Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ (VIDEO)

Δολοφόνησαν τον μόνο Χριστιανό Πακιστανό Υπουργό : Ο πολυπολιτισμός που μας έρχεται.

“Καθάρισαν” οι Πακιστανοί με τις μειονότητες. Στο τέλος δολοφόνησαν και τον αρμόδιο υπουργό (αφού πλέον δεν είχε αντικείμενο)

Προσέξτε τον λόγο

Pakistan Minorities Minister Shahbaz Bhatti shot dead (He was a Roman catholic)

http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-12617562

Mr Bhatti, the cabinet's only Christian minister, had received death threats for
urging reform to blasphemy laws.
In January, Punjab Governor Salman Taseer, who had also opposed the law, was
shot dead by one of his bodyguards.
The blasphemy law carries a death sentence for anyone who insults Islam. Critics
say it has been used to persecute minority faiths.

Pamphlets by al-Qaeda and Tehrik-i-Taliban Punjab, a branch of the Taliban in Pakistan's most populous province, were found at the scene.Tehrik-i-Taliban told BBC Urdu they carried out the attack. "This man was a known blasphemer of the Prophet [Muhammad]," said the group's deputy spokesman, Ahsanullah Ahsan. "We will continue to target all those who speak against the law which punishes those who insult the prophet. Their fate will be the same."

Christians, who make up an estimated 1.5% of Pakistan's 185 million population, were left reeling by Mr Bhatti's death.

"We have been orphaned today!" Rehman Masih, a Christian resident of Islamabad, told AP news agency. "Now who will fight for our rights?"

Pakistan's blasphemy law has been in the spotlight since a Christian, Asia Bibi, was sentenced to hang in Punjab last November.

She denies claims she insulted the Prophet Muhammad during a row with Muslim women villagers about sharing water.

Although no-one convicted under the law has been executed, more than 30 accused have been killed by lynch mobs.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Nά γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε την Τουρκία. Έχει ήδη αρχίσει η αυτονόμιση των Κούρδων!


Ο αστυνομικός μετά το λυντσάρισμα, λίγο πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο

Είναι τραγικό και συνάμα θλιβερό να εναποθέτει ένα κράτος και ένα έθνος τις ελπίδες του σε γεγονότα ή εξελίξεις που επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες και εμείς τουλάχιστον δεν το κάνουμε και δεν θα το κάνουμε. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη 'γειτονιά' μας και ιδιαίτερα τις εξελίξεις που σχετίζονται με ένα γείτονα που έχει αναγάγει τις Γενοκτονίες, τη βαρβαρότητα, την επιθετικότητα και την παραβίαση του διεθνούς δικαίου σε επιστήμη.

Έχουμε γράψει σ' αυτό το ιστολόγιο (σχετικές αναρτήσεις Κουρδικό: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση; (1), Κουρδικό: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση; (2)) ότι οι Κούρδοι πρόσφατα έχουν υιοθετήσει ένα σχέδιο που θα οδηγήσει σταδιακά στην δημοκρατική και πολιτική αυτονομία την περιοχή της ΝΑ Τουρκίας-Βόρειο Κουρδιστάν, και όχι μόνο.

Σήμερα το πρωί έγινε ένα γεγονός που, κατά την άποψή μας, είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο Κουρδιστάν.

Το μεταφέρουμε όπως το περιέγραψαν οι τουρκικές και όχι οι κουρδικές ηλεκτρονικές εφημερίδες, και ο καθένας άς βγάλει τα συμπεράσματά του:

Όλα ξεκίνησαν στις 11:30 σήμερα το πρωί, όταν τέσσερις αστυνομική πήγαν με αστυνομικό όχημα στο σπίτι του Muhsin D., στην οδό Güngör Caddesi, της κωμόπολης Γιουκσέκοβα και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα, αφού έπρεπε να οδηγηθεί στις φυλακές για έκτιση ποινής 3,5 χρόνων, που του είχε επιβληθεί τελεσίδικα από τουρκικό δικαστήριο.

Την ώρα που το αυτοκίνητο της τουρκικής αστυνομίας περνούσε από τη λεωφόρο Cengiz Topel, ο προαγόμενος έσπασε το κρύσταλο του αυτοκινήτου και φώναξε στον κόσμο που βρισκόταν στο δρόμο: "Με πάνε μέσα, γλυτώστε με!".

Μόλις άκουσαν την κραυγή οι διαβάτες, έτρεξαν και σταμάτησαν το αυτοκίνητο της Αστυνομίας. Σε ένα λεπτό είχαν συγκεκντρωθεί εκατό άτομα, τα οποία έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απελευθέρωσαν τον κρατούμενο, ενώ επιτέθηκαν με βία στους τέσσερις αστυνομικούς. Ενώ οι τρεις αστυνομικοί κατάφεραν να ξεφύγουν με μώλωπες και αμυχές, ο ένας ξυλοκοπήθηκε και έμεινε στο έδαφος λιπόθυμος. Την ίδια στιγμή οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τους χίλιους και πήραν θέσεις για να αντιμετωπίσουν τα τεθωρακισμένα των ειδικών δυνάμεων της τουρικής αστυνομίας, που έσπευσαν άμεσα στην περιοχή και αναγκάστηκαν να ρίξουν ριπές στον αέρα και δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος.

Ακολούθησαν συμπλοκές και τα γεγονότα επεκτάθηκαν σε όλες τις συνοικίες της πόλης.

Ο αστυνομικός, που γλύτωσε γιατί το πλήθος τον θεώρησε νεκρό, μεταφέρθηκε πρώτα στο νοσοκομείο της κωμόπολης και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βαν, όπου διαπσιτώθηκε ότι η κατάσταση της υγειας του είναι κρίσιμη, λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που φέρει σε όλο του το σώμα.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα μηχανισμοί του βαθέος κράτους διένειμαν προκήρυξη στη Γιουκσέκοβα, που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά προπύργια του κουρδικού εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, προαναγγέλοντας τη δράση μιας νέας οργάνωσης, που θα φέρει τέλος στην παντοδυναμία του ΡΚΚ στην πόλη.

Το γεγονός, που θεωρείται τυχαίο πλην όμως ενδεικτικό, δείχνει την αποφασιστικότητα του λαού να μην επιτρέψει τη φυσιολογική λειτουργία του τουρκικού κράτους, όπως για παράδειγμα η επιβολή των τουρκικών νόμων και η υλοποίηση των αποφάσεων των τουρκικών δικαστηρίων.

Και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο μας, έχουμε να πούμε ότι μια χώρα που δεν έχει τη δυνατότητα να ασκήσει πλήρη κυριαρχία σε μια έκταση 100 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, μέσα στην ίδια την επικράτειά της, είναι δυνατόν να απειλείσει μια χώρα σαν την Ελλάδα και ένα λαό σαν τους Έλληνες, που παρόλη την δεινή θέση που έχουμε περιέλθει, έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε, όταν χρειαστεί. Και κυρίως, ξέρουμε να κρατάμε ψηλά το κεφάλι.

Πηγή: http://www.internethaber.com
πηγή

Ποιοι θέλουν νεκρούς τους απεργούς πείνας

metanastes-apergoi-peinas_copyΣτο Σπηλιοπούλειο νοσοκομείο, στην πλατεία Μαβίλη, διαμετακομίστηκαν δυο λαθρομετανάστες από το μέγαρο «Υπατία» εξαντλημένοι από την απεργία πείνας. Μαζί τους είναι και δυο στελέχη της… αλληλεγγύης. Προσέξτε τώρα τι έγινε.

Οι δυο απεργοί πείνας εξέφρασαν την επιθυμία να φάνε κάτι και να πιουν λίγο γάλα. Μόλις, όμως, το προσωπικό του νοσοκομείου τους πήγε λίγο φαγητό παρενέβησαν τα δυο μέλη της «αλληλεγγύης» και πέταξαν το φαγητό στην τουαλέτα!!!

Προφανώς, οι εν λόγω… φιλάνθρωποι προτιμούν να πεθάνουν οι λαθρομετανάστες για να ευχαριστηθούν; Εσείς τι λέτε κύριε Τσίπρα;

Είναι δυνατόν κύριε υπουργέ Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Για ψάξτε το…

elora