ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.. ΚΑΜΠΟΥΛ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΦΩΤΟ




Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν.  Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.
Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι και σταδιακά ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου, η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα «το Πάσχα των Σιιτών».
Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, όπως ο Πειραιάς.
Φέτος η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Αλήθεια τι κάνει υπουργός Προ-Πο Δένδιας; Tι γίνεται με την επιχείρηση Ξένιος Δίας; Απολύτως τίποτα. 

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν ότι θέλουν μέσα στην Πατρίδα μας, από πορείες και συγκεντρώσεις για τον Μωάθεμ έως τελετές αυτομαστιγωμάτων στο κέντρο του Πειραιά.
ΠΗΓΗ

ΗΠΑ: Καταδικαστική απόφαση κατά χριστιανής φωτογράφου που αρνήθηκε να αποθανατίσει τελετή «γάμου» ομοφυλόφιλων



Δικηγόροι που εκπροσωπούν μια χριστιανή φωτογράφο ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να ανατρέψει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας του Νέου Μεξικού, σύμφωνα με την οποία η ελευθερία μπορεί να καταπατηθεί για το «τίμημα της ιδιότητας του πολίτη».
Στις 22 Αυγούστου, το ανώτατο δικαστήριο στο Νέο Μεξικό εξέδωσε απόφαση κατά του Φωτογραφείου ‘Elane’ επειδή η συνιδιοκτήτριά του, Elaine Huguenin, αρνήθηκε να προσφέρει την τέχνη της για να αποθανατίσει μια τελετή «γάμου» ατόμων του ίδιου φύλου. Το σκεπτικό της απόφασης λέει ότι η Huguenin και ο συν-ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, σύζυγός της Jonathan, "είναι τώρα υποχρεωμένοι από το νόμο να θέσουν σε κίνδυνο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που εμπνέουν τη ζωή τους", ως "τίμημα της ιδιότητας του πολίτη".
«Η ιδέα ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν να «υποχρεούνται εκ του νόμου να θέτουν σε κίνδυνο τις ίδιες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους που εμπνέουν την ζωή τους» ως “τίμημα της ιδιότητας του πολίτη”, είναι μια ανατριχιαστική και άνευ προηγουμένου επίθεση στην ελευθερία», λέει ο δικηγόρος Jordan Lorence. «Ζητάμε από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να καταστήσει σαφές ότι κανένας Αμερικανός δεν πρέπει να εγκαταλείπει τις προστατευόμενες από το Σύνταγμα ελευθερίες του μόνο και μόνο για να βγάλει τα προς το ζην. Κανένας Αμερικάνος δεν πρέπει να τιμωρείται ή να αναγκάζεται σε παύση της εργασίας του απλά και μόνο επειδή διαφωνεί με την άποψη της κυβέρνησης για ένα ηθικό ζήτημα».
«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να είναι ελεύθερος να δημιουργήσει το έργο που εκφράζει αυτό που πιστεύει και να μην αναγκάζεται από την κυβέρνηση να εκφράσει αντίθετες απόψεις», προσθέτει ο νομικός σύμβουλος Jim Campbell. «Θα μπορεί η κυβέρνηση να αναγκάσει έναν Αφρο-Αμερικανό φωτογράφο να φωτογραφίσει μια εκδήλωση της Κου Κλουξ Κλαν ; Μια κυβέρνηση που δια της βίας αναγκάζει κάποιον πολίτη να προωθεί μηνύματα που είναι ενάντια στην θέλησή του είναι μια κυβέρνηση εκτός ελέγχου».
Η αναφορά που υπέβαλε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ η Huguenins εξηγεί: «Το φωτογραφείο μας εξυπηρετεί τους πάντες. Δεν διώχνουμε κανέναν πελάτη, λόγω της ιδιότητάς του, αλλά ζητάμε την διασφάλιση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων, εάν υποχρεούμαστε να εκφράσουμε μηνύματα που συγκρούονται με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Το Δικαστήριο στο Νέο Μεξικό ... έκρινε ότι οι Huguenins δεν έχουν συνταγματικό δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, διότι δημιουργούν έκφραση για τους πελάτες που τους πληρώνουν. Η απόφαση συγκρούεται με προηγούμενη απόφαση αυτού του Δικαστηρίου για τον εξαναγκασμό σε έκφραση».

Σε δημοσκόπηση που έγινε τον Ιούλιο για λογαριασμό της Rasmussen, το 85 τοις εκατό των Αμερικανών δήλωσε ότι θεωρεί ότι ένας Χριστιανός φωτογράφος έχει το δικαίωμα να πει όχι αν του ζητηθεί να τραβήξει φωτογραφίες σε τελετή «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του φωτογράφου.
Το 2006, η Huguenin αρνήθηκε το αίτημα της Vanessa Willock να φωτογραφίσει μια τελετή «γάμου» μεταξύ εκείνης και μιας άλλης γυναίκας. Η ομοφυλόφιλη γυναίκα ζήτησε από την Huguenin, που είναι χριστιανή, να αποθανατίσει την ακριβή τελετή, και να βοηθήσει με την τέχνη της ώστε η εκδήλωση να είναι "γιορτινή".
Η Willock μετά την άρνηση της Huguenin, βρήκε άλλο φωτογράφο για την τελετή της και με λιγότερα χρήματα, αλλά έτρεξε να καταθέσει μια καταγγελία στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Νέου Μεξικού κατά του φωτογραφείου Elane. Η Επιτροπή διέταξε το ζευγάρι των φωτογράφων να πληρώσει 6.637,94 δολάρια στην Willock για δικηγορικές αμοιβές. Η υπόθεση στη συνέχεια πήγε στα δικαστήρια.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ - Γ.Μπουτάρης: «Εγώ είμαι κακός πούσ@ης και θυμάμαι»

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε για τα δημοτικά τέλη, μιλώντας για τον γραμματεία της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή τον είχε κατηγορήσει ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε:
«Εμάς πρώτη προτεραιότητά μας ήταν η οργανωτική αναδιάρθρωση του δήμου, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και όχι να κάνουμε έργα» υπογράμμισε και συμπλήρωσε, προκαλώντας... σοκ: «Εγώ είμαι κακός πούστης και θυμάμαι»!
Μάλλον αν έκανε κάποιο έργο δεν θα ήταν αρκετά..."πούστης"...Τραγικές δηλώσεις από ένα τραγικό δήμαρχο..

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στη Βόρεια Κορέα εκτέλεσαν 80 άτομα επειδή είχαν την Βίβλο στο σπίτι τους

Σε 80 απαγχονισμούς ατόμων αποφάσισε να προχωρήσει το καθεστώς στη βόρεια Κορέα. Κάποιοι κατέληξαν στην αγχόνη επειδή διαπιστώθηκε ότι είδαν ταινία από τη νότια Κορέα και άλλοι επειδή είχαν στη κατοχή τους τη Βίβλο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζούνγκανγκ της νότιας Κορέας, στις 3 Νοεμβρίου σε επτά διαφορετικές πόλεις της βόρειας Κορέας, απαγχονίστηκαν δημόσια 80 άτομα!
Μεταξύ των αδικημάτων ήταν η κατοχή της Βίβλου, η διάδοση πορνογραφικού υλικού αλλά και η παρακολούθηση ταινιών της νότιας Κορέας.
Στην περιοχή Γουονσάν, σύμφωνα με το koolnews.gr ο απαγχονισμός έγινε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και οι κατηγορούμενοι του καθεστώτος φορούσαν λευκή κουκούλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο γήπεδο βρίσκονταν 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
Τέλος, αυτή είναι η πρώτη δημόσια μαζική εκτέλεση που πραγματοποιείται στη χώρα από όταν ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΔΑΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ... Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!... (ΦΩΤΟ)


Συζητήσεις, εικασίες και εκτιμήσεις έχει τροφοδοτήσει από την Τετάρτη στον Μανταμάδο μία φωτογραφία της ανάγλυφης εικόνας του Αρχάγγελου.

Ο προσκυνητής που την προσκόμισε στο ναό, ενημερώνοντας τους ιερείς, υποστηρίζει ότι αποτυπώνεται «με ανθρώπινη μορφή» ο Ταξιάρχης στη χάρη του οποίου σπεύδουν εκατοντάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθόλη τη διάρκεια του έτους.
Η φωτογραφία

Ο προσκυνητής που προσκόμισε τη φωτογραφία στους ιερείς την Τετάρτη επισκέπτεται οικογενειακώς το προσκύνημα του Μανταμάδου κάθε χρόνο από την περιοχή των Γιαννιτσών όπου κατοικούν. «Κάθε χρόνο 8 Νοεμβρίου ερχόμαστε στον Ταξιάρχη για τη χάρη του Αγίου, καθώς έχουμε τάξει το παιδί μας που έχει το όνομα του, Ταξιαρχούλα» ανέφερε στα “Νέα της Λέσβου” (εκφράζοντας την επιθυμία να διατηρηθεί η ανωνυμία του, αν και τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα προς κάθε υπεύθυνο).

Η οικογένεια είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στο προσκύνημα του Μανταμάδου οπότε και έγινε η λήψη της φωτογραφίας που προσκόμισε και στην τοπική εφημερίδα.

«Όταν ήρθαμε το καλοκαίρι βγάλαμε φωτογραφίες αλλά δεν αντιλήφθηκα άμεσα αυτό το οποίο διαπίστωσα στη συνέχεια όταν επιστρέψαμε στην πατρίδα μας, τα Γιαννιτσά» μας είπε ο προσκυνητής. Και συνέχισε: «Μείναμε έκπληκτοι όταν διαπιστώσαμε πως το πρόσωπο του Αγίου είχε αποτυπωθεί ως κανονικό ανθρώπινο και όχι ως την ανάγλυφη εικόνα που γνωρίζουμε όλοι.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στο χαρτί της εφημερίδας, βλέπετε όμως στη φωτογραφία ότι η μορφή της εικόνας είναι διαφορετική από αυτή που βλέπουμε όταν επισκεπτόμαστε για προσκύνημα. Αν εξαιρέσουμε το σκούρο χρώμα που παραμένει το ίδιο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου στο ανάγλυφο της εικόνας του Ταξιάρχη αποτυπώνονται σαν να πρόκειται για κανονικό ανθρώπινο πρόσωπο. Στη φωτογραφία διακρίνονται μάτια, η μύτη είναι μεγαλύτερη και το στόμα του Αγίου διαφορετικό σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην εικόνα» ανέφερε ο προσκυνητής στα “Νέα της Λέσβου”.

Οι ιερείς τους οποίους ενημέρωσε ο πιστός με τη σύζυγό του δεν εξεπλάγησαν, καθώς συχνά δέχονται μαρτυρίες προσκυνητών για θαύματα του Αγίου όπως είπαν στην οικογένεια.

Να πρόκειται άραγε για αντανακλάσεις στο γυαλί που προστατεύει την ανάγλυφη εικόνα του Αγίου ή να έπαιξε ρόλο η οπτική γωνία από την οποία έγινε η λήψη της φωτογραφίας σε συνδυασμό με το φακό της μηχανής & το φως μέσα στο ναό; Δύσκολα μπορεί να δώσει κάποιος εξήγηση και είναι άλλωστε πολλά εκείνα που εδώ και χρόνια παραμένουν ανεξήγητα για το προσκύνημα του Μανταμάδου.

Η επίμαχη φωτογραφία όπως τραβήχτηκε


Η ίδια φωτογραφία ζουμαρισμένη


Εταιρείες τουρκικών συμφερόντων πίσω από το λαθρεμπορικό «NOUR-M»


δειγματοληπτικά εννέα (09) εμπορευματοκιβώτια, τα οκτώ (08) εκ των οποίων περιείχαν ξύλινα κυτία με φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 x39mmκαι ένα (01) περιείχε ξύλινα κυτία με φυσίγγια διαμετρήματος 12,7x108mm.
Σε 9 εμπορευματοκιβώτια που ελέγχθησαν δειγματοληπτικά, τα 8 περιείχαν ξύλινα κυτία με φυσίγγια διαμετρήματος 7,62x39mm και ένα φυσίγγια διαμετρήματος 12,7x108mm.
Νέα στοιχεία που προσδίδουν διαστάσεις διπλωματικού θρίλερ στην υπόθεση εντοπισμού του πλοίου «NOUR-M» ανοικτά της Σύμης φέρνει στο φως η συνεχιζόμενη έρευνα των λιμενικών και εισαγγελικών αρχών. Τα νέα δεδομένα ενισχύουν την εκτίμηση ότι προορισμός του φορτίου με τα όπλα και τα πυρομαχικά δεν ήταν η Τρίπολη της Λιβύης, όπως αναφέρουν τα συνοδευτικά έγγραφα του πλοίου, αλλά η Συρία. Συγκεκριμένα, πλοιοκτήτρια εταιρεία του motorship που από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στο λιμάνι της Ακαντιάς στη Ρόδο εμφανίζεται να είναι τουρκική εταιρεία (σ.σ.: τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας) με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το πλοίο είχε αλλάξει χέρια λίγες μόλις εβδομάδες πριν εκτελέσει το επίμαχο δρομολόγιο. Ως προηγούμενη πλοιοκτήτρια εταιρεία εμφανίζεται offshore με έδρα το κρατίδιο Saint Kitts and Nevis στην Καραϊβική. Σύμφωνα, ωστόσο, με ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού, πίσω από την offshore κρυβόταν εταιρεία συριακών συμφερόντων. Το «Noor M.» έχει αλλάξει συνολικά 30 ονομασίες και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή είναι καταχωρισμένο σε λίστα με λαθρεμπορικά πλοία της Αν. Μεσογείου. Από τα παραστατικά έγγραφα που έχει υπογράψει ο Τούρκος πλοίαρχος προκύπτει ότι αποστολέας των όπλων και πυρομαχικών είναι ουκρανική, κρατικών συμφερόντων, πολεμική βιομηχανία (σ.σ. UKRINMASH Co.), ενώ ως παραλήπτης του φορτίου εμφανίζεται το υπουργείο Εθνικής Αμυνας της Λιβύης. Ωστόσο, αξιωματικοί του Λιμενικού φέρονται να διαθέτουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία χρηματοδότης της αγοράς και μεταφοράς των όπλων είναι επιχειρηματικός όμιλος με έδρα τα Αδανα της Τουρκίας.
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατική της Ρόδου, το πλοίο μεταφέρει 55 κοντέινερ που, σύμφωνα με το δηλωτικό επικίνδυνων φορτίων περιέχουν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και μικρά όπλα (Cartridges and Small Arms) συνολικού βάρους 828.647 κιλών συσκευασμένα σε 27.836 κουτιά. Μέχρι χθες είχαν ελεγχθεί 10 κοντέινερ δίχως να βρεθούν όπλα καλάσνικοφ, που σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις μετέφερε το motorship. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εγγράφων που κατέσχεσαν οι εισαγγελικές και λιμενικές αρχές συγκαταλέγεται πιστοποιητικό τελικού χρήστη (end user certificate) με ημερομηνία 10 Απριλίου 2013. Σ’ αυτό, ως εξαγωγέας εμφανίζεται η ουκρανική βιομηχανία και ως παραλήπτης το υπουργείο Αμυνας της Λιβύης. Αντίστοιχα, ως εμπόρευμα περιγράφονται 20.000 τυφέκια τύπου ΑΚ – 47 και 70 εκατ. φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Δεν έχει με απόλυτη σαφήνεια διευκρινιστεί εάν το συγκεκριμένο έγγραφο αφορά το επίμαχο ή κάποιο παλαιότερο δρομολόγιο μεταφοράς οπλισμού. Πάντως, πηγή του Λιμενικού είπε χθες στην Καθημερινή ότι δεν είναι ασύνηθες το πιστοποιητικό τελικού χρήστη να εκδίδεται αρκετούς μήνες πριν από τη μεταφορά του εμπορεύματος. Η ίδια πηγή εκτίμησε ότι στην πορεία της έρευνας θα εντοπιστούν και όπλα στα αμπάρια του πλοίου.
Πηγή

ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΟΦ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ! "" Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ"!


Σκηνή έξω από το Τούρκικο Προξενείο στη Θεσσαλονίκη έστησαν πριν λίγο Κύπριοι φοιτητές που ζουν στην πόλη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για την μαύρη επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Μεγαλόνησο. Μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών θα πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία πείνας, ενώ οργανώνουν και την καθιερωμένη πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Προξενείο της Τουρκίας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «20 Ιουλίου 1974 – 39 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη βάρβαρη εισβολή των Τούρκων στο νησί μας. 37 χρόνια από εκείνο το μαύρο πρωινό όπου οι ουρανοί της μαρτυρικής μας πατρίδας γέμισαν με μισοφέγγαρα. Λεηλασίες, βιασμοί, αγνοούμενοι, χιλιάδες εγκλωβισμένοι καθώς και η κατοχή του 37% του εδάφους μας είναι τα ανεξίτηλα σημάδια που έχει αφήσει το έγκλημα αυτό.

15 Νοεμβρίου 1983.

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος, από την ημέρα που ο Ραούφ Ντενκτάς με τις ευλογίες της Άγκυρας και αψηφώντας τις συμφωνίες Υψηλού επιπέδου 77-79, ανακηρύσσει την παράνομη «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου». Το λεγόμενο αυτό κράτος είναι αναγνωρισμένο μόνο από την Τουρκία.

Έκτοτε, η πολιτική μας ηγεσία έχει υιοθετήσει τη γραμμή "καλής θελήσεως'', πέφτοντας θύμα της τουρκικής αδιαλλαξίας και οδηγώντας έτσι τη νήσο μας σε ένα προδοτικό ξεπούλημα που στηρίζεται συνεχώς σε μικροκομματικά συμφέροντα. Η λύση, όμως, χάριν της λύσης δεν είναι ασφαλής επιλογή. Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ), όπου κατά τα λεγόμενα των πολιτικών μας είναι η μοναδική λύση, νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της εισβολής και το ψευδοκράτος αναγνωρίζεται ως ισότιμο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κάποιοι σήμερα ξέχασαν τους Ηρωικούς αγώνες του Έθνους μας. Ξεχνούν το ένδοξο 55-59 όπου κάποια αμούστακα παιδιά γράφουν Ιστορία με το αίμα τους και αφήνουν έτσι σε εμάς παρακαταθήκη το δρόμο για την Απελευθέρωση. Εμείς είμαστε σήμερα εδώ και αρνούμαστε να ξεχάσουμε το δρόμο που χάραξαν ο Αυξεντίου, ο Παλληκαρίδης , ο Μάτσης και τόσοι άλλοι. Εμείς, περήφανοι, θα λέμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε τους εγκληματίες πολέμου και τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού.

Συνέλληνα!

Σε καλούμε να πορευτείς μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους στο Πνευματικό Κέντρο του ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, έναντι Μητρόπολης (Αγίας Σοφίας 3), ώρα 19:00. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Κώστας Καραΐσκος, (Διευθυντής «Αντιφωνιτή Πανθρακικού Έντυπου Γνώμης») Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο για να διαδηλώσουμε, ότι εν μέσω κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας με πρόσχημα την οικονομική κρίση, η Τουρκία συνεχίζει να κατέχει το 37% της Ελληνικής Κύπρου και απειλεί στο Αιγαίο και τη Θράκη.

ΠΗΓΗ

ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - Συρία: Aυτόνομη κυβέρνηση σχημάτισαν οι Κούρδοι

Οι Κούρδοι στη βορειοανατολική Συρία ανακοίνωσαν σήμερα τον σχηματισμό μιας αυτόνομης μεταβατικής κυβέρνησης, αφού κατήγαγαν πολλές νίκες στα πεδία των μαχών εναντίον ισλαμιστικών ομάδων.
 
Οι κουρδικές περιοχές στη βόρεια Συρία διοικούνται από τοπικά συμβούλια από τα μέσα του 2012, οπότε αποχώρησαν οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις- και οι κούρδοι ηγέτες στη Συρία είχαν κάνει γνωστή την πρόθεσή τους να σχηματίσουν μια προσωρινή κυβέρνηση. 
 
Η σημερινή σχετική ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τις συνομιλίες που διεξήχθησαν στο Καμισλί, πόλη η πλειονότητα των κατοίκων της οποίας είναι Κούρδοι και αναφέρει "τον σχηματισμό μιας μεταβατικής πολιτικής κυβέρνησης για την περιοχή του Δυτικού Κουρδιστάν-Συρίας".
 
Βάσει της απόφασης αυτής η κουρδική επαρχία της Συρίας χωρίζεται σε τρεις περιοχές, η κάθε μία από τις οποίες θα έχει μια τοπική συνέλευση καθώς και εκπροσώπους στην περιφερειακή κυβέρνηση. 
 
"Οι πρώτες αρμοδιότητες της μεταβατικής κυβέρνησης θα είναι η επεξεργασία των νόμων για τη διεξαγωγή τοπικών εκλογών και η προετοιμασία γενικών εκλογών, καθώς και πολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά θέματα και θέματα ασφαλείας στην περιοχή και τη Συρία», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
 
 
Πιο πρόσφατα μάχες είχαν σημειωθεί μεταξύ κούρδων μαχητών και τζιχαντιστών, ενώ τον Οκτώβριο οι κουρδικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχό τους ένα σημαντικό σημείο ελέγχου στα σύνορα με το Ιράκ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! «Τι δουλειά έχουν 40.000 στρατιώτες στην Κύπρο;»

Καταπέλτης προς το Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν ήταν η απάντηση όχι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά μιας δημοσιογράφου από την Τουρκία η οποία φαίνεται πως έχει περισσότερα σθένος από ότι έχει όλη η διπλωματική υπηρεσία των Αθηνών…
Η απάντηση της δημοσιογράφου που ονομάζεται   Τουμάι Τουγιάν στην εφημερίδα Yeni Duzen ήταν η έξης:
«Ο κ. πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος. Σε μια χώρα που λέγεται Κύπρος, τι δουλειά έχουν 40.000 δικοί σου στρατιώτες; Γιατί η σημαία του κυματίζει σε κάθε γωνιά; Ποιος είσαι εσύ και όταν το θέμα των Βαρωσίων έρχεται στην ημερήσια διάταξη μπορείς να πεις σαν να ήταν ιδιοκτησία σου ότι ‘’εγώ δεν θα δώσω σπιθαμή γης στην Κύπρο ακόμη και για την πλήρη ένταξη’’».

Από την άλλη το ΥΠΕΞ με τα γνωστά φοβικά του σύνδρομα απέναντι στην Άγκυρα προχώρησε σε μια εντελώς «χλιαρή» και «ανούσια» δήλωση 36 λέξεων καλώντας σε «αφύπνιση τη διεθνή κοινότητα». Με τέτοιου είδους όμως δηλώσεις είναι ζήτημα εάν η διεθνής κοινότητα όχι μόνο πρόκειται να… αφυπνιστεί
Είπε ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ  Κωνσταντίνος Κούτρας,:
«Η αμφισβήτηση, από πλευράς του Τούρκου Πρωθυπουργού, της ίδιας της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να αφυπνίσει, επιτέλους, τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό. Οιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός επ' αυτού είναι περιττός».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παραλήρημα Erdoğan κατά Κυπριακής Δημοκρατίας


e
Ο Τούρκος πρωθυπουργός σε εκδήλωση στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Πολωνίας (PISM).
Έντονες αντιδράσεις, ακόμα και στο εσωτερικό της Τουρκίας, έχουν προκαλέσει οι προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdoğan σε συνέδριο στην Πολωνία, στις οποίες αμφισβητεί την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Δώστε προσοχή! Δεν την δέχθηκαν ως νότια Κύπρο. Έγινε δεκτή ως Κύπρος. Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Κύπρος . Υπάρχει η τοπική διοίκηση της νότιας Κύπρου. Επειδή, υπάρχει Βόρεια Κύπρος και μια πράσινη γραμμή υπάρχει μεταξύ τους. Ποιος είναι εκεί στην πράσινη γραμμή; Μονάδες ασφαλείας του ΟΗΕ. Απολύτως καμία χώρα εντός της ΕΕ δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζει προβλήματα ασφάλειας . Αυτό το μέρος έχει ένα τέτοιο εσωτερικό πρόβλημα», δήλωσε συγκεκριμένα και κατέληξε, υποστηρίζοντας ότι η ΕΕ δεν θα μπορούσε να το παραδεχτεί και κατ’ αυτόν η απόφαση ήταν εντελώς πολιτική. Στον πρωθυπουργό της Τουρκίας, απάντησε μέσω της εφημερίδας Yeni Düzen, η αρθρογράφος Tumay Tuğyan. Με τίτλο «Μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος», η Τ/κ δημοσιογράφος σημειώνει: «Ο κ. πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει μια χώρα που ονομάζεται Κύπρος. Σε μια χώρα που λέγεται Κύπρος τι δουλειά έχουν 40.000 δικοί σου στρατιώτες; Γιατί η σημαία του κυματίζει σε κάθε γωνιά; Ποιος είσαι εσύ και όταν το θέμα των Βαρωσίων έρχεται στην ημερήσια διάταξη μπορείς να πεις σαν να ήταν ιδιοκτησία σου ότι ‘εγώ δεν θα δώσω σπιθαμή γης στην Κύπρο ακόμη και για την πλήρη ένταξη’. Γιατί οι υπάλληλοί σας μπορούν να συμπεριφέρονται ως έπαρχοι και γιατί το ισοζύγιο του πληθυσμού γέρνει κάθε μέρα λίγο περισσότερο υπέρ του»;
«Η αμφισβήτηση, από πλευράς του Τούρκου Πρωθυπουργού, της ίδιας της ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να αφυπνίσει, επιτέλους, τη διεθνή κοινότητα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της Τουρκίας για το Κυπριακό. Οιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός επ’ αυτού είναι περιττός», ανέφερε ο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΠΗΓΗ

"ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΦΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ"! Α.Δαβάκης: "Ετοιμάζονται να μας επιτεθούν οι Τούρκοι σε νησιά και Έβρο"


Με μία δήλωση που προκάλεσε έκπληξη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν στον Έβρο και στα νησιά, αφού παρατηρείται «υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια».
Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Δαβάκης προχώρησε σε μεγαλοπρεπή κυβίστηση δείχνοντας τη σοβαρότητα του πολιτικού και μάλιστα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας. Από εκεί που οι Τούρκοι ετοιμάζονταν να μας την «πέσουν» μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν... «φίλοι μας».
Κατόπιν προφανώς αντίδρασης του υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου, που ενώ οι Τούρκοι εγείρουν θέματα μειονοτήτων, θέλουν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα, παραβιάζουν κυριαρχικά μας δικαιώματα και αξιώνουν συνδιαχείριση του Αιγαίου, αυτός σφυρίζει αδιάφορα, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου που ανέχεται την πολιτική Βενιζέλου και κάνει συνεχώς υποχωρήσεις. 
Ο κ. Δαβάκης επιχείρησε να μαζέψει τα αμάζευτα, λέγοντας από τα υπουργικά έδρανα της Βουλής για την προηγούμενη δήλωση του περί υπερσυγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια ότι, «αναφερόμουν στο παρελθόν. Σήμερα τα πράγματα στο Αιγαίο έχουν αλλάξει. Η ένταση έχει πέσει και έχουν βελτιωθεί οι διμερείς μας σχέσεις. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία εκφεύγει της ουσία των λεγομένων μου».
Έφαγε τέτοιο χαστούκι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας που τα γύρισε από την άλλη. Για ποια βελτίωση των διμερών σχέσεων μιλάει ο άνθρωπος που τυγχάνει και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας; Οι Τούρκοι στέλνουν μαχητικά τους να πετούν 150 μέτρα πάνω από ελληνικά νησιά, παραβιάζουν καθημερινά τον εθνικό εναέριο χώρο, στέλνουν πλοία τους στο Σούνιο και η Ελλάδα δεν αντιδρά καθόλου.
Οι Τούρκοι εκδίδουν NAVTEX για ασκήσεις στο Αιγαίο οι οποίες περιλαμβάνουν ελληνικά νησιά και απειλούν με έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός της ΑΟΖ, θεωρούν την υφαλοκρηπίδα της Ρόδου δική τους και προσπαθούν να εξαφανίσουν εντελώς από το χάρτη το Καστελόριζο (ανήκει στη Μεσόγειο έχουν δηλώσει).
Για ποιο παρελθόν μιλάει ο κ. Δαβάκης; Αυτά συμβαίνουν στο παρόν. Εκτός και αν ο ίδιος δεν το έχει αντιληφθεί από τον τρίτο όροφο του Πενταγώνου.
Παραδέχεται ο ίδιος πως οι Τούρκοι έχουν αυξήσει σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, ενώ ο ίδιος έχει βάλει την υπογραφή του και το ομολογεί χωρίς να ντρέπεται πώς «σε σχέση με το 2009 ο συνολικός προυπολογισμός του υπουργείου έχει μειωθεί κατά 48%, περίπου στο μισό».
Εξαιτίας της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης τα πλοία του Στόλου και τα μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας δεν έχουν ούτε καύσιμα να βάλουν, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει υπογραφεί κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα.
Η τρόικα έχει επιβάλει και η κυβέρνηση το έχει δεχθεί τη δραματική αμυντική συρρίκνωση της χώρας, ενώ τώρα ετοιμάζονται να βάλουν και «λουκέτο» στις αμυντικές βιομηχανίες.
Οι αρχικές δηλώσεις του κ. Δαβάκη είχαν ως εξής :
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας.
Επίσης, ουδείς αμφισβητεί ότι υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική, όσον αφορά παραβιάσεις, επεμβάσεις σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης από τη γείτονα, κάτι που σημαίνει ότι η χώρα μας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχει τα αντίστοιχα και ανάλογα δεδομένα, προκειμένου να μη βρεθεί ελλείπουσα προς αυτήν την πραγματικότητα.
Τούτη την πραγματικότητα, λοιπόν, διαχειριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα του αμυντικού σχεδιασμού και της νέας δομής, σταθμίζοντας την ορθή εκτίμηση της πραγματικής απειλής και την εθνική στρατηγική της χώρας».
Μάλιστα τις δηλώσεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας επικαλέστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης για να δηλώσει πώς η Τουρκία κάθε δέκα χρόνια μας δοκιμάζουν τις αντοχές μας, εννοώντας πώς ότι μία φορά κάθε δεκαετία η Άγκυρα προκαλεί τεχνητή κρίση που φέρνει την Ελλάδα και την Τουρκία στα πρόθυρα του πολέμου.
«Οι σημερινοί νέοι μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν για την πατρίδα όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες τους», είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε «Βάστα Ρόμελ! Η Ελλάδα αγωνιζόταν και στα μετόπισθεν λειτουργούσε μια 5η φάλαγγα… Ο λαός θέλει ενθάρρυνση αντι να ταΐζεται με μιζέρια… θέλει πίστη στην πατρίδα».
Προφανώς η νέα δήλωση του κ. Δαβάκη ηρέμησε και τον κ. Κακλαμάνη, αφού αυτά «συνέβαιναν στο παρελθόν»…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το σχέδιο ανατροπής του Ερντογάν δεν μπορεί πια να κρυφτεί…


Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ότι βρίσκεται το σχέδιο ανατροπής του Ερντογάν από τη θέση του επικεφαλής του ισλαμιστικού AKP και την αντικατάστασή του από κάποιον πιο… «μετριοπαθή», τουλάχιστον έτσι θα φαίνεται με βάση της ενέργειές του.
Οι φωνές που αμφισβητούν τον «σουλτάνο» της Άγκυρας πολλαπλασιάζονται και πλέον αφορούν ισχυρότατα στελέχη του κόμματος οι οποίοι θεωρούνταν ως εκ των εξ απορρήτων του πρωθυπουργού.
Αυτή τη φορά ήταν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο υπερσυντηρητικός Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Ερντογάν, παρά τα «γλυκά» λόγια που χρησιμοποίησε, με αφορμή τον χειρισμό από τον Ερντογάν του θέματος των φοιτητικών εστιών.
Ο Ερντογάν έχει ενοχληθεί από τις φοιτητικές εστίες, επειδή σε αυτές κατοικούν και άνδρες και γυναίκες, το οποίο και είπε ότι δεν είναι σωστό! Έφτασε μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε να «αποκαλύψει» ότι γείτονες σε διάφορες εστίες έχουν κάνει καταγγελίες και ζήτησε στις κατά τόπους νομαρχίες να επιληφθούν της κατάστασης.


Ο Ερντογάν, μπρος στον ισλαμικό του συντηρητισμό, δεν δίστασε να «αδειάσει» τον δικό του κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος μία μόλις μέρα πριν, διαβεβαίωνε ότι η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τέτοια θέματα! Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει καταστεί πλέον ανεξέλεγκτος και το μόνο που δεν έχει ζητήσει ακόμα, είναι να λιθοβολούνται τα ζευγάρια που τολμούν να κάνουν κάτι που προκαλεί τον συμπατριώτη τους… «Ταλιμπάν» που όμως πολλοί τον ψήφισαν…
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η συμβίωση στην Τουρκία φαινομένων σαν τον Ερντογάν (που μας κάνουν να λυπούμαστε για το ότι δεν βρίσκεται στη ζωή ο… Φρόιντ που θα είχε πολλά να γράψει για τις επιπτώσεις της σεξουαλικής καταπίεσης που έχει υποστεί – δεν υπάρχει άλλη εξήγηση – ο πρωθυπουργός της χώρας), με αποτέλεσμα να διεκδικεί πλέον το «δικαίωμα» να μπει ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα των… υπηκόων του και των προοδευτικών ανθρώπων είναι αδύνατη.
Να θυμίσουμε όμως μερικά πράγματα. Ο Μπουλέντ Αρίντς είχε συνοδέψει τον Ερντογάν στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και ήταν αυτός που είχε πάει να συναντήσει τον πανίσχυρο ιμάμη, Φετχουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος σύμφωνα με πολλούς κινεί τα νήματα στην Τουρκία από το παρασκήνιο. Πληροφορίες όμως από εξαιρετικά καλά πληροφορημένες συνήθως πηγές, αναφέρουν ότι ο Γκιουλέν ελέγχεται απολύτως από τις Ηνωμένες Πολιτείες που τον φιλοξενούν.
Και για να βοηθήσουμε λίγο τη ΜΙΤ και τον Δρ. Χακάν Φιντάν που προσπαθεί να προστατεύσει το αφεντικό του, αυτόν που τον έβγαλε δηλαδή από την αφάνεια, να του πούμε ότι εάν δεν το ξέρουν, ο υπερατλαντικός παράγοντας φαίνεται πως έχει δώσει το πράσινο φως για την ανατροπή του Ερντογάν, κατά προτίμηση με δημοκρατικά μέσα.

Στη συνωμοσία φαίνεται ότι συμμετέχουν πολλοί, όχι ότι δεν είναι και αυτοί δημοκράτες «της κακιάς ώρας…», αλλά διότι φαίνεται ότι άλλοι ισλαμιστές τύπου Αμπντουλάχ Γκιουλ (πρόεδρος) ξέρουν και στέκονται καλύτερα στη διεθνή διπλωματική σκηνή και δεν θεωρούνται τόσο «μονοκόμματοι» όπως ο υπερφίαλος, υπερόπτης και με εξαιρετικά κακό χαρακτήρα (στην ανάγκη του να δείξει πυγμή) Ερντογάν.
Κάπου εκεί εντάσσουμε εμείς… αυθαίρετα την αποστασιοποίηση ακόμα και θεωρούμενων ως πολιτικών συμμάχων του Ερντογάν. Φαίνεται, ότι ο ιμάμης Γκιουλέν, υποχείριο άλλων και ο ίδιος (σε ένα βαθμό τουλάχιστον) έχει βάλει στόχο την ανατροπή του Ερντογάν. Όσο για το ποιος θα επικρατήσει στο τέλος; Ουδείς γνωρίζει με βεβαιότητα. Το διχασμένο AKP, μια από τις δυο πτέρυγες, οι κεμαλικοί που δεν θα στενοχωριούνταν κιόλας εάν υπάρξει διχασμός των ισλαμιστών… Τα σενάρια είναι πολλά. Και τα στοιχήματα είναι παρακινδυνευμένα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον η σταθερότητα της Τουρκίας κρέμεται σε μια κλωστή, η οποία μάλιστα δεν συγκρατείται από χέρι που βρίσκεται εντός Τουρκίας…

ΠΗΓΗ

«Η έκτρωση πρέπει να είναι υποχρεωτική για 30 χρόνια» για «τον έλεγχο του πληθυσμού» λέει ομοφυλόφιλος ακτιβιστής (video)



LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι γυναίκες θα πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν έκτρωση όταν μένουν έγκυες για τα επόμενα 30 χρόνια, ως μέρος του «παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού», είπε ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Dan Savage στην αυστραλιανή τηλεόραση τη προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Savage, ο οποίος είχε αναλάβει το ‘anti-bullying’ πρόγραμμα (κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων) με τον τίτλο “It Gets Better”, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προωθήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, έκανε την ανακοίνωση αυτή όταν συμμετείχε σε ένα πάνελ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «Φεστιβάλ Επικίνδυνων Ιδεών».
Η Lisa Malouf που ήταν στο ακροατήριο, έκλεισε το πρόγραμμα, ρωτώντας, «Ποια “επικίνδυνη ιδέα”, πιστεύετε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο αν εφαρμοστεί;»

Μετά από σκέψη μιας στιγμής, ο Savage απάντησε, «Έλεγχος του πληθυσμού. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη».
«Ξέρεις, είμαι “υπέρ της επιλογής” (‘pro-choice’, δηλ. υπέρ των αμβλώσεων) και πιστεύω ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν το σώμα τους», πρόσθεσε. «Μερικές φορές σε σκοτεινές στιγμές μου, είμαι “κατά της επιλογής”. Νομίζω ότι η άμβλωση θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για περίπου 30 χρόνια».

Το κοινό ανταποκρίθηκε με ένθερμο χειροκρότημα (!) στην υπόδειξη ότι οι γυναίκες του κόσμου θα πρέπει να χάσουν τον έλεγχο της γονιμότητάς τους.




Ο Savage δεν αναφέρει πόσα παιδιά, θα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες, αν δηλαδή, μπορούν να κάνουν κάποιο.. Το καθεστώς με τον πιο αυστηρό περιορισμό του πληθυσμού στον κόσμο, η Κίνα, έχει επιβάλει την πολιτική του ενός παιδιού από το 1979 και έχει «εμποδίσει 400 εκατομμύρια γεννήσεις», σύμφωνα με την κινέζικη εφημερίδα ‘People's Daily’. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει περίπου 336 εκατομμύρια αμβλώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αναγκαστικές.

«Εκ των υστέρων, ο Savage μπορεί να προσπαθήσει να πει ότι ήταν μόνο ένα ‘αστείο’, αλλά δεν υπάρχει κανένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και φαίνεται αρκετά σοβαρός», έγραψε ο Tim Stanley στην Telegraph. Και συνεχίζει γράφοντας, ότι επειδή ο Savage μίλησε για την άμβλωση, κατά πάσα πιθανότητα θα τον υπερασπιστούν οι φανατικοί ‘pro-choicers’ (υπέρ των αμβλώσεων). Αλλά αυτό που λέει εδώ είναι ότι οι γυναίκες θα πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν έκτρωση στα παιδιά τους, έτσι ώστε να υπάρχουν λιγότερα άτομα γύρω για να ενοχλούν τον κ. Savage».

Ο Savage σε εκπομπή για την άμβλωση στο ABC, σε κάποιο σημείο, είπε στον Peter Hitchens, (δεξιά στην φωτο) τον χριστιανό συγγραφέα και αδελφό του γνωστού αθειστή Christopher Hitchens, (πέθανε το 2011- αριστερά στην φωτο) «ότι το να αναγκάζεις τις γυναίκες να γεννήσουν ενάντια στην επιθυμία τους θα τους κάνει 'ζημιά'».

Ο Hitchens απαντώντας σε ερώτηση της Malouf, είπε, «Η πιο επικίνδυνη ιδέα στην ανθρώπινη ιστορία και φιλοσοφία παραμένει η πεποίθηση ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Υιός του Θεού και αναστήθηκε από τους νεκρούς. Και αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ιδέα που θα συναντήσετε ποτέ». «Η θεότητα του Χριστού είναι τόσο επικίνδυνη, επειδή μεταβάλλει το σύνολο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τις ευθύνες μας», συνέχισε ο Hitchens.

Ο Savage έχει μια μακρά ιστορία τέτοιας επιθετικής ρητορικής. Ο ‘gay ακτιβιστής’, δήλωσε το 2011 ότι ευχόταν όλοι οι Ρεπουμπλικανοί να πεθάνουν (“f---ing dead”), ενώ είπε σε μια ομάδα χριστιανών μαθητών, ότι η Βίβλος είναι γεμάτη από bull----και άλλες χυδαιότητες.

Εκτός από τον Savage, ένα άλλο πρόσωπο με επιρροή στο Λευκό Οίκο που έχει εγκρίνει τις υποχρεωτικές αμβλώσεις ως μια άξια εθνική πολιτική, είναι ο «επιστημονικός Τσάρος» του Ομπάμα John Holdren, ο οποίος έγραψε το 1978 στο βιβλίο του “Ecoscience”, «οι νόμοι ελέγχου του πληθυσμού, ακόμη και οι νόμοι που απαιτούν την υποχρεωτική έκτρωση, θα μπορούσαν να διατηρηθούν στο πλαίσιο του υφιστάμενου Συντάγματος, αν η κρίση του πληθυσμού γίνει αρκετά σοβαρή ώστε να θέσουν σε κίνδυνο την κοινωνία».


Σχ. ΚΟ: Αυτή είναι η ‘σύγχρονη’, ‘προοδευτική’ κοινωνία μας. Η κοινωνία της αποθέωσης των "δικαιωμάτων". Βγαίνει μια φίρμα – υπερασπιστής των «δικαιωμάτων» κάποιας κοινωνικής ομάδας (που ακόμα μερικοί θεωρούν «ευπαθή») και ζητά να μην έχει δικαιώματα η πιο αδύνατη ομάδα! Τα αγέννητα παιδιά. Όχι δικαιώματα του στυλ να «μπορώ να φιλιέμαι δημόσια» ή να «παντρεύομαι» αλλά δικαίωμα να ΖΩ. Και ποιος ασχολείται; Ποιος θα γράψει κάτι; Εάν έβγαινε κάποιος δημόσια και έλεγε να εξοντώσουμε π.χ. τις λιβελούλες, θα ήταν πρώτο θέμα. Εάν ήταν δε και «συντηρητικός» θα τον είχαν στείλει στο πυρ το εξώτερον. Θυμάστε την «κακιά» Σάρα Πέιλιν που της έσερναν να εξ αμάξης οι «προοδευτικοί» γιατί κυνηγούσε τάρανδους; Μπρος σε ένα τάρανδο τι είναι εκατομμύρια παιδιά;   
    
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΒΟΥΛΗ - Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρών ψήφισαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. 294
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ... ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ...!!!!


ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...!!!
Μια πρωτοφανής πρόκληση σημειώθηκε σήμερα σε ελληνικό έδαφος από ομάδα Τούρκων με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν στο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ και να τιμήσουν την ημέρα μνήμης για τον θάνατο του (σαν σήμερα το 1938). Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους επιβάτες βρισκόταν ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, βουλευτές και δημοσιογράφοι, όλοι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν εκεί τον θάνατο του Κεμάλ μετά από πρόσκληση του «Συνδέσμου Αλληλεγγύης Δυτικής Θράκης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μιλιέτ με τίτλο «Σκάνδαλο στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη» η ομάδα αυτή των Τούρκων ακινητοποίησε το τρένο επί ελληνικού εδάφους και στις 9:05 το πρωί σήμερα, έψαλε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας (σ.σ. κάθε τέτοια ημέρα οι Τούρκοι την ώρα που πιστεύεται ότι έφυγε από τη ζωή ο Ατατούρκ κάθονται σε στάση προσοχής όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν).

Η ενέργεια αυτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κωλυσιεργία των ελληνικών αρχών με στόχο να μην είναι στην ώρα τους στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τις ελληνικές αρχές να καθυστερούν υπερβολικά για τον έλεγχο των διαβατηρίων. Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μουεζίνογλου επικοινώνησε με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τα προβλήματα, προστίθεται στο άρθρο, συνεχίστηκαν λίγη ώρα αργότερα με το τρένο να ακινητοποιείται σε άλλο σταθμό λόγω μηχανικής βλάβης.

Όταν ο Τούρκος υπουργός Υγείας, σύμφωνα με τη Μιλιέτ, είδε ότι η ώρα περνάει τότε συνέχισε το ταξίδι του οδικώς προκειμένου να προλάβει να βρεθεί στις 9:05 έξω από το σπίτι του Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι επιβάτες που συνέχισαν το ταξίδι με το τρένο «υπό ελληνικό έλεγχο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, προχώρησαν στη συνέχεια στην προκλητική αυτή πράξη. protothema.gr

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΟ "ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ" - Πρόστιμο τουλάχιστον 2500 ευρώ σε όποιον ζεστάνει το "κοκκαλάκι" του με τζάκι!


Επιβολή εξοντωτικού προστίμου, ορίζοντας ως παραβάτες οποιονδήποτε τολμήσει να ζεστάνει τα "κόκκαλά" του δίπλα σε τζάκια και ξυλόσομπες προβλέπει το "σχέδιο" αντιμετώπισης της αιθαλομίχλης. Το "σχέδιο" προβλέπει την εκ περιτροπής καύση τζακιών και ξυλόσομπας για την αντιμετώπιση της περιβαλοντικής μόλυνσης κάτι που μόνο στην "σφαίρα" της φαντασίας μπορεί να γίνει.
 
Οπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», η κοινή υπουργική απόφαση, που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των έκτακτων επεισοδίων αιθαλομίχλης, συνδέει την απαγόρευση για τα τζάκια και τις ξυλόσομπες με την εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας για την ατμοσφαιρική ρύπανση, παραπέμποντας σε ελέγχους και σε επιβολή προστίμων από κλιμάκια υπαλλήλων των Περιφερειών και από το σώμα των Επιθεωρητών και από το σώμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν φαίνεται να απασχολεί τους αρμόδιους της διυπουργικής επιτροπής και του υπουργείου Περιβάλλοντος, που προέβλεψαν τη σχετική ρύθμιση, ότι το σχετικό θεσμικό πλαίσιο είναι πολυδιάστατο και ασαφές, ενώ δεν υπάρχει στη νομοθεσία προσδιορισμένο πρόστιμο, δηλαδή «ταρίφα» για υπερβολική ρύπανση από τζάκια και ξυλόσομπες είτε παραβίαση της απαγόρευσης λειτουργίας τους.
 
Βάσει του νόμου 2947/2001, τα πρόστιμα για περιβαλλοντικές παραβάσεις, που επιβάλλει η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΠΕ) του ΥΠΕΚΑ, με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), προκύπτουν από αλγόριθμο.          
 
Ισχύουν συντελεστές, ανάλογα με το είδος και την έκταση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, ενώ η τιμή βάσης υπολογισμού του προστίμου για «μικρής έκτασης δραστηριότητες», όπως μπορεί να θεωρηθεί η ρύπανση του τζακιού, ξεκινά από το εξωπραγματικό ποσόν των 2.500 ευρώ.
 
Τα αντίστοιχα πρόστιμα, που επιβάλλουν τα κλιμάκια των Περιφερειών, για εκπομπές καυσαερίων κεντρικής θέρμανσης, επίσης δεν είναι απολύτως προσδιορισμένα, καθώς κυμαίνονται από 200 έως 1.000 ευρώ και υπολογίζονται ανάλογα με την έκταση της ρύπανσης.
 
Μην το ψάχνετε, πρόκειται περί μιας ηθελημένης ασάφειας για να βάζουν αστρονομικά πρόστιμα σε όποιον θέλουν, ακόμα και αν ανάψει ψησταριά.
 
Φυσικά τα πρόστιμα αυτά, δεν θα μπορούν να πληρωθούν, και αμέσως  θα περνούν στα ληξιπρόθεσμα χρέη, οπότε η Εφορία θα περνάει στην κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του "με το έτσι θέλω οφειλέτη". Είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού για να καταλήξουν να χρωστάνε και όσοι ακόμα κατάφεραν να είναι συνεπείς στους ληστρικούς φόρους που έχουν επιβληθεί, στην ακίνητη περιουσία με το χαράτσι , και στο φόρο εισοδήματος με το φανταστικό τεκμαρτό εισόδημα.
 
Η ουσία όμως είναι ότι επιζητούν την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, και επισπέυδουν την βιολογική εξόντωση των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι αλλά και ασθενικά παιδάκια, αφού θα τους στερήσουν την δυνατότητα να ζεσταθούν. Πετρέλαιο είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσουν να αγοράσουν, και τώρα ούτε ξύλα θα μπορούν να κάψουν. Ο χειμώνας προβλέπεται μακρύς και απελπιστικά παγερός.
 
Σημειώνουμε ότι στην Τουρκοκρατία η θέρμανση θεωρείτο ουσιαστικά τεκμήριο, αφού όσοι, ελάχιστοι, διέθεταν τζάκι και είχαν την τόλμη να το ανάβουν πλήρωναν φόρο καπνού! Όταν ο φρουρός στο φυλάκιο του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως έβλεπε κάποια καμινάδα της πόλης να καπνίζει, ενημέρωνε το φορατζή, ο οποίος έκανε κατ οίκον επίσκεψη στους έχοντες και κατέχοντες θέρμανση. Το "Δεν πληρώνω" της εποχής σήμαινε, στην καλύτερη περίπτωση, βαρύτατο πρόστιμο και, στη χειρότερη, φυλάκιση σε άθλιες συνθήκες, στη σημερινή σημαίνει φυλάκιση καταρχήν και μετά κατ'όικον περιορισμό με "βραχιολάκι" στο πόδι. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έρχεται είναι ήδη εδώ.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr