Συγκλονιστικό περιστατικό με τον γέροντα “Ιάκωβο Τσαλίκη – …είδα τον άγγελο σου…

σου μετέδιδε ότι κι εσύ είσαι για άλλου πλασμένος, ότι δεν είσαι για εδώ...


ΚΛΕΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Κύριε Παπαζάχο, σεις πώς τον γνωρίσατε;ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ: Είχε έρθει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών για τα προβλήματα, πού είχε με την καρδία του. Μόλις έμαθα ότι ήταν εκεί, πήγα να τον δω. Ήταν ή μέρα, πού τον είχαν μετακινήσει από τη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης σ” ένα δωμάτιο με τρία κρεβάτια κι ένα ράντζο, πάνω στο όποιο είχαν βάλει τον Γέροντα Ιάκωβο. Ή πρώτη εντύπωση μου μόλις τον είδα είναι κάτι πού δεν περιγράφεται. «Αν σας πω ότι ό άνθρωπος αυτός ακτινοβολούσε, θα είναι λίγο. Ή μορφή του ήταν το κάτι άλλο, πράγματι ακτινοβολούσε. Την ώρα πού μπήκα στο δωμάτιο του, ήταν εκεί οι γιατροί, πού έκαναν την καθημερινή επίσκεψη τους στους θαλάμους των ασθενών. Κατά σύμπτωση οί γιατροί εκείνοι ήταν πρώην φοιτητές μου στο Πανεπιστήμιο. Έτσι, μόλις με είδαν, ήρθαν κοντά μου καί με ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του Γέροντα. Όταν τελείωσαν κι έφυγαν οί γιατροί, πήγα καί κάθησα δίπλα στο Γέροντα Ιάκωβο, ό οποίος, μόλις με είδε, μου είπε το εξής, το όποιο μ” εκανε πραγματικά ν” άνατριχιάσω,γιατί ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. – Δεν σε ξέρω. Πρώτη φορά σε βλέπω. Άλλα βλέπω ότι πίσω σου στέκεται ό άγγελος σου.
Με συγκλόνισε κυριολεκτικά αυτό πού μου είπε. Δεν το λέω για υπερηφάνεια, Καί πρόσθεσε:
– Όλοι οι άνθρωποι έχουν άγγελο. Άλλα τον δικό σου τον είδα. Πρόσεξε να μη τον διώξεις από κοντά σου. Ανατριχιάζω ολόκληρος κάθε φορά, πού το σκέφτομαι, το ίδιο όπως την ώρα εκείνη. Κι ολοκλήρωσε ό Γέρων Ιάκωβος: -Αυτός ό άγγελος έχει κατονομασθεί την ήμερα της βαπτίσεώς σου. Από την ήμερα της βαπτίσεώς σου σε συνοδεύει καί δεν πρέπει να φεύγει από κοντά σου. Είναι αυτός, ό οποίος τελικά θα πάρει την ψυχή σου στα χέρια του καί θα την οδηγήσει την ήμερα της Κρίσεως. Κι όταν θα έρχονται οί δαίμονες καί θα λένε «αυτός έκανε εκείνο, έκανε το άλλο, διέπραξε αυτή την αμαρτία καί την άλλη», τότε ό άγγελος σου θα λέει «ναι, τα έκανε αυτά, αλλά ταυτόχρονα έκανε κι αυτό το καλό, έκανε καί το άλλο καλό». Αυτός είναι ό δικηγόρος, πού θα σε υποστηρίξει. Πρόσεξε, λοίπόν, να μη τον απομακρύνεις. Τον είδα να είναι κοντά σου. Από εκείνη την ώρα, ουδέποτε σταμάτησα να έχω την αίσθηση ότι δίπλα μου υπάρχει ένας άγγελος, ό δικός μου, προσωπικός άγγελος. Αυτό είναι ένα μέγα μήνυμα χαράς προς όλους όσους βαπτιστήκαμε Όρθόδοξοι χριστιανοί.
ΚΛΕΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Αληθινά εντυπωσιακή εμπειρία αυτή, κύριε Παπαζάχο να δεί ό Γέρων Ιάκωβος το φύλακα άγγελο σας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ: Όταν έβλεπες τον Γέροντα Ιάκωβο είχες την αίσθηση ότι ήταν άλλου κόσμου, ότι μιλούσε μεν για τα προβλήματα σου, αλλά με μια άλλη προοπτική. Καταλάβαινες ότι, όντας δίπλα σου, ζούσε κάπου άλλου. Κι αυτό σε γέμιζε μ” ένα αίσθημα πανηγύρεως.
ΚΛΕΙΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Ήταν απ’άλλου φερμένος.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ: Καί σου μετέδιδε ότι κι εσύ είσαι για άλλου πλασμένος,ότι δεν είσαι για εδώ.

Πηγή: Από το βιβλίο του ΚΛΕΙΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, «Σύγχρονοι Άγιοι Γέροντες», έκδ. Ι.Μ. Αγ. Μαρίνας καί “Αγ. Ραφαήλ Ξυλοτύμπου, Λευκωσία 1994

agapienxristou.blogspot.gr/
pentapostagma.gr/
agiosdimitrioskouvaras.blogspot.com/

ΙΔΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Μάρτη, η ΕΚΤ κλείνει τα ΑΤΜ, λέει η Goldman Sachs. Όποιος δεν ξέρει να το χειριστεί, να κάτσει σπιτι του.


Για να τελειώνουμε με την φαρσοκωμωδία, την αποκάλυψη που έχουμε κάνει εδώ και μήνες, έρχεται σημερα να την εκστομίσει δίκην προκήρυξης η Goldman Sachs. Για να σπείρει τον τρόμο σε όσους απειλούν την κανονικότητα.
Λέει δηλαδη η Goldman Sachs στους υπόδουλους Έλληνες που ήδη εχει κουρευτεί το 40% των καταθέσεων, ότι θα μπλοκάρουν και οι υπόλοιπες. Σενάριο που προφανέστατα, θα δώσει το δικαίωμα σε μια «χαλαρή» κυβερνηση Κουβέληδων να βρει την ευκαιρία για την μεγαλη συγκυβερνηση. Με ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας.
Ή σε μια σκληρή αλλά απαίδευτη κυβέρνηση, να κανει το λάθος και να απαιτήσει έξοδο απο το Ευρώ, γεγονός που θα… εξαφανίσει τις καταθέσεις και θα θέσει την χωρα εκτος της τυπικής ασπίδας της ΕΕ. Οτι έκανε ο Ντε Λα Ρουα που εφυγε με ελικοπτερο.
Μια σκληρή, πατριωτική κυβερνηση με τεχνογνωσία όμως, ξέρει τι να κανει και να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό ως πυρηνικό όπλο υπερ της. Χωρις να βγει απο το Ευρώ, χωρις να χάσει Ευρώ. Μια θαυμάσια ευκαιρία να εξυγιάνει την οικονομία αλλά κυρίως να προβεί στις απαραίτητες εκκαθαρίσεις στο πολιτικό, επιχειρηματικό, κρατικό πεδίο. Με συνέπειες σκληρές μεν για τον λαό, απείρως ελαφρυτερες όμως απο το εαν η συγκυρία συνέβαινε τον Σεπτέμβρη π.χ.
Όποιος λοιπον απο την αντιπολίτευση δεν ξέρει να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση ή θελει να την χρησιμοποιήσει «για να κονομήσει και αυτός» μέσω συγκυβέρνησης, ας πάει σπιτι του.
Όποιος ανελλήνιστος πολίτης «ζοριστεί», ας καταλάβει οτι η ανευθυνότητα πληρώνεται. Είτε στην κάλπη, είτε στον τρόπο ζωής. Ο κρετίνος που παριστάνει τον ελληναρά αλλά ψωνίζει απο τα λιντλ, απλως θα νιώσει τις συνέπειες της ελλιπούς νοημοσύνης του.
Οι υπόλοιποι, εμεις – που γνωρίζουμε οτι ο Ελληνισμος δεν ειναι μια ταμπέλα ή ποιότητα κρέατος, πρεπει να θεωρούμε την συγκεκριμένη εξελιξη ως θαυμάσια κατάσταση.
Εμεις που μάθαμε να καταναλώνουμε οτι παράγει η Γη μας, να ζούμε με τις ελληνικές αρχές της αλληλεγγύης, του δικαίου, του «Μηδέν Αγαν», του δεύτερου χιτώνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για εμάς δεν υπήρχε ουτε τουρκικό ρεβυθι, ουτε βουλγάρικο μέλι, ουτε νουά Γαλλίας. Ουτε ψώνιζαμε απο λαμπερά παζάρια με έδρα λουξεμβουργο. Ψάχναμε τα πάντα, ως οφείλαμε σαν Ελληνες.
…και οι κινέζοι πολύ ευχαρίστως θα παρήγαγαν CKD σε μια ευρωπαϊκή χωρα, αυτά που ήδη παράγουν στην χωρα τους για την Ευρωπη.
Μια Ευρωπη που περιμένει την Ελλαδα να κανει την αρχή και να απελευθερώσει τους γηγενείς απο τους Ουνους φυσικούς και οικονομικούς εισβολείς.
Έτσι στήνουν τον μεγάλο εκβιασμό του Μαρτίου για τα «κλειστά ΑΤΜ». Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!

ΠΗΓΗ

Τρία χρόνια στην φυλακή ο Αχρίδος Ιωάννης! Γιατί; Τι έκανε;

Τίποτα δεν έκανε το παράνομο, το εγκληματικό και το κολάσιμο, ώστε να τον έχουν οι διώκτες του, Πολιτικοί και Σχισματικοί ρασοφόροι των Σκοπίων, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ φυλακισμένο, παρά μόνο το αυτονόητο. Τους είπε, δηλαδή, στους μεν πολιτικούς ότι "εμείς δεν είμαστε Μακεδόνες αλλά Σλάβοι", στους δε ρασοφόρους της σχισματικής εκκλησιαστικής οργάνωσης των Σκοπίων είπε ότι "οι ιερουργίες τους είναι θεατρικές παραστάσεις".

Ποιός δεν τα ξέρει αυτά τα παραπάνω; Από μικρά παιδιά στο σχολείο μάθαμε στην ιστορία, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε 300 χρόνια πριν τον Χριστό και οι Σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 7ο αιώνα μετά Χριστόν. Η δε Εκκλησιαστική ιστορία διδάσκει ότι στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο της FYROM, "έζησε" η Αρχιεπισκοπή Αχρίδος για 11 αιώνες, στα πλαίσια του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ποτέ στον χώρο δεν υπήρξε "Μακεδονική" Εκκλησία.
Αυτή είναι αντικανονικό εφεύρημα των πολιτικών της περιοχής των τελευταίων 70 χρόνων.

"Πως έχουμε aleksantrovo крв, Αλεξανδρινό αίμα στις φλέβες μας;" τους ρώτησε, και του προσάψαν τον χαρακτηρισμό "προδότη του έθνους".

Από τότε, εδώ και 12 χρόνια δεν τον άφησαν σε ησυχία, σε χλωρό κλαρί κατά το κοινώς λεγόμενο. Επανειλημμένες φυλακίσεις, διώξεις, βασανισμοί, εξορίες και όχι μόνο στο πρόσωπό του ως Αρχιεπισκόπου αλλά και στους συνεργάτες του, αρχιερείς, ιερείς, μοναχούς, μοναχές και μερικούς λαϊκούς του ποιμνίου του. Και όταν τελείωναν οι ποινές για το αδίκημα της "προδοσίας" της διασποράς μίσους ανάμεσα στον λαό", ανακάλυπταν νέες κατηγορίες με ψευτομάρτυρες, για να τον έχουν συνέχεια φυλακισμένο. Τώρα "θυμήθηκαν" την κατηγορία για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απ' όταν ήταν δικός τους ιεράρχης.

Μα ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης, ποτέ δεν ήταν "δικός" τους. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοναστήρι της Πελαγονίας, στα Bitola, όπου στην ενορία του, του Αγ.Δημητρίου, ήταν "παπαδάκι" τότε μικρός, μέχρι που έγινε βοηθός Επίσκοπος στην Μητρόπολη Πρεσπών, και αργότερα Μητροπολίτης Βελεσσών.
Και δεν ήταν "δικός" τους ποτέ γιατί ήξερε πολύ καλά ότι δεν βρίσκονταν σε κοινωνία με τις κατά τόπους Εκκλησίες της οικουμένης.
Αποτέλεσμα αυτής της ανησυχίας του ήταν η μυστική του συνάντηση, [όντας 10 ημερών Μιτροφόρος], στο συνοριακό φυλάκιο της Νίκης, στην Φλώρινα, με τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών μακαριστό Χριστόδουλο, [οι ζώντες συνεργάτες του οποίου μπορούν να περιγράψουν λεπτομέρειες].

Θα μπορούσε κανείς, να γράψει τόμους, για τον Ιωάννη, τον μαρτυρικό Αρχιεπίσκοπο της Αχρίδος, του οποίου η Εκκλησία, στα πλαίσια του Πατριαρχείου Σερβίας, είναι αναγνωρισμένη από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και τις κατά τόπους Εκκλησίες της Οικουμένης. Μόνο ο Γκρουέφσκι και ο σχισματικός Στέφανος των Σκοπίων δεν τον αναγνωρίζουν. Και θέλουν, με κάθε τρόπο, να τον εξοντώσουν, επειδή είναι εμπόδιο στην προπαγάνδα τους.

Λοιπόν, σήμερα 12-12-2014, του Αγ.Σπυρίδωνος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μητροπολίτη Σκοπίων κ.κ.Ιωάννης, συμπληρώνει 3 χρόνια στις φυλακές των Σκοπίων, όπου "σαπίζει" αβοήθητος από τους Σέρβους και από τους απανταχού Έλληνες.
Και η Διεθνής κοινότητα είναι άβουλη και άδικη απέναντί του. Μόνο λεκτικά συμπαρίστανται στο δράμα του Ιωάννη. Στην πράξη δεν κάνουν τίποτε.

Οι ομόδοξοι Σέρβοι έχουν μεγάλη ευθύνη, επειδή είναι "παιδί" τους. Αυτοί τον εξέλεξαν και τον τοποθέτησαν Αρχιεπίσκοπο στην επανασυσταθείσα Αρχιεπισκοπή Αχρίδος. Και δεν κάνουν καμία θεαματική ενέργεια για να τον αποφυλακίσουν. Μόνο όταν έχουν Σύνοδο Ιεραρχίας στο Βελιγράδι, αφήνουν κενό το κάθισμα του Ιωάννη στην αίθουσα συνεδριάσεων, τιμής ένεκεν.

Αλλά και οι Έλληνες έχουν ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση στον Ελληνομαθέστατο και φιλέλληνα Ιεράρχη, που υπερασπίστηκε τα Ελληνικά δίκαια της Μακεδονίας, "βροντοφωνάζωντας" κι αυτός μαζί με 10 εκατομμύρια Έλληνες, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική. Με την διαφορά ότι στους Έλληνες δεν κόστισε πολλά, παρά μόνο το εισιτήριο για να πάνε στην πλατεία του συλλαλητηρίου. Ενώ ο Ιωάννης πληρώνει ακόμη πολύ βαρύ τίμημα, αυτά τα 12 μαύρα χρόνια, με τις ταλαιπωρίες και τα βάσανα που υποφέρει. Όμως αγαπάει περισσότερο απ' όλα και όλους τον Θεό και βρίσκει την δύναμη και δίνει κουράγιο στο ποίμνιό του, μέσα από την φυλακή.

Μια φυλακή κόλαση. Όπως έγραψε προ ημερών ο ίδιος, ζήτησε δύο φορές από τον διευθυντή των Φυλακών να του επιτρέψει να επισκεφθεί τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Οχρίδας, ιερείς και μοναχούς, αλλά του αρνήθηκε χωρίς εξήγηση. Δεν είναι πρωτοβουλία του ούτε πείσμα του, αλλά έλαβε εντολή από το γραφείο του πρωθυπουργού. Στην επιστολή του περιγράφει τις άθλιες συνθήκες στέγασης (33 άτομα σε ένα δωμάτιο με μόνο μία τουαλέτα), κακό φαγητό και κακή υγιεινή, και η φυλακή δεν δίνει ούτε ένα πιάτο και κουτάλι στους φυλακισμένους, γι' αυτό πρέπει να τα φέρουν από το σπίτι.

Η υπερήλικη μητέρα του, που τον επισκέφθηκε προ ημερών για δεύτερη φορά, μόνο, μέσα στο 2014, επιβεβαίωσε, τις φήμες ότι ο γιός της Ιωάννης βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας, χωρίς υγειονομική περίθαλψη και σχεδόν εντελώς απομονωμένος. Κάθε μέρα βασανίζεται από το προσωπικό των φυλακών, με απόφαση της Διοίκησης των Φυλακών, με την ανελέητη πίεση πάνω του, μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, να εγκαταλείψει την Δημοκρατία Μακεδονίας, με την απειλή ότι αν δεν συμφωνήσει, θα τον " εκκαθαρίσει".

Συντάκτης: Χριστιανός Έλληνας
ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Καταρρέει το ερείπιο ο Σαμαράς! Κρατιέται με ψυχοφάρμακα! ΔΕΙΤΕ το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ὁ χριστιανὸς πρέπει νὰ ὁμολογεῖ τὸν Χριστὸ ὄχι μὲ λόγια, ἀλλὰ μὲ ἔργα.


Βλέπω μερικοὺς γονεῖς πόσο ὑπερβολικοὶ εἶναι καὶ πόσο παράλογες ἀπαιτήσεις ἔχουν ἀπὸ τὰ παιδιά τους. 

 Κάποιος μοῦ ἔλεγε ὅτι ὑποχρεώνει τὰ παιδιά του νὰ ἐκκλησιάζονται κάθε Κυριακὴ καὶ τὰ χτυπάει ὅταν τοῦ ποῦν ὅτι δὲν θέλουν νὰ πᾶνε στὴν Ἐκκλησία. 

Αὐτὰ ὅμως δὲν εἶναι σωστὰ πράγματα, γιατί μὲ τὸ ζόρι δὲν μπορεῖς νὰ κάνεις τὸν ἄλλο νὰ ἁγιάσει.   

 Ἀλλὰ καὶ μερικοὶ κληρικοὶ εἶναι ἀπόλυτοι καὶ μιλοῦν γιὰ τὸν Θεὸ μὲ ἕνα τρόπο ποὺ σὲ τρομάζει.

 Ἐγὼ βλέπω ὅτι ἡ σημερινὴ ἐποχὴ ἔχει ἀλλάξει καὶ ὁ ἄνθρωπος σήμερα σκέφτεται καὶ ζεῖ διαφορετικὰ ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τὴν δική μας.

 Ἐμεῖς σὰν παιδιὰ τρώγαμε ξύλο ἀπὸ τοὺς γονεῖς καὶ τοὺς μεγαλύτερούς μας. Τώρα αὐτὰ δὲν περνοῦν καὶ δὲν φέρνουν καλὸ ἀποτέλεσμα.Κάποιος ἄλλος μου ἔλεγε ὅτι τὶς ἐλεύθερες ὧρες του μπαίνει στὰ λεωφορεῖα, κάνει σύντομο κήρυγμα καὶ μοιράζει στοὺς ἐπιβάτες θρησκευτικὰ ἔντυπα ποὺ μιλοῦν γιὰ τὴν ἐξομολόγηση. Μοῦ εἶπε ἐπίσης ὅτι ἔχει πρόβλημα μὲ τὰ παιδιά του, γιατί ντρέπονται μὲ τὴν ἱεραποστολὴ ποὺ κάνει.

 Τοῦ εἶπα ὅτι εἶναι καλὰ αὐτά, ἀλλὰ ὑπερβολικά,γιατί σήμερα πρέπει νὰ ψάξουμε καὶ νὰ βροῦμε νέους τρόπους ἱεραποστολῆς, ὄχι ὅπως τὴν ἐποχὴ τοῦ πολέμου ποὺ οἱ χριστιανοὶ νέοι τραγουδοῦσαν στοὺς δρόμους καὶ τὰ λεωφορεῖα παίζαν χριστιανικὰ τραγούδια καὶ μοίραζαν ἔντυπα. Τὸν σημερινὸ ἄνθρωπο πρέπει νὰ τὸν πλησιάσεις μὲ διαφορετικὸ τρόπο. Ὁ χριστιανὸς πρέπει νὰ ὁμολογεῖ τὸν Χριστὸ ὄχι μὲ λόγια, ἀλλὰ μὲ ἔργα, μὲ...τὸ παράδειγμα καὶ τὴν ζωή του. Οἱ χριστιανοὶ πρέπει νὰ μάθουμε νὰ σιωποῦμε, γιατί εἶναι ἐξαιρετικὰ ἐπικίνδυνο (καὶ ἀστεῖο) νὰ ἀναγορεύουμε τοὺς ἑαυτούς μας, ἄλλοτε συνηγόρους τοῦ Θεοῦ καὶ ἄλλοτε εἰδικοὺς στὸ νὰ ἐξηγοῦμε τὶς βουλὲς καὶ τὰ σχέδιά Του.

Τ.Μιχαλά, Τέσσερις ώρες με τον πατέρα Παίσιο σ. 176—179

 
πηγή

Έτσι στήνουν τον μεγάλο εκβιασμό του Μαρτίου για τα «κλειστά ΑΤΜ».


SAMARAS3 (1)Αυξήθηκε η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ τον Νοέμβριο. Αύξηση σημείωσε η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την ρευστότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τον Νοέμβριο. Όπως προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η συνολική ρευστότητα που είχαν αντλήσει τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα από την ΕΚΤ αυξήθηκε στα 44,9 δισ. ευρώ στο τέλος Νοεμβρίου από 43,9 δισ. ευρώ που ήταν τον Οκτώβριο.

Η Deutsche Bank έδωσε ένα εικοσιτετράωρο πριν την ανακοίνωση της επίσπευσης εκλογής του ΠτΔ την «είδηση» ότι εάν δεν υπογραφεί νέο μνημόνιο, η ΕΚΤ δεν θα ανανεώσει τα ομόλογα – collateral των Ελληνικών τραπεζών. Πως μεταφράζεται αυτό;

«Ή υπογράφετε νέο μνημόνιο ή σας κλείνουμε τα ΑΤΜ». Τον Μάρτιο, που θα υπάρχει η «φρέσκια κυβέρνηση». Με την συνέργεια του Στουρνάρα και των διοικήσεων των τραπεζών που συνεχίζουν ανεξέλεγκτες στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου που τις πλήρωσε, αλλά δεν πήρε το management.

Κοινώς, ο Λαφαζάνης είναι ο σοβαρότερος πολιτικός στην αντιπολίτευση, διότι είναι ο μόνος που μιλά ξεκάθαρα για ρήξη, ύπαρξη εναλλακτικού σχεδίου και προετοιμασία για εθνικοποίηση (και αποστουρναροποίηση) των τραπεζών. Εάν δεν υλοποιηθεί αυτό, ετοιμαστείτε για την μεγάλη συγκυβέρνηση των προθύμων.

ΠΗΓΗ

ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑΝ “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

kasidiaris-mixaloliakos2


Στις 12 Μαίου 2014, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που σαφώς για την ασφάλεια του γνωρίζει πολύ περισσότερα- τα οποία βεβαίως και θα αποκαλύψει και θα ξετινάξει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εκδότες και επιχειρηματίες όταν έρθει η ώρα τους- είχε ξεδιπλώσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρεπορταζ που επιβεβαιώθηκε 7 μήνες μετά προς απογοήτευση των επικριτών του και πολέμιων του. 

Το χουμε ξαναπεί: Εδώ μας ενδιαφέρει Η ΑΛΗΘΕΙΑ πέρα από κομματικές λογικές. Είτε αυτη αφορά το Ρωμανό είτε τον Κασιδιάρη, μόνος στόχος μας είναι οι αποκαλύψεις για τηνπατρίδα και το Λαό της. Είχαμε λοιπόν γράψει αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω, με χειρουργική ακρίβεια. 


Προσθέτουμε. 
Όλα ήταν Σε γνώση δύο ακόμα προσώπων, πλην του Κασιδιάρη. 
Ο ένας ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. 

Οριστική απόφαση ελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε άτυπη σύσκεψη όταν ο αρχηγός της οργάνωσης είπε το τελικό ΟΚ.

Διαβάστε λοιπόν το ρεπορταζ που μπορεί να είναι ένα μυθιστόρημα. Μπορεί όμως να έχει και ψήγματα αλήθειας. Έχει;


Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

«Η αναμέτρηση μόλις τώρα αρχίζει! Κάθε μέρα για μας όπως τη ζούμε μοιάζει με την τελευταία. Θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Το καθεστώς είναι ο εχθρός του Λαού. Θα τους τινάξουμε στον αέρα. Δεν είναι απειλές. Αυτή είναι η αλήθεια για μας. Είτε έξω από τη φυλακή είτε από μέσα». 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε κορυφαίο στέλεχος της Ελληνικής Ακροδεξιάς που ανήκει στον στενό πυρήνα δράσης της Εθνικιστικής Οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που οι τελευταίες εκλογικές μετρήσεις την δίνουν ακόμα και στο 12-15% τη νύχτα των Ευρωεκλογών. 

Γιατί όμως η «τρόικα» της οργάνωσης μιλά και στέκεται με τόση σιγουριά απέναντι στις αντίξοες για αυτήν εξελίξεις αφού αντικειμενικά ακόμα και από στελέχη της αριστεράς(όπως ο Βούτσης με τις τελευταίες του δηλώσεις)έχει γίνει αντιληπτό ότι παίζουν «εκτός έδρας» και με τον «διαιτητή» απέναντι; 

Το ρεπορτάζ έχει καταγράψει στοιχεία που τρομάζουν για το τι καταστάσεις μπορεί να δρομολογηθούν, εάν τα «παλληκάρια» της Ακροδεξιάς ανοίξουν το σεντούκι με τις «φωτοβολίδες».

Σε πρόσφατη συζήτηση με νομικές πηγές που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση ονομάτων κατηγορουμένων, αντιληφθήκαμε περιστατικά και δρόμους πολιτικής επιβίωσης που μας εξέπληξαν: «…Η συνομιλία Κασιδιάρη και Μπαλτάκου οδηγεί τον πρώτο στον ανακριτή για υποκλοπή. Εάν διαπιστωθεί το αδίκημα της υποκλοπής, πεποίθηση μου είναι ότι το «χαρτί» κάηκε με άλλες παρόμοιου τύπου βιντεοσκοπήσεις(τετ-α-τετ)εάν δημοσιοποιηθούν. 

Θα φέρουν μεγαλύτερα προβλήματα και βέβαια και άλλες κακουργηματικές διώξεις. 

Παρά το γεγονός ότι στην νομολογία αλλά και στην πρακτική μιας ανακριτικής διαδικασίας προβλέπεται με κεφαλαιώδη τρόπο η χρησιμοποίηση ακόμα και αθέμιτων αποδεικτικών μέσων για την άμυνα του κατηγορούμενου και την υπεράσπιση του από την προφυλάκιση, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δυσχερή αφού η αντιμετώπιση από τους δικαστές είναι ξεκάθαρα εχθρική. 

Εκτίμηση μου είναι ότι ειδικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει άλλα «όπλα» στα χέρια του. Και βέβαια όχι το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής με καραμπίνες και περίστροφα ρεπλίκες. 

Ο Κασιδιάρης από όσα έχω πληροφορηθεί κατέχει συνομιλίες της ΕΥΠ. Όταν η ΕΥΠ έχει «νομιμόφρονες» υπαλλήλους δεν είναι δυνατόν να μην έχει και «αντικαθεστωτικούς». Έτσι δεν είναι;», ανέφερε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχαμε, η ασφαλής νομική πηγή.

Από άλλες πηγές προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε κι άλλες πληροφορίες. Πράγματι η νομική πηγή -από κάποιες από αυτές-δείχνει να επιβεβαιώνεται. Ο επικεφαλής του γραφείου Επικοινωνίας της «Χρυσής Αυγής» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, φέρεται να έχει γίνει δέκτης και τέτοιου υλικού, κατά τις ίδιες πηγές. 

Το υλικό από τους «ωτακουστές» της υπηρεσίας των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, πρέπει να έχει διαρρεύσει. Και στις απομαγνητοφωνήσεις αλλά ακόμα και σε ψηφιακούς δίσκους. 

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ του προσφάτως αποχωρήσαντα, Ν.Παπαγιαννόπουλου, σε έκτακτες κρίσεις(από τον περσινό Σεπτέμβριο)απομάκρυνε δύο κορυφαίους Αξιωματικούς της Ασφάλειας στους οποίους καταλογίστηκαν υπηρεσιακές ανεπάρκειες. Αυτή όμως ήταν η επίφαση της αλήθειας. 

Τόσο ο αντιστράτηγος ε.α Γιάννης Δικόπουλος όσο και ο Αστυνομικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης, κατηγορήθηκαν στο παρασκήνιο για «ακροβασίες» με τη «Χρυσή Αυγή». 

Οι απομακρύνσεις ήταν λάθος. 

Και οι δύο αξιωματικοί αποδείχθηκε εκ των εξελίξεων ότι δεν είχαν «άκρες» και διασυνδέσεις με την Ακροδεξιά. 

Όπως και άλλοι κατώτεροι τους που την πλήρωσαν άδικα καθώς ακόμα και το ονοματεπώνυμο τους, κόστισε γι αυτούς την περιθωριοποίηση και τον στιγματισμό, γεγονότα που εξαγρίωσαν έντιμους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής και κάποιους ακόμα που ήταν και παραμένουν υπηρεσιακά επαρκείς και αποδοτικοί. 

Ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ, πήρε στο λαιμό του τον καχύποπτο(μέχρι νοσηρότητας)υπουργό Ν. Δένδια , με αποτέλεσμα να αποδυθούν σε κυνήγι μαγισσών και μέσα στην ΕΥΠ. 

Όπως δείχνουν οι εξελίξεις, οι διαρροές σηματοδοτούνται από αλλού και από άλλες κατευθύνσεις που στο παρελθόν δεν έχουν απασχολήσει» τον Τύπο. 

Από «νοσταλγούς» της Ακροδεξιάς αλλά και από «οπαδούς». Το πρόσφατο παράδειγμα με δύο εκ των κορυφαίων απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων(Συναδινός-Επιτήδειος)που συντάχθηκαν στο πλευρό του Ακροδεξιού Ευρωψηφοδελτίου, η «στρατιωτική» οικογένεια Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη αλλά και οι επαφές άλλων στελεχών τους με το βαθύ Κράτος, οι «ρίζες» της «Χρυσής Αυγής» στην αστυνομία, αποδεικνύουν ότι μάλλον στα χέρια Κασιδιάρη και «τρόικας» υπάρχουν «όπλα» που θα κάνουν πολύ θόρυβο στο πρόσφατο διάστημα μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Το ερώτημα είναι ποιους θα πάρουν τα «σκάγια».

Στις κατ’ιδίαν συνομιλίες που είχαμε, αντιληφθήκαμε επίσης κάτι ακόμα σημαντικό. Στα χέρια Κασιδιάρη φαίνεται να υπάρχουν συνομιλίες που αφορούν τον Μπάμπη Αθανασίου, υπουργό Δικαιοσύνης. Εάν επιβεβαιωθεί ότι ακούγεται να συνομιλεί με παράγοντες του Πρωτοδικείου αφού προηγουμένως έχει δεχτεί παραίνεση από τον πρωθυπουργό «να τους χώσει όλους μέσα», τότε και η ΕΥΠ και τα διευθυντικά της στελέχη αποδεικνύονται εκτός από άσχετοι και ερασιτέχνες που δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν τις διαρροές. Τα «κεφάλια τους» εάν επαληθευτούμε, πιθανώς να μην υπάρχουν στους ώμους τους όταν πέσει το πρώτο «ντουφέκι».

Εδώ όσα γράφαμε: ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δημοσιεύθηκε: 12/05/2014 00:55
 
kasidiaris-vouli2

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Της κολάσεως κυριολεκτικά: Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την φερόμενη ως παράνομη καταγραφή της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα παρέθεσε ηλεκτρονικές διευθύνσεις στις οποίες ανέφερε ότι ακούγεται η φωνή του Σαμαρά να λέει σε ανώτατο παράγοντα της δικαιοσύνης”: “Πες στον Παναθηναικάκια, οι επόμενοι τρείς που θα πάνε να τους γαμήσει”.
Στη Βουλή προκλήθηκε πανδαιμόνιο αφού ο Η.Κασιδιάρης συνεχίζοντας αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αλήτη που δεν θα ησυχάσουν εαν δεν φύγει από την κυβέρνηση”.

ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΥΛΙΚΟ

Το μεγάλο ερώτημα μετά τα όσα ειπώθηκαν-και αναφέρθηκαν από τον Κασιδιάρη- είναι το εξής: 
Ακούγοντας τον διάλογο, είναι αυτή η φωνή του Σαμαρά; 
Μοιάζει πολύ. Σχεδόν είναι η ίδια. 

 Και Σε ποια στιγμή τα λέει; 
Πως μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι μοντάζ; 
Είναι αυθεντική η συνομιλία; 
Και σε ποια χρονική στιγμή; 
Ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσει το Μαξίμου αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. 
Παράλληλα τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Εαν η φωνή του Σαμαρά κελεύει κυβερνητικό παράγοντα να παρέμβει, αυτό δεν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος; 
Κάποιοι δεν πρέπει να πάνε φυλακή για όλα αυτά;

 Επίσης ο Κασιδιάρης 
αφού έκανε μια… αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της συζήτησης με τον Μπαλτάκο αναφέροντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και κατηγορώντας την Ευτέρπη Κουτζαμάνη πως είναι… από τη Μυτιλήνη και τον πρωθυπουργό πως τηλεφωνούσε ο ίδιος στους δικαστικούς αρνήθηκε πως η κατηγορία που του αποδίδεται ευσταθεί.

Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion.

“Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» , ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης -Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε ο Κασιδιάρης, στην αρχή ενώ στη συνέχεια έγινε  συγκεκριμένος για άλλη συζήτηση: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε  ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά και να γίνεται κόλαση.

Η πρώτη ανάρτηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ εδω: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: “Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ: “ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@ΕΙ”! ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΣ; ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: “ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@@@@ΕΙ”! ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΗ; ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΣ; ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ “ΜΠΟΥΤΟΝ”: Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: “ΠΕΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ”-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ- ΤΑ 3 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”
To βίντεο1 στο οποίο γίνεται αναφορά στο site της Χ.Α και έχει αναρτηθεί στο youtube.com

ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ Χ.Α σε έκτακτη ανάρτηση
Αναδημοσιεύουμε:
Το site της Χ.Α ανέβασε τα link από το επίμαχο υλικό επιμένοντας ότι πρόκειται για τη φωνή του πρωθυπουργού που αναθέτει “συμβόλαιο” σε παράγοντα της κυβέρνησης. 

Γράφει:
“Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει”.

Εδώ οι σχετικοί σύνδεσμοι:
http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntokoumento-fwtia-me-entolh-samara-oi-profulakiseis#ixzz3LUbXNSwI
Στο youtube υπάρχει η εξής αναφορά στο βίντεο το οποίο έχει ανέβει:
“Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκ 2014

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (Δ) ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Κ)
  Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της ΧΑ (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα).
  Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. 
Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό. (R1)
  O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!» (R2)”
Αυτά προς το παρόν ενώ αναμένεται συνέχεια στο ρεπορταζ το οποίο τρέχει…  http://www.makeleio.gr/?p=228116

Γέροντας Εὐστράτιος Γκολοβάνσκι:Πῶς μᾶς πολεμοῦν τά πονηρά πνεύματα;


  ...τα ηγετικά δαιμόνια είναι οχτώ,
όσα και τα θανάσιμα πάθη.
ΑΠ.: Πρώτα-πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι, στον δαιμονικό πόλεμο εναντίον των ανθρώπων, κάθε πονηρό πνεύμα έχει τον δικό του ρόλο. Κάθε αμαρτία γίνεται με την παρακίνηση ή και τη συνεργεία ορισμένου δαιμονίου και κάθε πάθος υποστηρίζεται από ορισμένο δαιμόνιο.

Έτσι, τα ηγετικά δαιμόνια είναι οχτώ, όσα και τα θανάσιμα πάθη: της γαστριμαργίας, της πορνείας, της φιλαργυρίας, της λύπης, της οργής, της ακηδίας, της κενοδοξίας, της υπερηφάνειας.
Κάθε πονηρό πνεύμα, πολεμώντας μας, ενεργεί με τους δικούς του τρόπους, ανάλογα με το πάθος που υποστηρίζει. Όλα, πάντως, τα δαιμόνια συνεργάζονται μεταξύ τους, για να μας βυθίσουν σε όσο το δυνατό περισσότερα πάθη και να μας κάνουν δούλους της αμαρτίας, ώστε να μας χωρίσουν από το Θεό και να μας οδηγήσουν στον αιώνιο θάνατο.
Βέβαια, η δύναμη των δαιμόνων δεν είναι ανεξέλεγκτη και η δραστηριότητα τους δεν είναι απεριόριστη. Μας πολεμούν μόνο αν τους το επιτρέψει ο Θεός -και όσο τους το επιτρέψει, ποτέ πάντως πέρα από τα όρια της αντοχής μας (Α’ Κορ. 10:13)- , για να δοκιμαστούν η προαίρεσή μας, η πίστη μας και η αγάπη μας σ’ Εκείνον, ή αν τους δώσουμε εμείς οι ίδιοι το δικαίωμα με την αμέλειά μας, τη ραθυμία μας, την απροσεξία μας και, προπάντων, την υπερηφάνειά μας.
Τα πονηρά πνεύματα μας πολεμούν με πολλούς τρόπους. Με ποιούς;
Πρώτον, με τους εμπαθείς λογισμούς, με τους οποίους αιχμαλωτίζουν το νου, τον σκοτίζουν και τον πειθαναγκάζουν να συναινέσει στην αμαρτία.
Δεύτερον, με τα πάθη, που υπάρχουν μέσα μας, από τα οποία παίρνουν τις αφορμές για να υποκινήσουν τους εμπαθείς λογισμούς.
Τρίτον, με τις σωματικές αισθήσεις -την ακοή, την αφή, τη γεύση, την όσφρηση και, προπάντων, την όραση- μέσ’ από τις οποίες, σαν από πόρτες, περνούν στη ψυχή ποικίλα εξωτερικά ερεθίσματα, που ξεσηκώνουν τα πάθη μας και μας σπρώχνουν στην αμαρτία.
Τέταρτον, με άλλους ανθρώπους, τους οποίους βάζουν είτε να μας κατατρέχουν και να μας αδικούν είτε να μας παρασύρουν στην αμαρτία.
Πέμπτον, με θλίψεις, βάσανα και αρρώστιες.
Μας πολεμούν και με άλλους τρόπους τα πονηρά πνεύματα, αλλά οι κυριότεροι είναι αυτοί οι πέντε. Όπως κι αν μας πολεμούν, πάντως, καθόλου δεν μπορούν να μας βλάψουν, εφόσον με τα θεία Μυστήρια του Βαπτίσματος και του Χρίσματος έχουμε λάβει τη χάρη και τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος, εφόσον έχουμε βαθιά πίστη στο Θεό και εφόσον αγωνιζόμαστε για την τήρηση των εντολών Του με σταθερότητα και ανδρεία, με ταπεινοφροσύνη και υπομονή, με προσευχή και νηστεία, με τακτική Εξομολόγηση και συχνή θεία Κοινωνία.

πηγή(Γέροντος Ευστρατίου Γκολοβάνσκι, "Απαντήσεις σε ερωτήματα Χριστιανών", Ι. Μ. Παρακλήτου)

Απλα οικονομικα με αρωμα Πετρελαιου!



Καλημερα!! Λιγα απλα Οικονομικα!!
Πεφτει η τιμη Πετρελαιου στα επιπεδα του 2009! Απο 63.50$ εως 65.93$.
Λογοι απλοι απλοι στην εξηγηση… υπαρχει πολυ πετρελαιο! και αυτη τη φορα η Σαουδικη Αραβια δεν κλεινει την στροφυγγα της τεραστιας παραγωγης (30 εκατομυρια βαρελια ημερησιως)! οπως ειχε κανει 11φορες στο παρελθον.
Τι συμβαινει? Υπερπαραγωγη με νεες μεθοδους και λιγοτερη ζητηση απο Κινα και Ευρωπη!
Κατι παραμενει ομως ακομα σταθερος μηχανισμος… η τιμολογηση του Πετρελαιου με το παγκοσμια διαδεδομενο νομισμα το Δολλαριο!
Το Δολλαριο που ομως οσο πεφτει η τιμη του Πετρελαιου ανα βαρελι αναβαινει! Ο παγκοσμιος Οργανισμος Πετρελαιοπαραγωγων χωρων δεν αντιδρα!
Οι χαμηλοτερες τιμες Πετρελαιου ετσι «χτυπανε» Οικονομιες αλλων Πετρελαιοπαραγωγων Χωρων οπως Ιραν,Ρωσσια,Βενεζουελα.
Τι θα γινει? Μα το γνωστο!!! φυσικα μια Γεωπολιτικη αναστατωση! στο επομενο εξαμηνο! που θα καταληξει….ας μιλησουμε καλυτερα μονο για το πετρελαιο…… παλι θα φερει την τιμη βαρελιου πετρελαιο εκει που «επιτρεπεται».. Με Εκτιμηση
Κωνσταντινος ΜΒΑ BScHons

ΠΗΓΗ

Δεν πήραν είδηση από που μπήκε ο Κασιδιάρης


kasidiaris%20(2)_533_355Από το υπόγειο της Βουλής και δίχως κανείς να τον δει, μπήκε ο Ηλίας Κασιδιάρης πριν από λίγο στη Βουλή, όπου συζητείται η άρση της ασυλίας του σχετικά με το περιβόητο βίντεο του Τάκη Μπαλτάκου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής..περίμενε για αρκετή ώρα στα υπόγεια της Βουλής, προκειμένου να στηθεί η επιχείρηση έτσι ώστε να μη γίνει από κανέναν αντιληπτός. Μάλιστα οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν την παρουσία του όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει.

 

ΠΗΓΗ

Κυβερνηση – τσίρκο! Ηχογράφησαν μεχρι και τον πρωθυπουργό;;;


Φωτιές έβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε κυβερνητικό στέλεχος και παράγοντα της δικαιοσύνης με την οποία αποκαλύπτεται η «σκευωρία». Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ Κασιδιάρης στο τηλεφώνημα ακούγονται: ο κυβερνητικός δίνει εντολή στη δικαστικό: πες στο ψηλό τον παναθηναικάκι, τους τρεις που θα πάνε, να τους γαμήσει.» Έδωσε δε στη δημοσιότητα και άλλη καταγγελία στην οποία ένας δικηγόρος μιλάει σε παράγοντα ΠΑΕ: ο Γ είναι περιβάλλον Αθανασίου. Ζα μαν φου, έχει σπίτι στη Μυτιλήνη, ανήκει περιβάλλον Αθανασίου. » « Έτσι είναι το παραδικαστικό κύκλωμα της κυβέρνησης» προσέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

"Μαύρη" Τρίτη! - 13 μονάδες κάτω το Χρηματιστήριο - Φεύγουν τα "πειρατικά" funds

 
Το Χρηματιστήριο αποδοκίμασε καθολικά την επιλογή του πρωθυπουργού να ανοίξει από τώρα τις διαδικασίες εκλογής του νέο ΠτΔ και το κυριότερο με την σημερινή του πτώση προεξόφλησε πρόωρες εκλογές με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. 
 
Επί της ουσίας η σημερινή συνεδρίαση δείχνει την αδυναμία του κυβερνητικού επιτελείου να διαχειριστεί επικοινωνιακά την πρωτοβουλία του Σαμαρά, μια πρωτοβουλία που αποδοκιμάστηκε με τον πιο άγριο τρόπο από την ίδια την αγορά. Το ερώτημα τώρα είναι τι θα γίνει στο Χρηματιστήριο μέχρι να γίνει η τρίτη ψηφοφορία;
 
Λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης πέφτει -13%! Φυσικά όλοι αυτοί που φεύγουν δεν είναι επενδυτές καθώς, τα pension funds απαγορεύεται εκ του καταστατικού τους να παιζουνσε αγορές χρεοκοπημένων χωρών.
 
 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!


ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!




 Μείον 7,5% το Χρηματιστήριο - Φεύγουν αφήνοντας καμμένη γη!
Τον αρχινεοταξίτη Σταύρο Δήμα συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαμαράς, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και απ'ότι φαίνεται αυτός θα προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας,
Μια κίνηση που "κλειδώνει" τις εκλογές, αφού φάνηκε ότι δεν υπήρχε καμία προετοιμασία από την πλευρά της κυβέρνησης και όλα γίνονται υπό την πίεση του Βερολίνου.
Το όνομα του Δήμα είναι αμφίβολο αν θα συγκεντρώσει και τους 170 βουλευτές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτός υποψήφιος. Μπορεί να έχει κάποιο "άσσο στο μανίκι" του ο Σαμαράς και να θέλει να αιφινιδιάσει.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη η εκλογή προέδρου από την παρούσα βουλή.

Αυτό δείχνουν οι ομαδικές δηλώσεις ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ αλλά και ανεξάρτητων βουλευτών που προέρχονται από το χώρο της συγκυβέρνησης όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Αυτό αποδεικνύεται και από τον πανικό με τον οποίο υποδέχθηκε  την είδηση περί Σ.Δήμα η χρηματιστηριακή αγορά  και καταρρέει βίαια στο -7,5%!
O Δήμας, είναι ενδιαφερόμενος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφές και με στελέχη του κυβερνητικού εταίρου για να διερευνήσει το έδαφος.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου οΔήμας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κατά πόσο θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης για νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρκέστηκε να απαντήσει σιβυλλικά «θα μιλήσει ο πρόεδρος». 

Στις 15:00 αναμένεται να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο  Βενιζέλος για την οριστικοποίηση του ονόματος του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Είναι πρωτοφανές βέβαια και το γεγονός ότι εν μέσω της Αγίας Εορτής των Χριστουγέννων, την ώρα που οι Έλληνες θα πηγαίνουν στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί μπας και δουν καλύτερες ημέρες η κυβέρνηση να επιδίδεται σε πολιτικούς μακιαβελισμούς...


Ο Σαμαράς που παλία ήταν πνευματικοπαίδι του αγίου γέροντος π. Επιφανείου Θεοδωροπούλου, στην συνέχεια προσχώρησε στην νεοταξίτικη μασονία και τώρα πιά δεν έχει όυτε ιερό ούτε όσιο!

Και πέρα από όλα αυτά, η κυβέρνηση που υποτίθεται πώς κόπτεται για την οικονομία της χώρας έρχεται να βάλει «νάρκη» στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων και να την υπονομεύσει με τις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα παραλύσει όλο το σύστημα, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι 180 και πάμε σε εκλογές τότε είναι που θα ολοκληρωθεί η καταστροφή. Από τις 27 Δεκεμβρίου στο απόγειο των αγορών, όπου κι ο πιό φτωχός κάτι ψωνίζει, θα μπούμε σε προεκλογικό αγώνα με συγκεντρώσεις μέσα στην Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια!!!

Ω! της 
δαιμονιώδους και γιαυτό βλακώδους αναίδειας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1.15 μ.μ.

"Ο Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις 3 προεδρικές ψηφοφορίες αν χρειαστεί" δήλωσε πριν από λίγο ο Σαμαράς. Έτσι λοιπόν με αυτόν όπως φάινεται θα οδηγηθούμε σίγουρα σε εκλογές. Ο Σαμαράς κάνει την "ηρωϊκή" (όπως νομίζει) έξοδο από την κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται να έχει συνεννοηθεί με την Κουμουνδούρου για αυτή την εξέλιξη...
Ο Δήμας πάντως είναι επιλογή αυτοκτονίας της παρούσας κυβέρνησης και αυτό είναι ξεκάθαρο!



ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΔΩ

Οι ψεύτες του τσίρκου... (Εξαιρετικό).

Τα λαμόγια της Εκάλης και η επανάστασή τους...

Οι ιμπρεσάριοι στα τσίρκο απανταχού της Γης, χρησιμοποιούν τους κλόουν για να αποσπάται η προσοχή του κοινού όταν, με βάση το πρόγραμμα, προετοιμάζεται η πίστα για το επόμενο νούμερο. Πρόκειται για τους κομπάρσους της υπόθεσης, αλλά η παράσταση που δίνουν είναι αναγκαία, προκειμένου να «δέσει» η πρωτοκαθεδρία των πρωταγωνιστών. Έτσι και η περίπτωση του Νίκου Ρωμανού, είναι μια παράσταση αναγκαία για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη απο την επερχόμενη λαίλαπα που ετοιμάζουν οι εθνοσωτήρες μας και θα αποτελέσει νομοτελειακά ταφόπλακα για κάθε κάτοικο της χώρας που ονομάζεται Ελλάδα, "χωρίς να κουνηθεί φύλλο"!...


Εξάλλου ο εμφανώς αβροδίαιτος βορειοπροαστιώτης… επαναστάτης, δεν είναι «όποιος κι όποιος». Μπορεί το (αριστοκρατικό) όνομα Ρωμανός να μην λέει τίποτα στους αμύητους περί των πάμπλουτων οικογενειών αυτού του τόπου. Το όνομα Νάσιουτζικ, όμως, το γνωρίζουν πολλοί. Πρόκειται, λοιπόν, για τον εγγονό του περιβόητου Αθανασίου Νάσιουτζικ. ...


Ο πάμπλουτος παππούς, στο κτήμα του οποίου γίνονταν οι πιο ονομαστές δεξιώσεις της αθηναϊκής πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
Οι αλλεπάλληλες εφέσεις κράτησαν την υπόθεση στα δικαστήρια για σχεδόν δέκα χρόνια γράφοντας ιστορία στα δικαστικά χρονικά λόγω της σκληρής διαμάχη των δύο δικηγόρων, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την οικογένεια Νάσιουτζικ και του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την οικογένεια Διαμαντόπουλου. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών, αλλά έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα ξανάγινε δίκη και τελικά κρίθηκε οριστικά ένοχος το 1993. ...

Η 51χρονη σήμερα κόρη του Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού δηλώνει συγγραφέας και διδάκτωρ της Φιλοσοφίας ενώ έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο για το προσωπικό της δράμα και την περιπέτεια του πατέρα της, αφού προηγουμένως έγινε γνωστή με τα εύπεπτα μπεστ σέλερ «Μύκονος μπλουζ», «Κάψτε τα νυφικά» και «Mαμάδες Bορείων Προαστίων».......


Γόνοι της οικονομικής ολιγαρχίας λοιπόν οι "Αντιεξουσιαστές επαναστάτες"... Δεν αντέχονται πια οι θεατρίνοι κι οι υποκριτές ...

Ακούσαμε επίσης προχθές τη γιατρό του "ετοιμοθάνατου" Ρωμανού να μας λέει ότι ΔΕΝ μπορεί να δώσει με το ζόρι τροφή στον "επαναστάτη"...γιατί ο γιατρός δεν έχει δικαίωμα να δέσει έναν ασθενή που έχει σώας τα φρένας (!) και αναρωτιώμασταν αν ακούγαμε καλά.

Να ακουστεί τέτοια ηλιθιότητα...χωρίς να γελάσει κανείς...μόνο σε θεατρική παράσταση μπορεί να συμβεί κι αυτό σπάνια. Αν το έλεγε αυτό ένας γιατρός για το παιδί μου...θα έτρωγε μπουνιά πριν τελειώσει την πρόταση. Αλλά περιέργως...καμία αντίδραση από τους "τραγικούς" γονείς του "ετοιμοθάνατου" Ρωμανού. Και από χθες σπαράζει όλη η Ελλάδα..."Σώστε τον Ρωμανό!"

Φυσικά .. ΠΑΝΤΑ υπάρχει μία λογική εξήγηση...πίσω από μία παράλογη κατάσταση.

Διαβάζουμε στα ψιλά γράμματα ότι η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του "προλετάριου" Εκάλης Μπουρζούκου, του άλλου "επανατάτη" και ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό.

Ο ένας πιο πλούσιος και πιο ρέμπελος από τον άλλον ...βαρέθηκαν τα βιντεοπαιχνίδια και βγήκαν στα βουνά για λίγη αδρεναλίνη... Η μαμά με τη Mercedes και τις υψηλές γνωριμίες θα "καθαρίσει" παλι...όπως είχε πει κάποτε ένας αστυνομικός σε δημοσιογράφο σχετικά με την "ασυλία" που χαίρουν αυτοί οι "επαναστάτες" που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων. 214.000.000 κόστισε η "επανάσταση" για τον Αλέξη κι ένα πυρπολημένο τρένο. Ούτε μισό ευρώ καταστροφής δεν υπέστη το μεγάλο κεφάλαιο. Η τρομοκρατία άλλωστε στοχεύει πάντα στους πολίτες κι όχι στα λαμόγια που κυβερνούν.

Γι' αυτό εσύ που ετοιμάζεσαι να αυτοκτονήσεις...περίμενε! Τα Βόρεια Προάστια επαναστατούν και πάλι για λογαριασμό σου!!!

Κλέβουν τις τράπεζες που εσύ ανακεφαλαιοποιήσες, καίνε τα δικά σου αυτοκίνητα αλλά ποτέ τα δικά τους, καίνε τα Αστυν. Τμήματα και τα μαγαζιά που εσύ θα πληρώσεις... αλλά ποτέ το δικό τους σπίτι στην Εκάλη και όλα αυτά....για το καλό σου!

Τυχεράκια Έλληνα!...Μέχρι και οι πλούσιοι φοροφυγάδες της Εκάλης δουλεύουν για την επανάσταση...κι εσύ ανησυχείς για το μέλλον άσκοπα.

Ηρέμησε,κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου κι απόλαυσε επαναστατική ρητορική και θέατρο απ' τα λαμόγια της Εκάλης. "Ο Ρωμανός είναι η ενσάρκωση της αντίστασης" ...είπε η γιατρός μαμά ληστή και πάλι δεν γέλασε κανείς. Ούτε γιούχα, ούτε αβγά.

Έχει προγηθεί ο αντιεξουσιαστής Παπανδρέου, έπεται ο επαναστάτης Τσίπρας και η επανάσταση-παράσταση... συνεχίζεται κανονικά. Και εσύ λαέ βασανισμένε κάτσε και βάλτα με τον Αθανασίου για το δίκιο του Ρωμανού και όχι για τις διατάξεις του νόμου «περί καταχραστών του Δημοσίου» που έφερε και που με αυτόν ξεπλένει όποιον καταχράστηκε τα χρήματα σου όλα αυτά τα χρόνια...

Κάτσε και διαδήλωσε εναντίον του Αθανασίου για να μπορέσει ο καθαρόαιμος αντιεξουσιαστής να σπουδάσει... διοίκηση επιχειρήσεων και όχι για το ότι αποφυλακίζει με νόμο καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών...

Για τις σκηνές κατοχής που εκτυλίσσονται 4 χρόνια τώρα στα σχολεία λαϊκών συνοικιών, όπου σύμφωνα με καταγγελίες σωματείων και φορέων, σημειώνονται λιποθυμίες μικρών μαθητών από ασιτία κανείς δεν διαδήλωσε, κανείς δεν έκαψε αυτοκίνητα, κανείς δεν ασχολήθηκε...

Οποιοσδήποτε διάβασε αυτήν την είδηση και συνεχίζει να έχει ένα έστω μικρό ίχνος ανθρωπιάς μέσα του, δεν μπορεί να μην σοκάρεται και να μην βράζει από οργή! Και όμως, στην Ελλάδα του 2014 δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση καθώς φρόντισαν επιμελώς τα ΜΜΕ για αυτό!

Τα ΜΜΕ αρχικά επιχειρούν την καθήλωση των πολιτών με την φτηνή συναισθηματολογία να λειτουργεί παθητικά για το δέκτη, ενώ ο εθισμός που δημιουργείται από την επανάληψη των ίδιων μηνυμάτων κάνει το δέκτη μαγεμένο δέσμιο της πληροφόρησης.

Έτσι ο άνθρωπος αρκείται στην ευκολία και αρνείται να αναζητήσει εναλλακτικές πηγές με αποτέλεσμα να γίνει ένα άτομο χωρίς γνώμη, αξίες και ιδεολογικό προσανατολισμό.

Από όλα τα παραπάνω, αλλά και ανατρέχοντας σε σύγχρονα παραδείγματα της σύγχρονης λειτουργίας των ΜΜΕ (ηλεκτρονικών και μή), συνειδητοποιούμε, λοιπόν, ότι το πρώτο θύμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αλήθεια.

Και την αλήθεια οφείλουμε όλοι μας να υπερασπιστούμε με κάθε δυνατό τρόπο.



http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/12/blog-post_937.html#ixzz3LIkNsr3h
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_165.html

Τζιχαντιστές κλαίνε σαν γυναικούλες όταν πιάνονται αιχμάλωτοι (βίντεο).


Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος παριστάνουν τους αδίστακτους και τρομερούς φονιάδες, τους αήττητους μαχητές, τους τιμωρούς που κόβουν κεφάλια απίστων στη σειρά, βιάζουν και σκλαβώνουν «άπιστες» γυναίκες, πετσοκόβουν παιδιά…
Βουτηγμένοι στο αίμα των θυμάτων τους σοκάρουν και τρομοκρατούν.
Τι συμβαίνει όμως όταν αυτοί οι τρομεροί τζιχαντιστές πιάνονται αιχμάλωτοι. Συνεχίζουν να είναι το ίδιο γενναίοι, ή ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει παράδεισος και το βάζουν στα κλάματα, παρακαλάνε για έλεος, η… μαγκιά και η τρέλα πάνε… περίπατο και καταντάνε φοβισμένα ανθρωπάκια;
Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε τζιχαντιστές αιχμαλώτους να κλαίνε, να παρακαλάνε για έλεος, να σπαρταράνε από φόβο μην πεθάνουν.




Σε κάποιες περιπτώσεις οι τζιχαντιστές ντύνονται μέχρι και γυναίκες για να ξεφύγουν. Όπως στο βίντεο που ακολουθεί:

Και για μια ακόμη φορά το κλάμα ρέει άφθονο…
tribune
ΠΗΓΗ