Ολόκληρο το τρίτο Μνημόνιο - Έρχονται νέα μέτρα

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση με τον Προϋπολογισμό του 2011 δεν εξαντλούν τα όρια της λιτότητας...
Ολόκληρο το τρίτο Μνημόνιο  - Έρχονται νέα μέτρα

που θα υποστούν οι εργαζόμενοι αλλά και οι συνταξιούχοι τον επόμενο χρόνο. Τα νέα όρια της λιτότητας θέτει το τρίτο κατά σειρά – επικαιροποιημένο - Μνημόνιο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Οικονομικών. Το Μνημόνιο επαναφέρει στο προσκήνιο ζήτημα νέων παρεμβάσεων στο συνταξιοδοτικό σύστημα, μετά τη δραστική επιδείνωση των όρων συνταξιοδότησης με νόμο που ψηφίσθηκε από τη Βουλή τον περασμένο Μάιο. Συγκεκριμένα, ζητά να έχουν ολοκληρωθεί οι αναλογιστικές μελέτες από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή - έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2010 για τα ταμεία κύριας σύνταξης και έως το τέλος Μαρτίου 2011 για τα μεγαλύτερα επικουρικά ταμεία, ώστε αν χρειαστεί, να ληφθούν συμπληρωματικά – εννοείται προς το χειρότερο – μέτρα έως τον ερχόμενο Ιούνιο, τα οποία θα εφαρμοσθούν το αργότερο από το τέλος του 2011. Το Μνημόνιο προβλέπει επίσης την αύξηση κατά τουλάχιστον 30% στα εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ενώ για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, όπου θα προβλέπεται η περικοπή των υψηλότερων επιδομάτων, προβλέπει ότι θα ισχύσει από τα μέσα του 2011. Όσον αφορά τις ΔΕΚΟ, αναφέρει ότι το σχέδιο εξυγίανσής τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το δεύτερο τρίμηνο του 2011. Αν νομίζατε ότι με τη λιτότητα του 2011 τελειώνουμε, κάνετε λάθος. Το νέο Μνημόνιο ζητά από την κυβέρνηση να εξειδικεύσει το 2011 νέα μέτρα ύψους 11 δις. ευρώ (5% του ΑΕΠ) για να μειωθεί το έλλειμμα την τριετία 2012-14.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο «Ήρθε ο καιρός για τερματισμό της διαίρεσης του Κυπριακού»

Την ανησυχία της για το ότι κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας για την επίτευξη λύσης του Κυπριακού εξέφρασε η ειδική ομάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό που συνεδρίασε την Πέμπτη υπό τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Η επιτροπή επισημαίνει συγκεκριμένα στη γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε την ανησυχία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το κλείσιμο του παράθυρου επίλυσης.

Κατά τη συνάντηση που είχε η ειδική ομάδα προέβη σε αξιολόγηση των συνομιλιών που βρίσκονται σε εξέλιξη μετά τη συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη με τους ηγέτες των κοινοτήτων και την παρουσίαση της έκθεσης του για την αποστολή καλών υπηρεσιών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 30 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ειδική ομάδα της Επιτροπής εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή της στις προσπάθειες του Μπαν Γκι-Μουν για επιτάχυνση στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού και επιτυχούς ολοκλήρωσής της.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σημειώνει ότι η Επιτροπή υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ και ότι ο ίδιος προσωπικά ενθαρρύνει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να ανταποκριθούν στην έκκληση του Μπαν Γκι-Μουν για συνολική λύση του Κυπριακού σύντομα. Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο δηλώνει ακόμη την ετοιμότητα της Επιτροπής να παράσχει πλήρη υποστήριξη στις προσπάθειες για λύση στα ζητήματα που σχετίζονται με την ΕΕ και να συμβάλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ των δυο κοινοτήτων.

«Ήρθε ο καιρός για τερματισμό της διαίρεσης του Κυπριακού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Μπαρόζο.

Η ειδική ομάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό συστάθηκε από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο τον Ιανουάριο του 2009 ως συμβολή της Επιτροπής στην υποστήριξη των συνομιλιών για το Κυπριακό και το συντονισμό των θέσεων σε ζητήματα της λύσης που σχετίζονται με την ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μπαρόζο όρισε τον Λεοπόλντ Μαουρέρ ειδικό αντιπρόσωπό του στην αποστολή καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=372386&dt=09/12/2010#ixzz17ngNhdL2

Νέα "Βαριοπούλα": "Κατάληψη μικρού ελληνικού νησιού" ετοίμαζε το τουρκικό Ναυτικό!

Νέο σχέδιο "Βαριοπούλα" εντόπισε η ισλαμική κυβέρνηση στην Τουρκία, το οποίο περιελάμβανε πολλά στοιχεία του αρχικού σχεδίου, αλλά και την πρόκληση ναυτικού επεισοδίου με την Ελλάδα, το οποίο θα βασιζόταν στις πλόες των τουρκικών σκαφών επιφανείας "πολύ κοντά στην ελληνική ηπειρωτική χώρα" όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Τουρκία. Προφανώς αναφέρονται στις πλόες των φρεγατών και των κορβετών που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και φτάνουν μέχρι το Σαρωνικό!

Τα σχέδια, που αποτελούν ακόμα ένα κτύπημα στους κεμαλικούς εντοπίστηκαν σε έφοδο που έκαναν οι εισαγγελείς (το δικαστικό σώμα ελέγχεται στα μέσα και στα κατώτερα επίπεδα από τους ισλαμιστές) στην ναυτική βάση Γκιολτσούκ.

Εκεί βρέθηκαν χάρτες, σχεδιαγράμματα, κατάλογος με κρύπτες όπλων στην Κωνσταντινούπολη κια αλλού, μέχρι και τοποθεσίες στις οποίες θα εξορίζονταν οι αξιωματικοί που θα αντιδρούσαν στο πραξικόπημα, και οι πολιτικοί που θα συλλαμβάνονταν. Μέρος από αυτά αφόρούν το σχέδιο "Κλωβός", που ήταν τμήμα της "Βαριοπούλας".

Η αιφνιδιαστική έφοδος των εισαγγελέων παρεμποδίστηκε από τον διοικητή της βάσης, ο οποίος υποχώρησε όταν τον ειδοποίησαν ότι ή θα τους άνοιγε τις πύλες ή θα συλλαμβανόταν αμέσως! Η τουρκική εφημερίδα STAR γράφει στο σημερινό της φύλλο ότι ερευνήθηκαν ακόμα και οι αποθήκες όπλων και το τμήμα με τα κρυπτογραφημένα σήματα!

Στα έγγραφα που βρέθηκαν, υπάρχουν αναλυτικές αναφορές για τις διάφορες φάσεις του πραξικοπήματος, αλλά και τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο, με αναφορά σε "Μικρό νησί που θα καταλαμβανόταν αμέσως μετά το ναυτικό επεισόδιο"! Είναι γεγονός ότι το τουρκικό Ναυτικό είναι το ίδιο "σκληρό" με τον Στρατό κατά της κυβέρνησης Ερντογάν, και αυτό το γνωρίζουν οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών, όπως γνώριζαν και κάποια άλλα πράγματα για τις κινήσεις τους, ειδικά το καλοκαίρι του 2009. ¨Ελληνες αξιωματούχοι που ρωτήθηκαν σχετικά θεωρούν ότι "Το νησί μπορεί να είναι η Ρω". Στα ντοκουμέντα υπάρχουν αναλυτικές περιγραφές ακόμα και για συνθήματα που θα χρησιμοποιηθούν στις διαδηλώσεις, η διαχείριση των ΜΜΕ, κλπ

Στην τουρκική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές και για ύπαρξη χαρτών που δείχνουν σημεία όπου πιθανότατα βρίσκονται κρυφά οπλοστάσια στην περιοχή Ποϊράζκοϊ στην Κωνσταντινούπολη. Πριν από λίγους μήνες οι τουρκικές αστυνομικές αρχές είχαν βρει ένα οπλοστάσιο, όμως με τους νέους χάρτες που ήδη ξεκίνησαν νέες έρευνες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ασκήσεις ανακατάληψης "μικρού νησιού" την ίδια μέρα που αποκαλύφθηκαν τα τουρκικά σχέδια! (φωτό)

Ασκήσεις ανακατάληψης βραχονησίδας και μικρού νησιού της από ειδικές μονάδες του ΕΤΑ και των αμφίβιων καταδρομένων, έδωσε ξαφνικά σήμερα στην δημοσιότητα το ΓΕΣ, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των σχεδίων για κατάληψη μικορύ νησιού από το τουρκικό Ναυτικό! Ένα μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης άσκησης εντάσσεται στο πλαίσιο της ανακατάληψης βραχονησίδων και νήσου με ταχεία κίνηση άφεσης φουσκωτού από ελικόπτερο Chinook αλλά και ελεύθερη πτώση μονάδων αλεξιπτωτιστών στη θάλασσα. Σίγουρα η σύμπτωση είναι πολύ μεγάλη και δείχνει ότι το ΓΕΣ είχε την σχετική πληροφόρηση...

Η εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων του Στρατού της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα των Μονάδων Αμφίβιων Καταδρομών και των ΕΤΑ περικλείει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως είναι οι πτώσεις με αλεξίπτωτο και θαλάσσια εκπαίδευση που περιλαμβάνει υποβρύχιες δραστηριότητες.

Οι μονάδες αμφίβιων καταδρομών αρχικά (22 Μαίου 1988) συγκροτήθηκαν στο πλαίσιο του 13ου Συντάγματος Αμφίβιων Καταδρομών (ΣΑΚ) Το 1996 η Ζ’ ΜΑΚ υπήχθη στο 13ο ΣΑΚ και δύο χρόνια αργότερα το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ).

Το 2001 με απόφαση του ΓΕΣ το 13ο ΣΑΚ αναδιοργανώθηκε σε 13η Διοίκηση Εδικών Επιχειρήσεων σε επίπεδο Ταξιαρχίας, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2005 η 13η ΔΕΕ υπάχθηκε οργανικά στο Β’ Σώμα Στρατού. Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες μονάδων της 13ης ΔΕΕ μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι θλιμμένοι φίλοι του Αλέξη...


Συνήθως στις κηδείες και στα μνημόσυνα βλέπεις συντετριμμένους ανθρώπους, που συμπαρίστανται στον πόνο και στην θλίψι των συγγενών και φιλών για τον θάνατο ενός προσφιλούς τους, πρόσωπου.

Στην δική μας περίπτωση, εννοώ του Αλέξη, οι αναρχοβανδαλοι ( εξω-κοινοβουλευτική αριστερά) οι «αντιεξουστες» επιτέλους βρήκαν ακόμη μια ημέρα αν έτος για να λατρεύουν τον θεό τους... Την καταστροφή. Αλλά και να εκδηλώσουν τα φίλια αισθήματα μίσους για ότι μπορεί να έχει σχέση με μια Ελεύθερη Πολιτεία. Την Ελευθερία την ίδια..

Η εικόνα της Αθήνας ρημαγμένης από τις ορδές των βανδάλων, καταστημάτων και εμπορικών με τις προθήκες γκρεμισμένες, φωτισμένη από τις πυρκαγιές των μολότοφ , ατρόμητοι κουκουλοφόροι να εκσφενδονίζουν μάρμαρα και πέτρες άφοβοι προ του κινδύνου να σπάσουν το κεφάλι του οιονδήποτε , .έκανε τον γύρω του κόσμου και μας πλημμύρισε με εθνική υπερηφάνεια για την μοναδική ντροπή που τόσο άξια κερδίζει η νέο ελληνική Ελλάδα. Της ασέβειας στον πόνο που προκαλεί ο θάνατος.

Δυο άσχετοι προς την συμμετοχική θλίψι των ευγενών αναρχοβανδαλων , βρεθήκαν σοβαρά τραυματισμένοι , ο ένας με θρυμματισμένο μετωπο και ο άλλος αιμόφυρτος ενώ δεκάδες φίλοι του Αλέξη εκτόξευαν πέτρες και νεράντζια στα ΜΑΤ .

Οι καλοσυνάτοι δημοσιογράφοι υπομονετικά ευτυχώς το δικαιολόγησαν επαρκώς. Αφού επανειλημμένως μας βεβαίωσαν ότι :

Ο συμβολικός λίθος, που έσπασε το μετωπο και άνοιξε ευμεγέθη οπή διαστάσεων μανταρινιού στο κεφάλι ενός δυστυχισμένου -που κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί του ή με την οικογένεια του ή με τα παιδιά του ή με τις υποχρεώσεις του εφ όσον δεν ήταν κουκουές ή λαθρομετανάστης ή μουσουλμάνος που του έσκισαν το κοράνι - για όνομα του Θεού... δεν προοριζετο για το κεφάλι του συμπολιτου μας. Αλλά για τα κεφάλια των ανδρών των ΜΑΤ. Έτσι να μην αμαυρώνουμε την εκδήλωση ε!!! παιδιά..

Ενώ από την συγκινητική θλίψι των φίλων του Αλέξη που πρόσθεσαν μια ακόμη εθνική εορτή λίγες ημέρες μετά από εκείνη του Πολυτεχνείου και της αλύτρωτης γενιάς του, δεν γλύτωσαν ούτε στάσεις λεωφορείων, κάδοι σκουπιδιών, υποκαταστήματα τραπεζών, αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα εμπορικά ..

Διερωτώμαι.

Μετά την καταδίκη σε ισόβια του αστυνομικού που ευρεθη από την Ελληνική δικαιοσύνη ένοχος , και του συναδέλφου του που επίσης καταδικάστηκε σε 20ετη κάθειρξη.. Ποιον θέλουν να τιμωρήσουν οι φιλάνθρωποι θλιμμένοι φίλοι του Αλέξη..

Και γιατί οι συγγενείς του θύματος, και τα κόμματα της έκνομης κουμμουνιστικής και κα-( τσι) -πριοζας αριστεράς δεν καταδίκασαν με αποτροπιασμό την πορεία των θλιμμένων… που αποτελεί ύβρη στην πραγματική θλίψι και τον πόνο;

Ιάσων

Υ.Γ
Συμπτωματικώς τα μόνα θύματα , που δεν έχουν συνήθως τέτοιους θλιμμένους φίλους όπως ο Αλέξης, είναι οι υπάλληλοι που βρήκαν τραγικό θάνατο και αποτεφρωθησαν στο κτίριο της Τραπέζης Μαρφιν όπως και οι αστυνομικοί που κατά καιρούς δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ. Βλέπετε όλοι αυτοί έπρεπε να τιμωρηθούν διότι "έφταιξαν".. Οι μεν αστυνομικοί είναι γνωστό ότι φταίνε πάντοτε αδιακρίτως των πράξεων τους, απλώς επειδή υπάρχουν... Ενώ τα θύματα της Μαρφιν "έφταιξαν" διότι εξεργαζόντουσαν την " ιερή" ημέρα απεργίας ,όπως επίσης και ο Βγενοπουλος που δεν είχε πυροσβεστήρες !!!

ΠΗΓΗ

Ηλεκτρονική κάρτα που ... ακούει !!!

Βιομετρική ηλεκτρονική κάρτα με μικρόφωνο. Ο κάτοχός της πρώτα πατάει σε ένα σημείο της κάρτας και στη συνέχεια λέει μια λέξη-εντολή. Η κάρτα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για την φωνή του κατόχου της και στην συνέχεια στέλνει σήμα σε έναν Η/Υ υποδοχής. Κατόπιν ο Η/Υ συνδεδεμένος με ένα δίκτυο εκτελεί κάποια προκαθορισμένη εργασία (μεταφορά χρημάτων, πληρωμή λογαριασμών κλπ). Τo νέo στοιχείo που φέρνει αυτή η κάρτα είναι η ψηφιοποίηση της φωνής ως μέσο αναγνώρισης. Ένα ακόμη βιομετρικό στοιχείο του ανθρώπου στην υπηρεσία της "ασφάλειας" (;)... Επίσης δεν χρειάζεται ειδικός αναγνώστης (card reader) για να λειτουργήσει. Τον ρόλο αυτό παίζει ο Η/Υ.

Να! τι υπέγραψαν, νά τι μας περιμένει. Αυτά δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν (οι δημοσιοκάφροι είναι “δικοί”τους)γιατί φοβούνται μη ξεχειλίσει το ποτάμι

Ετοιμάστε τις …κρεμάλες

Ανεβασα τη Συμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους δανειστες της εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω! Ειναι η Διαθηκη της Ελλαδας που υπεγραψαν και που ποτε δεν προκειται να την ακουσετε απο τα μεγαλα καναλια.

Εαν προβληθει το σιγουρο ειναι οτι θα προβληθει παραφρασμενη για οφελος των προδοτων που ψηφισαμε.
Γι αυτο φροντισαμε να αποσταλει ολοκληρωμενη απο… Ελληνες πολιτες στους Ελληνες πολιτες… Διοτι και Νου εχουμε, και κριση.
Αυτην την στιγμη φευγουν απο διαφορα σημεια του πλανητη email μεσω facebook αλλα και απλων λογαριασμων (hotmail, googlemail) με την προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.

Οσο περιληπτικα μπορω, θα βοηθησω να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας
πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του ‘ δημοσιου χρεους’ και της ‘πτωχευσης’. Εμεις ‘ οι ανθρωποι του μοχθου ‘ οπως μας χαρακτηριζει ο κ. Παπανδρεου πλεον εχουμε στα χερια μας το χαρτι της προδοσιας και με οδηγο τον Ελληνισμο θα πραξουμε το σωστο.

Εχουμε και λεμε λοιπον…

—σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…
(Γι’ αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

—σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
—Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
—σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
—Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
—Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5…

Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών κ του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε κ θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης? ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο? ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

—σελ 123,παράγραφος 5…
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

—–Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σ….. Θα τους αφησουμε ???

Φιλικη συμβουλη, την ωρα της αναγνωσης να τρωτε καποιο γλυκο για να κατεβαινει η πικρα..
Φιλικη παρακληση, στειλτε το αρχειο μεσω email σε ολους τους γνωστους, φιλους και συγγενεις σας.
Δειξτε το στην οικογενεια σας, τυπωστε το αν θελετε. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτο μνημονιο δεν πρεπει να χαθει καπου στο δρομο, οπως γινεται συνηθως.

cretanpatriot

Φoροκάρτα με μπόνους για τους χρήστες

http://static3.news247.gr/newspapers/Afternoon/to_ethnos/article704354.ece/BINARY/w600/0037.jpg

Το μπόνους είναι το δόλωμα για να μας πάρουν κατόπιν και την ..."στάχτη από την φωτιά" μας...

Φoροκάρτα με μπόνους για τους χρήστες

Πηγή : http://www.ethnos.gr

Τό είδαμε στό: http://1453-2009.pblogs.gr

Από το wikileaks τηλεγράφημα για Παπανδρέου Κύπρος Ερντογάν

U / S BURNS «18η Φεβρουαρίου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ U / S
SINIRLIOGLU Καταχωρημένα ανά: AMB James F. Jeffrey, για λόγους 1,4 (β, δ)
1. (C) Περίληψη: Κατά τη διάρκεια της 18ης Φεβρουαρίου Κοινόχρηστο «Όραμα και Διαρθρωμένος διάλογος από “συναντήσεις στην Άγκυρα με Τούρκο ΥΠΕΞ
Υφυπουργο Sinirlioglu:C)

[...]

C) Ο Sinirlioglu δήλωσε η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ παρεμποδίζεται πολιτικά από υποκινούμενες αντιρρήσεις αρκετών κρατών μελών, ιδίως Γαλλία, Αυστρία και Κύπρος. Ο Sinirlioglu επιφύλασσε ιδιαίτερη κριτική για τον Πρόεδρο Σαρκοζί. Κατηγόρησε την Γαλλία ότι αλλάξει τους κανόνες στη μέση του παιχνιδιού. Υποστήριξε ότι η γαλλική αντίθεση στην ένταξη της Τουρκίας υποβοηθά «την εμβάθυνση των πολιτιστικού χάσματος “μεταξύ των χριστιανών της Ευρώπης και του μουσουλμανικού κόσμου:” Ένα ευρύτερο μουσουλμανικό κοινό το παρακολουθεί αυτό το δεδομένο.

(C) Χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι ελληνοκυπριακή πλευρά εφησυχάζει σχετικά με τις συνομιλίες επανένωσης της νήσου: “Η συμμετοχή στην ΕΕ τους καθιστά άτρωτους”. “Οι Ελληνοκύπριοι, είπε, θέλουν ο κόσμο να ξεχάσει την πρόοδο που επιτεύχθηκε από το Σχέδιο Ανάν το 2004. Παρουσιάζουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων του νησιού ως μια εσωτερική υπόθεση, έστω και αν, από τις συνθήκες είναι ήδη ένα διεθνές ζήτημα, για 50 χρόνια. Η πρόταση, Ταλάτ για cross-voting συνέχισε ο Sinirlioglu, θα ήταν καινοτόμα μα η ελληνικοκύπριακη πλευρά απέτυχε να αντιδράσει.

Ο Ντάουνερ είναι απογοητευμένος, ισχυρίστηκε ο Sinirlioglu και το ίδιο και οι Τουρκοκύπριοι. Η τουρκική κοινότητα του νησιού θα δείξει ην απογοήτευσή της με ψήφο προς στο Ταλάτ ως «Πρόεδρο» της ΤΔΒΚ τον Απρίλιο. Επιδόθηκε εκ νέου η έκκληση της Τουρκίας για την αυξημένη άμεση συμμετοχή της κυβέρνηση των US στις διαπραγματεύσεις.

(C) Ο Sinirlioglu χαιρέτισε την από τις 30 Οκτωβρίου εκπρόθεσμη ελληνική απάντηση στην επιστολή Ερντογαν από τον Έλληνα πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου ώστε να αναζητήσουν μια ειλικρινή νέα συζήτηση των δύο γειτόνων για τις αρκετά μακρόχρονες διαφορές. Δέχτηκε ότι η καθυστέρηση του Παπανδρέου είναι κατανοητή στην βάση της πιθανής ενασχόλησης του με την Ελλάδα λόγω της οξείας χρηματοπιστωτική κρίση.

Με βάση την απάντηση Παπανδρέου, είπε ο Sinirlioglu, η Τουρκία αναμένει να αρχίσουν νέες συνομιλίες με την Ελλάδα σύντομα.

ΠΗΓΗ