Και αν γίνει ΤΩΡΑ ένα πραξικόπημα στην Τουρκία; (Με το απαραίτητο θερμό επεισόδιο…)

Μήπως αυτοί που έσκαψαν τον λάκκο της Συρίας, πέσουν οι ίδιοι μέσα;

 

Ομαδική παράκρουση της Τουρκικής ηγεσίας αυτη την στιγμή που καλούν για στρατιωτική επέμβαση, μονομερή κατά της Συρίας.

 

Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

 

Αυτή την στιγμή, δεκάδες χιλιάδες μισθοφόροι σουνίτες βρίσκονται υπό καθεστώς τρόμου στην Συρία, βλέποντας ότι η προβοκάτσια με τα χημικά όχι μονον δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά η Δϋση φαίνεται να παγώνει ακόμα και την “ενίσχυση” των ισλαμοφασιστών.

 

Ο όγκος αυτός ανήκει βεβαίως στον σχεδιασμό για το σουλτανάτο του Ερντογάν, ο οποίος φαίνεται πως έχει καταφέρει να δαμάσει το βαθύ στρατιωτικό κράτος της Τουρκίας με τις φυλακίσεις και την μαζική αποστρατεία. Ο Ερντογάν πανικοβλήθηκε από τα γεγονότα της Αιγύπτου, γνωρίζει όμως ότι εκεί ο στρατός ακολούθσε την λαϊκή ετυμηγορία. Ο ίδιος δεν αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα λαϊκή δυσαρέσκεια, εως ότου έφτασαν τα γεγονότα με το πάρκο Γκεζί.

 

Κατάφερε να χαλιναγωγήσει τα πλήθη, αφού ούτως ή άλλως η πλειοψηφία των Τούρκων τον στηρίζει, ενώ αρκετές μειονότητες δεν ξεχνούν όσα υπέφεραν από το “βαθύ κεμαλοναζιστικό κράτος”.

 

Όμως τώρα η φωτιά της Συρίας έχει ανάψει ένα επικίνδυνο φυτίλι, που θα μπορούσε να εμπνευσει “σταγονίδια” στο στράτευμα για μία κίνηση από αυτές για τις οποίες “φημίζεται” η Τουρκική “δημοκρατία” με πρόσφατο το παράδειγμα του Ερμπακάν που το έζησε στο πετσί του ο ίδιος ο Ερντογάν.

 

Κάπου εκεί μπαίνει στο σκηνικό και η Ελλάδα, με ενδεχόμενο “θερμό επεισόδιο” που για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες μπορεί να προέλθει και από τις δύο πλευρές.

 

1. Από το βαθύ κράτος που θα μπορούσε να σκηνοθετήσει μία ήττα στο Αιγαίο για να γκρεμίσει τον Ερντογάν καταλογίζοντας του αποδυνάμωση του Τουρκικού στρατού που οδήγησε σε ήττα από τους “γκιαούρηδες”. Με συνέπεια την καθαίρεση του και την διάλυση του καθεστώτος υπό το πρίσμα της “εθνικής” ατίμωσης.

 

2. Από τον ίδιον τον Ερντογάν, σε περίπτωση που αντιληφθεί την οποιαδήποτε κίνηση, ουτως ώστε να συσπειρώσει λαό και στρατό απέναντι στον “Ελληνικό κίνδυνο”, ακυρώνοντας τα σχέδια πραξικοπήματος εις βάρος του.

 

Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν, η Τουρκία θα κινδυνεύσει άμεσα με διαμελισμό. Η κίνηση του στρατού, μπορεί να συσπειρώσει μέρος του λαού δίπλα στους κεμαλοναζί, ο αστάθμητος παράγοντας όμως των οπλισμένων σουνιτών που θα αποχωρήσουν από την Συρία, θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί για να στηρίξει τον Ερντογάν απέναντι στον στρατό, σε συνθήκες πραγματικού πολέμου εντός της Τουρκίας. Η “Ευρωπαϊκή” Τουρκία μπορεί να μην έπεφτε στις φλόγες του πολέμου, θα υπήρχε απλώς χάος επιπέδου failed state, αλλά στα νοτια και ανατολικά σύνορα θα γινόταν πραγματικό ολοκαύτωμα.

 

Στρατός εναντίον ανταρτών (σουνιτών) που θα επέστρεφαν από την Συρία για να υπερασπίσουν τον Σουλτάνο και βέβαια να διαφύγουν από την οργή των Σύριων.

 

Οι Κούρδοι με προμετωπίδα τους μαχητές του PKK και του YPG θα συγκρούονταν με τους δύο για την ασφάλεια του Κουρδικού πληθυσμού, βρίσκοντας μοναδική ευκαιρία για την αυτονομία τους, στο αλληλοσπαραγμό του τούρκου δυνάστη. Από κοντά και οι Κούρδοι του Ιράκ, που όλο αυτό το διάστημα ενισχύουν αφανώς τον πόλεμο της Ιρακινής κυβέρνησης κατά των Σουνιτών που δρουν στην Συρία.

 

Οι Σιίτες του Ιράν και του Ιράκ, σε συνεργασία με την Χεζμπολά, θα είχαν συμφέρον να χώσουν το μαχαίρι στα σωθικά του σουλτανάτου ώστε να σπρώξουν την επέκταση του Κουρδιστάν αποσυμφορώντας τα εδάφη τους.

 

Η Τουρκία θα έχει “ασφαλή ζώνη” μόνον τα σύνορα με την Ελλάδα, αφού η Ρωσία έχει ισχυρά συμφέροντα στο Σιιτικό στοιχείο και την Συρία, στηρίζοντας τις όποιες επιδιώξεις τους. Η Αρμενία από την άλλη, δεν ξεχνά και θα εκμεταλλευθεί την κατάσταση όπως μπορεί.

 

Το Ισραήλ, όπως είναι λογικό θα ήθελε την ένταση να μεταφερθεί στα βόρεια, δεν θα δώσει στήριξη όμως στον τουρκικό στρατό λόγω των “υποχρεώσεων” που έχει απέναντι στην Σαουδική Αραβία, η οποία θα στηρίξει τον Ερντογάν με όποιον τρόπο μπορεί.

 

Η Τουρκία είναι ένα βήμα πριν από την κόλαση που η ίδια ετοίμαζε για την Συρία. Η Ελλάδα παραμένει απλός παρατηρητής, που πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως σάκος του μποξ από ενδεχόμενη προβοκάτσια του Ερντογάν. Η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να γλιτώσει το σουλτανάτο, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά επίφοβή. Η Ελλάδα λόγω της φιλοτουρκικής πολιτικής της απέναντι σε παραδοσιακούς συμμάχους, δεν έχει πλέον “φίλους” στην περιοχή, πέραν μόνο της “φίλης και συμμάχου” Τουρκίας.

 

Αυτά τα σενάρια βέβαια προϋποθέτουν την δύναμη του Τουρκικού στρατού να σηκώσει κεφάλι, γεγονός που αμφισβητείται από την μεγαλύτερη μερίδα των αναλυτών.

 

 ΠΗΓΗ

«Σοκ και δέος» στην Τουρκία από τις εξελίξεις στη Συρία…

Κατεπείγουσα σύγκληση των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης με τους στρατιωτικούς και τη MIT βρίσκεται σε εξέλιξη στην Άγκυρα, καθώς η τουρκική ηγεσία δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία της για τις εξελίξεις. Μετά και την αποδοχή από την πλευρά της Συρίας της ρωσικής πρότασης για την καταστροφή του χημικού της οπλοστασίου, το – έστω περιορισμένο – στρατιωτικό πλήγμα που αναμενόταν στην Τουρκία, μοιάζει πολύ απομακρυσμένο…
Οι εξελίξεις όμως που θα εξεταστούν αφορούν και φλέγοντα ζητήματα που συνδέονται με αυτό της Συρίας και δεν είναι άλλο από το Κουρδικό… Το PKK ανακοίνωσε και επίσημα ότι σταμάτησε την αποχώρηση των μαχητών της από το τουρκικό έδαφος, με αποτέλεσμα η τουρκική ηγεσία που δείχνει να μη γνωρίζει εάν πρέπει να προχωρήσει τη διαδικασία της ειρηνικής επίλυσης του Κουρδικού, βρίσκεται απόλυτα «βραχυκυκλωμένη».

Εάν κανείς επιχειρήσει να προσεγγίσει το θέμα πιο συστηματικά, θα μπορούσε να ισχυριστεί, ότι η ειρηνική επίλυση του Κουρδικού στην Τουρκία, συνδεόταν με την προοπτική τριχοτόμησης της Συρίας! Από τη στιγμή που αυτή η προοπτική προς το παρόν απομακρύνεται, η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει την κουρδική οργή που θα μπορούσε να πάρει ευρύτερες διαστάσεις από την επανέναρξη του αντάρτικου στο νοτιοανατολικό τμήμα της…
Υπενθυμίζεται, ότι οι Κούρδοι της Συρίας (κυρίως οι του PYD, που διάκειται θετικά απέναντι στο PKK) έχουν κατηγορήσει την Τουρκία για στήριξη των ισλαμιστών της Αλ Νούσρα που επεδίωκαν να πάρουν τον έλεγχο των κουρδικών περιοχών στη Συρία.
Δεδομένου του ότι εκπαιδεύτηκαν στο Βόρειο Ιράκ, άρα στην παρούσα συγκυρία ο κουρδικός παράγοντας επιδεικνύει ένα επίπεδο ενότητας, θα μπορούσε τόσο να ανοίξει και δεύτερο «ασύμμετρο» μέτωπο στην Τουρκία, όσο και να ανατραπούν οι σχεδιασμοί «κηδεμόνευσης» του κουρδικού στοιχείου μέσω της ενεργειακής συνεργασίας…
Εν ολίγοις, η αμηχανία της τουρκικής ηγεσίας είναι κατανοητή, ενώ οι εξελίξεις που θα μπορούσαν να προκύψουν εάν δεν επιλέξουν ανάμεσα σε εξ ορισμού κακές λύσεις, είναι δυνητικά ακόμα χειρότερες… Παρεμπιπτόντως, δεν συγκαλείται το Συμβούλιο Ασφάλειας, άρα δεν συμμετέχει προεδρεύοντας ο πολιτικός αντίπαλος του Ερντογάν, ο πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ…

ΠΗΓΗ

Χρήση δακρυγόνων στην Κωνσταντινούπολη κατά διαδηλωτών

Η τουρκική αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές οι οποίοι έκαναν πορεία στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους μετά το θάνατο ενός διαδηλωτή στη νότια επαρχία Χατάι νωρίτερα σήμερα, είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Δεκάδες άνδρες μονάδων αντιμετώπισης ταραχών της τουρκικής αστυνομίας, με την υποστήριξη αντλιών νερού, προήλασαν στον πεζόδρομο Ιστικλάλ, εκτοξεύοντας δακρυγόνα στα κάθετα στενά, ενώ οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να διαφύγουν αφού η αστυνομία απέκλεισε την είσοδο στην πλατεία Ταξίμ.

Καθώς άρχιζε η επέμβαση της αστυνομίας ο πεζόδρομος, ένας από τους πιο εμπορικούς της Κωνσταντινούπολης, φωτίστηκε από τις λάμψεις πυροτεχνημάτων τα οποία εκτόξευσαν ορισμένοι μασκοφόροι διαδηλωτές εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο Αχμέτ Ατακάν, 22 ετών, πέθανε στην Αντάκια (Αντιόχεια) κατά την διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της αστυνομικής καταστολής. Τα αίτια του θανάτου του αμφισβητούνται.

Ο θάνατός του πυροδότησε νέες εκκλήσεις σε μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Τουρκία. Οι αντικυβερνητικές κινητοποιήσεις έχουν αποκλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα σε σύγκριση με το καλοκαίρι, αλλά σποραδικά επαναλαμβάνονται στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Χατάι, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή:www.capital.gr

Εκπομπή στο Russia Today για τους Δίδυμους Πύργους μιλάει για την ‘Επιχείρηση Gladio’ και ότι το κτύπημα είχε σχεδιαστεί από "μέσα" (inside job) - (video)


Σημειώνεται ότι το Russia Today είναι κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο στη Ρωσία. 550 εκατομμύρια άνθρωποι σε πάνω από 100 χώρες παρακολουθούν το πρόγραμμά του. Το 2011 ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές ξένο ειδησεογραφικό κανάλι στις ΗΠΑ μετά το BBC.



Δείτε το βίντεο:




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΚΟ):



RT : Το όνομά μου είναι Daniel Bushell. Ανώτατοι αξιωματούχοι λένε ότι ο Λευκός Οίκος είναι πίσω από την τρομοκρατία του λαού τους, και νέα στοιχεία για την 11/9 καταφθάνουν.



Εκφωνητής.



Διαρροές από συνομιλίες πληροφοριοδοτών των ΗΠΑ με τον επικεφαλής της Αλ - Κάιντα.



Το World Trade 7 εμφανίζεται στην Times Square .



Και ο πατέρας ενός θύματος των Δίδυμων Πύργων μας λέει ότι δέχεται επίθεση από τα mainstream μέσα ενημέρωσης .



RT : Δεκαετίες τρόμου εναντίον του ίδιου τους του λαού, με κατηγορίες για "εξτρεμιστές", έχουν πράγματι χρηματοδοτηθεί και σχεδιαστεί από τον Λευκό Οίκο, επιβεβαιώνουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και της CIA. Η εκστρατεία γνωστή ως ‘Gladio’ ονομάζεται από τον πρώην επικεφαλής της CIA Bill Colby ως «μεγάλη επιχείρηση».



Σε ένορκη μαρτυρία ένας από τους συνωμότες ομολόγησε : «Θα πρέπει να επιτεθείς σε αμάχους, άντρες, γυναίκες, παιδιά μακριά από κάθε πολιτικό παιχνίδι, έτσι ώστε οι αρχές να φέρουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης".



Δρ Daniele Ganser, συγγραφέα του ‘Οι Κρυφοί Στρατοί του ΝΑΤΟ’ (‘NATO's Secret Armies’), σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σου. Έτσι, τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν το αναφέρουν αυτό, αλλά είναι πλέον στο αρχείο και έχει καταγραφεί επισήμως ότι δεκαετίες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του λαού τους στην πραγματικότητα έχουν οργανωθεί από την CIA και τον Λευκό Οίκο .



Δρ Daniele Ganser: Επιχείρηση Northwoods με στοιχεία της Επιχείρησης Gladio, έχουμε τα διαθέσιμα στοιχεία σήμερα. Και τότε οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι αυτό υπάρχει, αλλά εξακολουθούν να έχουν μια δυσκολία ψυχολογικά, στο να το πιστέψουν, επειδή είναι άσχημα νέα. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι η τρομοκρατία μπορεί να κατευθυνθεί προκειμένου να οδηγηθούν οι άνθρωποι σαν τα πρόβατα. Και αν σας πούνε ότι είστε πρόβατα, που σημαίνει ότι οδηγείστε από την ψευδή σημαία της τρομοκρατίας, αυτό είναι πραγματικά κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε .



RT : Συνεχώς βρίσκουμε αυτόν τον όρο «στρατηγική της έντασης» από τον Λευκό Οίκο. Τι σημαίνει αυτό;



Ganser : Στρατηγική της έντασης σημαίνει στην πραγματικότητα να ανατινάζεις μια βόμβα και να λες ότι ο εχθρός σου το έκανε. Αυτό που έχουμε είναι η απόδειξη ότι αυτή η στρατηγική της έντασης συνεχίζεται και δεν έχει τελειώσει .



RT : "Μεγαλύτερο από το Watergate", αποκάλεσε ο Dennis Saccher του FBI την Θωράκιση της Αλ - Κάιντα από τις ΗΠΑ μέχρι το 2001, και το Veterans Today αναφέρει ότι είναι ακόμα εν εξελίξει .



Ο πληροφοριοδότης του FBI Sibel Edmonds αποκάλυψε τις "αμέτρητες τακτικές συναντήσεις" που έγιναν μεταξύ των αντιπροσώπων των ΗΠΑ και του υπαρχηγού του Μπιν Λάντεν, τώρα επικεφαλής της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ - Ζαουάχρι, που φτάνουν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2001.



Ιούλιος 2001: πράκτορες του FBI που πλησιάζουν τους συνωμότες της 9/11 αποδεσμεύονται από την υπόθεση και απειλούνται με διώξεις .



Στη συνέχεια, όταν αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον Mohammed Khalifa, που συνδέεται άμεσα με τον πιο καταζητούμενο τρομοκράτη της Αμερικής, τον Ραμζί Γιουσέφ, ο ίδιος ο υπουργός παρεμβαίνει και ο Khalifa αμέσως απελαύνεται για τη Σαουδική Αραβία και απελευθερώνεται.



Ο Δρ Kevin Barrett είναι ο συγγραφέας του ‘Questioning the War on Terror’ (‘Αμφισβητώντας τον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας’), χαίρομαι που σας μιλώ. Έχουμε πραγματικά ηγέτες που παραδέχονται ότι αυτοί οι τρομοκράτες είναι απλά εργαλεία.



Δρ Kevin Barrett : Και αυτό είναι η Αλ Κάιντα. Είναι το πόδι της γάτας για τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Και το έχουμε ακούσει αυτό από τον κορυφαίο πολιτικό σχολιαστή του αραβικού κόσμου, Mohamed Heikal, ο οποίος μας είπε αμέσως μετά την 11/9 ότι η επίσημη ιστορία της 9/ 11 είναι γελοία. Είπε ότι όταν ήταν στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης στην Ευρώπη ήταν αυτός που ήταν υπεύθυνος ουσιαστικά για την διείσδυση και την πραγματική λειτουργία της λεγόμενης Αλ - Κάιντα. Είπε ότι η Αλ Κάιντα είναι γεμάτη από ανθρώπους από τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και φυσικά από τις αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από μόνη της.



Ο Βρετανός λόγιος Nafeez Ahmed, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο σχετικά με την τρομοκρατία, μιλά για ένα περιστατικό που συνέβη στην Τουρκία - πιστεύω ότι ήταν λίγο πριν από την 11/9. ένας φερόμενος ανώτερος διοικητής της Αλ - Κάιντα συνελήφθη στην Τουρκία και οι φρουροί της φυλακής που ήταν μουσουλμάνοι παρατήρησαν ότι δεν προσευχόταν, ζητούσε να φάει χοιρινό κρέας και του είπαν : «Νομίζαμε ότι είσαι ένας φανατικός μουσουλμάνος» και αφού κάπως γέλασε είπε, «Όχι, όλα αυτά είναι απλώς μια στρατηγική έντασης».



RT : Κορυφαίοι φυσικοί, πιλότοι, μηχανικοί του κόσμου ενώνονται με οικογένειες των θυμάτων της 11/9 προκειμένου να παρακάμψουν τον τοίχο της σιωπής που έχουν στήσει τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Τεράστιες πινακίδες στην πλατεία Times Square και σε όλες τις πολιτείες μιλάνε για το γεγονός που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν, ότι ένας τρίτος γιγάντιος πύργος στις 11/9 δεν είχε χτυπήσει από κάποιο αεροπλάνο, αλλά με κάποιο τρόπο κατέρρευσε με ελεύθερη πτώση .



Στις 5:20 μ.μ. το κτίριο 7 του World Trade ξαφνικά, όμορφα και συμμετρικά απλά δίπλωσε σαν τηγανίτα.





Roland Angle P.E., πολιτικός μηχανικός : Πρόκειται για απλή φυσική λυκείου.



Jonathan Smolens : Ένα κτίριο δεν μπορεί να κάνει μια ελεύθερη πτώση με 40.000 τόνους δομικού χάλυβα και του διαρθρωτικού του συστήματος, χωρίς να έχει ανατιναχτεί.



RT : Η εκδοχή της κυβέρνησης είναι ότι πυρκαγιές στα γραφεία έκανε όλες τις 84 ατσάλινες κολώνες να σπάσουν την ίδια στιγμή, αλλά υπάρχουν και άλλες εκδοχές.



Ο Jon Cole, ανάμεσα σε χιλιάδες από τους κορυφαίους ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες αρχιτέκτονες και μηχανικούς για την ‘9/11 Truth’. Xαίρομαι που σας μιλάω. Έτσι λοιπόν, ποιος το έκανε ;



Jon Cole, αρχιτέκτονες και μηχανικοί της 9/11 Truth : Αυτός  που δεν το έκανε είναι οι 19 αεροπειρατές που φέρεται να πέταξαν τα αεροπλάνα. Είναι αδύνατο να λιώσει ο χάλυβας από τις πυρκαγιές σε γραφεία, ή από τα καύσιμα των τζετ, ή με το να καταρρεύσει το ίδιο. Είναι μια φυσική αδυναμία. Δεν μπορεί να αναπαραχθεί πειραματικά. Αψηφά τους νόμους της φυσικής .



Αν βάλεις στην άκρη την πολιτική σου, αν αναιρέσεις τις πεποιθήσεις και τη θρησκεία σου και χρησιμοποιήσεις την επιστημονική μέθοδο, το World Trade Center 7 είναι βασικά μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση, όταν ένα κτίριο πέφτει ελεύθερα και σωριάζεται κατ’ ευθείαν στο δικό του αποτύπωμα.



Είναι η μόνη εξήγηση που εξηγεί όλα τα στοιχεία : ο νανο - θερμίτης, τα μικροσφαιρίδια από σίδηρο, οι υψηλές θερμοκρασίες που βρέθηκαν εκεί, η ελεύθερη πτώση, η ομοιόμορφη επιτάχυνση των πύργων, όταν εκείνοι έπεσαν κάτω δεν υπήρχε καμία επίπτωση ή τράνταγμα όταν χτύπησε το άθικτο παρακάτω. Επειδή δεν υπήρχε τράνταγμα, κάτι φύσηξε αυτούς τους πύργους επιτρέποντας την ομοιόμορφη επιτάχυνση προς τα κάτω .



Το μόνο πράγμα που μοιάζει να έχει λογική, από επιστημονική άποψη, είναι ότι οι πύργοι ανατινάχτηκαν.



RT : Ο Jon έκανε μια παρωδία των mainstream ιστοσελίδων NatGeo και PopMechanics, που έχουν προσπαθήσει απελπισμένα, για παράδειγμα, να δείξουν ότι 175 λίβρες στρατιωτικού νανο - θερμίτη δεν θα μπορούσαν να διασπάσουν τις κολώνες. Ο Jon έκανε, με μόλις 1 λίβρα.



Η διάσημη βιβλιοθηκάριος και ερευνήτρια Elizabeth Woodworth έχει έρθει για να βοηθήσει στο σχηματισμό του πάνελ ‘Consensus 911’, επιβεβαιώνοντας ότι χρησιμοποιεί «βέλτιστες πρακτικές» με την πιο αυστηρή αξιολόγηση από συναδέλφους. Ευχαριστώ πολύ που είστε μαζί μας. Υπάρχει αυτή η εξαιρετικά υψηλή συναίνεση μεταξύ των εμπειρογνωμόνων ότι η εκδοχή της κυβέρνησης δεν μπορεί να είναι σωστή.



Elizabeth Woodworth : Έχουμε μερικούς από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες μαζί μας, οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, και ναι, αυτά τα επιστημονικά περιοδικά υπάρχουν, όπως το ‘Heritage Study’, αλλά ποτέ δεν καλύπτονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Αν ο κόσμος ήξερε για την έρευνα, θα το έβρισκαν συναρπαστικό. Ο Δρ Γκρίφιν δήλωσε ότι δεν έχει ακούσει κάποιον που είδε τις αποδείξεις, να άλλαξε γνώμη και μετά να ξανά άλλαξε.



RT : Η ομάδα έχει κάνει ήδη την κυβέρνηση να αλλάξει την ιστορία της και να παραδέχεται την ελεύθερη πτώση του κτιρίου 7.



Woodworth : Αυτό είναι αλήθεια, ο David Chandler είναι ένας εξαιρετικός model maker. Ο Chandler είναι στον πάνελ και επινόησε ένα μοντέλο για να αποδείξει ότι οι  πάνω όροφοι έπεσαν χωρίς αντίσταση. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος που μπορεί να συμβεί αυτό και αυτό είναι ότι οι 84 κολώνες κόπηκαν κατά την ίδια στιγμή.



RT : Ο Dr Graeme McQueen είχε πρόσβαση στα αρχεία της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης από εκείνη την ημέρα. Χαίρομαι που είστε μαζί μας. Ποτέ δεν μεταδόθηκαν από τα mainstream μέσα ενημέρωσης, αλλά πάνω από 100 μάρτυρες έχουν αναφέρει τα εκρηκτικά που έριξαν κάτω τους Δίδυμους Πύργους .



Ο Δρ Graeme McQueen , Ερευνητής αυτοπτών μαρτύρων : Εδώ ήταν οι περίπου 10.000 σελίδες του εξαιρετικά πλούσιου υλικού αυτοπτών μαρτύρων και ανακάλυψα ότι υπήρχαν 118 άτομα που σαφώς αντιλήφθηκαν εκρήξεις .



Ξέρετε, έχουμε πυροσβέστες που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της μεγάλης αύξησης των πυρκαγιών, που έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν εκρήξεις καπνού και λέβητες, και όμως χρησιμοποιούν τις λέξεις βόμβες. Δεν ταυτίζονται με τα πράγματα που θα περίμενε κανείς.



RT : Ο Bob McIlvane ήθελε απαντήσεις γιατί ο θανάσιμος τραυματισμός του γιου του Μπόμπι που βρέθηκε στο Βόρειο Πύργο, συνάδει όχι με μπάλες από φωτιά, αλλά εκρηκτικά.



Ωστόσο, η mainstream παρουσιάστρια Rachel Maddow πρόσφατα έγραψε σαρκαστικά ότι όχι μόνο είναι θεωρητικός συνωμοσίας που κάνει ερωτήσεις, αλλά και προσπάθησε να τον συνδέσει με τη βία και την Αλ - Κάιντα. (KO: Η Maddow είναι γνωστή ομοφυλόφιλη λίμπεραλ τηλε-παρουσιάστρια με εβραϊκή καταγωγή).



Rachel Maddow, στο ‘The Rachel Maddow Show’: Όλες αυτές οι ειδεχθείς συνωμοσίες για κυβερνητικά σχέδια, να σκοτωμούς, και συνωμοσίες και συγκάλυψη της πραγματικής αλήθειας, θέλω να πω αυτά τα πράγματα είναι τόσο γελοία, όσο και επικίνδυνα.



RT : Ο πατέρας του Μπόμπι μας ενώνει ... Πώς αισθάνεσαι πρώτα να χάνεις το γιο σου, και τώρα να παρουσιάζεσαι κακός;



Bob McIlvane : Ο γιος μου πέθανε, πέθανε από μια έκρηξη. Μπορώ να το αποδείξω ότι πέρα από κάθε αμφιβολία. Αν ήμουν σε μια δικαστική αίθουσα μια κριτική επιτροπή δεν θα μπορούσε να μην το δεχθεί ως απόδειξη. Έτσι, έχουμε πρόβλημα - όταν λέω, "Λοιπόν, αυτό είναι μια δουλειά από μέσα, ο γιος μου πέθανε από μια εσωτερική δουλειά, από κάποιον που έβαλε βόμβες."



Θα ήθελα να την κάθιζα σε αυτή την αίθουσα και να της έλεγα αυτό που μόλις είπα σε σένα, και τότε θα της έλεγα " Μ****η  τώρα θα με πεις συνωμοσιολόγο".



Δείχνει πόσο απαίσια είναι τα media μας. Δεν θέλω να την πω μ***η, αλλά είναι μια τσ***α των media. Βγάζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια και να της λένε τι να πει.



Μια δημοσιογράφος από την περιοχή της Φιλαδέλφειας μου είπε, "Ξέρεις Bob, ως δημοσιογράφος, είμαι το πρόβλημα, γιατί θα χάσουμε τις δουλειές μας . Αν δεχτώ λίγα από όσα είπες, ο εκδότης θα το συντρίψει. Γι’ αυτό σου λέω τώρα δεν μπορώ να παρουσιάσω την ιστορία σου."



Οι ιδιοκτήτες των media δεν θα το επέτρεπαν.



Ο τύπος δεν θα το κάλυπτε, έτσι απλά, διότι θα έβαζε μια μικρή αμφιβολία στο μυαλό των ανθρώπων.



RT : Ποιος φταίει για όλα αυτά ;



McIlvane : Φταίνε και ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή απλά θέλουν να πιστεύουν ότι είμαστε καλοί άνθρωποι, είμαστε μια εξαιρετική χώρα, αλλά αυτό που οι κυβερνήσεις κάνουν, είναι πολύ μακιαβελικό. Τώρα έχουμε ένα ατελείωτο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας .



Ξέρω τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι στο Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, επειδή όλοι χάνουν παιδιά. Και αυτό συμβαίνει παντού – χάνουν μέλη της οικογένειας. Είναι σκέτη κόλαση .



Έτσι, αυτό είναι όλο Daniel.



RT : Αύριο το Κογκρέσο ψηφίζει για τον βομβαρδισμό της Συρίας, το τελευταίο πόλεμο της εποχής μετά την 9/11 .



Οι ΗΠΑ θα είναι πλέον επίσημα η Πολεμική Αεροπορία της Αλ Κάιντα, σημειώνει ο πρώην γερουσιαστής Kucinich .



Αλλά η Αμερική δεν αντέχει άλλο. Εννέα στους δέκα αντιτίθενται σε αυτήν την εισβολή, η λιγότερο δημοφιλής στην ιστορία.



Όσον αφορά την 11/9 , ένα τεράστιο 84 τοις εκατό Αμερικανών λένε τώρα ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα.



Έχουμε τώρα ντοκουμέντα τεκμηριωμένα, ότι η αμερικάνικη κυβέρνηση προετοιμάστηκε να διαπράξει τα υπέρτατα εγκλήματα κατά του λαού της.



Ακριβώς αυτό που συνέβη στις 11/9 μπορεί να υποστηριχθεί τόσο από τους λεγόμενους «θεωρητικούς συνωμοσίας» όσο και τις αρχές. Αυτό που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι στις 11 Σεπτεμβρίου, ο κόσμος θα ενωθεί για να θρηνήσουν τους σχεδόν 3.000 αθώους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους .



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΟΙ “ΚΟΝΔΟΡΕΣ” ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ: Ετοιμάζουν “τρομοκρατικό” χτύπημα “συντονισμένο” με τις κινητοποιήσεις του κόσμου. Όπως Marfin.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/marfin15.jpg?w=300&h=225
Για άλλη μία φορά τα φασιστικά μαντρόσκυλα της εξουσίας, ισλαμοπράκτορες παρέα με ντόπια κορόιδα (στην καλύτερη) ή τελειωμένους κοκάκηδες που έβαλαν κόκκινη προβιά για να καλύψουν τα νταραβέρια τους, ετοιμάζονται να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Τα μαντρόσκυλα του ΔΝΤ και των τοκογλύφων δεν έδρασαν μόνο στην “Αραβική άνοιξη” ή στην Συρία. Υπήρξαν όπου έμπαινε το ταμείο, για να διαλύσουν τις μαζικές κινητοποιήσεις του κόσμου και να εξασφαλίσουν το καθεστώς τρόμου που θα κρατήσει τον κόσμο στα σπίτια του.

Στο Ολυμπία το έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια: Τι σημαίνει “Κόνδορες” και ποιά η δράση τους (φωτό).

Το είδαμε στην Αργεντινή με τους Κόνδορες.

Το είδαμε τον Δεκέμβρη του ’08 όπου σκοτεινά καθάρματα έβαζαν παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες για να δημιουργήσουν το Failed State. Με την συγχορδία προδοτικών πολιτικών καθαρμάτων που επεδίωκαν την “στρατιωτική επέμβαση” ώστε να σιγουρέψουν το χάος.

Το είδαμε με στα επεισόδια με το περιβόητο κοράνι του πρεζέμπορα – συμμορίτη, τον Μάη του ’09, όλως τυχαίως μαζί με την διαπραγμάτευση των κρατικών ομολόγων.

Το είδαμε την ημέρα παράδοσης της χώρας, με την σφαγή στην Marfin. Για να δαιμονοποιηθεί και να σπάσει η παλλαϊκή αντίσταση.

Το είδαμε με τους μαχαιροβγάλτες στις κινητοποιήσεις των “Αγανακτισμένων”, που έφταναν με κάθε πορεία των εργατοπατέρων του θεσμικού παρακράτους για να σώσουν τον Παπανδρέου.

Τώρα ξανάρχονται. Δείτε τι προβλέπει η Καθημερινή (άρθρο από το Skai.gr)

Το ενδεχόμενο ενός «θερμού» φθινοπώρου ανησυχεί την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Εκφράζονται συγκεκριμένα φόβοι για πρόκληση γενικευμένων επεισοδίων με αφορμή δυναμικές κινητοποιήσεις εργαζομένων, ενώ πιθανό θεωρεί η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και το ενδεχόμενο ενός ισχυρού τρομοκρατικού χτυπήματος.

Εμπειροι αξιωματικοί των υπηρεσιών Ασφαλείας επισημαίνουν ότι «το ζεύγος του “Επαναστατικού Αγώνα”, Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα, εξακολουθεί να αγνοείται, ενώ τα μέλη της “Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών” έχουν στην κατοχή τους ένα ρουκετοβόλο RPG, το οποίο δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν στην επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας».
Στα παραπάνω προστέθηκε η ανάφλεξη (το βράδυ της περασμένης Κυριακής) παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», Δημήτρη Μόκα, στον Χολαργό. Παρότι η αποστολή του δέματος-βόμβας χαρακτηρίζεται «χαμηλής κλίμακας» ενέργεια, αποκαλύπτει στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής ότι συγκροτήθηκε νέος επιχειρησιακός βραχίονας της οργάνωσης («Συνωμοσία») λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις συλλήψεις δύο 30χρονων στη Θεσσαλονίκη για την αποστολή παγιδευμένου φακέλου στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Δημήτρη Χωριανόπουλο. «Το πρόσφατο περιστατικό αποκαλύπτει ότι υπάρχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αντάρτικου πόλης και τα οποία βρίσκονται έξω από τον κύκλο επιτήρησης της Αντιτρομοκρατικής», σχολίασε μιλώντας στην «Κ» έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Η αποστολή φακέλου-βόμβας στον κ. Μόκα, ωστόσο, αποκάλυψε κάτι ακόμα, ιδιαίτερα ανησυχητικό: σοβαρή δυσλειτουργία στη φύλαξη «ευαίσθητων» στόχων.
Και αυτό, διότι, όπως παρατήρησε μιλώντας στην «Κ» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., κανείς από τους αστυνομικούς της προσωπικής φρουράς του ειδικού εφέτη ανακριτή (που κατά πληροφορίες υπερβαίνουν τους επτά) δεν αντελήφθη τις κινήσεις των τρομοκρατών, που στην προκήρυξή τους γράφουν ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του κ. Μόκα έως ότου εντοπίσουν την ακριβή διεύθυνση κατοικίας του! «Παρακολουθήσαμε τον στόχο, εντοπίσαμε το σπίτι του και επιλέξαμε την αποστολή δέματος εκεί», αναφέρει το κείμενο της προκήρυξης που υπογράφει η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και αναρτήθηκε προ ημερών στο Indymedia.
Στο σταυρόλεξο που καλείται να λύσει η ΕΛ.ΑΣ. προστίθεται τις τελευταίες ημέρες και η κρίση στη Συρία. Κι αυτό, διότι όπως αποκαλύπτουν στην «Κ» πηγές της ΓΑΔΑ και της Κρατικής Ασφάλειας, σημαντική αστυνομική δύναμη διατίθεται για τη φύλαξη στόχων κυρίως αμερικανικών, γαλλικών και ισραηλινών συμφερόντων.
Στο μεταξύ, αστάθμητο παράγοντα για την ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί το ενδεχόμενο δυναμικών κινητοποιήσεων εργαζομένων το αμέσως επόμενο διάστημα. Κι αυτό, διότι εκφράζονται φόβοι πρόκλησης γενικευμένων επεισοδίων κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Ανησυχία ενδεικτικά προκαλούν οι πρόσφατες εξελίξεις σε ΕΑΒ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, ενώ ανώτατος αξιωματικός σχολίασε στην «Κ» ότι «ακόμα μία παράμετρο αποτελεί το τι στάση θα κρατήσουν στο εξής οι δημοτικοί αστυνομικοί. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε όμως τι μπορεί να επακολουθήσει».
Η ίδια πηγή παρατήρησε ότι στη διάρκεια της εβδομάδας σχολικοί φύλακες αποπειράθηκαν να κάνουν κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη αλλά εγκλωβίστηκαν στον 1ο όροφο του κτιρίου από διμοιρία που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και πήρε εντολή να μεταβεί άμεσα στο σημείο

ΠΗΓΗ