Σχόλιο του Μητροπολίτη Σισανίου Παύλου για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλου: “Τόν συλλυποῦμαι βαθύτατα διά τόν πολιτισμό του!”

Ακολουθεί δήλωση που μας απέστειλε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος σχετικά με την ενέργεια του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Β.Διαμαντόπουλου να εμφανιστεί στο τοπικό καρναβάλι του Άργους Ορεστικού ντυμένος κληρικός προσφέροντας – όπως αναφέρουν τα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ – “αντιμνημονιακή κοινωνία”.
Το σχόλιο του Μητροπολίτη Παύλου έχει ως εξής:
Ἀνοίγοντας τό διαδίκτυο πληροφορήθηκα τήν ἐνέργεια τοῦ Βουλευτή Καστοριᾶς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ μέ τήν ὁποία, στήν καρδιά τῶν μεγάλων ἑορτῶν  της Ἐκκλησίας μας εὑρισκόμενοι ἐπεχείρησε νά εὐτελίσει τό ἱερώτερο Μυστήριο τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας πού εἶναι τό Μυστήριον τῆς Θείας Εὐχαριστίας.
Ὑποτίθεται ὅτι συμμετεῖχε σέ καρναβαλικό  ἅρμα πού εἶχε σάν θέμα τήν «κηδεία τῆς κρίσης»,  ἀλλά καί ὁ πλέον ἄσχετος γνωρίζει ὅτι στίς κηδεῖες δέν κοινωνοῦμε τούς πιστούς. Ἄρα θεωρῶ συνειδητό τόν στόχο  του διά τήν διακωμώδηση καί τόν εὐτελισμό τῆς Θείας Κοινωνίας, τοῦ ἱερώτερου Μυστηρίου τῶν χριστιανῶν. Τό μόνο πού ἀπέδειξε εἶναι τό πόσο εὐτελής εἶναι ὁ ἴδιος.
Ἔγινε λόγος εἰς τό ὅτι τό καρναβάλι αὐτό χαρακτηρίζεται διά τήν «ἐλευθεριότητα του». Ἀλλά ἡ ἐλευθεριότητα εἶναι δίκοπο μαχαίρι διότι ἀποκαλύπτει τά μύχια καί τά κρύφια τῆς καρδίας τῶν ἀνθρώπων. Τά ὅρια τῆς ἐλευθεριότητας τά ὁρίζουν ὁ προσωπικός πολιτισμός τοῦ καθενός, ἡ αἴσθηση τοῦ σεβασμοῦ σέ ὅ,τι εἶναι ἱερό καί ὅσιο σέ μία κοινωνία, ἀκόμη καί ἡ διάκριση τῶν ἡμερῶν καί τῶν στιγμῶν μέσα στό χρόνο. Σέ αὐτά τά σημαντικά πράγματα ὁ κ. Βουλευτής περνάει τήν δική του «κρίση».
Ἐάν αὐτά δέν τά καταλαβαίνει εἶναι ἀνόητος καί γι’αὐτό ἐπικίνδυνος. Ἐάν τά καταλαβαίνει εἶναι μοχθηρός ἀπέναντι στήν πίστη καί τήν καρδία τῶν χριστιανῶν τήν ὁποία συνειδητά ἐπεχείρησε νά πλήξει κρυπτόμενος πίσω ἀπό μία καρναβαλική ἐκδήλωση.
Τόν συλλυποῦμαι βαθύτατα διά τόν πολιτισμό του!!!  Δέν ξέρω ἄν μέχρι τή στιγμή αὐτή ἄν ὑπάρχει ἀντίδραση ἀπό τόν ἀρχηγό τοῦ κόμματος εἰς τό ὁποῖον ἀνήκει. Ἄν ὄχι, διερωτῶμαι ἁπλῶς: Μέ τέτοια πρόσωπα θά ἐπιχειρήσει νά κυβερνήσει τόν τόπο;

Τελικά είναι ένα ζήτημα: ποιοί είναι πράγματι τρελοί και ποιοι λογικοί;

gerontas-paisios-84(1)Μας έλεγε ο μακαριστός Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης ότι κάποτε τον επισκέφθηκε στο κελλί του ένας νέος με σοβαρά ψυχικά προβλήματα. Την πρώτη φορά που τον συνάντησε, όπως μας έλεγε, κάθισε μαζί του επί οκτώ ώρες. Ούτε τα πόδια του δεν κουνούσε, για να μη νομίσει ότι τον κουράζει. Τον άκουγε προσεκτικά κι ελάχιστα μιλούσε.

 Το παιδί αυτό πρώτη φορά μιλούσε τόσο άνετα στη ζωή του. Όλοι τον παρατηρούσαν· ανόητε, δεν ξέρεις τί λες, πάψε, δεν ξέρεις τί σου γίνεται… Τελειώνοντας το παιδί του είπε: Εκεί που πας, παιδάκι μου, και κάνεις ηλεκτροσόκ, δεν έρχεσαι σ’ έμενα; Τον ρώτησα περίεργα: Τί του κάνατε Γέροντα; Μου απάντησε με μία καλογερική έκφραση: Του ανέπαυα τον λογισμό. Στράβωνε ο νους του ότι δεν τον αγαπούν οι δικοί του και ότι τον μισεί ο κόσμος. Το παιδί πήγαινε κατά καιρούς στον Γέροντα και γινόταν όλο και καλύτερα.
Την τελευταία φορά είχε πάει μαζί του και ο πατέρας του, φέρνοντας κι ένα γράμμα από τη μητέρα του. Έγραφε η μητέρα στο γράμμα, έλεγε κι ο πατέρας: Πάτερ Παΐσιε, το παιδί μας σάς αγαπάει, σάς εκτιμάει, σάς ακούει. Να του πείτε, όταν έχουμε εορτή στο σπίτι, να μη βγαίνει, γιατί μας εκθέτει στους καλεσμένους, και να μη πηγαίνει στην εργασία του πατέρα του -ήταν διευθυντής τραπέζης-, γιατί τον εκθέτει στους υπαλλήλους του.
Τότε σηκώνεται το παιδί και λέει στον πατέρα του, ενώπιον του πατρός Παϊσίου: Δεν μπορείς να ταπεινωθείς και να παραδεχθείς ότι έχεις ένα παιδί άρρωστο και αν το υπομείνεις, θάχεις και μισθό στον ουρανό; Και μας λέει ο π. Παΐσιος: Πέστε μου ποιός είναι άρρωστος;
Ο νομιζόμενος άρρωστος η ο νομιζόμενος γνωστικός; Αφού το βλέπεις το παιδί και είναι δυσκολεμένο, τί του βάζεις τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι; Έτσι δεν είναι; Τελικά είναι ένα ζήτημα: ποιοί είναι πράγματι τρελοί και ποιοι λογικοί;
 (Μοναχού Μωυσέως Αγιορείτου, «Η αγιότητα είναι κατορθωτή σήμερα;», εκδ. Τήνος)
Πηγή: agioritikovima.gr 

ΚΑΝΑΔΑΣ: Εφημερίδα προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα "συμπάθειας" για τους παιδόφιλους



Η καναδέζικη εφημερίδα ‘Toronto Star’ δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα ένα προκλητικό άρθρο στο οποίο προσπαθούσε να παρουσιάσει τους «παιδόφιλους» (ή παιδοκαταστροφείς καλύτερα – δες κι εδώ) με ένα πιο «ανθρώπινο» πρόσωπο και ως «θύματα» της βιολογίας. Μας λένε ότι είναι «βιολογικό» το θέμα, με βάση την υπάρχουσα (ψευδο)-επιστήμη τους.
«Είναι η παιδοφιλία ένας σεξουαλικός προσανατολισμός;» γράφει η Toronto Star.

Στην φωτογραφία ο Dr. James Cantor του "Κέντρου Εθισμού και Ψυχικής Υγείας", ο οποίος λέει, έχει περάσει την τελευταία δεκαετία στην έρευνα που υποδηλώνει ότι η παιδεραστία είναι "μια βαθιά ριζωμένη, αμετάβλητη προδιάθεση". Ο Cantor 48 ετών, γεννήθηκε στις ΗΠΑ, αλλά έχει βάση τον Καναδά και ειδικεύεται στις «άτυπες σεξουαλικότητες». Το Καντόρ είναι, συνήθως, εβραϊκό επίθετο.
 Από το άρθρο :

«Ο Ethan Edwards πάντα αγαπούσε τα μικρά κορίτσια .
Για χρόνια, έλεγε στον εαυτό του ότι τα συναισθήματά του ήταν προστατευτικά και αισθήματα αγάπης και τίποτα περισσότερο. Αλλά όταν έφτασε στα 50, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να καταπνίξει τις επιθυμίες του πια.
“Συνειδητοποίησα ότι τα νεαρά κορίτσια με τρέλαιναν, περισσότερο από ό, τι οι ενήλικες συνήθως γοητεύονται από τα παιδιά», λέει .
Ο Edwards, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο, έγραψε για αυτή τη συνειδητοποίηση στην ιστοσελίδα ‘Virtuous Pedophiles’ (Ενάρετοι Παιδόφιλοι), μια ιστοσελίδα που έφτιαξε για παιδόφιλους που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά. Η ομάδα λέει ότι η έλξη τους αυτή είναι από τότε που γεννήθηκαν και δεν μπορούν να την αλλάξουν, αλλά μπορούν να την ελέγξουν.
Ο Edwards λέει ότι ο στόχος των ‘Ενάρετων Παιδόφιλων’ είναι η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης, με τη μείωση του στιγματισμού στους μη κακοποιούς παιδεραστές.
 «Δεν επιλέγουμε εμείς να ελκυόμαστε από τα παιδιά και δεν μπορούμε να διώξουμε αυτή την έλξη», αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία έχει περίπου 200 μέλη.
«Αλλά μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να κακοποιήσουμε σεξουαλικά παιδιά και πολλοί από εμάς δεν είμαστε καθόλου κίνδυνος για τα παιδιά. Ωστόσο, μας περιφρονούν γιατί νιώθουμε μια σεξουαλική έλξη που δεν έχουμε επιλέξει, δεν μπορεί να αλλάξει και στην οποία με επιτυχία αντιστεκόμαστε».
ΚΟ: Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Προσέξτε πόσο ‘light’ παρουσιάζει το άρθρο την «έλξη» αυτών των ατόμων. Είναι ξεκάθαρο, ότι αφού δεν είναι «δικό τους σφάλμα», και είναι «θύματα διακρίσεων» επιχειρείται να παρουσιαστούν όπως οι ομοφυλόφιλοι!
Δείτε πως ο περισσότερος κόσμος στην ‘Δύση’ (ακόμα και στη «συντηρητική» Ελλάδα) έχει αποδεχτεί πλέον, ως κάτι απόλυτα «φυσιολογικό» την ομοφυλοφιλία. Μια το σύνθημα «η αγάπη έχει σημασία» μία το «όχι στις διακρίσεις», μια το Hollywood, μια η τιβί, δεν θέλει και πολύ το «ζαλισμένο κοπάδι» να πάει με το «ρεύμα της μόδας» και να υποστηρίζει πράγματα με τα οποία – το ίδιο! - πριν 5-10 χρόνια ήταν αντίθετο!  Πρόκειται για έναν κατήφορο που δεν έχει σταματημό. Ισχυρίζονται οι «ενάρετοι παιδόφιλοι» ότι «εγκρατεύονται» (ούτε ασκητές να ήταν) και ότι δεν σκοπεύουν πραγματικά να κάνουν σεξ με τα παιδιά, ακόμα κι αν το θέλουν. Ωστόσο, ήδη έχουμε μια περίπτωση πρωτοφανούς δικαστικής «νομιμοποίησης» της παιδεραστίας, στην Ιταλία, όπου ένας 60χρονος κοινωνικός λειτουργός ο οποίος έφερε ένα 11χρονο κορίτσι σπίτι του για να κάνει σεξ μαζί του και είχε καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιού, είδε την καταδικαστική απόφαση να ανατρέπεται από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας με την αιτιολογία ότι το κορίτσι είπε ότι ήταν «ερωτευμένη μαζί του»!...
Όταν τα πάντα βασίζονται στο «συναίσθημα» οδηγούμαστε σε «φυσιολογικοποίηση» όλων των «έλξεων». Γιατί να κάνουμε διακρίσεις στις «έλξεις»; Ακριβώς όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους (που είχαν το «στίγμα»), το ίδιο θα γίνει με τους παιδεραστές. Στο τέλος ένας γονιός θα είναι ανήμπορος νομικά να αρνηθεί στο παιδί του το "δικαίωμα" να κάνει σεξ με γέρους. Και έπεται συνέχεια (στον κατήφορο). Αύριο θα γίνει το ίδιο με τους κτηνοβάτες, μεθαύριο με τους αιμομίκτες, αντιμεθαύριο με τους νεκρόφιλους και πάει λέγοντας...
Από παλιά διαδήλωση παιδόφιλων στις ΗΠΑ για τα... "δικαιώματά τους"
Διαβάστε (και ανησυχήστε):


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΟΙ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ - Μαχαίρωμα φοιτήτριας στην Καστοριά από "λάθρο"

Ανθρωποκυνηγητό προς κάθε κατεύθυνση έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Καστοριάς για να εντοπίσουν λαθρομετανάστη που μαχαίρωσε κοπέλα για να της αρπάξει την τσάντα, και ύστερα τράπηκε και σε φυγή.
Είχε μόλις νυχτώσει όταν ο άγνωστος πλησίασε τη νεαρή φοιτήτρια που περπατούσε στην παραλία της Καστοριάς σε ένα κιόσκι που βρίσκεται εκεί και της ζήτησε την τσάντα της.
Λόγω της μη αντιληπτής προφοράς του, η νεαρή δεν κατάλαβε τι της είπε και τον ρώτησε τι ήθελε. Τότε ο αλλοδαπός δράστης  την χτύπησε στα πλευρά με ένα μαχαίρι!
Η κοπέλα είδε αίμα να πλημμυρίζει τα ρούχα της και πανικοβλήθηκε. Ο κακοποιός βρήκε ευκαιρία να αρπάξει την τσάντα, ενώ εκείνη ζητούσε βοήθεια από περαστικούς που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Καστοριάς.
Για καλή της τύχη, το μαχαίρι την πλήγωσε, μεν,  χωρίς όμως να πειράξει κάποιο ζωτικό όργανο. Ο αλλοδαπός «οικονομικός μετανάστης» ένας μόνο από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στην  «επικράτεια» αφού άρπαξε την τσάντα εξαφανίστηκε τρέχοντας.  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο αποχριστιανισμός της ελληνικής κοινωνίας είναι ή δεν είναι ο πρώτος στόχος της ευρωατλαντικής "αριστεράς";


Ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ  Βαγγέλης Διαμαντόπουλος  σαν κακέκτυπο   ηθοποιού σε σταλινικό θέατρο, προσπαθεί  να "ξορκίσει" το μνημόνιο  και τον καπιταλισμό, δίνοντας  μια χυδαία  παράσταση που  δεν είχε  ως  θέμα  τους τραπεζίτες , το κεφάλαιο, τον Μαρξ, τον Λένιν  αλλά  την  πίστη  της συντριπτικής πλειοψηφίας  των Ελλήνων.

Στο πρωτοχρονιάτικο  καρναβάλι  του Άργους Ορεστικού ντυμένος   ορθόδοξος παπάς  "κοινωνούσε"  τον κόσμο  με τον ίδιο  τρόπο  που προσπαθεί  η ευρωατλαντική  συμμορία των  δήθεν πολιτικών του αντιπάλων  να  μας "κοινωνήσει"  τα  κοπρολύμματα  των Βρυξελλών και των  ινστιτούτων Brookings (στα οποία τρέχει ο αρχηγός του).

Όσο και να προσπαθούν οι παλιάτσοι της  δήθεν αριστεράς να απομειώσουν  την αξία του χριστιανισμού, το μόνο που θα καταφέρουν  είναι  να  γελοιοποιούνται και να γίνονται το ίδιο απεχθείς και μισητοί  με τους  κάθε λογής  χρυσαυγίτες  της   σοσιαλδημοκρατίας και της "λαϊκής δεξιάς"  που  συσκυβερνούν.
Ότι και να κάνουν οι μεταμφισμένοι  σε κομμουνιστές  κομπάρσοι  τοης εξουσίας, δεν θα μπορέσουν να  σβήσουν  απο τη μνήμη  μας  ότι  η  μόνη αταξική και γνήσια  κομμουνσιτική  κοινωνία ήταν  εκείνη  των πρώτων  χριστιανών  που σήμερα   υπάρχει δυστυχώς μόνο στα ορθόδοξα   κοινόβια μοναστήρια.
Πρίν απο τον  ψευτοαντιεξουσιαστή καραγκιόζη του ΣΥΡΙΖΑ  υπήρξαν  πολλοί  σαν κι αυτόν  που προσπάθησαν  με τις  ιδεολογικές  τους απεκκρίσεις  να σκεπάσουν  την  αλήθεια   και να μαγαρίσουν  την αλήθεια  του Χριστού.Όλοι τους  απέτυχαν  και έμειναν  ως  θλιβερά  δείγματα  της  ανθρώπινης παρακμής και υποτέλειας  σε  εξουσίες  και καθεστώτα.
δείτε  το video:




ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ...



Γιορτάζουμε σήμερα 1 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου.

Ο Μέγας Βασίλειος ήταν ένας διδάσκαλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, γεννήθηκε το 329 μ.Χ., στη Νεοκαισάρεια του Πόντου στο χωριό Άννησα και μεγάλωσε στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Είχε 8 αδέρφια, 3 αγόρια και 5 κορίτσια.

Οι γονείς του ονομάζονταν Βασίλειος, και Εμμέλεια, ευσεβείς χριστιανοί και πλούσιοι. Αυτοί μάλιστα έθεσαν και τις πρώτες πνευματικές βάσεις του Αγίου.  Με εφόδιο λοιπόν αυτή τη χριστιανική ανατροφή, ο Βασίλειος αρχίζει μια καταπληκτική ανοδική πνευματική πορεία.

Έχοντας τα χαρίσματα της ευστροφίας και της μνήμης, σπουδάζει σχεδόν όλες τις επιστήμες της εποχής του.Και το σπουδαιότερο, κατακτά τη Θεία θεωρία του Ευαγγελίου, που την κάνει αμέσως πράξη με την αυστηρή ασκητική ζωή του.

Μετά τις πρώτες του σπουδές στην Καισαρεία και κατόπιν στο Βυζάντιο, επισκέφτηκε, νεαρός ακόμα, την Αθήνα, όπου επί τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε τις σπουδές του, σπουδάζοντας φιλοσοφία, ρητορική, γραμματική, αστρονομία και ιατρική, έχοντας συμφοιτητές του τον Γρηγόριο τον Ναζιανζηνό τον θεολόγο, και τον Ιουλιανό τον Παραβάτη. Από την Αθήνα επέστρεψε στην Καισαρεία και δίδασκε την ρητορική.

Αποφάσισε όμως, να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή και γι'αυτό πήγε στα κέντρα του ασκητισμού, για να διδαχθεί τα της μοναχικής πολιτείας στην Αίγυπτο, Παλαιστίνη, Συρία και Μεσοποταμία. Όταν επέστρεψε, πήγε σε μια Μονή του Πόντου, αφού έγινε μοναχός, και ασκήθηκε εκεί με κάθε αυστηρότητα για πέντε χρόνια (357 - 362 μ.Χ.). Ήδη τέλεια καταρτισμένος στην Ορθόδοξη Πίστη, χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος από τον επίσκοπο Καισαρείας Ευσέβιο. Ο υποδειγματικός τρόπος της πνευματικής εργασίας του δεν αργεί να τον ανεβάσει στο θρόνο της Αρχιεροσύνης, διαδεχόμενος τον Ευσέβιο στην επισκοπή της Καισαρείας (370 μ.Χ.).

Με σταθερότητα και γενναίο φρόνημα, ως Αρχιερέας έκανε πολλούς αγώνες για την Ορθόδοξη Πίστη. Στους αγώνες του κατά του Αρειανισμού αναδείχτηκε αδαμάντινος, ούτε οι βασιλικές κολακείες του Ουάλεντα, που πήγε αυτοπροσώπως στην Καισαρεία για να τον μετατρέψει στον Αρειανισμό, ούτε οι απειλές του Μόδεστου μπόρεσαν να κάμψουν το ορθόδοξο φρόνημα του Αγίου. Υπεράσπισε με θάρρος την Ορθοδοξία, καταπλήσσοντας τον βασιλιά και τους Αρειανούς. Ακόμα, αγωνίστηκε κατά της ηθικής σήψεως και επέφερε σοφές μεταρρυθμίσεις στο μοναχισμό. Η δε υπόλοιπη ποιμαντορική δράση του, υπήρξε απαράμιλλη, χτίζοντας την περίφημη «Βασιλειάδα», συγκρότημα με ευαγή Ιδρύματα, όπως φτωχοκομείο, ορφανοτροφείο, γηροκομείο, ξενοδοχείο και νοσοκομείο κ.ά., όπου βρήκαν τροφή και περίθαλψη χιλιάδες πάσχοντες κάθε ηλικίας, γένους και φυλής.

Ο Μέγας Βασίλειος έχει πλούσιο και σημαντικό συγγραφικό έργο. Τα κυριότερα έργα του είναι οι 9 ομιλίες στην Εξαήμερο. Εκτός των άλλων έργων του, έγραψε και Θεία Λειτουργία, που, μετά την επικράτηση αυτής της συντομότερης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, τελείται 10 φορές το χρόνο: την 1η Ιανουαρίου (όπου γιορτάζεται και η μνήμη του), τις πρώτες πέντε Κυριακές της Μ. Τεσσαρακοστής, τις παραμονές των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων, την Μ. Πέμπτη και το Μ. Σάββατο. Στα πενήντα του χρόνια ο Μέγας Βασίλειος, εξαιτίας της ασθενικής κράσεώς του και της αυστηρής ασκητικής ζωής του (ορισμένες πηγές λένε από βαριά αρρώστια του ήπατος ή των νεφρών), την 1η Ιανουαρίου του 378 μ.Χ. ή κατ' άλλους το 379 με 380 μ.Χ., παρέδωσε την ψυχή του στον Κύριο.  Εύχομαι σε όλους και όλες χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό, καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα με τη βοήθεια του Θεού !!!

Στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες, χρόνια πολλά και ευάρεστα στο Θεό !!!

Ανάλυση ονόματος: 
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: (από το βασιλεύς, εκ του βάσις = το θεμέλιο + λαός) = ο βασιλικός, ο φερόμενος ως βασιλεύς, ο θεμελιωτής της ευτυχίας του λαού.

Απολυτίκιο:
Εις πάσαν την γην εξήλθεν ο φθόγγος σου, ως δεξαμένην τον λόγον σου, δι'ου θεοπρεπώς εδογμάτισας, την φύσιν των όντων ετράνωσας, τα των ανθρώπων ήθη κατεκόσμησας. Βασίλειον ιεράτευμα, Πάτερ Όσιε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών.

Το Απολυτίκιο ψάλλει ο αρχ. π. Νικόδημος Καβαρνός




Με πληρ. από τον Ορθόδοξο Συναξαριστή

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ - Τουρκική επιθετικότητα σε Έβρο & Αιγαίο: Η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά

Η  Άγκυρα εσχάτως προχώρησε σε μία εντυπωσιακή κλιμάκωση των ενεργειών της κατά της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο σε όλα τα επίπεδα -στρατιωτικά και διπλωματικά, με κινήσεις που «φωτογραφίζουν» με ιδιαίτερη σαφήνεια τους στρατηγικούς της στόχους: Καθεστώς συγκυριαρχίας ή εν πάση περιπτώσει μειωμένης ελληνικής  κυριαρχίας στα Δωδεκάνησα, εμμονή στην αποστρατιωτικοποίηση των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, αναφερόμενοι σε όσα προβλέπει η συνθήκη της Λωζάνης του 1923, επιχειρησιακό έλεγχο του μισού Αιγαίου με διαχωριστική γραμμή τον 25ο Μεσημβρινό και φυσικά περιορισμό των του Εθνικού Εναέριου Χώρου στα 6 μίλια, όσα είναι και τα χωρικά ύδατα.
Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι της Άγκυρας, γιʼ αυτό θέλουν να μας «καθίσουν» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπως με σαφήνεια δηλώνει πλέον δημοσίως τόσο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών  Αχμέτ Νταβούτογλου και φαίνεται "να το συζητά" για πρώτη φορά η ελληνική κυβέρνηση βάσει των όσων διαβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος τον Α.Νταβούτογλου στις 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Ιδιαίτερο στρατηγικό ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις εσχάτως για τη γραμμή αντιπαράθεσης στον Έβρο. Ο Έβρος παραδοσιακά αποτελούσε το «δυνατό χαρτί» της ελληνικής πλευράς σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα επιχειρήσεων και είναι σαφές ότι αυτό προσπαθούν να το "κάψουν"
Λόγω εγγύτητας με το μεγαλύτερο αστικο-βιομηχανικό κέντρο της Τουρκίας, την Κωνσταντινούπολη, και τη διαμόρφωση του εδάφους στην Ανατολική Θράκη, που διευκόλυνε τη διενέργεια επιθετικών επιχειρήσεων από την ελληνική πλευρά, οι τουρκικές δυνάμεις  παραδοσιακά είχαν αμυντική διάταξη, θεωρώντας ότι η «αχίλλειος πτέρνα» της ελληνικής διάταξης είναι στη νησιωτική περιοχή. Υπήρχε, δηλαδή, μία «ισορροπία στην απειλή».
Τώρα, οι τουρκικές δυνάμεις στη Θράκη, παίρνουν πλέον καθαρά επιθετική διάταξη, ή καλύτερα προ-επιθετική διάταξη, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Και δηλώνουν τις προθέσεις τους με διάφορους τρόπους: Παραγγελία γεφυρών ταχείας ζεύξης κωλυμάτων, μεταφορά του συνόλου των αυτοκινούμενων πυροβόλων Firtina στις μονάδες της 1ης Στρατιάς, μαζικές παραδόσεις πυραύλων εδάφους-εδάφους  κ.λπ.
Έτσι, λοιπόν, μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να απαντήσουμε στο «πώς;». Πώς θα μας «καθίσουν» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...
Όχι με τη χρήση βίας.
Ξέρουν ότι εκεί μπορεί να έχουν εκπλήξεις: Ο συσχετισμός δυνάμεων μπορεί να έχει (ξανα)διαταραχθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό που να μιλάμε για «ανατροπή».
Ο Στρατός Ξηράς αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά σε επίπεδο «προβολής ισχύος» έχει τον τελευταίο λόγο στο Αιγαίο.
Θα πρέπει να φτάσουμε σε επίπεδο πολύ υψηλότερο από αυτό του «θερμού»  επεισοδίου για να φανεί το πρόβλημα που έχει ο Στρατός Ξηράς, αν θεωρήσουμε ότι πάλι δεν θα έχουμε τα παράδοξα των Ιμίων με το να μη λειτουργούν οι μπαταρίες των ασυρμάτων κ.λπ.
Το Πολεμικό Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία υπό προϋποθέσεις μπορούν να αντέξουν το βάρος ενός επεισοδίου, το οποίο να βρίσκεται ακόμα και σε μεγαλύτερη κλίμακα από αυτό των Ιμίων, δηλαδή να περάσουμε στη χρήση πυρών.
Αν και συνήθως αυτά τα επεισόδια κρίνονται αλλού και όχι στην επάρκεια υλικών και εκπαίδευσης...
Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα λειτουργήσουν άψογα  τα επιτελικά σχέδια και δεν θα περάσουμε σε μείζονα ένοπλη αντιπαράθεση πολλών ημερών, οπότε αναγκαστικά θα φανούν οι αδυναμίες.
Βέβαια, όχι μόνον οι ελληνικές, αλλά και οι τουρκικές αδυναμίες...
Η Άγκυρα λοιπόν παίζει ένα παιχνίδι, με το οποίο στοχεύει να μας αναγκάσει με την απειλή χρήσης βίας να συζητήσουμε αυτά που απαιτεί και να τα δώσουμε σε μεθύστερο χρόνο.
 Και αυτήν τη στιγμή, οι πολιτικές εξελίξεις και η κατάσταση στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις την ωφελούν όσο ποτέ άλλοτε.
Σε επίπεδο στρατιωτικής προετοιμασίας, η Τουρκία κυριολεκτικά «δεν κρύβεται» ίσως και δεν θέλει να κρυφθεί. Μία κρίση κερδίζεται περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογίας, παρά σε επίπεδο όπλων.
Από εκεί και πέρα όμως έχουμε σαφή στοιχεία για τις προθέσεις τους που οφείλουμε να τα λάβουμε υπʼόψιν και να κινηθούμε ψύχραιμα για την αντιμετώπισή τους:
-Ο τουρκικός Στρατός, για πρώτη φορά μετά το 1974, παίρνει στον Έβρο επιθετική διάταξη. Τι σημαίνει αυτό; Οι κύριες τουρκικές μονάδες του 3ου και του 5ου Σώματος Στρατού της 1ης Στρατιάς εγκατέλειψαν τη γραμμή προκάλυψης και μεταφέρθηκαν ή μεταφέρονται σταδιακά ανατολικότερα «μακριά» από τα αδιάκριτα ελληνικά «μάτια». Στη γραμμή προκάλυψης έχουν απομείνει μονάδες βʼ κατηγορίας, μεθοριακοί φρουροί σύνθεσης με μειονοτικούς (Κούρδους, Αλεβίτες κ.λπ.). Μόνο δύο ταξιαρχίες, η μία στο βορρά και η άλλη στον νότο, έχουν απομείνει από  τις κύριες μονάδες. Η κίνηση αυτή -όσο και αν ακούγεται ως «ακίνδυνη»- στην πραγματικότητα είναι άκρως επικίνδυνη. Οι μονάδες μεταφέρονται 50 χλμ. στα μετόπισθεν όταν θέλουν να προετοιμαστούν για επιχειρήσεις.
-Δημιούργησαν 2 νέα Συντάγματα Μηχανικού. Δυστυχώς, μόνο η στρατιωτική ηγεσία έχει λάβει στα σοβαρά τις «γέφυρες πολέμου» που στήνει στον Έβρο η Τουρκία. Πρόκειται καθαρά για μία επιθετική κίνηση από την πλευρά της Άγκυρας.
-Η δήθεν «εκπαιδευτική» Στρατιά του Αιγαίου έπαψε και επίσημα να είναι εκπαιδευτική. Μετονομάζεται και επίσημα σε «Διακλαδικό Επιχειρησιακό Σχηματισμό Ειδικών Αποστολών» και εντάσσονται σε αυτόν, εκτός από τις πέντε ταξιαρχίες του Στρατού, μονάδες της Αεροπορίας Στρατού, πλωτά μέσα και σε επίπεδο Σχηματισμού υπάγονται και αεροπορικές μονάδες εγγύς υποστήριξης! Η 11η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχίας Πεζικού, που εδρεύει στο Ντενιζλί, αναβαθμίζεται, όπως και η 19η Πεζικού και η 3η εκπαιδευτική με έδρα την Αντάλια.
Το 2014 θα είναι μία χρονιά κατά την οποία αν δεν καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε έστω με μεταχειρισμένα συστήματα την ελληνική αποτρεπτική ισχύ τα προβλήματα που θα έχουμε θα είναι πολύ σοβαρά...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αποδόμηση οικογένειας, άφυλα παιδιά (video)




Μια νότα αισιοδοξίας και μια ηλιαχτίδα στην μαύρη (νεοταξική) πραγματικότητα είναι αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή που προβλήθηκε από το κανάλι CENTER, (με έδρα την Καβάλα και εμβέλεια σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), με θέμα την αποδόμηση της οικογένειας, τα άφυλα παιδιά, την  παιδική σεξουαλικότητα και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων που προωθούνται με μεθοδικότητα τα τελευταία χρόνια από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Οι περισσότερες ειδήσεις που αναφέρονται στην εκπομπή έχουν παρουσιαστεί από τον ΚΟ.


 
Η εκπομπή λέγεται "Στο Επίκεντρο", με παρουσιαστή τον Θανάση Γκόρδη και  καλεσμένους τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χρήστο Μελίδη, τον ψυχίατρο - συγγραφέα Ιάκωβο Μαρτίδη από την Δράμα και τον διδάκτορα Θεολόγο και Νομικό Κώστα Γεωργιάδη. Θέμα η αποδόμηση της οικογένειας, αλλά και της φυσιολογικής σεξουαλικότητας των παιδιών, που εξελίσσεται και διαρκώς επεκτείνεται (και με θεσμικές παρεμβάσεις...) κυρίως σε κοινωνίες σε κεντροβόρειες χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Αρνητική εξέλιξη η οποία στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε πιθανώς να διεισδύσει σύντομα και στην Ελλάδα. Στο Επίκεντρο μέσα από μια έρευνα του Χρ. Μελίδη με φωτογραφίες και δημοσιεύσεις που μας εκπλήσσει σφόδρα, μας ανησυχεί ιδιαίτερα, αλλά και μας αφυπνίζει. Δείτε αυτή την εκπομπή (η οποία ελπίζουμε να μην αποδειχθεί τελικά προφητική για το μέλλον) μαζί με φίλους σας, στείλτε την σε φίλους και γνωστούς.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - Το είδα εδώ

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ : ΣΥΡΙΖΑ προς άστεγο: "Σήκω φύγε από δω"

Πριν λίγες ημέρες είδαμε τα πόθεν έσχες των αριστερών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ...Ας δούμε τώρα και την ανθρωπιστική αντιμετώπιση που επιφυλάσσουν τα στελέχη του στους άστεγους που η μνημονιακή κυβέρνηση κατέστρεψε τη ζωή... Ταυτόχρονα ας θυμηθούμε και τις επερωτήσεις τους στη Βουλή σχετικά με τις ευθύνες ενός "κράτους πρόνοιας"...
Η αντιμετώπιση που δείχνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταπεινωτική όχι μόνο για ένα «προοδευτικό» κόμμα όπως επιθυμούν να διαφημίζονται, αλλά για κάθε Ελληνα: άνθρωποι που έχουν υποβιβαστεί σε παράσιτα των βρόμικων πεζοδρομίων του κέντρου της Αθήνας, άστεγοι ξεγραμμένοι, ανέστιοι και πένητες. Και μόλις μερικά μέτρα μακριά τους, σχεδόν δίπλα τους, γίνονται ενδεχομένως συσκέψεις που τους αφορούν, στα κεντρικά γραφεία μπαινοβγαίνουν στελέχη της παράταξης, που είναι όμως υπερβολικά απασχολημένα με την πολιτική τους ατζέντα ώστε να ρίξουν έστω και ένα βλέμμα σ’ αυτά τα ανθρώπινα, ζωντανά απορρίμματα.
Ο γηραιότερος «ένοικος» της πλατείας Κουμουνδούρου είναι ο κύριος Ανδρέας, ο οποίος στα 80 χρόνια του ζει με τις αναμνήσεις της πολυτάραχης ζωής του σε αυτοσχέδιο παράπηγμα. Μερικά χαρτόκουτα σκεπάζουν το λεβέντικο παράστημά του και αποτελούν όλο το βιος του, τυλιγμένο επιμελώς με νάιλον. Η πλατεία είναι η γειτονιά του. «Εδώ μεγάλωσα. Παιδάκι ήμουν και έπαιζα στο μέρος αυτό. Εκεί απέναντι είναι τα δύο σπίτια που είχα»,  λέει δείχνοντας προς την Πειραιώς. «Ομως έκανα το λάθος και υπέγραψα ως εγγυητής, αρρώστησα και μου πήραν και τα δύο σπίτια». Σπούδασε οικονομικά και νομικά, γύρισε όλο τον κόσμο, ευτύχησε να αποκτήσει δύο γιους και κατέληξε να μετρά τις ώρες στις παγωμένες πλάκες της πλατείας.
Οι τελευταίοι τρεις μήνες αποδείχτηκαν οι πιο δύσκολοι στις οκτώ δεκαετίες που έχει διανύσει. Ανακάλυψε μέσα από τη δραματική τροπή που πήραν τα πράγματα για τον ίδιο ότι σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι εύκολο να βάλεις όχι ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου, αλλά ούτε δύο χαρτόνια! Οπως μας λέει, όταν επιχείρησε να στήσει το παράπηγμά του τον επισκέφθηκαν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να του κάνουν συστάσεις. «Προσπάθησαν να με διώξουν. “Να τα μαζέψεις και να φύγεις”, μου είπαν στην αρχή. Τους είπα όμως ότι εγώ δεν πρόκειται να φύγω και δεν έφυγα».
 Μια τσάντα γεμάτη ψωμιά βρίσκεται στην «είσοδο» για όποιον επισκέπτη έχει ανάγκη. Ανθρωποι που γνωρίζουν από το παρελθόν τον κύριο Ανδρέα του προσφέρουν φαγητό και ένα ζεστό ρούχο μέρες που είναι. Δέχεται τη βοήθειά τους εφόσον έχουν τηρήσει απαρέγκλιτα τους όρους της μεταξύ τους συμφωνίας: η επίσκεψή τους να είναι τα μεσάνυχτα, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Δεν θέλει να τον λυπούνται. Οι νύχτες του Δεκεμβρίου, όμως, είναι κρύες. Συντροφιά του, μια εικόνα του Χριστού που έχει πάντα μέσα από τα ρούχα του και η προσευχή. Δεν κρατά κακία σε κανέναν για την κατάστασή του παρά μόνο στον εαυτό του. Κοιτάζοντας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ λέει αφοπλιστικά: «Δεν πειράζει που δεν ήρθε κανένας να μας προσφέρει έστω κάτι ζεστό. Ο κ. Τσίπρας αύριο μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, να είναι καλά ο άνθρωπος».
Ο κύριος Ανδρέας, όμως, έχει γείτονες που τον νοιάζονται. Ενας από αυτούς είναι ο 65χρονος κύριος Γιώργος. Είχε μαζέψει άρον άρον το «κρεβάτι» του επειδή η βροχή μούσκεψε τις «ταλαιπωρημένες» κουβέρτες του. Εδώ και 7 μήνες μοιράζεται τον ίδιο χώρο μαζί με τον 80χρονο φίλο του και άλλα 8 άτομα. Στους δρόμους βρίσκεται τα τελευταία 13 χρόνια. «Μες στη βροχή, μέσα στο κρύο, μέσα στη λάσπη. Είναι μεγάλη ιστορία πώς έφτασα εδώ. Ημουν παντρεμένος στο παρελθόν και δούλευα». Τώρα κοιμάται συντροφιά με μια γυναίκα, την κυρία Γεωργία. «Ο ένας στη μια γωνιά, ο άλλος στην άλλη. Περιμένω έναν ξενώνα να μπω μέσα. Τα πόδια μου δεν με κρατάνε. Εχω καταρράκτη. Κάθε πρωί διπλώνουμε τα σκεπάσματά μας σε μια μαύρη σακούλα και τα καταχωνιάζουμε να μη μας τα κλέψουν». Αυτή είναι η καθημερινότητα του.
Ο κύριος Γιώργος δείχνει πολύ πληγωμένος από τη συγκατοίκησή του με το κομματικό επιτελείο της Κουμουνδούρου. «Δεν ασχολούνται μαζί μας. Σε βλέπουν και σου λένε “σήκω φύγε από δω”. Και “τι θέλετε εδώ πέρα, το έχετε κάνει όπως θέλετε”». Δεν θέλει όμως να εκθέσει τα πρόσωπα που του απευθύνθηκαν με αυτό τον τρόπο. «Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τα κρεβάτια τους και κοιμούνται στη ζέστη και στα παπλώματά τους και δεν τους ενδιαφέρει για τους έξω που δεν έχουν μια κουβέρτα ούτε να κουκουλωθούν. Μπορεί να χρωστάς, μπορεί για τον α' ή β' λόγο να βρέθηκες στον δρόμο. Πάει να πει ότι επειδή έμεινες άστεγος πρέπει να σε κλοτσάμε να πας πιο κάτω;». Και συνεχίζει: «Εγώ δεν ζητάω κάτι. Ομως τόσον καιρό δεν μας έχουν δώσει κάτι. Τίποτα. Οχι τσάι ή καφέ, ούτε ένα τσιγάρο. Οχι μόνο σε μένα, αλλά σε κανέναν μας».
Από το παράπηγμα του κύριου Ανδρέα περνά και η κυρία Ρίτα να πει μια καλημέρα. Τρεμάμενη η φωνή της, σίγουρη όμως πως κάτω από τους σωρούς από τα χαρτόνια και τα νάιλον η ανθρώπινη ύπαρξη συνεχίζει τη μάχη της. Κρατά σφιχτά μια σμπαραλιασμένη καρό ομπρέλα - λες και φοβάται ότι θα χάσει το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο. Ασορτί με το βασανισμένο της κορμί και το αυλακωμένο της πρόσωπο.
Τρία χρόνια τώρα το πεζοδρόμιο απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι της. Γνώριμη φιγούρα σε όσους εκκλησιάζονται στους Αγίους Αναργύρους. Δύο πακέτα χαρτομάντιλα στα ροζιασμένα χέρια της το διαβατήριο για να κερδίσει ελάχιστα ευρώ που θα της απαλύνουν τον πόνο. «Τις στεγνές μέρες κοιμάμαι δίπλα στον κύριο Ανδρέα. Μας έχει δώσει και μερικές κουβέρτες και βολευόμαστε», μας λέει. Οταν βρέχει κοιμάται κουλουριασμένη κάτω από ένα μπαλκόνι στο διπλανό στενό. Αλλάζει κουβέντα.
Ο σύντομος μονόλογός της έχει συναισθηματική φόρτιση: «Μπορείς να το πεις και παράπονο. Εναν καφέ δεν μας έδωσαν τόσα χρόνια που είμαστε απέναντί τους. Τίποτα απολύτως. Θα μου πεις, θα σε σώσει ένας καφές στην κατάσταση που με βλέπεις; Οχι. Τα φετινά Χριστούγεννα τα περάσαμε με ένα τσάι και ένα κρουασάν που μας έφεραν κάποια παιδιά. Εθελοντές».
Οταν έκοψε η βροχή επισκέφτηκε το παράπηγμα και η κυρία Γεωργία, η παρέα του κύριου Γιώργου τις παγωμένες νύχτες της Κουμουνδούρου. Μια γυναίκα 52 ετών της οποίας η μορφή παραπέμπει σε ηληκιωμένη φιγούρα. Εχει πάντα στην αγκαλιά της την Καινή Διαθήκη, την οποία διαβάζει τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Δούλεψε 25 χρόνια στην οικογενειακή καντίνα. Εχασε τα πάντα και βρέθηκε στον δρόμο. Ακούει το παράπονο
του συντρόφου της κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι της.
Eν κατακλείδι, δημιουργείται τελικά η εντύπωση ότι ο ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχει ροπή μόνο προς τους λαθρομετανάστες και όχι προς τους Έλληνες πολίτες που η καταστροφική κυβέρνηση του μνημονίου τους κατέστρεψε τη ζωή...
Ο ανθρωπισμός της Αριστεράς των σαλονιών είναι εδώ..






ΠΗΓΗ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΙΚ: Άκυρες οι αποδείξεις απο σουπερ μάρκετ-βενζινάδικα

Επαναφέρουν το σύστημα των αποδείξεων, αλλά δεν θα μετρούν αυτές από τα σούπερ μάρκετ και τα βενζινάδικα. Οι τύποι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν «σαλτάρει» κανονικά και κάνουν ότι μπορούν για να ληστέψουν τους Έλληνες πολίτες. Αν δεν μετρούν οι αποδείξεις που αφορούν στη βασική διατροφή και τις μετακινήσεις τότε ποιες θα λαμβάνονται υπόψη; Αυτές από το περίπτερο;
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι... εγκέφαλοι του υπουργείου Οικονομικών μελετούν ακόμη έναν τρόπο να παγιδέψουν τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν εκδίδουν αποδείξεις βάζοντας όμως σε νέους μπελάδες τους φορολογούμενους.
Στη λογική ότι οι πολίτες πρέπει να πιέζονται να ζητούν αποδείξεις από κατηγορίες επαγγελματιών που φοροδιαφεύγουν η νέα ευφάνταστη ιδέα του υπουργείου είναι να μην ισχύουν οι αποδείξεις από επαγγελματικές ομάδες που ούτως ή άλλως κόβουν αποδείξεις.
Έτσι δεν θα ισχύουν όπως λέγεται τουλάχιστον οι αποδείξεις από τα super market και από τα βενζινάδικα. Δεν θα ισχύουν δηλαδή οι αποδείξεις από τα βασικά έξοδα ενός νοικοκυριού, τη διατροφή και τη μετακίνηση, δηλαδή.
Χωρίς αυτές και χωρίς της αποδείξεις από την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ πώς οι φορολογούμενοι θα «πιάσουν» το 10% του εισοδήματος που απαιτείται από αποδείξεις; Κανείς δεν γνωρίζει. Μόνο οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΗΠΑ: Έτοιμος ο νόμος για τους «τρανς μαθητές»



Ο εικονιζόμενος 9χρονος είναι πλέον "κορίτσι"

Ένας νέος νόμος που διατυπώνει τα δικαιώματα των τρανσέξουαλ (transgender) μαθητών από το νηπιαγωγείο (!) μέχρι την 12η τάξη (Τρίτη Λυκείου για μας) πρόκειται να τεθεί σε ισχύ στην Καλιφόρνια την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με το FOX NEWS. Για να είναι έτοιμες, οι σχολικές διευθύνσεις αναθεωρούν τις διατάξεις για τα αποδυτήρια, προγραμματίζουν κατάρτιση ‘ευαισθησίας’ για το προσωπικό και επανεξετάζουν τους κώδικες ενδυμασίας για τους μαθητές.
ΚΟ: Ο όρος ‘transgender’ (ή ‘διεμφυλικός’) δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση «αλλαγής φύλου», αλλά «επιλογή φύλου», σύμφωνα με την «ταυτότητα φύλου». Ο νόμος αυτός υποχρεώνει τα σχολεία να επιτρέπουν την πρόσβαση στις τουαλέτες και τα αποδυτήρια στους μαθητές σύμφωνα με την «επιλογή» τους, δηλαδή σύμφωνα με τη «γνώμη» που έχει ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια για το φύλο του/της. Διάβασε: ΗΠΑ: Νόμος στην Καλιφόρνια υποχρεώνει τα σχολεία να αφήνουν τους μαθητές να «επιλέγουν» την τουαλέτα που ταιριάζει στην «ταυτότητα φύλου» τους
Ο μαθητής από την Καλιφόρνια, Cassidy Lynn Campbell : "κορίτσι" και "homecoming βασίλισσα του σχολείου"
 Όμως, οι εκπαιδευτικοί παρακολουθούν και περιμένουν. Ο πρώτος-του-είδος νόμος θα μπορούσε να ανασταλεί μέσα σε λίγες μέρες από την έναρξή του, αν λόγω ενός δημοψηφίσματος για την κατάργησή του πληροί τις προϋποθέσεις για ψήφιση.
Για να αποκτήσει μια δημόσια ψηφοφορία για το νόμο, ένας συνασπισμός «συντηρητικών» ομάδων, έχει συλλέξει εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές. Οι επαρχίες έχουν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου να τις επαληθεύσουν, μέσω δειγματοληπτικών ελέγχων.
Ο υπουργός της πολιτείας μπορεί να εγκρίνει το δημοψήφισμα, να καθορίσει ότι απέτυχε ή να διατάξει την επανεξέταση της κάθε υπογραφής.
«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί όταν τα παιδιά έρθουν πίσω από τις διακοπές των Χριστουγέννων», δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Steve Knight, ο οποίος καταψήφισε το νόμο, όπως αναφέρει το AP. «Θα υπάρχουν 15χρονα κορίτσια που θα μιλούν στις τουαλέτες και θα είναι αγόρια; Τι πρόκειται να κάνουν; Να φωνάξουν; Να τρέξουν έξω;»
«Βρήκαμε μια ισορροπία ανάμεσα στις ευαισθησίες που σχετίζονται με την ταυτότητα του φύλου, όχι μόνο για τους μαθητές που βιώνουν μια αλλαγή στην κατάσταση του φύλου τους, αλλά για τους μαθητές που θα είναι στις ίδιες εγκαταστάσεις, στις ίδιες τάξεις και στις ίδιες ομάδες», είπε ο σύμβουλος Keith Bray.
Η Christy Musser μητέρα τριών παιδιών, είπε ότι σχεδιάζει να πάρει τα δύο από τα τρία παιδιά της που πάνε σχολείο από τα δημόσια σχολεία της Νότιας Καλιφόρνιας.
Ο μεγαλύτερος γιος της θα παραμείνει στο γυμνάσιο, όπου είναι μαθητής της δευτέρας, αλλά η Musser είπε ότι η κόρη της που πάει στην όγδοη τάξη, αισθάνεται τόσο άβολα να είναι με έναν τρανσέξουαλ μαθητή στην τουαλέτα ή στα αποδυτήρια ώστε διένειμε φυλλάδια σχετικά με το δημοψήφισμα στο σχολείο.
«Αυτή τη στιγμή στη ζωή τους, αυτά τα παιδιά είναι μικρά, αθώα και μόλις μαθαίνουν για τον εαυτό τους και το σώμα τους και δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν αγόρια έρχονται στα αποδυτήρια και τα κοιτάζουν ή το αντίστροφο», είπε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Καλή Χρονιά – ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! 2014 – σαν βροντή αφού πρώτα δώσει την αστραπή.

29/12/2013 Ανησυχεί η Αθήνα.
Εξαγωγή της κρίσης σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη θα επιχειρήσει ο Ερντογάν. http://www.paron.gr/v3/

30/12/13 – 19:21 MIRAGE 2000-5 Vs ΤΟΥΡΚΙΚΟY F-16
Πρελούδιο εξελίξεων: Η Άγκυρα μιλά για “παρενόχληση τουρκικού μαχητικού”http://www.defencenet
11:10 Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013
Έκρηξη σε τρόλεϊ στο Βόλγκογκραντ της Ρωσίας προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων τη Δευτέρα. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση αυτοκτονίας που σημειώνεται στη ρωσική πόλη μέσα σε δύο μέρες. Την Κυριακή γυναίκα καμικάζι ανατινάχθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 ανθρώπους. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλ. Πούτιν διέταξε την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε όλη τη χώρα. http://www.enet.gr/

 30 Δεκ 2013     Συγκλονιστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή του  Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτου .
Οι Τούρκοι και η Τουρκία είναι καταδικασμένοι σε διάλυση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους Ελληνοκύπριους να σπαταλούν χρόνο και ενέργεια σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις: Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διαλυθεί η Τουρκία από μόνη της!

30/12/13 Δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal.               Ο κίνδυνος ενός «Grexit» δεν αποσοβήθηκε, απλά αναβλήθηκε και πλέον, το ερώτημα – κλειδί για τους οικονομολόγους είναι κατά πόσο η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και κατά πόσο βρίσκεται στη σχέση εξάρτησης της χώρας από τους δανειστές της.
Οι Αντίχριστοι αποφάσισαν…¨¨ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στο απόσπασμᨨ αφού την έστησαν πρώτα στη μαρτυρική Συρία.
Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ επέλεξε την γενιά  μας για να της δείξει  την πραγματική διάσταση του χρόνου.
¨¨Ο χρόνος μοιάζει με μία σφαίρα που κυλά στον κατήφορο και δε σταματά. Ρέει ακατάπαυστα αποκαλύπτοντας ότι και όσα σχετίζονται μαζί του είναι ρέοντα και όχι σταθερά. Σαν να ταξιδεύει κανείς με το τραίνο και βλέπει ν’ αποκαλύπτονται μπροστά του διαδοχικά υπέροχα τοπία, τα οποία, όμως, δεν είναι σταθερά, εξαφανίζονται πριν καν τα συνειδητοποιήσει αφήνοντας στη θέση τους άλλα που χάνονται, με τη σειρά τους, στο απύθμενο δοχείο του χρόνου, που έχει τη μοναδική δυνατότητα να μετατρέπει, αυτοστιγμεί, το παρόν σε παρελθόν. Αυτή η διάσταση του χρόνου αποκαλύπτει το χρέος του ανθρώπου που αφορά στην σωστή αξιοποίησή του προκειμένου αυτός να μην πάει χαμένος. Εκείνος που τον αντιμετωπίζει με αυτή η λογική μπορεί ν’ αντεπεξέλθει, με επιτυχία, στις θλίψεις και στα προβλήματα της ζωής. Αντιλαμβάνεται ότι ο χρόνος είναι ευκαιρία εσωτερικής καλλιέργειας και καιρός μετανοίας. Εξαγοράζει τον καιρό του, κατά την προτροπή του Αποστόλου Παύλου, μη αφήνοντας την κάθε στιγμή να περάσει αναξιοποίητη για την προσωπική του βελτίωση που συνιστά την απαρχή για τη βελτίωση του κόσμου. «Εις την Εξαήμερον» Ο χρόνος κατά τον Μέγα Βασίλειο
Μεσα σε αυτή την ροή του χρόνου σήμερα κλαίμε γιατί η μάνα μας Πατρίδα ματώνει .
Η Ελλάδα των Εθνικών  Ευεργετών έγινε η χώρα των ¨¨ εθνικών λαμογιών¨¨.
Στους τελευταίους εύχετε ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ¨¨ Ισχύει για όλους μας ο νόμος της ανταποδόσεως . Για όλα υπάρχει «αντίδοσις», για όλα υπάρχει αμοιβή¨¨
Σε εμάς τους εν θλίψει και δοκιμασία εύχετε ¨¨.Για την ασφάλεια της πόλεως φροντίζουμε πολύ και κλείνουμε τα θηρία σε απόμερα μέρη και σε σιδερένια κλουβιά. Και τα φυλάμε όχι κοντά στην Βουλή ούτε στα δικαστήρια ούτε στα ανάκτορα, αλλά πολύ μακριά. Απ’ εναντίας όμως στην ψυχή μας όπου υπάρχει κάποια άλλη βουλή και κάποια άλλα ανάκτορα και δικαστήρια, αφήνουμε τα θηρία να ανεβαίνουν μέχρι τον νου, δηλαδή τον θρόνο τον βασιλικό, και να ωρύονται και να θορυβούν.Αυτή είναι η αιτία που όλα γίνονται άνω-κάτω και όλα γεμίζουν από ταραχή και τα εσωτερικά και τα εξωτερικά.¨¨
Ο Πλανήτης τραντάζεται γιατί βάλανε το βρωμερό χέρι τους στην καρδιά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ την Ελλάδα και φέρανε έναν Λαό φιλότιμο σε τρομακτικά αδιέξοδα. Λογαριάζουν όμως δίχως τον πραγματικό ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ του σύμπαντος  κόσμου !!!
¨¨Όταν τα ανθρώπινα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο, τότε Αυτός φανερώνει την ακατανίκητη σε όλα δύναμή Του. . . Γιατί ο Θεός ήταν εκείνος που εδημιούργησε και έκαμε τα πάντα, και στο αδιέξοδο έδωσε διέξοδο και ο Ίδιος είναι Εκείνος που μπορεί από την απελπισία να οδηγήσει τα πράγματα σε αγαθή ελπίδα. . . Τόσο επινοητικός είναι ο Κύριος μας. Όταν επιτρέψει να κορυφωθούν τα δεινά, τότε πάλι, αφού σταματήσει την τρικυμία, ξαναφέρνει τη γαλήνη και μεγάλη μεταβολή στα πράγματα, διδάσκοντας σ’ εμάς το μέγεθος της δυνάμεώς Του.¨¨  (Εις Γέν. , ομιλία ΛΒ’, 7-8, ΕΠΕ 3, 382-384- MG53, 303-304).
Τα σημεία των καιρών είναι οι αναφαινόμενες γεωπολιτικές αναλύσεις που προιδεάζουν για τα επερχόμενα. Την Αλήθεια όμως αυτών την ξέρει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Τα ανθρώπινα σημεία τι λένε;
Τοπικά αδιέξοδα( βλ. Ελλάδα, Τουρκία). Πότε θα πούμε ¨¨ταις πρεσβείαις της ΘΕΟΤΟΚΟΥ¨¨; Γέροντας Παίσιος.
Εθνικός εκνευρισμός της Ρωσίας.
Επακόλουθα ενεργειακά αδιέξοδα με το κλείσιμο των γεωστρατηγικών στενών ¨¨Ελλησπόντου, Σουέζ, Ορμού樨.
¨¨Αλλά τι νομίζεις; Επειδή δεν προλαμβάνεις εσύ τον εχθρό, νομίζεις ότι δεν τον προλαμβάνει και ο Θεός; Επειδή εσύ δεν είσαι πανταχού παρών, νομίζεις ότι και ο Θεός δεν είναι πανταχού παρών; Ή μήπως ο Θεός άλλα μπορεί να τα κατορθώσει και άλλο όχι;
Όταν ο Θεός θελήσει, τίποτε δεν μπορεί να Τον εμποδίσει από το να μας στείλει την ενίσχυση Του και την συμπαράσταση Του. Αρκεί τότε ένα όπλο τού Θεού, ένας στρατιώτης τού Θεού, η δύναμις τού Θεού, το νεύμα μόνο τού Θεού. Και οι ισχυροί εχθροί εκμηδενίζονται. Εμείς ας προσευχηθούμε στον Χριστό και ας πούμε: «Χριστέ, πες έναν λόγο και θα διασκορπισθούν οι εχθροί Σου. Πες έναν λόγο, και θα ελεήσεις την πόλη Σου. Πες ένα λόγο, και θα  λυπηθείς τον κόσμο Σου». Ας Τού πούμε: «Να, οι εχθροί Σου κάνουν κρότο, και αυτοί που Σε μισούν σήκωσαν το κεφάλι τους» (Ψαλμός. πβ’, 3). http://www.egolpion ΛΟΓΟΙ ΙΕΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
Αργοπορεί όμως ο ΘΕΟΣ;
¨¨Όταν σκοπεύει ο Θεός να επιτέλεση ένα σπουδαίο και σωτήριο γεγονός, δεν επεμβαίνει αμέσως, αλλά μας αφήνει ένα διάστημα να ταλαιπωρηθούμε και έπειτα κάνει το θαύμα Του. Ενεργεί έτσι για να μας προφυλάξει από την αγνωμοσύνη.¨¨ Ιερός Χρυσόστομος.
Οι πολεμικές προετοιμασίες των αντιπάλων τελείωσαν. Τα σύννεφα πύκνωσαν.
Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ετοιμάζεται να δεχθεί ¨¨το τρύπημα της λόγχης¨¨.
Οι πολεμικές επιχειρήσεις σήμερα γίνονται σαν ΑΣΤΡΑΠΗ.
Ποια θα είναι όμως η ΒΡΟΝΤΗ;
«Ήσαν δε Έλληνες τινές εκ των αναβαινόντων, ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες· κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, έρχεται Ανδρέας και Φίλιππος και λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς αποκρίνεται αυτοίς λέγων ελήλυθεν η ώρα, ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου».
Ένα είναι βέβαιο.
Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ Ελληνο-Χριστιανικός Πολιτισμός των Ρωμηών μέσα από την ¨¨πίκρα και το δάκρυ των καιρών μας¨¨ θα ξαναζωντανέψει για να γίνει πάλι η πολιτισμική ζύμη της Ανθρωπότητας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ.
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ.

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ - «Αφήστε την Τουρκία να διαλυθεί μόνη της»!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΜΦΙΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ {ΒΙΝΤΕΟ}




Μια καλόγρια στη Γερμανία έκανε πρόσφατα μια παρουσίαση σε ένα συνέδριο μια ανεξάρτητη έρευνα που διενεργήθηκε για την μεταχείριση των χριστιανών στη Συρία κάτω από τα χέρια των μουσουλμάνων φονταμενταλιστών.


Αποκάλυψε ότι οι Μουσουλμάνοι σφάζουν τους χριστιανούς,
αποστραγγίζουν το αίμα τους σε φιάλες, και πωλούν την κάθε φιάλη για 100.000 δολάρια σε μουσουλμάνους στη Σαουδική Αραβία, που το χρειάζονται για να πλένουν τα χέρια τους με το αίμα των Χριστιανών, με την πεποίθηση ότι λυτρώνονται οι αμαρτίες τους.
Πραγματικά, η Σαουδική Αραβία είναι ότι «η μεθυσμένη γυναίκα απο το αίμα των αγίων, και με το αίμα των μαρτύρων του Ιησού" (Αποκάλυψη 17:06), και οι βασιλιάδες της γης μοιχεύοντας μαζί της, τις συναλλαγές με αυτήν την πόρνη το κρασί (πετρέλαιο) για την εξάλειψη των αγίων.
Γι 'αυτό σας ζητώ να σώσετε Χριστιανικές ζωές.
Εδώ είναι το βίντεο της παρουσίασης, που δείχνει τα κακά που υφίστανται οι Χριστιανοί:







ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!



Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.






Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις.





Ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο δεν έχει συνειδητοποιήσει το λιγότερο από ό, τι γράφει, αναφέροντας τα εξής: " Τέλος μερικές καλές ειδήσεις από τον κόσμο της τεχνολογίας. Με αυτό το τσιπ, τελικά, θα αποτρέψει όλες τις περιπτώσεις εξαφανίσεων και απαγωγών που έχουν προβληματίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι επίσης δυνατό, χάρη στην τεχνολογία αυτή, στο μέλλον, να παρακολουθείτε εύκολα όλαυς τους εγκληματίες σε μεγάλο βαθμό. "Είναι σωστό! Μη γνωρίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του πληθυσμού που θα στερηθεί την ελευθερία της ιδιωτικής του ζωής και θα είναι ο πόνος για όλους, πυροδοτώντας κάποια διαμάχη, αναφορές, και για εμφύλιους πολέμους. Όπως γράφει η Carla Villa Maji για το Positanonews.it, θα είναι μια ενημερωτική εκστρατεία για την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για το απαραβίαστο. Είναι θετικό το γεγονός ότι όλες οι ανθρωπιστικές οργανώσεις θα ενωθούν για να συγκεντρώσει υπογραφές και να ζητήσει για ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ευρώπη και στον κόσμο γαυτό το χάος! Προσωπικά, ήξεραν ήδη εδώ και χρόνια ότι το πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης των αμερικανικών και ευρωπαϊκών χωρών οτι έκρυβαν παράλληλα ένα πρόγραμμα καταλογογράφησης για τον έλεγχο του πληθυσμού. Και αυτό συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!!!



Και πάλι, να θυμάστε πόσο γρήγορα το διαβατήριο με βιομετρικά δεδομένα θα εισαχθεί στις ΗΠΑ και αργότερα στην Ευρώπη, εκτός από εκείνους που δεν έχουν το νέο διαβατήριο, για να υποβάλουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να λαμβάνονται στα σύνορα της ίριδας στο αεροδρόμιο. Τι θα κάνουν τώρα; Θα έχουμε το μικροτσίπ μόλις θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο στην σκάλα; Φυσικά και όχι! Ζητούμε από όλους microchips ακόμη και από αυτήν την πλευρά του ωκεανού! να Θυμηθείτε τους πολιτικούς μας που θα μας δώσουν την εντύπωση ότι όλα θα είναι μια χαρά, και ότι δεν υπάρχει τίποτα για να κρύψουν!!! θα βάζουν το μικροτσίπ στους ανθρώπους, επειδή θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αλλάξουν το σύστημα το οποίο θα είναι κουρασμένο για να αξιοποιηθεί, που θα στέλνονται στον πόλεμο από μια μικρή ομάδα οικογενειών που θεωρούν απο των πολλών δισεκατομμυρίων πληθυσμόν στον πλανήτη. Το ανθρώπινο εμφύτευμα μικροτσίπ είναι ένα αντικείμενο και, στη συνέχεια, αν δεν είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση απο την καταπολέμηση της ψυχικής και σωματικής εξάντλησης, ο πειρασμός θα είναι αυτό και θά λέτε είναι πάρα πολύ ωραία, και ότι στο τέλος τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά ...ΠΡΟΣΟΧΉ!




Βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το μικροτσίπ
Rfiid σημαίνει "αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων», εκείνοι που θα το εμφυτεύουν κάτω από το δέρμα θα είναί πολύ μικρό και δεν είναι δύσκολο να το εγκαταστήσετε, ωστόσο, θα είναι πολύ επώδυνη και σχεδόν αδύνατον να αφαιρεθεί, αν βρείτε τον εαυτό σας αβοήθητοι και καθίστανται στις υποχρεωτικές καταστάσεις αμέσως θα σας εντοπίζουν και θα σας συλλαμβάνουν αν προσπαθείτε να το ξεφορτωθείτε!!! θα αποτελεί ένα μέσο με το οποίο θα στερείται την ιδιωτικής ζωής σας, και στο έλεος της κάθε μορφής ελέγχου και στην πνευματική χειραγώγηση μέσα από τα κύματα, της ίδιας την σκέψης σας, τα συναισθήματά σας θα είναι υπό έλεγχο και θα χειραγωγείται απο το τσίπ, μέσω των αδένων στο σώμα σας, το οποίο σημαίνει ότι όσοι θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή θα μπορεί επίσης να επηρεάζει και την υγεία σας αρχίζοντας με τη γονιμότητα!!!. Να θυμάστε ότι δεν έχετε κανέναν τρόπο για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Αυτή η κτηνοβασία ονομάζεται RFID θα είναι το τέλος της ανθρώπινης ύπαρξης όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι το τέλος της κάθε ελευθερίας, δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στις καταχρήσεις εκείνων που έχουν χάσει ή δεν είχαν ποτέ τη δημοκρατική νομιμότητα και θα καθίσει στα έδρανα της εξουσίας, είναι επείγον ότι οι άνθρωποι έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα ζητάνε για να προωθήσουν ένα νόμο που θα απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση των μικροτσίπ και του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα προορίζονται για ανθρώπινο περιορισμό τους!!!

ΠΗΓΗ
πηγη

ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΕΔΩ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΤΑ ΚΑΡΑΞΕΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


Οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες είναι… συσσίτια μίσους», στην καθεστωτική και αριστερή (σχεδόν πάντα αυτά τα δύο ταυτίζονται…) γλώσσα. Οι γιορτές μόνο για «μετανάστες» (ή για τα παιδιά τους) τι είναι άραγε; Διαβάζουμε, λοιπόν, στην επίσημη διαδικτυακή ντουντούκα του ΚΚΕ:

«Γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών διοργανώνει στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βεραντζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος) την Κυριακή 29 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ. Στη γιορτή θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες με παράσταση καραγκιόζη και πλούσια δώρα».

Φυσικά, κανένα ξεφτιλισμένο αστικό ΜΜΕ δεν πρόκειται να κράξει για «γιορτή μίσους» το προστατευόμενο ΚΚΕ, κ.τ.λ. και ξέρετε βεβαίως το λόγο…

ethnikismos

Μαχαίρωσαν τον επικεφαλής των Ελληνοορθοδόξων του Λιβάνου!


Τον επικεφαλής των εξ Αντιοχείας Ελλήνων του Ανατολικού Κόμματος (Greek Levant Party), τον Rodrigue «Δημήτρη» Khoury μαχαίρωσαν ισλαμιστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα operationantioch.blogspot.gr, που επικαλείται το αραβόφωνο site «Libanon Files». Ο Khour δέχθηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μαχαιριά στο λαιμό στην Τρίπολη του Λιβάνου, από μασκοφόρους σαλαφιστές, ενώ βρισκόταν έξω με φίλους. Επίσημα, η κατάσταση του Khour παραμένει άγνωστη, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που τον θέλουν ζωντανό.
Η επίθεση κατά του επικεφαλής του Ελληνικού Κόμματος «Ανατολή» έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την παράσταση διαμαρτυρίας μελών του κόμματος έξω από την τουρκική πρεσβεία στη Βηρυτό, απαιτώντας την απελευθέρωση των 12 απαχθεισών Ελληνοροθόδοξων Μοναζουσών από τη Μααλούλα, όπως επίσης την απελευθέρωση του Έλληνα και του Σύρου Αρχιεπισκόπου, Παύλου και Ιωάννου αντίστοιχα, από το Χαλέπι οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται, μήνες μετά την απαγωγή τους, πιθανότατα από αντάρτες.
Τότε, ο πρόεδρος του Κόμματος της Ανατολής, Rodrigue «Δημήτρη» Khoury, απευθύνθηκε στους παρευρισκομένους κηρύσσοντας τη διαμαρτυρία ως το πρώτο μόνο βήμα σε μια εκστρατεία πίεσης που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να εξαναγκάσει την απελευθέρωση όσων κρατούνται παρά τη θέλησή τους. Το Κόμμα της Ανατολής πιστεύει ότι η Τουρκία έχει τεράστια επιρροή στις δυνάμεις των Τζιχαντιστών στη Συρία και συγκεκριμένα αυτών που είναι υπεύθυνοι για την απαγωγή των Αρχιεπισκόπων και των Μοναζουσών της Μααλούλα. Αξιωματούχοι του Κόμματος θεωρούν ότι εκτός από την Τουρκία και η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ επίσης εμπλέκονται, αλλά ξεχωρίζουν την Τουρκία ως τον πιο θρασύ και ισχυρό παράγοντα. 
- Διαβάστε συνέντευξή του εδώ
 Φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία έξω από την τουρκική πρεσβεία στον Λίβανο στις 15 Δεκεμβρίου