Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ,ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΤΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.

Υ.Γ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ
ΠΗΓΗ