TI EINAI BIA


Λάβαμε από τον αγαπητό Μ.Τ. :

Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να 
δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να 
μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί 
ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο 
γραφείο του αφεντικού σου» 

«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις 
ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε 
προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω 
από τα σαράντα» 

«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν 
τα πας στην θάλασσα γιατί η 
βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να 
κάνεις περικοπές» 

«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ 
για μετά από δύο μήνες και όταν 
πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών» 

«Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις 
μόνος στο σπίτι μετά τις 9» 

«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις 
υποστεί του κόσμου τις 
μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα 
για να μπεις σε μια σχολή και να 
βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος» 

«Βία είναι να παρακολουθείς τα 
σκάνδαλα να περνούν από μπροστά σου σαν 
παραμύθι, να κουκουλώνονται από όλους, 
να μην μπαίνει κανείς φυλακή και να 
τελειώνουν με ένα ζήσαμε εμείς καλά και 
αυτοί καλύτερα» 

«Βία είναι να πληρώνεις 1.40 ενώ 
περιμένεις μια ώρα ένα λεωφορείο που 
όταν φτάνει χωράς μόνο στα πόδια του 
οδηγού» 

«Βία είναι να σε παίρνουν 20 τηλέφωνα 
την μέρα από εισπρακτικές εταιρίες 
επειδή καθυστέρησες την δόση του 
στεγαστικού» 

«Βία είναι να κόβεις τα παιδιά από το 
φροντιστήριο γιατί δεν φτάνουν τα 
λεφτά ενώ έχεις ήδη πληρώσει για δωρεάν 
παιδεία» 

«Βία είναι να βλέπεις τους πολιτικούς 
σου να τσακώνονται με μόνο γνώμονα τα 
ποσοστά του κόμματος τους ενώ εσύ 
αγωνιάς για το μέλλον των παιδιών σου» 

«Βία είναι  ενώ σου ζητούν να πληρώσεις 
επίδομα αλληλεγγύης να διαβάζεις ότι 
οι εφορίες έχουν να κάνουν ελέγχους και 
να εισπράξουν από το 1995» 

«Βία είναι να είσαι 45 χρονών, να 
δουλεύεις και να πληρώνεις μια ζωή και 
να καταντήσεις να ζεις από την σύνταξη 
των γονιών» 

«Βία είναι το παραμύθιασμα από τα μέσα 
ενημέρωσης που συγκαλύπτουν ή 
αποκαλύπτουν ανάλογα με τα deal που 
γίνονται κάτω από το τραπέζι και τις 
επιχορηγήσεις» 

«Βία είναι να σε ληστεύουν για τρίτη 
φορά και το όργανο της τάξεως να σου 
λέει μην ελπίζετε πολλά, αφού δεν 
ήσασταν μέσα πάλι καλά να λέτε» 

«Βία είναι να σου στερούν το δικαίωμα 
της διαμαρτυρίας, να τρως τόνους τα 
χημικά και να σε αναγκάζουν σε σιωπή 
παρακρατικοί, αντιεξουσιαστές, 
χρυσαυγίτες , πληρωμένοι ή 
προστατευόμενοι από όπου και αν 
προέρχονται» 

«Βία είναι να πληρώνεις 3 ευρώ διόδια 
για να διανύσεις μια απόσταση 100 χιλ και 
ταυτόχρονα να κάνεις τάμα στον Άγιο 
Χριστόφορο να φθάσεις ζωντανός» 

«Βία είναι να βλέπεις όσους 
εμπλέκονται σε σκάνδαλα πάσης φύσεως 
να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να 
παρουσιάζονται στην δικαιοσύνη όποτε 
θέλουν και αν τελικά παραπεμφθούν να 
συνεχίζουν το έργο τους μέσα από την 
φυλακή» 

«Βία είναι να ακούς τον Πρωθυπουργό και 
τους βουλευτές  να ανησυχούν  για την 
βία μόνο όταν αγγίζει το δικό τους 
σπίτι και να ανακοινώνει επιτροπές 
στις οποίες ο κάθε βουλευτής θα 
πληρώνεται με 245 ευρώ για να παραβρεθεί 
στην συζήτηση» 

«Βία είναι να ζεις την κάθε μέρα σαν 
τελευταία. Όχι για να την ζήσεις στο 
έπακρο αλλά επειδή απλά δεν ξέρεις τι 
θα υπάρχει αύριο και δεν έχεις λεφτά 
για μεθαύριο»

ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΥΣΑ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ (ΝΑΙ ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ) ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙ ΑΝΗΞΕΡΟΣ...!!!




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ....

Ένας άντρας κρατείται στην επαρχία Πρόυσα της Τουρκίας κατηγορούμενος ότι βίασε μια… πάπια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα hurriyet, η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα έπειτα από καταγγελία των πεθερικών του οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βίασε την πάπια στο σπίτι τους.

«Βρήκα την πάπια στο γεμάτο με αίμα και φτερά κρεβάτι του» είπε ο πεθερός του άντρα, ενώ η πεθερά του δήλωσε ότι βρήκε το αιματοβαμμένο πουκάμισό του δίπλα από ένα δέντρο στην αυλή της.

Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αν και έπειτα από εξετάσεις, βρέθηκε ότι το άτυχο ζώο είχε όντως κακοποιηθεί βάναυσα, ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί και σε εγχείρηση. protothema.gr

Smart Card (2005)

Στα πρόθυρα κρίσης η Γερμανία - Τι είχε αναφέρει αγιορείτης γέροντας


To άρθρο : 
Θυμηθείτε τι έλεγε ο γέροντας...
«...Ο ίδιος ο γέροντας όταν του πρότειναν να πάει στην Γερμανία αρνήθηκε λέγοντας πως «σε λίγο καιρό στην Γερμανία θα επέλθει μεγάλη αναταραχή»! »

(όλο το κείμενο ΕΔΩ).

"Κλείδωσαν" οι περικοπές των μισθών των στρατιωτικών κατά 6%;


Οι στρατιωτικοί, τόσο εν ενεργεία όσο και σε αποστρατεία, είχαν συνάντηση με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διευθυντής έκανε λόγο για "τελειωμένη" υπόθεση, αναφερόμενος στο ψαλίδισμα των μισθών τους, ενώ όπως γίνεται γνωστό, οι περικοπές θα είναι της τάξης του 6%.

Πάντως, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Οικονομικών έκλεισε νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους των στρατιωτικών, για να συζητηθούν περαιτέρω τα αιτήματά τους.

Έρχεται παγκόσμιο "σοκ": Οι μαζικές αγορές χρυσού από Ρωσία και Κίνα τρομάζουν...


Η Ρωσία έχει υπερδιπλασιάσει τα αποθέματα χρυσού της τα τελευταία πέντε χρόνια. Όσο η οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει χτίσει αργά και σταθερά το 5ο σε μέγεθος "θησαυροφυλάκιο" χρυσού στον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.
Μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει προσθέσει περισσότερο χρυσό στα αποθέματά της - πάνω από 500 τόνους - από ό, σο διαθέτει συνολικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις;

Ιδού ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο από το γνωστό sitε διεθνών οικονομικών αναλύσεων και διερεύνησης υποθέσεων "πίσω από κλειστές πόρτες" Market Watch:  

"11 Σεπτεμβρίου 2012


Ο Πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve Βank), Ben Bernanke, δήλωσε κάποτε ότι ο χρυσός δεν είναι χρήμα. Ο Charlie Munger, στέλεχος της εταιρείας Berkshire Hathaway,θεωρεί ότι ο χρυσός προορίζεται μόνο για Εβραίους που επέζησαν από το ολοκαύτωμα και ότι κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν τον αγοράζει.

Η γνωστή "Κασσάνδρα" της εταιρείας Omaha, ο Warren Buffet, ανέφερε ειρωνικά σε συνέντευξή του ότι ο χρυσός είναι "μη παραγωγικό περιουσιακό στοιχείο" και ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα επενδύσει σε χρυσό.
Αρκετοί οικονομικοί σύμβουλοι δεν συνιστούν την αγορά χρυσού ως ασφαλή επένδυση για τα "γεράματά" μας και δεν είναι λίγοι και εκείνοι που λένε και το πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συλλέγει κανείς χρυσό, αφού ο χρυσός δεν τρώγεται!

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους λόγους και τα κίνητρα αυτών των γνωστών επενδυτών, αλλά γνωρίζουμε ότι ισχύει πράγματι το γεγονός ότι γνωστοί επενδυτές και "αυθεντίες" στα οικονομικά ανά τον κόσμο αρνούνται εντελώς την αξία του χρυσού ως μονάδας νομισματικών ισοτιμιών και αποθεματικού για εποχές κρίσης.

Ωστόσο, αν και πολλοί δηλώνουν πως δεν έχει αξία, δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν πρόσφατα αλλάξει χέρια για να αποκτήσουν κάποιοι το από την αρχαιότητα πολύτιμο αυτό περιουσιακό στοιχείο των πάλαι ποτέ ξεχασμένων σήμερα αυτοκρατοριών.

Μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει προσθέσει περισσότερο χρυσό στα αποθέματά της - πάνω από 500 τόνους - από ό, σο διαθέτει συνολικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.


Και δεν είναι η μόνη.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει επενδύσει αδρά τα τελευταία 5 χρόνια στο πολύτιμο μέταλλο, δαπανώντας περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα, καθώς προχωρεί το σχέδιό του για τη μετατροπή περιουσιακών στοιχείων της χώρας του που σήμερα υπάρχουν σε δολάρια και ευρώ, σε χρυσό. Τη στιγμή αυτή, το 9% των αποθεμάτων της Ρωσίας είναι σε χρυσό.
Όλα τα παραπάνω είναι φυσικό να εγείρουν ένα εύλογο ερώτημα: Γιατί;

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council), η Ρωσία έχει υπερδιπλασιάσει τα αποθέματα χρυσού της τα τελευταία πέντε χρόνια. Όσο η οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει χτίσει αργά και σταθερά το 5ο σε μέγεθος "θησαυροφυλάκιο" χρυσού στον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.

Και είναι γνωστό το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλος ηγέτης χώρας σήμερα που να παίζει στην "παρτίδα" της παγκόσμιας πολιτικής εξουσίας τόσο συγκροτημένα και διορατικά όσο ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας ...

Οι κινήσεις του Πούτιν ίσως να έχουν σημασία όχι μόνο για την ίδια τη χώρα του, αλλά και για τα οικονομικά όλων μας, αφού υπάρχουν δύο τρόποι θεώρησης του χρυσού:    

Ο ένας τρόπος είναι να τον δει κανείς ως μια επένδυση, η οποία, σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα, δεν αποτελεί λογική κίνηση. Ο χρυσός, σύμφωνα με αυτή την θεώρηση, δεν δημιουργεί καμία ταμειακή ροή και δεν εξυπηρετεί κανένα πρακτικό σκοπό. Ο δε Warren Buffett, στον οποίο ήδη αναφερθήκαμε, παρατήρησε με χιούμορ ότι "σκάβουμε μια τρύπα για να τον βγάλουμε από το έδαφος για να καταλήξει τελικά σε μιά άλλη, και αν μας παρατηρεί κάποιος από τον Άρη να ασχολούμαστε με αυτή τη διαδικασία, σίγουρα θα στέκει και θα μας κοιτά απορημένος".

Αλλά υπάρχει και δεύτερος τρόπος να δει κανείς τον χρυσό: ως το πιο ρευστό απόθεμα σε περιόδους ιστορικών αναταράξεων, ή κάτι χειρότερο.    

Το μεγάλο θέμα της εποχής μας δεν είναι ούτε το γεγονός ότι η ισπανική κυβέρνηση έχει μείνει άφραγκη, ούτε ότι ο [υποψήφιος για αντιπρόεδρος στο πλευρό του Mitt Romney] Paul Ryan τρέχει και ίσως δεν προλαβαίνει να "ρετουσάρει" το προφίλ του απέναντι στους Αμερικανούς ψηφοφόρους. To μεγάλο θέμα σήμερα είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία έχει κυριαρχήσει στην παγκόσμια οικονομία για περισσότερες δεκαετίες απ' όσο αντέχουμε, βρίσκονται σε στάδιο σχετικής παρακμής.
  
Σύντομα θα γίνουμε οι πρώτοι άνθρωποι εδώ και 200 χρόνια που θα ζουν σε έναν κόσμο που δεν θα κυριαρχείται ούτε από την Pax Britannica ούτε από την Pax Americana. Και τέτοιου είδους "αλλαγές φρουράς" δεν ήταν ποτέ ειρηνικές.

Η παρακμή της ισπανικής, της γαλλικής και της βρετανικής αυτοκρατορίας συνοδεύτηκε και στις τρεις περιπτώσεις από αιματηρούς πολέμους. Η δε πτώση της βρετανικής ηγεμονίας ήταν ένα από τα κύρια αίτια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.    
Τι θα συμβεί σήμερα, καθώς οι ΗΠΑ χάνουν την υπεροχή τους;

Ίσως η έκβαση της διαδικασίας αυτής να αποδειχθεί λιγότερο βίαιη από παρόμοιες διαδικασίες πτώσης αυτοκρατοριών στο παρελθόν. Ίσως οι Κινέζοι να ενθαρρύνουν την οικοδόμηση μιας ανοιχτής κοινωνίας και ενός κράτους δικαίου. Αν αυτό το πιστεύετε, τότε δεν υπάρχει πιθανώς κανένας λόγος να συλλέξετε χρυσό.

Ίσως, όμως, η έκβαση να είναι διαφορετική. Υπάρχει πιθανότητα να εισέλθουμε σύντομα σε μια πολύ πιο ταραχώδη και επικίνδυνη εποχή "παιχνιδιών" πολιτικής ισχύος και διεθνούς ανταγωνισμού". 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πως να σωθείς χωρίς κόπο...


Κοντά σ' έναν Γέροντα έμενε ένας αδελφός, κάπως αμελής στους κανόνες της μοναχικής ζωής. Όταν ήρθε η ώρα ο αδελφός αυτός να πεθάνει, δίπλα του κάθονταν μερικοί πατέρες.
Κάποια στιγμή ο Γέροντας, βλέποντάς τον να φεύγει απ' τον κόσμο...
αυτόν με εύθυμη και χαρούμενη διάθεση κι επειδή ήθελε να οικοδομήσει τους άλλους αδελφούς του λέει:
"Συγχώρα με, αδελφέ, όλοι γνωρίζουμε ότι στην άσκηση δεν ήσουν πολύ επιμελής. Πως λοιπόν με τόση προθυμία φεύγεις τώρα για την άλλη ζωή;"
Ο αδελφός απάντησε:
"Έτσι είναι, πάτερ, την αλήθεια είπες. Όμως ξέρω ότι από τη στιγμή που έγινα μοναχός δεν έκρινα κανέναν άνθρωπο. Αν συνέβη καμιά φορά με κάποιον κάτι, αμέσως την ίδια μέρα συμφιλιώθηκα μαζί του. Και τώρα θέλω να πω στον Θεό: Κύριε, Εσύ είπες "μην κρίνετε και δεν θα κριθείτε" (Ματθ.7,1) και "να συγχωρείτε τους άλλους και θα σας συγχωρεθούν τα δικά σας αμαρτήματα" (Ματθ.6,15).
Του λέει ο Γέροντας:
"Ειρήνη να έχεις, παιδί μου, γιατί σώθηκες και δίχως κόπο μάλιστα".

Μέγα Γεροντικό Α', σελ. 343.


ΠΗΓΗ

Επιβίωση σε πείνα-Καλλιέργεια φύτρων

Πάμφθηνα και χορταστικά τα φύτρα σιταριού. Και φυλάσσονται πάνω από 1 χρόνο. Ένα τσουβάλι 50 κιλών σιταριού κάνει 20 ευρώ. Και δίνει 500 πιάτα φύτρα. Δείτε στο βίντεο πώς γίνονται.

Φύτρα σιταριού.

• Περιέχουν ω-6 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για την υγεία. Όμως, αυτό που τα κάνει να υπερέχουν έναντι άλλων προϊόντων που περιέχουν αυτού του είδους τα λιπαρά είναι ότι τα ω-6 των φύτρων σιταριού μπορούν να διατηρηθούν έως και μία εβδομάδα, ενώ τα ω-6 που περιέχονται σε διάφορα έλαια (π.χ. στο μουρουνόλαδο) είναι ευαίσθητα λιπαρά, οξειδώνονται εύκολα και καταστρέφονται.
• Έχουν τετραπλάσια ποσότητα βιταμίνης B12 σε σχέση με τον καρπό του σιταριού.
• Έχουν 3 με 4 φορές περισσότερες φυτικές ίνες απ' ό,τι το ψωμί ολικής άλεσης.
• Έχει υπολογιστεί ότι με την κατανάλωση 100 γρ. φύτρων σιταριού καλύπτετε περίπου τη μισή από την ημερήσια ανάγκη σας σε μαγνήσιο.

Πώς να τα καταναλώσετε.
Σε ωμές και βραστές σαλάτες, σε κινέζικα φαγητά, σούπες και ριζότο με θαλασσινά.

Σύσταση ανά 100 γρ.
Θερμίδες: 198
Πρωτεΐνες: 7,5 γρ.
Λιπαρά: 1,3 γρ.
Yδατάνθρακες: 42,5 γρ.
Φυτικές ίνες: 1,1 γρ.
Mαγνήσιο: 82 mg
Φώσφορο: 200 mg
Σελήνιο: 42,5 μg

Πώς θα «καλλιεργήσετε» φύτρα
Τι θα χρειαστείτε
• Ένα γυάλινο δοχείο με φαρδύ στόμιο, ώστε όταν αναπτυχθούν τα φύτρα, να μπορείτε να τα βγάλετε με ευκολία.
• Ένα τουλουπάνι (βαμβακερό ύφασμα με το οποίο φτιάχνουν τυρί).
• Για τα φασόλια και τις φακές βάζετε τον καρπό όπως τον αγοράζετε, κατά προτίμηση από καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Για τα υπόλοιπα φύτρα αγοράζετε τους σπόρους τους, από τα ίδια καταστήματα.


H «καλλιέργεια» βήμα προς βήμα
• Πλύνε τε καλά τους καρπούς ή τους σπόρους που έχετε επιλέξει.
• Bάλτε τους σε ένα γυάλινο δοχείο με νερό, σκεπάστε το με το τουλουπάνι και μουλιάστε τους για 6 έως 8 ώρες.
• Την επομένη, αδειάστε το νερό, ξεπλύνετε τους και στραγγίξετε τους καλά.
• Ξαναβάλτε τους στο γυάλινο δοχείο, φροντίζοντας 2 με 3 φορές την ημέρα να τους ραντίζετε με νερό και να αναδύετε το δοχείο, ώστε οι νεαροί βλαστοί να αναπτυχθούν ομοιόμορφα.
• Όταν οι καρποί βλαστήσουν και τα φύτρα μεγαλώσουν, τότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Φυτρώνουν σε 2 με 5 ημέρες ανάλογα και πάλι με τον καρπό που θα βάλετε.  Μην τα αφήσετε πάνω από 7 μέρες, γιατί οι ρίζες τους θα μεγαλώσουν πολύ και θα αποκτήσουν πικρή γεύση.
• Bγάλτε τα φύτρα από το δοχείο, βυθίστε τα σε ένα μπολ με νερό και ξεπλύνετε τα προσεκτικά.

Σεμινάριο Φύτρων

Πώς θα τα συντηρήσετε
Για να επωφεληθείτε στο έπακρο από τα θρεπτικά τους συστατικά, το ιδανικό θα ήταν να τα καταναλώσετε αμέσως μόλις τα συγκεντρώσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε, αφού τα βγάλετε από το δοχείο, να τα διατηρήσετε στο ψυγείο για τρεις με τέσσερις ημέρες σ' άλλο γυάλινο δοχείο που σκεπάζει ή στις ειδικές σακούλες που χρησιμοποιούνται για το ψυγείο με μια ματιά.

Τσίπρας: "Να ανοίξουμε τα σύνορα στους Σύρους"!


Προφανώς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην γίνει ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός αφού ζήτησε σήμερα από τον ΥΠΕΞ Δημήτρη Αβραμόπουλο να φιλοξενήσει αριθμό πρόσφυγων η Ελλάδα από την Συρία.
Εδώ ο κόσμος καίγεται -εντός και εκτός της Ελλάδας-  και το πρόβλημα του Α. Τσίπρα είναι να φέρει και άλλους αλλαδαπούς στη χώρα! Οι ψεκασμοί καλά κρατούν!

Προφανώς οι αλλοδαποί που έχουμε συγκεντρώσει είναι απελπιστικά λίγοι για να απολαύσουμε την παραδεισένια πολυπολιτισμική κοινωνία.

Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στη Συρία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο υπουργείο Εξωτερικών

Ο κ. Τσίπρας στάθηκε ιδιαίτερα στην «ανθρωπιστική διάσταση που παίρνει η κρίση στη γειτονική αυτή χώρα, καθώς και για το κύμα προσφύγων που αναπόφευκτα θα δημιουργηθεί».


Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών "να παρέμβει η χώρα μας, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ, για να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας, από τη δική μας την πλευρά, προσφύγων, που θα πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα να επαναπατριστούν, όταν θα αντιμετωπιστεί η κρίση στην περιοχή".
Προφανώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει -ακόμη- σε ποια χώρα ζει. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να του θυμίσουμε: Ελλάδα; του λέει κάτι;  2εκατ. αλλαδαποί; Είμαστε εντάξει τώρα ή να προσκομίσουμε και άλλα πιστοποιητικά;
Όσο περνά ο καιρός θυμίζει όλο και πιο πολύ τον αξέχαστο ΓΑΠ ο οποίος είχε δηλώσει το Δεκέμβριο του 2010 ότι την ώρα που οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες! Και όμως το είχε πει!

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε σύμπνοια ως προς την ανάγκη η εξωτερική πολιτική της χώρας να έχει ως βασική της προϋπόθεση την εθνική συνεννόηση.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, η συνάντηση αυτή ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς είναι σημαντικό να γνωρίζει η κυβέρνηση τις απόψεις και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και να παρέχεται στην αξιωματική αντιπολίτευση η πληροφόρηση που χρειάζεται.

Ο Δ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την ελπίδα η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την αρχή για στενή και εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον, υπογραμμίζοντας παράλληλα και το σημαντικό ρόλο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, το οποίο θα συνέλθει στις 8 Οκτωβρίου, με πρόσκληση για συμμετοχή σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη Βουλή.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμβάλουν, ώστε η χώρα να αποκτήσει εθνική στρατηγική μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής, προς όφελος της υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, αλλά και προς όφελος της επανατοποθέτησης της χώρας μας στο διεθνές περιβάλλον.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να συμπεριφέρεται ως φτωχός συγγενής ή ο φτωχός συγγενής μιας Ευρώπης που βρίσκεται σε κρίση, αλλά ως ισότιμο μέλος της ευρωζώνης με ίσα δικαιώματα και υποοχρεώσεις, αλλά και ως μια χώρα που έχει ανεξάντλητες δυνατότητες άσκησης εξωτερικής πολιτικής» πρόσθεσε.

Αυτό που δεν μας είπε είναι η προτίμησή του σε Χριστιανούς ή Ισλαμιστές πρόσφυγες;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


PAKIS2

Το σχέδιο για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα αποκαλύπτεται από την απάντηση που έδωσε στη Βουλή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας στον βουλευτή της ΝΔ Πρ. Παυλόπουλο. Με βάση τα έγγραφα που αποκαλύπτει το avantipopolo.gr, επιβεβαιώνεται ότι την διετία 2010 – 2011 οι ξένοι ομολογιούχοι «ξεφορτώθηκαν» τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία φορτώθηκαν η Τράπεζα της Ελλάδας, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι ελληνικές τράπεζες, και μετά έσπευσαν να
«κουρέψουν» τα ομόλογα που είχαν αγοράσει! Έτσι κόψαμε μόνοι μας τα πόδια μας.
Ειδικότερα:
-από 01-01-2010 έως 31-12-2011 οι ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία, η Τράπεζα της Ελλάδας και ιδιώτες αποταμιευτές αγόρασαν από την δευτερογενή αγορά πολύ μεγάλο αριθμό ελληνικών ομολόγων. Από τα 56,9 δις ευρώ έφθασαν τα 86,2 δις (αύξηση 51,2%).
-την ίδια ώρα οι ξένοι ομολογιούχοι (κυρίως τράπεζες) από τα 141,5 δις επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα (στις 31-12-2009) έπεσαν στα 35 δις (στις 31-12-2011).

PAKIS1
Μήπως αυτά τα έγγραφα είναι η βάση για την εξεταστική εναντίον της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και του Γ. Προβόπουλου;

ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...



Αν κάποιος σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει τη φράση «Από δήμαρχος-κλητήρας», τότε αυτή ίσως να ταίριαζε ιδανικά στους 1.200 Έλληνες μετανάστες, που αναμένεται μέχρι το τέλος του 2012 να αναζητήσουν την τύχη τους στις 500 ελληνικές επιχειρήσεις καθαριότητας της Στοκχόλμης και άλλων πόλεων της σουηδικής επικράτειας.
Κι αυτό, γιατί, αν κάποιοι σκέφτηκαν να φύγουν από την… πληγωμένη Ελλάδα αναζητώντας το όνειρο στον… σκανδιναβικό παράδεισο, μάλλον θα συναντήσουν μια δυσάρεστη έκπληξη πηγαίνοντας εκεί.

Πολλοί συμπατριώτες μας, πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών, αλλά και απλοί εργάτες, έχουν την ευκαιρία ισάξιας αντιμετώπισης λίγο διαφορετικής από εκείνην, που ίσως φαντάζονταν…
Πιθανότατα για πρώτη φορά στη ζωή τους και σίγουρα όχι στην Ελλάδα. Στη Σουηδία, όλοι οι δρόμοι οδηγούν τους περισσότερους Έλληνες στην εργασιακή πύλη των εταιρειών καθαριότητας, καθώς – σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ελλήνικών Κοινοτήτων - Κομνηνό Χαϊδευτό:

«Αν δεν γνωρίζεις κάποιον να σε «βολέψει», τότε δεν έχεις τύχη».

Το πρόσφατο παράδειγμα του πρώην στελέχους φαρμακευτικής Ν. Καραχάλιου, που σήμερα καθαρίζει τουαλέτες εκεί για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, είναι χαρακτηριστικό.
Όπως επίσης ομολογεί ο κ. Χαϊδευτός, η μόνη ειδικότητα που έχει ζήτηση είναι αυτή του γιατρού. «Όλοι οι άλλοι καλύτερα να αναζητήσουν την τύχη τους κάπου αλλού, ακόμα και στην Ελλάδα», τονίζει χαρακτηριστικά. «Ο μισθός για έναν ανειδίκευτο εργάτη είναι γύρω στα 1.400 ευρώ το μήνα», συνεχίζει.

«Αν υπολογίσετε ότι το μέσο ενοίκιο για το δυάρι ξεκινάει από τα 700 και μπορεί να αγγίξει και τα 1.000 ευρώ, είναι ζήτημα αν αυτά που περισσεύουν αρκούν για τα έξοδα του μήνα».
Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, συχνά οι Έλληνες πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από Έλληνες, επειδή τους βρίσκουν στην ανάγκη. «Περισσότερο λυπάμαι, όταν βλέπω πολλούς συμπατριώτες μου, περίπου 40, να περιφέρονται άστεγοι, αναζητώντας ένα πιάτο φαγητό», λέει ο κ. Κομνηνός. Άστεγοι που όπως και πολλοί άλλοι κυνήγησαν τη ζωή τους στα χρώματα του κίτρινου και του μπλε.

Μαζί με αυτούς και πολλοί ακόμα, που μπορεί να πίστεψαν κάποια στιγμή ότι θα τα καταφέρουν, αλλά τελικά διαψεύστηκαν. Πήραν το δισάκι τους και επέστρεψαν εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν. Στην Ελλάδα…

Μια Ελλάδα που όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε διώχνει και θα συνεχίσει να διώχνει τα παιδιά της.

Γιώργος Λαμπίρης
ΠΗΓΗ: 24h.gr



To ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι "902" - Δωρεάν θα εργάζονται σε site στο εξής οι εργαζόμενοι!


ImageΤο ΚΚΕ έκλεισε το κανάλι «902», για οικονομικούς λόγους, και με σχετική ανακοίνωση του Περισσού, αναφέρει ότι "με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, η τηλεόραση του «902» παύει να μεταδίδει το πρόγραμμά της, εξαιτίας του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση".

«Παρά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός, αυτό σήμερα είναι αδύνατο για οικονομικούς λόγους», αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως η ΚΕ είχε ήδη ενημερώσει, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, όλα τα κομματικά όργανα και τις ΚΟΒ για τις δυσκολίες και το ενδεχόμενο να σταματήσει η λειτουργία της τηλεόρασης του «902».

Σύμφωνα με τον Περισσό, τα έσοδα του «902» από τη διαφήμιση ήταν πενιχρά, δεδομένου ότι ήταν σταθμός του ΚΚΕ, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «ακόμη και από την κρατική διαφήμιση έπαιρνε ψίχουλα».


Tο κενό της τηλεόρασης του «902» θα καλυφθεί με τη δημιουργία ειδησεογραφικού πόρταλ, με ... δωρεάν (!) μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού που μένουν πλέον χωρίς δουλειά, δόθηκε υπόσχεση ότι "θα στηριxθούν". Προφανώς για να δουλεύουν ... δωρεάν!


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πλησιάζει η έλευση του Αντίχριστου;;; O Mitt Romney θέλει να ανοικοδομήσει το Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ


Τα πρόσφατα γεγονότα μας δίνουν το έναυσμα εδώ στο pentapostagma να αναλύσουμε την υφιστάμενη κατάσταση, καθώς πλέον είναι πασιφανές ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς. 
«Γνώρισον λοιπόν και κατάλαβε, ότι από της εξελεύσεως της προσταγής τού να ανοικοδομηθή η Ιερουσαλήμ, έως του Χριστού του Ηγουμένου, θέλουσιν είσθαι εβδομάδες επτά, και εβδομάδες εξήκοντα δύο.» Δανιήλ [θ΄] 9:25.
«Και θέλει στερεώσει την διαθήκην εις πολλούς εν μια εβδομάδι.» Δανιήλ [θ΄] 9:27α.
«Και εν τω ημίσει της εβδομάδος θέλει παύσει η θυσία και η προσφορά.» Δανιήλ [θ΄] 9:27β.
Η συγκεκριμένη προφητεία αναφέρεται στον αντίχριστο, ο οποίος την κατάλληλη ιστορική στιγμή θα δημιουργήσει μία εθνική «διαθήκη» με το Έθνος του Ισραήλ καθώς και με τα υπόλοιπα έθνη του κόσμου. 

Για να σταματήσει ο Αντίχριστος  τις θυσίες, όπως αναγράφουν οι προφητείες, θα πρέπει πρώτιστα αυτές να γίνονται σε ένα «ειδικό» ναό κάθε ημέρα που περνάει 

Καθώς ο Αντίχριστος θα ισχυρίζεται ότι είναι ο μεσσίας, οι πράξεις του θα συμβαδίζουν με τις γραφές του Μωυσή. Έτσι θα πρέπει να ανοικοδομήσει τον Ναό του Σολομώντα ο οποίος καταστράφηκε το 70 μ.Χ.

Ο Ιησούς Χριστός  είχε προφητεύσει την εμφάνιση πολλών ανθρώπων που θα ισχυρίζονται ότι είναι ο μεσσίας, και επίσης είχε αναφέρει ότι θα υπάρξουν πόλεμοι, λιμοί, σεισμοί και τεράστιες φυσικές καταστροφές. … (Ματθαίος 24:5-15). 

Ο Ιησούς είπε επίσης ότι θα ισχύσει το βδέλυγμα της ερημώσεως στους αγίους τόπους, δηλαδή στο ναό. Όταν ο Ιησούς είπε αυτό αναφερόταν στη προφητεία του Δανιήλ - 9:27, 11:31, 12:11. 

Η προφητεία λέει ότι στο μέλλον, στο τέλος του χρόνου (Δαν. 12:9), ο ναός θα «μολυνόταν»(Δανιήλ 11:31, 12:11). Σήμερα ο ναός του Σολομώντα δεν υπάρχει πιά, και έτσι κάποιος θα πρέπει να ολοκληρώσει να την ανοικοδόμηση του ναού, έτσι ώστε μετά ο αντίχριστος να ολοκληρώσει τη βέβηλη του πράξη, εκπληρώνοντας έτσι την προφητεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι Χριστιανοί συμφωνούν ότι ο Θεός θα αρπάξει τα εκλεκτά του παιδιά από αυτόν τον κόσμο ανά πάσα στιγμή την οποία Εκείνος θα επιλέξει, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι να πιστεύουμε ότι αυτό το γεγονός θα πραγματοποιηθεί πριν από τη διαθήκη του Αντίχριστου.

Ας δούμε τώρα το σχέδιο των Illuminati που αποσκοπεί στο να θέσει τον Αντίχριστο στην παγκόσμια σκηνή: Η αποκατάσταση του Αντίχριστου θα πρέπει να γίνει μέσα από την επανεμφανισή του στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ  κατά τη στιγμή ενός μεγάλου σεισμού. Θα πρέπει να εισέλθει στην Ιερουσαλήμ από τα ανατολικά, με τη συνοδεία πομπής των χαρούμενων ακολούθων- οπαδών του οι οποίοι θα είναι ντυμένοι με λαμπρά λευκά χρώματα. 

Θα πρέπει να προχωρήσει στο  Όρος του Ναού  για να ενθρονιστεί, χριστεί και στεφτεί  βασιλιάς του Νέου Ισραήλ. Ο αρχαίος ναός πρέπει να ξαναχτιστεί. Τα υφιστάμενα κτίρια στο Όρος του Ναού θα καταστραφούν. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι Τέκτονες θέλουν να ξαναχτίσουν το Ναό του Σολομώντα, και το μόνο πράγμα που τους εμποδίζει είναι το Τζαμί (Θόλος του Βράχου). 

Το σχέδιο καλεί στην καταστροφή του Θόλο του Ισλαμικού Βράχου μέσω της εισχώρησης στη δεύτερη φάση του αραβικού πολέμου, προκαλώντας τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τότε ο αντίχριστος θα εμφανιστεί, επισημοποιώντας τη συμφωνία και ανοικοδομώντας το ναό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Ναός του Σολομώντα είναι η καρδιά και η ψυχή του Τεκτονισμού! Ο αντίχριστος είναι ένας υπέρτατος μασώνος με βαθμό που υπερβαίνει το βαθμό 33, έβδομου Επιπέδου Απόκρυφου Μύστη..Το σχέδιο των Illuminati να θέσουν τον Αντίχριστο (Μαϊτρέγια) στην παγκόσμια σκηνή θα εκπληρώσει τις προφητείες!

Ας δούμε τώρα τη πρόσφατη ειδησεογραφία:http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/158404#.UB_tkaAyk04
“Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 
Mitt Romney τρέφει μεγάλη αγάπη στην Ιερουσαλήμ και ότι οι Εβραίοι και οι Μορμόνοι έχουν αφιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια, στο όνομα του «μεσσία», στην προετοιμασία της επιστροφής στην Ιερουσαλήμ και στην ανοικοδόμηση της πόλης και του ναού.”

Ακόμη ένα δημοσίευμα αναφέρει το εξής:http://www.timesofisrael.com/jewish-home-mk-calls-for-a-third-temple-in-jerusalem/
Αυτή η είδηση ​​αναφέρει ότι οι Εβραίοι καλούν σε μεταρρυθμίσεις στους βασικούς νόμους για τη δημιουργία ενός Tρίτου Ναού  στην Ιερουσαλήμ. Λένε ότι ο ναός θα πρέπει να ανακατασκευαστεί στην Ιερουσαλήμ και ότι οι θεμελιώδεις αλλαγές στην ισραηλινή κοινωνία και  κυβέρνηση είναι απαραίτητες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο με επιτυχία."

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η φλογερή επιθυμία για την ανοικοδόμηση του ναού είναι προφητική! Αυτό σημαίνει ότι η στιγμή εμφανίσεως του αντιχρίστου είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζουμε!

Δεδομένου ότι ο Mitt Romney είναι Μορμόνος-Μασόνος-Ιlluminatiκαι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει ΕΝΑ ΜΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για να σώσει την ΑΜΕΡΙΚΗ. Δεν είναι ο αντίχριστος ΑΛΛΑ ακόμη άλλος ένα πράκτορας των illuminati. Ο Ομπάμα είχε εκπαιδευτεί για να απελευθερώσει το χάος, και ο Romney εκπαιδεύτηκε για να προσφέρει τις λύσεις. Για το λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ κατά τη χρονιά 2012 που θα οικοδομηθεί η Ειρήνη. Έτσι, θα είναι ο Πρόεδρος το έτος 2013, προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η προσωρινή ειρήνη και να προσπαθήσει να ανοικοδομήσει τον ναό του Σολομώντα. 

Αυτή η πράξη θα εξαγριώσει τον αραβικό κόσμο, και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θυμηθείτε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, «όταν λένε ειρήνη και ασφάλεια, η ξαφνική καταστροφή θα έλθει...» 

Τα γεγονότα του σήμερα αποδεικνύουν ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς, και πολύ κοντά στην εμφάνιση του αντίχριστου.


ΠΗΓΗ

ΑΔΕΡΦΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!!!


Διευθύντρια τουρκικού καναλιού που εκπέμπει και στη Θράκη η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Το ελληνικό κοινό μπορεί να … κόλλησε με τον Σουλεϊμάν και τη Σιλά, μπορεί ακόμη να υπάρχουν αντιδράσεις από συγκεκριμένα κόμματα και πολιτικούς, όμως στο ΣΥΡΙΖΑ η τηλεόραση … δεν έχει σύνορα. Είναι αλήθεια ότι η αδελφή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι διευθύντρια σε τούρκικο κανάλι που φροντίζει να εκπέμπει και στην Θράκη; Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία με δημοσίευμά της, στο οποίο αναφέρει ότι «προϊσταμένη της αντίστοιχης διεύθυνσης του ΤRT, καναλιού της Τουρκίας που εκπέμπει και στη Θράκη, είναι η αδελφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

ΠΗΓΗ

Για να μην τρώμε τα παραμύθια ότι η Ελλάδα έχει τους περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους και...


...για αυτό καταστράφηκε.
Και η Νορβηγία έχει τους διπλάσιους αλλά χαρίζει φόρους στους πολίτες και έχει τρισεκατομύρια στα ασφαλιστικά της ταμεία.
Άρα; κακοδιαχείριση.
Ποιοί ευθύνονται; Όλοι...
ξέρουμε
[στατιστικά στοιχεία του ΟΟΣΑ και την έκθεση Government at a Glance που δημοσιεύθηκε το 2009 (με στοιχεία του 2008)].

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ... "EΣΠΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΛΙΒΑΝΕΛΙ...!!!




ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ" ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ. Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ISMIR" KAI ΤΗΝ "ISTANBUL", ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΕΛΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ...!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ... ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!!!




ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ...

Δύο χιλιάδες εξαγριωμένοι Αιγύπτιοι διαδηλωτές εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της Αμερικανικής πρεσβείας στο Κάιρο, κατέβασαν και έσχισαν την Αμερικανική σημαία, ενώ έβαλαν στη θέση της μια μαύρη με το μήνυμα "Δεν υπάρχει άλλος Θεός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του"...

Η αιτία κρύβεται πίσω από τα γυρίσματα ταινίας που υποτίθεται πως προσβάλει τον προφήτη Μωάμεθ.

"Αυτή η ταινία είναι εξοργιστική. Θα πρέπει άμεσα να σταματήσει η παραγωγή και οι υπεύθυνοι να ζητήσουν συγνώμη", δήλωσε στο Reuters o 19χρονος διαδηλωτής Ισμαήλ Μαχμούντ, γνωστός και από τα επεισόδια πριν την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ πριν έναν χρόνο.

Να σημειωθεί πως δεν έγινε γνωστό σε ποια ταινία αναφέρονται οι διαδηλωτές.

Ωστόσο, τα βλέμματα πέφτουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.standupamerianow.org, στον χριστιανό πάστορα Τέρι Τζόουνς στη Φλόριδα των ΗΠΑ που εξόργισε τους Μουσουλμάνους, όταν πριν λίγες μέρες έκαψε ένα αντίγραφο του Κορανίου. Αυτός λεγόταν πως θα έπαιρνε σήμερα μέρος σε μια συνάντηση με τίτλο "International Judge Mohammad Day", κατά την οποία ο προφήτης Μωάμεθ θα περνούσε από... δίκη. Το βίντεο της ...συμβολικής δίκης είχε ανακοινωθεί πως θα έβγαινε live μέσω του διαδικτύου... enikos.gr

http://www.stoxos.gr/2012/09/blog-post_4595.html

Ντροπή: Είπε την αλήθεια για τους "λάθρο" και την διέκοψαν!

Νεαρή κοπέλα στη Βουλή των εφήβων "ξεβράκωσε" παντελώς το ελληνικό κράτος αποκαλύπτοντας την ανεπάρκειά του ως προς το λαθρομεταναστευτικό και αυτοί φρόντισαν να την διακόψουν προφανώς εμφανώς ενοχλημένοι με τις αλήθειες που είπε για το από που πηγάζει πραγματικά ο "ρατσισμός".
Δεν γνωρίζουμε κατα πόσο οι ''ρατσιστικές επιθέσεις'' ήταν το θέμα της ομιλίας της ή αν ήταν απλά πρόσχημα για να της επιτρέψουν οι "δημοκράτες" να μιλήσει και να μπορέσει να πει την αλήθεια, η ουσία είναι οτι την είπε και ο... πρόεδρος έσπευσε να τη διακόψει!!

Είναι ενθαρρυντικό που η νεολαία έχει αρχίσει να ξυπνάει.


Κι ακόμα κι αν δεν είχε επίσημα στοιχεία -όπως της ζητήθηκαν- όλοι ξέρουμε οτι αυτό που ανέφερε είναι γεγονός... Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...


Ομολογία τουρκικού ΓΕΕΘΑ: "Ο Στρατός μας είναι "για τα μπάζα" εξ ου και οι ήττες από ΡΚΚ"


Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού Ενόπλων Δυνάμεων παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημοσίως αυτό που το defencenet.gr έχει σημιεώσει επανειλημμένα και εξηγεί τις συνεχείς τουρκικές ήττες στη ΝΑ Τουρκία και την απώλεια του ελέγχου στην επαρχία Χάκαρι:
Ομολόγησε για πρώτη φορά δημοσίως ότι ο τουρκικός Στρατός που στέλνεται για να αντιμετωπίσει τους αγωνιστές του ΡΚΚ είναι ... "για τα μπάζα"!
Ότι έχουν χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν επαρκώς την μαχητική ικανότητα του ΡΚΚ, ότι είναι "μικρής ηλικίας", σε ηλικίε 18020 ετών που απλώς κάνουν την θητεία τουςκαι ότι δεν μπορούν οι νέοι των 20 ετών να αποδώσουν σε επιχειρήσει υψηλής έτνασης!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "Από την αρχή του τρέχοντος έτους 88 Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τους Κούρδους τρομοκράτες", αναφέρει το τούρκικο επιτελείο στρατού σε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων του κατά το τελευταίο εννεάμηνο, ένας αριθμός, φυσικά συζητήσιμος καθότι οι Τούρκοι πάντα έχουν μια τάση να "ελαχιστοποιούν" τις επίσημες απώλειές τους.  

"Επισημαίνεται ότι το προσωπικό του στρατού δεν είναι πλήρως καταρτισμένο για τις συνθήκες που πρόκειται να αντιμετωπίσει  και ακολουθεί μια αναποτελεσματική βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση" 
συνεχίζει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση προς τα μέσα ενημέρωσης "οι περισσότεροι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τρομοκρατικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και σε μάχες με τους τρομοκράτες,  χωρίς να έχουν παρακολουθήσει επαρκή εκπαίδευση"!

 "Συνήθως λείπει ο επαγγελματισμός  και η πλειονότητα των νεκρών στρατιωτών είναι από το σύνολο αυτών που πήγαν  στο στρατό για να υπηρετήσουν τη θητεία τους".

Αυτή είναι επί λέξει, η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΓΕΕΘΑ και πραγματικά εντυπωσιάζει η γλώσσα που χρησιμοποιεί, και δημιουργεί απορίες για τους λόγους τους οποίους προβαίνει σε τόσο σημαντική ομολογία.
Διότι η ευθύνη της εκπαίδευσης είναι των ιδίων που εξέδωσαν την ανακοίνωση.
Πιθανόν να πιέζουν για αύξηγη της συμμετοχής των επαγγελματιών, αλλά υπάρχει κι ένας άλλοος λόγος: Απεκδύονται των ευθυνών της ηγεσίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων η οποία μετά τους "αποκεφαλισμούς" λόγω συνωμοσιών, έχει υποστεί συστημικό πλήγμα σε ότι αφορά το επίπεδο ικανότητας των στελεχών της.
Δηλαδή προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους ανεπαρκώς εκπαιδευμένους στρατιώτες για να γλιτώσει η στην στρατιωτική ηγεσία η οποία κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη. Και δεν είναι μόνο ο Στρατός. Η κατάρριψη του τουρκικού RF-4 από την συριακή αεράμυνα στις 22 Ιουνίου, κατέδειξε μια άθλια σχεδιασμένη αποστολή φωτοαναγνώρισης, η οποία κατέληξε εκεί που κατέληξε.
Όσο για τις επιδόσεις της στις προσβολές στόχων εδάφους, αυτές έχουν γίνει ανέκδοτο στους αεροπορικούς κύκλους του ΝΑΤΟ: Βέλγος αξιωματικός της Αεροπορίας με τον οποίο το defencenet.gr διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας από την εποχή που έδρευαν στον Άραξο και βομβαρδιζαν την Λιβύη μας έλεγε το αμίμητο: "Είναι τόσο άσχετοι που έχουν ξεκάνει όλα τα ζώα του βόρειου Ιράκ"! 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Φουσκώνει" το ηφαίστειο της Σαντορίνης!



Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με 'Ελληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας).

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Η προσθήκη αυτού του μάγματος, από άποψη όγκου, θεωρείται η σημαντικότερη που έχει λάβει χώρα από το 1955, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου
.

Οι ερευνητές με επικεφαλής τον καθηγητή ηφαιστειολογίας Ντέηβιντ Πάιλ και την ηφαιστειολόγο Μισέλ Παρκς του Τμήματος Γεωεπιστημών της Οξφόρδης, καθώς και την Τζούλιετ Μπιγκς του Τμήματος Γεωεπιστημών του Μπρίστολ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature Geoscience", υπολόγισαν ότι η διόγκωση του μάγματος οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού κατά 8 έως 14 εκατοστά στο ίδιο χρονικό διάστημα. Οι επιτόπιοι υπολογισμοί στη Σαντορίνη έγιναν με τη βοήθεια εικόνων από δορυφορικά ραντάρ που παρείχαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και η Γερμανική Υπηρεσία Διαστήματος (DLR), καθώς και μετρήσεων GPS από το έδαφος.

Αν και τα νέα στοιχεία ρίχνουν περισσότερο φως στη λειτουργία του ηφαιστείου (το οποίο γύρω στα 1600 π.Χ. σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες εκρήξεις στην παγκόσμια ιστορία, οδηγώντας πιθανώς στην καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού), σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν διαφωτίζουν για το μείζον ερώτημα: πότε το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά.
Το «ζωντάνεμα» του ηφαιστείου καταγράφηκε στην αρχή του 2011 με μικρούς σεισμούς, που τράβηξαν την προσοχή των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, καθώς για περίπου 25 χρόνια επικρατούσε σχετική ησυχία στην καλδέρα. Οι μικρο-σεισμοί συνοδεύτηκαν από ορισμένες άλλες περιστασιακές ενδείξεις, όπως αλλαγές στο χρώμα του νερού σε ορισμένα σημεία και έκλυση αερίων με χαρακτηριστική οσμή.
Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η ποσότητα λιωμένων πετρωμάτων (μάγματος) που έχει σωρευτεί κάτω από το ηφαίστειο κατά το περασμένο έτος, ισοδυναμεί με περίπου 10 έως 20 έτη ανάπτυξης του ηφαιστείου. Επισημαίνουν όμως πως αυτό δεν σημαίνει ότι επίκειται κάποια έκρηξη, αντίθετα, όπως τονίζουν, η σεισμική δραστηριότητα έχει σαφώς υποχωρήσει κατά τους τελευταίους μήνες.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι το ηφαίστειο της Σαντορίνης εμφανίζει δύο διαφορετικών ειδών εκρήξεις στο πέρασμα του χρόνου: αφενός μικρές εκρήξεις που συμβαίνουν σχετικά συχνά και εκλύουν λάβα και, αφετέρου, μεγάλες εκρήξεις που συμβαίνουν σπάνια, ανά περίπου 10.000 έως 30.000 χρόνια. Και οι δύο τύποι εκρήξεων θεωρείτο ότι «εκκολάπτονται» σε ένα ρηχό θάλαμο μάγματος, ο οποίος τροφοδοτείται σε συνεχή βάση από μικρές ποσότητες λιωμένων πετρωμάτων, οι οποίοι ανεβαίνουν από κάτω προς τα πάνω.

Όμως, όπως αναφέρει η νέα μελέτη, γεωλογικές (ορυκτολογικές) μελέτες δείχνουν ότι τουλάχιστον το 15% του υλικού που εκτινάχθηκε κατά την Μινωική έκρηξη του ηφαιστείου, έφθασε στον θάλαμο του μάγματος λιγότερο από 100 χρόνια πριν την έκρηξη, δηλαδή όχι σταδιακά και σε βάθος χρόνου, αλλά σε πολύ πιο σύντομο χρόνο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είτε το ηφαίστειο της Σαντορίνης βρίσκεται στην πιο συνηθισμένη (αργή) φάση συσσώρευσης λάβας, είτε στην πιο σπάνια (και γρήγορη) εκρηκτική φάση του, ο ρηχός θάλαμος του μάγματος τροφοδοτείται περιστασιακά με ταχείας ροής ποσότητες μάγματος. Η χρονική διάρκεια αυτών των περιόδων τροφοδότησης του μάγματος είναι σύντομη σε σχέση με τις ενδιάμεσες περιόδους ηρεμίας, ενώ το πότε θα συμβούν αυτές οι περιστασιακές ανατροφοδοτήσεις, δηλαδή ο χρονισμός τους, εξαρτάται από την υπόγεια δυναμική που αναπτύσσεται στο ακόμα βαθύτερο τμήμα του μάγματος κάτω από τη Σαντορίνη.

Κατά τις πιο πρόσφατες εκρήξεις του ηφαιστείου της Σαντορίνης, στην επιφάνεια έχουν ανέλθει συνήθως δύο διαφορετικά είδη μάγματος, κατά κύριο λόγο δακίτης (λάβα πλούσια σε πυριτία) και δευτερευόντως ανδεσίτης (πιο καυτή λάβα με λιγότερη πυριτία). Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι οι εκρήξεις εμφανίζονται να πυροδοτούνται από την άνοδο προς την επιφάνεια του ανδεσίτη, ο οποίος «αναμοχλεύει» τον πιο άφθονο δακίτη, δίνοντας έτσι το έναυσμα για την έκρηξη, πιθανώς μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Επειδή όμως, σύμφωνα με τους Βρετανούς γεωεπιστήμονες (στην έρευνα των οποίων συνέβαλαν οι έλληνες ερευνητές Παρασκευή Νομικού, Ξάνθος Παπανικολάου, Δημήτρης Παραδείσης, Κώστας Ραπτάκης και Βαγγέλης Ζαχάρης), η πρόσφατη ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει διαρκέσει πολύ περισσότερο χρόνο, γίνεται η υπόθεση ότι τα λιωμένα πετρώματα που συσσωρεύονται τώρα κάτω από τη Σαντορίνη, είναι δακίτες και όχι ανδεσίτες.

Video: Όταν ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έκανε κατά ΠΡΟ.ΠΟ "αντιποίηση της αρχής"

Επειδή πολλοί υποκριτικώς "κόπτωνται" για τους αναποδογυρισμένους πάγκους των παράνομων μικροπωλητών στο πανηγύρι της Ραφήνας, θα σας θυμίσουμε με βίντεο παρόμοια ενέργεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο οποίος με την ενέργειά του αυτή ήθελε να "καθαρίσει" τον οίκο του από τις ασεβείς αγοραπωλησίες εντός του ναού.

Μήπως και Αυτός έπρεπε να περιμένει τις Αρχές να επιληφθούν του θέματος; Θα κατηγορηθεί για αντιποίηση της Αρχής;



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ... ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

Αντιγράφω από ένα φίλο,που το δημοσίευσε στο FACEBOOK.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΝ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΚΙΤΣΟΥ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΖΙΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (ΚΝΕ)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ ΟΣΕ(ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ)

ΤΑΣΟΣ ΤΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΡΙΤΖΗΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΞΗΡΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΡΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΚΡΕΛΗΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΠΡΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΚΕ (ΜΑΟΙΚΟΣ)

ΜΠΙΛΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ (ΕΚΕ)

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΕ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΕΚΕ

ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

Αν υπάρχει κάπου ένα λάθος,παρακαλώ να με διορθώσετε.

Θυμάμαι δε ότι τη δεκαετία του 1980 ,σκοτώσανε τους δυο μεγαλύτερους εκδότες της δεξιάς,τον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ της ΒΡΑΔΥΝΗΣ και τον ΜΟΜΦΕΡΑΤΟ της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ και έτσι έδεσε το γλυκό.

Ήταν ένα πολύ καλά εκτελεσμένο σχέδιο,ΑΛΩΣΗΣ του χώρου των ΜΜΕ.

Γιαυτό όταν είχα ρωτήσει κάποτε ένα νέο τότε δημοσιογράφο,γιατί αφού ήταν δεξιός,το έπαιζε αριστερός στην εφημερίδα που έγραφε,μου είπε επί λέξη,

"για να μη πεθάνω στη πείνα"

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ


ΠΗΓΗ