«ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ» - ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ

Προς το Κελλάκι της Παναγούδας.
Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν γεύτηκαν την χαρά της θυσίας και δεν αγαπούν τον κόπο. Μπήκε η τεμπελιά, το βόλεμα, η πολλή άνεση. Έλλειψε το φιλότιμο, η θυσία. Θεωρούν κατόρθωμα, όταν καταφέρνουν χωρίς κόπο να πετύχουν κάτι, όταν βολεύονται. Δεν χαίρονται, όταν δεν βολεύονται. Ενώ, αν αντιμετώπιζαν τα πράγματα πνευματικά, θα έπρεπε τότε να χαίρονται, γιατί του δίνεται ευκαιρία για αγώνα.
Όλοι τώρα, μικροί-μεγάλοι, κοιτάζουν την ευκολία. Οι πνευματικοί άνθρωποι κοιτάζουν πώς να αγιάσουν με λιγότερο κόπο. Οι κοσμικοί πώς να βγάλουν περισσότερα χρήματα, χωρίς να δουλεύουν. Οι νέοι πώς να περνούν τις εξετάσεις, χωρίς να διαβάζουν. πώς να πάρουν πτυχίο, χωρίς να φεύγουν από την καφετέρια. Και αν είναι δυνατόν, να τηλεφωνούν από την καφετέρια, για να τους δώσουν τα αποτελέσματα ! Ναι, εκεί φθάνουν ! Έρχονται πολλά παιδιά στο καλύβι και μου λένε : «Ο Θεός μπορεί να με βοηθήσει». «Διάβασε, του λέω, και κάνε και προσευχή». «Γιατί, μου λέει, δεν μπορεί ο Θεός να με βοηθήσει»; Δηλαδή, την τεμπελιά του να ευλογήσει ο Θεός ; Δεν γίνεται αυτό. Αν το παιδί διαβάζει, αλλά δεν τα πιάνει, τότε θα τον βοηθήσει ο Θεός. Είναι μερικά παιδιά που δεν θυμούνται ή δεν καταλαβαίνουν, αλλά καταβάλλουν προσπάθεια. Αυτά θα τα βοηθήσει ο Θεός να γίνουν τετραπέρατα.
[……………] Οι περισσότεροι νέοι έχουν επηρεασθεί από το κοσμικό πνεύμα και έχουν πάθει ζημιά. Έμαθαν να τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους. δεν σκέφτονται καθόλου τον πλησίον αλλά μόνον τον εαυτό τους. Και όσο τους βοηθάς, τόπο πιο πολύ χουζούρι κάνουν.
Βλέπω κάτι νερόβραστα παιδιά σήμερα. Να κρίνουν το ένα, να βαριούνται το άλλο, ενώ η καρδιά ούτε κουράζεται ούτε γερνάει ποτέ. Να γίνουν καλόγεροι, βαριούνται. Να παντρευτούν, φοβούνται [……………..].
Οι νέοι σήμερα μοιάζουν με καινούργιες μηχανές που τα λάδια τους είναι παγωμένα. Πρέπει να ζεσταθούν τα λάδια, για να πάρουν μπρος οι μηχανές. αλλιώς δεν γίνεται. Έρχονται στο καλύβι ταλαίπωρα παιδιά – δεν είναι ένα και δύο – και με ρωτούν : «Τί να κάνω, Πάτερ; Πώς να περάσω την ώρα μου ; Με πιάνει πλήξη». «Να βρεις μια δουλειά, βρέ παιδί». «Έχω, λεφτά, μου λέει. Τί να την κάνω την δουλειά»; Μα ο Απόστολος Παύλος λέει : «ει τις ου θέλει εργάζεσθαι μηδέ εσθιέτω». Πρέπει να δουλέψεις, για να φας, και ας έχεις χρήματα. Η δουλειά βοηθάει τον άνθρωπο να ξεπαγώσουν τα λάδια της μηχανής του. Είναι δημιουργία. Δίνει χαρά και παίρνει το άγχος, την πλήξη. Έτσι, βρέ παλληκάρι. να βρεις μια δουλειά που να σου αρέσει έστω και λίγο, και να ξεκινήσεις. Για δοκίμασε, να δεις!».
ΠΗΓΗ : ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ, Α΄ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, εκδ. ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ», ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2003, σ. 237 κ.ε.

Ο “ΠAΡΑΔΕΙΣΟΣ” του Ισλάμ: Ομαδικό ΣΕΞ, Ατελείωτα ΟΡΓΙΑ και αναρίθμητες «Μαυρομάτες Παρθένες» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΕΕΑ

Το Ισλάμ είναι ουσιαστικά μια θρησκεία που βασίζεται στο ατελείωτο και συνεχές σεξ.
Οι μουσουλμάνοι είναι ανεξέλεγκτοι σεξομανείς. Το μόνο για το οποίο μιλάνε συνέχεια είναι το σεξ. Το μόνο που σκέφτονται είναι το σεξ. Οι 6χρονες παρθένες αποτελούν μειοψηφία στον μουσουλμανικό κόσμο.
Ολόκληρη η κοινωνία και η θρησκεία τους βασίζεται στην σεξουαλική παράνοια, η οποία επιδιώκεται με τη βία, μέχρι να μπορούν να την απολαύσουν για πάντα στον παράδεισο (Jannah).
Αυτοκτονούν και ανατινάζουν τους εαυτούς τους για το σεξ. Εισβάλλουν σε χώρες και δολοφονούν αθώους ανθρώπους για το σεξ. Καταπιέζουν το μισό πληθυσμό της γης για το σεξ. Όχι μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά, αλλά ούτε οι κατσίκες, οι γάιδαροι και οι καμήλες δεν είναι ασφαλείς, όταν οι μουσουλμάνοι θέλουν να ικανοποιήσουν τις μόνιμα ακόρεστες σεξουαλικές τους ανάγκες.
Δεν υπάρχει καμία κοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο που να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μουσουλμανικές κοινωνίες στην σεξουαλική διαστροφή: παιδεραστία, σοδομισμός, βιασμός, ομοφυλοφιλία, κτηνοβασία, πορνογραφία κ.α..
Τα στατιστικά στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Τα νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου,σύμφωνα με το hellasforce.gr, αντιμετωπίζουν τις πιο ακραίες απαιτήσεις από τους Άραβες, οι οποίοι ζητούν διεστραμμένο σεξ και τόσα πολλά ποτά και ναρκωτικά που κανείς δεν θα μπορούσε να καταναλώσει. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι τα εργαλεία για ακόμη πιο ανεμπόδιστες σεξουαλικές διαστροφές.
Τα πάντα στην κοινωνία τους ερμηνεύονται με βάση το σεξ. Οι άνδρες ή οι γυναίκες δεν μπορούν να πάνε σε ένα εμπορικό κέντρο, χωρίς να ανησυχούν για τους σεξουαλικούς κινδύνους. Οι ματιές είναι πολύ σεξουαλικές. Τα ρούχα είναι σεξουαλικά. Το να στέκεσαι δίπλα σε κάποιον είναι σεξουαλικό. Το να μιλάς με κάποιον είναι σεξουαλικό. Δύο άνθρωποι που απλά στέκονται στην ίδια πλευρά είναι σεξ.
Ο αθλητισμός θεωρείται πολύ σεξουαλικός για τις γυναίκες. Τα σώματα θα πρέπει να καλύπτονται πλήρως, ώστε να μην φαίνεται καθόλου δέρμα – ακόμη και στα παιδιά. Οι γυναίκες πρέπει να υποστούν κλειτοριδεκτομή υπό το φόβο του σεξ. Οι άνδρες πρέπει να υποβληθούν σε περιτομή υπό το φόβο του σεξ. Οι νόμοι θεσπίζονται και οι τιμωρίες εφαρμόζονται υπό το φόβο του σεξ. Οι άνθρωποι πρέπει να κρύβονται, μην τυχόν και «φουντώσει» η πυρκαγιά του σεξ. Η μουσική θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς πυροδοτεί τις σεξουαλικές ορμές τους. Ο κινηματογράφος απαγορεύεται. Ακόμα και οι άψυχες κούκλες των καταστημάτων απειλούν να ξυπνήσουν τον εθισμό τους στο σεξ και να δημιουργήσουν πάθη.
50
Σχεδόν όλες οι βάναυσες τιμωρίες τους σχετίζονται με το σεξ. Από την άλλη, ο μουσουλμανικός «παράδεισος» είναι βασικά ένα πορνείο, όπου οι «τυχεροί» θα απολαμβάνουν ομαδικό σεξ και όργια με νεαρά αγόρια και γυναίκες, ενώ οι «συνεδρίες» θα διαρκούν περισσότερο από «70 γήινα χρόνια».
Ο μουσουλμανικός «παράδεισος» δεν είναι τίποτα άλλο παρά σεξ 7 ημέρες την εβδομάδα, επί 365 ημέρες το χρόνο, για πάντα.
Δείτε πώς ένας Σαουδάραβας κληρικός περιγράφει τον μουσουλμανικό «παράδεισο»:
«Κάθε μουσουλμάνος άνδρας παίρνει τουλάχιστον δύο μαυρομάτες παρθένες στον παράδεισο. Κάθε παρθένα έρχεται με 70 υπηρέτριες. Σας επιτρέπεται να κάνετε σεξ με τις παρθένες, καθώς και με τις υπηρέτριες. Για κάθε γυναίκα από αυτόν τον κόσμο που μπαίνει στον παράδεισο, εσείς θα παίρνετε 70 μαυρομάτες παρθένες. Αν παντρευτείτε σε αυτόν τον κόσμο, τότε στον Παράδεισο μπορείτε να πάρετε τη σύζυγό σας από αυτόν τον κόσμο, συν 79 μαυρομάτες παρθένες, με τις οποίες θα επιτρέπεται να κάνετε σεξ, και κάθε μία από αυτές τις 70 παρθένες θα έχει 70 υπηρέτριες. Επιτρέπεται να έχετε σεξουαλική επαφή με όλα αυτά τα κορίτσια. Τώρα ας υποθέσουμε ότι είστε παντρεμένος με τέσσερις γυναίκες. Τότε θα πάρετε τέσσερις φορές περισσότερα κορίτσια στον Παράδεισο. Η επανένωση -με κάθε μία από τις συζύγους σας- διαρκεί όσο 70 γήινα χρόνια. Όταν τα 70 χρόνια τελειώσουν, μία άλλη μαυρομάτα θα σας ρωτήσει: υπηρέτη του Αλλάχ, εμείς δεν θα πάρουμε σειρά;;;



Το βίντεο μας δείχνει παραστατικά τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο Πούτιν πέσει στην παγίδα των Αμερικανοεβραίων και κάνει «κίνηση» προς την Ουκρανία.
Όλα είναι στημένα και περιμένουν την Ρωσία να «τσιμπήσει» το δόλωμα.

ΠΗΓΗ

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Δαιμονόπληκτες Χριστιανικές Οικογένειες (Κήρυγμα Κυρ Δ΄ Νηστειών)


ΠΗΓΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΔΟΓΜΑΤΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΩ ΤΗ ΣΥΡΙΑ” ΣΤΟ “ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η σθεναρή αντίσταση των Συρίων, η ασφυκτική πίεση μερίδας έως και της αμερικανικής κοινής γνώμης, η επέκταση του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Λίβανο  και η προοδευτική αποκάλυψη των εγκλημάτων των Τζιχαντιστών εξανάγκασαν σε αλλαγή στρατηγικού δόγματος ως και τις ΗΠΑ. Ένα χρόνο πριν, στο παρά 5′ κυριολεκτικά αποφεύχθηκε η κήρυξη πολέμου κατά της Συρίας.Τον Σεπτέμβρη του 14 βομβαρδίζουν στη Συρία αλλά όχι το “καθεστώς” όπως το αποκαλούσαν τότε, αλλά τον κύριο αντίπαλό του το “Ισλαμικό Κράτος” . To Αμερικανικό Πεντάγωνο και οι σύμμαχοί του επιχείρησαν για πρώτη φορά την προηγούμενη νύχτα αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε συριακό έδαφος. Την απόφαση πήρε ο αρχηγός του ΓΕΣ Lloyd Austin.
KNKNKKNKNK
“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο αμερικανικός στρατός και οι δυνάμεις των συμμάχων του πραγματοποιούν μια στρατιωτική επιχείρηση κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με καταδιωκτικά , βομβαρδιστικά και πυραύλους Tomahawk” ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου John Kirby. « Καθώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη δεν είμαστε για την ώρα σε θέση να διοχετεύσουμε περισσότερες λεπτομέρειες”, ανακοίνωσε. Σύμφωνα με το New York Times, στόχος των επιδρομών αυτών αποτέλεσαν τόσο η πόλη της Ράκκα που θεωρείται η έδρα της ISIS όσο και θέσεις των ισλαμιστών στα συροιρακινά σύνορα. ΜΚΟ αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν περίπου 20 τέτοια χτυπήματα στη Ράκκα και κοντά στις περιοχές   Tabqa, Aïn Issa , Tall Abyad, προκαλώντας το θάνατο τζιχαντιστών.
Το New York Times κάνει λόγο για τη συμμετοχή αρκετών συμμάχων από τον αραβικό κόσμο και το τηλεοπτικό κανάλι ABC διευκρινίζει ότι στις επιθέσεις αυτές έλαβαν μέρος Μπαχρέιν, Κατάρ, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Εμιράτα.
1411390129000-is092214xx001Η συριακή κυβέρνηση δια του Υπουργού της των Εξωτερικών ανέφερε ότι “οι αμερικανοί πληροφόρησαν τον εκπρόσωπο της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη ότι τα χτυπήματα θα παραγματοποιηθούν κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Ράκκα (βόρεια)”. Ο πρέσβης Αλ Τζαφαρί στον ΟΗΕ το ανακοίνωσε και προσωπικά (sama tv)
Αυτή η εξέλιξη επέρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων του Barack Obama στις 10 Σεπτεμβρίου που ανέφερε ότι διατηρεί το δικαίωμα να χτυπήσει το Ισλαμικό Κράτος και επί συραικού εδάφους. “Ο στόχος μας είναι σαφής: θα αποδυναμώσουμε και θα καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος”. Στη συνέχεια διαμορφώθηκε η συμμαχία με μια δεκάδα αραβικών χωρών. Η Γαλλία την περασμένη εβδομάδα βομβάρδισε θέσεις του Ι.Κ. στο Ιράκ.(bfmtv)
Η επίθεση εκδηλώθηκε τόσο από αέρος όσο κι από πυραύλους που εκτόξευσε ναυτική δύναμη. Αεροσκάφη αραβικών χωρών συμμετείχαν. Αεροσκάφη Rockwell B-1, καταδιωκτικά F-16 και F-18 και κατασκοπευτικά et MQ-1 Predator συμμετείχαν στην επιχείρηση.
Όπως αποκαλύπτει η USA TODAY εδώ κι εβδομάδες μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροσκάφη επιθεωρούσαν συριακό έδαφος για να συλλέξουν πληροφορίες για πιθανούς στόχους του Ισλαμικού Κράτους.Το ότι η συριακή κυβέρνηση δεν αντέδρασε υποδηλώνει συναίνεση των επιχειρήσεων και μυστική ενδεχομένως διπλωματία προς το γενικότερο συμφέρον. Ο συριακός στρατός διαθέτει σοφιστικέ αντιπυραυλικά συστήματα που έχουν ανπτυχθεί κυρίως γύρω από τη Δαμασκό και κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ. Το αμερικανικό ΓΕΣ αναφέρει ότι από τον Αύγουστο οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν καταφέρει 190 αεροπορικά χτυπήματα σε θέσεις ισλαμιστών στο Ιράκ.
Την τελευταία εβδομάδα σε μια κίνηση τηρουμένων των ισορροπιών το Κογκρέσο ενέκρινε την χρηματοδότηση με 500 εκατομύρια για την σταρτολόγηση και εκπάιδευση μιας δύναμης των μετριπαθών νόπως τους θεωρεί η δύση επονομαζόμενων ανταρτών.Θα εκπαιδευθούν στη Σαουδική Αραβία με στόχο την αναχαίτιση του Ισλαμικού Κράτους και κατά της συραικής κυβέρνησης.
Τα δύο τρίτα των συνολικά 30.000 τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους είναι στη Συρία οι άλλοι στο Ιράκ.
O βομβαρδισμός της ISIS δεν βοηθάει την συριακή αντιπολίτευση αφού το μόνο μέτωπο που έχει ανοίξει το ένοπλο σκέλος της με τους τζιχαντιστές είναι στο Χαλέπι. Ουσιαστικά ενισχύει τις θέσεις του συριακού στρατού που μάχονται ολομέτωπα την ΙSIS στη Χομς (Umm Sharshouh), στην περιφέρεια Δαμασκού (Qalamoun και Yarmouk), στη Χασάκεια, στη Χάμα (Salamiyyah) στο Χαλέπι αλλά και σε όλο το συριακό έδαφος όπου υπάρχουν θέσεις των τρομοκρατών. (syrian perspective)
dimpenews.com

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ,ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  Ο πόλεμος της Ε.Ε και της Δύσης γενικότερα κατά της Ρωσίας,έχει γυρίσει μπούμερανγκ στις περισσότερες ευρωπαϊκές οικονομίες.Η Γερμανία έχει ”γονατίσει” μπροστά στα λάθη της.Παράλληλα η Πολωνία θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις με την Μόσχα,μιας και βλέπει πως τα ”καράβια της πέσαν έξω”.

kuroseis

  Ο πόλεμος των κυρώσεων είναι πολύ  οδυνηρός για τη Γερμανία.
Η Καγκελάριος Μέρκελ σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με την ευρωπαϊκή πολιτική των κυρώσεων κατά την παρουσία της στο Συνεδριακό Κέντρο του Βερολίνου.
Πέρυσι, σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές στατιστικές, η Γερμανία εξήγαγε προς τη Ρωσία  31,6 εκατομμύρια σύμφωνα με την  αξία των εμπορευμάτων. Παρά το γεγονός ότι στη διεθνή Ρωσική λίστα των εισαγωγέων τα γερμανικά  προϊόντα βρίσκονται στην 11η θέση, ένα τέτοιο ποσό δεν είναι ασήμαντο, το οποίο αυξάνεται αισθητά σε περιόδους κρίσης και έντονου ανταγωνισμού. Σύμφωνα με τον ”Ulrich Grillo”, οι δυτικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία κατέπληξαν πολλές χώρες,διότι η απάντηση της Μόσχας είναι πολύ οδυνηρή για τις γερμανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία.

  Όσο αφορά το οικονομικό περιβάλλον, η κατάσταση είναι σαφέστατη. Όμως δεν μπορεί να αντιταχθεί η κυβερνητική πολιτική. Ο πρόεδρος της ”BDI” υποστηρίζει τις κυρώσεις έχοντας ως επιχείρημα τα λεγόμενα της Μέρκελ -” η δύναμη του δικαίου πρέπει να επικρατήσει έναντι του δικαίου της βίας”. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, λόγω της αλληλεξάρτησης μεταξύ των γερμανικών και διεθνών οικονομιών, οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι ««η οικονομική ανάπτυξη στη Γερμανία παραπαίει όλο και περισσότερο»».


kuroseis 2

  Από την άλλη η Πολωνία βρίσκεται στο απόλυτο αδιέξοδο.Επέλεξε να υποστηρίξει την ”συνταγή” της δύσης κατά της Ρωσίας,με αποτέλεσμα να καταστραφεί εξ’ολοκλήρου.Γι’αυτό και ο νέος επικεφαλής της πολωνικής διπλωματίας,”Grzegorz Schetyna”, δίνει προτεραιότητα στην ομαλοποίηση των σχέσεων της χώρας του με τη Ρωσία και την Ουκρανία.Όμως πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να ”πατάει” πάνω σε δύο διαφορετικά εδάφη.

Πηγή:Ria Novosti

ΙΤΑΛΙΑ: «Εξαθλιωμένοι» παράνομοι μετανάστες καταφθάνουν με smartphones και tablets...




Μας λένε συνεχώς, ότι για λόγους «ανθρωπιστικούς» (αλλά και οικονομικούς) πρέπει να επιτραπεί να εισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες μας όλες αυτές οι ορδές των «εξαθλιωμένων», που έρχονται για μια «καλύτερη ζωή». Μόνο που μερικές από αυτές τις «αξιοθρήνητες» υπάρξεις που αποβιβάζονται στην Ιταλία, φαίνεται να έχουν smartphones και tablets κατά την άφιξή τους, πράγμα που τις κάνει να μην φαίνονται και τόσο «αξιοθρήνητες».



Άρθρο της ιταλικής ιστοσελίδας salernonotizie.it δείχνει εικόνες από ορδές παράνομων μεταναστών που έρχονται εφοδιασμένοι με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες.



Περισσότεροι από 5.000 "μετανάστες" αποβιβάστηκαν στο Σαλέρνο μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι τελευταίοι το πρωί της Τρίτης. 837 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και μερικές έγκυες γυναίκες, συλλέχθηκαν στο κανάλι της Σικελίας. Ήρθαν από την Ερυθραία, την Σομαλία, την Συρία, την Παλαιστίνη, το Σουδάν, την Γκάνα, το Κονγκό, τη Σενεγάλη και την Ακτή Ελεφαντοστού. Οι λαθρομετανάστες συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης ‘Mare Nostrum’, σύμφωνα με το οποίο, το ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό* έχει περισυλλέξει πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες από τις αρχές της χρονιάς, ενώ υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άλλοι που περιμένουν στις ακτές της Λιβύης να τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να ταξιδέψουν για την Ευρώπη.  



Ο ανταποκριτής της ιταλικής ιστοσελίδας στη συνέχεια δηλώνει ότι έμεινε «σαστισμένος» από την θέα «μερικών μεταναστών με smartphones», και απλά αναρωτιέται εάν ήταν δικά τους ή τους τα έδωσε η ιταλική κυβέρνηση μόλις κατέβηκαν από το πλοίο!




* Το σχέδιο "Mare Nostrum" ("Δικιά μας Θάλασσα" - τι ειρωνία!) αποτελεί άλλο ένα δείγμα του αυτοκτονικού συνδρόμου που διακατέχει την σημερινή θνήσκουσα Ευρώπη: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!

Εκτός, αυτού :

- Στις 21 Ιανουαρίου, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορεί να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!

- Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα!. Την ώρα που το ογδόντα πέντε τοις εκατό των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ ...



Διάβασε: Η Ιταλία και όλη η Ευρώπη μετατρέπονται σε μία κατεκτημένη γη με τις ευλογίες της ΕΕ και ο λαός κοιμάται και την συγκλονιστική ομιλία του γεννημένου στην Αίγυπτο Magdi Allam μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ…»


Ο Υποτακτικός κάποιου Γέροντα έμενε σε μια καλύβα δέκα μίλια μακριά από τη Σκήτη. Μια μέρα θέλησε να τον ειδοποιήσει ο Γέρων να έλθει να πάρει το ψωμί του. Ύστερα όμως σκέφθηκε :
Για λίγα ψωμιά να κάνω τον αδελφό μου να περπατήσει δέκα μίλια ; Ας του τα πάω μόνος. Έβαλε το ταγάρι στον ώμο και ξεκίνησε. Πηγαίνοντας, σκόνταψε σε μια πέτρα κι έκανε τέτοια πληγή στο πόδι, που ήταν αδύνατον να σταματήσει το αίμα. Από τον υπερβολικό πόνο που ένιωσε άρχισε να κλαίει.

- Γιατί κλαίς, Αββά ; Άκουσε πίσω του μια γλυκιά φωνή να τον ερωτά.
Έστρεψε το κεφάλι και είδε έναν ωραίον Άγγελο. Δεν φοβήθηκε όμως, αλλά του έδειξε με το δάκτυλο την πληγή.
- Παύσε να κλαίς γι΄ αυτό το τιποτένιο πράγμα, τον επρόσταξε ο Άγγελος. Τα βήματα που κάνεις για την αγάπη του αδελφού τα έχω μετρημένα και θα πάρεις την αμοιβή σου από τον Θεό.

Ο Γέροντας πήρε θάρρος και συνέχισε το δρόμο του. Από τότε προθυμοποιήθηκε να εξυπηρετεί τους αδελφούς.

Μια μέρα πήρε ψωμιά να τα πάει σ΄ άλλον Ερημίτη που έμενε πολύ πιο μακριά. Συνέβη όμως να έρχεται κι εκείνος με τον ίδιο σκοπό και συναντήθηκαν στο δρόμο.

- Αδελφέ μου, είπε πρώτος ο Γέροντας, με κόπο απέκτησα ένα μικρό θησαυρό και πρόλαβες εσύ να μου τον πάρεις.
- Μήπως η στενή πύλη χωράει μόνον εσένα, Αββά ; Κάνε λίγο τόπο να περάσωμε κι εμείς, του αποκρίθηκε ο Αελφός.

Ενώ έλεγαν αυτά, ήλθε πάλι ο Άγγελος και τους είπε :
- Αυτή η φιλονικία σαν ευωδιαστό λιβάνι ανεβαίνει στον ουρανό.

ΠΗΓΗ : ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΝ, ΣΤΑΛΑΓΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ, εκδ. «ΛΥΔΙΑ», Θεσσαλονίκη 1987, σ. 21 κ.ε.

Με βάση τον Αντιρατσιστικό νόμο, ο τζαμί ΔΕΝ θα πρέπει να ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία.

 
Αγαπητοί αναγνώστες όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το ελληνικό κράτος έχει εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα .
Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής λατρείας χιλιάδων παράτυπων μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Γνωρίζουμε όμως πως το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι, όμως λίγοι γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις  απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι . Φυσικά δεν λείπουν από το κοράνι και οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στο γυναικείο φύλλο. 

Φυσικά στην συνέχεια του άρθρου θα ακολουθήσουν και αποσπάσματα από το κοράνι αλλά και βίντεο που αποδεικνύουν πως προτρέπουν σε ενέργειες βίας απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, π.χ. των Χριστιανών. 

 

Με βάση τον Αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014 ο οποίος θεσπίστηκε από την βουλή των Ελλήνων το τζαμί ΔΕΝ θα πρέπει να ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία . Καθώς το κοράνι που θα διαβάζεται εντός του τεμένους περιέχει ρατσιστικά κείμενα που προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά άλλων θρησκευτικών ομάδων , δηλαδή κατά των Χριστιανών άρα και κατά εμάς των Ελλήνων . Επίσης εντός του Κορανίου είναι ξεκάθαρες οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στις γυναίκες .  Συγκεκριμένα , το Άρθρο 1 του Αντιρατσιστικού νομοσχεδίου περιγράφει τα εξής : 

 

«Άρθρο 1

Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, υποκινεί, προτρέπει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.
 Δείτε τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ αποσπάσματα του Κορανίου που θα διαδίδονται ελεύθερα εντός του Τεμένους στην Αθήνα και αντιβαίνουν τον αντιρατσιστικό νόμο που παραθέσαμε παραπάνω. Συγκεκριμένα  υπάρχει απίστευτο μίσος με βάση την θρησκεία αλλά διακρίσεις με βάση την ταυτότητα του φύλου . 

Το Κοράνιο είναι γεμάτο από εντολές του Αλλάχ για την επίδοση στον πόλεμο, κατά τρόπο σαφή και αναντίρρητο απέναντι στους αλλόθρησκους:


     
  • «Φονεύετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε»(Η Αγελάδα 2,191)
  • «Πολεμάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε»(Η Μετάνοια 9,5)
  • «Όταν συναντάτε τους άπιστους, κτυπάτε και σφάζετε τους»(Μωάμεθ Προφήτης 47,4)\
  • «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”»(Μπουχαρί:Τ4Β52Α260)
  • «Θυμηθείτε οτι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί-σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς-τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.”» (Κοράνι, 8:12)
  • «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.» ( Κοράνι, 8:15–16)
  • «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σαςθα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι 8:65)
  • «Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»(Κοράνι 47:4)
  • «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.» (Κοράνι 9:29)
  • «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576)

Ξεκάθαρες ρατσιστικές διακρίσεις από το Κοράνι με βάση την ταυτότητα του φύλλου, ξεκάθαρος ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες :

Γράφεται στο Κοράνι πως των μυαλό των γυναικών είναι κατώτερο των ανδρών και ότι πάσχει από "ανεπάρκεια" .

Ο Μωάμεθ διατεινόταν πως τα μυαλά των γυναικών είναι ανεπαρκή, και πως τους έλειπε και η κοινή λογική:

[Είπε ο Μωάμεθ]: Ω, γυναίκες, θα πρέπει να κάνετε ελεημοσύνες και να ζητάτε πολλές φορές την συγχώρηση, επειδή σας είδα μαζικά ανάμεσα στους κατοίκους της Κόλασης. Μια σοφή κυρία από αυτές είπε: «Πώς είναι, αγγελιοφόρε του Αλλάχ, και το είδος μας είναι μαζικά στην Κόλαση;» Πάνω σ’ αυτό παρατήρησε ο Άγιος Προφήτης: «Καταριέστε πολύ, και είστε αγνώμονες στους συζύγους σας. Κανέναν άλλο δεν έχω δει, που να του λείπει η κοινή λογική και να χωλαίνει στην πίστη, ενώ (ταυτόχρονα) να κλέβει την γνώση των σοφών, παρά μόνο εσάς.» Σε αυτό, σχολίασε η γυναίκα: «Τι έχει η κοινή λογική μας και η πίστη;» Εκείνος (ο Άγιος Προφήτης) παρατήρησε: «Η έλλειψη κοινής λογικής (κρίνεται επαρκώς από το γεγονός) ότι η μαρτυρία δύο γυναικών ισούται με την μαρτυρία ενός ανδρός. Αυτό είναι μια απόδειξη της έλλειψης κοινής λογικής. Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) είπε: «Δεν αληθεύει πως η μαρτυρία μιας γυναίκας ισούται με την μαρτυρία μισού ανδρός;» Η γυναίκα είπε «Ναι». Εκείνος τότε είπε: «Αυτό είναι εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού της.”
Προσέξτε εδώ πως, στην πρώτη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως οι γυναίκες υστερούν σε κοινή λογική, με το να λέει πως η μαρτυρία τους αξίζει όσο η μισή μαρτυρία ενός ανδρός. Και όμως, στην δεύτερη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως η μαρτυρία των γυναικών ισοδυναμεί κατά το ήμισυ με την μαρτυρία των ανδρών, με το να λέει πως οφείλεται στην ανεπάρκεια του μυαλού των γυναικών.



Ερευνητής:  «Ω, Μωάμεθ, γιατί είναι γεμάτη από γυναίκες η Κόλαση;»

Μωάμεθ:  «Επειδή τους λείπει η κοινή λογική!»

Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τους λείπει η κοινή λογική;»

Μωάμεθ:  «Η έλλειψη κοινής λογικής φαίνεται από το ότι η μαρτυρία τους αξίζει τα μισά απ’ ότι αξίζει η μαρτυρία ενός άνδρα!»

Ερευνητής:  «Αλλά γιατί να αξίζει η μαρτυρία τους μόνο κατά το ήμισυ από του άνδρα;»

Μωάμεθ:  «Εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού τους!»

Ερευνητής: «Πώς το ξέρεις ότι τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή;»

Μωάμεθ:  «Η ανεπάρκεια του μυαλού τους φαίνεται από το γεγονός ότι η μαρτυρία τους αξίζει μισή ανδρική μαρτυρία.»

Ερευνητής:  «Ξαναρωτάω, γιατί αξίζει τα μισά η μαρτυρία τους;»

Μωάμεθ:  «Επειδή τα μυαλά τους είναι ανεπαρκή!»

Ερευνητής: «Μάλλον τελικά το μόνο ανεπαρκές πράγμα εδώ, είναι ο συλλογισμός σου......» 

 

Αυτά αγαπητοί αναγνώστες είναι μερικά από τα ρατσιστικά αποσπάσματα του Κορανίου που θα διακινούνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ όταν φτιαχτεί το ΤΕΜΕΝΟΣ στην ΑΘΗΝΑ μας . Γραπτά τα οποία αντιβαίνουν το ΑΡΘΡΟ  1 του αντιρατσιστικού νόμου . Με βάση τον πρόσφατο νόμο θα πρέπει να μην ανεγερθεί το ΤΕΜΕΝΟΣ καθώς το ΚΟΡΑΝΙ που θα διαβάζεται εντός του τεμένους , δηλαδή σε δημόσια συνάθροιση θα περιέχει τα παραπάνω γραπτά που αντιβαίνουν τον εν λόγω νόμο .

 

Παραθέτουμε όμως και Βίντεο τα οποία δείχνουν τα παραπάνω :

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων λέει ότι το ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!! 


Να θυμίσουμε βέβαια και τις σκηνές ΒΙΑΣ που είχαν συμβεί στο παρελθόν στην Αθήνα με αίτιο την Πίστη των παράτυπων μεταναστών μουσουλμάνων:


 ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ; )


Θέλουμε οι αρμόδιοι να εξετάσουν το ρατσιστικό περιεχόμενο των κειμένων που θα διαδίδονται μέσω του Τζαμιού που θα ανεγερθεί στην Αθήνα και να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τον ΝΟΜΟ !!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ !!!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΙΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ , ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΖΑΜΙ , ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

alertgr.blogpsot.gr


Η παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα από το 2012!


Μεγάλη δικαίωση του Hellasforce…. Η παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα από το 2012!Το HELLASFORCE πρόσφατα προχώρησε πρώτο στην μεγάλη αποκάλυψη: Η σημαία των ισλαμοφασιστών της Συρίας είχε κυματίσει για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την πολιτική κηδεία του αγωνιστή αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα στις 7 Απριλίου του 2012!
Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο στις 4 Απριλίου με την αυτοκτονία του στην πλατεία Συντάγματος, απετέλεσε φαίνεται ευκαιρία για τους αχυρανθρώπους των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών να φανερώσουν την παρουσία τους στο Ελληνικό έδαφος, παριστάνοντας προφανώς τους αλληλέγγυους.
Σήμερα, μετά και την αποκάλυψη των ελληνικών αρχών και της CIA για την ύπαρξη Έλληνα υπηκόου τζιχαντιστή στο Ισλαμικό Κράτος, το HELLASFORCE δικαιώνεται πανηγυρικά αφού αποκάλυψε πρώτο την ύπαρξη τζιχαντιστών στη χώρα μας.
3

Ο εικονιζόμενος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της συριακής κοινότητας στην Ελλάδα και τοποθέτησε την σημαία που τότε χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές σύμμαχοι των σιωνιστών στην Συρία πριν αυτή αντικατασταθεί με την γνωστή μαύρη σημαία.

ΠΗΓΗ

Οι ισλαμοφασίστες “χτύπησαν” τον Δράκο. Μακελειό στην Κίνα από βομβιστικές επιθέσεις.

ΚΙΝΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.

Πέντε εκρήξεις σημειώθηκαν την Κυριακή σε τρία διαφορετικά σημεία της Σιντζιάνγκ, τρεις από τις οποίες σε εμπορικό κέντρο της περιφέρειας Λουντάι, στο νότο, περί τα 360 χλμ. από το Ουρούμτσι, την πρωτεύουσα της περιφέρειας.


Τα γεγονότα αυτά επισπεύδουν την δημιουργία ομάδας ταχείας επέμβασης στην οποία θα συμμετέχουν 11,000 άνδρες, κυρίως από Ρωσία και Κίνα. Μία συνεργασία που θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβει και την Ελλάδα, δεδομένου του κινδύνου που ελλοχεύει από την ανάπτυξη ισλαμοφασιστικών οργανώσεων στην Θράκη, την Αθήνα αλλά και αγροτικές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή της χώρας μας είναι ελάχιστου κόστους, σε αντίθεση με τα θηριώδη προγράμματα που εκπονούμε λόγω νατοϊκών ή άλλων υποχρεώσεων, που ελέω τουρκίας, στις καταστάσεις που έρχονται θα είναι παντελώς άχρηστα.

Αντίθετα, μία ομάδα ταχείας επέμβασης με άρτια εκπαιδευμένους άνδρες που θα ενεργοποιείται στην παραμικρή προσπάθεια αποσταθεροποίησης εντός Ελληνικού εδάφους, θα αποτελέσει το ισχυρότερο αντίδοτο στους σχεδιασμούς των ισλαμοφασιστών.

 

ΠΗΓΗ

Η ελεεινή δήλωση κάποιου Τζίμερου για τα ευρήματα στην Αμφίπολη


tzimeros2_505_355


Με απαξιωτικά λόγια σχολιάζει ο Θάνος Τζήμερος τις Καρυάτιδες που βρέθηκαν στον Τάφο της Αμφίπολης τις οποίες περιγράφει ως “χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης”.Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο facebook ο

Θάνος Τζήμερος γράφει:
“Οι εκστασιασμένοι ρεπόρτερ περιγράφουν τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης ως υψηλής τεχνικής και μοναδικής αισθητικής ευρήματα. Εμένα πάλι μου φαίνονται χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης που έχουν τόση σχέση με την αισθητική της κλασικής εποχής όσο και οι βάρκες στα κορνιζάδικα με τον Βολανάκη. Σαν κάποιος να ήθελε σώνει και καλά να μιμηθεί κατι που θαύμαζε αλλά δεν διέθετε ανάλογο γούστο ούτε και ανάλογους γλύπτες”.

ΠΗΓΗ