ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΖΗΣΕ Η ΞΑΝΘΗ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!

ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ... ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Εκατοντάδες Έλληνες είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής νωρίτερα στην Ξάνθη, όπου με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η τελετή των εγκαινίων υπό την παρουσία μεγάλου τμήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. Το πρώτο κάστρο του Εθνικισμού στην πολύπαθη Θράκη είναι γεγονός. 

ΠΗΓΗ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Διαβάστε γιατί

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Διαβάστε γιατί

Σχετικό :
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."

Mονολογεί ο φονιάς της Φθιώτιδας: «Μπήκε μέσα μου ο διάβολος και έσφαξα τη γιαγιά μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο 18χρονος από τη στιγμή του φονικού και μετά δείχνει να βρίσκεται στο δικό του κόσμο. Όταν είναι ήρεμος μονολογεί λέγοντας ασυναρτησίες, ενώ κάποιες στιγμές έλεγε πως ο διάβολος μπήκε μέσα του. «Βοηθήστε με να τον βγάλω από μέσα μου» φέρεται να είπε σε αστυνομικούς και γιατρούς που ήταν πάνω από το κεφάλι του.
Μάλιστα χθες βράδυ τη στιγμή που τον έβαλαν στο χειρουργείο για κάποια μικροεπέμβαση, τον έπιασε νέα κρίση αμόκ και όσοι ήταν παρόντες κυριολεκτικά τρόμαξαν μέχρι να καταφέρουν να τον ηρεμήσουν.
Οι πληροφορίες λένε ότι σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο, μετά και την αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί και θα οδηγηθεί στο αστυνομικό μέγαρο.
Στο Μώλο επικρατεί ένας βουβός θρήνος, αφού από τη μια στιγμή στην άλλη το διπλό φονικό κυριολεκτικά συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την ηρωίδα γιαγιά, που μεγάλωσε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες αυτό το παιδί, που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.
Ο άτυχος γείτονας που έπεσε νεκρός, από το μαχαίρι του 18χρονου, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, ήταν ο καλύτερος και πιο ήσυχος άνθρωπος στο χωριό, όπως και η γυναίκα του.
Για τον 18χρονο οι κάτοικοι στο Μώλο δε θέλουν να μιλήσουν. Αυτό όμως που αφήνουν να εννοηθεί από τις λίγες κουβέντες που λένε είναι ότι κάποιοι άλλοι φταίνε που ο νέος έφτασε σε αυτό το σημείο.
Τμημα ειδήσεων defencenet.gr

ΟΗΕ προς Άσαντ: "Μην χρησιμοποιήσετε χημικά όπλα"

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν έστειλε επιστολή στον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ Άσαντ, καλώντας τον να μην χρησιμοποιήσει χημικά όπλα στην κλιμακούμενη σύγκρουση στη χώρα.
Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Μπαν με τον Αχμέτ Ουζουμτζού, επικεφαλής του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων, ο γ.γ. του ΟΗΕ δήλωσε στον Ουζουμτζού ότι «οποιαδήποτε χρήση τέτοιων όπλων θα είναι ένα εξωφρενικό έγκλημα με ολέθριες συνέπειες».
«Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσε τον κ. Ουζουμτζού ότι έστειλε και πάλι επιστολή στον πρόεδρο αλ Άσαντ προτρέποντας τον να απέχει από τη χρήση τέτοιων όπλων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και υπογραμμίζοντας τη θεμελιώδη ευθύνη της συριακής κυβέρνησης να εγγυηθεί την ασφάλεια των αποθεμάτων τέτοιων όπλων», ανέφερε δελτίο Τύπου του ΟΗΕ που περιέχει απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα της συνομιλίας τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ...!!!



Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός της συγκυβέρνησης Τσαυταρής. Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή.

Έπειτα από το αρχικό ξάφνιασμα - μην τυχόν και έπαθε τίποτα ο άνθρωπος - ακολούθησε το εύστοχο σχόλιο του Χρήστου Παππά: "καταρρέει η κυβέρνησή σας...". xryshaygh.com

ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΤΙ... "Χημικά είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει ο Άσαντ"

"Τη διαταγή του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ περιμένει ο συριακός Sτρατός για να χρησιμοποιήσει με το πυροβολικό και την Αεροπορία όπλα με χημικες γομώσεις που περιέχουν το αέριο «σαρίν», το οποίο είναι νευροτοξικό και επιφέρει το θάνατο σε λίγα μόλις λεπτά. Όταν δοθεί η εντολή θα εκτελεστεί ο χημικός βομβαρδισμός από τα αεροπλάνα", μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο Αμερικανούς αξιωματούχους, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν.
Φυσικά οι αναγνώστες του defencenet.gr ;exουν ενημερωθεί με διαδοχικά δημοσιεύματα από την Κυριακή για την συγκεκριμένη εξέλιξη (θεωρούμε ότι οι δυτικοί απλά "φτιάχνουν κλίμα" όπως έγιε με το Ιράκ το 2003) με τελευταίο δημοσίευμα που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι υπηρεσίες Πληροφοριών του Ισραήλ, της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Λιβάνου βρίσκονται σε επαφή με τις αμερικανικές υπηρεσίες για να καθορίσουν τη στάση τους.
Τη Δευτέρα αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι το συριακό καθεστώς έχει αρχίσει τη διαδικασία σύνθεσης των στοιχείων που καθιστούν το σαρίν όπλο έτοιμο για χρήση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

Δολοφόνησε το γιο της γιατί δεν αποστήθισε το Κοράνι!

Είναι ανήκουστο κι όμως, η 32χρονη Sara Ege δολοφόνησε και έκαψε τον επτάχρονο γιο της Yaseen επειδή δεν μπορούσε να μάθει απ’ έξω το Κοράνι!
Όσα η ίδια ομολόγησε προκαλούν ρίγη οργής.
«Προσπαθούσα να τον διδάξω το Κοράνι, αλλά εκείνος δεν το μάθαινε με τίποτα. Αυτό με θύμωνε και αν δεν διάβαζε (το ιερό κείμενο) σωστά, έχανα την υπομονή μου και τον χτυπούσα... (Άλλωστε) είχαμε θέσει υψηλούς στόχους, καθώς ήθελα να έχει αποστηθίσει 35 σελίδες σε τρεις μήνες. Μάλιστα, αν τις μάθαινε, του είχα υποσχεθεί να του αγοράσω καινούριο ποδήλατο. Όμως, ο Yaseen δεν ήταν πολύ επιμελής και μετά από έναν χρόνο διδασκαλίας είχε καταφέρει να μάθει μόνο ένα κεφάλαιο» είπε η Ege στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή της.
Η μητέρα, στη διάρκεια της διαδικασίας εκμάθησης του Κορανίου από τον γιο της, συνήθιζε να τον ξυλοκοπά «σαν να ήταν σκυλί» για να τον πιέσει να μάθει.
Μάλιστα, οι αρμόδιοι ιατροδικαστές αποφάνθηκαν πως το παιδί είχε δεχτεί βίαια χτυπήματα πριν ξεψυχήσει.
Η τραγικότερη πλευρά όλης της ιστορίας είναι το γεγονός πως η 32χρονη γυναίκα, αφού δολοφόνησε το παιδί της, θέλησε να κάψει το πτώμα του για να εξαφανίσει τις αποδείξεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Τούρκος "Γκρίζος Λύκος" που έγινε κρυπτοχριστιανός!

Μια πραγματική ιστορία που θα μπορούσε να είναι και ένας απλός θρησκευτικός μύθος,αλλά είναι 100% αληθινή και καταδεικνύει την δύναμη της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού, αφορά ένα Τούρκο, πρώην παρακρατικό, στέλεχος των "Γκρίζων Λύκων, που έγινε χριστιανός ορθόδοξος και ζει πλέον στην πατρίδα του ως κρυτποχριαστιανός έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από εξομολόγηση του ίδιου σε μοναστήρι στα Χανιά της Κρήτης.
Σύμφωνα με το agioritikovima.gr που την αποκαλύπτει πρόκειται για έναν Τούρκο που έγινε ορθόδοξος όταν η ετοιμοθάνατη γιαγιά του τού αποκάλυψε ότι η καταγωγή του είναι από χριστιανική οικογένεια του Πόντου που επί χρόνια ζούσαν και αυτοί ως κρυπτοχριστιανοί.
Διαβάστε την ιστορία του Τούρκου γκρίζου λύκου του βαπτίστηκε Γιώργος.
Μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, οι προσκυνητές περνώντας στο αρχονταρίκι της Μονής άκουσαν με ενδιαφέρον την ηγουμένη να τους ανακοινώνει:
«Σήμερα θα ακούσουμε την καταπληκτική ιστορία ενός πρώην μουσουλμάνου, που έγινε Χριστιανός. Όμως ας τα πει καλύτερα ο ίδιος. Γιώργο, θα μας μιλήσεις;», είπε η Γερόντισσα και το λόγο πήρε ο πρώην μουσουλμάνος.
«Ήμουν ηγετικό στέλεχος των Γκρίζων Λύκων και κατείχα τη θέση του (...). Πολλές φορές είχα συμμετάσχει σε επιθέσεις κατά του Πατριαρχείου και γενικά των Χριστιανών, καθότι ήμουν φανατικός κεμαλιστής, αλλά και μουσουλμάνος».
Σε αυτό το σημείο η Γερόντισσα τον διακόπτει και του λέει αστειευόμενη:
«Δηλαδή, Γιώργο, μας πετροβόλησες κι εσύ, όταν είχαμε έρθει στο Πατριαρχείο;»
«Όχι», απάντησε εκείνος και συμπλήρωσε: «Σε άλλες πόλεις όμως έχω συμμετάσχει και έχω κάνει και άλλα πολλά...»
Κάποιοι από τους προσκυνητές αλληλοκοιτάχτηκαν συνειδητοποιώντας σιγά σιγά, ότι μπροστά τους είχαν έναν από τους πρώην κορυφαίους Χριστιανομάχους και Ελληνομάχους της Πατρίδας μας.
«Είχα πάει μαζί με ομάδα μας, των γκρίζων λύκων, να προκαλέσουμε επεισόδια σε συγκέντρωση ορθοδόξων στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο (...). Εκεί μερικοί δικοί μας και εγώ ανακατεμένοι στο πλήθος κοιτάζαμε τους Ρωμιούς έτοιμοι να τους επιτεθούμε, όταν αισθάνθηκα κάποιον ιερέα να μου τραβάει το χέρι και να με αποκαλεί Γιώργο.
«Δεν με λένε έτσι, δεν είμαι Γιώργος», του απάντησα αγριεμένα.
«Θα γίνεις Γιώργος!», μου απάντησε εκείνος. «Θα βαπτισθείς Χριστιανός!»
«Τι είναι αυτά, που λες;», του απάντησα με θυμό και τον απείλησα λέγοντας: «Γι' αυτό, που είπες, θα σου κάνω μήνυση και θα φυλακιστείς!»
Ο ιερέας όμως χωρίς να φοβηθεί μου απάντησε, ότι θα γίνω Χριστιανός, όπως ήταν οι πρόγονοί μου και λέγοντας αυτό έφυγε.
Μετά από λίγο καιρό η γιαγιά μου αρρώστησε βαριά και ετοιμοθάνατη όπως ήταν, καθόμουνα δίπλα στο κρεβάτι της και της διάβαζα το κοράνι. Ξαφνικά ακούω τη γιαγιά μου να έχει τον επιθανάτιο ρόγχο και έκπληκτος την βλέπω να κάνει τον σταυρό της και να λέει «Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών...» και στη συνέχεια να καταλήγει.
«Τι ήταν αυτό;», φώναζα σοκαρισμένος. «Η γιαγιά δαιμονίστηκε τώρα στα τελευταία της!»
Ρώτησα τους γονείς μου, δεν γνώριζαν τίποτα και μου είπαν να μην δίνω σημασία σε αυτά. Ρώτησα και τον παππού μου. Δεν γνώριζε τίποτα.
Το περιστατικό αυτό με τη γιαγιά μου άρχισε να μου προκαλεί μεγάλα ερωτήματα προσωπικά και θεολογικά. Απευθύνθηκα στον ιμάμη της περιοχής μου κρατώντας το κοράνι καθώς και ένα ευαγγέλιο και του έθεσα πολλά ερωτήματα συγκρίνοντας τα λόγια του ευαγγελίου και του κορανίου ψάχνοντας να βρω την αλήθεια. Ο ιμάμης όμως δεν ήξερε τι να μου απαντήσει και μου είπε απλά να μην δίνω σημασία σε αυτά τα πράγματα. Έτσι λοιπόν έφυγα απογοητευμένος και σκέφτηκα να ρωτήσω ορθόδοξους ρωμιούς στο (...). Εκείνοι όμως δεν με δέχτηκαν φοβούμενοι το τουρκικό κράτος, όσο κι αν επέμεινα».
«Έφυγα θυμωμένος από το (...) λέγοντας μέσα μου, ότι εγώ απευθύνθηκα στη θρησκεία τους και αυτοί δεν με δέχτηκαν. Λίγο καιρό μετά ξαναπήγα απαιτώντας να με δεχτούν, γιατί ποθούσα να μάθω την αλήθεια. Εκείνοι όμως εξακολουθούσαν να μην με δέχονται. Αποφάσισα να φύγω ξανά και τότε ένα λεωφορείο σταμάτησε στην είσοδο του (...). και μία ομάδα προσκυνητών και ιερέων βγήκε από αυτό. Ανάμεσά τους αναγνώρισα τον ιερέα εκείνο, που με είχε αποκαλέσει Γιώργο, ο οποίος με θυμότανε και με κάλεσε κοντά του. Του εξέθεσα τα παράπονά μου, ότι δεν μου επιτρέπουν να συναντηθώ με τον (...) (σημείωση: το όνομα κάποιου μεγάλου ιερέως) και εκείνος τότε με πήρε μαζί του και μπήκαμε μέσα.
Η αλήθεια είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται μέσα μου. Εκείνος ο ιερέας, που με είχε αποκαλέσει Γιώργο, μου είπε ακόμα ότι οι Χριστιανοί πρόγονοί μου είχαν το επίθετο (...), γιατί στον τόπο τους, κάπου στην περιοχή του Πόντου, εξασκούσαν ένα επάγγελμα που έχει σχέση με αυτό το επίθετο. Όταν μετά από λίγο καιρό έψαξα στο ληξιαρχείο για το γενεαλογικό μου δέντρο, διαπίστωσα ότι τα λόγια του ιερέως ήταν αληθινά. Οι πρόγονοί μου ήταν όντως Ρωμιοί Χριστιανοί, ασκούσαν το συγκεκριμένο επάγγελμα και είχαν το συγκεκριμένο επίθετο.
Πήγα στην Αθήνα και καθ' υπόδειξη του ιερέως γνώρισα τον πατέρα (...), ο οποίος με κατήχησε και με βάπτισε Γεώργιο, το όνομα που είχαν οι περισσότεροι πρόγονοί μου. Κατόπιν πήγα στο Άγιο Όρος και συγκεκριμένα στο μοναστήρι, όπου βρίσκεται ο ιερέας που με πρωτοαποκάλεσε Γιώργο. Έμεινα εκεί μερικούς μήνες και κατόπιν επέστρεψα στην Τουρκία ως κρυπτοχριστιανός. Οι γονείς μου δεν μου το συγχωρούν αυτό, ενώ ο παππούς μου μού είπε μυστικά, ότι του έδωσα πολύ μεγάλη χαρά με τη βάπτισή μου. Πριν κλείσει τα μάτια του έκανε τον σταυρό του και πέθανε λέγοντας αυτό, που είχε πει και η γιαγιά μου: «Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών...»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ...!!!



''Σπούδασα επί χούντας, αλλά τέτοιο φασισμό δεν συνάντησα'' είπε ο καθηγητής του ΑΠΘ, που διαπίστωσε όλα όσα είχαν γίνει όταν πήγε στο πάρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητό του...

Σπασμένο βρήκε το αυτοκίνητο του μέσα στην πανεπιστημιούπολη καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην πανεπιστημιακή κοινότητα κι ερωτήματα για το εάν πρόκειται για μια τυχαία προσπάθεια διάρρηξης ή αν είναι μία στοχευμένη ενέργεια-μήνυμα που σχετίζεται με το φορτισμένο κλίμα των τελευταίων μηνών στο Α.Π.Θ.
Την Τρίτη (04-12-2012) στις 21:45, όπως περιγράφει στο thesstoday.gr ο καθηγητής, αφού τέλειωσε τα μαθήματά του στο Αριστοτέλειο, πήγε στο πάρκινγκ της σχολής όπου διδάσκει κι εκεί βρήκε το αυτοκίνητο του με σπασμένα τζάμια, ξηλωμένο το μπροστινό εσωτερικό μέρος, ενώ έλειπαν και προσωπικά του έγγραφα.
Κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία όμως του ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να μπει στο χώρο του πανεπιστημίου γιατί δεν πρόκειται για κακουργηματική πράξη, εκτός εάν ο καθηγητής ενημέρωνε τον εισαγγελέα και με δική του πλέον εντολή οι αστυνομικοί έμπαιναν στο χώρο του Α.Π.Θ.
Εντέλει, η αστυνομία ζήτησε από τον καθηγητή να βγάλει το αυτοκίνητο έξω από το χώρο του πανεπιστημίου για να καταγραφεί το συμβάν. Μην έχοντας άλλη επιλογή, με τη συνδρομή οδικής βοήθειας έβγαλε το αυτοκίνητό στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ, όπου έγινε η καταγραφή του συμβάντος.
«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έκανε. Μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός, όμως πριν από λίγες εβδομάδες άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές με βαριά στο αυτοκίνητο φοιτητή του ΑΠΘ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ευνομίας στο χώρο. Μίλησα χθες μαζί του και με προβλημάτισε ότι το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο. Μου στοίχισε που το είδα έτσι...
Εγώ δεν πρόκειται να θορυβηθώ, δεν θα μου αλλάξει κανείς μυαλό και συμπεριφορά. Νομίζω όμως πως αυτή είναι η χειρότερη μορφή φασισμού. Σπούδασα επί χούντας, αλλά τέτοιο φασισμό δεν συνάντησα. Τους καταλαβαίνω τους εργολαβικούς, αν και βλέπω ακραίες θέσεις, όμως δεν μπορεί να τους βοηθήσει το Αριστοτέλειο» είπε ο καθηγητής, ο οποίος χθες βράδυ κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τη διάρρηξη του αυτοκινήτου του και την κλοπή εγγράφων.
newsit.gr

Ρεπορτάζ του Russia Today: Λευκή Μειονότητα φοβούνται ότι θα καταντήσουν οι Γάλλοι στην πατρίδα τους. Ανεξέλεγκτη βία και αντι-λευκός ρατσισμός από τους αλλοδαπούς (video)



Ρεπορτάζ του RT με τον Aleksey Yaroshevsky - Δείτε το βίντεο
Μετάφραση του βίντεο:
- Οι αλλοδαποί που για καιρό ζούσαν αρμονικά με τους ντόπιους τώρα γίνονται όλο και πιο επιθετικοί. Ενοχοποιούν του Γάλλους για την έλλειψη ευκαιριών και τη χαμηλή ποιότητα ζωής.
- Η αγορά είναι πάντα γεμάτη το Σάββατο και βλέποντάς την θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι είστε στη Βηρυτό ή την Τεχεράνη και όχι στη γαλλική πρωτεύουσα. Αυτή η περιοχή του Παρισιού είναι σε κοντινή απόσταση από τον διάσημο Πύργο του Άιφελ, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό πριν από είκοσι χρόνια. Ο γαλλικός πληθυσμός γίνεται μια μειονότητα που μειώνεται συνεχώς.
- Αυτός ο άνθρωπος ήρθε από το Πακιστάν σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής, αλλά δεν βρήκε το Ελντοράντο. «Δεν έχω καμία πραγματική δουλειά εδώ, δεν δουλεύω εδώ .... Γιατί; - Γιατί; επειδή δεν μιλώ γαλλικά.  Υπάρχει μεγάλη ανεργία στη Γαλλία και οι ίδιοι οι Γάλλοι αγωνίζονται για να βρουν δουλειά. Πώς λοιπόν μπορούν να δώσουν σε εμάς; "
- Και αυτό είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα. Ένας άνεργος πληθυσμός μεταναστών γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός απέναντι στους Γάλλους, που πιστεύουν ότι είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων τους.
- Έχουμε ένα αντι-λευκό ρατσισμό, όπως λέει ο Tarik Yildiz ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με το θέμα. Νομίζω ότι υπάρχει μια πραγματική έλλειψη εξουσίας σε αυτά τα προβληματικά προάστια.  Δεν υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί, οι εγκληματίες δεν τιμωρούνται αμέσως. Η βία είναι διαδεδομένη στα σχολεία. Είναι κυρίως προσβολές. Πολλές φιλονικίες συμβαίνουν στα σχολείο ή στις γειτονιές μεταξύ γειτόνων και μερικές φορές καταλήγουν σε καυγά. Αλλά συχνά το πράγμα πάει πέρα από την λεκτική βία. Η πρόσφατη δολοφονία ενός εφήβου από τον Άραβα συμμαθητή του είναι ένα μόνο παράδειγμα μεταξύ άλλων. Έρευνα εφημερίδας αποκάλυψε ότι οι λευκοί στα γκέτο φοβούνται να επιστρέψουν στα σπίτια τους με το μετρό τη νύχτα.
- Ο Cyril Bozonnet είπε ότι η επιθετικότητα μεταξύ των νέων μεταναστών στην γειτονιά όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να ενταχθεί στο Εθνικό Μέτωπο, το εθνικιστικό κόμμα. «Την ώρα που κολλάω κάποιες πολιτικές αφίσες, ακούω θορυβώδη αυτοκίνητα που μας περιβάλλουν με Άραβες που μας λένε «Α, νόμιζα ότι ήταν η αστυνομία. Δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική. Ενδιαφέρονται για τα έσοδα από το εμπόριο των ναρκωτικών.  Υπάρχουν χιλιάδες γειτονιές στη Γαλλία όπου το γαλλικό δίκαιο δεν ισχύει πλέον.
- Παρά τις ανησυχίες, οι αρχές κάνουν σαν να μην υπάρχει το πρόβλημα. Αλλά με την αυξημένη επιθετικότητα πολλοί Παριζιάνοι αναρωτιούνται πότε οι αρχές θα ανοίξουν τα μάτια τους σε αυτό που βλέπουν ως μια ανησυχητική τάση.
Δείτε στο βίντεο: Βίαια επεισόδια Αφρικανών κατά λευκών στην Techno Parade στο Παρίσι το 2010.


Σοκαριστικό video με εν ψυχρώ εκτέλεση Σύρων στρατιωτών από ισλαμιστές αντάρτες

Σοκαριστικό βίντεο εν ψυχρώ εκτέλεσης στρατιωτών του Άσαντ αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.
Οι σκηνές είναι αποκρουστικές, και καταδεικνύουν με τον πλέον σκληρό τρόπο τι άνθρωποι "γεμίζουν" τις γραμμές των ισλαμιστών ανταρτών, και σε ποιούς ανθρώπους θέλει η Δύση να δώσει την εξουσία.
Όπως θα δείτε στο βίντεο στρατιώτες που έχουν αιχμαλωτιστεί από αντάρτες, εκλιπαρούν για τη ζωή τους, γνωρίζοντας ότι αυτή σύντομα θα λάβει τέλος. Ζουν τις τελευταίες τους στιγμές σε απόλυτη αγωνία ενώ οι αδίστακτοι εκτελεστές τους θα επιτελέσουν το ανίερο έργο τους με την προσφιλή τους επίκληση στο Θεό τους!
Είναι εντυπωσιακό πώς πολλοί άνθρωποι καλύπτουν τα εγκλήματά τους επικαλούμενοι τον Θεό.
Μετά και την επίθεση ανταρτών με βλήμα όλμου εναντίον σχολείου έξω από τη Δαμασκό, με αποτέλεσμα το θάνατο 29 ανθρώπων (28 μαθητές και ένας δάσκαλος), νομίζουμε ότι η Δύση κάτι θα πρέπει να αλλάξει στη στάση της απέναντι στους ισλαμιστές. Το τέρας που εκτρέφουνε, μπορεί στο μέλλον να τους δαγκώσει.
Προειδοποιούμε ότι το βίντεο είναι ιδιαιτέρως σκληρό.
ΠΗΓΗ

Κι ο Πάπας στο κόλπο: Ηλεκτρονικές ταυτότητες με τσιπάκι RFID θα δώσει το Βατικανό στους κληρικούς και τους εργαζόμενους



Σχόλιο από το ιστολόγιο ID-ont: Αφού "είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια", μήπως η διαρροή έγινε σκόπιμα για να υπάρξει η αφορμή για να δοθεί;
Μάθαμε σήμερα ότι το Βατικανό έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια κάρτα ως ταυτότητα η οποία έχει ένα μικρο-τσιπ ενσωματωμένo στο εσωτερικό της και η οποία είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή εντοπισμού. Αυτή η κάρτα θα δοθεί στον κλήρο και τους εργαζόμενους στο Βατικανό. Μια πηγή μέσα στο Βατικανό αναγνώρισε ότι είχαν αρχίσει να σκέφτονται αυτή την Κάρτα εδώ και χρόνια, αλλά αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά. Η κοινή ονομασία των εν λόγω συσκευών είναι RFID ή Radio Frequency Identification (Ταυτοποίηση μέσω Ραδιοσυχνοτήτων).
Η έκδοση αυτών των Καρτών  θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα από την 1η Ιανουαρίου 2013. Το Βατικανό βλέπει την ανάγκη χρήσης καρτών που παρακολουθούνται, λόγω της καταδίκης ενός ατόμου για κλοπή ιδιωτικών εγγράφων του ποντίφικα και την διαρροή τους σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο σε μια "ενοχλητική παραβίαση της ασφάλειας που συγκλόνισε το Βατικανό νωρίτερα αυτό το έτος", σύμφωνα με την εφημερίδα The Telegraph.
Υπάρχουν πολλοί ζηλωτές (fundamental) Χριστιανοί βλέπουν αυτό το θέμα ως έναν από τους τρόπους με τον οποίο ο Αντί-Χριστος μπορεί να εμφανισθεί στον κόσμο, σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Πολλά λέγονται στην Αγία Γραφή σχετικά με τον αριθμό 666 και πως αυτός ο αριθμός θα χρησιμοποιηθεί ως το χάραγμα του θηρίου (Αποκ. 13:17 - "καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.")
Φυσικά, η ηλεκτρονική Ταυτότητα/Κάρτα Εντοπισμού που το Βατικανό σχεδιάζει να εφαρμόσει δεν είναι (κατ' ανάγκην) το "χάραγμα του θηρίου", και σίγουρα δεν είναι ο αριθμός 666, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι το Βατικανό χαράζει νέο τρόπο σκέψης για την Καθολική Εκκλησία. Με άλλα λόγια, είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη χρήση αυτών των συσκευών οι οποίες προβληματίζουν πολλούς όταν συνδέονται με τις προειδοποιήσεις της βιβλικής προφητείας.
Στις ΗΠΑ πρόσφατα, σε ένα σχολείο του San Antonio, την οργή των γονέων και των μαθητών προκάλεσε η σχολική περιφέρεια με την απόφασή της οι μαθητές να φορούν την Κάρτα παρακολούθησης σε ένα κορδόνι γύρω από το λαιμό τους, που θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους στην πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές που δεν θα φορούν τις συσκευές θα υποστούν τιμωρίες.
Όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στην ηλεκτρονική εποχή, τόσο περισσότερα από αυτού του είδους τα πράγματα θα δούμε. Δεν έχουμε ακόμη ακούσει εάν η αμερικανή εκκλησία σχεδιάζει,  ή χρησιμοποιεί παρόμοιες συσκευές.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Ο Ερντογάν τρέμει ένα πραξικόπημα εναντίον του...

Φωτογραφία για Ο Ερντογάν τρέμει ένα πραξικόπημα εναντίον του...
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο επιτυχημένος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, που αναδείχθηκε αρχηγός του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, εξελέγει πρωθυπουργός σε τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις με συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά και σήμερα προβάλει ως ο αναμφισβήτητος υπερ-φιλόδοξος ηγέτης της Τουρκίας, προσπαθώντας να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Ανέλαβε την εξουσία πριν 10 χρόνια, όταν η Τουρκία βρισκόταν σε κατάσταση παρακμής. Έδιωξε το ΔΝΤ, προχώρησε σε τολμηρά πολιτικά ανοίγματα και περιόρισε τις εξουσίες του Κεμαλικού κατεστημένου. Είναι ο άνθρωπος που στο εσωτερικό της Τουρκίας έχει πολλούς φίλους, αλλά και πάρα πολλούς εχθρούς, αφού οι επιλογές του τον έφεραν αντιμέτωπο με «κλασσικούς παίκτες».

Από πού ήρθε όμως ο Ταγίπ Ερντογάν; Είναι γνωστό πως το βαθύ κράτος της Τουρκίας έλεγχε τους πάντες και τα πάντα και προωθούσε μόνο δικούς του ανθρώπους στις θέσεις εξουσίας, προκειμένου να αλλάζει την «βιτρίνα» αλλά να παραμένει ανεμπόδιστο το ίδιο στην εξάσκηση εξουσίας και, φυσικά, στην παραγωγή και διαμοιρασμό του πλούτου της χώρας.


Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να διαφοροποιήσουν τον Ταγίπ Ερντογάν από το βαθύ Κεμαλικό κράτος, είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν πως ποτέ δεν θα κατόρθωνε να ξεχωρίσει –και φυσικά να στηριχθεί από τους κεμαλιστές- ως πολιτικός. Ο σημερινός τούρκος πρωθυπουργός κατόρθωσε και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι στρατηγοί και οι πλουτοκράτες της γείτονος, ανελίχθηκε και βρέθηκε να κρατά τα ηνία της χώρας έχοντας την αμέριστη στήριξη των σημερινών αντιπάλων – εχθρών του. Τότε αποφάσισε πως μπορεί να απαλλαχθεί από εκείνους που κινούσαν τα νήματα και έχοντας ως πρόταγμα το Ισλάμ (το επέλεξε ως διαφοροτικό αλλά δυνατό στοιχείο – πρότασή του προς τον τουρκικό λαό) με αστραπιαίες κινήσεις τοποθέτησε δικούς του ανθρώπους στις μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να «καταλάβει» και το στράτευμα.

Οι αποφάσεις του αυτές όμως τον έφεραν αντιμέτωπο με τον σκληρό πυρήνα του βαθέως τουρκικού κεμαλικού κράτους το οποίο επεχείρησε και απέτυχε δύο φορές να τον δολοφονήσει. Τότε ο Ερντογάν κατανόησε πως βρισκόταν σε πόλεμο και με συντονισμένες κινήσεις εξέθεσε ποικιλοτρόπως τους στρατηγούς, περιθωριοποίησε οικονομικούς γίγαντες βγάζοντάς τους έξω από το «παιχνίδι» και επεχείρησε να ελέγξει τον τύπο και την Δικαιοσύνη. Γνώριζε, πλέον, πως στον πόλεμο που είχε ανοίξει δεν θα υπήρχε έλεος και έπρεπε με όλα τα μέσα που διέθετε να στεφθεί νικητής απέναντι στους κεμαλιστές αντιπάλους του.

Απόλυτος άρχων θέλει να γίνει ο Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταίπ Ερντογάν έκανε ένα ακόμη σοβαρό βήμα προς την επέκταση των εξουσιών του με την κατάθεση στο κοινοβούλιο από το κυβερνών κόμμα AKP πρότασης για την εγκαθίδρυση, στη χώρα προεδρικού συστήματος.

Ο Ερντογάν, ο οποίος έχει κυριαρχήσει στην τουρκική πολιτική αφότου το κόμμα του ήρθε για πρώτη φορά στην εξουσία το 2002, έχει στόχο να ενισχύσει τη θέση του προέδρου, ώστε να μεταπηδήσει στην προεδρία το 2014.


Με βάση το ισχύον σύστημα ο πρόεδρος (σήμερα ο Αμπ. Γκιουλ) έχει κυρίως τελετουργικά καθήκοντα, αν και ο Ταγίπ Ερντογάν κάνει κάποια κίνηση "καλής θέλησης" παραχωρώντας κάποια "καθήκοντα". Το AKP έχει στόχο να δημιουργήσει μια εκτελεστική προεδρία μέσα στο πλαίσιο ενός νέου συντάγματος για το οποίο η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως θα προωθήσει τον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας.

Οι αντίπαλοί του από την άλλη, βλέπουν απλώς μια απολυταρχική συγκέντρωση όλων των εξουσιών, στο πρόσωπο του προέδρου, σε μια χώρα, που δεν φημίζεται ούτως ή άλλως, για τον κοινοβουλευτισμό της και την λειτουργία της δημοκρατίας.

Τα σχέδια του Ερντογάν είναι βέβαιο ότι θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις από τα άλλα κόμματα, καθώς φοβούνται την υπερβολική εξουσία που θα συγκεντρώνει στα χέρια του ο νέος πρόεδρος, όμως το AKP έχει ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή και μπορεί να περάσει τις αλλαγές αυτές άνετα.

Περίεργη τοποθέτηση για επαναφορά της ποινής του θανάτου

«Υπάρχουν περιπτώσεις που η ποινή του θανάτου είναι δίκαιη», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο 5ο Φόρουμ Δημοκρατίας στο Μπαλί, με αφορμή την ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον Νορβηγό Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, ο οποίος είχε δολοφονήσει 77 άτομα τον Ιούλιο του 2011.

«Η ποινή του θανάτου έχει καταργηθεί μεν στην Ευρώπη, αλλά εξακολουθεί να ισχύει στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία και στην Κίνα» είπε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε θέσει θέμα επιβολής της εσχάτης των ποινών και πριν από πέντε ημέρες, σε συνάντηση στελεχών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Τουρκία. Μήπως ο Ερντογάν με αυτόν τον τρόπο σκέφτεται μία νόμιμη "εκκαθάριση" των αντιπάλων του; Διόλου απίθανο, αφού το ανοιχτό μέτωπο απέναντί τους φαίνεται πως δεν ακολουθεί κανόνες Οι στρατηγοί μιλούν ευθέως για πόλεμο του Ερντογάν εναντίον τους

Το «δάκτυλο» των κυβερνώντων πίσω από τη δίωξη τους, βλέπουν οι στρατιωτικοί στην Τουρκία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να ανατρέψουν τους φιλοϊσλαμιστές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ο πρώην επικεφαλής των τουρκικών ΕΔ απόστρατος στρατηγός Ιλκερ Μπασμπούγ, και τρεις συγκατηγορούμενοί του στη δίκη για την υπόθεση «Εργκενεκόν», εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την οργή τους για την εμφάνιση του Σεμντίν Σακίκ, πάλαι ποτέ υποδιοικητή του Αμπντουλάχ Οτσαλάν στο ΡΚΚ, ως μάρτυρα κατηγορίας.

«Βασικός στόχος της δίκης είναι να εκφοβίσουν, αποδυναμώσουν και υπονομεύσουν τον τουρκικό στρατό», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους στην οποία κατηγορούν τους κυβερνώντες ότι επέτρεψαν στον «αηδιαστικό» συκοφάντη, έναν εκπρόσωπο των Κούρδων, να έλθει «πρόσωπο με πρόσωπο με τα τιμημένα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση των στρατηγών.

Πέρα όμως από την καταγγελία των τούρκων στρατιωτικών, η οποία δεν κρύβει την αντιπαράθεσή τους με τον τούρκο πρωθυπουργό, ο Ταγίπ Ερντογάν έχει σοβαρούς λόγους να σκέφτεται την "οργή" του στρατού, αφού ο παρ' ολίγον δολοφόνος του Τουργκούτ Οζάλ ομολόγησε πως τον είχαν εκπαιδεύσει αξιωματικοί του στρατού υποστηρίζει με επιστολή του στην εφημερίδα Τουρκιγιέ, 24 χρόνια μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τουργκούτ Οζάλ, ο δράστης, Καρτάλ Ντεμιράγ, αποκαλύπτοντας ίσως έτσι και τη διασύνδεση του στρατού με το παρακράτος, τουλάχιστον τότε. Πρωτοσέλιδα είχε το θέμα η Τουρκιγιέ, αναφερόμενη στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Οζάλ στο Συνέδριο του κόμματός του, κόμμα Μητέρας Πατρίδας, στις 18 Ιουνίου 1988. Η σφαίρα που έριξε τότε ο Ντεμιράγ είχε πλήξει τον Τούρκο Πρόεδρο στο χέρι. Τώρα ο Ντεμιράγ βρίσκεται στις φυλακές για άλλο αδίκημα και σε επιστολή του στην εφημερίδα τόνισε μεταξύ άλλων ότι για την ενέργειά του εκείνη εναντίον του Οζάλ τον είχαν εκπαιδεύσει αξιωματικοί. Εκφράζοντας μεταμέλεια, ανέφερε ότι είχε τύχει εκπαίδευσης κομάντο από απόστρατους αξιωματικούς.

Ο Πόλεμος των Δικαστών με την ΜΙΤ του Ερντογάν

Κρίση εχει ξεσπάσει στην Τουρκία, ανάμεσα στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MIT) και την δικαστική εξουσία. Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης ζήτησε άδεια από γραφείο του πρωθυπουργού, για την ανάκριση 9 μελών της ΜΙΤ που υπέκλεπταν παράνομα τηλέφωνα γνωστών δημοσιογράφων. Οι πράκτορες της ΜΙΤ είχαν ζητήσει την παρακολούθηση συγκεκριμένων τηλεφωνικών αριθμών, παραπλανώντας την δικαιοσύνη, καθώς είχαν δηλώσει ονόματα άλλων ανθρώπων ενώ ανήκαν σε δημοσιογράφους.


Το σκάνδαλο είναι μεγάλο, αλλά η ΜΙΤ υποστηρίζει πως όλα γίνονται για το δημόσιο συμφέρον, ενώ η αλήθεια είναι πως ο Ερντογάν θέλει να γνωρίζει τις κινήσεις συγκεκριμένων δημοσιογράφων, οι οποίοι εκφράζουν "τάσεις" που είναι εχθρικά κείμενες προς τον σημερινό τούρκο πρωθυπουργό. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο Ερντογάν στην Τουρκία έχει λίγους φίλους και πάρα πολλούς εχθρούς.

Στην Άγκυρα κυκλοφορούν φήμες πως πολλά μέλη της δικαιοσύνης έχουν επαφές με το θρησκευτικό τάγμα του Φετχουλάχ Γκιουλέν, το οποίο στήριζε στο παρελθόν τον Ερντογάν αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια διαμάχη ποιος θα έχει τον ελεγχο της αστυνομίας, των μυστικών υπηρεσιών και της δικαιοσύνης.

Αυτή η κόντρα φαίνεται πως θα συνεχίζεται μέχρι να συμβεί κάποιο "απρόοπτο" γεγονός.

Το "βαθύ κράτος" παραμένει ενεργό αναφέρει έκθεση για το Πραξικόπημα

Η έκθεση 1.600 σελίδων της Επιτροπής Διερεύνησης για το Πραξικόπημα αναμένεται να υποβληθεί αύριο στην τουρκική βουλή.

Η Έκθεση διερευνά τον ρόλο του στρατού στην τη συγκρότηση και λειτουργία του «βαθέως κράτους», μιας σκιώδους παρακρατικής ομάδας η οποία δρα στους κόλπους του τουρκικού κράτους. Η έκθεση αυτή υπογραμμίζει ότι παράγοντες των μυστικών υπηρεσιών, των μέσων ενημέρωσης, του οργανωμένου εγκλήματος, του επιχειρηματικού κόσμου και της κρατικής γραφειοκρατίας αποτελούσαν μέρη του μυστικού αυτού δικτύου.

Οι επιχειρήσεις του «βαθέως κράτους» φέρονται να συντονίζονται από την Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων (στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας) και από εθνικιστές πολίτες που δρούσαν υπογείως. Περισσότερα από 50 τέτοια δίκτυα -συμμορίες εντοπίζει η έκθεση, που τονίζει η δομή αυτή είναι ακόμα ενεργός.

Η επιτροπή εφιστά την προσοχή την προσοχή στο ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) παραμένει ανεπαρκής στη πρόληψη των στρατιωτικών πραξικοπημάτων και προτείνει τον διαχωρισμό της ΜΙΤ σε δύο υπηρεσίες, μια αρμόδια για το «εσωτερικό» και μία αρμόδια για το «εξωτερικό», στα πρότυπα των ΗΠΑ.


Προτείνει να υπαχθεί η Υπηρεσία Πληροφοριών Εσωτερικής Ασφάλειας στην Διεύθυνση Πληροφοριών της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας και η ΜΙΤ ως βασική Υπηρεσία Πληροφοριών στην εξωτερική πληροφόρηση, κατά το πρότυπο του διαχωρισμού των αμερικανικών υπηρεσιών CIA-FBI.

Η επιτροπή καλεί τέλος την κυβέρνηση, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το Γενικό Επιτελείο, και τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να καταπολεμήσουν το «βαθύ κράτος».

Η δολοφονία του Τουργκούτ Οζάλ και η πολιτική σκοπιμότητα

Ακόμη και η πρόσφατη "ανακάλυψη" του θανάτου (συγκεκριμένα της δολοφονίας) του πρώην προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου τυχαία, αφού ουσιαστικά εμπλέκει (έστω και έμμεσα) μυστικές υπηρεσίες και το γενικότερο κεμαλικό βαθύ κράτος, το οποίο ένιωσε να απειλείται από τον μεταρρυθμιστή τούρκο πρόεδρο.

Έτσι, η δηλητηρίαση (χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα διαφορετικά δηλητήρια) του Οζάλ, στέλνει ένα μήνυμα προς τους τούρκους πολίτες για την ποιότητα εκείνων που κυβερνούσαν πριν τον Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται πως ένα πολύ σκληρό μήνυμα - προειδοποίηση αποστέλλεται και στους αντιπάλους του τούρκου πρωθυπουργού.

Οι μεγάλες προκλήσεις του Ερντογάν που μπορεί να προκαλέσουν πραξικόπημα

Το ταυτόχρονο άνοιγμα της Τουρκίας προς τον Καύκασο, τη Συρία, το Ιράν, οι σχέσεις με το Ιράκ, τα υπάρχοντα θέματα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, οι συνεχείς ήττες της Άγκυρας απέναντι στους Κούρδους και το ΡΚΚ και ο γενικότερος μεγαλοϊδεατισμός του Ταγίπ Ερντογάν, αποτελούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ ταυτόχρονων καυτών θεμάτων που δύνανται να δημιουργήσουν τις συνθήκες αιφνίδιας αποκαθήλωσης του τούρκου πρωθυπουργού. Οι Κεμαλιστές αδημονούν για μία ήττα της τουρκικής πολιτικής, προκειμένου να αιτιολογήσουν μία αιφνίδια ένοπλη επέμβασή τους. Εξάλλου, αυτή τη στιγμή αυξάνονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς οι εχθροί του Ερντογάν και θεωρείται απολύτως βέβαιο πως έχουν ήδη επενδύσει στην αλλαγή της εξουσίας στην γείτονα χώρα. Εξάλλου, οι φόβοι του Ερντογάν εκφράστηκαν στις 10 Νοεμβρίου, την ημέρα γιορτής της τουρκικής δημοκρατίας, κατά την οποία απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις υπό τον φόβο των χειρότερων εξελίξεων. Τέλος, το γεγονός αύξησης των κονδυλίων του προσωπικού γραφείου του τούρκου πρωθυπουργού, με κονδύλια που απευθύνονται προς την τουρκική μυστική υπηρεσία πληροφοριών (ΜΙΤ) αποτελεί μία ακόμη απόδειξη πως ο Ερντογάν τρέμει δυσάρεστες εξελίξεις και επιθυμεί να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στον τομέα των πληροφοριών, που φαίνεται πως αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποτρέψει ένα πραξικόπημα...
ΠΗΓΗ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ...!!!

Ανήλικοι αποπειράθηκαν να κακοποιήσουν 8χρονο
Μια καταγγελία η οποία εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές έγινε χθες από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου όπου δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 ετών επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι!
Ειδικότερα πρόκειται για δύο ανήλικους αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας οι οποίοι βρέθηκαν στο χωριό μαζί τους γονείς τους από την Κόρινθο για να ασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι φέρεται να παρέσυραν το 8χρονο αγόρι σε ερημική τοποθεσία και στο πλαίσιο ενός …αρρωστημένου παιχνιδιού προσπάθησαν να το κακοποιήσουν σεξουαλικά με ξένο αντικείμενο. Το παιδί αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι οι ανήλικοι φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.
Ο μικρός περιέγραψε στους γονείς του τι είχε συμβεί και οι ίδιοι το κατήγγειλαν στην Αστυνομία. 
patrastimes.gr

Σοκάρει την Eurovision Junior η Αλβανία: Έστειλαν 11χρονο κορίτσι να τραγουδήσει φορώντας ντεκολτέ!!!

Σκάνδαλο με την άμεση παρέμβαση των διοργανωτών προκάλεσε η αποστολή της Αλβανίας στην Eurovision Junior, στην οποία συμμετέχουν μικρά παιδιά. Η Αλβανία έστειλε ως εκπρόσωπο την Izidora Gjetan μόλις 11χρονών η οποία βγήκε στη σκηνή με ντεκολτέ. Οι διοργανωτές χαρακτήρισαν το φόρεμα ως εξαιρετικά προκλητικό για παιδί και ζήτησαν να αλλάξει αμέσως φόρεμα για να της επιτραπεί να τραγουδήσει.
"Έχουμε ηθικούς κανόνες στην εκδήλωση. Δουλεύουμε με τα παιδιά ηλικίας 10 έως 15 ετών. Εδώ κάνουμε show κατάλληλο για τα παιδιά που συμμετέχουν. Το φόρεμα της Αλβανής ήταν πολύ προκλητικό για την ηλικία της και ήταν ακατάλληλο για τα παιδιά, και ως εκ τούτου ζητήσαμε από την ίδια να αλλάξει ενδυμασία", δήλωσαν οι διοργανωτές για αυτό το σκανδαλώδες γεγονός που είχε εγκρίθηκε από τη διοίκηση της Αλβανικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, που έχει το δικαίωμα της αποστολής των τραγουδιστών στην Eurovision.


το ντύσιμό της μετά τις αντιδράσεις των διοργανωτών
Τελικά δεν έφταιγαν μόνο τα ρούχα αλλά και οι επιδόσεις της μικρής, οι οποίες απείχαν κατά πολύ από το επιθυμητό, καθώς τερμάτισε τελευταία ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες.
 

Σιατίστης: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα κόμπλεξ απέναντι στην Εκκλησία»

Μια ξεχωριστή συνέντευξη στο Δημήτρη Κοττάκη και στη ΝΕΤ παραχώρησε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος.
Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, στο ΣΥΡΙΖΑ, στη Χρυσή Αυγή αλλά και στα γενικότερα κοινωνικά ζητήματα.
Στην εκπομπή μίλησαν ο Βουλευτής ΝΔ, Μιχάλης Παπαδόπουλος και η Δήμαρχος Βοΐου Kοζάνης, Παναγιώτα Ορφανίδου. 
Δείτε όλη την εκπομπή μόνο στο kozan.gr:

ΠΗΓΗ

Η προσευχή προς τον θεό του κάτω κόσμου και το "Υπουργείο ... Κλιματικής Αλλαγής"!


Η προσευχή προς τον θεό του κάτω κόσμου και το "Υπουργείο ... Κλιματικής Αλλαγής"!

"Ή ολόστραβος είν' ο γυαλός ή θεόστραβα αρμενίζουμε"!
Το "Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής(?!)" και το πρόγραμμα «ΥΠΕΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ 2014» το οποίο πληρώνει από την τσέπη του ο εξαθλιωμένος ορθόδοξος ελληνικός λαός, δημιούργησαν ένα "εικαστικό κακοτέχνημα" με προϋπολογισμό 18.000 €, που σε κάνει να αναρωτιέσαι σε ποιόν απευθύνεται, αν είναι ανθρώπινο λάθος ή αποκρυφιστικό μήνυμα.
Τα χέρια σε στάση ικεσίας-προσευχής, πάντα προτείνονται ψηλά, προς τον ουρανό, προς τον Θεό, ενώ εδώ οδηγούνται κάθετα προς την γη, προς τον Άδη!
Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα γιατί η παράθεση της εναγώνιας επιστολής της φίλης αναγνώστριας  και οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικές.
Εμείς να επισημάνουμε κάποια ενδεικτικά σημεία από το πρόγραμμα του Υπ. Κλιματικής Αλλαγής που ομολογούν 1)την μετατροπή επισήμως της Αθήνας σε ειδωλολατρική Βαβέλ ή Νεοταξική Αστάνα :
«Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα: γίνεται χώρος συμφιλίωσης και αρμονικής συνύπαρξης διαφορετικών εθνοτήτων »!! 1
2) Βλέπουμε ότι ενοχλεί ο Σταυρός : «Αθήνα Χ 4  Η πρόταση αναφέρεται στη κατάργηση του «σταυρού» που σχηματίζουν οι ενδιάμεσοι δρόμοι 4 οικοδομικών τετραγώνων της πόλης και στη μετατροπή τους σε χώρους πρασίνου και αναψυχής2

Ακολουθεί η επιστολή και οι φωτογραφίες της Μαρίας Κ.
«Xαίρετε εν Χριστώ! Δείτε σας παρακαλώ πολύ τις φωτογραφίες που τράβηξα στην οδό Πειραιώς. Το θέαμα με θύμωσε και η επιγραφή  από κάτω με αποτελείωσε.
"Εικαστική παρέμβαση επί της τυφλής όψης κτηρίου. Υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής."
Ένα ακόμη δείγμα της πορείας που μας δείχνει το.. σηψαιμικό κράτος μας. Το "διεπέτασα προς σε τας χείρας μου" ο προφητάναξ  Δαυίδ, το είπε στον Θεό του ουρανού. Αυτοί οι.. κακοτέχνες της Σχολής  Κ α λ ώ ν  Τεχνών σε ποιον το απευθύνουν;3 Στο άψυχο τσιμέντο, ή στον θεό του κάτω κόσμου;
Κανείς επιτέλους σ΄ αυτόν τον τόπο δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις που υλοποιεί με τον ιδρώτα του ελληνορθόδοξου λαού;
Πείτε μου σας παρακαλώ αν κάνω λάθος γιατί το βλέπω εδώ και πολύ καιρό και δεν έχω ακούσει κανένα σχόλιο από πουθενά. Και θέλω να συνεχίσω να λέω μαζί με τον προφητάνακτα Δαυίδ : «μη αποστρέψεις το πρόσωπον σου απ΄εμού και ομοιωθήσομαι τοις καταβαίνουσιν εις λάκκον» !
 Σεις με την πέννα σας και τους φωτισμένους συμβούλους που διαθέτετε αν μπορείτε κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Μαρία Κ.»

Υποσημειώσεις
1-2 . http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=367

3.  Την αυθεντική ζωγραφική απεικόνιση του Γερμανού ζωγράφου Albrecht Durer την οποία αντέγραψαν θα την δείτε πατώντας εδώ και θα παρατηρήσετε ότι είναι στραμμένα τα χέρια κανονικά προς τα πάνω. 

Περισσότερες φωτογραφίες






Δείτε επίσης Υποσυνείδητα Μηνύματα σε Κτήρια ΠΗΓΗ

ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ" ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...



Δέκα άνθρωποι δολοφονήθηκαν από ισλαμιστές το βράδυ του Σαββάτου επιστρέφοντας στα σπίτια τους στη χριστιανική συνοικία Chibok, στη βόρεια Νιγηρία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο το οποίο επικαλείται τοπικούς αξιωματούχους οι δολοφόνοι επιτέθηκαν στους χριστιανούς φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» . protothema.gr