Διχάζουν τους Βρετανούς οι βιομετρικές ταυτότητες

Ανοιχτό διάλογο έχει ανοίξει στη Γηραιά Αλβιώνα το θέμα της επαναφοράς των ταυτοτήτων, οι οποίες μάλιστα θα είναι αυτή τη φορά βιομετρικές. Το σχέδιο της κυβέρνησης Μπράουν έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία κάνει λόγο για προσβολή των πολιτικών δικαιωμάτων.

Το σχέδιο, κόστους 5,9 δισ. ευρώ, προβλέπει ότι σε πρώτη φάση οι ταυτότητες θα είναι υποχρεωτικές μόνο για τους υπηκόους χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης που έρχονται στη Βρετανία για εργασία ή σπουδές και θα εκδοθούν τον Νοέμβριο. Σε διάστημα μερικών ετών, το σχέδιο θα επεκταθεί και στους Βρετανούς.

Οι ταυτότητες θα περιέχουν σε ψηφιακή μορφή προσωπικά στοιχεία του κατόχου, δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφία προσώπου. Το κόστος κάθε δελτίου ανέρχεται στα 38 ευρώ.

«Όλοι θα θέλαμε να γίνουν πιο ασφαλή τα σύνορά μας και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά η παράνομη διακίνηση ανθρώπων, το οργανωμένο έγκλημα μετανάστευσης, η παράνομη εργασία και οι απάτες με τις οικονομικές παροχές» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Τζάκι Σμιθ.

Τον Νοέμβριο του 2007, 25 εκατ. βρετανοί πολίτες έμαθαν - με δέκα ημέρες καθυστέρηση – ότι χάθηκαν κατά την μεταφορά τους μέσω ταχυδρομείου από το ένα κυβερνητικό τμήμα στο άλλο δύο ψηφιακοί δίσκοι (cd) που περιείχαν τα προσωπικά και οικονομικά τους στοιχεία.

Δύσκολα, ωστόσο, η κυβέρνηση Μπράουν μπορεί να γίνει πειστική όταν μιλά για ασφάλεια, ειδικά μετά τις πολυάριθμες περιπτώσεις απώλειας προσωπικών δεδομένων που έγιναν σε μαζική κλίμακα.

Το σχέδιο βρίσκει αντίθετα τα δύο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης: Συντηρητικοί και Φιλελεύθεροι Δημοκράτες υπόσχονται να καταργήσουν τις ταυτότητες εάν έρθουν στην εξουσία

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕΛ 6)

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ


Ο Μακαίην σκλήρηνε τη στάση του απέναντι στον Μπούς και τον Ομπάμα και χάλασε τη σούπα σωτηρίας των ΗΠΑ απο το κραχ που αντιμετωπίζουν.
Ειπώθηκε επίσης οτι μπορεί να αναβληθεί το ντιμπέητ μεταξύ των δύο υποψηφίων.
Η διεθνής πρακτική δείχνει οτι η εξαγωγή της κρίσης έξω απο τις ΗΠΑ μπορεί να γίνει μόνο με πόλεμο. Ο μόνος σοβαρός αντίπαλος δυστυχώς, είναι η Ρωσία και η Ρωσία του Πούτιν έδειξε οτι δεν σηκώνει τσαμπουκά.


Άνευ προηγουμένου η ρωσική στρατιωτική παρουσία στο Βόρειο και Νότιο Πόλο, στην Κασπία, τον Εύξεινο Πόντο, τη Βόρεια Θάλασσα, τον Ατλαντικό, την Καραιβική, την Κούβα ,την Βενεζουέλα, την Κεντρική Ασία και βέβαια τον Ειρηνικό και την Ευρώπη.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα των ΗΠΑ μας δείχνουν προς μία μόνο κατεύθυνση. Σκεφθείτε τι θα ακολουθήσει.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Αν το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας δεν κινηθεί γρήγορα, προσεκτικά και πολυδιάστατα κινδυνεύουμε με αναγνώριση των Σκοπίων απο τον ΟΗΕ με το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αφού θα γίνει προσπάθεια απο τους Σκοπιανούς να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία στην ολομέλεια με τη στήριξη των ΗΠΑ.

ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ

Η Ρωσία θα κατασκευάσει ηλεκτρομαγνητικό υπερόπλο ισχύος όσο μίας πυρηνικής μονάδας δισεκατομμυρίων watt σε μικρό μέγεθος. Δύο τέτοια συστήματα έχουν αναπτυχθεί (ένα μικρό και ένα μεγάλο) στο Αικατερινσμπουργκ. Το όπλο αυτό ονομάζεται Nika (=victory).

Μήπως το Nika προέρχεται από το Εν Τούτω Νίκα;

ANTIΦΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ CERN

Ακούστηκαν πολλά και αντιφατικά για τους πραγματικούς λόγους που έκλεισε το CERN.
Tο μόνο σίγουρο είναι οτι έκλεισε. Οι πολυπληθείς σχολιαστές αυτού του BLOG μας έδωσαν ,επειδή προφανώς απο διάφορες πηγές διάβασαν, πολλούς διαφορετικούς λόγους, ακόμη και το ότι δήθεν δεν υπήρχε αρκετή ηλεκτρική ισχύς στην περιοχή.Οι πλέον διαδεδομένες αιτιολογίες είναι τα ηλεκτρολογικά προβλήματα στις συνδέσεις των ηλεκτρομαγνητών και η απώλεια τεράστιας ποσότητας ψυκτικού υγρού.
Συμφωνα με πληροφορίες του κ. Λιακόπουλου "παρουσιάστηκαν" αναρίθμητα ηλεκτρολογικά προβλήματα στις συνδέσεις των ηλεκτρομαγνητών ενώ ψυκτικό υγρό διέρευσε σε μεγάλες ποσότητες όταν σωλήνας βρέθηκε κομμένος.
Το σίγουρο είναι οτι τα προβλήματα είναι πολλά και παρουσιάστηκαν ξαφνικά αφού οι χιλιάδες τεχνικοί και επιστήμονες που εργάζονται εκεί εδώ και 10 χρόνια δήλωναν έτοιμοι να προχωρήσουν στο πείραμα.

Πολλά ακούστηκαν για το λογότυπο του CERN. Kρίνετε μόνοι σας.
Σίγουρα κάτι θυμίζει.
666
Πολλές συμπτώσεις................................