Αυτός είναι ο λόγος γιατί στοχοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή.


GregPalastL
"GREG PALAST SPEAKING..."
Συγκλονιστικό άρθρο Αμερικανού αριστερού δημοσιογράφου για διώξεις κατά ΧΑ

Ο γνωστος Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος, Greg Palast  αφιερώνει σήμερα την πρώτη σελίδα (gregpalast.com) του υψηλής επισκεψιμότητας και με μεγάλη επιρροή στις ΗΠΑ ιστότοπού του στις διώξεις του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και πραγματικά εκπλήσσει με τα πολιτικά του συμπεράσματα!

Με εκτεταμένο άρθρο του στο οποίο αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά γιατί είναι "το μόνο κόμμα που έχει απομείνει ενάντια στο Μνημόνιο", ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι "πούλησαν τις θέσεις τους" και πρόκειται περί "ψευτο-αριστεράς".

Τα λεγόμενα του Greg Palast έχουν ιδιάιτερη σημασία γιατί, πρόκειται για έναν δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με "κεντροαριστερά" - για τα αμερικανικά δεδομένα, βέβαια, ΜΜΕ όπως οι NY Times, ενώ στην Ευρώπη συνεργάζεται στενέ με τον βρετανικό The Observer.

Όλοι θυμούνται τα πύρινα άρθρα του κατά του προέδρου των ΗΠΑ Τ.Μπους και της συντηρητικής, πολιτικής του, στην αγγλική εφημερίδα. Εργάζεται και ως ανεξάρτητος συνεργάτης για το BBC.

Δηλαδή ο Greg Palace δεν είναι καν προσκείμενος σε αμερικανικούς συντηρητικούς κύκλους όπως το Τea Party, το οποίο θεωρείται κατά ορισμένους η αμερικανική έκδοση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ας δούμε ορισμένα σημεία του άρθρου μεταφρασμένα (το πρωτότυπο μπορείτε να το διαβάσετε στο http://www.gregpalast.com/the-golden-dawn-murder-case-larry-summers-and-... ):

"Να τι βλεπουμε στην Ελλάδα. Άρχισε το Μάϊο του 2010 όταν κάποιοι άρρωστοι έκαψαν μια τράπεζα στην Αθήνα και σκότωσαν 4 τραπεζικούς υπαλλήλους (σ.σ.: προφανώς εννοεί και το αγέννητο παιδί της Αγγελικής). Το "κόλπο" έπιασε: Αμέσως μετά οι διαδηλώσεις της Αριστεράς  ενατίον του Μνημονίου σταματησαν.

Ο κόσμος έβλεπε ότι η λιτότητα αντί για φάρμακο και θεραπέια, προκαλούσε την αρρώστια στην Ελλάδα.

Έτσι τοποθέτησαν τις ελπίδες τους σε ένα νεο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από το πουθενά έγινε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, υποσχόμενος να καταπολεμήσει την λιτότητα. Μόλις μπήκε με αυτά τα ποσοστά στο κοινοβούλιο, ο ψευτο-αριστερός ΣΥΡΙΖΑ (faux-Left Syriza) πούλησε τελείως τις θέσεις του.

Αυτό άφησε μόνο Χρυσή Αυγή αν και διακατεχόμενη από ρατσισμό και βίαιες τάσεις, σαν τη μοναδική από τις μεγάλες ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να στέκεται απέναντι στο μνημόνιο και την αλυσόδεση της οικονομίας σαν "δαρμένο" σκυλί στην ρευστότητα της Γερμανίας.

Το 2010 το κάψιμο της τράπεζας χρησιμοποιήθηκε σαν ένας τρόπος για να απονομιμοποιηθούν οι διαδηλώσεις της Αριστεράς.

Σήμερα και ενώ η τρεκλίζουσα ελληνική κυβέρνηση παρακαλάει για ένα "μπισκοτάκι" τους Γερμανούς, χρησιμοποίησε έναν φόνο ως δικαιολογία για να βγάλει στην παρανομία, τη ΜΟΝΗ μεγάλη πολιτική δύναμη που αντιτίθεται στο αυτοκτονικό Μνημόνιο.

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Χρυσή Αυγή απαγορέυθηκε γιατί ήταν ένα μείγμα ρατσιστών και βίαιων ακόλουθων. Αλλά δεν είναι για αυτο τον λόγο."

Και κατόπιν ο δημοσιογράφος αναρωτιέται:

"Ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες; Φασισμός ορίζεται από τις μερες του Ντούτσε (Μουσολίνι) ως ο επίσημως συνδυασμός της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου.

Με αυτόν τον ορισμό, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα απο τα τέσσερα μεγαλύτερα της χώρας (προφανώς εννοεί το ΠΑΣΟΚ Ως τέταρτο το οποίο έχει καταποντισθεί).

Και αυτός είναι ο λόγος γιατί στοχοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή.

Ελπίζω οι προοδευτικόί φίλοι μου να με συγχωρήσουν που δεν χειροκροτώ"

Από έναν δημοσιογράφο της λεγόμενης "αριστερής δημοσιογραφίας" και μάλιστα Αμερικανό όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Το ερώτημα είναι "Αρκεί μια κυβέρνηση να βάζει φυλακή πολιτικούς της αντιπάλους για να υπάρξει καταστολή του συγκεκριμένου πολιτικού κινήματος;"

Η Ιστορία απαντά πώς "Ο λαός θα δώσει την απάντηση"...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γέροντας Άνθιμος Αγιορείτης: Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα "καθαρό φιάσκο" σιωνιστών

gerontas-anthimos-agioreitis-to-thema-me-ti-xrysi-avgi-einai-ena-katharo-fiasko-sioniston-1-315x236
Σχολιάζει την επικαιρότητα και τη δίωξη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση, την οποία δεν διστάζει... να χαρακτηρίσει "φιάσκο" και παροτρύνει τον κόσμο διά της ψήφου του να διώξει τους τοκογλύφους και τους εχθρούς της πατρίδας του.

Για τη σύλληψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

"Το θέμα με τη Χρυσή Αυγή είναι ένα "καθαρό φιάσκο" σιωνιστών και εχθρών της πατρίδας μας. Αν κάποιοι παρανόμησαν, να πάνε στη φυλακή. Αλλά το κόμμα, είναι κόμμα, δεν μπορεί κανείς να το καταργήσει. Θυμίζει την οχλοκρατία που σκότωσε το Σωκράτη. Και ο Σαμαράς, δεν τον βλέπετε, συνέχεια στην Αμερική και στο Ισραήλ πάει... Αυτό που έχουμε τώρα δηλαδή είναι δημοκρατία; Και ούτε θυμάμαι να τιμωρήθηκαν όσοι έκαψαν την Αθήνα τότε και την τράπεζα με την έγκυο κοπέλα μέσα".

Καταδικάζουμε τη βία

"Εμείς καταδικάζουμε τη βία, εννοείται, σε οποιαδήποτε μορφή της. Αλλά είμαστε υπέρ της δια ψήφου βίας κατά των τοκογλύφων και των σιωνιστών. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Διά ψήφου τιμωρείστε τους εχθρούς της Ελλάδας που θέλουν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας".

Η λύση από την κρίση "Αγάπη, μετάνοια, ορθοδοξία", πρέπει να είναι το σύνθημα μας. Έξω οι τοκογλύφοι και οι εισβολείς. Δεν θα δώσουμε την πατρίδα μας σε κανένα ξένο που δεν του ανήκει. Και οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε πίσω από εκεί που ήρθανε".

agioritikovima.gr

ΔΕΙΤΕ... ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΛ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΕΤΛΕΗΟΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ...!!!


Ευχαριστούμε τον φίλο Α.Α για την φωτογραφία. Οχι, δεν θα σας πούμε απο ποια εφημερίδα ειναι, ψάξτε μόνοι σας που γράφουν αυτοι οι δημοσιοκαφροι. Πάλι καλα που συνέλαβαν , προσωρινά , τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν και πάλι ελεύθερα στην πόλη μας... Γιατι ποτε δεν τολματε να κάνετε συνέντευξη κατοίκων του Αγίου Παντελεημονα;; Απλα να σας θυμίσουμε την τελευταία φορά στην εκπομπη του Σροιτερ όταν είχε τον Χρυσοχοιδη πως τον ξεφτυλισω μπροστά στην κάμερα ένας φύλακας του σταθμού Λαρισης.. ΠΗΓΗ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΔΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ "ΕΘΝΟΣ".
 

Το φινάλε: το χρέος αυτοκαταστρέφεται



Το φινάλε
το χρέος αυτοκαταστρέφεται
Το χρέος είναι ιός που βρίσκει έναν ξενιστή οργανισμό και αναπτύσσεται. Αναπτύσσεται και εξαπλώνεται σε όλα τα υγιή όργανα και φτάνει εν τέλει και στην καρδιά. Μόλις εκφυλιστεί και η καρδιά σταματάει να λειτουργεί και τίθεται αυτόματα ολόκληρη η λειτουργία του οργανισμού σε παύση εκτάκτου ανάγκης. Ο οργανισμός ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο έχει δηλώσει αδυναμία αυτοσυντήρησης και για να κρατηθεί εν ζωή απαιτούνται μηχανικά μέσα και δόσεις φαρμάκων που καταρχήν συντηρούν και τουλάχιστον σταθεροποιούν τον οργανισμό στην ημικωματώδη κατάσταση που έχει περιέλθει. Έτσι ο ιός ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο σταματάει να αναπτύσσεται και εν τέλει αυτοκαταστρέφεται μαζί με τον οργανισμό και αναζητά διακαώς νέους ξενιστές.
Τι γίνεται όμως όταν μια ασταμάτητη δύναμη συναντά ένα ακούνητο εμπόδιο; Μάλλον θα μάθουμε πολύ σύντομα τι γίνεται, όταν το πάρα πολύ μεγάλο χρέος συναντήσει τον πολύ πεπερασμένο κόσμο μας.
Στο συνδυασμό της «εύκολης» νομισματικής πολιτικής του Federal Reserve στην Αμερική, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Ευρώπη και των εκάστοτε κυβερνήσεων που δημιούργησαν την φούσκα του χρέους, των ακινήτων, του dot com, του χρηματιστηρίου και κτλ πριν από την κρίση του 2008 και μέσω της προσωπικής έρευνας που σας καλώ να κάνετε πάνω σε αυτό το θέμα θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στο τι έγινε και φτάσαμε ως εδώ.
Πριν το 2008 υπήρχαν αναλυτές παγκοσμίως που προειδοποιούσαν δημόσια για το τι έρχεται, ακόμα και ο Alan Greenspan της Goldman Sachs χαρακτήριζε επανειλημμένως την αγορά των ακινήτων ως «frothy», αλλά αγνοήθηκαν όλοι από το κοινό και θεωρήθηκαν ακόμα και γραφικοί. Ο κόσμος ήταν ακόμα στην νοοτροπία ότι τα ακίνητα ποτέ δεν θα χάσουν αξία και τίποτα δεν μπορεί να τα αγγίξει ουσιαστικά. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το βασικό και θεμελιώδες πρόβλημα, στον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες οικονομίες οικοδομούνται. Οικοδομούνται πάνω σε θεμέλια διαρκούς ανάπτυξης μέσω δανεισμού και όταν προκύπτει αναπόφευκτα μία επιβράδυνση ο κόσμος πανικοβάλλεται. Αυτό που έγινε το 2008 ήταν ουσιαστικά μια αντανακλαστική αντίδραση της ψυχορραγούσας αγοράς για να διορθώσει τον εαυτό της έστω και την ύστατη στιγμή και που ήταν φυσικά καταστροφική για το υπάρχων οικονομικοκτόνο σύστημα.
Όλα βασικά άρχισαν με μία φήμη ή καλύτερα με μια ανασφάλεια της Wall street για μία από τις μεγάλες τράπεζες της, την Bear Stearns. Φήμες περιφέρονταν παντού ότι αυτή η τράπεζα είχε πάρα πολλά κόκκινα τοξικά κεφάλαια σε ένα περιβάλλον που ήδη οι τιμές των ακινήτων έδειχναν να πέφτουν και έτσι οι τραπεζίτες άρχισαν να φοβούνται. Ο CEO της Bear Strearns έβγαινε τότε επαναλαμβανόμενα στα κανάλια και καθησύχαζε το κοινό στο CNBC ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.
Παρένθεση. Όποτε ακούτε ανθρώπους σε σημαντικές θέσεις να καθησυχάζουν τον κόσμο δημόσια για κάποιο μεγάλο πρόβλημα να ξέρετε ότι ουσιαστικά πιστοποιούν την ύπαρξη του μεγάλου προβλήματος. Όσο πιο πυκνές επιβεβαιώσεις εφησυχασμού υπάρχουν τόσο πιό πολλές πιστοποιήσεις για μεγέθυνση του προβλήματος έχουμε. Το σύστημα και ο πυρήνας του οικονομικού συστήματος οικοδομείται γύρω από την έννοια της εμπιστοσύνης στο σύστημα. Εμπιστοσύνη στο σύστημα ανάπτυξης μέσω του δανεισμό και του χρέους. Εμπιστοσύνη ότι το σύστημα θα λειτουργήσει. Μολίς παρεισφρήσει ο ιός της ανασφάλειας καταρρέει. Ότι ακριβώς γίνεται και σήμερα. Πάμε πίσω στην ιστορία όμως.
Οι φήμες λοιπόν έλεγαν ότι η Bear Stearns δεν θα κατόρθωνε να διασφαλίσει τους καταθέτες και μετόχους της και έτσι ο κόσμος από ανασφάλεια άρχισε να πουλάει μαζικά την μετοχή της. Μέσα σε μία εβδομάδα μόνο η μετοχή της τράπεζας έφυγε από το ταμπλό της Wall street. Και αυτό αποδεικνύει το πόσο γρήγορα η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να εξαφανίσει ένα ίδρυμα . Τι έγινε όμως με εκείνα τα τοξικά κεφάλαια όμως; Απάντηση: στους πολίτες φορτώθηκαν όλα. Η κυβέρνηση της Αμερικής παρενέβη και αγόρασε τα τοξικά κεφάλαια, τα συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό της και η J.P.Morgan πήρε το καλό-υγιές κομμάτι της Bear Strearns. Σας θυμίζει κάτι αυτή η τακτική παρεμπιπτόντως;
Αυτό όμως ήταν το πρώτο κομμάτι του domino που έπεσε. Σχεδόν αμέσως οι ίδιες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν και για μια άλλη τράπεζα, την Lehman Brothers και μπλά μπλά μπλά τελικά και αυτή κατέρρευσε ομοίως εν ριπή οφθαλμού. Αλλά αυτή τη φορά το κράτος δεν παρενέβη όπως την πρώτη. Την άφησαν απλά να βυθιστεί έως τον πάτο. Και πολλοί αναρωτιούνται ακόμα και σήμερα γιατί το έκανε αυτό η Αμερικανική κυβέρνηση.
Μετά από αυτό προέκυψε κατευθείαν το θέμα της AIG. Η AIG ήταν ένα ίδρυμα που διασφάλιζε ή μάλλον ισχυριζόταν ότι διασφάλιζε όλα αυτά τα τοξικά κεφάλαια όλων των μεγάλων τραπεζών μέσω ενός μηχανισμού που ονομάζεται Credit Default Swaps (CDS). Τα CDS είναι ουσιαστικά ένας τύπος ασφαλιστικών συμβολαίων που η AIG εγγυόνταν και προφανώς ψεύδονταν ασύστολα. Συνέλεγαν ευχαρίστως, χωρίς κανένα ενδοιασμό τα τοξικά στοιχήματα όλων των μεγάλων τραπεζών αλλά όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν απλά δεν μπόρεσαν. Και τι έγινε και με αυτά τα τοξικά κεφάλαια της AIG; Οι πολίτες τα φορτώθηκαν και αυτά. Παρενέβη ξανά το κράτος και τα διένειμε παντού.
Ο Ben Bernanke της FED, o Hank Paulson της Goldman Sachs και οι λοιποί των μεγαλύτερων τραπεζών συναντήθηκαν εν συνεχεία με τους πολιτικούς και κυβερνώντες της Αμερικής και ουσιαστικά αποφάσισαν από κοινού να μεταφέρουν το χρέος στον λαό και να βάλουν ουσιαστικά το πιστόλι στο κεφάλι όλων για να πληρώσουν το χρέος, όλων των τοξικών κεφαλαίων, όλων των τραπεζών της Wall street, σε κυκλοφορία μαζί με τα παράγωγα του χρέους που είναι κάτι εκατοντάδες τρισεκατομμύρια.
Με αυτό τον τρόπο λοιπόν (το λεγόμενο bail out) όλες οι τράπεζες διασώθηκαν, καλύφθηκε το χρέος τους από τους πολίτες και αυτό που έκανε η FED στην συνέχεια ήταν ακριβώς η στιγμή που δέχτηκε και η ελεύθερη αγορά παγκοσμίως την χαριστική της βολή. Άρχισε να εγχύει στο σύστημα ρευστό με ενέσεις τύπου Quantitative Easing (QE) νέα κεφάλαια, φρεσκοεκτυπωμένα τα οποία τα χρησιμοποίησαν για να αγοράσουν όλα τα κεφάλαια αποκλείοντας την ελεύθερη αγορά από το να διατελέσει τον μοναδικό σκοπό της, που δεν είναι τίποτα άλλο από το να ρυθμίζει δίκαια και αναλογικά τις τιμές της αγοράς των πάντων. Αλλά μια ανύπαρκτη, αχρήματη και πνιγμένη στο χρέος ελεύθερη αγορά δεν μπορεί να καθορίσει το οτιδήποτε, καθορίζεται αποκλειστικά από τους μοναδικούς κατέχοντες ρευστού που προέρχεται αποκλειστικά πλέον από το FED.
Για αυτό λοιπόν λέω ότι το σύστημα είναι στο finale του. Δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Όσα λεφτά και να εκτυπώσει η FED και η EKT έχει ήδη τελειώσει, γιατί τα νέα λεφτά φέρνουν περισσότερο χρέος που αθροίζεται και επικάθεται στο ήδη υπέρκορο ίζημα του μη εξυπηρετήσιμου χρέους.
Έτσι με το bail out των τραπεζών, την κρατικοποίηση τους, την μεταφορά του χρέους τους στην καμπούρα των πολιτών και την συνεχή εκτύπωση ρευστού που η ανθρωπότητα δεν έχει ματα-ξαναδεί, η οποία θα συνεχίζει επ' άπειρον (85 δις/μήνα) φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Δέν θα σταματήσει λοιπόν η εκτύπωση νέων χρημάτων από το FED, δέν θα μπεί ταβάνι στο χρέος δέν θα υπάρξει το λεγόμενο taper, αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα και το ΙΜF έβγαλε ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο καλώντας την Γερουσία να μην επιβάλλει κανένα στοπ γιατί θα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία. Το δήλωσαν ανοιχτά.
Φανταστείτε ένα ασθενή που η πίεση του πέφτει διαρκώς και οι γιατροί του δίνουν χάπια και μεγάλες δόσεις από σταθεροποιητικά φάρμακα προσπαθώντας να την επαναφέρουν, θα φτάσει ένα σημείο λοιπόν που τα χάπια δεν θα λειτουργούν και η καρδιά θα σταματήσει. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα με την ακατάσχετη εκτύπωση χρημάτων.
Η φούσκα του χρέους που διογκώθηκε από τις τράπεζες, το FED και το κράτος είναι αυτό που προκάλεσε την κρίση που βιώνουμε σήμερα. Οι τράπεζες που έκαναν όλα τα λανθασμένα στοιχήματα δεν έχουν πληρώσει καθόλου από το τίμημα. Το τίμημα το πληρώνουνε οι καταθέτες, εμείς. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε ο Ομπάμα ξανά με τους διευθυντές της Goldman Sacks, της J.P.Morgan και της Bank of America, τρείς από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Τι πιστεύετε ότι αποφάσισαν εκεί; Λέτε να ήταν υπέρ ημών οι αποφάσεις τους;
Αυτός ο μήνας είναι πολύ επικίνδυνος. Ακούμε συνέχεια τα Αμερικάνικα κανάλια να λένε ότι η Αμερική δεν θα καταρρεύσει και μου έρχεται στο μυαλό ο διευθυντής της Bear Stearns το 2008 που έλεγε τα ίδια. H Kίνα, ο μεγαλύτερος δανειστής της Αμερικής προειδοποίησε επίσημα την Αμερική να κάνει κάτι. Η Κίνα δεν θα επιτρέψει, να είστε σίγουροι καμιά απώλεια από την Αμερική. Θα πληρωθεί πλήρως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η Αμερική είναι ένα έθνος χρέους το οποίο μεγαλώνει γεωμετρικά. Το δολάριο ταυτόχρονα είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, είναι η παγκόσμια κόλλα που τώρα χαλάει. Τα παλαιά χρέη επίσης εξακολουθούν να υπάρχουν, δεν αποπληρώνονται από εμάς γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να πληρωθούν και για αυτό θα συνεχίσουν να εκτυπώνουν νέα χαρτονομίσματα μέχρι το σημείο που η αξία του χαρτονομίσματος μέσω του υπερπληθωρισμού δεν θα αξίζει τίποτα παραπάνω από την αξία του χαρτιού που εκτυπώθηκε. Ή αυτό θα γίνει ή το δολάριο θα καταρρεύσει απότομα και ξαφνικά από κάποιο τυχαίο γεγονός του τύπου πόλεμος, τρομοκρατικό χτύπημα, φυσική-βιολογική καταστροφή κτλ.
Και επειδή η εμπιστοσύνη του κόσμου παγκοσμίως έχει χαθεί, το σύστημα αναμένεται να καταρρεύσει σύντομα λόγω αυτού. Λυπάμαι που το λέω αλλά θα είναι η πιο καταστροφική κατάρρευση που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί σε όλη την ιστορία του. Μόλις σκάσει αυτή η φούσκα του χρέους δεν θα παίζει κανένα ρόλο αν το FED θα εκτυπώσει χρήματα ή όχι. Η κατάσταση έχει καταστεί μη αναστρέψιμη και θα συμπαρασύρει όσα νομίσματά είναι έμμεσα ή άμεσα συνδεδεμένα με το δολάριο. Έχει ήδη τροφοδοτηθεί με τόσο πολύ καύσιμο-χρέος που η έκρηξη του αναμένεται να είναι φαντασμαγορική παγκοσμίως. Τόσο φαντασμαγορική που το 90% του κόσμου θα είναι τόσο συνεπαρμένο από την έκπληξη του όταν θα προχωράει στον δρόμο και θα αναρωτιέται για το πώς κατέρρευσαν τα πάντα γύρω του, πόσο πολύ τον είχαν εξαπατήσει και πώς δεν έχει φανταστεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
Η αναγκαστική λύση εν ολίγοις είναι νέο σταθερό νόμισμα που θα βασίζεται με κάτι απτό και παγκόσμια αποδεκτό. Οι μεγαλύτερες τράπεζες και οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο ήδη προετοιμάζονται. Τα έξυπνα χρήματα και οι επενδύσεις ήδη αλλάζουν χώρο, τρόπο και μορφή. Ξέρουν που οδηγείται η κατάσταση και προσανατολίζονται στο να αγοράζουν αφειδώς hard assets.
Καθίστε όμως λίγο πίσω στην καρέκλα σας και σκεφτείτε την κατάσταση που έχουμε όλοι περιέλθει. Ενημερωθείτε, ερευνήστε από μόνοι σας και αναρωτηθείτε για το πώς φτάσαμε έως εδώ, για το τι ακριβώς έγινε, για το ποιος φταίει και αν μπορούμε εμείς οι απλοί πολίτες να κάνουμε, όταν θα...
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες που εγώ δίνω σε όσους ενδιαφέρονται είναι οι εξής.
  1. Κάντε το σταυρό σας, θα χρειαστούμε σίγουρα από άνωθεν βοήθεια.
  2. Απομακρυνθείτε από τις τράπεζες. Τραβήξτε τα χρήματά σας από τις τράπεζες. Αν σας απασχολεί η σύνταξη σας, ο μισθός σας, η επένδυση σας σε ομόλογο κτλ τώρα είναι η ώρα για να φοβάστε πολύ σοβαρά για την τύχη τους.
  3. Αντισταθμίστε ότι χρήματα έχετε σε κάτι απτό και αξίας. Κρατήστε κάποια για τα ως προς το τρέχων ζην και λογαριασμούς και ότι περισσεύει αλλάξτε την μορφή τους από χαρτονομισματική σε πραγματική σε κάτι απτό. Και ιδιαίτερα σε κάτι που πρώτον θα σας χρειάζεται σε μία έκτακτη ανάγκη όπως τρόφιμα και δεύτερον θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλάξιμο είδος στην έκτακτη εκείνη ανάγκη, όπως τρόφιμα και χρυσός.
  4. Γίνετε εσείς η τράπεζα τους εαυτού σας. Γίνετε αυτάρκης χωρίς να βασίζεστε σε κανένα ίδρυμα και κανένα κράτος για το ως προς το ζην. Αγοράστε ένα κομμάτι γης για καλλιέργεια.
Το ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται τραγικά, καταστροφολογικά και εξωπραγματικά για κάποιους, για κάποιους άλλους ίσως να θεωρούνται φαντασιώσεις, ότι να ναι, εκτός τόπου και χρόνου και χίλια δύο άλλα. Αυτό που απαντώ είναι ότι μακάρι να έχουν δίκιο και όλα αυτά που προανέφερα να είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΠΗΓΗ

ΙΣΡΑΗΛ: Η μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ για τον Αρχιραβίνο που έλεγε ότι «οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους» και ότι οι μη Εβραίοι είναι «γαϊδούρια»



Σχεδόν ένα εκατομμύριο Ισραηλινοί, περίπου το 16 του εβραϊκού πληθυσμού της χώρας - παρακολούθησαν την κηδεία του επικεφαλής ραβίνου των Σεφαραδιτών του Ισραήλ, Ovadiah Yosef, σύμφωνα με μια έκθεση στο The New Observer.
Ήταν, όπως οι Times of Israel επιβεβαίωσαν, η "μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ".
"Έχουμε μείνει ορφανοί", δήλωσε ο Aryeh Deri, ο πολιτικός ηγέτης του πολιτικού κόμματος ‘Shas’ που κατευθύνονταν από τον Yosef, μέσα σε λυγμούς στην τελετή της κηδείας. «Δεν έχουμε πια πατέρα. Δεν έχουμε πια ηγέτη».
Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, ο Yosef ήταν μια «ιδιοφυία της Τορά που έφερε χιλιάδες πιο κοντά στην εβραϊκή halacha» (νομοθεσία).
Ο Ισραηλινός πρόεδρο Σιμόν Πέρες απέδωσε προσωπικά φόρο τιμής, λέγοντας ότι «ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με μια απίστευτη μνήμη και την σοφία για να μοιραστεί τις γνώσεις του με τους άλλους. Η συμβολή του ήταν η αγάπη του για το Ισραήλ και έλυσε προβλήματα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να λύσει με τη σοφία και την πνευματικότητα του."
Σύμφωνα με το νέο αρχιραβίνο των Σεφαραδιτών Yosef Yitzhak, γιο του πρόσφατα εκλιπόντος πρώην επικεφαλής, " δεν ήταν κανείς σαν κι αυτόν, και δεν θα υπάρξει κανείς στο μέλλον."
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε ότι ο αρχιραβίνος Yosef ήταν «μία από τις σημαντικότερες εβραϊκές νομικές αυθεντίες της γενιάς μας».
Ποια είναι λοιπόν τα λόγια της «ιδιοφυΐας της Τορά», αυτού του «μεγάλου άνδρα με μια απίστευτη μνήμη», στο οποίον οι Εβραίοι προφανώς προσέβλεπαν για να λάβουν καθοδήγηση;
Από τα λόγια του φαίνεται ότι πρόκειται για κάποιον που μισούσε ανοιχτά τους ‘εθνικούς’.
Ο Αρχιραββίνος Yosef είπε σε ένα από τα εβδομαδιαία κηρύγματά του ότι ο Θεός έβαλε τους μη - Εβραίους στη γη, «όπως γαϊδούρια" για να δουλεύουν μόνο για να υπηρετούν τους Εβραίους».
Ζήτησε επίσης την ανοικτή μαζική φυσική εξόντωση, τη δολοφονία, τη γενοκτονία των Παλαιστινίων - και των παιδιών τους.
Οι απόψεις του δεν ήταν κάποιο κρυμμένο μυστικό: μεταδίδονταν ευρέως από τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης. Για παράδειγμα, οι παρατηρήσεις του σχετικά με την όμοια με το γάιδαρο φύση των ‘εθνικών’ αναδημοσιεύτηκε από την επίσημη Jewish Telegraphic Agency :
«Τα Γκοίμ γεννήθηκαν μόνο για να μας υπηρετούν. Χωρίς αυτό, δεν έχουν καμία θέση στον κόσμο. Μόνο για να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ».
«Γιατί χρειάζονται οι μη- Εβραίοι; Χρειάζονται για να δουλεύουν, για να τραβούν το άροτρο, να θερίζουν και εμείς θα καθόμαστε σαν αφέντες και θα τρώμε», είπε σε ένα ακροατήριο που γελούσε κατά τη διάρκεια ενός κηρύγματος.
Ο Yosef είπε επίσης ότι οι ζωές των μη - Εβραίων προστατεύονται όπως θα έκαναν οι Εβραίοι για ένα γαϊδουράκι, προκειμένου να αποτραπούν οικονομικές απώλειες για τους Εβραίους.
«Με τους ‘εθνικούς’, θα είναι σαν οποιοδήποτε πρόσωπο : Πρέπει να πεθάνουν, αλλά ο Θεός θα τους δώσει μακροζωία. Γιατί ; Φανταστείτε ότι αν ο γάιδαρος κάποιου πεθάνει,  θα χάσει τα χρήματά του. Αυτό (το γαϊδούρι) είναι ο υπηρέτης του. Αυτός είναι ο λόγος που του δίνεται μεγάλη διάρκεια ζωής, για να λειτουργήσει καλά για αυτόν τον Εβραίο".
Για τους Παλαιστίνιους, ο Yosef είχε πει τα ακόλουθα, όπως αναφέρεται από το BBC:
«Απαγορεύεται να είσαι φιλεύσπλαχνος σε αυτούς. Θα πρέπει να τους στείλετε πυραύλους και να τους εξολοθρεύσετε. Είναι σατανικοί και καταραμένοι.
«Ο Κύριος θα επιστρέψει τις πράξεις των Αράβων στα δικά τους κεφάλια, θα αποβάλει τα παιδιά τους και θα τους εξολοθρεύσει, θα τους καταστρέψει και θα τους εξαφανίσει από αυτόν τον κόσμο». (“The Lord shall return the Arabs’ deeds on their own heads, waste their seed and exterminate them, devastate them and vanish them from this world.”)
Γιατί  επομένως, ένα εκατομμύριο Εβραίοι έτρεξαν να τιμήσουν έναν τέτοιο άνθρωπο στην κηδεία του;
Γιατί ο πρόεδρος του Ισραήλ να επαινέσει έναν τέτοιο άνθρωπο ως έχοντα «σοφία και  πνευματικότητα»;
Γιατί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επαίνεσε έναν τέτοιο άνθρωπο;
Η μόνη δυνατή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί να είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συμφωνούν με το μίσος κατά των ‘εθνικών’ και τις ευχές περί γενοκτονίας αυτού του Αρχιραββίνου.
Τι άλλο συμπέρασμα να βγάλουμε;
Σχ. ΚΟ: Ρατσισμός; Ποιος ρατσισμός; Αυτός, για τους «αντιρατσιστές» πολιτικούς και τηλε-εισαγγελείς ευδοκιμεί μόνο στην Ελλάδα, ή τέλος πάντων, οπουδήποτε αλλού εκτός του Ισραήλ. Αναλογιστείτε μόνο παρόμοιες δηλώσεις να έκανε υψηλόβαθμος Ορθόδοξος κληρικός.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ



Γράφει ο Αντίοχος.
Το πρόγραμμα μιας συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε προηγούμενο άρθρο, αναφερθήκαμε στο πρόγραμμα και στο καταστατικό του ΚΚΕ (κόμματος του… συνταγματικού τόξου), στο οποίο ομολογούνται ευθέως οι στόχοι του: βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, κατάλυση του συντάγματος και εγκαθίδρυση δικτατορίας («του προλεταριάτου»). Ωστόσο, δεν έχει μόνο το ΚΚΕ τέτοιους στόχους. Παρόμοιους έχει και ο έτερος αριστερός πόλος του… συνταγματικού τόξου, ο ΣΥΡΙΖΑ! Όχι βέβαια επισήμως, αλλά μέσω των περιλάλητων συνιστωσών του. Σήμερα, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε το «Πρόγραμμα για μια επαναστατική κυβέρνηση της Αριστεράς, για την ανατροπή του καπιταλισμού και τη θεμελίωση του σοσιαλισμού», της συνιστώσας «Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ».
Βίαιη κατάληψη της εξουσίας.

«Για πρώτη φορά μετά το 1944 ένας πολιτικός εκπρόσωπος του ηρωικού ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος βρίσκεται τόσο κοντά στην εξουσία», καμαρώνει η συνιστώσα στο «προοίμιο» του προγράμματός της. Και στο κεφάλαιο 3 («Τι είναι ο Σοσιαλισμός και ο Κομμουνισμός;»), μας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καταληφθεί η εξουσία: «Ο σοσιαλισμός δεν μπορεί να θεμελιωθεί χωρίς τη σοσιαλιστική επανάσταση… Η σοσιαλιστική επανάσταση, όπως και κάθε κοινωνική επανάσταση στο παρελθόν, από τη φύση της δεν μπορεί να είναι μια ειρηνική διαδικασία, γιατί οι εκμεταλλευτές στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ταξικά προνόμια αιώνων, θα τείνουν, χρησιμοποιώντας κύρια τον έλεγχο που ασκούν στο κράτος, να καταφύγουν σε βίαιες μεθόδους καταστολής του επαναστατικού κινήματος».
Στόχος η «δικτατορία του προλεταριάτου».

Και με ποιο στόχο θα γίνει η σοσιαλιστική επανάσταση, που «δεν μπορεί να είναι μια ειρηνική διαδικασία»; Για την δικτατορία του προλεταριάτου ασφαλώς: «Όλες οι μεγάλες εργατικές επαναστάσεις, όπως η «Κομμούνα του Παρισιού» και η Οκτωβριανή επανάσταση, απέδειξαν ότι ένας από τους πρώτους στόχους της νικηφόρας εργατικής τάξης, θα πρέπει να είναι η καταστροφή του παλιού αστικού κρατικού μηχανισμού… Σύμφωνα με τις θεμελιώδεις ιδέες του Μαρξισμού όπως εκφράστηκαν από τα έργα των Μαρξ, Ένγκελς και Λένιν, η εργατική τάξη πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο τύπο κράτους, που θα αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της. Ένα εργατικό κράτος στο οποίο η πλειοψηφία θα κρατά υπό έλεγχο μια μικρή μειοψηφία πρώην καπιταλιστών, για να προστατευτούν τα συμφέροντα της επανάστασης. Αυτό το καθεστώς είναι η «δικτατορία του προλεταριάτου».
Η Χρυσή Αυγή θα γίνει… τρομοκρατική οργάνωση.
Τι αντίδραση θα συναντήσει από τους αντιφρονούντες η «κυβερνώσα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ», είτε προέλθει από επανάσταση είτε από εκλογές; Απαντά η συνιστώσα στο κεφάλαιο 8 («Η Κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να είναι επαναστατική!»):
«Η κυβέρνηση της Αριστεράς μετά την εκλογή της στην εξουσία δεν πρόκειται να έχει μπροστά της έναν ήρεμο και ειρηνικό, «μεταρρυθμιστικό» δρόμο. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άμεση προοπτική της κήρυξης ενός αδυσώπητου πολέμου από το ντόπιο και το ξένο κεφάλαιο. Ο ρόλος της «Χρυσής Αυγής» και άλλων φασιστικών ομάδων σε αυτές τις συνθήκες, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την άρχουσα τάξη. Οι παρακρατικές συμμορίες θα εξαπολύσουν ακόμα ισχυρότερα πογκρόμ βίας ενάντια στους μετανάστες για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα φυλετικού μίσους και θα επιδοθούν σε πράξεις ατομικής τρομοκρατίας ενάντια σε αγωνιστές της Αριστεράς και του εργατικού κινήματος».
Η… Γκε-Πε-Ού του ΣΥΡΙΖΑ.
Και πως οφείλει να αντιμετωπίσει η αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους αντιπάλους της; Ιδού η πρόταση της συνιστώσας:
«Αντί για τον επικίνδυνο και καταδικασμένο σε αποτυχία δρόμο της «σταδιακής μεταρρύθμισης» του σάπιου καπιταλισμού και του κράτους που τον υπηρετεί, η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει το καθήκον να γίνει μια κυβέρνηση επαναστατική! Πρέπει να απευθύνει έκκληση για τη διενέργεια συνελεύσεων σε κάθε γειτονιά και χώρο δουλειάς, οι οποίες θα εκλέξουν επιτροπές αγώνα συντονισμένες μεταξύ τους σε επίπεδο πόλης και σε πανεθνικό επίπεδο και επίσης, θα δημιουργήσουν ομάδες αυτοάμυνας ενάντια στη βία του ανυπόταχτου πυρήνα του κρατικού μηχανισμού και των φασιστών, επίσης συνδεδεμένες σε επίπεδο πόλης και πανελλαδικά».
«Δημοκρατία» να φάνε και οι… κότες!
Δηλαδή θα γίνει η Ελλάδα μονοκομματικό κράτος, όπως στην ΕΣΣΔ και στα υπόλοιπα κομμουνιστικά κράτη; Εδώ η συνιστώσα είναι πιο… φιλελεύθερη: «Το δικαίωμα ύπαρξης όλων των κομμάτων και των πολιτικών τάσεων θα πρέπει να είναι κατοχυρωμένο, με την προϋπόθεση πως θα αποδέχονται την κοινωνικοποιημένη, σχεδιασμένη οικονομία». Τουτέστιν, θα υπάρχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του, η ΑΝΤΑΡCIA, το ΚΚΕ, ίσως και η ΔΗΜΑΡ, κάπου σε μια γωνία, για… τιμωρία. Πλέρια «δημοκρατία», να φάνε και οι κότες!
Το κόμμα του… συνταγματικού τόξου θα κουρελιάσει το Σύνταγμα!
Επειδή δε ανήκουν και σ’ ένα κόμμα του… συνταγματικού τόξου, τι προτείνουν για το Σύνταγμα της χώρας; Πάμε στο κεφάλαιο 12 («Το πρόγραμμα της Κυβέρνησης της Αριστεράς πρέπει να είναι επαναστατικό και σοσιαλιστικό! Δέκα βασικά σημεία») και σ’ ένα απ’ αυτά που επιγράφεται «Για ένα νέο, σοσιαλιστικό Σύνταγμα»: «Η σημερινή μορφή πολιτεύματος, η σημερινή «δημοκρατία», είναι η αστική δημοκρατία, που αποτελεί τον καλύτερο δυνατό τρόπο διακυβέρνησης και κυριαρχίας για την αστική τάξη στους δοσμένους ταξικούς συσχετισμούς. Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να καταργήσει τον αστικό κρατικό μηχανισμό και να επανιδρύσει τη νέα εξουσία των εργαζόμενων. Για να θεμελιώσει αυτή τη νέα εξουσία, πρέπει να πάρει τα ακόλουθα βασικά μέτρα: Να ανοίξει αμέσως στο λαό τη συζήτηση για την συντομότερη δυνατή ψήφιση ενός νέου Συντάγματος που θα κατοχυρώνει: σαν οικονομικό καθεστώς την κοινωνικοποιημένη, δημοκρατικά σχεδιασμένη οικονομία και σαν πολίτευμα την εργατική, σοσιαλιστική δημοκρατία». Πάει, λοιπόν, και το Σύνταγμα…
Οι φαντάροι θα… εκλέγουν τους αξιωματικούς!
Και πως θα λειτουργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Πάρτε μια γεύση:
Συνολική αναμόρφωση του στρατού με τα ακόλουθα μέτρα: «Οι εκλεγμένες επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες. Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του. Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους».

Αστυνομικοί τα φρικιά των Εξαρχείων!
Για να δούμε τι προβλέπει το πρόγραμμα και για τα Σώματα Ασφαλείας: «Κατάργηση κάθε αυτοδιοίκητου των σωμάτων ασφαλείας. Υπαγωγή τους στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφυλακές, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.
Χρυσή Αυγή, για να τους κοπεί ο βήχας!
Πάθατε την πλάκα σας; Κι όμως, τέτοιου είδους και νοοτροπίας μπολσεβίκους έχει στους κόλπους του ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μου πείτε, μα μπορούν αυτά τα πράγματα να τα εφαρμόσουν; Η γνώμη μου είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί σε νέο ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, δεν τους ευνοούν οι διεθνείς συγκυρίες. Ωστόσο, αυτά υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και αν ποτέ βρουν την ευκαιρία θα επιχειρήσουν να τα εφαρμόσουν, ως έναν βαθμό. Η μόνη εγγύηση για να τους κοπεί από νωρίς ο βήχας, είναι η Χρυσή Αυγή να εκλεγεί ως κυβέρνηση ή στο χειρότερο σενάριο ως αξιωματική αντιπολίτευση και η ψοφοδεξιά των φον Αντωνάκηδων και των Καμμένων να πάνε στα τσακίδια της ιστορίας!

ethnikismos.net

Καμπανάκι ΔΝΤ για τα κόκκινα δάνεια στην Ευρωζώνη

Καμπανάκι για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και τις μεγάλες διαφορές στο κόστος δανεισμού εντός της Ευρωζώνης χτυπάει το ΔΝΤ.
Ο  διευθυντής του τμήματος νομισματικής πολιτικής και κεφαλαιαγορών του ΔΝΤ κ. Χοσέ Βινιάλς μιλώντας πριν λίγο από την Ουάσιγκτον στο πλαίσιο της παρουσίασης της έκθεσης για την Παγκόσμια Χρηματοοικονομική Σταθερότητα (Global Financial Stability Report -GFSR) αναφέρθηκε στη ζώνη του ευρώ υπογραμμίζοντας πως σε πολλές χώρες του Νότου η πίστωση εξακολουθεί να παρεμποδίζεται, λόγω του οικονομικού κατακερματισμού .
 
Ο Βινιάλς επεσήμανε πως ορισμένες τράπεζες θα πρέπει να αυξήσουν τις προβλέψεις έναντι των αναμενόμενων ζημιών από μη εξυπηρετούμενα δάνεια και προσέθεσε πως απαιτούνται συγκεκριμένες δράσεις για να αντιμετωπιστεί η διάχυση των προβλημάτων των επιχειρήσεων στους τραπεζικούς ισολογισμούς.
 
Τέλος, αναφέρθηκε στην τραπεζική ενοποίηση της ευρωζώνης και στην προετοιμασία στήριξης των τραπεζών ειδικά στην περίπτωση που τα ιδιωτικά κεφάλαια αποδειχθούν ανεπαρκή για να καλύψουν τις κεφαλαιακές ανάγκες που θα αποκαλύψουν τα τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

GOLDMAN SACHS: "Άγνωστες οι επιπτώσεις από το αδιέξοδο στις ΗΠΑ"

Άγνωστες είναι οι επιπτώσεις που θα προκύψουν από το αδιέξοδο για την αύξηση του ορίου δανεισμού στις ΗΠΑ, επισημαίνει σε έκθεση της η Goldman Sachs, τονίζοντας ότι θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να μην υπάρξει τελικά -πολιτική- συμφωνία.
Αν και ο οίκος εκτιμά πως αυτό το- τρομακτικό- σενάριο δεν πρόκειται τελικά να επιβεβαιωθεί, ωστόσο αναπτύσσει δύο σενάρια για την περίπτωση όπου τελικά οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικανοί δεν θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή.
Εφόσον, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών θέσει σε προτεραιότητα τις πληρωμές ο οίκος εκτιμά ότι οι κρατικές δαπάνες θα μειωθούν κατά 75 δισ. δολάρια (όχι σε ετησιοποιημένη βάση) κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Αν, όμως, δεν συμβεί κάτι τέτοιο και ουσιαστικά το υπουργείο Οικονομικών προχωρήσει σε στάση πληρωμών μέχρι να μαζέψει έσοδα, τότε οι δημόσιες δαπάνες μπορεί να υποχωρήσουν έως και 175 δισ. δολάρια (επίσης σε μη ετησιοποιημένη βάση) κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι η συζήτηση γίνεται για το εάν οι Αμερικανοί θα επιτρέψουν στους εαυτους τους να τυπώσουν και αλλο χρήμα ή όχι
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ - Διακόπηκε η άσκηση «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013» λόγω «καθόδου» της "Heybeliada"

H κάθοδος  της τουρκικής  stealth κορβέτας; F 511 "Heybeliada" στο πεδίο βολής  Άνδρου όπου διεξάγεται από εχθές  -και κατ΄ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το “D” - η κοινή αεροναυτική ελληνοισραηλινή άσκηση «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ 2013»  είχε ως τελικά ως αποτέλεσμα την διακοπή της σημερινής φάσης  και την μετάθεσή της για αύριο.
Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες  πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας  η τουρκική κορβέτα «θα μπορούσε να σκανάρει ολόκληρο το σενάριο της άσκησης και τις  τακτικές  που θα ακολουθούσαν η ΠΑ το ΠΝ αλλά  και η ισραηλινή Αεροπορία μέσω των υπερσύγχρονων αισθητήρων που διαθέτει».
Σημειώνεται ότι το τουρκικό σκάφος διαθέτει σε ότι αφορά τους αισθητήρες μάχης και παρατήρησης το ραντάρ  SMART-S MkII, TBT-01 (τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής), Ραντάρ X-band, FCS, ραντάρ ναυσιπλοίας, ραντάρ LPI (τα δύο τελευταία τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής) υπερσύγχρονα συστήματα επικοινωνιών  SatCom, ECDIS/WECDIS, GPS, LAN αλλά και πλήρη εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου και ηλεκτρονικής αναγνώρισης διάταξης μάχης με ραντάρ Ραντάρ EW, σύστημα Laser/RF, και παρεμβολείς ASW (τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής), SSTD.
Φυσικά δεν θα ήταν δυνατό και  υπ΄αυτές τις συνθήκες να γίνεται άσκηση με την παρουσία μιας τέτοιας πλατφόρμας αισθητήρων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και αυτό καταδεικνύει και το επίπεδο της πρόκλησης της άγκυρας.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τουρκικά πολεμικά μέσα επιδιώκουν να παρεμβληθούν σε κοινή ελληνοισραηλινή άσκηση με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κάτοικοι Αγ. Παντελεήμονα: “Καταγγέλουμε τους λασπολόγους δημοσιογράφους”

kentro-katoikoi2__article
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή των κατοίκων και των επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα taxalia.blogspot.gr.
Καταγγέλλουμε μερίδα του Τύπου που τις τελευταίες ημέρες επιχειρεί συστηματικά να πετάξει τόνους λάσπης πάνω στους κατοίκους της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα και της ευρύτερης περιοχής του 6ου Δ.Δ. μέσα από άθλια ρεπορτάζ. Για μία ακόμη φορά «δημοσιογράφοι» διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να συκοφαντήσουν για μία ακόμη φορά την περιοχή μας. Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από ΜΜΕ που έχουν κάνει τον στρουθοκαμηλισμό πάγια τακτική τους. Εμείς αναρωτιόμαστε εάν οι ρεπόρτερ που ήρθαν στις γειτονιές μας για δήθεν «ρεπορτάζ» είδαν τα χάλια μας.
Αναρωτιόμαστε εάν είδαν τον εποικισμό της περιοχής από πληθυσμούς Ασιατών, Αφρικανών, Ρομά. Αναρωτιόμαστε εάν «είδαν» το παραεμπόριο των αλλοδαπών στις λαϊκές αγορές, αν «είδαν» τα χάλια έξω από την ΑΣΟΕΕ, αν «είδαν» την κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως. Αναρωτιόμαστε πόσους Έλληνες είδαν να κυκλοφορούν στην περιοχή. Αναρωτιόμαστε εάν μπήκαν σε πολυκατοικίες να μετρήσουν τα άδεια διαμερίσματα, όπου λίγα χρόνια πριν κατοικούσε κόσμος που αναγκάστηκε σε φυγή. Αναρωτιόμαστε εάν μέτρησαν στην Αχαρνών, στην Αριστοτέλους, στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη τα μίνι μάρκετ, κουρεία, Ιντερνέτ, εμπορικά αλλοδαπών. Θα μας εξηγήσει κάποιος πού βρήκαν όλοι αυτοί οι «φτωχοί» και «κατατρεγμένοι» άνθρωποι τα χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν υπάρχουσες επιχειρήσεις ή για να φτιάξουν καινούριες; Με τα κυκλώματα αυτά πότε θα ασχοληθούν;
Αναρωτιόμαστε πόσους από εμάς ρώτησαν εάν μπορούν να ζήσουν μέσα στις φαβέλες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της εισβολής, στην κυριολεξία, λαθρομεταναστών. Αναρωτιόμαστε εάν έψαξαν με την ίδια ζέση ποιά κυκλώματα τους φέρνουν, ποιά τους νοικιάζουν σπίτια, ποιά τους ταΐζουν, ποιά τους εκμεταλλεύονται, πώς ζούνε όλοι αυτοί οι πληθυσμοί, από ποιές δουλειές βγάζουν τα προς το ζην. Για να τελειώνουμε με την παραπληροφόρηση, η οποία τους μόνους που εξυπηρετεί είναι τους διακινητές ανθρώπων και τις δήθεν ομάδες αλληλεγγύης, που έχουν γίνει πάμπλουτες από την κατάσταση αυτή. Με στοιχεία που έχουμε και που τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν ΠΟΤΕ!
Σε καταστήματα Ιντερνετ αλλοδαπών γίνεται διακίνηση λαθρομεταναστών. Κανένα πρόβλημα παρά τις καταγγελίες. «Φρουτάκια» που έχουν βαφτιστεί Ιντερνέτ και καφενεία λειτουργούν ανενόχλητα εδώ και χρόνια, παρά τις καταγγελίες. Αλλοδαποί τσιλιαδόροι, αλλοδαποί πελάτες, αλλοδαποί και ημεδαποί ιδιοκτήτες. 93 ιντερνέτ, ιδιοκτησίας στην συντριπτική τους πλειοψηφία αλλοδαπών, υπάρχουν στο 6ο Δ.Δ.. Οι ευαισθητούληδες δημοτικοί σύμβουλοι, που μας κατηγορούν ότι ενοχλούμαστε με τους αλλοδαπούς, ας ανοίξουν τα μάτια τους μήπως και δουν ότι ΜΟΝΟ αλλοδαποί αιτούνται αδείας Ιντερνέτ καφέ στις γειτονιές μας.
Η διακίνηση λαθρομεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας λαμβάνει χώρα τακτικά εδώ και μήνες. Άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες παραλαμβάνονται από διακινητές και μεταφέρονται στα δεκάδες διαμερίσματα-ξενοδοχεία λαθρομεταναστών της περιοχής. Αυτά είναι γνωστά στην Αστυνομία εδώ και καιρό. Για κάποιον λόγο τα διαμερίσματα αυτά χαίρουν πιθανόν κάποιας ασυλίας, αφού ουδείς επεμβαίνει παρά τις καταγγελίες. Ανενόχλητοι επίσης λαθρομετανάστες μεταφέρονται από τις γειτονιές μας προς άγνωστη κατεύθυνση με φορτηγάκια με Βουλγάρικες πινακίδες, τα οποία έχουν κατακλύσει την περιοχή και ουδείς ασχολείται. Ακόμη πιο ανενόχλητες είναι οι ορδές Ρομά που έχουν έρθει μαζικά τον τελευταίο καιρό. Κάποιος να μας ενημερώσει για το ποιά δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι Ρομά και για το πώς βρίσκουν τα χρήματα για να πληρώσουν το ενοίκιο τους και τα έξοδα τους.
Εντελώς ανενόχλητοι οι Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά στην Πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη, στην πλατεία Βικτωρίας. Ακόμη πιο ανενόχλητοι Έλληνες φραγκοφονιάδες νοικιάζουν τα σαβουροδιαμερίσματα τους και τα σαβουρομαγαζιά τους ως κατοικίες, παράνομα τζαμιά και εκκλησίες σε αλλοδαπούς. Ανάμεσα τους πολλοί δικηγόροι. Κυκλώματα από μεσίτες, δικηγόρους, μηχανικούς, λογιστές έχουν στήσει πάρτυ στις γειτονιές μας και ζουν εις βάρος μας παριστάνοντας τον «αλληλέγγυο της Εκάλης». Έχουν αναλάβει εργολαβία τις business των αλλοδαπών και φροντίζουν να τους ανοίξουν μαγαζιά, να τους βρουν διαμερίσματα, να τους γλυτώσουν από κυρώσεις, να τους φτιάξουν τα οικονομικά στα μαγαζιά - βιτρίνες που έχουν. Κανείς δεν γνωρίζει κάτι για αυτό;
Πλατείες, δρόμοι, πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από αλλοδαπούς νόμιμους και παράνομους, έμπορους ναρκωτικών και ναρκομανείς, μπεκρήδες, πόρνες, καροτσάκια με σκουπίδια, αυτοκίνητα αποθήκες ή σωρούς σκουπιδιών γενικώς. Παράνομα τζαμιά και αφρικανικές εκκλησίες συνεχίζουν να λειτουργούν ανενόχλητα, παρά την εισαγγελική παραγγελία για σφράγιση τους. Για ποιόν λόγο ο πρόξενος του Αφγανιστάν στην Βουλγαρία επισκέπτεται τον τελευταίο χρόνο επανειλημμένως το παράνομο «τζαμί» της οδού Καλύμνου; Τί είδους ασυλία χαίρει ο εν λόγω χώρος και άλλοι αντίστοιχοι χώροι που έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και καιρό; Για ποιον λόγο φυλασσόταν παλιότερα καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως με περιπολικό το «τζαμί» στην οδό Προύσσης; Κάποιο ρεπορτάζ για όλα αυτά ή μήπως θα βγάλει σπυράκια ο κ. Μούιζνιεκς, η Διεθνής Αμνηστία, τα διάφορα ακριβοπληρωμένα παρατηρητήρια και οι ΜΚΟ;
Εμείς ανακοινώνουμε πως δεν σκοπεύουμε να ξαναγυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω όταν η λέξη αλλοδαπός, γκέτο, λαθρομετανάστης ήταν ταμπού και όποιος μιλούσε για την κατάντια της γειτονιάς του ήταν ρατσιστής, φασίστας και χρυσαυγίτης. Ήδη παρακολουθούμε με αηδία την προσπάθεια κάποιων «μαϊντανών» πολιτικών να επαναφέρουν την (λαθρο)μεταναστευτική ατζέντα του 2008-2010. Ούτε σκοπεύουμε να κάνουμε δήλωση πολιτικών φρονημάτων προκειμένου να μην μας κολλήσουν τις γνωστές ταμπέλες. Ούτε πρόκειται να δίνουμε συνεντεύξεις σαν κάποια νούμερα γείτονες μας για να διαστρεβλώσουμε την πραγματικότητα.
Θα συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια, να διεκδικούμε την ζωή που μας πήραν και τις ιδιοκτησίες που μας κατέστρεψαν με κάθε μέσο που μας δίνει ο νόμος, όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Καλούμε τον κ. Σαμαρά να θυμηθεί τί μας είπε όταν επισκέφθηκε προεκλογικά τις γειτονιές μας. Καλούμε τον κ. Αθανασίου να θυμηθεί τι είδε όταν περπάτησε σε αυτές και να αναλογιστεί τον κόσμο που μένει εδώ, με τον οποίο συνομίλησε. Καλούμε τον κ. Δένδια να θυμηθεί και εκείνος τι έχει συναντήσει στις επισκέψεις του στο Κέντρο, τί έχει κουβεντιάσει με τους κατοίκους, τί έχει πει. Η Αθήνα υποφέρει.
Όσο για τα ΜΜΕ που πάσχουν από επιλεκτική κώφωση και τύφλωση προειδοποιούμε πως εάν συνεχίσουν την λασπολογία θα κινηθούμε νομικώς. Και κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απαντήσουν μεγάλες εφημερίδες και δημοσιογράφοι γιατί δεν δημοσίευσαν τα στοιχεία που δώσαμε εδώ και καιρό για τα καταστήματα των αλλοδαπών στην περιοχή. ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;
Κάτοικοι και επαγγελματίες 6ου Δ.Δ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!





ΠΗΓΗ

Οι τρομοκράτες της Νέας Τάξης



Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς
Στις ΗΠΑ το αμερικανικό δημόσιο βρίσκεται περίπου σε κατάσταση χρεοκοπίας. Ήδη απολύθηκαν από τις δουλειές τους εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και ακόμα δεν έχει έρθει η μέρα που θα συζητηθεί στην γερουσία το ύψος του δημόσιου χρέους.
Ο τύπος σε Ελλάδα και εξωτερικό επιχείρησε να προβάλλει το όλο θέμα σαν δολιοφθορά της Αμερικάνικης δεξιάς προς τον Ομπάμα. Είναι χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Έθνος.
Την ίδια στιγμή στις ΗΠΑ το tea party - η δεξιά πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος- αντιμετωπίζεται όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα .Ο Αμερικάνικος τύπος χαρακτηρίζει τους οπαδούς του tea party “ακραίους”. Τα media στην Αμερική έχουν επανειλημμένως προσπαθήσει να χρεώσουν επιθέσεις με όπλα σε ακραίους εθνικιστές του tea party. Ακόμα και την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης προσπάθησαν να την φορτώσουν σε "ακραίους λευκούς ρατσιστές", αλλά δεν τους βγήκε το σενάριο. Σε γνωστή ιστοσελίδα στην οποία αρθρογραφούν και στελέχη του tea party το κόμμα της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε σαν «ριζοσπαστικό κόμμα» που αντιστέκεται στην επιχείρηση επιβολής της δικτατορίας της Νέας Τάξης (βλ. εδώ)....
Όλα αυτά συνέβησαν την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός(;) της Ελλάδος βρίσκεται στις ΗΠΑ. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στις ΗΠΑ δεν παρέλειψε να κάνει ομιλίες στην Ιουδαϊκή κοινότητα των ΗΠΑ και σε άλλα κέντρα οικονομικο-πολιτικής ισχύος.
Στις ομιλίες αυτές από παραδρομή της γλώσσας αποκαλύφθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης να θέσει εκτός νόμου τους Εθνικιστές. Παράλληλα η κυβέρνηση έχοντας δώσει σαφείς οδηγίες στον υπουργό δικαιοσύνης φέρνει και νέο δρακόντειο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο». Η υποτίθεται δεξιά κυβέρνηση Σαμαρά η οποία είχε βάλει κατά των προηγούμενων προσπαθειών Ρουπακιώτη και Καστανίδη για ανάλογους νόμους, τώρα προτίθεται να φέρει τον ίδιο το νόμο Ρουπακιώτη ενισχυμένο και επικαιροποιημένο, ώστε να απαγορεύει ακόμα και τα συσσίτια μόνο για Έλληνες (!) και να επιβάλλει εξοντωτικές ποινές για μη πολιτικά ορθές απόψεις...
Το συμπέρασμα από τον συνδυασμό των ειδήσεων είναι ένα.
Για την Νέα Τάξη πραγμάτων έχει ταυτοποιηθεί πλέον ο τρομοκράτης του μέλλοντος. Είναι ο λευκός χριστιανός πολίτης, ο οποίος όποτε θα τολμάει να εκφράζει απόψεις μη πολιτικά ορθές θα αντιμετωπίζεται από την σύγχρονη ιερά εξέταση των ΜΜΕ ως εγκληματίας, ρατσιστής, εξτρεμιστής και επικίνδυνος για την κοινωνική ειρήνη.
Τα υπόλοιπα όσα η κυβέρνηση διακηρύττει για πάταξη του «ναζισμού» και του «φασισμού» είναι απλώς επικοινωνιακή διαχείριση, για να αφομοιωθεί καλύτερα από την κοινή γνώμη η επιχείρηση δίωξης φρονήματος.
Στη νεοταξική δικτατορία όποιος δεν συμφωνεί με την ιερά εξέταση της πολιτικής ορθότητας θα διώκεται. Όποιος είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στα αντιφυσικά ιδεολογήματα της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας» θα διώκεται. Τόσο απλά. Όποιος δεν θέλει η χώρα του να είναι γεμάτη ξένους και όποιος αντιστέκεται στους γάμους ομοφυλόφιλων, παιδόφιλων, ζωόφιλων και κάθε άλλου είδους μειονότητας, θα στιγματίζεται ως "ρατσιστής", "ναζιστής", "φασίστας" ή οτιδήποτε άλλο...
Κανείς πλέον να μην τρέφει αυταπάτες δίνοντας εμπιστοσύνη σε θεσμούς που νόμιζε θεματοφύλακες του κράτους. Το κράτος τελεί υπό κατοχή και σιγά-σιγά όσο θα εμβαθύνει η νεοταξική δικτατορία θα πέφτουν και όλα τα προσχήματα...

Ομπάμα: "Χαοτική μια στάση πληρωμών"


Ο Ομπάμα ανέφερε κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού διαγγέλματος ότι η στάση πληρωμών θα δημιουργούσε τον κίνδυνο εισόδου σε βαθιά ύφεση και ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντέξουν τέτοιου είδους «κατασκευασμένες» κρίσεις κάθε λίγους μήνες.
«Όποτε κάνουμε τέτοια πράγματα, βλάπτεται η αξιοπιστία μας σε όλο τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει με τους Ρεπουμπλικανούς του Κογκρέσου για οτιδήποτε, αλλά προτρέποντάς τους να αυξήσουν το όριο χρέους χωρίς όρους. Παράλληλα, επεσήμανε ότι εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να υπάρξει μόνιμη αύξηση του κόστους δανεισμού των ΗΠΑ.
«Εμείς δεν ακολουθούμε εκβιαστικές μεθόδους, ως μέσο διαπραγμάτευσης», πρόσθεσε ο αμερικανός Πρόεδρος και συνέχισε λέγοντας ότι «Είμαι αισιόδοξος ότι το Κογκρέσο θα ψηφίσει την αύξηση του ορίου δανεισμού, καθώς η ύφεση θα είναι χειρότερη από το λουκέτο.
Συγγνώμη ζήτησε από τον αμερικανικό λαό ο Ομπάμα που πρέπει να υπομένει τέτοιες δοκιμασίες ανά διάστημα μερικών μηνών, προσθέτοντας ότι η Ουάσινγκτον κάποια στιγμή πρέπει να «κόψει αυτές τις συνήθειες».
Ο Ομπάμα αναφέρει ότι κάποιοι νομοθέτες είναι εκτός πραγματικότητας,καθώς είναι πρόθυμοι να αφήσουν ένα έθνος να μπει σε ύφεση ενώ τους χαρακτήρισε «ανεύθυνους». Στη συνέχεια είπε ότι «κάποιοι νομοθέτες φοβούνται να αντιταχθούν στα σχέδια».
«Κοινή λογική, συμβιβασμός και το 'δίνω και παίρνω' δεν είναι απαγορευμένες λέξεις, δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό σε αυτές τις λέξεις» είπε ο Ομπάμα, ασκώντας κριτική στην πολιτική που ακολουθούν οι Ρεπουμπλικάνοι
«Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε σχετικά με το ανώτατο όριο του χρέους. Αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τον δέοντα τρόπο».
Ο Ομπάμα κλείνοντας την ομιλία του είπε απευθυνόμενος στον Μπέρνερ «Θα έπρεπε να είχες αποδεχτεί τη συμφωνία που σου πρόσφερα το 2011 για το όριο του χρέους»
Ο Ομπάμα «παγώνει» τις διαπραγματεύσεις
Την ώρα που ενισχύονταν οι ελπίδες για τη άρση του αδιεξόδου που έχει βάλει λουκέτο σε υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και έχει οδηγήσει σε υποχρεωτική άδεια περίπου 800.000 υπαλλήλους, μετά τις δηλώσεις Μπένερ για «συζητήσεις» με τον Ομπάμα και την μεταστροφή Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών, ο Αμερικανός πρόεδρος «παγώνει» τις διαπραγματεύσεις.
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε νωρίτερα ανοιχτός σε συζητήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν είναι πρόθυμος να περάσει «καθαρό» νομοσχέδιο που δε θα περιλαμβάνει το μπλόκο στην μεταρρύθμιση υγείας του Ομπάμα.
Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε σε νεότερες δηλώσεις ότι δεν διαπραγματεύεται προϋπολογισμό και όριο χρέους.
«Ο πρόεδρος της χώρας κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής την Τρίτη για να του επαναλάβει ότι δεν διαπραγματεύεται ούτε υποχωρήσεις στον προϋπολογισμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ούτε σχετικά με την αύξηση του ανώτατου ορίου κρατικού δανεισμού των ΗΠΑ», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπένερ, Μπρέντ αν Μπακ.
Ο Ομπάμα πάντως κάλεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων να επιτρέψει την έγκαιρη διεξαγωγή ψηφοφορίας για την αύξηση του ανώτατου ορίου χρέους της χώρας, πριν τις 17 Οκτωβρίου, οπότε και το αμερικανικό δημόσιο θα εξαντλήσει τα αποθεματικά του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ - Ασκήθηκε δίωξη στον συνδικαλιστή

Δίωξη για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας στον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», Βασίλη Κονιαδίτη, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 50.000 ευρώ, τα οποία φέρεται να είχε ζητήσει και λάβει από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, προκειμένου να σταματήσει τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις.
 
Ο 45χρονος κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. 
 
«Δεν είχε άλλο περιθώριο, έτσι όπως του προσέφερε τα χρήματα η διοικήτρια του νοσοκομείου» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου συνδικαλιστή.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ''Γελοιοποιείται το σύστημα με τους ψευδομάρτυρες''

Για ψευδομάρτυρες και για γελοιότητες έκανε λόγο το μεσημέρι της Τρίτης ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη Βουλή.
 
"Το σύστημα έχει γελοιοποιηθεί με τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί. Ο ένας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του και ο άλλος μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Τα πλήρη στοιχεία θα κατατεθούν στον ανακριτή. Αυτήν την στιγμή ο ελληνικός λαός γελάει με τις γραφικότητες για εκδοροσφαγεία, για ρουκέτες, για χιλιάδες όπλα και για τανκς που μπαίνουν μέσα στη Βουλή.   
 
Αυτό είναι ένα σχέδιο, όπως αποκάλυψε και ο κ. Ρουπακιώτης, έχει δοθεί εντολή στον κ. Σαμαρά από την κομισιόν και τους αμερικανούς. Θέλουν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη ελπίδα να ξαναγίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη. Θα ήταν αντισυνταγματικό και κατάργηση του ίδιου του πολιτεύματος, αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Εργαλείο» ο νέος πάπας στα σχέδια των απατεώνων μεγαλοτραπεζιτών Σε κοινή πλεύση παγκοσμιοποίησης Ιησουίτες και Σιωνιστές

 
Η εκλογή του Ιησουϊτη νέου πάπα Φραγκίσκου, επιστήθιου φίλου του μεγαλοτραπεζίτη Ροκφέλερ, στο Βατικανό συνέβαλε ώστε να μειωθούν -έστω και προσωρινά- οι φωνές εκείνων που έκαναν λόγο για μεγάλα οικονομικά αλλά και ηθικά σκάνδαλα και που εμμένουν να υποστηρίζουν ότι η οργάνωση των Ιησουϊτών Opus Dei (μετάφρ. έργο Θεού) σε συνεργασία με μεγάλο -απατεώνες σιωνιστές τραπεζίτες κινούν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας!
Τη   στιγμή λοιπόν που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επιχειρεί να πείσει στα λόγια ότι δεν απεμπόλησε τις αλήθειες της ορθόδοξης πίστης (οι πράξεις δείχνουν ακριβώς το αντίθετο) και εμμένει σε έναν ανούσιο προκαθορισμένο διάλογο, ραμμένο στα μέτρα και τα σταθμά του παπισμού, έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες έρευνες που δείχνουν ότι ο παπισμός συνιστά στην ουσία σε επίπεδο ανώτατης διοίκησης μία εγκληματική οργάνωση, λίαν επικίνδυνη για την ανθρωπότητα.
Η λειτουργία λ.χ. της τράπεζας του Βατικανού διευκολύνει το ξέπλυμα χρημάτων, υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι μίας τριετούς έρευνας για την εν λόγω τράπεζα, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα τα οποία επικαλούνται δύο ιταλικές εφημερίδες. ( βλ. Σ.Ο. τευχ. 147)! Ωστόσο, πιο τεκμηριωμένη είναι η καταγγελία της Κάρεν Χιούντες, η οποία εργαζόταν επί 20 συναπτά έτη στην νομική υπηρεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας και από την οποία απολύθηκε όταν κατήγγειλε μία μεγάλη απάτη στην Ινδονησία! Η πρώην νομικός σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε μία πρόσφατη συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο υποστήριξε ότι ο παγκόσμιος πλούτος μίας ομάδας απατεώνων μεγαλοτραπεζιτών καταλήγει στο Βατικανό (βλ. www.Kahudes.net)! Στο συμπέρασμα αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατέληξε, όταν κατάφερε να ακολουθήσει την οδό του χρήματος, η οποία de facto οδηγεί στο Βατικανό.
Οι καταγγελίες της έφεραν στο νου μου τις αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις του Βατικανού με τη εγκληματική οργάνωση που κρυβόταν πίσω από τη τεκτονική στοά P2 καθώς και με τη μαφία! Η οργάνωση opus dei των Ιησουϊτών, είναι γνωστό πλέον ότι όχι μόνο ελέγχει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα αλλά βρίσκεται επικεφαλής και του ισχυρού σιωνιστικού κλαμπ των μεγαλοτραπεζιτών που έχει ως έδρα την Ελβετία, είπε ξεκάθαρα η Κάρεν Χιούντες!
Μέσα στο πλαίσιο αυτό κρίνουμε αναγκαίο να παρουσιάσουμε δημοσίευμα που μπορείτε να αναζητήσετε εξ ολοκλήρου στο Διαδίκτυο και στην διεύθυνση
 
 
http://www.egolpion.com/opus_dei.el.aspx#iz z2fuIy2U10 ὅπου παρουσιάζεται ὁ τρόπος δράσης τῆς ἰησουϊτικῆς ὀργάνωσης Opus dei, γεγονὸς ποὺ ἐπαληθεύει καὶ δικαιώνει τὰ λεγόμενα τῆς πρώην νομικῆς συμβούλου τῆς Παγκόσμιας Τράπεζας. Παραθέτουμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από το οποίο όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τη δράση των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας. Μία δράση που στην ουσία επιβεβαιώνει τη ρήση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού «τον πάπα να καταράστε» αλλά και του διδασκάλου αυτού Αγίου Αναστασίου του Γορδίου που στο ανεπανάληπτο έργο του «Κατά Ισλάμ και κατά Λατίνων», το οποίο κάποιοι είχαν φροντίσει να το εξαφανίσουν τον προηγούμενο αιώνα και αφορά την ερμηνεία εδαφίων της Αποκάλυψης ταυτίζει τον πάπα με το δικέρατο θηρίο της ευσεβείας...
Τι αναφέρει το δημοσίευμα
«...Τo Limmat Foundation, με έδρα την Ελβετία, δρα στην Κεντρική και Ανατολική Αφρική, τη Νότιο Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν και διατείνεται ότι δεν έχει πολιτικό η θρησκευτικό χαρακτήρα, είναι γνωστό ότι το ίδρυμα αυτό επηρεάζει άμεσα την πολιτική των χωρών στις οποίες δρα, ενώ όλα τα ιδρυτικά του μέλη έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Opus Dei. Το ίδρυμα Limmat έχει ετήσιο προϋπολογισμό πάνω από 1.000.000 $ εκ των οποίων το 78% προέρχεται από ιδίους πόρους, ενώ το υπόλοιπο 22% καλύπτεται από κρατικά κονδύλια κι επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ίδρυμα έχει άμεση σχέση με το πανευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που ελέγχει η Opus Dei. Στον κατάλογο των μελών του συγκαταλέγονται κορυφαία στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας της Ισπανίας, της Nordfinanzbank της Ζυρίχης και του ιδρύματος Rhine-Dunude, που είναι εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε από μέλη της Opus Dei είναι το ίδρυμα Hanns-Seidel, με έδρα τη Γερμανία. Το ίδρυμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σχετίζεται με το Βαυαρικό Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα CSU, ο ευρωβουλευτής του οποίου, Φριτζ Πιρκλ, είναι ιδρυτικό μέλος του Hanns-Seidel. Το ίδρυμα αυτό, σε συνεργασία με το Limmat, έχει ιδρύσει στις Φιλιππίνες το Κέντρο Έρευνας κι Επικοινωνίας, μεταξύ των μελών του οποίου συγκαταλέγεται η πλειοψηφία της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της χώρας. (σημ. στην εν λόγω χώρα η κ. Χιούντες κατήγγειλε κατά τη συνέντευξή της μία από τις μεγαλύτερες ληστρικές επιδρομές της Παγκόσμιας Τράπεζας)!
Ο Οργανισμός Progredi με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι μία ακόμη από τις «βιτρίνες» της Opus Dei. Στον κατάλογο των μελών του φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό του Τζιαν Μάριο Ροβεράρο, ιδιοκτήτη της Εμπορικής Τράπεζας Akros του Μιλάνο και οικονομικού συμβούλου του Βατικανού.
To Instituto per la Cooperazione Universitaria με κεντρικά γραφεία στη Ρώμη και τις Βρυξέλλες, δραστηριοποιείται από το 1993 σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερη δράση παρουσιάζει σε χώρες όπως το Περού, την Αλβανία και τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ο ετήσιος προϋπολογισμός του ξεπερνά τα 4.500.000 $, εκ των οποίων το 10% προέρχεται από ίδια κεφάλαια, ενώ τα υπόλοιπα καλύπτονται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η οργάνωση Association for Cultural Cooperation έχει έδρα το Βέλγιο. Ο ετήσιος προϋπολογισμός της ξεπερνά το 1.000.000 $, από τα οποία το 30% προέρχεται από ιδιωτικά κεφάλαια, ενώ το υπόλοιπο 70% από κοινωνικούς φορείς και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η οργάνωση δρα σε επτά χώρες της Κεντρικής Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής.
Βέβαια, ο μακρύς κατάλογος δεν τελειώνει εδώ.... Είναι προφανές λοιπόν ότι η Opus Dei έχει άμεση ανάμιξη στα κοινωνικά δρώμενα. Η επιρροή που ασκεί στην πολιτική των χωρών στις οποίες η παρουσία της είναι ισχυρή έχει άμεσο αντίκτυπο και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Τα μέλη της, άλλωστε, έχουν κατορθώσει να εισχωρήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να γίνουν επίτροποι των χωρών τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση η κυβερνητικοί εκπρόσωποι στον ΟΗΕ. Έτσι καταφέρνουν να επεμβαίνουν στις εξελίξεις, έχοντας πετύχει να ελέγχουν ακόμη και διεθνείς κοινωφελείς οργανισμούς όπως την UNESCO, της οποίας ο γενικός διευθυντής Φεντερίκο Μαγιόρ είναι μέλος της οργάνωσης...»
 
Πολιτικο-οικονομικά παχνίδια
Κατόπιν αυτών ο κοινός νους αντιλαμβάνεται τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται στο κρατίδιο του Βατικανού. Μέσα στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με εκκλησιαστικούς κύκλους εντάσσονταν και η ψήφιση νόμου στις ΗΠΑ με αναδρομική ισχύ (!!!) που έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από «ιερείς» του Βατικανού να διεκδικήσουν τεράστιες αποζημιώσεις. Αποτέλεσμα ήταν να κηρύξουν πτώχευση Αρχιεπισκοπές και Επισκοπές του Βατικανού στις ΗΠΑ! Ουσιαστικά οι ίδιοι κύκλοι υποστήριζαν ότι ο νόμος αυτός υποκινήθηκε από τους απατεώνες μεγαλοτραπεζίτες σιωνιστές και απέβλεπε αποκλειστικά στον έλεγχο της εξουσίας και στην προώθηση ενός Πάπα που θα λειτουργεί αμιγώς υπέρ των συμφερόντων τους και θα εργάζεται ως τυφλό όργανο στην υλοποίηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Η Κάρεν Χιούντες απροκάλυπτα λοιπόν ισχυρίζεται ότι την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα την ελέγχουν σε απόλυτο βαθμό οι Ιησουίτες, από το τάγμα των οποίων προέρχεται ο νέος Πάπας Φραγκίσκος ο Α’!
Όπως λοιπόν οι Ναϊτες με τον σατανιστή-καμπαλιστή αρχηγό τους Ντυ-Μολέ επιχείρησαν να καταλάβουν εκ των έσω την θέση του Πάπα αλλά αποκαλύφθηκαν και διώχθηκαν και θανατώθηκαν, έτσι και οι Ιησουϊτες της Opus dei με τους σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες συνεργάτες τους επιχείρησαν δια της οδού οικονομίας, όπως και οι Ναϊτες να πράξουν το ίδιο. Η διαφορά είναι ότι οι τελευταίοι απέφυγαν τα λάθη και κατάφεραν να εξαναγκάσουν σε παραίτηση τον γερμανικής καταγωγής πάπα Βενέδικτο μέσα από δημοσιεύματα αλλά και την τρίτομη καταγραφή οικονομικών και όχι μόνο σκανδάλων... Κατάφεραν έτσι να προωθήσουν τον λεγόμενο μαύρο πάπα, ονομασία που έλαβε λόγω της αρχηγικής θέσης που είχε στο τάγμα των Ιησουϊτών!
Ήδη στα πρώτα δημόσια δείγματα του ο νέος πάπας με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης προσχεδιασμένης και ανάλογης με πολιτικούς αρχηγούς προβολής του πείθει τις μάζες της Δύσης... Και μαζί μ’ αυτές πείθει και τους δικούς μας οικουμενιστές Ορθοδόξους Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους και Μητροπολίτες που εμμένουν και επιδιώκουν να διαλέγονται στην ουσία όχι με μία αιρετική Εκκλησία αλλά με μία αμιγώς εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση...
 
Ένας Δούλος Κυρίου
Πηγή : www.orthodoxia.gr

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ"; - Κατέθεσε κατά ΧΑ: Παίρνεις "σπίτι και νέα ζωή";

"Θέλουν καινούρια σπίτια και νέα ζωή" οι μάρτυρες που επικοινωνούν με τις αρχές για "να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής" μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA σε ανταπόκριση της (πολύ καλής...) δικαστικής του ρεπόρτερ, Σοφίας Φασουλάκη.
Μα, "καινούριο σπίτι και νέα ζωή" θέλει αυτή την στιγμή το 90% των Ελλήνων!
Είναι δυνατόν με αυτό το κριτήριο να προσέλθουν μάρτυρες και να καταθέσουν; Που είμαστε; Στις αχανείς ΗΠΑ όπου οι μάρτυρες μπορούν να κρυφτούν και να αλλάξουν ζωή;
Αλλά με μια μεζονέτα, ένα αυτοκίνητο και πάγια αντιμισθία (αυτά είναι τα προαπαιτούμενα βάσει του αμερικανικού νόμου στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων κατά εγκληματικών οργανώσεων) νομίζουμε ότι πολλοί θα κατέθεταν τα πάντα.
To θέμα είναι κατά πόσον θα σταθούν στο δικαστήριο αυτά που θα καταθέσουν.
Για να σοβαρευτούμε: Όλων των "προστατευόμενων μαρτύρων" τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της ΧΑ, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους
Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό.
Και που ξέρουν οι δικαστικοί ότι οι αστυνομικοί που τους φυλάνε δεν έχουν ψηφίσει Λαϊκός Σύνδεσμο; Ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε αστυνομικός μέσα στην κάλπη;
Θέλουμε να πούμε ότι εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Δεν αρκεί να θέλουν τα κανάλια ένα κόμμα ως "εγκληματική οργάνωση" (το κατηγορητήριο είναι απλά κατηγορητήριο δεν είναι ετυμηγορία).
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, περισσότεροι και από το 2012, που εξακολουθούν να θέλουν την ΧΑ να τους εκπροσωπεί στην Βουλή όπως φάνηκε και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ! - Ετοιμάζουν ομαδικές συλλήψεις και δίκες χιλιάδων πολιτών - Δηλώσεις Θ.Πάγκαλου

Ομαδικές δίκες "χιλιάδων πολιτών" - όπως είπε χαρακτηριστικά, που απλά υποστηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προτείνει το κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και υπουργός Εξωτερικών στα Ίμια) Θ.Πάγκαλος.
 
 
"Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα" είναι η ακριβής τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου.
 
Η προσαγωγή σε δίκες θα γίνει με την κατηγορία συγκρότησης και υποβοήθησης ομάδας για εσχάτη προδοσία ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος.
 
"Εμπίπτουν απολύτως κατά την άποψή μου – γιατί δεν είμαι δικαστικός ούτε καν νομικός μεγάλος, διότι ένα πτυχίο Νομικής έχω – στα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος. Ή, αν το θέλετε αλλιώς, περιγράφουν τις πράξεις που συντελούν στο να συγκροτηθεί η αντικειμενική έννοια του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας.
 
Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυτά τα άρθρα και να διοριστεί εφέτης-ανακριτής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και να συλληφθούν έτσι όλοι οι βουλευτές χωρίς άλλη διαδικασία, διότι αυτό είναι κακούργημα διαρκές και αυτόφωρο.
 
Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα.
 
Γι’ αυτούς τους τρεις δεν ισχύει το άρθρο 187 του Π.Κ., αλλά για άλλα αδικήματα που είναι πλημμελήματα, όπως η οπλοκατοχή. Η πλάκα είναι ότι ο Μπούκουρας για ρατσιστής έχει ένα πολύ ωραίο αλβανικό όνομα. Είναι ο ωραίος
 
Τα ρατσιστικά επεισόδια δεν οφείλονται όλα στη Χ.Α. Δεν είχαμε επεισόδια εναντίον μεταναστών σε όλη την Ελλάδα; Αλλά ρατσιστικά επεισόδια και σε βάρος των τσιγγάνων και Ρομά σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι Έλληνες υπήκοοι".
 
Οι συλλήψεις και οι δίκες θα γίνουν κατα τα πρότυπα των σταλινικών διώξεων, προφανώς, καθώς ο Θ.Πάγκαλος στην πολιτική του νεότητα ήταν οπαδός ακροαριστερών πολιτικών κινημάτων της εποχής.
 
Οι συλλήψεις θα γίνουν βάσει των καταλόγων μελών του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί από τις εφόδους στα σπίτια των στελεχών και στα γραφεία της ΧΑ και βέβαια θα τους ακολουθήσουν οι συγγενείς και ο κοινωνικος περίγυρος, βάσει αυτών που περιγράφει ο Θ.Πάγκαλος.
 
Βέβαια το ζήτημα είναι σε ποια στρατόπεδα συγκέντωσης θα μαζέψουν το 7-12% του πληθυσμού, αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Α.Σαμαράς...
 
Το ότι σπρώχνουν την χώρα σε εμφύλια σύγκρουση προφανώς το έχουν λάβει υπ'όψιν τους να υποθέσουμε...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr