ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

view_2009-07-10t124700z_01_ist02_rtrmdnp_3_turkey

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια το υπ. Εξωτερικών στη νέα πρόκληση -εκτός από τις παραβιάσεις στο Αιγαίο- που προχώρησε η Τουρκία. Οι "γείτονες" δημοσίευσαν στην εφημερίδα της κυβερνησεώς τους απόφαση σύμφωνα με την οποία θα πραγματοποιηθούν γεωφυσικές έρευνες γύρω από το Καστελόριζο. Ο εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας επισήμανε πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες Δικαίου της Θάλασσας και τονίζει ότι ένα μέρος που αναφέρεται η δημοσίευση περιλαμβάνει ελληνική υφαλοκρηπίδα. Από το υπουργείο ακόμη σημειώνεται ότι θα παρακολουθείται στενά το θέμα. Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται ως συνέχεια στις απανωτές παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου από τουρκικά μαχητικά.

LIAKO

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΛΑΥΣΗ:Ρώσοι πολιτικοί ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τον Ομπάμα,αρνούμενοι τη χειραψία του!!!

Βέβαια,αν διαβάσετε τα σχόλια θα δείτε πολλούς απελπισμένους Αμερικανούς να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα,λέγοντας πως "δεν επρόκειτο για χειραψία,αλλά ο Ομπάμα απλά κατεύθυνε (!!!) τον κόσμο":κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΣ,ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!!!


Φαίνεται πως κάποιοι δεν ξεχνούν το βρώμικο ρόλο των Αμερικανών σε οτιδήποτε,ενώ προφανώς ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τυχόν...επιπτώσεις από την "απειθαρχία" τους!!!

Μην πάει το μυαλό σας στους δικούς μας "πολιτικούς"...αυτοί μόνο τεμενάδες δεν θα έκαναν στον Μπαράκ...



greekalert

ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Πριν φτάσει η ώρα που καλούσε η επιτροπή κατοίκων, και εκατοντάδες Έλληνες έχουν ήδη κατακλύσει την πλατεία Αττικής. Κόσμος από κάθε γειτονιά της Αθήνας σπεύδει προς συμπαράσταση των κατοίκων που ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ για να κρατήσουν ζωντανή και Ελληνική την Αθήνα που μαστίζεται από την λαθρομετανάστευση. Ισχυρότατες αστυνομικές περιξ της πλατείας Αττικής, η οποία είναι προσβάσιμη από κάθε πλευρά. Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

Νεότερη ενημέρωση:

Απο τις 6:30 το απόγευμα περίπου 150 άτομα περιφρουρούσαν την Πλατεία Αττικής απο τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και τα τσιράκια τους. Όσο περνούσε η ώρα -και μέχρι τις 9 το βράδυ- άρχισαν να ξεθαρρέουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι. Μάλιστα δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έπαιρναν στο τηλέφωνο φίλους τους να κατέβουν στην Πλατεία και να καθίσουν στο παγκάκι! Τόσο... φοβερό είναι πλέον για τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών να κάθονται στα παγκάκια των πλατειών τους! Στην πλατεία Αττικής ο αριθμός των Ελλήνων έφτασε περίπου τους 400... Και είναι μόνο η αρχή! Γιατί ως γνωστόν είναι να μην γίνει η αρχή! Η κατάσταση σε όλες τις πλατείες του κέντρου των Αθηνών θα διορθωθεί όχι απο την ανύπαρκτη ούτως ή άλλως Πολιτεία και τις Αρχές της αλλά ΜΟΝΟ απο τον Ελληνικό Λαό... Που ξέρει τους τρόπους!

Πηγή:Στόχος

Μετά τον Αγ. Παντελεήμονα και την Πάτρα...ήρθε και η Πλ. Αττικής...


Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, όπως είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει και η επόμενη περιοχή...ποιά θα είναι αυτή; ο Πειραιάς; τα Πατήσια; τα Σεπόλια; όλη η Ελλάδα;...κανείς δεν ξέρει!

Ο φόβος που έσπερναν εδώ και χρόνια κάποιοι έφθασε στην εποχή του θερισμού. Τώρα θερίζουν οργή και αντίσταση από τους χιλιοταλαιπωρημένους Έλληνες.

Στην αρχή κάποιοι μίλησαν για μεμονωμένο περιστατικό, άλλοι είπαν για λίγους και γραφικούς.
Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές θεώρησαν πως το θέμα θα κλείσει γρήγορα καθώς με τον φόβο πιστεύαν πως θα εξαφανίσουν κάθε αντίσταση...
οι λίγοι...
οι γραφικοί...
οι ακραίοι...
δεν πτοήθηκαν...ούτε από τις ορδές των λαθρομεταναστών...ούτε από τις κρατικοδίαιτες στημένες επιτροπές δήθεν κατοίκων...ούτε από τις απειλές των αναρχικών...
Οι λίγοι έγιναν... κάμποσοι...
και οι κάμποσοι...αρκετοί...
το κράτος συνέχιζε να είναι ανύπαρκτο και να κοιμάται σε ύπνο βαθύ...
Οι αρκετοί γινόταν κάθε μέρα και περισσότεροι αλλά αυτό που πολλαπλασιαζόταν με τρελούς ρυθμούς ήταν το θάρρος και το πείσμα, κόντρα σε αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα την δήθεν ευαισθησία...κόντρα σε αυτούς που είτε τα έχουν λυμένα όλα από τους μπαμπάδες τους είτε είναι πνιγμένοι στην πρέζα και παίζουν με περίσσια άνεση τους κλέφτες και αστυνόμους με ένα κράτος που το πρώτο που του λείπει είναι το φιλότιμο από τους πολιτικούς του.
Με αυτό το θάρρος και αυτό το πείσμα φτάσαμε σε κάτι που φαινόταν αδύνατο...Στην Πάτρα ο παράνομος καταυλισμός έφυγε και σιγά σιγά φαίνεται ένα φως στο ορίζοντα για την ζωή των κατοίκων...
Με το ίδιο ακριβώς τρόπο φτάσαμε στο είναι ο Αγ. Παντελεήμονας η μεγαλύτερη....κατάληψη!!! ...και σύμβολο αντίστασης για πολλούς!
Μια κατάληψη που αυτοί που συμμετέχουν ξέρουν πως όλα είναι εναντίον τους...
Το κράτος μέχρι και πρόσφατα δεν τους έδινε καν σημασία...και όταν αναγκάστηκε να τους δώσει...το πρώτο που έκανε ηταν να προσπαθήσει να τους μεταπείσει!!...
πως; μα όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένο κράτος!... με την συνδρομή των χρήσιμων-ηλιθίων...
2 φορές αφέθηκαν οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να κάνουν παράνομη αντεκδήλωση εις βάρος της νόμιμης εκδήλωσης των κατοίκων!
Άλλες 2 φορές οι ορδές εξαρχείων και λαθρομεταναστών έφτασαν με την συνοδεία της αστυνομίας μέχρι την πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα αλλά τα βρήκαν σκούρα γιατί πλέον οι κάτοικοι δεν ήταν μόνοι τους...
και το κράτος βγήκε από τον λήθαργο όταν την 5η φορά με έκπληξη είδαν πως πλέον ο κόσμος στην πλατεία δεν ήταν δεκάδες αλλά εκατοντάδες...και πως ανάγκη φύλαξης δεν είχαν οι πολίτες...αλλά το δήμοσιο κτίριο(βίλλα Αμαλίας) που τελεί υπο κατάληψη από τους υπαλλήλους της φάμπρικας των επαγγελματιών αντιρατσιστών!!!
και τότε ήρθε και ο Μαρκογιαννάκης να δώσει...υποσχέσεις!!!...τι πρωτότυπο;;; αλλος ένας που δίνει υποσχέσεις!
και σε ποιούς; σε αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στους δρόμους...αυτούς που βρίσκονται στην κατάληψη της πλατείας γνωρίζοντας πως αυτοί σε αντίθεση με τους αναρχικούς δεν έχουν δεκάδες δικηγόρους να τρέχουν να τους σώσουν...ούτε έχουν βουλευτές να μεσολαβούν για αυτούς...ούτε διαθέτουν δημοσιογράφους της φάμπρικας να δικαιώνουν τους αγώνες τους...
παρόλα αυτά...αυτοί είναι εκεί και θα συνεχίσουν να είναι εκεί!

Πλ.Αττικής
Μετά από όλα αυτά φτάσαμε στην πλατεία Αττικής...
Η αττική έχει και αυτή σαν περιοχή τα ίδια ίσως και περισσότερα προβλήματα από τον Αγ. Παντελέημονα. Ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς μεγάλες ομάδες λαθρομεταναστών έχουν μετακινηθεί προς τα εκεί από το κέντρο και απο τον Αγ. Παντελεήμονα...όλα τα παλιά σπίτια έχουν καταληφθεί και η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση καθώς οι λίγες πεζές περιπολίες της αστυνομίας δεν μπορούν με τίποτα να κάνουν την διαφορά.
Διαφορά είδαν οι κάτοικοι μόνο κατά τις τελευταίες ημέρες καθώς μετά την ανακοίνωση της σημερινής συγκέντρωσης (κατάληψη της πλατείας 15/7) η αστυνομία αναγκάστηκε να πάρει κάποια επιπλέον μέτρα αλλά και οι περισσότεροι από τους δημιουργούντες προβλήματα λούφαξαν!!!!!
Οι δυσκολίες αρκετές αλλά το παράδειγμα του Αγ.Παντελεήμονα και της Πάτρας έχει κινητοποιήσει αρκετό κόσμο και έτσι βρέθηκαν πολλοί να σταθούν στο πλευρό τους.
Κατά τις 7 το απογευμα ομάδα 150 περίπου ατόμων κατέλαβε την πλατεία...στις επόμενες δύο ώρες πάνω από 300 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία να φωνάξουν για τα προβλήματα τους...
Κάτοικοι ερχόταν από όλες τις μεριές και το χαμόγελο ήταν το κύριο χαρακτηριστικό σε ανθρώπους που έβλεπαν μια πλατεία από τα παλιά...τα μαγαζιά της πλατείας γεμίσαν πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό...ίσως χρόνια...
Η εκδήλωση τελείωσε μετά τις 9 και δόθηκε η υπόσχεση πως τώρα που έγινε η αρχή...η συνέχεια θα είναι ακόμη δυναμικότερη...

μια δύο διευκρινήσεις για το τέλος
επειδή στα σχόλια της ανάρτησης για την εκδήλωση της πλατείας Αττικής είδαμε αρκετούς παρδαλούς που έκαναν ειρωνικά σχολια..
εμείς θα εκφράσουμε την εξής απορία:
αν για τους 30 πιτσιρικάδες του Αγ. Παντελεήμονα χρειαζόταν να μαζευτείτε 1000 άτομα...
τότε για τους 300 πόσοι πρέπει να μαζευτείτε;;;;;;;;;
και τέλος
Καλό θα ήταν εσείς και οι ινστρούκτορες σας να ξανασκεφτείτε με το τι έχετε να κάνετε....και το τι μπορεί να βγάλει το μέλλον....
μείνετε σε αυτά που ξέρετε και σας αποφέρουν οικονομικά...το δρόμο τον ξέρετε....
κάντε καμια συναυλία δήθεν συμπαράστασης στους λαθρομετανάστες....
κάντε καμια αφισοκόλληση...βγάλτε κανα φυλλάδιο...
καταγγείλτε όλους οσους δεν συμφωνούν με εσάς ως φασίστες...
καταγγείλτε και το κράτος...
αλλά μην ξεχάσετε να του πάτε μετά τα τιμολόγια για να μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα σας!



ΠΗΓΗ

Όποιος πει πως στην Πλ. Αττικής υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες θα λέει ψέματα!



πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να ανοίξει...
μήπως δείτε εσείς κανέναν...γιατί εμείς ψάχνουμε αλλά δεν βρίσκουμε κανέναν....Έλληνα!!!



ΠΗΓΗ

ΠΡΟΣ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΒΗΜΑ ΣΕΛ 11)


ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΝΕΑ ΣΕΛ 7)

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΟΚΟΝΗΣΙ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 1)


ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΘΝΟΣ ΣΕΛ 6)

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ



f-16Παρά το διάβημα στο οποίο προέβη η ελληνική κυβέρνηση στο τουρκικό υπ. Εξωτερικών, οι "γείτονες" δεν έδειξαν να συγκινούνται αφού για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα σημειώθηκαν παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού Αιγαίου. Το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και οι Φούρνοι βρίσκονται στο επίκεντρο.

"Η εκπεφρασμένη βούληση των κυβερνήσεων Ελλάδας-Τουρκίας για βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών, δεν συνάδουν με την απαράδεκτη και αντίθετη σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου συμπεριφορά που φθάνει στο σημείο υπέρπτησης ελληνικού εδάφους από τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπ. Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας.

Τη Συμφωνία της Μαδρίτης προτάσσει τώρα η Άγκυρα!


Ο τότε πρωθυπουργός κ. Σημίτης στη σύνοδο της Μαδρίτης

ΤΟ «ΠΑΡΟΝ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τη Συμφωνία της Μαδρίτης προτάσσει τώρα η Άγκυρα!
«Θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα στη Θράκη», λέει διπλωμάτης.

Όχι απλώς δεν ανταποκρίνονται στις (χλιαρές εν πάση περιπτώσει) διαμαρτυρίες και στα διαβήματα της Αθήνας οι Τούρκοι για τις συνεχείς και εντεινόμενες παραβιάσεις στο Αιγαίο, αλλά προτάσσουν ως δικαιολογία τη γνωστή (πλην λησμονημένη εδώ) Συμφωνία της Μαδρίτης! Η οποία και κάμνει, εκτός των άλλων, αναφορά σε νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας σ' αυτήν την περιοχή.
ΣυμφωΙα είχε συνομολογηθεί στην ισπανική πρωτεύουσα μεταξύ του έλληνος πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη (συμπράττοντος και του υπουργού Εξωτερικών Θ. Πάγκαλου) μετά τις συνομιλίες που είχαν με τους τούρκους ομολόγους τους. Προκάλεσε μεν αντιδράσεις, αλλά τίποτε δεν διαφοροποίησε το νέο κλίμα που είχε δημιουργηθεί από τις έως και καταλυτικές της πρόνοιες.
Όπως το «ΠΑΡΟΝ» είναι σε θέση να γνωρίζει: Τόσο κατά τις σύντομες συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα η κ. Μπακογιάννη με τον ομόλογό της της Τουρκίας κ. Νταβούτογλου όσο και σε επαφές που είχε ο τελευταίος με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επικαλέσθηκε τη Συμφωνία, η οποία βεβαίως ερμηνεύεται με τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των τουρκικών επιδιώξεων και των μακρόπνοων στρατηγικών τους.
Από ενημερωμένες διπλωματικές πηγές, το «ΠΑΡΟΝ» πληροφορείται συναφώς ότι: Πέραν αυτών -και εκ παραλλήλου- η Άγκυρα ενεργοποίησε το τελευταίο διάστημα ευρεία εκστρατεία σε συγκεκριμένα ευρωπαϊκά κέντρα και σε κέντρα αποφάσεων στην Ουάσινγκτον, προάγοντας τις θέσεις της σε ό,τι αφορά αυτά τα ζητήματα, πράγμα που προδιαγράφει ενδεχομένως κλιμάκωση των αυθαιρεσιών της. Οπόταν και θέλει να προετοιμάσει κάλυψη των ενεργειών που μεθοδεύει.
Κι αυτό ενώ πέραν των παραβιάσεων που κατέστησαν ρουτίνα, ώστε ούτε καν βλέπουν το φως, η Άγκυρα ρίχνει το βάρος της στο μειονοτικό, δημιουργώντας συνθήκες που θα της επιτρέψουν να εγείρει σοβαρά ζητήματα. Κάτι που φαίνεται από τις μεθοδικές ενέργειες του τουρκικού προξενείου και τις συστηματικές πλέον εξορμήσεις στελεχών του στην περιοχή της Δυτικής Θράκης. Με ιδιαίτερη έμφαση στα Πομακοχώρια, όπου είχαν παρουσιασθεί φαινόμενα διαφοροποιήσεως των κατοίκων από την «τουρκική γραμμή». Με στόχο να απομακρυνθούν από την επιρροή των σκληρών μειονοτικών πυρήνων, οι οποίοι ενεργούν απροκαλύπτως πλέον, ως κινούμενα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Κάθε βδομάδα πλέον οργανώνονται περιοδείες του προξένου σε χωριά της περιοχής, όπου οργανώνονται ομάδες τις οποίες ελέγχουν εγκάθετοι, πολλοί των οποίων είναι ουσιαστικά (πλην ατύπως) έμμισθοι του προξενείου.
Είναι χαρακτηριστική εν προκειμένω δήλωση ανώτερου έλληνα διπλωμάτη στο υπουργείο Εξωτερικών (που για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) ότι «εάν δεν γίνει προληπτικά κάτι, τότε η Ελλάδα θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα, καθώς το προαγόμενο σχέδιο έχει ως μοντέλο το Κυπριακό».


ΠΗΓΗ

ΗΠΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΝΕΑ ΣΕΛ 16)

ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ…ΡΑΤΣΙΣΜΟ!



Ακόμη μια απόδειξη για την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε …’’παιδική χαρά’’ από τον ….λαοπρόβλητο αρχηγό του Αλέξη: Η Πομακική εφημερίδα ΖΑΓΑΛΙΣΑ, καταγγέλει τη μουσουλμάνα υποψήφια του κόμματος Ντιλέκ Χαμπίπ στις ευρωεκλογές για…ρατσισμό σε βάρος των Πομάκων!!!
Γράφει η εφημερίδα: ‘’Σιγά ρε μάγκες! Κάντε κράτει! Διθύθαμβοι για την ...

‘’δημοκρατική’’ υποψηφιότητα της Ντιλέκ Χαμπίπ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο κλάματα δεν τους έπιασαν κάποιους. Σιγά τα αυγά!
Και η κυρία αυτή περιχαρής και με τον αέρα του αναδυόμενου πολιτικού ηγέτη, μίλησε για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού της μειονότητας.
Τόσο δημοκράτισσα η κυρία!
Δημοκράτισσα κυρία Ντιλέκ Χαμπίμ, που στο διάολο είναι το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των Πομάκων;
Δεν χωράει στη δημοκρατική σου συνείδηση;
Εμείς λέμε ότι η ιδεολογία σας είναι επικίνδυνα αναχρονιστική, προάγει τον τουρκικό εθνικισμό, αναπαράγει τον ρατσισμό σε βάρος των Πομάκων και νομιμοποιεί τη γενοκτονία που υφιστάμεθα.
Δεν έχεις όμως μόνο εσύ ευθύνη, εσύ τη δουλειά σου κάνεις και μπράβο σου.
Αυτοί που σε προβάλλουν ως δημοκρατική υποψηφιότητα, αυτοί είναι πράγματι για γέλια και για κλάματα…’’
Και τελικά πρόεδρε Αλαβάνε και πρόεδρε Τσίπρα, όπως είδαμε μετά τις εκλογές,
ΟΛΟΙ κατάλαβαν τον περίεργο ρόλο σας και σας …μαύρισαν!
Αλλά εγώ απορώ με εκείνους τους συντρόφους σας, εκείνους τους ….δεξιούς ντε –έτσι δεν τους φωνάζουν τα παιδιά του Αλέξη;- του Φώτη του Κουβέλη, πως δεν έχουν πάρει ακόμη μια βρεγμένη σανίδα για να αρχίσουν το ξεκαθάρισμα…
Απορώ πως σας ανέχονται ακόμη…



ΠΗΓΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ELLAS


Μετακόμισα σχετικά ψηλά.

Παρατηρούσα έναν ορατό τεράστιο όγκο μακρυά στη θάλασσα, που μου κίνησε την περιέργεια. Έβαλα κάτω ένα χάρτη. Αναγνώρισα την Αίγινα, λίγο πιο πίσω δεξιά το Αγκίστρι και από πίσω την Πελοπόννησο!!!

Τόσα χρόνια ζωής, ούτε στο ελάχιστο δεν είχα την αντίληψη του λίγο μακρύτερου περιβάλλοντος. Κι όπου το λέω πως βλέπω Πελλοπόνησο, με κοιτούν έκπληκτοι. Έτσι είναι. Η νεορωμαίικη παιδεία κάνει το παν ώστε μεγαλώνοντας να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ μικρότερο απ’ ότι είναι. Προκειμένου να σου επισημαίνουν συνέχεια πως η αντίληψή σου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων οπότε πάρτα όπως σου τα διδάσκω και μη ψάχνεις, δε μπορείς. Είναι τα πάντα δυσθεώρητα. Ο άνθρωπος, η Γή, το ηλιακό σύστημα, το Συν-παν, ο θεός… Το πως είναι δυνατό οι ίδιοι που διδάσκουν το δυσθεώρητο του θεού να διδάσκουν τα πάντα για το θεό με τέτοια σιγουριά σα να κατέχουν μία πλήρη αντίληψη γύρω από το τι είναι και το τι δεν είναι ένας θεός πατέρας παντοκράτορας, είναι άλλο καπέλο και αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης.

Ξέφυγα πάλι. Η ιδέα της ανάρτησης είναι η εξής:

Χίλιες φορές να καταστραφεί ο κόσμος, χίλιες ο άνθρωπος να φτάσει σε πρωτόγονη κατάσταση, χίλιες φορές τα μυστικά της θάλασσας θα τα ανακαλύψει ξεκινώντας από τις ακτές της κυρίως Ελλάδος, που κατέχουν οι νεορωμιοί σκοταδιστές. Δεν αρμένισε για τις επτά θάλασσες ο Έλληνας τυχαία. Έβλεπε γη στο βάθος της θάλασσας. Ήξερε πως μπορούσε να φτάσει κάπου. Και δεν ήταν ιδιαίτερες οι ικανότητές του ή τουλάχιστον δεν ήταν υποχρεωτικό να είναι. Έγινε ικανός. Και η σκέψη έχει προεκτάσεις και δεν αφορά μόνο τη ναυτιλία. Αν έχεις το ερέθισμα περπατάς την ατραπό. Αν έχεις όλα τα ερεθίσματα, θα μπεις στα άγνωστα μονοπάτια επειδή τα βλέπεις. Είναι εκεί και σε περιμένουν να τα κατανοήσεις. Και επειδή θα μπεις γρηγορότερα από τους άλλους, θα τα περπατήσεις γρηγορότερα από τους άλλους.

Αν μετά την επόμενη ισοπέδωση του πολιτισμού ο κόσμος ανέβει στα δέντρα, ένα είναι σίγουρο. Ο πρώτος που θα κατέβει από κει θα είναι κάτοικος της κυρίως Ελλάδος. Γιατί από τη γη αυτή δε λείπει τίποτα. Κι αν τα έχεις όλα στα πόδια, θα τα κοιτάξεις και λίγο καλύτερα. Και θα αναρωτηθείς. Και θα φιλοσοφήσεις. Και θα στήσεις επιστήμες και κοινωνίες και δημοκρατίες και δικαιοσύνη και ότι άλλο. Όποιος κι αν είσαι ντιενεϊκά, θα γίνεις Έλληνας με τον καιρό.

Ο μόνος τρόπος να περιορίσεις τον Έλληνα είναι να του κρύψεις την Ελλάδα. Συμβαίνει εκτός από μικρά διαλείμματα με τη ρωμαιοποίηση των τελευταίων 1700 ετών.

Ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις τον Έλληνα, να τον αφανίσεις για πάντα, είναι να αφανίσεις την ίδια την Ελλάδα. Να την καταποντήσεις.

Διαφορετικά όσες φορές νομίσεις πως τον αφάνισες, τόσες θα τον ξαναβλέπεις μπροστά σου μετά από λίγα χρόνια. Και θα ‘χει ακριβώς το ίδιο DNA. Αυτό που η ιερή τούτη γη ξέρει και κατασκευάζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Και αργά ή γρήγορα θα βρίσκει την αλήθεια ξεμπροστιάζοντας τα ψέματά σου. Κι έτσι, τα ψέματά σου θα κινδυνεύουν για πάντα.

Όχι όσο υπάρχει Έλληνας. Όσο υπάρχει η ελληνική χερσόνησος.

Πηγή

Λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα (Παλαιό αλλά επίκαιρο)