Και πάλι ένταση στις Σκουριές

Σήμερα το πρωί, ομάδα κατοίκων πήγε στο σημείο Καρατζάς οπού γίνονται ξανά οι εργασίες από την εταιρεία, επενέβη η αστυνομία άνδρες της οποίας έκαναν χρήση χημικών για να τους απομακρύνει.
Στο χωριό χτυπούν καμπάνες καλώντας τους κατοίκους σε επιφυλακή Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ. διαψεύδει τους ισχυρισμούς των κάτοικων  και κάνει λόγο για φθορές των κατοίκων σε ένα όχημα  της εταιρείας .
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΗΠΑ: Σχολείο ανάγκασε μαθήτριες Γυμνασίου να ανταλλάξουν ομοφυλοφιλικό φιλί στα πλαίσια «μαθήματος»



Εξοργισμένοι γονείς λένε ότι σχολείο στη Νέα Υόρκη έδωσε εντολή σε μαθήτριες Γυμνασίου να ανταλλάξουν μεταξύ τους ένα λεσβιακό φιλί – ενώ και τα αγόρια έμαθαν πώς να εντοπίζουν νεαρές «τσούλες» - σε μια παρουσίαση «κατά του εκφοβισμού» σχετικά με την «ταυτότητα φύλου» και τον «σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως αναφέρει το Fox News.
Σύμφωνα με την αναφορά, στις 11 Απριλίου, τα παιδιά παρακολούθησαν ένα ειδικό μάθημα για την υγεία από κολεγιακούς φοιτητές στο Linden Avenue Middle School στο Red Hook της Νέας Υόρκης, κάτι για το οποίο οι γονείς δεν είχαν ενημερωθεί.
Οι μαθητές διδάχτηκαν τους όρους «pansexual» και «genderqueer».
Κάποιες από τις μαθήτριες είπαν ότι έμαθαν στο «μάθημα» ότι είναι συνηθισμένο για ένα 14χρονο κορίτσι να κάνει σεξ και ότι οι γονείς τους δεν μπορούν να τις σταματήσουν.
Η Mandy Coon, μητέρα μιας μαθήτριας 13 χρονών είπε, «είμαι έξω φρενών. Είμαι ο μητέρα της. Από πού και ως που κάποιος νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να της πει ότι είναι εντάξει να κάνει σεξ; "
Σύμφωνα με το Fox News, η Coon είπε ότι η κόρη της στενοχωρήθηκε από το μάθημα και αναρωτήθηκε γιατί της είπαν να ζητήσει από μια άλλη κοπέλα να τη φιλήσει.
"Μου είπε, «Μαμά, στο σχολείο μας πειράζουν συνεχώς. Τώρα θα με λένε και λεσβία» είπε η Coon.
Σύμφωνα με τη μητέρα, το σχολείο είπε ότι το μάθημα είχε ως στόχο να «διδάξουν τα όρια των κοριτσιών και πώς να λένε όχι".
«Πήραν, επίσης, δύο κορίτσια να σταθούν μπροστά στην τάξη και να υποκριθούν ότι ήταν λεσβίες σε ραντεβού»,είπε η Coons.
Η Poughkeepsie Journal ανέφερε ότι η Σχολική Περιφέρεια δήλωσε ότι το μάθημα επικεντρώνεται "στην βελτίωση της κουλτούρας, τις σχέσεις, την επικοινωνία και την αυτο-αντίληψη."
Είπε ότι το Γυμνάσιο είναι υποχρεωτικό να διδάσκει αυτά τα θέματα, σύμφωνα με το ‘Νόμο περί Αξιοπρέπειας για Όλους του Μαθητές’.
Ένας άλλος γονιός είπε στο Fox News, «Το σχολείο υπερέβη τα όριά του με το να μην ενημερώσει πρώτα τους γονείς και να μας δώσει την δυνατότητα επιλογής. Θεωρώ ότι αυτού του είδους η διδασκαλία είναι καλύτερα να αφεθεί στους γονείς».
Γονείς αγοριών ήταν εξοργισμένοι από το μάθημα σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν προφυλακτικό και πώς να καταλάβουν εάν ένα κορίτσι είναι «τσούλα».
«Ήμουν εντελώς έξαλλος - πραγματικά έξω φρενών», είπε ο γονέας ενός 13χρονου αγοριού. "Δίδασκαν τα αγόρια πώς να αποκρυπτογραφήσουν εάν ένα κορίτσι είναι ‘τσούλα’».
Σύμφωνα με τον γονέα, στα αγόρια είπαν πως να διαπιστώσουν αν ένα κορίτσι είναι επιπόλαιο από τον τρόπο που ντύνεται ή τον αριθμό των αγοριών που έχει βγει.
«Στην οικογένειά μας δεν κρίνουμε έτσι τους ανθρώπους», είπε. «Δεν χαρακτηρίζουμε τις γυναίκες από αυτά που φορούν ή με ποιον βγαίνουν».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Μεταφέρονται τούρκοι στρατιώτες από το Κουρδιστάν, δυτικά, όπως στο WAR GAME...

Hosgeldiniz...
Διαβάζουμε ότι γίνεται :

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Α. ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ

και θυμόμαστε το WAR GAME του αγαπητού Όμηρου Φωτιάδη ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τον γέροντα Παΐσιο...

WAR GAME : ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ - Του Όμηρου Φωτιάδη

ΠΗΓΗ

Επίθεση στον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Βελγίου από τις FEMEN



Ήρεμος και προσευχόμενος παρέμεινε ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας στο Βέλγιο, αρχιεπίσκοπος Andre-Joseph Leonard, την ώρα που δέχτηκε αισχρή επίθεση με βρισιές και νερά από τις γνωστές γυμνές «ακτιβίστριες» του Σόρος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επίσκοπος δέχεται επίθεση επειδή υποστηρίζει τη διδασκαλία της χριστιανικής εκκλησίας για την ομοφυλοφιλία και εκφράζει την ανησυχία του για εκείνους που ακολουθούν το ομοφυλοφιλικό lifestyle.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο ULB στις Βρυξέλλες, όπου ο αρχιεπίσκοπος συμμετείχε σε μια συζήτηση σχετικά με τους νόμους περί βλασφημίας.
Οι τέσσερις γυναίκες, μέλη της FEMEN με συνθήματα υπέρ των εκτρώσεων και της ομοφυλοφιλίας γραμμένα στα σώματά τους, όρμησαν τσιρίζοντας στον αρχιεπίσκοπο και τον περιέλουσαν με νερό από μπουκάλια που είχαν την μορφή της Παναγίας.
Σε όλη την διάρκεια της επίθεσης, ο Αρχιεπίσκοπος Leonard καθόταν ήρεμος να δέχεται τα νερά, έχοντας τα μάτια κλειστά σαν σε προσευχή. Αφού τελείωσε η επίθεση, ο αρχιεπίσκοπος φίλησε την εικόνα της Παναγίας σε ένα από τα μπουκάλια νερού που χρησιμοποιήθηκε. Η Le Soir αναφέρει ότι μια από τις επιτιθέμενες, δήλωσε: «Ήταν πολύ ήρεμος και καθόταν σε θέση προσευχής. Πιστεύω ότι προσευχόταν για εμάς».
 
Η FEMEN, ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε λόγω μιας συνέντευξής του πριν από τρεις εβδομάδες, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Leonard είπε ότι όσον αφορά τους χριστιανούς που έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις, προτείνει την αγαμία, όπως απαιτείται για όλα τα μεμονωμένα άτομα.
Ήδη από το 2007, ως Επίσκοπος της Namur, ο Αρχιεπίσκοπος Leonard βρέθηκε κατηγορούμενος με βάση τον βελγικό νόμο «κατά του ρατσισμού», επειδή αποκάλεσε τις ομοφυλοφιλικές πράξεις "ανώμαλες". Το 2008 αθωώθηκε από την κατηγορία περί «ομοφοβίας».
Το 2010, ως νέος Αρχιεπίσκοπος των Βρυξελλών, ο αρχιεπίσκοπος βρέθηκε στο στόχαστρο του ομοφυλοφιλικού λόμπι και είχε καταγγελθεί από τον πρωθυπουργό της χώρας, επειδή είπε ότι το AIDS είναι συνέπεια μιας επικίνδυνης σεξουαλικής συμπεριφοράς, συμπεριλαμβανομένης της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής δραστηριότητας.
Το 2010 είχε επίσης δεχτεί επίθεση στον καθεδρικό ναό που λειτουργούσε από έναν άνθρωπο που του έριξε μια τούρτα στο πρόσωπο. Ίδια επίθεση δέχτηκε και το 2011, στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Louvain-la-Neuve κοντά στις Βρυξέλλες, από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΣΤΟΧΟΣ: ΣΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες»

Συνεχίζεται η εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία, η πλειοψηφία των οποίων είναι ελληνορθόδοξοι, ενώ στην Αθήνα Μαξίμου και ΥΠΕΞ «δεν άκουσαν και δεν είδαν» τίποτα…
Εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών για σφαγές, ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης  προτρέπει  τους «εξεγερμένους αντάρτες» στη Συρία, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν  το καθεστώς Άσαντ, να βιάζουν γυναίκες, αρκεί αυτές να είναι άλλων δογμάτων, όπως αναφέρει και η αμερικανική εφημερίδα Washington Times.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον  Γιασέρ Αλ-Aιλαουνί, ο οποίος κατάγεται από την Ιορδανία, όμως ζούσε επί 20 σχεδόν  στη Δαμασκό. Ο συγκεκριμένος, μέσω του YouTube, καλώντας τους μουσουλμάνους πιστούς σε «νόμιμο φετβά» (πόλεμο) εναντίον του  Άσαντ,  προτείνει στους «επαναστάτες» να θέσουν σε εφαρμογή μια «κυβέρνηση σαρίας».
Οι βιασμοί χριστιανών γυναικών ή αλεβιτισσών είναι επιτρεπτοί, επιβεβαιώνοντας πως στόχος των δυνάμεων που πολεμούν τον Άσαντ είναι μια  ισλαμική Συρία χωρίς χριστιανούς.
Στο βίντεο, ο ισλαμιστής ηγέτης αναφέρεται σε μη-μουσουλμάνες σεξουαλικές σκλάβες, ενώ θυμίζουμε πως άλλος συνάδελφός του, ονόματι Χασσίμ  Καμένα, πρόσφατα υποστήριξε (σε καναδική εφημερίδα μάλιστα, την «Τoronto Sun»), πως «οι γυναίκες φταίνε που βιάζονται, και εφ’ όσον θέλουν να είναι ασφαλείς πρέπει να ντύνονται πιό σεμνά».
Άλλος θρησκευτικός ηγέτης, ο Σαουδάραβας Μωχάμμεντ Αλ Αρίφι, αφού υπενθύμιζε πως «οι τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία έχουν δύο χρόνια να πάνε με γυναίκες» (οι καημένοι!!!), ως εκ τούτου δικαιολογείται να χρησιμοποιούν γυναίκες ως σεξουαλικά εργαλεία, αρκεί αυτές να είναι πάνω από 14 ετών (!!!) και να συνάπτεται ένας γάμος διάρκειας «ολίγων ωρών», ώστε να δικαιολογείται μέσω  κορανίου ο βιασμός.
Σύμφωνα με την οργάνωση «Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης» (International Rescue Committee - IRC), οι συνεχείς βιασμοί είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αναγκάζουν τις γυναίκες  στη Συρία να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Οι βιασμοί είναι ένα σοβαρό και ανησυχητικό φαινόμενο του πολέμου στη Συρία, εκτιμά αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση.
«Σε πολλές περιπτώσεις  γυναίκες που ρωτήθηκαν, αποκάλυψαν πως σε ορισμένες περιπτώσεις τα θύματα απήχθησαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν. Οι  βιασμοί αυτοί, αρκετές φορές ομαδικοί, γίνονται  μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους», υπογραμμίζει η οργάνωση. Μόνο που δεν αναφέρει πως σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις δράστες είναι οι σκληροί «εισαγόμενοι» τζιχαντιστές, ανάμεσά τους και πολλοί Τούρκοι.
Τα παραπάνω ανατριχιαστικά δείχνουν τι είδους «νέα τάξη» οραματίζονται στη Συρία οι τζιχαντιστές  και οι δυτικοί τους πάτρωνες, οι οποίοι δεν φαίνεται να διδάσκονται από την τραγωδία της Βοστώνης που επίσης είχε ισλαμικό-τσετσενικό παρονομαστή…



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η Γαλλία ξύπνησε! Εξεγερσιακή κατάσταση με τους νέους στους δρόμους με αφορμή τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων



ΚΟ: Εδώ και μέρες, χιλιάδες κόσμου - και ιδιαίτερα νέοι και νέες - κατεβαίνουν στους δρόμους του Παρισιού και των πόλεων της Γαλλίας και μάχονται με πάθος - ημέρα και νύχτα - κατά του επιχειρούμενου «γάμου» των ομοφυλόφιλων του μασόνου Ολάντ. Η σοσιαλιστική αστυνομία χρησιμοποιεί βία, παραποιεί τις εικόνες από τις συγκεντρώσεις για να φαίνονται ‘μικρές’, τα ξεπουλημένα media κατά την συνήθη πρακτική τους είτε λασπολογούν ασύστολα δαιμονοποιώντας όλους αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάνουν κοινώς, την «πάπια», ενώ από δίπλα πάντα οι γνωστοί τελάληδες της νέας τάξης φωνάζουν για κακούς «ομοφοβικούς» και «φασίστες» και ζητούν την καταδίκη τους. Με αυτά και μα αυτά η αυταρχική αντιχριστιανική Νέα Τάξη των «δικαιωμάτων» κάνει την παρουσία της στην καρδιά της Ευρώπης. Αλλά το ίδιο και η νέα (και ίσως έσχατη) εθνική αντίσταση!


Τα ελληνικά media και ‘πρακτορεία ειδήσεων’ χορεύουν στους ίδιους ρυθμούς. Εάν έβγαιναν 10 αλλοδαποί να φωνάξουν (και να κάψουν κανένα αυτοκίνητο) σε κανένα σοκάκι του Παρισιού θα είχαμε «εκτενή αναφορά». Μπορεί να το βάπτιζαν και «εξέγερση» των «νέων». Εάν έβγαζαν τα ρούχα τους οι γνωστές υστερικές υπηρέτριες του Soros θα είχαμε «συνεχείς ανταποκρίσεις». Αλλά τώρα με αυτό το πλήθος, τα έχουν βρει σκούρα τα φερέφωνα της θολοκουλτούρας. Και σα να βλέπω τα υποκριτικά τους πρόσωπα να συνοφρυώνονται. Είναι και αυτό μία ικανοποίηση..

Les veilleurs Pour la Famille από ktvideo1
Les veilleurs Pour la Famille από ktvideo1


Χάρτης της Γαλλίας με τις πόλεις που έχουν εκδηλωθεί διαμαρτυρίες
Ένας αναγνώστης έστειλε στον ΚΟ το παρακάτω μήνυμα και βίντεο:

Θερμή παράκληση προς φίλους και αδερφούς! Διαδώστε αυτές τις εικόνες που έρχονται από τις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά του εκφυλισμού της οικογένειας ! Εδώ βλέπουμε (δες το εδώ) βίαιη σύλληψη παραδοσιακού κληρικού της Ιερατικής Αδελφότητος Άγιος Πίος ο Θ' από την αστυνομία στις 19/04 στην προσπάθεια του να προστατεύσει από τα γαλλικά CRS (ΜΑΤ) έναν μικρό ανήλικο χριστιανό! Στο τέλος συλλαμβάνονται και οι δύο! Από το Παρίσι στέλνουμε ένα μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, η Νέα Τάξη δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει ακόμα κι αν στείλει εναντίον μας όλες τις πάνοπλες κατασταλτικές της μονάδες! Η ωμή βία δεν μπορεί θα νικήσει την πίστη!


Ακολουθεί μετάφραση γαλλικού άρθρου.


H Γαλλία ξύπνησε επιτέλους!
Η Νεολαία της Γαλλίας έχει ξεσηκωθεί και βγαίνει μαζικά στους δρόμους, κάθε βράδυ, εδώ και εβδομάδες, πολεμώντας τον «gay γάμο», και την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά κατά γενικότερα πολεμώντας την ολοκληρωτική βία του σοσιαλιστικού καθεστώτος. Παρά τη βία της αστυνομίας, παρά τα ψέματα των ΜΜΕ, ή τη σιωπή τους στην καλύτερη περίπτωση, πολεμούν γενναία, απαντώντας στον ολοκληρωτισμό με αγάπη, προσευχές, φιλοσοφία και απολύτως χωρίς βία. Αγωνίζονται ενάντια στα ψεύδη, τον κυνισμό και τον ωχαδελφισμό με όπλα την αλήθεια, την ευφυΐα, την ποίηση, την ομορφιά και την ελπίδα. Αυτή η ειρηνική επανάσταση εξαπλώνεται και αυξάνεται κάθε μέρα που περνά σε όλη τη Γαλλία και σε άλλες χώρες. Αποκαλούν τους εαυτούς τους "les Veilleurs pour la famille", το οποίο σημαίνει «οι Φύλακες της οικογένειας».


Τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από οτιδήποτε μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιος πριν από δύο μήνες. Τα γαλλικά blogs ‘βράζουν’ από έντονες συζητήσεις με μια έκρηξη πάθους και την ελπίδα να έχει ανατείλει για τα καλά.

Ένας νεαρός που ονομάζεται Nemo γράφει στο ‘Notre Journal’:


Μα, την αλήθεια έχουν τρελαθεί! Ο «γάμος για τον καθένα», το σκάνδαλο Cahuzac (ο πρώην υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας Ζερόμ Καουζάκ, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία), οι τραπεζικοί λογαριασμοί των υπουργών, οι επιδοτήσεις της οικογένειας, η Ευρώπη, οι μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη, το έγκλημα, οι φόροι ... όλα ένα φιάσκο, αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους για τους οποίους αναρωτιέσαι αν δραπέτευσαν από κανένα φρενοκομείο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο Ολάντ, μέσα από τις δογματικές και ανόητες αποφάσεις του, τα μικροπρεπή σχέδιά του, και την προφανή στενομυαλιά του, οδήγησε τη Γαλλία σε μια σαφώς εξεγερσιακή κατάσταση! Όσο και να πας πίσω και να ψάξεις στη γαλλική ιστορία, ποτέ δεν θα δεις τέτοιο χάος και πάνω απ’ όλα, ποτέ οι Γάλλοι δεν είχαν σε τέτοιο βαθμό την αίσθηση ότι ο καπετάνιος, με όλο το πλήρωμα του, έχουν εγκαταλείψει το πλοίο και ότι μόνο οι επιβάτες που προορίζονται για την απώλεια έχουν παραμείνει στο σκάφος.
 

 
Και όταν μιλάω για το πλήρωμα, δεν νομίζω ότι ξεχνάω την αντιπολίτευση. Είτε πρόκειται για την κατεστημένη αντιπολίτευση που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο της σε συζητήσεις σχετικά με το ποιος – ο Fillon, ο Copé, ο Borloo θα είναι ο πιο μέτριος προκειμένου να πάρει τη νίκη όταν έρθει η ώρα, ή η "δεξιά της δεξιάς" με την  Marine Le Pen της οποίας οι θέσεις, εκτός από το ζήτημα της εγκληματικότητας, μοιάζουν με αυτές του Jean-Luc Mélenchon σαν δύο σταγόνες νερό, κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του: Δεξιά και Αριστερά συν-αδελφικά σώες και αβλαβείς στις ίδιες σωσίβιες λέμβους. Marine Le Pen έχει κρατήσει απόσταση από τις διαδηλώσεις δυσαρεστώντας πολλούς).


Και όλα αυτοί οι ωραία τύποι μας αφήνουν με μια οικονομική άβυσσο αρκετών χιλιάδων δισεκατομμυρίων ευρώ (το πραγματικό χρέος της Γαλλίας είναι ακόμη υψηλότερο από το επίσημο), μια πνιγμένη οικονομία....

 
Αλλά δεν σταματά εκεί! Δεν είναι αυτό που καταστρέφει τη χώρα – άλλωστε μια οικονομική πληγή δεν φέρνει το θάνατο – η δεξιά και η αριστερά κρυφά μας οδηγούν σε ηθική και πνευματική πτώχευση καταστρέφοντας συστηματικά, στο όνομα μιας ‘laïcité’ που κανείς δεν καταλαβαίνει και ένα «κοινωνικό μοντέλο» που καμία άλλη χώρα δεν θέλει, τις ηθικές και εθνικές αξίες που έχουν διαμορφώσει την ταυτότητα της Γαλλίας και των Γάλλων για σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια. Το τελικό χτύπημα, πριν από το μοιραίο χτύπημα της ‘παρένθετης μητρότητας για όλους’ και την απαγόρευση - στο όνομα της ‘ισότητας’ - των «φύλων», σχετικά με τη φυσική αναπαραγωγή, υπήρξε αυτή η παράλογη νομοθεσία Taubira που θα μας επιτρέψει να παντρευτεί «το φεγγάρι με πράσινο τυρί», (δηλαδή, να παντρευτεί μια ψευδαίσθηση με μια οφθαλμαπάτη).


Ώστε τελειώσαμε; Ναυαγούμε; Όχι, φίλοι μου, αδελφοί μου, αν είστε εθνοτικοί Γάλλοι ή γαλλόφωνοι, υπό την προϋπόθεση ότι είστε Γάλλοι μέσα στις καρδιές σας. Επειδή η Γαλλία, όπως οι υπονομευτές της έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν, είναι λίγο πιο σκληρή από ό, τι νόμιζαν! Και χάρη στους σοσιαλιστές και στο γάμο τους «για τον καθένα» και το τυφλό πείσμα τους, έχουν προκαλέσει εκείνους που νόμιζαν ότι ήταν σε μόνιμη κατάσταση ζόμπι από την πεντηκονταετή αριστερή, multi-culti (πολυπολιτισιμική), εαυτοφοβική, ηττοπαθή πλύση εγκεφάλου, να ξεσηκωθούν . Η καρδιά της Γαλλίας έχει ξυπνήσει μετά από ένα μακρύ ύπνο. Αυτοί οι «επικίνδυνοι τρομοκράτες φασίστες» που άφησαν τις Κυριακές τους ή τα βράδια τους για να πουν όχι σε αυτή την μεθοδική καταστροφή της πατρίδας τους είναι οι Γάλλοι που σηκώνονται κάθε πρωί να πάνε στη δουλειά, που πληρώνουν φόρους, έτσι ώστε οι αυτοκινητόδρομοι να είναι ανοιχτοί, έτσι ώστε τα νοσοκομεία να φροντίζουν για τους φτωχούς όπως και τους πλούσιους, ώστε τα σχολεία να δίνουν το μέγιστο των ευκαιριών σε όλα τα παιδιά της Γαλλίας, και οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα τους, αν χρειαστεί. Όλοι αυτοί οι Γάλλοι, περιφρονημένοι από εκείνους που βολεύονται σε κάθε πράξη δειλίας και κάθε αποποίηση των ευθυνών, επιτέλους αποφάσισαν ότι φτάνει πια, και ότι στο εξής τίποτα δεν θα γίνει χωρίς τη συγκατάθεσή τους.


Και σας λέω: καμία εξουσία, όποια και αν είναι, θα είναι σε θέση να εμποδίσει αυτό το παλιρροιακό κύμα που όλο ανεβαίνει!


Παρίσι, 19 Απριλίου : ένα τεράστιο πανό γράφει τα λόγια του Ολάντ όταν ήταν υποψήφιος: «Όταν θα είμαι πρόεδρος, θα φέρω τους Γάλλους μαζί!» και ακολουθούν οι λέξεις: "Εδώ είμαστε λοιπόν!" 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ... Ο Πάγκαλος ετοιμάζει μπίζνες με την καύση των νεκρών μέσω δικής του εταιρείας!

Το επιχειρηματικό του... δαιμόνιο σχεδιάζει να "αξιοποιήσει" ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην καύση νεκρών.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σκέφτεται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να κάνει εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής και την Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή του κ. Πάγκαλου δεν προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση αν λάβει κανείς υπόψη του ότι σε επιστολές του προς τους δημάρχους αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει στη διαθήκη του, όταν αποδημήσει εις Κύριον, να κάψουν τη σορό του...
Η εταιρεία που έχει ο κ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του έχει σαν έδρα το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και αντικείμενό της είναι μεταξύ άλλων η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, οι υπηρεσίες έρευνας αγοράς και η παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr