ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!


Θα θέλαμε σαν γονείς παιδιών του δημοτικού να εκφράσουμε την αγωνία μας για την συστηματική προπαγάνδα ανθελληνισμού, αφελληνισμού και άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται με σκοπό το βιασμό του νου των παιδιών μας και τη μετατροπή τους σε νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα μικρού μόνο τμή­ματος της κατάστασης που επικρατεί.

Αρχίζοντας με τη Γλώσσα της Ε' τάξης (σελ. 23) βλέπουμε τον άγιο Ιωσήφ χωρίς φωτοστέφανο να αγκα­λιάζει την Παναγία, χωρίς φωτοστέ­φανο και αυτή. Επίσης βλέπουμε τον Χριστό σαν ένα απλό μωρό χωρίς φωτοστέφανο. Όλο το βιβλίο έχει δυο φωτογραφίες για τα Χριστούγεννα. Συ­νεχίζοντας βλέπουμε ότι όλο το κεφά­λαιο για τα Χριστούγεννα αναφέρεται στη μάγισσα Φρικαντέλα (σελ. 26). Βά­ζουν ένα παιδί μετανάστη (σελ. 24) να θέτει σε αμφιβολία για το αν υπάρχουν άγγελοι, και αυτοί μόνο για τους χορτάτους. Ακόμη (σελ. 29) βλέπουμε τα Θε­οφάνεια να είναι ένας απλός αγώνας κολύμβησης. Βάζουν τα παιδιά να φαντάζονται ότι είναι δέντρα (σελ. 31) όχι πάντως νοήμονα όντα. Πλήση εγκε­φάλου επίσης γίνεται (σελ. 11 καί 12) ειδικά για τούς εξωγήινους. 

Στο Ανθολόγιο της Γλώσσας Ε' (σελ. 154) ο Τα Κι Κο ο Κινέζος αναρωτιέται: « .. Τα μάτια του γιατρού ήταν γλυκά και τάα μάτια του Χρίστου ήταν γλυκά». Τι ωραία βλασφημία! Παρουσιάζουν επίσης το βάψιμο των αυγών σαν παλιό ειδωλολατρικό έθιμο που πήραμε και ότι ό Χριστός απλώς σήκωσε την πλάκα και βγήκε (σελ. 174, 175, 177).

Ο 'Άι-Βασίλης κάνει μπουγάδα με τα σώβρακά του (Δ' τάξη Γλώσσα σελ. 52). Τα παιδιά μαθαίνουν να γράφουν Χαίκου (Γ' τάξη, Γλώσσα σελ. 68) που είναι επηρεασμένα από το Βουδισμό Ζεν, αλλά όχι Όμηρο κ.τλ. Ελληνικά.

Διαβάζουμε (Γλώσσα, Β' δημοτικού σελ. 79) για το ημερολόγιο της Εβραιοπούλας Ροζίνας, για το 1940 αλλά όχι κάποιου Έλληνα ήρωα π.χ. Κώστα Περρίκου.

Από τη Γλώσσα Α' Δημοτικου μαθαί­νουν τα παιδιά: πως να μπαίνουν σε ξένα σπίτια νά κρυφακούν, να κρυφοκοιτάζουν τη νύκτα (σελ. 32, 34, 36, 38) όλα εικονογραφημένα.

Στη Μελέτη Περιβάλλοντος Δ' τάξης (σελ. 17,18) νιώθουμε περήφανοι που μιλάμε τά Τουρκικά. Το Τουρκάκι Εκρέμ δοξάζει τον Αλλάχ με ανύπαρκτο Χριστό.

Στα Μαθηματικά Γ' τάξης (σελ. 85) υπάρχουν μάγισσες, σεΐχιδες και
....
 γενικά όλα τα ξενόγλωσσα ονόματα και κυρίως αγοριών.

Κάνουν συνεχώς διαφήμιση (Μαθηματικά ΓΔημοτικού σελ. 102)  στό Ταγκράμ, άλλά όχι στό αρχαιότερο Γεωμετρικό παιχνίδι τό "Λούκουλος" του Αρχιμήδη.

Στά Θρησκευτικά Δ' Δημοτικού (σελ. 98, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τους μετανάστες, παρουσιάζοντας τους Έλληνες σαν ρατσιστές.

Στά Θρησκευτικά Ε' Δημοτικού (σελ. 92) αναφέρουν σαν αιρετικό τον Ρωμανό το Μελωδό, ότι αντλούσε τα θέματά του από τα απόκρυφα Ευαγγέλια.

Πηγαίνοντας στην Ιστορία (Δ' τάξη σελ. 79) αφαιρούν τις αποικίες της αρχαίας Ελλάδας από όλο το μεσογειακό χώρο και την δείχνουν σαν ψείρα.

Καλλιεργούν αισθήματα ήττοπάθειας των Ελλήνων (Ε' τάξη σελ. 11) ειδικά απέναντι στούς Ρωμαίους, χωρίς να μας πουν ότι πολυπληθέστεροι Ρωμαίοι μαζί με Έλληνες προδότες πολέμησαν εναντίον λίγων Ελλήνων.

Το διάταγμα της ανεξιθρησκείας του Μ. Κωνσταντίνου το δουλεύουν όπως θέλουν σαν τάχα να μην ισχύει στην Ελλάδα (στ. Ε' σελ. 22). Ρωτούν πονηρά τα παιδιά να αναρωτηθούν γιατί ο Μ. Κωνσταντίνος άφησε τους παλαι­ούς ναούς δίπλα στίς Χριστιανικές Εκκλησίες (σελ. 27, Ίστορ. Ε'). Γιατί άραγε;

Στην άλωση της Κωνσταντινούπο­λης Βιβλίο Εργασιών Ιστορίας Ε' Δημοτικού (σελ. 46), ρωτούν και ζητούν τα παιδιά να γράψουν τι τα εντυπωσίασε στον Μωάμεθ τόν Πορθητή. (Βάζοντας δεύτερο στη λίστα τον Κωνσταντίνο τον Παλαιολόγο). 

Δίνουν ψευδή στοιχεία με μικρό Τουρκικό στρατό στην άλωση, Ιστορία Ε' Δημοτικού (σελ. 107) (αλλού γράφουν πάνω από 60.000, αλλού 100.000). Ιστορικά εμείς ξέρουμε ότι το νούμερο ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Γράφουν (Ιστορία Ε' Δημοτικού σελ. 106) ότι την άμυνα τξς Κωνσταντινούπολης την ανέθεσε ο Πα­λαιολόγος στον Ιουστινιάνη λες και αυτός ήταν απλός παρατηρητής, τονίζοντας το με­γαλείο του Ιουστινιάνη και του Μωάμεθ.

Αυτά τα βιβλία είναι όλα σαβούρες. Σε τι vα πρωτοαναφερθεί κανείς; Και αυτά είναι μόνο λίγα.

Μέ σεβασμό Κουσίδου Πελαγία, Δράκα
Η Δράση, Ιούνιος – Ιούλιος 2012

πηγή ΑΚΤΙΝΕΣ 

Μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη και δεύτερο χαστούκι από τη Χρυσή Αυγή στο ΚΚΕ


Το αριστερό τηλεοπτικό μάρκετινγκ με την συντρόφισσα Κανέλλη. Είναι κατά δήλωση χριστιανή και ορθόδοξη !




Αυτά γράφαμε εμείς (*) :
"Θα είχε ενδιαφέρον, αν ομοίως αντιλαμβανόμαστε πόσο τεράστια ψεύδη υποκρύπτει η μαρξιστική θεώρηση, η οποία κυριολεκτικά εξουδετερώνει την Ορθοδοξία και το ορθόδοξο φρόνημα. Αποσπά τον Χριστό εκ του Σταυρού και είτε προβάλλει μόνο το Χριστό, είτε μόνο το Σταυρό. Αυτός είναι και ο λόγος, όπου σήμερα κυριαρχεί η αριστερή, και μαρξιστικής έμπνευσης, συνθηματολογία της νέας τάξης πραγμάτων με πρόσχημα τον κοινωνισμό (σοσιαλισμό). Η πλαστογραφία της αλήθειας είναι ακριβώς όμοια με την πλαστογραφία που επιφέρει ο παπισμός/προτεσταντισμός, οπότε το χριστιανικό Ορθόδοξο Δόγμα αχρηστεύεται πλήρως"


και αυτά γράφει σήμερα το ιστολόγιο taxalia (**):




Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.


Το σημαντικότερο:  
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!


Repeat:  “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!


Αλήθεια… 


Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς  και της λαϊκής τάξης..; 


Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;


Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα! 


Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς. 




(*)   http://kyprianoscy.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html (Σχόλια)
(**) http://taxalia.blogspot.com/2012/07/blog-post_4005.html

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΙ



Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος συνεχίζεται άνευ διακοπής στο Νοσοκομείο "Σωτηρία". Διαψεύδουμε όσα ανυπόστατα αναπαράγονται στο διαδίκτυο περί... αποχωρήσεων και αντιπαραθέσεων με νοσηλευτικό προσωπικό. Τα ψεύδη και οι ανοησίες έχουν και τα όριά τους! Όσες φιάλες αίματος συγκεντρώνουμε, τα αποδίδουμε στους ασθενείς που επιθυμούμε εμείς και ουδείς άλλος. Το δικαίωμα αυτής της επιλογής ανήκει όχι μόνο στους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

KOYKOYE MONO ΓΙΑ... ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!



Προφανώς εξαντλούνται οι Έλληνες ψηφοφόροι και το ΚΚΕ απευθύνεται, μετά από τους Αλβανούς προλετάριους που ήδη ψηφίζουν στις εθνικές και δημοτικές εκλογές, στους νέους Βούλγαρους-Ευρωπαίους πολίτες που σύντομα θα ελληνοποιηθούν με τον λαθρονόμο 3838/2010 .

Δεν μπορεί να πει κανείς πως το κόμμα του λαού δεν βλέπει στο μέλλον, έτσι;

Οξυδέρκεια μαζί με μπόλικο τυχωδιοκτισμό ήσαν πάντοτε τα συστατικά του προδοτικού κουκουέ...


Με εκτίμηση
Νίκος Β.

Α.Παπαρήγα: Ναι στην ηλεκτρονική παρακολούθηση.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ??? ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ


Επάγγελμα «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ». Ένα επάγγελμα με μέλλον και προοπτική, στις ματωμένες διαδρομές των δολοφόνων, των κανιβάλων και των λοιπών τεράτων του πολυπολιτισμού… Ελάτε να μπούμε στα άδυτα του κόσμου τους…
Πρόκειται για ένα επάγγελμα προσοδοφόρο στις μέρες μας, και οι σκοτεινές του διαδρομές χάνονται μέσα στα πολυδαίδαλα κανάλια του πλούτου των επαγγελματιών «ανθρωπιστών» και των συμμοριών της διεθνούς δουλεμπορίας.
Πρόκειται για ένα επάγγελμα ομολογουμένως πολυσύνθετο, αφού οι «λειτουργοί» του οφείλουν να διαθέτουν ανομολόγητες αρετές.

Κυρίαρχη όλων το θράσος. Είναι προτέρημα που πρέπει να διαθέτει εν αφθονία ο «αντιρατσιστής λειτουργός», για να μπορεί απερίσπαστα να διαστρέφει την πραγματικότητα, και να εμφανίζει με τρόπο ζηλευτό το δολοφόνο ως θύμα που χρήζει συμπάθειας… φροντίδας… και ακόμη μεγαλύτερης ανοχής, προκειμένου να συνεχίζει απερίσπαστα το ολέθριο ανθρωποκτόνο έργο του.
Δεύτερη αλλά εξ ίσου σημαντική σε βαρύτητα αρετή, είναι η υποκρισία και μάλιστα η απύθμενη. Χωρίς αυτή ο «λειτουργός του αντιρατσισμού» δυσκολεύεται μέσα στη μαυρίλα της νύχτας να διακρίνει αν... 


Οι φοβισμένες σκιές που περπατούν βιαστικά στους δρόμους μιας πόλης φάντασμα, είναι τα «θύματα του ιμπεριαλισμού» που χρηματοδοτείται για να λιβανίζει, ή οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας που κάποιοι φρόντισαν να βιάσουν τη γειτονιά τους… τη ζωή τους… το παιδί τους… ή τη γερόντισσα του απέναντι διαμερίσματος.

Τρίτη βαρυσήμαντη αρετή, είναι η αντικοινωνική εμπάθεια. πρόκειται για προσόντο επίκτητο και διαρκώς αυτοβελτιούμενο για κάθε «αντιρατσιστή λειτουργό» ο οποίος οφείλει, σκόπιμα… συνειδητά… κατευθυνόμενα… και με δυναμισμό απερίγραπτο…
-Να μετονομάζει το καλάσνικωφ του δολοφόνου, σε σιδηρολοστό που έχει χωμένο στο βρακί της η «εθνικίστρια» γερόντισσα της Αριστοτέλους…
-Να μετονομάζει το σουγιά του Σομαλού, σε σιδηρογροθιά του εθνικιστή γέροντα της Πλατείας Αττικής…
-Να μετασχηματίζει το κατσαβίδι και τα τσεκούρια του Αφγανού που δολοφονεί στην Πάτρα, στο κέντρο της Αθήνας και αλλού, σε φονικό χέρι μιας γυναίκας – της όποιας γυναίκας – που …ξυλοκόπησε τα αδίστακτα ρεμάλια που περιφέρονται ανεξέλεγκτα δολοφονώντας και βιάζοντας στις πρώην ήσυχες γειτονιές της πατρίδας μας.

Η επαγγελματική αποκατάσταση είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη και το μέλλον λαμπρό, αφού αν διαθέτεις τα παραπάνω αξιοζήλευτα προσόντα, τότε…
-σε τσακώνει ένας επιτυχημένος εργοδότης (πχ SOROS)…
-σε εντάσσει σε μια κορυφαία εταιρεία του ομίλου (πχ HUMAN RIGHTS WATCH)…
-Και το μέλλον σου προδιαγράφεται λαμπρό ως συντάκτης εκθέσεων, έχοντας πίσω σου ένα μηχανισμό ισχυρής υποστήριξης, επαγγελματικού promotion, και κορυφαία θέση στα «σαλόνια» των ανθρωπιστικών ΜΜΕ (ηλεκτρονικών και έντυπων), και φυσικά μετά τη δόξα έρχεται και το χρήμα και τόσα άλλα καλούδια του πολυαγαπημένου μας ανθρωπιστικού οικοδομήματος.

Το προφίλ του καλού επαγγελματία «αντιρατσιστή λειτουργού», ολοκληρώνεται μόλις μπουν και οι τελευταίες πινελιές που προσδίδουν στο έργο του αδιαμφισβήτητη αντικειμενικότητα. Πιο συγκεκριμένα…
-Βλέπεις δολοφονημένο Έλληνα??? Προσπερνάς αδιάφορα το περιστατικό σιγοψιθυρίζοντας: «Ένας ρατσιστής λιγότερος»…
-Βλέπεις Σομαλό να τρέχει με τα χέρια ματωμένα από το αίμα κάποιας γερόντισσας ξεχασμένης σε κάποιο διαμέρισμα της γειτονιάς??? Τον φωτογραφίζεις και χρησιμοποιείς τη φωτογραφία ως πειστήριο στην «ανθρωπιστική» σου έκθεση με τη λεζάντα: «Δείτε τι έκαναν σ αυτό το θύμα του ιμπεριαλισμού οι Έλληνες ρατσιστές και πάρτε μέτρα κατά της Ελλάδας»…
-Βλέπεις βιασμένη φοιτήτρια από τα ανθρωπόμορφα τέρατα που κυκλοφορούν ελεύθερα στις γειτονιές της Ελλάδας??? Την προσπερνάς επίσης αδιάφορα φωνάζοντας για να σ ακούσουν και άλλοι: «Α την πουτάνα… Τα θελε ο κώλος της»…
-Βλέπεις αστυνομικό να συλλαμβάνει κάποιο πολυπολιτισμικό κοπρόσκυλο που έσπαγε αυτοκίνητα ανυποψίαστων κατοίκων??? Τον φωτογραφίζεις… Καταγράφεις τα διακριτικά του… και τον συμπεριλαμβάνεις ως «αποδεικτικό» στην ανθρωπιστική σου έκθεση, με τη λεζάντα: «Ιδού τα εγκλήματα και η απανθρωπιά της ΕΛ.ΑΣ»…
-Βλέπεις Πακιστανό δολοφονημένο από τη μαφία των συμπατριωτών του που τον απήγαγαν ζητώντας λύτρα από τους συγγενείς??? Συντάσσεις την έκθεσή σου γράφοντας: «Έλληνες ρατσιστές που είχαν βάλει φούμο στα πρόσωπά τους για να ξεγελάσουν το θύμα τους εμφανιζόμενοι ως Πακιστανοί, απήγαγαν τον δυστυχή ζητώντας λύτρα από την οικογένειά του»…

Πάμε τώρα να κάνουμε και μια πρακτική εφαρμογή όλων των παραπάνω???

Ανοίγουμε το NEWSBOMB του κ. Χαρδαβέλα και κάτω από τον πηχυαίο τίτλο:"Μίσος στους δρόμους» - Διεθνής έκθεση για την ξενοφοβία στην Ελλάδα"Διαβάζουμε:
Έκθεση με θέμα την ξενοφοβία στην Ελλάδα κοινοποιήθηκε διεθνώς σήμερα από την οργάνωση Human Rights Watch.


Η έκθεση τιτλοφορείται ως «Μίσος στους δρόμους. Η ξενοφοβική βία στην Ελλάδα» και είναι 92 σελίδες οι οποίες βασίζονται σε μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα του ρατσισμού. Είναι προϊόν επιτόπιας έρευνας και πρόκειται για μια ανάλυση για τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική εξουσία αντιμετωπίζει τέτοια περιστατικά.
Στην έκθεση αναφέρεται πως παρά την κλιμάκωση της ρατσιστικής βίας στη χώρα μας, η δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα κρούσματα με αποτελεσματικό τρόπο.
Σε δηλώσεις της η ερευνήτρια της οργάνωσης, Τζούντιθ Σάδερλαντ, τόνισε: «Άτομα, προερχόμενα από εμπόλεμες ζώνες, αποφεύγουν να κυκλοφορήσουν το βράδυ στην Αθήνα, λόγω του φόβου ότι θα δεχθούν επίθεση. Η οικονομική κρίση και η μετανάστευση δεν δικαιολογούν την αποτυχία της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τη βία, που διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό».
Για να πραγματοποιηθεί η έρευνα, 59 άτομα, όλα θύματα ρατσιστικών επιθέσεων έδωσαν συνέντευξη στην οργάνωση. Στην έκθεση αναφέρεται πως η πλειοψηφία των επιθέσεων έγινε από ομάδες ατόμων που φορούσαν κράνη και μαύρα ρούχα. Οι δράστες χτυπούν τα θύματά τους με μπουκάλια ή μαχαίρια και στη συνέχεια επιβιβαζόμενοι σε μηχανές, εξαφανίζονται.
Μάλιστα, σημαντικό στοιχείο είναι πως οι Αρχές σε πολλές περιπτώσει αποθαρρύνουν τα θύματα από το να καταγγείλουν τις επιθέσεις, τονίζοντας πως αν δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους δράστες, δεν θα έχουν αποτελέσματα. Επίσης, με την αφορμή πως θα κρατηθούν στο τμήμα, πολλά από τα θύματα μεταπείστηκαν και δεν έκαναν καταγγελία της επίθεσης που δέχθηκαν.
Από την έκθεση προέκυψε μάλιστα, πως μια υποψήφια με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε στην επίθεση κατά του Άλι Ραχμί. Η οργάνωση θεωρεί εντελώς αναξιόπιστα τα στατιστικά στοιχεία για τις ρατσιστικές επιθέσεις στη χώρα μας, ενώ καλεί την Ευρώπη να αναλύσει το φαινόμενο της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Στόχος της έκθεσης σύμφωνα με τους ανθρώπους του οργανισμού είναι να λειτουργήσει αποτελεσματικά το σύστημα της αστυνομίας και της δικαιοσύνης. κριτική χωρίς την προσφορά τεχνικής και οικονομικής βοήθειας δεν αποδίδει. Το σύστημα πρέπει να ενδυναμωθεί, για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά ρατσιστικής βίας, όπως χαρακτηριστικά  αναφέρεται.

Αντιστοιχίστε λοιπόν αυτό το έκτρωμα με την καθημερινότητα και τη ζωή σας…
Θυμηθείτε τους δολοφονημένους από τα τέρατα συμπολίτες μας…
Και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας αντιρατσιστής στη δούλεψη της Νέας Τάξης.


ΠΗΓΗ

Προφητεία Γέρων Πορφυρίου για το CERN


Γέρων Πορφύριος εκ Λειμωνίου: 


"Κρύο το χνώτο του θεριού στον κύκλο ελλοχεύει, στην χώρα εκεί των Ελβετών, σφαιρίδιον ζητούσαν. Το του Θεού μυστήριον το μέγα ελογίσθησαν άνομα και ανίερα, λεοντόμορφα θηρία. 
Του Κύριου τη βούληση άγγελος εστολίσθη και με ρομφαίαν πύρινην τον κύκλον εδιαίρει. Αλλοίμονο εις τον βρωτόν που έφαγεν τη γνώση εκ της αβύσσου του κερνού(CERN) του κύκλου και εγνώσθη"
cern2.jpgcern1.jpg
Ο Γέρων Πορφύριος της Μονής Λειμωνίου στα Κούναξα (σημερινό Κουζεστάν του Ιράν) έζησε από το 1811 ως το 1899 όπερ και εκοιμήθη. Οι προφητείες αυτού διατυπώθησαν - με τη χάρη του Θεού - περί τα 1888. Είναι χωρισμένες σε 9 κεφάλαια - κατά τα 9 τάγματα των Αγίων Αγγέλων - και κάθε κεφάλαιο έχει γύρω στους 100 στίχους ενώ κάποια φθάνουν μέχρι και στους 250.Βρίσκονται χαραγμένες σε δύο πλάκες εκατέρωθεν της εισόδου του ναϊδρίου της μονής. 

Καρλομάγνος: Η πηγή του Κακού / Ο δημιουργός του Πρώτου Ράιχ / Ο ιδρυτής της "Δύσης".


yiorgosthalassis.blogspot.com
Ο ιδρυτής και δημιουργός αυτού που λέμε σήμερα "Δύση", ο μέγας Κάρολος ή Καρλομάγνος, είναι για τους Δυτικούς σήμερα ο μέγιστος των Βασιλέων στην ιστορία ολόκληρης της Δυτικής Ευρώπης και ένας από τους τέσσερις σπουδαιότερους όλων των εποχών (σύμφωνα με αυτούς). Ο Καρλομάγνος, ο Βασιλιάς σύμβολο, που ξυπνούσε και κοιμόταν με το όνειρο πως να κλέψει την δόξα και το ανυπέρβλητο μεγαλείο του Βυζαντίου.


Η ζήλια του κατά των προγόνων μας και η δίψα του για δόξα και εξουσία εφάμιλλη της Ρωμαίικης (Βυζαντινής) τον έσπρωξαν αρχικά στο να ζητήσει σε γάμο την χήρα Αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία με σκοπό να αναρριχηθεί στο θρόνο του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Όταν οι προσπάθειές του απέτυχαν δεν το έβαλε κάτω. Με λυσσαλαία προπαγάνδα προσπαθούσε να επηρεάσει τον υπό αιχμαλωσία λαό της Δυτικής Ρωμανίας (που έως τότε ένιωθε ίδιος λαός με αυτόν της Κωνσταντινούπολης και Ανατολικής Ρωμανίας), λέγοντας ότι η Ρωμαίικη (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία δεν είναι Ρωμαίικη ούτε και Ορθόδοξη, γιατί εγκατέλειψε τη λατινική γλώσσα, εγκατέλειψε τη Ρώμη σαν πρωτεύουσα και μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τέλος γιατί είναι αιρετική και δεν δέχεται το φιλιόκβε.




Οι Ρωμιοί της Δύσης και οι Πάππες, που τότε ήταν Ορθόδοξοι, αντιστάθηκαν στον κατακτητή φράγκο Καρλομάγνο, όμως εκείνος κατάφερε τα Χριστούγεννα του 800 μ.Χ. να στεφθεί από τον Πάππα Αυτοκράτωρ των Ρωμαίων προσπαθώντας έτσι να κλέψει έναν τίτλο, που δεν ανήκε ούτε στον ίδιο, ούτε στη γερμανική φυλή των φράγκων. Ταυτόχρονα αυτός και οι απόγονοί του ξεκίνησαν να λένε την Αυτοκρατορία των προγόνων μας Γρεκική Αυτοκρατορία και όχι Ρωμαίικη. Μέχρι και πριν μερικά χρόνια στα λεξικά τους ο Γραικός (για αυτούς) σήμαινε ο περιθωριακός, ο πονηρός, ο απατεώνας.
Ο βάρβαρος αυτός γερμανός της φυλής των φράγκων σαν αυτοκράτωρ πλέον έβαλε τα θεμέλια της Αγίας Ρωμαίκης Αυτοκρατορίας. Της Αυτοκρατορίας του γερμανικού έθνους, του Πρώτου Ράιχ, που κράτησε για 9 αιώνες περίπου.


Η Δυτική Ευρώπη έχει την μορφή, που έχει σήμερα κατά κύριο λόγο, εξαιτίας αυτού του ανθρώπου, του Καρλομάγνου.
Ονόμασε τους Έλληνες Ρωμιούς προγόνους μας αιρετικούς Γραικούς και τόνισε με σατανική μαεστρία στους Δυτικούς συμπατριώτες μας Ρωμιούς το πρόσθετο "Λατίνοι" για να μας διαχωρίσει.
Αυτός ήταν ο πραγματικός υπαίτιος του σχίσματος, που συνέβη μερικούς αιώνες αργότερα.
Αυτός μετέτρεψε την Δυτική Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη στο γερμανο-βάρβαρο έκτρωμα, που υπάρχει ως σήμερα (καισαροπαπισμός), διώχνοντας αρχικά από την υπόδουλη σε αυτόν Γαλατία (Γαλλία) όλους τους Έλληνες επισκόπους και βάζοντας στη θέση τους φραγκο-γερμανούς.
Αυτός έβαλε τα θεμέλια για τον Μεσαίωνα, που έζησε η Ευρώπη.
Αυτός για το άδικο και πρωτόγονο σύστημα του φεουδαρχισμού.
Αυτός και οι απόγονοί του για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (σύμφωνα με τον Σ.Ράνσιμαν), την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους φράγκους το 1204.


Μέχρι και σήμερα εμπνέει, θυμίζει την ισχυροποίηση της Δύσης και είναι το σύμβολο των ισχυρών σύγχρονων σταυροφόρων της νέας τάξης πραγμάτων.


Όταν κάποτε η ιστορία ξαναγραφτεί, θα πρέπει να αποκαταστήσει την αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες του μεγάλου αυτού ανθέλληνα.


Γ.Θ 
yiorgosthalassis.blogspot.com

Β.Πούτιν προς Ρώσους διπλωμάτες για την Συρία: "Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα"...


Την ώρα που εννέα ρωσικά πολεμικά, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη απέπλεαν από τα λιμάνια της Σεβαστούπολης σρτον Εύξεινο Πόντο και του Σεβερομόρσκ στην Βόρεια Θάλασσα με κατεύθυνση την Συρία, όπου θα αποβιβάσουν περισσότερους από 1000 πεζοναύτες, μέλη ειδικών μονάδων της GRU και περίπου 200 τεθωρακισμένα διαφόρων εκδόσεων (SHORADS, φορείς αντιαρματικών όπλων, μεταφοράς προσωπικού, ΤΟΜΑ κλπ), ο ηγέτης της Ρωσίας Β.Πούτιν σε μία 20λεπτη ομιιλία του στο μεγάλο forum της ρωσικής διπλωματίας που γίνεται δύο φορές το χρόνο έδινε το μέτρο της κρισιμότητας της κατάστασης στην Συρία λέγοντας:


"Η Δύση περιφρονεί τον ΟΗΕ και επιχειρεί να διαχειριστεί μόνη της τι τύχες ξένων λαών. Προσπαθούμε να τους λογικεύσουμε αλλά να είστε έτοιμοι για κάθε εξέλιξη, ακόμα και για την πιο δυσμενή. Τίποτα δεν αποκλείεται", κατέληξε μιλώντας σε ένα απόλυτα σιωπηλό ακροατήριο στην αίθουσα του οποίου, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, "πούπουλο να έπεφτε στο πάτωμα θα ακουγόταν"!


Τώρα, για να μιλάει με τέτοιο τρόπο ο Ρώσος ηγέτης, είναι κάτι που αποτελεί μέτρο της κρισιμότητας της κατάστασης. Και ποια θα ήταν "η πιο δυσμενή εξέλιξη";


Για την ρωσική διπλωματική-στρατωτική ορολογία η πιο δυσμενής εξέλιξη είναι η χρήση πυρηνικών όπλων από τους αντιμαχομένους. Η ρωσική φιλοσοφία αντιμετώπισης των κρίσεων απέχει από τον δυτικό τρόπο αντιμετώπιισης ανάογων καταστάσεων και η έναρξη ακόμα και ένοπλης εμπλοκής φαντάζει , περίπου φυσιολογική. "Το χειρότερο" είναι η χρήση πυρηνικών όπλων!


Σε μία πρώτη αντίδρασή τους οι ΗΠΑ αντέδρασαν μάλλον αμήχανα. "Ο Λευκός Οίκος εκτιμά ότι η μετακίνηση μιας μοίρας ρωσικών πολεμικών πλοίων προς το λιμάνι Ταρτούς της Συρίας δεν συνιστά, εκ των προτέρων, κάτι το ασυνήθιστο. Η Ρωσία διαθέτει μια βάση ανεφοδιασμού στο συριακό λιμάνι της Ταρτούς» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Έριν Πέλτον, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Στην παρούσα κατάσταση, δεν έχουμε κανένα λόγο να θεωρούμε ότι η μετακίνηση των πλοίων δεν είναι μια ενέργεια ρουτίνας» πρόσθεσε η εκπρόσωπος.


Τώρα, το ότι για πρώτη φορά από τον Β'Π.Π. και μάλιστα γενικότερα για πρώτη φορά η Ρωσία ξεκινά μια μεγάλη υπερπόνιτα ναυτική εκστρατεία με πέντε αποβατικά-αρματαγωγά, δύο βοηθητικά και δύο πολεμικά πλοία, αυτό θεωρείται προφανώς "ενέργεια ρουτίνας" για τις ΗΠΑ που εν πάση περιπτώσει ούτε και αυτές είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν: Τα δύο αεροπλανοφόρα, το CVN69 "Aϊζεναχάουερ" ακολουθούμενο από το R61 "Ντε Γκολ", την Κυριακή το εργότερο θα βρίσκονται στο νότιο Αιγαίο με κατεύθυνση τα ανοικτά των συριακών ακτών...


Πάντως, ανήσυχος και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν σπεύδει στην Μόσχα στις 18 Ιουλίου θέλοντας να προλάβει μία καταστροφή για την οποία η Άγκυρα και η νεο-οθωμαική πολιτική της θα φέρει μεγάλες ευθύνες.




Γνωρίζοντας ότι λόγω απόστασης και γεωγραφικών περιορισμών, "χωλαίνει" στο θέμα της αεροπορικής παρουσίας η Ρωσία "βάζει τα μεγάλα μέσα" εξ αρχής: Ο εκπρόσωπος της ρωσικής Αεροπορίας, σμήναρχος Vladimir Drik ανακοίνωσε την ένταξη των διηπειρωτικών βομβαρδιστικών Tu-160 σε περιπολίες στον Εύξεινο πόντο, μία ώρα απόσταση από τις συριακές ακτές για το υπερηχητικό βομβαρδιστικό.


«Πλέον τα Tu-160 εντάσσονται στην στρατηγική επιχειρησιακών περιπολιών του ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών μετά από τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου ξεκινούν περιπολίες»! Συνολικά 20 από αυτά τα αεροσκάφη (το ένα έχει χαθεί σε ατύχημα) βρίσκονται σε υπηρεσία  μεταφέροντας 40 τόνους πυρηνικών ή συμβατικών όπλων το κάθε ένα!


Η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στη Δύση, καθώς τα Tu-160 προορίζονται για «βαριές» αποστολές, π.χ. τον πυρηνικό βομβαρδισμό των ΗΠΑ με βλήματα cruise και εν πάση περιπτώσει τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά τους (ακτίνα δράσης πάνω από 12.000 χλμ.) δεν ταιριάζουν με την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας που εντάσσεται στις περιπολίες τους, αλλά φαίνεται ότι η Ρωσία επιχειρεί να στείλει ισχυρό μήνυμα προς πάντες: ΝΑΤΟ, Τουρκία, καυκάσιες δημοκρατίες, αλλά και Ιράν.


Τώρα είναι σε  υπηρεσία στην 37η Στρατιά και πιο συγκεκριμένα στην 22η Αεροπορική Μεραρχία που έχει βάση την Αεροπορική Βάση (ΑΒ) Engels απ’όπου επιχειρεί το 121o TBAP Αεροπορικό Σύνταγμα των «λεικών κύκνων» όπως είναι το παρατσούκλι τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι Ρωμιοί του Λιβάνου δηλώνουν σ' όλο το κόσμο ότι είναι Έλληνες. Εμείς τους ακούμε;



Για ελληνικούς υπότιτλους πατήσετε το εικονίδιο CC σε κόκκινο χρώμα

Σε προηγούμενη ανάρτησή είχαμε αναφέρει για μια προσπάθεια από Ρωμιούς του Λιβάνου δημιουργίας ελληνορθόδοξου κόμματος στη χώρα έτσι ώστε να μπορούν όχι μόνο να αντιπροσωπεύουν την Κοινότητά τους στο κοινοβούλιο της χώρας, αλλά και για να διεκδικήσουν την ελληνική τους ταυτότητα και να ξαναζωντανέψουν την ελληνική γλώσσα η οποία έχει αποκατασταθεί από τ' αραβικά μετά την αραβική κατάκτηση.
Σε προηγούμενη μας επίσης ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα της μεγάλης προπαγάνδας του παναραβισμού που γίνεται εδώ και πολλές δεκαετίες ανάμεσα στους Ρωμιούς του Λιβάνου και της Συρίας με επικεφαλή, δυστυχώς, το ίδιο το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, το οποίο ανάλαβε μέσω των ιερέων και των επισκόπων του να προπαγανδίζει στο ποίμνιό του ότι είναι Άραβες και όχι Έλληνες, αν και η ιστορία αλλά και ο πολιτισμός τους δείχνει ότι είναι Έλληνες της Αντιόχειας και όχι απόγονοι αραβικών φυλών όπως θέλουν να τους κάνουν να πιστέψουν. Εξάλλου η χρήση της Ελληνικής γλώσσας (μαζί με τ' αραβικά) στις Ακολουθίες τους και στις εικόνες των αγίων, παραπέμπει στις ελληνικές τους ρίζες.
Ζώντας κάτω από ένα ολοκληρωτικό πολιτικό και εκκλησιαστικό καθεστώς, οι πάνω από ένα εκατομμύριο Ρωμιοί της Συρίας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ενάντια στον πλήρη εξαραβισμό που τους έχει επιβληθεί και τον ανέκτησαν χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οπωσδήποτε ότι και τον υιοθέτησαν. Απεναντίας, στο Λίβανο, όπου ζουν γύρω στους 400.000 Ρωμιούς, ο παναραβισμός ως ιδεολογία δεν έγινε αποδεχτή από την μεγαλύτερη μάζα της Κοινότητας αν και σχεδόν όλοι οι επίσκοποι που έχει αναθέσει το Πατριαρχείο Αντιοχείας στις διάφορες ελληνορθόδοξες επισκοπές του Λιβάνου είναι αραβιστές και προωθούν τον αραβισμό. Ο λόγος γι' αυτή τη διαφορά με τη Συρία είναι ότι στο Λίβανο επικρατεί σ' ένα μεγάλο βαθμό η δημοκρατία η οποία με τη σειρά της δημιουργεί και τον πλουραλισμό της ελεύθερης σκέψης. Ένας επιπρόσθετος λόγος είναι ότι και οι Μαρωνίτες (που είναι η μεγάλη πλειοψηφία των Χριστιανών του Λιβάνου) αρνούνται την ιδεολογία του παναραβισμού και δεν δέχονται ότι είναι άραβες, αλλά ότι είναι Φοίνικες.
Οι Ρωμιοί του Λιβάνου, προσπαθώντας να απαλλαχτούν από την πολιτική αλλά και την πολιτιστική δουλεία κάτω από την οποία έχουν ζήσει εδώ και πολλούς αιώνες, πρώτα κάτω από τους Άραβες και μετά κάτω από τους Τούρκους, προσπαθούν να οργανωθούν ως μια Ελληνική Κοινότητα, η οποία, όπως και οι Μαρωνίτες, δεν θα ταυτίζεται πλέον με τον αραβισμό.
Όμως, αντίθετα με τους Μαρωνίτες, οι Ρωμιοί του Λιβάνου αποτελούν μόνο το 5% του συνολικού πληθυσμού της χώρας και ως εκ τούτου, ως Κοινότητα είναι πολύ πιο αδύνατη. Επί πλέον μέσα στην ίδια την Κοινότητα των Ρωμιών επικρατεί η διχόνοια (κάτι πολύ ελληνικό) και δεν υπάρχει η ομοψυχία η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να προωθήσουν τα δικαιώματά τους. Επίσης , ενώ πολλά άλλα κράτη στον κόσμο δημιούργησαν αποικίες για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά και πολιτιστικά τους συμφέροντα έξω από τα σύνορά τους, το ελληνικό και το κυπριακό κράτος γύρισε τις πλάτες του δια παντός σ΄αυτό το κομμάτι του ελληνισμού και τους άφησε στη μοίρα τους.
Μέσα σ' όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες, με το ελληνικό και το κυπριακό κράτος να τους αγνοεί, και την Εκκλησία της Αντιοχείας να τους προπαγανδίζει ότι είναι Άραβες και όχι Έλληνες, είναι άξιο θαυμασμού το γεγονός ότι υπάρχουν Ρωμιοί στο Λίβανο οι οποίοι μάχονται μόνοι για την ελληνικότητά τους, χωρίς ηγέτες και χωρίς ν' έχουν την Εκκλησία στο πλευρό τους.
Πρόσφατα οργάνωσαν για πρώτη φορά ένα μνημόσυνο για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως, το οποίο παρακολουθώντας το, μόνο ρίγη συγκίνησης προκαλεί σε κάθε Έλληνα, και όχι μόνο αυτό αλλά μας κάνει να σκεφτούμε και για μερικά φαινόμενα μέσα στη νεοελληνική μας κοινωνία, όπως την εθελοντική αλλοτρίωση της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας, ενώ αυτοί οι «300 Σπαρτιάτες» στο Λίβανο μάχονται μόνοι τους για να ξαναπάρουν την ελληνική τους ταυτότητα, την οποία στερήθηκαν εδώ και αιώνες. Μάχονται χωρίς ποτέ τους να διδαχθούν την μεσαιωνική και σύγχρονη ελληνική ιστορία σε κανένα σχολείο, χωρίς να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και χωρίς να έχουν καμία άμεση σύνδεση με το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Το μόνο που τους έχει απομένει είναι η Ελληνορθόδοξη τους πίστη η οποία τους υπενθυμίζει την ελληνική τους καταγωγή. Και είναι αυτή την ελληνική καταγωγή που θέλουν να ξαναζωντανέψουν ανάμεσα στα μέλη της Κοινότητάς τους με μόνο όπλο την ελληνική ψυχή τους, ενώ πολλοί από εμάς τους νεοέλληνες που ζούμε ελεύθερα, όχι μόνο δεν μαχόμαστε για τον ελληνισμό αλλά και τον κλωτσοκοπάνε κι΄από πάνω, με πρώτους και καλύτερους τους ηγέτες που εμείς ψηφίσαμε να μας εκπροσωπούν σαν Έλληνες.
Να, όμως, που υπάρχουν και μερικοί Έλληνες και Ελληνίδες στη ψυχή, όπως αυτό τον ευλογημένο ιερέα που βλέπουμε στο πιο πάνω βίντεο, που με κίνδυνο να καθαιρεθεί από την Εκκλησία της Αντιοχείας, ύψωσε το ανάστημά του και δήλωσε δημόσια ότι οι Ρωμιοί του Λιβάνου (αλλά και της Συρίας) δεν είναι Άραβες αλλά Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν είμαστε χαμένοι σαν λαός.

Η ομιλία στο βίντεο επί ευκαιρία του μνημοσύνου για την Άληση της Κωνσταντινούπολης το 1453 από τους Τούρκους που έγινε από Ρωμιούς του Λιβάνου έχει και ελληνικούς υπότιτλους και μπορείτε να τους διαβάσετε αν πατήσετε το εικονίδιο CC σε κόκκινο χρώμα. Όμως, παρέχουμε την ομιλία σε ελληνική μετάφραση και πιο κάτω επειδή είναι άξια προσοχής και θα μας κάνει να σκεφτούμε πολλά πράγματα.

Το 1453 οι Τούρκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη και ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος έχασε τη ζωή του στα τείχη της πόλης. Και ο αβοήθητος κόσμος κατέφυγε στις εκκλησίες κραυγάζοντας για βοήθεια από τον Ύψιστο. Ενώ οι ζητοκραυγές των κατακτητών κατέπνιγαν το ουρλιαχτό των πιστών. Οι Τούρκοι έσπασαν τις πόρτες των εκκλησιών και άρχισαν να τους σκοτώνουν όλους με θηριώδη αγριότητα. Ταυτόχρονα λεηλατούσαν και κατέστρεφαν τις εκκλησίες. Μετά την βεβήλωση των λειψάνων των αγίων και το ντύσιμο των αλόγων τους με τα ιερατικά άμφια, εξανάγκασαν τους ιερείς να κουβαλήσουν στις πλάτες τους τους θησαυρούς που λεηλάτησαν από τις εκκλησίες. Στο αποκορύφωμα αυτού του θρησκευτικού φανατισμού οι Γενίτσαροι άρχισαν να καταστρέφουν τα μάρμαρα που κοσμούσαν τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας. Όμως ο Μεχμέτ Β' απέτρεψε τη πλήρη καταστροφή, προκειμένου να διασώσει το κτίριο του ναού, έτσι ώστε να το μετατρέψει σε τζαμί. Οι σκοτωμοί και οι λεηλασίες κράτησαν για 3 ημέρες. Χιλιάδες Ρωμιοί έχασαν τη ζωή τους. Εκείνοι που παρέμειναν ζωντανοί, δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, και καταδικάστηκαν σε δουλεία.
Διακηρύσσουμε, από το Φανάρι του Λιβάνου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, την Ορθόδοξη πόλη γεμάτη με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, ότι κάνουν λάθος, αυτοί που είπαν ότι είμαστε Άραβες. Δεν είμαστε Άραβες, όπως είναι σε απόσταση η Ανατολή από τη Δύση, όπως είναι ο ουρανός σε απόσταση από τη γη, δεν είμαστε Άραβες. Είμαστε Ρωμιοί, είμαστε Ορθόδοξοι, είμαστε Ορθόδοξοι, και η εκκλησία μας είναι Πατερική. Είμαστε ο λαός της Μέσης Ανατολής και οι νοικοκύριδες του τόπου μας. Έχουμε Αντοχειανή (ελληνική) καταγωγή, είμαστε ελληνική φυλή, είχουμε ελληνικό αίμα, πολιτισμό, γλώσσα, παράδοση και ελληνορθόδοξη πίστη. Προερχόμαστε από τη πηγή της γνώσης και της σοφίας, από τους μάρτυρες και τους αγίους: από τους Πατέρες μας Άγιο Βασίλειο, Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, και τον Άγιο Δημήτριο το Μυροβλύτη, και τον Άγιο Γεώργιο το κάτοχο των λάβαρων της νίκης. Και έτσι είμαστε.

Ήρθαμε φέροντας το «δικέφαλο αετό» που αναστήθηκε από τις στάχτες, και που εγέρθηκε ισχυρότερος και ισχυρότερος. Ήρθαμε φέροντας το «Σταυρό» του οποίου η όψη τινάζει και νικά τις δυνάμεις της κολάσεως ... και τις συντρίβει! Αδελφοί, έχουμε οργανώσει αυτή τη τελετή, για να μάθουμε από το παρελθόν, επειδή εκείνοι που δεν μαθαίνουν από το παρελθόν τους είναι ανάξιοι για το μέλλον. Κι' αν οι διαιρέσεις μας κατά το παρελθόν οδήγησαν στην πτώση μας .... Σήμερα αποφασίσαμε να ενωθούμε! Κι' αν το ξεπούλημα της πατρίδας μας μας οδήγησε στην ήττα μας ...! Σήμερα αποφασίσαμε να διασφαλήσουμε τη πατρίδα μας ακόμη και με το αίμα μας. Κι' αν η κατάσταση της «εξάρτησης» μας από τους άλλους οδήγησε στην αδυναμία μας ... Σήμερα αποφασίσαμε να αρνηθούμε τις εξαρτήσεις και τη δουλεία. Η εποχή των συζητήσεων έχει τελειώσει, και η εποχή των έργων έχει αρχίσει .... Η εποχή του πόνου έχει τελειώσει, και η εποχή της ελπίδας έχει αρχίσει ... Και φωνάζουμε με δυνατή φωνή: Όχι πια στην υποταγή! Όχι πια στην υποταγή! Ούτε στο Λίβανο ούτε στην Ανατολή! Κι' αν πολλά έχουν χαθεί, δεν θα επιτρέψουμε την απώλεια των υπολοίπων. Εμείς οι Έλληνες είμαστε το νερό της ζωής μέσα στις ερήμους σας. Είμαστε η καλή μαγιά που ενεργεί μέσα σ' όλη τη ζύμη. Σε αυτό το Τούρκο που ενσωμάτωσε στο κράτος του, αυτή που είναι η κλεμμένη χώρα μας. Ας κάνουμε «Ένα διάλογο πολιτισμών» ... Σ' αυτόν, που καυχιέται με υπερηφάνεια για τους παππούδες, που «κατέστρεψαν το μαύρο πολιτισμό στην ιστορία» ... «Αν οι πρόγονοί σου κατέστρεψαν ένα πολιτισμό, οι πρόγονοί μας έχτισαν ένα πολιτισμό! Και είναι τεράστια η διαφορά μεταξύ βανδάλων και δημιουργών! Μέχρι αυτή την ημέρα, κάθε φορά που κοιτάζουμε τη πιο υπέροχη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο μεταμορφωμένη σε «άντρο κλεφτών» ... θυμώνουμε! Όταν βλέπουμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας «σταυρωμένο»... θυμώνουμε! Σήμερα θα φωνάξουμε με μια ισχυρή φωνή: «Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, είναι η Κεφαλή πασών των Ορθόδοξων Εκκλησιών στον κόσμο ... Προσοχή που αγγίζετε! Η Εκκλησία της Αγίας Σοφίας είναι δική μας! Δεν είναι μουσείο, ούτε τζαμί! ... 

Οι Ρωμιοί του Λιβάνου δηλώνουν σ' όλο το κόσμο ότι είναι Έλληνες. Εμείς οι νεοέλληνες τους ακούμε;

NOCTOC

ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ...!!


ΜΕ 200 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 1000 ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ... ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!

Ανατολικά-βορειοανατολικά της Λήμνου βρίσκονται τα τέσσερα ρωσικά πλοία, τα δύο αρματαγωγά Nikolai Fichenkov και Caesar Kunikov και τα δύο ρυμουλκά, τα Σαχτάρ και Οκτένσκι που κατευθύνονται προς την Συρία. Επιτηρούνται από τα παρατηρητήρια του ΠΝ. Η ταχύτητά που πλέον είναι πολύ χαμηλή και η όλη επιχείρηση μοιάζει περισσότερο με επίδειξη σημαίας.

Πιθανότατα καθυστερούν για να μην υπάρξει χρονική υστέρηση με τα πλοία από τον βόρειο στόλο που επίσης σπεύδουν στην Συρία. Υπολογίζεται ότι στα πέντε αποβατικά υπάρχουν περισσότερα από 200 τεθωρακισμένα οχήματα όλων των κατηγοριών και άνω των 1000 πεζοναυτών, μονάδων GRU κλπ

Όλοο ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του αυτή την στιγμή στο Αιγαίο. Τα ρωσικά πλοία έχουν διαπλέσει αρκετές φορές των ΕΧΥ, εκτελώντας φυσικά αβλαβή διέλευση, αλλά έχουν ενημερώσει τις ελληνικές αρχές για το πέρασμά τους.

Πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν ότι μεταφέρονται στα δύο πλοία περισσοτεροι από 500 άνδρες.

Μεταφέρει στοιχεία μερικών από τους πλέον επίλεκτους ρωσικούς χερσαίους σχηματισμούς, από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF (μονάδες της ήδη βρίσκονται στη Συρία από τον Φεβρουάριο), την 76η αερομεταφερόμενη μεραρχία «Pskov», την 15η Ταξιαρχία, από μονάδες της GRU του Καυκάσου, ειδικευμένες σε αντιμετώπιση ισλαμιστών τρομοκρατών και από την δύναμη πεζοναυτών της Μαύρης Θάλασσας.

Δεύτερος ρωσικός στόλος κατευθύνεται από την βόρειο Ρωσία στην Συρία και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Tartous. Πρόκειται για το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του Βόρειου Στόλου τα οποία ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Μεσόγειο από το λιμάνι του Severomorsk σήμερα το πρωί.. defencenet.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΞΑΝΑ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ... ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!

ΠΗΓΗ

Η ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!


Η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη σφαγή 22 χριστιανών, μεταξύ των οποίων δύο κοινοβουλευτικών, την Κυριακή σε κοιμητήριο της κεντρικής Νιγηρίας, η οποία αποδόθηκε αρχικά από τις αρχές σε μουσουλμάνους κτηνοτρόφους.

Η αστυνομία και αξιωματούχοι της πολιτείας Πλατό επέρριψαν χθες την ευθύνη για το θάνατο των 22 χριστιανών, όπως και για το θάνατο άλλων τουλάχιστον 80 χριστιανών αγροτών το Σάββατο, σε μουσουλμάνους κτηνοτρόφους Φουλάνι που βρίσκονται σε σύγκρουση με τους χριστιανούς γεωργούς.

Ωστόσο ο Αμπούλ Κάκα, ο οποίος παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της Μπόκο Χαράμ, εκφράζει σε ανακοίνωσή του "τη χαρά" του «για την επιτυχία των επιθέσεων που εξαπολύσαμε (...) στην πολιτεία Πλατό κατά των χριστιανών και των πρακτόρων των δυνάμεων ασφαλείας, μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν και μέλη της Εθνοσυνέλευσης».

Μεταξύ των θυμάτων της σφαγής της Κυριακής βρίσκονται ο ομοσπονδιακός γερουσιαστής Τζιανγκ Νταντόνγκ και ο επικεφαλής της πλειοψηφίας του κοινοβουλίου της πολιτείας του Πλατό Τζιανγκ Φουλάνι.

Το Γαλλικό Πρακτορείο σχολιάζει ότι είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα της ανακοίνωσης αυτής.

«Συνεχίζουμε να πλήττουμε τους κυβερνητικούς υπευθύνους, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί. Δεν θα έχουν πλέον ειρήνη», προστίθεται στην ανακοίνωση της Μπόκο Χαράμ, η οποία έχει πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις ιδιαίτερα στον μουσουλμανικό βορρά, αλλά και στην κεντρική Νιγηρία.

Σύμφωνα με τις αρχές της περιοχής, περισσότεροι από 100 χριστιανοί σκοτώθηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην πολιτεία Πλατό. Στην πρώτη επίθεση το Σάββατο, τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν με πυροβόλα όπλα και μαχαίρια σε πολλά χωριά, ενώ την Κυριακή τουλάχιστον 22 σκοτώθηκαν στο κοιμητήριο Μπάρκιν-Λάντι -σε απόσταση 90 χιλιομέτρων από την τοπική πρωτεύουσα Τζος- την ώρα που παρευρίσκονταν σε κηδεία θυμάτων της προηγούμενης ημέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κυβερνήτη της Πλατό, Παμ Αγιούμπα. newsbeast.gr

Η ΜΚΟ ΤΟΥ SOROS ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ 59 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.


Mέσα σε 92 σελίδες η διεθνής οργάνωση Human Rights Watch, καταγράφει την κατάσταση η οποία επικραττεί στην Ελλάδα αναφορικά με τα ρατσιστικά εγκλήματα και την ξενοφοβία. Τίτλος της έκθεσης, «Μίσος στους δρόμους. 
http://hellenicrevenge.blogspot.gr

Η ξενοφοβική βία στην Ελλάδα».
Η έκθεση αποτελεί προϊόν επιτόπιας έρευνας και ανάλυσης του τρόπου που αντιμετωπίζει τα περιστατικά και τα εγκλήματα ρατσιστικής βίας η δημόσια διοίκηση και η πολιτική εξουσία στη χώρα μας, τεκμηριώνεται η απροθυμία των διωκτικών και των δικαστικών αρχών να αποτρέψουν τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά ΛΑΘΡΟμεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο και προσφύγων.

Όπως σημειώνεται, «παρά τη σαφή επαναληπτικότητα των περιστατικών βίας και την αυξητική τάση, οι αρχές δεν έχουν κατορθώσει να παρέμβουν αποτελεσματικά, με στόχο την προστασία των θυμάτων και τη λογοδοσία των δραστών». 
Στην έκθεση γίνεται λόγος για ανθρώπους οι οποίοι αδυνατούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Αθήνας επειδή φοβούνται μήπως δεχθούν επίθεση, ενώ η Τζούντιθ Σάδερλαντ, ερευνήτρια της οργάνωσης για τη δυτική Ευρώπη προσθέτει πως η αδυναμία αντιμετώπισης αυτών των φαινομένων δεν δικαιολογείται από την οικονομική κρίση αλλά και την αυξημένη ροή ΛΑΘΡΟμεταναστών.
 

Στην έκθεση φιλοξενούνται συνεντεύξεις 59 ΛΑΘΡΟμεταναστών οι οποίοι δέχθηκαν ρατσιστικές επιθέσεις στο διάστημα Αύγουστος 2009 - Μάιος 2012, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως οι 51 από αυτές κατέληξαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις αναφορές οι επιτιθέμενοι είναι άλλοτε κρανοφόροι, άλλοτε καλύπτουν τα πρόσωπά τους με μαντίλια ενώ πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους με μοτοσυκλέτες φέροντας μαχαίρια ακόμη και σπασμένα μπουκάλια.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικραττεί είναι πως τα θύματα δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις επειδή αποθαρρύνονται από την ίδια της Αστυνομία, με το επιχείρημα ότι είναι μάταιη η κίνηση έρευνας, εάν τα θύματα δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τους δράστες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η Αστυνομία ενημερώνει τα θύματα- που μπορεί να είναι και παράνομα διαμένοντες αλλοδαποί- ότι, εάν προβούν σε καταγγελία, θα κρατηθούν.

Ενάμισι εκατομμύριο Ευρώ δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, για 50 τάφους ισλαμιστών λαθρομεταναστών!



Στη δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που διαμένουν στην πόλη του Ηρακλείου προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε ήδη! 30.000 Ευρώ δηλαδή ο κάθε τάφος για κάποιον που εισήλθε παράνομα στην χώρα μας είτε για να στερήσει θέσεις εργασίας από τους Ελληνες, είτε για να πουλάει παράνομα προϊόντα “μαϊμού” στους δρόμους, είτε για να “πλένει” (λερώνει) τα τζάμια διερχομένων αυτοκινήτων στα φανάρια, είτε για να ασχοληθεί με την επικερδή δραστηριότητα των …ληστειών, των διαρρήξεων και των δολοφονιών . είτε για να …διασκεδάσει τα υπάνθρωπα ένστικτά του με τους βιασμούς Ελληνίδων , αλλά ακόμη και ανηλίκων αγοριών.




Ο χώρος αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό σημείο, μέσα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με τους τάφους να πληρούν τις προϋποθέσεις της θρησκείας των μουσουλμάνων που θέλουν το σώμα του νεκρού να “κοιτάει” προς τη Μέκκα.
Αυτός ο χώρος θα είναι ο δεύτερος χώρος ενταφιασμού μουσουλμάνων στην Ελλάδα με τον πρώτο να βρίσκεται στην Κομοτηνή.
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχουν Ελληνικές οικογένειες ανέργων (μεταξύ αυτών και άτομα που υπήρξαν επιχειρηματίες ή και επιστήμονες) που δεν έχουν πλέον ούτε παροχή νερού στο σπίτι τους, καθώς ο δήμος το έκοψε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν τα δημοτικά τέλη που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, διότι ο δήμος απαιτεί έσοδα ώστε να μπορεί να πληρώνει τα …νεκροταφεία των ισλαμιστών λαθρομεταναστών και άλλα τέτοια “χρήσιμα” έργα.




http://www.armahellas.com/


http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2012/07/50.html

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!


Μια πραγματική βόμβα έσκασε χθες για τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση χρηματοδότησης αμερικανικής εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, που φέρεται να είχε αναλάβει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές!


Το θέμα παίρνει μείζονες διαστάσεις όχι μόνο για τον Αλέξη Τσίπρα (που επέλεξε να σιωπήσει, χωρίς να διαψεύσει τίποτε), αλλά και για την ίδια την κυρία Αγγελοπούλου, η οποία -παρά τις καταβολές της, τα δισεκατομμύρια, την πάμπλουτη ζωή, τις τουαλέτες και τα πούρα της- δεν δίστασε, όπως φαίνεται, να βαφτεί «κόκκινη» προκειμένου να πάρει την προσωπική της εκδίκηση απέναντι στο πολιτικό σύστημα της χώρας, που δεν της έδωσε κι άλλους τίτλους και αξιώματα...


Οι συγκλονιστικές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας από την «Καθημερινή», η οποία αναφέρεται αναλυτικά στην αμερικανική εταιρία και στη στενή σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Πρόκειται για την εταιρία συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Κλίντον Ντάγκλας «Νταγκ» Μπαντ. Ο 40χρονος σήμερα κ. Μπαντ βρίσκεται δίπλα του από την ηλικία των 23 ετών και είναι μέχρι τώρα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, δηλαδή του γνωστού Ιδρύματος Κλίντον, που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους, φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών.


Κατά το δημοσίευμα, το διάστημα προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου ειδική ομάδα της Teneo για τις πολιτικές καμπάνιες ήλθε στην Ελλάδα και «προσέφερε τις υπηρεσίες της σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του», όπως περιγράφεται περιφραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τρόπο ανάλογο φωτογραφίζεται και η εμπλοκή της κυρίας Αγγελοπούλου, που «έφερε την εταιρία» στην Αθήνα. «Δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά» γράφει η εφημερίδα, αναφερόμενη στην κυρία Αγγελοπούλου, και κάνοντας λόγο για «τραγωδία εκδίκησης», σημειώνει ότι το αντικείμενο της εκδίκησής της ήταν «το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Αυτό που κάποτε προσπάθησε να αλώσει, δαπανώντας πολύ χρόνο και μεγάλους πόρους, χωρίς να τα καταφέρει».


Η κυρία Αγγελοπούλου, η οποία εγκατέλειψε τα έδρανα της Ν.Δ. στη Βουλή ύστερα από τον γάμο της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, συνέδεσε το όνομά της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, οι οποίοι μπορεί να χάρισαν αίγλη και δόξα, αλλά ταυτόχρονα με τις σπατάλες και τις τεράστιες υπερβάσεις έφεραν τη χώρα πιο κοντά στην οικονομική χρεοκοπία. Παρά ταύτα, η ίδια συνέχισε να θεωρεί ότι η Ελλάδα τής «χρωστάει» και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να ικανοποιηθεί η φιλοδοξία της για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, την Προεδρία της Δημοκρατίας.


Με τη στήριξη προς τον κ. Τσίπρα, πίστεψε προφανώς ότι θα «γκρέμιζε» το υπάρχον πολιτικό σύστημα, ώστε να πάρει τη θέση του ένα νέο, το οποίο θα μπορούσε να χειραγωγήσει ευκολότερα. Ορισμένοι θεωρούν πάντως ότι ενδεχομένως να μην ήθελε να κερδίσει τις εκλογές σε αυτή τη φάση ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι κρίθηκε πιο σκόπιμο να ενισχυθεί μεν το κόμμα του κ. Τσίπρα, αλλά παραμένοντας στα επίπεδα μιας ισχυρής (και «απειλητικής») αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το σίγουρο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες προς των εκλογών ορισμένες δηλώσεις του κ. Τσίπρα, που «φρέναραν» τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν προκαλέσει απορίες για το αν οφείλονταν σε αστοχίες ή σε συνειδητά λάθη. Πολλές συζητήσεις είχε προκαλέσει και η παρουσία του γιου της κυρίας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Τσίπρα στην Ομόνοια, αλλά δεν έγιναν τότε άλλοι περίπλοκοι συνειρμοί...


Επίσης, όλοι θυμούνται ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκρυβε κατά την προεκλογική περίοδο τα καλά του λόγια για τις αμερικανικές θέσεις και ιδιαίτερα των Δημοκρατικών, για τους οποίους ο Μπιλ Κλίντον παραμένει σύμβολο και πολιτικός καθοδηγητής. Η ερμηνεία που τότε δόθηκε είχε περιοριστεί στη σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Γερμανίας, στο πλαίσιο του παγκόσμιου νομισματικού πολέμου για το δολάριο και το ευρώ.


Η ανάμειξη του ονόματος της κυρίας Αγγελοπούλου δίνει τώρα και μια νέα διάσταση, δεδομένου ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των χρηματοδοτών του Ιδρύματος Κλίντον και διατηρεί στενές οικογενειακές σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο και τη Χίλαρι Κλίντον. Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την ετήσια συνάντηση του ιδρύματος, όπου ανακοίνωσε την ενίσχυση νέου παγκόσμιου προγράμματος υποστήριξης «εκλεγμένων ηγετών»!


Η «τραγωδία της εκδίκησης» και η ΤΕΝΕΟ (ιδιοκτησίας Ντάγκλας Μπαντ, του πιο στενού συμβούλου του Κλίντον)


«Οταν μπαίνεις στα γραφεία της Teneo, έχεις την αίσθηση ότι εισέρχεσαι στο μέλλον» έγραφε πρόσφατα ιρλανδική εφημερίδα για την Teneo Holdings, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον.


Σύμφωνα με την «Irish Central», η Teneo μπορεί χρησιμοποιώντας αλγόριθμους να προβλέψει το μέλλον σε επίπεδο κρίσεων και στη συνέχεια να υπολογίσει πώς καθένα γεγονός ξεχωριστά, που συμβαίνει σε κάποιο σημείο του πλανήτη, μπορεί -και σε ποιον βαθμό- να επηρεάσει τις αγορές!


Ποιος κρύβεται όμως πίσω από αυτούς που εμφανίζονται να διοικούν την εταιρία; Η Teneo, σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ντέκλαν Κέλι -που αποτελεί δίδυμο με το «παιδί-θαύμα» Ντάγκλας Μπαντ-, «διοικείται από ένα πρώην στέλεχος της CIA», το οποίο πάντως δεν κατονομάζει, αλλά για το οποίο δεν διστάζει να πει με νόημα ότι μπορεί να μυρίσει μία επανάσταση από εκατομμύρια μίλια μακριά! Ο ίδιος ο 43χρονος Κέλι είναι γνωστός για τις υψηλές του διασυνδέσεις με προσωπικότητες, όπως είναι ο Τόνι Μπλερ, με τις οποίες «έχει κάνει δουλειές».


Η Teneo διατηρεί γραφεία σε εννέα μεγαλουπόλεις του κόσμου, και συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον, στο Πεκίνο, στο Ντουμπάι, στη Ζιρίχη, στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνο, στο Δουβλίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Σάο Πάολο. dimokratianews.gr


http://www.stoxos.gr/2012/07/blog-post_252.html

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ




Στην προχθεσινή ομιλία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη βουλή, διατυπώθηκε επισήμως η πρόσκληση προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες για κατάθεση - από κοινού - πρότασης για κατάργηση του νόμου Ραγκούση. Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

"Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε το πρωί της Δευτέρας πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838 του 2010. Επειδή, όπως πληροφορήθην, ανάλογη πρόταση σκοπεύει να καταθέσει και το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", καλούμε τους ιθύνοντες του εν λόγω κόμματος σε διάλογο για την εύρεση των σημείων συγκλίσεως στις δύο προτάσεις. Ούτως ώστε να ενισχυθεί κοινοβουλευτικά το λαϊκό πλέον αίτημα για την κατάργηση του νόμου αυτού, που θα δώσει το έναυσμα για συνολική αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής στην Ελλάδα".

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Πάνου Καμμένου σε μία πρόταση, που μπορεί να εξέπληξε πολλούς, κινείται όμως προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ

Το μικροτσίπ rfid εμπεριέχει δολοφονικό δηλητήριο-Βίντεο



 Image Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους έλεγαν ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όταν τα λέγαμε.

Ένας εφευρέτης από την Σαουδική Αραβία έκανε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Γερμανία για το γνωστό μας rfid μικροτσίπ του, που μπορεί να παρακολουθείται από...
το GPS και επίσης έχει την δυνατότητα να απελευθερώσει ΟΠΟΤΕ το Θελήσει ένα δηλητήριο και να σκοτώσει αυτόν που το φέρει. Φυσικά προσποιούνται όλοι σαν να μην γνωρίζουν την Αποκάλυψη του Ιωάννη η οποία επιφυλάσσει ένα πολύ άσχημο τέλος για όσους πάρουν το Χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπο. Αυτο με το δηλητήριο είναι μια πολύ καλή εξήγηση.

Φανταστείτε μια παλαβή Παγκόσμια εξουσία (Αντίχριστος,Θηρίο) με απόλυτο έλεγχο πάνω μαςλόγω του RFID.Ας υποθέσουμε ότι σκεφτόμαστε κάτι "κακό" για τον Πρίγκιπα του Σκότους (Παγκόσμιος Πρόεδρος). Το μαθαίνει αυτόματα η κεντρική εξουσία μέσω μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου, απελευθερώνει το κυάνιο στο RFID του ασεβή, και τέλος ο ασεβής.

Δείτε το video.



Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr