ΕΛΛΑΣ-ΣΥΡΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ - Προειδοποιήσεις κατάρριψης τουρκικών α/φ από μαχητικά ΠΑ & συριακά α/α!

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι μαχητικά αεροσκάφη του εγκλωβίστηκαν σε δύο περιπτώσεις από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη και από συριακά αντιαεροπορικά συστήματα! Είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνεται κάτι τέτοιο και είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι η Άγκυρα βάζει στο "ίδιο καλάθι" τα ελληνικά μαχητικά και τα συριακά αντιαεροπορικά που μέχρι στιγμής έχουν στραπατσάρει την τουρκική αλαζονεία σε τουλάχιστον μία περίπτωση καταρρίπτοντας τον Ιούνιο του 2012 το τουρκικό αναγνωριστικό RF-4!
Aανάλογη ανακοίνωση είχε κάνει και για εγκλωβισμό τουρκικού μαχητικού πριν από τα Χριστούγεννα από την αντιαεροπορική συστοιχία των Patriot ΡAC-3 της Σκύρου.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Σε ότι αφορά την "παρενόχληση" από ελληνικά μαχητικά αυτή αφορά τα αεροσκάφη ηλεκτρονικής συννλογής πληροφοριών CN-235M. τα οποία συστηματικά πλέον σκανάρουν τις ελληνικές θέσεις στο Αιγαίο σε ότι αφορά διατάξεις αντιαεροπορικών, ραντέρ κλπ.
Ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν (γεγονός είναι, γιατί είχε παραβιάσει τα εναέρια σύνορα της χώρας) ένα τουρκικό CN-235M της τουρκικής Ναυτικής Αεροπορίας.
Εν συνεχεία ήρθε μία πτήση ενός τουρκικού F-16 κοντά στην μεθόριο με την Συρία. Εκεί το "φώτισαν" οι καταυγαστήρες ενός συστήματος SA-2 (φωτό) επί περίπου 30'' κατά το τουρκικό Γενικό Επιτελείο.
Το ζήτημα είναι ότι προχωρούν σε ανακοινώσεις εγκλωβισμών οι οποίες θεωρούνται "εχθρικές πράξεις".
Δηλαδή κατά το διεθνές δίκαιο δίνεται η δυνατότητα ένοπλης απάντησης στους εγκλωβισμούς, οι οποίοι θεωρούνται εχθρική πράξη. 
Αξίzει  να προσεχθεί και να αναλυθεί η τακτική της Άγκυρας.
Εκτιμούμε ότι οι εγκλωβισμοί είναι περισσότερο επικίνδυνοι πολιτικά και λιγότερο αποτελεσματικοί από μία "κλειστή" αναχαίτιση. Το σημειώνουμε αυτό για να μην έχουμε εκπλήξεις μελλοντικά...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΑΛΛΙΑ : Γονείς μποϊκοτάρουν τα σχολεία ως αντίδραση στην εικαζόμενη εισαγωγή της «θεωρίας του φύλου» που διδάσκει τα παιδιά ότι δεν γεννιούνται ως αγόρια ή κορίτσια, αλλά ότι μπορούν να «επιλέξουν» τι φύλο θέλουν να είναι

Χιλιάδες γονείς στη Γαλλία έχουν λάβει γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα την περασμένη εβδομάδα με την έκκληση να κρατήσουν σπίτι τα παιδιά τους και να μην πάνε το σχολείο τη Δευτέρα. Όπως αναφέρει το France 24, η συλλογική δράση αποβλέπει στην διαμαρτυρία ενάντια σε μια εικαζόμενη νέα εξέλιξη στα γαλλικά δημοτικά σχολεία : Την προσπάθεια να διδάξουν στους μαθητές ότι «δεν γεννιούνται ως αγόρια ή κορίτσια, αλλά ότι μπορούν ‘να επιλέξουν’ να γίνουν είτε το ένα είτε το άλλο».
Η κινητοποίηση αυτή αντιτίθενται στη διδασκαλία της «θεωρίας του φύλου» στα γαλλικά σχολεία και γίνεται έκκληση στους γονείς να μην πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο μια ημέρα κάθε μήνα. Συνιστάται αυτό να γίνεται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους εκπαιδευτικούς.
Τα μηνύματα ειδοποιούν επίσης τους γονείς ότι η σεξουαλική εκπαίδευση θα εισβάλει στις τάξεις του νηπιαγωγείου "με πρακτικά παραδείγματα", όταν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά τον Σεπτέμβριο.
Ο αντίκτυπος του μηνύματος που αναμεταδόθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα, είχε περιορισμένο αποτέλεσμα, ωστόσο, σημαντικό. Περίπου 100 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης - από το σύνολο των 48.000 στη Γαλλία - ανέφεραν αγνοούμενους μαθητές λόγω του μποϋκοτάζ, σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας.
Ο Γάλλος υπουργός Παιδείας Vincent Peillon (φωτο) απείλησε με κυρώσεις για τα παιδιά που οι γονείς τους τα αποσύρουν από το σχολείο και διέταξε τους διευθυντές των σχολείων σε όλη τη χώρα να καλούν κάθε γονέα που κρατά το παιδί του στο σπίτι και να του υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική.
«Το εθνικό σχολικό σύστημα δεν διδάσκει καμία θεωρία του φύλου. Διδάσκει την ισότητα από κάθε άποψη και ειδικότερα, την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών», δήλωσε ο Peillon.
Η Sylvie Fromentelle, αντιπρόεδρος της CIPF, του μεγαλύτερου συλλόγου γονέων -καθηγητών της Γαλλίας, έσπευσε να καθησυχάσει τους φόβους. «Προσπαθούν να φοβίσουν τους γονείς λέγοντάς τους ότι τα σχολεία προσπαθούν να αμφισβητήσουν τη βιολογική βάση της σεξουαλικής ταυτότητας», είπε σε σημείωμα προς τα μέλη της ομάδας, προσθέτοντας ότι η θεωρία του φύλου δεν υπάρχει εντός των κοινωνικών επιστημών ή εντός των γαλλικών σχολείων.
Ωστόσο, πολλοί «υποστηρικτές δικαιωμάτων» έσπευσαν να καταγγείλουν ότι η φήμη για την θεωρία του φύλου που αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας «συντηρητικών» στοιχείων και «ακροδεξιών» ομάδων που είναι αντίθετες με ένα νέο σχολικό πρόγραμμα για την ισότητα των φύλων.
Το λεγόμενο πρόγραμμα "ABCs της ισότητας" εισήχθη σε περίπου 600 δημοτικά σχολεία αυτό το έτος και κάποιοι «συντηρητικοί» εξοργίστηκαν γιατί διδάσκει την ανοχή στα ζευγαριών των ομοφυλόφιλων.

Η πρωτοβουλία Πάρτε τους Μαθητές από το Σχολείο, η οποία έχει τη δική της ιστοσελίδα, ξεκίνησε από την μυθιστοριογράφο και σκηνοθέτρια Farida Belghoul (φωτο).
Ως νέα στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η Belghoul, αλγερινής καταγωγής, ήταν μια ηγετική φυσιογνωμία στο κίνημα κατά των φυλετικών και σεξουαλικών διακρίσεων στη Γαλλία. Αλλά τώρα έχει εκπλήξει πολλούς θαυμαστές της με την δημόσια στήριξή της στον συγγραφέα και σχολιαστή Alain Soral (φωτο).
 
Πρώην ηγετικό στέλεχος του Εθνικού Μετώπου, ο Soral επιτίθεται τακτικά στις φεμινίστριες και τους ομοφυλόφιλους, ενώ έχει - αν κριθεί ένοχος για «αντισημιτική ομιλία» κατά το παρελθόν.
Η κίνηση της Belghoul έλαβε την υποστήριξη «υπερ- συντηρητικών» καθολικών ομάδων, όπως η ‘Γαλλική Άνοιξη’ και η Civitas, οι οποίες πρωτοστάτησαν στις μαζικές διαδηλώσεις κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων το περασμένο έτος και τώρα ανησυχούν ότι παρουσιάζεται σε μικρούς μαθητές η ομοφυλοφιλία ως «φυσιολογική».
Η Civitas αποκάλεσε τον υπουργό Peillon «ψεύτη» και αναφέρθηκε στην Belghoul , «χάρη της οποίας πολυάριθμοι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά με μια αφύσικη και διεστραμμένη ιδεολογία που διδάσκεται ήδη από την προσχολική ηλικία κάτω από το μανδύα της “ισότητας” και “την καταπολέμησης της ομοφοβίας”».
Επέκρινε την εικαζόμενη χρήση ενός βιβλίου που ονομάζεται «Έχω δύο μπαμπάδες που αγαπούν ο ένας τον άλλο», που προτείνεται για το μάθημα του "ABCs".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ :LE MONDE-Σεισμούς 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα προβλέπουν 50 επιστήμονες.

Είναι καιρός για Mετάνοια,αφού οι προφητείες αρχίζουν να επαληθεύονται.Ο σεισμός στην Kεφαλλονιά 5,8 ρίχτερ ή κατά άλλους 6,1 ρίχτερ είχε προβλεφθεί από τις Γαλλικές εφημερίδες Le Monde και Le Figaro αλλά ανέφεραν για 9 ρίχτερ.Η μία εστία που έδιναν τότε με σκούρο κόκκινο χρώμα ήταν το τρίγωνο Ζάκυνθος-Κεφαλονιά-Πάτρα.Η άλλη εστία είναι στο ρήγμα της Αταλάντης κι εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά.Μήπως οι δηλώσεις των σεισμολόγων Παπαζάχου-Μακρόπουλου θα πρέπει να παρθούν στα σοβαρά.Και η Προφητεία του Αμβρόσιου Λάζαρη θα πρέπει να μελετηθεί για μελλοντικό ισχυρότερο σεισμό σε άλλη περιοχή που μπορεί να επηρρεάσει όλη την Ελλάδα;Mπαίνουμε πλέον στην καρδιά των γεγγονότων και δίνουμε όλα τα δημοσιεύματα που αφορούν τον συγκεκριμένο σεισμό αλλά και τους μελλοντικούς γιατί οι Le Monde Και η Le Figaro είχαν δώσει κι άλλες εστίες για πιθανά 9 Ρίχτερ[αν και διαφωνούμε γιατί θα είναι μικρότερο το μέγεθος].Καιρός Μετανοίας-Εξομολογήσεως και αφυπνίσεως γιατί οι καιροί δεν περιμένουν. Θεία Λειτουργία-Εκκλησιασμός πρέπει να ακολουθηθούν σταθερά.Μην ξεχνάτε τους Κεφαλονίτες και όσοι μπορούμε να συνδράμουμε γιατί δεν γνωρίζουμε τι φέρνει το αύριο.Ακολουθούν τα δημοσιεύματα:
Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα γέροντος Αμβροσίου Λάζαρη. (1912 - 2006). (Τόμος Β')

 33. Να μας φυλάει ο Θεός από σεισμό. Γιατί αυτά που βλέπεις, τα παλάτια, στους έσχατους
καιρούς θα σωριαστούνε, δεν θα μείνει ένα όρθιο. (σελ. 110)                     14.10.13

Σεισμούς 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα προβλέπουν 50 επιστήμονες

Ανησυχία, φόβο και τρόμο προκαλεί ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας ««Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη»)!

Το επιστημονικό άρθρο παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe).

Σε αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται μελλοντικά να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!

Μεταξύ αυτών ανήκει η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία, σύμφωνα με το άρθρο και τονίζεται ότι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας!
Ο διακεκριμένος σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σχολίασε το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας και είπε πως δεν συμφωνεί απόλυτα με το ρεπορτάζ της «Le Monde», αλλά παράλληλα προσέθεσε πως το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού δεν μπορεί να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.
«Πρόκειται για μια σοβαρή επιστημονική προσέγγιση που φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, αλλά ούτε και να ασπαστούμε πλήρως» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί σεισμός της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη χώρα μας. Στην Ιαπωνία όπου σημειώθηκε ο καταστροφικός σεισμός της Φουκουσίμα, το ρήγμα ήταν μεγέθους 300 χιλιομέτρων, ενώ στην Ελλάδα οι τεκτονικές δομές είναι πολύ μικρότερες. Παρ' όλα αυτά, κανείς δε μπορεί να πει με πλήρη βεβαιότητα τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει».
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζονται παρόμοιοι χάρτες με τόση λεπτομερή καταγραφή των σεισμογενών περιοχών για την Ευρώπη!
Η επιστημονική ομάδα του προγράμματος SHARE, το οποίο κόστισε 4,1 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέγραψε τα ιστορικά δεδομένα των σεισμών των τελευταίων τριάντα ετών.     http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CDkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fnewsmessinia.blogspot.com%2F2013%2F10%2Fle-monde-9-50.html&ei=mLjqUqGTDqWvyAPw7oDADQ&usg=AFQjCNG7Id1KEs5wLHWj1NCxzB0mfqjnFw&sig2=bW9PTN_Nl4o59SEhYUmjog&bvm=bv.60444564,d.Yms&cad=rja

Κεφαλονιά: Ανησυχία από τις προβλέψεις Παπαζάχου-Μακρόπουλου - Τι είπαν οι ειδικοί στην Ετήσια Ομιλία της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας.


Την ώρα που η Κεφαλονιά μετρά ακόμη τις πληγές της από τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ και η μετασεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται, δηλώσεις επιστημόνων έρχονται να εντείνουν τους φόβους των κατοίκων για μία μεγαλύτερη σεισμική δόνηση από εκείνη της Κυριακής.







Ο καθηγητής, κ. Βασίλης Παπαζάχος, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην Ετήσια Ομιλία της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας με θέμα: «Η Πρόγνωση των Σεισμών», είπε πως «με βάση το μεσοπρόθεσμο μοντέλο πρόγνωσης σεισμών που χρησιμοποιούμε μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα υπάρξει σεισμός την περιοχή του Ιονίου στην Κεφαλονιά, ο οποίος θα είναι 7 Ρίχτερ».

Και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), κ. Κώστας Μακρόπουλος, σε δηλώσεις του στην συγκεκριμένη ημερίδα, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ. Παπαζάχο, τόνισε ότι «δε μπορούμε να αποκλείσουμε το γεγονός να έχουμε και μεγαλύτερο σεισμό στην Κεφαλονιά, γιατί το 1953 είχαμε στην αρχή έναν των 6,4 και μετά ήρθε εκείνος των 7,2 Ρίχτερ».

Έτσι, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει οι κρίσιμες ώρες των 72 ωρών, ο σεισμός των 5,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Κυριακή την Κεφαλονιά, δεν αποκλείεται να μην είναι ο κύριος.

Σημειώνεται πως το 1953 ο πρώτος σεισμός έγινε την Κυριακή, 9 Αυγούστου, με μέγεθος 6,4 Ρίχτερ και με επίκεντρο τον Σταυρό της Ιθάκης. Στις 11 Αυγούστου ένας ακόμη πιο δυνατός σεισμός συντάραξε τους Κεφαλονίτες. Ήταν 6,8 Ρίχτερ και τον διαδέχτηκαν δέκα μετασεισμοί την ίδια μέρα, οι μεγαλύτεροι των οποίων είχαν μέγεθος 5,3 και 5,1.

Την Τετάρτη, 12 Αυγούστου του 1953, ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ θα αποτελέσει το προμήνυμα για την καταστροφή που επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο επόμενος σεισμός που έγινε την ίδια μέρα ήταν 7,2 Ρίχτερ και ισοπέδωσε τα πάντα στο νησί, αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και μνήμες που ακόμη παραμένουν νωπές.




ΦΩΤΟ ΑΠΟ PROTOTHEMA.GR. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/245551

ΗΠΑ: Χριστιανή τραγουδίστρια υποψήφια για δύο Grammys αποχώρησε από την τελετή των βραβείων, η οποία, για μια ακόμη φορά, εξελίχθηκε σε πλατφόρμα προώθησης του αποκρυφισμού και της ομοφυλοφιλικής ατζέντας

Η δημοφιλής Αμερικάνα τραγουδίστρια gospel Natalie Grant, αποχώρησε από την τελετή των Grammys, καθώς μπροστά στα μάτια της διαδραματίζονταν σκηνές που ακόμα και τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τον χώρο της «ψυχαγωγίας» παραδέχθηκαν ότι είχαν καθαρά αποκρυφιστική φύση.

Η Grant ήταν υποψήφια για την Καλύτερη Σύγχρονη Χριστιανική Μουσική Εκτέλεση (Gospel/Contemporary) για το "Alive (Mary Magdelene)", ένα τραγούδι που έγραψε με τον σύζυγό της Bernie Helms και για το Καλύτερo Χριστιανικό Μουσικό Τραγούδι, για το “Hurricane” που ανέβηκε στα τσαρτς.
Η Grant έγραψε για τον ενθουσιασμό που είχε κατά την άφιξή της με τον σύζυγό της στην εκδήλωση, αλλά κατέστησε σαφές σύντομα ότι έφυγε νωρίς, καθώς αυτό που παρακολουθούσε ερχόταν σε σύγκρουση με τις χριστιανικές πεποιθήσεις της. Έγραψε: «Φύγαμε νωρίς από τα Grammy’s. Κάνω πολλές σκέψεις, οι περισσότερες από τις οποίες πιθανόν είναι καλύτερα να αφεθούν μέσα στο κεφάλι μου. Αλλά θα πω το εξής: Δεν έχω λάβει ποτέ την μεγαλύτερη τιμή να τραγουδήσω για τον Ιησού και για χάρη του Ιησού. Και ποτέ δεν ήμουν πιο σίγουρη για την πορεία που έχω επιλέξει».
Αν και παρέμεινε ‘κουμπωμένη’ σχετικά με τις ακριβείς περιστάσεις, η Grant αναφερόταν πιθανώς στην Katy Perry, η οποία περιβαλλόταν από δαιμονικές φιγούρες καθώς χόρευε γύρω από ένα ανάποδο σκουπόξυλο πριν βρεθεί σε ένα κύκλο φωτιάς την ώρα που έλεγε το τραγούδι "Dark Horse" (Μαύρο Άλογο). Η Perry φορούσε ένα ρούχο που είχε ένα φωτιζόμενο σταυρό που έμοιαζε με εκείνο των Ναϊτών Ιπποτών.
Στο tweeter υπήρχαν σχόλια όπως: «Η εμφάνιση της Perry έμοιαζε με πραγματική μαγεία», «τώρα, όλα τα μικρά κορίτσια που έχουν είδωλο την Katy Perry θα λατρεύουν το Σατανά», ενώ η χριστιανική μουσική ιστοσελίδα BreatheCast έκανε λόγο ότι η εμφάνιση της Perry ήταν γεμάτη με σατανικές εικόνες και μαγεία. Πολλοί δήλωσαν τον αποτροπιασμό τους για την έντονη αποκρυφιστική χροιά της παράστασης.
Πάντως, η Grant θα μπορούσε επίσης να είχε ενοχληθεί από τη μαζική ‘γαμήλια’ τελετή ομοφυλόφιλων που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας παράστασης από τους Macklemore & Ryan Lewis.
Αλλά και το ντουέτο Beyonce και Jay - Z δεν έμεινε πίσω. Πολλοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν.
Την κίνηση της Grant έτρεξαν να υποστηρίξουν πολλοί χριστιανοί, αλλά δεν γλύτωσε και από μηνύματα μίσους. 
Εκείνη απάντησε, μεταξύ άλλων, ως εξής:
«…Οι περισσότεροι από εσάς πάντα με υποστηρίζατε και με ενθαρρύνατε και είμαι ευγνώμων. Με στενοχωρεί όταν άνθρωποι με δικάζουν και εκσφενδονίζουν προσβολές. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε διαφωνίες, παρά μόνο μερικά πράγματα θα ήθελα να πω: Δεν είπα ποτέ ότι έφυγα εξαιτίας κάποιας εμφάνισης. Είπα μόνο ότι έφυγα νωρίς.
Είναι τιμή μου να ανήκω στην χριστιανική μουσική κοινότητα. Πολλοί στην καριέρα με ρώτησαν γιατί ποτέ δεν προσπάθησα να πάω με την mainstream μουσική και χθες το βράδυ ήταν μια όμορφη υπενθύμιση ότι μου αρέσει να τραγουδώ για τον Ιησού και για χάρη του Ιησού.
Δεν έκρινα κανέναν. Δεν μισώ κανέναν. Και πιστεύω ότι κάθε πρόσωπο έχει δημιουργηθεί κατ’ εικόνα του Θεού. Ποτέ δεν θα σταθώ σε μια γωνιά του δρόμου με μια ταμπέλα και δεν θα χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου για να εμπλακώ σε πολιτικά επιχειρήματα που μόνο διαιρούν και δεν ενώνουν. Θα συνεχίσω να προσεύχομαι η ζωή μου να είναι το μήνυμά μου. Έχω τις προσωπικές μου πεποιθήσεις με τις οποίες ζω και θα συνεχίσω να εργάζομαι τη δική μου σωτηρία με φόβο και τρόμο ενώπιον του Κυρίου. (Φιλιππησίους 2:12)…
Η τελευταία σκέψη μου: «Δεν ντρέπομαι το Ευαγγέλιο του Ιησού γιατί αυτό είναι η δύναμη του Θεού για τη σωτηρία σε όποιον το πιστεύει». (Ρωμαίους 1:16)
Από απονομή μουσικών βραβείων σε «mega- τελετουργικά»
Τα τελευταία χρόνια, αυτού του είδους οι "τελετές μουσικών βραβείων" έχουν εξελιχθεί σε μια γιορτή αποθέωσης του αποκρυφισμού και εσχάτως της ομοφυλοφιλικής ατζέντας, με ένα καταιγισμό συγκεκριμένων μηνυμάτων και συμβολισμών. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πλέον ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τη μουσική βιομηχανία και ότι προωθεί ένα συγκεκριμένο σύνολο αξιών και στάσεων. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και σχετικός προβληματισμός ή αντίδραση. Συνήθως η στάση που κρατά ο κόσμος είναι η απλή παρακολούθηση των γεγονότων κάτι που οδηγεί στην συνήθεια και από εκεί τελικά, στην αδιαφορία.
 
Το 2012 ο ΚΟ είχε αναφερθεί στα Βραβεία Grammy 2012 : Άλλο ένα μαύρο τελετουργικό, όπου υπήρχε παρωδία χριστιανικής λειτουργίας η οποία μετατράπηκε σε πύρινο μαύρο μαγικό τελετουργικό, με την ‘bisexual’, Nicki Minaj η οποία μπήκε στα Grammys φορώντας μια τελετουργική κόκκινη ρόμπα, έχοντας δίπλα έναν τύπο ντυμένο σαν «Πάπα».
Δες επίσης και : Η βραδιά απονομής των βραβείων του MTV το 2009: Το Μεγάλο Αποκρυφιστικό Τελετουργικό, όπου είχαμε και πρόταση για προσευχή στον διάβολο (αλλά "για πλάκα")..
Η παράσταση της Katy Perry, ξεκίνησε με τα λόγια:
«Εκείνη ρίχνει ξόρκια από κρυστάλλινες σφαίρες. Επικαλείται πνεύματα. Με έβαλε σε μια έκσταση».
Μέσα σε μια κρυστάλλινη σφαίρα, η Perry τραγουδάει ενώ τέσσερα κερασφόρες δαιμονικές φιγούρες υψώνονται από πάνω της.
Μερικές από τις απαίσιες φιγούρες έχουν κέρατα σαν του Baphomet.
Στη συνέχεια, Perry βγαίνει από την κρυστάλλινη σφαίρα και κινείται γύρω από τους χορευτές της, ελέγχοντάς τους εξ αποστάσεως, σαν να τους έχει κάνει μάγια.
Καταλαβαίνουμε ότι το τραγούδι δεν είναι για την «αγάπη».
Στη συνέχεια επικαλείται ένα «σκοτεινό άλογο». 
Το γαλαζωπό χρώμα του σκοτεινού αλόγου, το μυϊκό του σύστημα και τα λαμπερό κόκκινα του μάτια, μοιάζουν εντυπωσιακά με ένα άλλο άλογο, το «άλογο - διάβολος» του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ - ένα μέρος γεμάτο από συμβολισμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Εν ολίγοις, η παράσταση της Perry είναι ο λόγος για τον οποίο οι τελετές απονομής των βραβείων έχουν χαρακτηριστεί «mega- τελετουργικά».
Τα Grammys χρησιμοποιήθηκαν επίσης, για να προωθήσουν την τελευταία ταινία της Disney “Maleficent”. Στην ταινία η Angelina Jolie εμφανίζεται ως κερασφόρα κακιά μάγισσα.
Το τρέιλερ τελειώνει με την Maleficent να λέει: «Υπάρχει κακό σ’ αυτόν τον κόσμο. Μίσος. Και εκδίκηση ... χαχαχαχαχα
Στη συνέχεια, η βραδιά παίρνει άλλη στροφή όταν ο Mackelmore εκτελεί το pro - gay τραγούδι του "Same Love". Εκεί παρουσιάζονται 33 ζευγάρια (γιατί 33; Λόγω μασονίας;) να «παντρεύονται» από την Queen Latifah. Αμέσως μετά, η Μαντόνα, «η Μεγάλη ιέρεια» της μουσικής βιομηχανίας, βγαίνει έξω για να τραγουδήσει στους υπηκόους της.
Κρατώντας ένα σκήπτρο, σύμβολο εξουσίας, η Madonna δίνει τις «ευλογίες» της ως  Μεγάλη Ιέρεια στους μαζικούς «γάμους».
Η παράσταση έλαβε χώρα σε μια παρωδία - εκκλησίας, γεμάτη με μια γκόσπελ χορωδία, υπό την οποία τα 33 ζευγάρια «παντρεύτηκαν» νόμιμα. Αυτό είναι ουσιαστικά που η βιομηχανία των Illuminati προσπαθεί να κάνει : να γίνει η νέα θρησκεία των μαζών ... με πλήρεις τηλεοπτικές mega- τελετουργίες.
Γιατί όλα αυτά τα κραυγαλέα αποκρυφιστικά μηνύματα με στόχο πάντα την νεολαία; Όπως το λέει και το τραγούδι της Katy Perry :
«Επειδή μιας και είσαι δικός μου ... Δεν υπάρχει γυρισμός» (“Cause once you’re mine … There’s no going back”).





ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές:εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ (vid) - Τα τουρκικά ΕΚΑΜ ούτε πόρτα δεν μπορούν να ανοίξουν

Είναι οπλισμένοι "μέχρι τα δόντια", με αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές παραλλαγής, μάσκες που καλύπτουν το πρόσωπο, κρατούν στα χέρια τους όπλα και ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν έφοδο σε κάποιο σπίτι.
Οι επίλεκτοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με την αδρεναλίνη στο κόκκινο επιχειρούν να αναπαραστήσουν σκηνή από ταινία δράσης, όμως, το σενάριο δεν τους... "βγαίνει".
Βρίσκονται έξω από σπίτι σε κάποια περιοχή της Τουρκίας και ξεσπούν όλη τους την οργή στην ξύλινη πόρτα με σκοπό να την ανοίξουν. Την χτυπούν με μανία με βαριοπούλες, μέχρι που καταφέρνουν μόνο λίγο να την «σκάψουν», χωρίς όμως να την ανοίξουν.
Επιμένουν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στον αγώνα με την πόρτα μπαίνει και δεύτερος σωματώδης ένστολος, αλλά η "μάχη" είναι ανίση. Η πόρτα νικάει.
Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες και τόσο θόρυβο, οι ηττημένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων έχουν μόνο μία επιλογή: να... περιμένουν να τους ανοίξει ο ένοικος του σπιτιού!
Την πόρτα τελικά ανοίγει ένας ηλικιωμένος, αδυνατισμένος άνδρας, που φοράει λευκή φανέλα και μαύρο παντελόνι και κοιτά εμβρόντητος την ομάδα ενστόλων.
Μόνο τότε, οι άνδρες που φωνάζουν για να δείξουν την υπεροχή τους και να καλύψουν λίγο τον εξευτελισμό που υπέστησαν, καταφέρνουν να μπουν στην κατοικία του έκπληκτου ηλικιωμένου και να ξεκινήσουν την έρευνά τους.
Η απόπειρά τους μαγνητοσκοπήθηκε, πιθανώς από συνάδελφο τους, και στη συνέχεια το απόσπασμα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο όπου έκανε τον γύρο του κόσμου, αποσπώντας σχόλια χρηστών για τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα των τουρκικών ειδικών δυνάμεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr