των εκλογών θέλει το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του και όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις κάποιων ψευτοεπαναστατών της αριστεράς με το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη συναίσθηση της αποστολής της καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε απόλυτη τάξη και ψυχραιμία και δηλώνει επίσης ότι εάν το κράτος αυτό, η Χούντα του Μνημονίου, ήθελε να μη γίνουν επεισόδια υπήρχε κάτι πάρα πολύ απλό και δεν χρειαζόντουσαν ούτε ΜΑΤ, ούτε χημικά, ούτε ελεύθεροι σκοπευτές!

ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ: ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Γραφείο Τύπου
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Top 20 Πασόκοι ψηφοφόροι

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!

-ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ZOUGLA.GR ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ

-ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!

-ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

-ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ.ΑΝΟΔΟΣ ΚΚΕ.

-ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΚΑΘΩΣ 1]ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ,2]ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ 3]ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η' ΚΟΜΜΑ.

ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ.


ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΛΟΙΠΟΝ,ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ [ΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 8.000 ΠΟΛΙΤΩΝ!]ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ...

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΕ 14,8%,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΔ ΜΕ 13,3% ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 11%

ΕΠΕΙΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 8,1% ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ 7,9%.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 6,3% ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΜΕ 5,3%.ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ 3,7% ΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ[!} ΜΕ 0,9%,Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ 1,7% ΚΤΛΠ.


ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ [19.425 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!]ΣΤΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΔΙΝΑΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

ΕΔΩ,ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20,7%!.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ ΜΕ 10,5% ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 9,9% ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ 9,4 ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 8,8%.ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 8,4% ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ 1,9% ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ 2% ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ 1,5% ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ 1,9%.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ....http://www.zougla.gr/politiki/article/psifos-orgis

ΥΓ. ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"!

Το thessalonikiairport.gr είναι η ιστοσελίδα που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις και το θέμα είχε φτάσει μέχρι και την βουλή γιατί υποτίθεται πως ήταν επίσημη σελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» και μέσω αυτής γινόταν κρατήσεις εισιτηρίων στα «Μακεδονικά»!...Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική μιας και ιστοσελίδα του αεροδρομίου δεν υπήρχε ποτέ και η συγκεκριμένη ήταν πλαστή. Σε όλη την ιστορία δόθηκε τέλος μετά από παρέμβαση του Μάκη Βορίδη στην ΕΕΤΤ. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σημειωθεί πως το όνομα είχε κατοχυρωθεί εδώ και χρόνια από Ολλανδική εταιρία αλλά ουδείς από τους Έλληνες υπευθύνους δεν είχε κινήσει καμία διαδικασία αντίδρασης. Πλέον με απόφαση της ΕΕΤΤ η σελίδα έκλεισε και οι ιδιοκτήτες καλούνται να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.

athinapoli.gr

4.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ... ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!

Παρέλαση της αστυνομίας και όχι των Ενόπλων Δυνάμεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή της 25ης Μαρτίου, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στο Σύνταγμα. Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία», περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα κατέβουν στο κέντρο της πρωτεύουσας και θα βρίσκονται ακροβολισμένοι από την Ερμού μέχρι και το Κολωνάκι και από την Ομόνοια μέχρι τους στύλους του Ολυμπίου Διός και τη Συγγρού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένας αγανακτισμένος δε θα κατορθώσει να φτάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τα μέτρα τάξης θα βασιστούν στο δόγμα «μηδενικής ανοχής», κάτι που σημαίνει ότι αν χρειαστεί θα «μιλήσουν» τα κλομπ και τα δακρυγόνα! Ενεργό συμμετοχή θα έχουν και οι δίδυμοι κοριοί της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής. Για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το μέτρο των προληπτικών ελέγχων και προσαγωγών, καθώς όσοι θεωρηθούν ύποπτοι και επιχειρήσουν να προσεγγίσουν τα σημεία που θα συγκεντρωθεί ο κόσμος είτε θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο είτε θα προσάγονται.

ΠΗΓΗ

ΚΥΠΡΟΣ ΤΩΡΑ: ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΝΑ

Ενώπιον ψευδοδικαστηρίου στην κατεχόμενη Λευκωσία αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο Σέργης Αριστείδου, 24 χρόνων, κάτοικος στο Δασάκι Αχνας, ο οποίος κρατείται παράνομα από χθες το απόγευμα όταν «συνελήφθη» από Τούρκους στρατιώτες κοντά στη γραμμή αντιπαράταξης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος απήχθη στην περιοχή του κατεχόμενου Περγάμους, γύρω στις έξι το απόγευμα όπου είχε εισέλθει σε σημείο που γειτνιάζει με τη γραμμή αντιπαράταξης, με δύο φίλους του για να εκπαιδεύσουν τα σκυλιά τους. Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκαν στην περιοχή από κατοχικό φυλάκιο Τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι «συνέλαβαν» τον 24χρονο. Οι Τούρκοι στρατιώτες κράτησαν επίσης και τα τρία σκυλιά. Οι δύο φίλοι του κατάφεραν να διαφύγουν και επέστρεψαν στις ελεύθερες περιοχές για να ειδοποιήσουν στη συνέχεια την Αστυνομία Δεκέλειας, η οποία με τη σειρά της προέβη σε παραστάσεις προς την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Για την υπόθεση ενημερώθηκε επίσης και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Οι δικοί του κατάφεραν να μεταβούν στο κατεχόμενο Πραστειό Αμμοχώστου όπου κρατείτο ο 24χρονος και είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

ΠΗΓΗ

Ο καθορισμός της ελληνικής ΑΟΖ και ο "άσφαιρος" τουρκικός "μπαμπούλας"



Ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Δήμας είπε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι “οι συζητήσεις με την Αίγυπτο για καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης ξαναρχίζουν”. Αν δεν πρόκειται για μία ακόμη δηλωση που γίνεται απλά για να ακουστεί,τότε δείχνει ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται στο κρίσιμο θέμα της ΑΟΖ.

Η συμφωνία με την Αίγυπτο είναι κρίσιμο να επιτευχθεί.Κι αυτό γιατί το Κάϊρο και επί καθεστώτος Μουμπάρακ αλλά και μετά από τη πτώση του, εμφανίζεται να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Τουρκία για το καθορισμό ΑΟΖ.Πρακτικά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν …δεν υπήρχε το Καστελόριζο.Το οποίο όμως υπάρχει και χαλάει τα σχέδια της Άγκυρας κατά πρώτο λόγο.

Σ΄ότι αφορά στην Αίγυπτο,πρέπει να επισημάνουμε ότι η επιλογή της να μιλά με την Άγκυρα,οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην “αδιαφορία” της Αθήνας να λύσει το ζήτημα του καθορισμού της ΑΟΖ της. Ακόμη και η Κύπρος έχει εκφράσει την απορία της ,γιατί η Αθήνα δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις επαφές που έγιναν για να καθοριστεί ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου.

Το παιχνίδι του καθορισμού της ΑΟΖ μπορεί να φαντάζει δύσκολο και πολλοί επικαλούνται τις αντιδράσεις της Τουρκίας. Η επίκληση του “τουρκικού μπαμπούλα” δεν μπορεί να συνεχιστεί,αφού ο καθορισμός της ΑΟΖ αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας αλλά και επειδή ο ίδιος “μπαμπούλας” αποδείχτηκε αναποτελεσματικός και “άσφαιρος” στη περίπτωση της Κύπρου ,η οποία όχι μόνο καθόρισε ΑΟΖ, αλλά ήδη έχει εντοπίσει μόνο στο οικόπεδο 12 ,9 τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου και χθες έγινε γνωστό ότι πλέον είναι βέβαιο ότι “υπάρχει και πολύ πετρέλαιο”.

ΠΗΓΗ

ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Παγιώνεται η πεποίθηση ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός T. Erdogan είναι σοβαρά άρρωστος μετά από σειρά γεγονότων τα οποία προκάλεσαν περισσότερα ανησυχητικά σχόλια για την κατάσταση της υγείας του Τούρκου πρωθυπουργού. Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή ακυρώθηκε η συνάντηση του Erdogan με την γερμανίδα Καγκελάριο στο Βερολίνο.

Επίσης ο Τούρκος πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την μάχη των Δαρδανελίων, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση τμήματος του εντέρου του. Τέλος όπως επισημαίνουν αναλυτές ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει αραιώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Οι αναλυτές των τουρκικών πραγμάτων δεν έχουν καμιά αμφιβολία ότι η αποχώρηση από το προσκήνιο του μεγαλύτερου ηγέτη της χώρας, μετά τον Κεμάλ Ατατούρκ, θα προκαλέσει τεράστιο κενό στην πολιτική ζωή. defencenet.gr

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...

ΠΗΓΗ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!


Οι "αντιρατσιστές" του Κωνσταντίνου σήμερα αφού έκαναν μιά τρύπα στο νερό με την δήθεν αντιρατσιστική και την δήθεν συναυλία που δήθεν θα έκαναν στον Άγιο Παντελεήμονα, τώρα θέλουν να ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ και να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την παρέλαση της 25ης Μαρτίου...


Κι αφού βγάζουν μιά ανακοίνωση πολύ μπλα... μπλα... και στο τέλος ρίχνουν και το καλό... και καλούν στην παρέλαση τη 25ης Μαρτίου... Ο επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η 25η Μαρτίου όπου η ΚΕΕΡΦΑ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή και μετατροπή τους σε διαδηλώσεις οργής για την ανατροπή της κυβέρνησης που για χάρη των Τραπεζιτών κόβει μισθούς, συντάξεις και διαλύει την παιδεία και την Υγεία. Σε αυτές το λόγο θα έχει το εργατικό κίνημα και η νεολαία βάζοντας στο περιθώριο τυχόν προκλήσεις των φασιστών και της Αστυνομίας.

ΕΛΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!


"ΣΤΟΧΟΣ"

Αντιρατσιστική συναυλία στον Αγ.Παντελεήμονα;;;....next year!!!

Ο ΣΚΑΙ μετέδιδε πως γίνεται συναυλία (θα θέλανε) στον αγιο Παντελεήμονα την στιγμή που οι επαγγελματίες αντιρατσιστές είχαν στήσει εξέδρα και έκαναν καραγκιοζιλίκια 11 τετράγωνα μακρια από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα! Αυτό θα πει έγκυρη ενημέρωση...

Στο μπλέ Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα και Έλληνες κάτοικοι, στο κόκκινο επαγγελματίες αντιρατσιστές και λοιποί πλέμπα...

Για μια ακόμη φορά μέλη Μη Κυβερνητικών οργανώσεων παρέα με τον γνωστό Ανταρσύα διοργάνωσαν (η τουλάχιστον προσπάθησαν) πορεία και συναυλία στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Σκοπός λέει της εκδήλωσης ήταν να διώξουν την συγκυβέρνηση τροικανών, τραπεζιτών και φασιστών!!( μην μας ρωτήσετε τι εννοεί ο ποιητής...η βλακεία είναι υγεία).
Για τον σκοπό αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες γέμισαν με χιλιάδες αφίσες όλο τον νομό Αττικής και ενημερώνανε για την σημερινή εκδήλωση. (μην μας ρωτήσετε που βρέθηκε τόσο χρήμα...η επαγγελματική ευαισθησία δείχνει αρκετά επικερδής).
Αντίστοιχη εκδήλωση έχει ξαναεπιχειρηθεί στο παρελθόν ...αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό (πλησιάζουν και εκλογές).
Αλλά ας πάμε στα σημερινά....το σκηνικό είχε ως εξής...από την μία μεριά...οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα μαζί με αρκετούς Έλληνες πατριώτες που τους στηρίζουν στους αγώνες τους βρέθηκαν από νωρίς το πρωί να περιφρουρούν την πλατεία...από εδάφους και αέρος!....από κάποια στιγμή και ύστερα στον χώρο βρέθηκαν και 9 τουλάχιστον διμοιρίες με μέτωπο όμως προς τους κατοίκους!!!!
Από την άλλη μεριά είχαμε τους γνωστούς επαγγελματίες αντιρατσιστές μαζί με κάμποσους λαθρομετανάστες να μαζεύονται στα Προπύλαια (ενδιαφέρον παρουσιάζει πως παρότι έχει καταργηθεί το άσυλο... κράτος και παρακράτος αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο χώρο ως άσυλο!)
Οι διοργανωτές της πορείας όμως αντιμετωπίσανε μερικά προβλήματα. Ενώ είχαν ενημερώσει πως θα ξεκινήσουν στις 2...δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν γιατί κόσμος δεν υπήρχε...έτσι αναγκαστήκανε να περιμένουν μέχρι οι λαθρομετανάστες φίλοι τους να μαζέψουν ότι αλλοδαπό μπορούσαν....αφού κάποια στιγμή κατάφεραν να μαζευτούν (τουλάχιστον τόσοι για να μην γελάει το σύμπαν)...ξεκίνησαν!...φυσικά σε αντίθεση με κάποια αντίστοιχη πορεία Ελλήνων...ξεκίνησαν σαν να πηγαίνουν βόλτα...χωρίς αστυνομία...χωρίς τίποτα...η βόλτα τους κράτησε μεχρι την Αχαρνών. Σταμάτησαν σε απόσταση 600 μέτρων μακριά από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα (μετά τα περσινά χουνέρια και μικρή ήταν η απόσταση)...εκεί έστησαν μια εξέδρα και άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια (για να δικαιολογήσουν τα μισθα που λέει...ο λόγος)...αφού πέρασε κάμποση ώρα και αφού είχαν δώσει ένα ακόμη μάθημα στην τρόικα και τους τραπεζίτες αποχώρησαν...

Συμπέρασμα αντιρατσιστική συναυλία στον Αγ.Παντελεήμονα;;;....next year!!!

δύο τρία πραγματάκια για τους επαγγελματίες αντιρατσιστές...

  • ως κατοικος της περιοχής θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες αντιρατσιστές γιατι με αφορμή την επαγγελματική τους δραστηριότητα και τις επίμονες προσπάθειες τους να φέρουν την πλέμπα στην πλατεία μας....μου δίνουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία κάθε φορά που επιχειρούν να έρθουν...να συναντώ παλιούς συμμαθητές και φίλους από την περιοχή που λόγω της καθημερινότητας δεν θα ήταν εύκολο να τους βρίσκω....με λίγα λόγια...επαγγελματίες αντιρατσιστές...δεν ξέρετε πόσο καλό μας κάνετε...
  • και τέλος ευτυχώς που δεν ήρθατε...όχι γιατί μπορεί να πέφτατε πάνω σε κάτοικους όπως την προηγούμενη φορά και να μην ξέρατε από που να φύγετε....αλλά γιατί μπορεί να πέφτατε πάνω στην ομάδα των γυναικών που βρισκόταν στην πάνω μεριά της πλατείας και απλά να μην φεύγατε ποτέ...
για το greekalert
oistros