ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ CERN

Διαρροή ψυκτικού "Ηλίου" στον επιταχυντή επιβάλει την αναβολή του πειράματος που ήταν να γίνει στις 21/10/2008. Άντε και του χρόνου..........

Για παρενοχλήσεις τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο μιλάει ο Μπασμπουγ

Στις "παρενοχλήσεις τουρκικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Αιγαίου ...από ελληνικά μαχητικά" αναφέρθηκε χθες ο Τούρκος A/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ο Τούρκος στρατηγός έκανε επίσης λόγο για «προβλήματα που υπάρχουν στο ζήτημα της πολιτικής ασφάλειας και άμυνας της Ε.Ε. και την Κύπρο» και τόνισε ότι «υπάρχουν έγγραφα ως προς τις σχέσεις του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. Η Τουρκία ακολουθεί κατά γράμμα ό,τι αναφέρουν τα έγγραφα αυτά». Υπενθυμίζεται ότι το τρέχον έτος είναι η χρονιά με το ρεκόρ από πλευράς αριθμού ανακοινώσεων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου για "παρενοχλήσεις τουρκικών αεροσκαφών από ελληνικά" στο Αιγαίο.
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχουμε μάθει τι απάντησε η Ελληνική πλευρά στα πυροτεχνήματα του Μπασμπούφ...
ούτε φυσικά η Τούρκικη πλευρά διευκρίνησε για το τι παρενόχληση πρόκειται..
Αν πρόκειται για σεξουαλική τότε το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον κατάλληλο και ενδεδειγμένο τρόπο...

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΙΚΑ

Πριν από χρόνια ο ελληνισμός είχε κατορθώσει να αποκρούσει το απαράδεκτο σχέδιο Ανάν.
Τώρα χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς χρονοτριβές και χωρίς πολλά λόγια η παράδοση της ελληνικής μεγαλονήσου Κύπρου στους κατακτητές της νομιμοποιείται.
Πόσοι από εσάς γνωρίζετε το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τούρκων;
Ποια μορφή συγκυριαρχίας τους προσφέρουμε;
Γιατί βιαζόμαστε, αφού η κυριαρχία των αφεντικών της Τουρκίας έχει ημερομηνία λήξεως και μάλιστα κοντινή;

Greek Security Team εναντίων CERN

Χάκερ κατάφεραν να παραβιάσουν υπολογιστικά συστήματα του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων, επιβεβαίωσαν το Σάββατο αξιωματούχοι του CERN. Οι εσβολείς, που διαβεβαιώνουν ότι δεν είχαν κακές προθέσεις, αυτοαποκαλούνται «Ελληνική Ομάδα Ασφάλειας» (Greek Security Team).

Όπως αποκάλυψαν οι βρετανικές εφημερίδες Times και Daily Telegraph, οι χάκερ άφησαν πίσω τους μια παραποιημένη ιστοσελίδα που χλεύαζε τους υπεύθυνους ασφάλειας των υπολογιστών ως «σχολιαρόπαιδα».

Διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν πρόθεση να διαταράξουν τα σημαντικά πειράματα του LHC και ότι ήθελαν μόνο να καταδείξουν τη... «μαύρη τρύπα» στην ασφάλεια του δικτύου.

«Σας κατεβάζουμε τα παντελόνια γιατί δεν θέλουμε να σας δούμε να τρέχετε γυμνοί προσπαθώντας να κρυφτείτε όταν έρθει ο πανικός» γράφουν στο μήνυμά τους.

«Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αλλά δεν βλέπουμε να έχει γίνει ζημιά. Προφανώς πρόκειται για άτομα που ήθελαν να τονίσουν ότι το CERN μπορεί να παραβιαστεί» δήλωσε στους Times ο Τζέιμς Γκίλις, εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικής Έρευνας.

Οι χάκερ υποστηρίζουν ότι απέκτησαν πρόσβαση μέσω ενός δικτυακού τόπου που υποδεχόταν τους επιστήμονες για τα εγκαίνια της εγκατάστασης την Τετάρτη.

Οι υπολογιστές στους οποίους εισέβαλαν είναι συνδεδεμένοι στο σύστημα CMS, έναν από τους τέσσερις τεράστιους ανιχνευτές του LHC. "

Ποιός είναι ο πανικός που θα έρθει; Θα το μάθουμε όλοι σύντομα