ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΤΑΤΖΗΣ





























ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο που πρέπει να διαβάσετε

Γράφει ο Ελληνορθόδοξος

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο άρθρο μας, τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί μια νέα "μόδα" μεταξύ των δήθεν "διανοουμένων", κυρίως της "προοδευτικής" αριστεράς, και μερικών της αστικής "δεξιάς".

Η νέα αντιχριστιανική - ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, αντιορθόδοξη - αυτή μόδα, είναι ο λεγόμενος "νεοπαγανισμός". Οι εκπρόσωποί του, παριστάνοντας δήθεν τους "γνήσιους" Έλληνες, επιχειρούν να μας πείσουν ότι, η αληθινή "εθνική" και "πατριωτική" θρησκεία των Ελλήνων ήταν το "δωδεκάθεο", ενώ η Ορθοδοξία είναι "ξενόφερτη", "εβραιόδουλη" και "εθνοπροδοτική".

Το θέμα έχει δύο διαστάσεις : η μία διάσταση είναι η φαιδρή, ειδικά εάν αναλογιστούμε την γελοιότητα των ατόμων που αποτελούν τους κύριους εκπροσώπους αυτού του νεοπαγανιστικού θιάσου : Μαρία Τζάνη - καθηγήτρια Πανεπιστημίου, που την πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για να λέει στα παιδιά τους ότι η μασωνία έχει τις ρίζες της στην...Αρχαία Ελλάδα, Ραδάμανθυς ( τρομάρα του ! ) Αναστασάκης - δεδηλωμένος Μασώνος και "αντιρατσιστής", Βλάσης Ρασσιάς - πρόεδρος του "υπάτου συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών" ( εδώ γελάμε ), ο οποίος μετέχει σε ανθελληνικές εκδηλώσεις και ημερίδες μαζί με Αλβανούς, Τούρκους, εκπροσώπους ομοφυλοφίλων κλπ, Ευάγγελος Μπεξής - μεγάλος "Έλλην" αυτός, επίσης φανατικός "αντιρατσιστής" και υπέρμαχος του "πολυπολιτισμού", Δημήτρης Ιατρόπουλος - γνωστός υποστηρικτής αναρχικών και ομοφυλοφίλων, και, για να μην ξεχνιόμαστε, ο μέγας "Άδωνις" Γεωργιάδης, ο οποίος , αφού ψήφισε το εθνοπροδοτικό Μνημόνιο που έσβησε την εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια, έχει το θράσος να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και να παριστάνει τον ...Ελληναρά !

Α, και για να μην αδικήσουμε κανέναν, πρέπει να αναφέρουμε και τον τεράστιο πνευματικό φωστήρα ...Νότη Σφακιανάκη, που δηλώνει υπερήφανα ότι είναι Έλληνας και όχι χριστιανός ! Μεγάλε Νότη, πάλι σουξέ έκανες ! (Σ. HELLAS-ORTHODOXY: Πιάσαμε...αδιάβαστο τον αρθρογράφο! Το ελληνικότατο όνομα του εν λόγω αοιδού είναι Notis Sfakianakis, όπως το γράφει ο ίδιος εδώ και χρόνια!).

Αυτοί λοιπόν οι πνευματικοί γίγαντες, αυτοί οι κολοσσιαίοι πνευματικοί φωστήρες, έχουν αναλάβει εργολαβικά να ...επανελληνίσουν εμάς τους δυστυχείς και πλανηθέντες Ορθοδόξους Χριστιανούς, που κατά τα λεγόμενά τους δεν είμαστε γνήσιοι Έλληνες όπως αυτοί, αλλά απλώς "ελληνόφωνοι Ρωμιοί".

Φανταστείτε να ζούσαν ο Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Διάκος και ο Μακρυγιάννης, και οι εν λόγω ανεκδιήγητοι τύποι να τους έλεγαν κατάμουτρα ότι δεν είναι Έλληνες, αλλά "εβραιολάτρες" και "ελληνόφωνοι Ρωμιοί" ! Μάλλον θα τους είχαν ...κοντύνει κατά ένα κεφάλι με τα γιαταγάνια τους !

Πέρα όμως από την φαιδρή διάσταση του θέματος, υπάρχει και μια πιο σοβαρή : πρόκειται για την μεθοδευμένη προσπάθεια που κάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να διασπάσει ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ των Ελλήνων , ώστε να επιφέρει πιο εύκολα την διάλυση και υποταγή του Ελληνικού Έθνους.

Σας φαίνεται συνωμοσιολογία αυτό ;; Θυμηθείτε το δόγμα Κίσινγκερ, που τώρα εφαρμόζεται πλήρως στην Πατρίδα μας. Εθνολογική αλλοίωση με εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ( κυρίως ισλαμιστών ), διάλυση της παιδείας, της γλώσσας μας και, φυσικά, χτύπημα της Ορθόδοξης Πίστης, που είναι ο εγγυητής της πνευματικής ομοψυχίας του λαού μας στις δύσκολες ώρες που έρχονται για το Έθνος.

Μέχρι την δεκαετία του '90, η Ελλάδα ήταν η πιο ΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ χώρα της Ευρώπης. Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί η Νέα Τάξη, διότι οι εθνικοθρησκευτικά ομοιογενείς λαοί δεν υποτάσσονται εύκολα. Προωθείται λοιπόν η διάσπαση και ο "πολυπολιτισμός", στις χριστιανικές κοινωνίες φυσικά.

Μας χώρισαν σε δεξιούς και αριστερούς, σε ολυμπιακούς και παναθηνα'ι'κούς - φτάσαμε στο σημείο να μαχαιρωνόμαστε για τις ποδοσφαιρικές ομάδες - και τώρα πάνε να μας χωρίσουν σε "δωδεκαθε'ι'στές" εναντίον χριστιανών !

Εμείς όμως θα αποδείξουμε, ότι το λεγόμενο "δωδεκάθεο", όχι μόνο ΔΕΝ ΗΤΑΝ "εθνική" και "πατριωτική" θρησκεία των Ελλήνων, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ η πραγματική θρησκεία τους !

Όσον αφορά την προέλευση, είναι σαφές ότι οι "ολύμπιοι" ψευτοθεοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ! Η "μεγάλη Μητέρα" Ρέα - Κυβέλη ( η υποτιθέμενη "μητέρα" των ολυμπίων θεών ) ήταν σαφώς φρυγικής προελεύσεως . Ο Διόνυσος ήταν επίσης θρακοφρυγικής προελεύσεως, ενώ ο Απόλλωνας ζούσε τον μισό χρόνο στην Ελλάδα, και τον άλλο μισό στην... Υπερβορεία ! Φαίνεται ότι την Ελλάδα την είχε μόνο...για τις διακοπές του !

Ειδικότερα για το "απολλώνειο" δελφικό μαντείο, είναι γνωστός ο ανθελληνικός και εθνοπροδοτικός ρόλος του κατά τα Μηδικά.
Συγκεκριμένα, το 480 πΧ ο Ξέρξης εισέβαλλε στην Ελλάδα με 1.000.000 στρατό. Οι Έλληνες, ανήσυχοι, έστειλαν ανθρώπους στο μαντείο για να πάρουν χρησμό.
Και τότε, το "πατριωτικό" μαντείο, έδωσε την ηττοπαθή και προδοτική απάντηση : "ο σώζων εαυτόν σωθήτω, τρέξτε να κρυφτείτε, γιατί οι Πέρσες θα καταστρέψουν τα πάντα" !

Τι είχε συμβεί ;; Πολύ απλά, το ηλιολατρικό δελφικό ιερατείο είχε δωροδοκηθεί από τους - επίσης ηλιολάτρες - Πέρσες, και έδωσε τον προδοτικό χρησμό.

Ευτυχώς για τον Ελληνισμό που βρέθηκε τότε ο Θεμιστοκλής, ο οποίος κατάλαβε τι συμβαίνει, και με την χρήση απειλών και δωροδοκίας ανάγκασε την Πυθία να δώσει - κατόπιν δικής του υπαγόρευσης προφανώς - τον δεύτερο χρησμό για τα ξύλινα τείχη, και έτσι έπεισε τους Έλληνες να μείνουν και να ναυμαχήσουν στην Σαλαμίνα, σώζοντας την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Να πούμε επίσης, ότι το "απολλώνειο" δελφικό μαντείο είχε συγκεντρώσει τεράστιους θησαυρούς και εκτάσεις γης από τις προσφορές ιδιωτών, πόλεων και ηγεμόνων, Ελλήνων και ξένων. Όχι μόνο ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ από αυτά για κάποιον κοινό αγώνα των Ελλήνων, αλλά αντίθετα, μέσω της δελφικής αμφικτυονίας, κινητοποιούσε τους συμμάχους του εναντίον όποιων καταπατούσαν τις εκτάσεις του ! Υποκινούσε δηλαδή ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ μεταξύ των Ελλήνων !

Ας διαβάσουν οι "δωδεκαθε'ι'στές" για τους 4 ιερούς πολέμους της αρχαιότητας, όπου οι Έλληνες αλληλοσφάχτηκαν για να κρατήσει το μαντείο τις εκτάσεις του, και μετά ας έρθουν να κατηγορήσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία ότι δήθεν έχει αμύθητη περιουσία, ενώ ο λαός πεινάει ! Έχει καμιά σχέση το φιλανθρωπικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας με αυτά τα αίσχη του "εθνικού" ιερατείου ;; Εκτός από ψεύτες, είστε και ΑΣΧΕΤΟΙ, αγαπητοί "δωδεκαθε'ι'στές" !!

Οι Αρχαίοι Έλληνες, οι πρόγονοί μας, δεν είχαν σε καμία υπόληψη αυτούς τους ψευτοθεούς του Ολύμπου. Δεν δίσταζαν μάλιστα να τους διακωμωδούν στις θεατρικές κωμωδίες !

Διότι τι άλλο εκτός από γέλιο θα μπορούσαν να προσφέρουν αυτοί οι "θεοί", που το μόνο ενδιαφέρον τους ήταν να γλεντάνε, να μοιχεύουν, να κυνηγάνε όμορφα αγόρια και κορίτσια και γενικώς να αποτελούν πρότυπα για κωμωδίες ;;

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΓΝΗΣΙΑ ΛΑ'Ι'ΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΑ, Η ΗΡΩΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑ !

Την Πατρίδα, τους Ήρωες και τους Προγόνους τους λάτρευαν οι Αρχαίοι Έλληνες, και ΟΧΙ τους ψευτοθεούς του Ολύμπου !

Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ηλίθιοι για να πιστεύουν σε ψευτοθεούς, και είχαν πολύ υψηλότερη αίσθηση του Ιερού απ'όσο νομίζουν κάποιοι.

Η Ιερή Ελληνική γλώσσα, έχει ως γνωστόν μαθηματική δομή. Στην Ελληνική γλώσσα, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ας δούμε λοιπόν 3 παραδείγματα :

ΠΡΩΤΟΝ : "Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και σεμνώτερον και αγιώτερον εστιν η Πατρίς, και ΕΝ ΜΕΙΖΟΝΙ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΘΕΟΙΣ και παρ'ανθρώποις τοις νουν έχουσιν". ( Σωκράτης ).

Χρειάζεται μετάφραση ;; Ο Σωκράτης βάζει ΣΑΦΩΣ πρώτα την ΠΑΤΡΙΔΑ, μετά ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, και στο ΤΕΛΟΣ απλώς αναφέρει τους "θεούς" !

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : "Ω Παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε Πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας γυναικών, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων ο αγών. ( Παιάνας Σαλαμινομάχων ).

Χρειάζεται μετάφραση ;; Πρώτα μπαίνει η ΠΑΤΡΙΔΑ, μετά η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και πάλι στο ΤΕΛΟΣ οι "θεοί' , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ !

ΤΡΙΤΟΝ : "Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά..."
"Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων..."
"Την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω..."
"Ίστορες θεοί τούτων, Άγραυλος, Ενυάλιος Άρης, Ζευς ...κλπ"
( Όρκος Αθηναίων εφήβων ).


Χρειάζεται μετάφραση ;; Και πάλι, ΠΡΩΤΑ η Πατρίδα, τα όπλα, τα ιερά και όσια, και στο τέλος, ΠΡΩΤΑ η ΗΡΩ'Ι'ΔΑ Άγραυλος ( που είχε κατακρημνιστεί από την Ακρόπολη για να σωθεί η Αθήνα ), και...ΤΡΙΤΟΣ και κατα'ι'δρωμένος ο Ζευς !

Θα βρείτε πάμπολλα παραδείγματα στην αρχαία ελληνική γραμματεία όπου διακωμωδούνται οι ολύμπιοι "θεοί', δεν θα βρείτε όμως ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ όπου να διακωμωδούνται η Πατρίδα, οι Ήρωες και οι Πρόγονοι !

Ξυπνήστε, "δωδεκαθε'ι'στές" ! Πατριδολάτρες και Ηρωολάτρες ήταν οι πρόγονοί μας , και ΟΧΙ "δωδεκαθε'ι'στές !!

Το ολύμπιο "δωδεκάθεο" ήταν η θρησκεία του 1% της εξουσιαστικής ελίτ, που είχε επιβληθεί στο 99% των προγόνων μας, οι οποίοι ΔΕΝ πίστευαν σ'αυτό !
Είδαμε παραπάνω τα εθνοπροδοτικά αίσχη που διέπραξε αυτή η εξουσιαστική ελίτ !

Ακριβώς όπως σήμερα, όπου το 98% του απλού Ελληνικού λαού πιστεύει στην Ορθοδοξία, ενώ το 1% της νεοταξικής εξουσιαστικής ελίτ προσπαθεί να του επιβάλλει την αθε'ί'α, τον "νεοπαγανισμό" και τον "πολυπολιτισμό" !

Ο λαός στην Αρχαία Ελλάδα λάτρευε τους Ήρωες και τους Προγόνους του, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και ο σημερινός Ορθόδοξος Ελληνικός λαός έχει τους Αγίους του και τους τάφους των προγόνων του, στους οποίους ανάβει ένα καντηλάκι, ή φτιάχνει ένα εικονοστάσι στην άκρη του δρόμου. Ακόμα κι αυτά τα ειρωνεύεστε, ΑΣΧΕΤΟΙ, κι όμως αυτά δείχνουν την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑ'Ι'ΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , εδώ και 3000 χρόνια !!

Ο μεγάλος ιστορικός και θρησκειολόγος Nillson, έγραψε ότι, ένας Αρχαίος Έλληνας θα αισθανόταν σαν στο σπίτι του σε μια θρησκευτική πανήγυρη των σύγχρονων Ελλήνων ! Η λα'ι'κή Ορθόδοξη παράδοση είναι γνήσιος συνεχιστής της λα'ι'κής παράδοσης των Αρχαίων προγόνων μας !

Έχετε αμφιβολίες γι'αυτό ;; Κοιτάξτε την επιτύμβια στήλη του Δεξίλεω στον Κεραμεικό , και συγκρίνετέ την με την εικόνα του Αγίου Δημητρίου !
Λέτε να είναι συμπτωματική η ομοιότητα του Αρχαίου Ήρωα με τον Ορθόδοξο Άγιο ;; Ειλικρινά δεν το νομίζουμε !

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !

ΠΗΓΗ

ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ (!!!) ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ "ΛΕΒΙΑΘΑΝ"


Η αγωνία πλέον για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Κύπρο,έχουν να κάνουν με τις ποσότητες που θα εντοπιστούν. Στις αρχές Δεκεμβρίου θα είναι γνωστά τα πρώτα επίσημα στοιχεία,αλλά αν πιστέψουμε όσα υποστήριξε καθηγητής ,τα κοιτάσματα της Κύπρου,είναι "50 φορές μεγαλύτερα από το Λεβιάθαν"!

"Η Κύπρος θα γίνει η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης μετά τον εντοπισμό και την οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου", δήλωσε ο καθηγητής στο Κολέγιο Μηχανικών Κάλλεν του Πανεπιστημίου του Χιούστον, Μιχάλης Οικονομίδης.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, στο πλαίσιο του διεθνούς Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2011», στη Λεμεσό, ο κ. Οικονομίδης ανέφερε ότι όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στην ύπαρξη τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου. 

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κοίτασμα της Κύπρου στο Οικόπεδο 12, όπου γίνεται η γεώτρηση, «είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο μεγάλο» από το κοίτασμα στο οικόπεδο Λεβιάθαν στο Ισραήλ. 



Ο κ. Οικονομίδης μίλησε ακόμη για έλλειψη αναγκαίου σχεδιασμού σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα του εντοπισμού των υδρογονανθράκων, εκφράζοντας παράλληλα την ανάγκη σύστασης ενός φορέα που θα συντονίσει όλες τις ενέργειες σε σχέση με την οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου.

Ερωτηθείς αν η Κύπρος μπορεί να καταστεί ενεργειακό κέντρο, ο κ. Οικονομίδης απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας ότι «η θέση της Κύπρου θα είναι πολύ σημαντική για την Ευρώπη». 



Εξάλλου, σε ομιλία του στην ενότητα του Συνεδρίου για την «Ενέργεια», ο Καθηγητής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο εντοπισμός και η οικονομική εκμετάλλευση του φυσικού αερίου θα βάλουν την Κύπρο στην ελίτ των αναπτυγμένων χωρών στον τομέα της ενέργειας. 

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κατά κεφαλήν εισόδημά της Κύπρου «θα αυξηθεί κατά 70% εντός της επόμενης δεκαετίας» και «η Κύπρος θα γίνει η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης». 

Ο κ. Οικονομίδης ανέφερε ακόμη στην ομιλία του ότι οι υδρογονάνθρακες θα συνεχίσουν να αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας και πως δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις στο εγγύς μέλλον. 

 (onalert)

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Αναφέρεται πως το Ισραήλ θα κάνει εφόρμηση, και μάλιστα έδωσαν και ημερομηνία…

Είδηση σοκ στον Ελληνοκυπριακό τύπο

Αναφέρεται πως το Ισραήλ θα κάνει εφόρμηση, και μάλιστα έδωσαν και ημερομηνία…

Ο Ελληνοκυπριακός τύπος ισχυρίστηκε πως το Ισραήλ απέναντι στις τουρκικές απειλές θα σχηματίσει στην Μεσόγειο ασπίδα ασφαλείας και από την ξηρά και από τον αέρα. Η εφημερίδα Σημερινή ανέφερε πως την επόμενη Τετάρτη ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο και θα προσγειωθούνε στην βάση του Ελληνοκυπριακού στρατού στην Πάφο.

Η εφημερίδα Σημερινή στην είδηση της έβαλε τίτλους όπως ¨Ασπίδα ασφαλείας γύρω από την Κύπρο από Ρωσία και Ισραήλ… Ομπρέλα από θάλασσα και αέρα απέναντι στις τουρκικές απειλές…Έρχεται ο Ρωσικός στόλος, ίπτανται ισραηλινά αεροπλάνα¨.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η Τουρκία ανέβασε την ένταση στις προειδοποιήσεις για τις έρευνες που κάνει η Κύπρος για υδρογονάνθρακες, και σχολιάζει πως Ρωσία και Ισραήλ σχηματίζουν ασπίδα ασφαλείας γύρω από το νησί. Η εφημερίδα προχτές σε ευρεία είδηση της είχε αναφέρει πως ο Στόλος του βορά με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο ¨Ναύαρχος Κουζνέτσωφ¨ και άλλα έξι πλοία πέρασαν από τα στενά του Τσεμπελίταρίκ, και ότι θα σταλούνε στην Μεσόγειο.

¨ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ¨

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η ρωσική εταιρία πετρελαίων Gazprom είναι σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία Amerikan Noble Energy που κάνει τις έρευνες στην δήθεν ΑΟΖ των Ελληνοκυπρίων και του Ισραήλ, και ότι για αυτό τον λόγο θα έρθει ο ρωσικός στόλος στην περιοχή.

Η εφημερίδα στηριζόμενη σε πληροφορίες που συγκέντρωσε αναφέρει πως στις 4 Οκτωβρίου δύο μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο, και ότι υπάρχει περίπτωση να προσγειωθούνε στην αεροπορική βάση της Εθνοφρουράς ¨Ανδρέας Παπανδρέου¨ στην Πάφο.

tourkikanea

«Σκάϊ»: Πληρωμένοι Λάθρο καταστρέφουν τα Σχολεία!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Με μια πραγματικά καταδρομική επιχείρηση γελοιοποίησαν τους φύλακες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου (ακούστε τον "υπεύθυνο" της Αστυνομίας να λέει πως η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι "παράνομη πράξη"):



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ, με συνεχείς αναφορές στα Εθνικά μας Θέματα.

"Θα ανάψουμε κεριά κάτω από την Αγιά Σοφιά", ένα από τα ηχηρά μηνύματα που έστειλαν οι Εφεδροι Καταδρομείς από την πλατεία Συντάγματος!!! - Βίντεο




greeknation

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 1-10-2011 VIDEO

ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...


ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ HABERVAKTIM (Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ)

Είδηση σοκ στον Ελληνοκυπριακό τύπο - Αναφέρεται πως το Ισραήλ θα κάνει εφόρμηση, και μάλιστα έδωσαν και ημερομηνία…

Ο Ελληνοκυπριακός τύπος ισχυρίστηκε πως το Ισραήλ απέναντι στις τουρκικές απειλές θα σχηματίσει στην Μεσόγειο ασπίδα ασφαλείας και από την ξηρά και από τον αέρα. Η εφημερίδα Σημερινή ανέφερε πως την επόμενη Τετάρτη ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο και θα προσγειωθούνε στην βάση του Ελληνοκυπριακού στρατού στην Πάφο.

Η εφημερίδα Σημερινή στην είδηση της έβαλε τίτλους όπως ¨Ασπίδα ασφαλείας γύρω από την Κύπρο από Ρωσία και Ισραήλ… Ομπρέλα από θάλασσα και αέρα απέναντι στις τουρκικές απειλές…Έρχεται ο Ρωσικός στόλος, ίπτανται ισραηλινά αεροπλάνα¨.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η Τουρκία ανέβασε την ένταση στις προειδοποιήσεις για τις έρευνες που κάνει η Κύπρος για υδρογονάνθρακες, και σχολιάζει πως Ρωσία και Ισραήλ σχηματίζουν ασπίδα ασφαλείας γύρω από το νησί. Η εφημερίδα προχτές σε ευρεία είδηση της είχε αναφέρει πως ο Στόλος του βορά με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο ¨Ναύαρχος Κουζνέτσωφ¨ και άλλα έξι πλοία πέρασαν από τα στενά του Τσεμπελίταρίκ, και ότι θα σταλούνε στην Μεσόγειο.

¨ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ¨

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η ρωσική εταιρία πετρελαίων Gazprom είναι σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία Amerikan Noble Energy που κάνει τις έρευνες στην δήθεν ΑΟΖ των Ελληνοκυπρίων και του Ισραήλ, και ότι για αυτό τον λόγο θα έρθει ο ρωσικός στόλος στην περιοχή.

Η εφημερίδα στηριζόμενη σε πληροφορίες που συγκέντρωσε αναφέρει πως στις 4 Οκτωβρίου δύο μαχητικά αεροπλάνα του Ισραήλ θα πετάξουν πάνω από την Κύπρο, και ότι υπάρχει περίπτωση να προσγειωθούνε στην αεροπορική βάση της Εθνοφρουράς ¨Ανδρέας Παπανδρέου¨ στην Πάφο.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

"ΣΤΟΧΟΣ"