ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΘΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛ. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

Η συγκέντρωση είχε αναγγελθεί για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 20:00, στο άγαλμα του Ήρωα Βλαχάκου, που έπεσε υπερασπιζόμενος τα Εθνικά Δίκαια, στην πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά. Μέσα σε μία παγερή νύκτα του Γενάρη εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία τους νέοι σε ηλικία, αλλά και αρκετοί μεγαλύτεροι Πατριώτες και Εθνικιστές παραβρέθηκαν στον χώρο παραπλεύρως του αγάλματος του Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, στην πλατεία Τερψιθέας, στο κέντρο του Πειραιά.



Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

ΙΜΙΑ-Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Έρευνα σε πλοίο με κυπριακή σημαία

Σοβαρό πονοκέφαλο προκαλεί στην Σοβαρό πονοκέφαλο προκαλεί στην Κυβέρνηση ο εξαναγκασμός από πολεμικά σκάφη του αμερικανικού ναυτικού, εμπορικού πλοίου υπό κυπριακή σημαία και ρωσικής πλοιοκτησίας να αγκυροβολήσει στα ανοικτά του λιμανιού της Λεμεσού, επειδή μετέφερε πυρομαχικά από το Ιράν στη Συρία.
Το πλοίο ανακόπηκε από σκάφη του πέμπτου αμερικανικού στόλου αρχικά μόλις εισήλθε στη Μεσόγειο από τη Διώρυγα του Σουέζ. Η Κύπρος βρέθηκε ξαφνικά μπλεγμένη σε μια υπόθεση που αφορά δυο υπερδυνάμεις, τις Ηνωμένες Πολιτείες που θεωρούν ότι η μεταφορά του οπλισμού είναι παράνομη γιατί όπως ισχυρίζεται προορίζεται για τη Χαμάς και της Ρωσίας, αφού το πλοίο είναι ρωσικής ιδιοκτησίας. Το πλοίο ανεκόπη από το Αμερικανικό Ναυτικό στην περιοχή της Διώρυγας του Σουέζ μετά από πληροφορίες ότι μετέφερε οπλισμό και πολεμοφόδια και οδηγήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ανοικτά του Λιμανιού Λεμεσού. Οι Αμερικανοί ζήτησαν από την κυπριακή Κυβέρνηση να διενεργήσει εξονυχιστικές έρευνες για να διαπιστώσει τι οπλισμό μετέφερε και κατά πόσο όλα τα ναυτικά έγγραφά του είναι νόμιμα.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι για την αλλαγή του δρομολογίου του πλοίου και την άφιξή του στα κυπριακά χωρικά ύδατα αντέδρασαν οι ρωσικές Αρχές. Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, στα ανοικτά της Λεμεσού όπου βρίσκεται το πλοίο πραγματοποιείται νηοψία, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Αστυνομίας και του Στρατού.
Πληροφορίες της «Σ» αναφέρουν ότι στο πλοίο εντοπίστηκαν εκατοντάδες τόνοι πυρίτιδας, σε δεκάδες κοντέινερ. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υπάρχει και οπλισμός στο πλοίο. Για το όλο θέμα υπήρξαν σημειώματα από λειτουργούς του Υπουργείου Εξωτερικών με αλληλοσυγκρουόμενο περιεχόμενο. Παράλληλα, για το θέμα που προκαλεί πονοκέφαλο στην Κυβέρνηση πραγματοποιήθηκαν δύο συσκέψεις, μία στη λιμενική Αστυνομία στη Λεμεσό και μια στο Υπουργείο Άμυνας.
Επισήμως η κυπριακή Κυβέρνηση τηρεί απόλυτη σιγή, ενώ ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε χθες στην τηλεόραση του Σίγμα ότι το θέμα είναι υψίστης πολιτικής και όχι μόνο σημασίας.
Sigma Live

Κότες λυράτες τα...παιδιά του Indymedia!

Θα μου πειτε και πού ειναι το παραξενο;Πουθενα!Απλα το βαζουμε για επιβεβαιωση της δειλιας τους:οι "εξεγερμενοι" καλουν σε "αντιφασιστικη" συγκεντρωση (δεν το ξερετε,αυτοι που σκοτωθηκαν στα Ιμια ηταν "φασιστες") κι εχουν ν'αντιμετωπισουν μια σειρα απο προβληματα:ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΦΟΥ-ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ-ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΑΣΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!Πατηστε πανω στην εικονα για να τους...καμαρωσετε καλυτερα!

Καταλαβατε λοιπον;Τρεμουν και φοβουνται μην παθουν τιποτα τα καλοζωισμενα κηφισιωτικα μαγουλακια τους και δεν υπαρχει πουθενα Πολυτεχνειο να τρυπωσουν!Για τετοια ηλιθιοτητα μιλαμε!

Η ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Σφήνα» σήκωσε την ελληνική σημαία στα Ίμια


Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Η Σφήνα», Γιώργος Χριστοδούλου, με εντολή του εκδότη, Σπύρου Καρατζαφέρη, ανέβηκε στα Ίμια σήμερα το μεσημέρι και σήκωσε την ελληνική σημαία. Αφού φωτογραφήθηκε, πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι Τούρκοι, οι οποίοι αντελήφθησαν την τελευταία στιγμή ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, κατέβασε τη σημαία και αποχώρησε, την ώρα που κατέφθανε τουρκική ακταιωρός. Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από λίγο και δεν υπάρχει αντίδραση από καμία πλευρά Ο εκδότης της εφημερίδας, Σπύρος Καρατζαφέρης, στην επισήμανσή μας ότι αυτή η χειρονομία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις των δύο χωρών, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει ότι τα Ίμια είναι ελληνικά… Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το ελληνικό Πεντάγωνο μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε υπόψη του κάποιο περιστατικό, αφού ως γνωστόν η επιτήρηση της περιοχής είναι αρμοδιότητα του Λιμενικού. Πάντως, μέχρι τώρα, τόσο οι ελληνικές όσο και οι τουρκικές Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση. zougla



Πηγές: strategy-geopolitics

ΡΩΣΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Ρώσος μεγιστάνας αποφάσισε να διαφημίσει στα λεωφορεία του Λονδίνου την ύπαρξη του Θεού. Αυτό το έκανε από αντίδραση στην πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της Βρεττανικής Ανθρωπιστικής Ένωσης (BHA), που έγραψε πάνω σε διαφημιστικά πλακάτ των λεωφορείων επίσης του Λονδίνου, οτι κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει Θεός, γι αυτό πρέπει να πάψουμε να ανησυχούμε και να απολαύσουμε τη ζωή μας. Aυτή η καμπάνια κόστισε περίπου 200.000 δολάρια και "επαιξε" σε 800 λεωφορεία. Το liako.gr που είχε βγάλει τότε την είδηση, είχε αναρωτηθεί για το ποιός έδωσε τα χρήματα.

Ο Αλεξάντερ Κορόμπκο, επικεφαλής του δορυφορικού καναλιού " Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ" που έχει έδρα το Λονδίνο και θα χρηματοδοτήσει την καμπάνια που θα ομολογεί τον Θεό, είπε οτι θα γίνει το Μάρτιο και θα λέει "ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΖΩΉ ΣΑΣ"

Ποιός σας είπε, λέει ο Κορόμπκο, οτι η ύπαρξη του Θεού μας αγχώνει; Απεναντίας μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Η αφίσες θα έχουν εικόνες από ρωσικά ορθόδοξα μοναστήρια.



LIAKO

"Βανδαλισμοί σε εκκλησία στο Μοναστηράκι"

ΝΤΡΟΠΗ


"Το μεσημέρι στο Μοναστηράκι έγινε μια συγκέντρωση αναρχικών. Μετά την αναχώρησή τους άφησαν την εκκλησία της Παναγιάς, που βρίσκεται στην πλατεία Μοναστηρακίου σε αυτή την κατάσταση..."
πηγή

Ύστατο Φτύσιμο

Γ Ο Ν Α Τ Ι Ζ Ε Ι συγκλονισμένη ψυχή και νους: Μπροστά στην εικόνα της ύστατης απεγνωσμένης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που προέβαλε, δεμένο, αιχμάλωτο, το 19χρονο Ηρωικό Παλληκάρι της Εθνικής Φρουράς, απέναντι στο στόμιο της κάννης του Τούρκου εκτελεστή του, όπως την περιέγραψε στην ομολογία του ο δράστης του κακουργήματος: «Ο Αττίλα Ολγκάτς θυμήθηκε ότι ο 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ όταν γύρισε το όπλο προς το μέρος του. Θυμήθηκε επίσης ότι ο 19χρονος είχε δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα. 'Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε', ομολόγησε, για να συμπληρώσει ότι στη συνέχεια σκότωσε κι άλλους εννέα αιχμαλώτους».
Π Ο Ι Ο Σ ΝΑ ΗΤΑΝ άραγε, ο γενναίος 19χρονος Εθνοφρουρός, πού βρήκε την ανδρεία μπροστά στον θάνατο, να φτύσει κατάμουτρα τον πιο απαίσιο χάρο; Ποιου παλληκαριού το στόμα μπόρεσε να μαζέψει, εκείνη την ύστατη στιγμή, την απέραντη αηδία του Ανθρώπου για την αποκρουστική κατάντια του ανθρώπινου είδους και την έφτυσε στα μούτρα του δίποδου ανθρωπόμορφου τέρατος;

πηγή

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τη μειονότητα στη Θράκη "κομμάτι του Τουρκικού ΄Εθνους"..!

«Τουρκική» και «αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» είναι η μειονότητα της Θράκης κατά τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή, χαρακτηρισμοί που περιλαμβάνονται σε συλλυπητήρια του επιστολή για τον θάνατο του Γκιουντούς Ακτάν, που ήταν πρέσβης της Τουρκίας, στην Κομοτηνή.
Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην εβδομαδιαία μειονοτική εφημερίδα της Κομοτηνής «Γκιουνδέμ» και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της συμβουλευτικής επιτροπής της μειονότητας. «Βρισκόταν κοντά στην τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης», γράφει για τον πρέσβη ο βουλευτής και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη «μαύρη και πιο δύσκολη μέρα, την 29η Ιανουαρίου 1990, με τους βανδαλισμούς και τις αγριότητες που δεχτήκαμε από τους Ελληνες συμπατριώτες μας με την προτροπή και των διοικούντων μας».
Σε άλλο σημείο των «συλλυπητηρίων» του αναφέρει: «Η τουρκική κοινότητα της Δυτικής Θράκης που...
αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μεγάλου τουρκικού έθνους» βίωσε μεγάλη θλίψη με τον ξαφνικό θάνατο του «αείμνηστου» Γκιουντούς Ακτάν. Η «συλλυπητήρια» τοποθέτηση του Τσετίν Μαντατζή είναι στα χέρια της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Η τοποθέτηση Τσετίν Μαντατζή έρχεται σε συνέχεια της ασυνήθους δραστηριότητας που ο Τούρκος γενικός πρόξενος Κομοτηνής Μουσταφά Σαρνίκ επιδεικνύει στην περιοχή. Στα εγκαίνια τουριστικής επιχείρησης στο Δήμο Μύκης Ξάνθης και στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην παρουσία των ψευδομουφτήδων, τους οποίους παρουσίασε ως κανονικούς μουφτήδες και στην παρουσία των Ελλήνων φίλων, θέσεις που ενόχλησαν, γιατί θεωρήθηκε ότι υπεισέρχονται σε εσωτερικά ζητήματα του κράτους που τον φιλοξενεί
.-πηγή:Ελευθεροτυπία-Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Μανατζή προκαλεί με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του.Δείτε εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2008/07/blog-post_798.html

Σάλος με χάρτη της τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας

ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ;ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ...ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

Ο χάρτης που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας στο Διαδίκτυο εμφανίζει ενιαία την Κύπρο και όχι την "Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου", αναφέρει η τουρκική εφημερίδα "Μιλιέτ". Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, όμως, η Προεδρία, αναφέρεται ότι πρόκειται για χάρτη του "Google", ο οποίος δεν επιδέχεται παρεμβάσεις.

Η "Μιλιέτ" αναφέρεται στη νέα υπηρεσία που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της τουρκικής Προεδρίας, με την οποία μπορεί ο επισκέπτης να μάθει πάνω σε χάρτη, πού βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιουλ. Πρόκειται για υπηρεσία που εντάχθηκε στην ιστοσελίδα, μετά από συνεργασία με το "Google". Η εφημερίδα τονίζει ότι όχι μόνο δεν εμφανίζεται στο χάρτη η αυτοαποκαλούμενη "Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου", αλλά ότι και τα τοπωνύμια στην Κύπρο, εμφανίζονται στα αγγλικά.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική Προεδρία αναφέρεται ότι τεχνικώς δεν είναι δυνατόν να γίνουν παρεμβάσεις στο εν λόγω χάρτη, ενώ τονίζεται πως "το γεγονός ότι χρησιμοποιούνται οι χάρτες δεν προσδίδει σε αυτούς επίσημο χαρακτήρα".

Ο περιβόητος χάρτης

Πηγές: arena-gr

«μετακινούμενοι» παρδαλοί «αγωνιστές» και στα μπλόκα των αγροτών!


παίρνουν άραγε μεροκάματο οι επαγγελματίες "αγωνιστές";

Οι αγρότες της Πελοποννήσου δήλωσαν ικανοποιημένοι έπειτα από τη συνάντηση τους με τον Σ. Χατζηγάκη και αποσύρονται από το μπλόκο του Ισθμού. Όλα καλά. Αυτό όμως που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι οι καταγγελίες τους.
Κατήγγειλαν ότι αυτοί που κρατούν κλειστό τον Ισθμό, δεν είναι αγρότες, αλλά πολίτες που το παίζουν οργισμένοι! Μόλις ανακοινώθηκε η ικανοποίηση των αγροτών κατέφθασαν και άλλοι «πολίτες» για να ενισχύσουν λέει το μπλόκο, καθώς πλησίαζε το δελτίο των 08:00!

Όλα δείχνουν ότι η «παρδαλή» επανάσταση συνεχίζεται ενώ παράλληλα γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ανάψουν πάλι οι φωτιές στις πόλεις και να φανεί ότι «όλη η Ελλάδα καίγεται»! Οι «αγωνιστές» χωρίς αιτία και οι «επαναστάτες» της πλασματικής οργής λαμβάνουν νέες θέσεις στο τηλεοπτικό παιχνίδι εντυπώσεων και συνεχίζουν να εκτελούν εντεταλμένες υπηρεσίες στις διαταγές σκοτεινών παρακρατικών κέντρων.



exastal

Indymedia: O Στρατός του George Soros οργανώνεται




...προωθείται...

UFO ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ


...
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΗΣ» ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΑ
...

...
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ – ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ
...

...
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
...



Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 1932-1933 για τη Μακεδονία



ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙA ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα στο Κομματόσκυλο


Πηγές: hellenicrevenge

εμείς οι φασίστες...




...προωθείται....

AΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....

AΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΣ
ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ
ΣΤΟ MHP ( ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΡ ΣΤΟΝ
Ρ.ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ
ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΚΕΙ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟ
ΗΡΩΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ Σ.ΣΟΛΟΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΕΛΗΣΕ
ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΜΙΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

http://www.kypros.org/Chypre/Wanted2.jpg

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΗΜΕΡΑ.

http://www.ogun.com.tr/kose_yazar_resim/kenan_akin.jpg

http://www.ulkum.com/arsiv/sey/r/a/yh/k/kenan_akin.jpg

http://ogun.com.tr/upload/haber/bresim/1198463783.jpg

ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ
ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ
ΣΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ
ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΑΙ.
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ : Atilla Olgaç ATTILA OLGAC

http://turkuaz.zaman.com.tr/images/2006/11/19/atilla-olgac.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SXq8gpEopZI/AAAAAAAA88Y/AplsMiIopnA/s1600-h/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%80.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/SXwPlZw9wkI/AAAAAAAA9OY/to3qtmFWCRA/s1600-h/olgatc.jpg

EIXAME AKOYΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΝΑΝ ΑΚΙΝ ΗΤΑΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΙΝΤΕRPOL KAI TOΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ATTILA OLGAC.

KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ….ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΛΩΝ.

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΦΤΑΕΙ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ Η ….ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ
Η ΠΑΧΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΤΟΥ……………………..

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

zorrothraki

ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΙΣ

Πήραν πίσω τα μέτρα του Αλογοσκούφη. 20081007181205u-alogoskoufis20geniki20photoΠάγωσαν τα τεκμήρια, παρέμεινε το αφορολόγητο των ελεύθερων επαγγελματιών εκεί που ήτανε, μειώθηκε ο ΕΤΑΚ καθώς και το... παρανοϊκό τέλος για το πιστοποιητικό ενεργειακής επάρκειας των ακινήτων για να νοικιαστούν ή να πουληθούν.

Επαληθεύεται λοιπόν η προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού, που λέει οτι θα βάλουν βαριούς φόρους, αλλά δεν θα τους εισπράξουν, θα τους πάρουν πίσω.

Για αυτούς που δεν το πήραν είδηση, ήρθε και ευρωπαϊκός κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο, θα ελέγχεται κατά πόσο τα παράθυρα ενός ακινήτου είναι επαρκή από πλευράς θερμομόνωσης και θα πληρώνεται το ανάλογο χαράτσι.

Έτσι επαληθεύεται και η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει οτι θα φορολογήσουν μέχρι και τα παράθυρα.

Να δούμε τι άλλο θα δούμε, αλλά φαίνεται πως η κυβέρνηση βάλθηκε να επαληθεύσει όλες τις προφητείες.

Καμιά καλή προφητεία θα επαληθεύσετε ρε παιδιά ;

Πηγές: LIAKO

ΙΜΙΑ 2009 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ