Τα σημάδια τείνουν προς την πραγματοποίησή τους...H είδηση :
Οι "Δυνάμεις Ασφαλείας" του ΡΚΚ εμφανίστηκαν τη φορά αυτή στην Άμιδα/Ντιγιαρμπακίρ (βίντεο)
Ας θυμηθούμε τις σχετικές μαρτυρίες, από τον γ. Παΐσιο...
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , Αντιπτέραρχοςε.α , Αθήνα
Τον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του, μου είπε τα ακολούθα : «Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους, διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της». Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά, μου είπε πάλι : «Όπως ξέρεις, εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά αυτά τα μαθαίνω από αλλού...»
(«Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος 1924-1994» / Β' Έκδοση)

ΛΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΠΑΦΟΣ , ΚΥΠΡΟΣ
Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε : «Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός».
Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας. «Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα», είπε.
Φεύγοντας από το κελλί του, μας είπε πάλι: «Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που
περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη.
Άντε στο καλό , παιδιά μου».
(«Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος 1924-1994» / Β' Έκδοση)

ΠΗΓΗ

Σοβαρή εξέλιξη: Οι Κούρδοι της Συρίας κηρύσσουν την αυτονομία τους

Οι Κούρδοι της Συρίας πήραν μια απόφαση που είναι προφανές ότι θα οδηγήσει στην ανατροπή των ισορροπιών στην περιοχή. Με βάση την απόφαση αυτή έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακήρυξη της αυτονομίας του Δυτικού Κουρδιστάν!
Τις εργασίες που σχετίζονται με την αυτονόμηση της περιοχές έχουν αναλάβει τα μέλη της Κίνησης Δημοκρατικής Κοινωνίας (TEV-DEM), τα οποία έχουν την υποστήριξη των κομμάτων και των μαζικών οργανώσεων της περιοχής του Δυτικού Κουρδιστάν.
Με βάση την απόφαση, εντός των επόμενων τριών μηνών θα συγκροτηθεί μια μεταβατική διοίκηση και θα συνταχθεί ένα μεταβατικό σύνταγμα. Η διοίκηση που θα συγκροτηθεί θα προκηρύξει εκλογές, που θα γίνουν σε έξι μήνες, για την εκλογή της Βουλής των Λαών του Κουρδιστάν.
Να σημειωθεί ότι έχει ήδη συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που οι Κούρδοι της Συρίας ανέλαβαν τον έλεγχο των πόλεων του Δυτικού Κουρδιστάν, την ίδια ακριβώς περίοδο που οι αντάρτες του ΡΚΚ άρχισαν την επιχείρηση ελέγχου της περιοχής Σεμντίνλι, εφαρμόζοντας για πρώτη φορά την τακτική "χτυπώ και παραμένω στην περιοχή" αντί της κλασικής "χτυπώ και φεύγω", που εφαρμόζουν οι αντάρτες σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.
Η διπλή αυτή επιχείρηση του κουρδικού απελευθερωτικού κινήματος και του ΡΚΚ σε Συρία και ΝΑ Τουρκία, σε συνδυασμό με τις πιέσεις των ΗΠΑ, που εκδηλώθηκαν και φανερά το Σεπτέμβριο του 2012, υποχρέωσαν την κυβέρνηση Ερντογάν και το τουρκικό κράτος να αρχίσει συνομιλίες με το Άπο και το ΡΚΚ, που οδήγησαν στην εκεχειρία της 21ης Μαρτίου 2013.
Για μια πιο καθαρή εικόνα για το τι συντελείται στο Κουρδικό, διαβάστε τα άρθρα μας στην "δημοκρατία" της Παρασκευής και την "κυριακάτικη δημοκρατία".
Όσο για αυτά που συμβαίνουν στο Δυτικό Κουρδιστάν, διαβάστε ξανά τι λέγαμε ακριβώς ένα χρόνο πριν, στο άρθρο μας "Η θέση της Τουρκίας την μετά Άσαντ εποχή - Το δεύτερο κουρδικό κράτος είναι γεγονός".
Αυτά, για να κατανοήσουμε επιτέλους πόσο σημαντικό ζήτημα είναι η πολιτική ανάλυση και η στρατηγική πρόβλεψη για τη χάραξη στρατηγικής μιας χώρας!
 

Σειρά του Disney Channel δείχνει "οικογένεια" με δύο «μητέρες»Το Disney Channel, ένα κανάλι που «απευθύνεται σε παιδιά, έφηβους και ολόκληρη την οικογένεια», αποφάσισε να παρουσιάσει ομοφυλόφιλους χαρακτήρες στο πρόγραμμά του.
Το καλωδιακό δίκτυο επιβεβαίωσε ότι ένα επεισόδιο της σειράς «Good Luck Charlie» θα παρουσιάσει ένα παιδί που έχει «δύο μητέρες».
Η Charlie, η οποία είναι ένα νεαρό κορίτσι, θα γίνει φίλη με ένα παιδί, και οι γονείς της θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν σχέση με τις δύο «μαμάδες» του παιδιού.
Το μόνο ζήτημα που μπορεί να εμποδίσει την εκκολαπτόμενη φιλία είναι ότι οι ετεροφυλόφιλοι γονείς της Τσάρλι είναι βαρετοί. Η μητέρα της Charlie, Amy, θα μιλά με μία "μητέρα", ενώ ο πατέρας της Bob παίζει το πρωτότυπο ρόλο του «ενθουσιώδους κωμικού μπαμπά» θα κάνει την άλλη λεσβία σύντροφο να βαριέται.
«Η συγκεκριμένη ιστορία αναπτύχθηκε με την  παροχή συμβουλών από εμπειρογνώμονες για την ανάπτυξη του παιδιού (ΚΟ: …τώρα ησυχάσαμε!) και συμβούλους κοινότητας," είπε εκπρόσωπος του Disney Channel. "Όπως όλα τα προγράμματα του Disney Channel, αναπτύχθηκε για να είναι σχετικό με τα παιδιά και τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο και να αντικατοπτρίζει τα θέματα της διαφορετικότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης". (ΚΟ: Η «διαφορετικότητα», το τοτέμ της εποχής).
Οι δύο μαμάδες θα εμφανιστούν σε επεισόδιο, που θα βγει στον αέρα στις αρχές του 2014, στο τέλος της σειράς.
"Αυτή είναι μια τόσο θαυμάσια είδηση​​! Είμαστε τόσο περήφανοι που η Disney αναγνωρίζει ότι οι οικογένειες δεν χρειάζεται να χωρούν σε καλούπια!", αναφώνησε ενθουσιασμένος ο ομοφυλόφιλος αρθρογράφος ψυχαγωγίας και gossip, Perez Hilton.
Ένα προηγούμενο πρόγραμμα του καναλιού Disney το “Make Your Mark” έδειχνε έναν έφηβο ο οποίος είχε δύο λεσβίες για γονείς.
Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από το δίκτυο, το Disney Channel έχει τηλεθέαση 1,02 εκατομμυρίων παιδιών ηλικίας από 2 έως 11 χρονών, με περίπου 300.000 παιδιά κάτω των έξι ετών.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι ομοφυλόφιλοι «πατέρες», που τα media παρουσίαζαν ως «υποδειγματικούς», για χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά το 6χρονο θετό παιδί τους και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών Τα «προοδευτικά» media στην Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους δύο άνδρες, ως «δύο χαρούμενους, τρυφερούς ‘πατέρες’»

Σίδνεϊ, 3 Ιουλίου 2013 (LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) - Η αστυνομία της Αυστραλίας περιγράφει ως "διεφθαρμένη" την υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους "πατέρες" του (που το «προοδευτικό» κράτος τους επέτρεψε να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, χάριν «ισότητας») αλλά και από άλλους άνδρες που ήταν μέρος ενός διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας γνωστού ως δίκτυο “Boy Lovers”.

Οι αρχές στην Αυστραλία και των ΗΠΑ εργάστηκαν μαζί για να συλλάβουν και να κατηγορήσουν τους δύο άνδρες, καθώς προέκυψε ότι το αγόρι είχε προσφερθεί σε άνδρες στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία για σεξουαλική εκμετάλλευση και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πολύ νεαρή ηλικία.

Την περασμένη εβδομάδα ένας από τους άνδρες, ο Αμερικανός ονόματι Mark J. Newton, 42 ετών, φυλακίστηκε στις ΗΠΑ σε ποινή φυλάκισης 40 ετών και χρηματική ικανοποίηση 400.000 δολαρίων στο παιδί, ενώ ο άλλος, ο Peter Truong, 36 ετών, από τη Νέα Ζηλανδία, περιμένει την καταδίκη στην πατρίδα του.

"Καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν είναι ευχάριστη," λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής Jon Rouse, ο οποίος ηγείται του τμήματος Taskforce Argos της Αστυνομίας του Queensland της Αυστραλίας, το οποίο ερευνά τις online περιπτώσεις εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. "Αυτό που είναι πολύ λυπηρό σε αυτήν την περίπτωση είναι ο τρόπος που αυτό το παιδί ήρθε στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Πρόκειται πραγματικά για μια τραγωδία. Είναι εξαιρετικά διεφθαρμένη περίπτωση».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Newton και ο Truong, που ζούσαν ως ζευγάρι στο Κέρνς της Αυστραλίας, άρχισαν να ψάχνουν για μια παρένθετη μητέρα να γεννήσει ένα παιδί το 2002.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι βρήκε επιτέλους μια γυναίκα στη Ρωσία, που γέννησε το παιδί τους με αμοιβή 8.000 δολάρια. Ο Mark Newton πιστεύεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του αγοριού, που ονομάστηκε "Adam", προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητά του.

Ο Adam παραδόθηκε στους Newton και Truong πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του το 2005.

Στις 14 Ιουλίου 2010, όταν ο Αδάμ ήταν 5 ετών, το κανάλι ABC Far North Queensland παρουσίασε την ιστορία του με τίτλο «Δύο μπαμπάδες είναι καλύτεροι από τον ένα», που μεταξύ άλλων έλεγε ότι «το να γίνουν γονείς ήταν μια σκληρή δουλειά για το γκέι ζευγάρι, τον Πιτ και τον Μαρκ, αλλά θα τα έκαναν πάλι όλα από την αρχή, αν χρειαζόταν".

Τα media της Αυστραλίας κάλυψαν την άφιξη του Αδάμ στο σπίτι των ομοφυλόφιλων, περιγράφοντας τους δύο άνδρες, χαρούμενους, τρυφερούς πατέρες.

«Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να έχουμε ένα παιδί, ότι ήρθε η ώρα για εμάς να έχουμε μια οικογένεια», είπε ο Newton και ο Truong στο ABC. «Θέλαμε να βιώσουμε τη χαρά της πατρότητας».

«Είναι μια ευτυχισμένη, χαλαρή οικογένεια», είπε το ABC, «αλλά δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος για να φτάσουν ως εκεί. Μετά από πολλά εμπόδια, ο Αδάμ γεννήθηκε από παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία."
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT Novosti ανέφερε ότι ο Αδάμ άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους «μπαμπάδες» του όταν ήταν 22 μηνών!

"Αργότερα," το RT Novosti ανέφερε, «έκαναν τον Adam διαθέσιμο για σεξ με άλλα μέλη του κυκλώματος παιδοφιλίας στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, για το οποίο οι Newton και Truong έπρεπε να ταξιδεύουν εκτενώς. Ερευνητές της αστυνομίας έχουν βρει αποδείξεις σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες σε αυτές τις χώρες που είχαν επαφή με τον Αδάμ όταν ήταν μεταξύ των ηλικιών δύο και έξι."

Δύο άλλοι άνδρες, ο Αμερικάνος John R Powell, 41 ετών, δικηγόρος από την Φλόριντα και ο Jason Bettuo, 36 ετών, προπονητής τένις από το Michigan, έχουν κατηγορηθεί επίσης, σύμφωνα με το κανάλι Channel 7 News της Αυστραλίας.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα που οδήγησε στις συλλήψεις μετά από μια τυχαία ανακάλυψη ύποπτων εικόνων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ενός παιδόφιλου στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας.

Περαιτέρω έρευνες έφεραν στο φως συνομιλίες μεταξύ των Newton και Truong και άλλων μελών του διεφθαρμένου δικτύου ‘Boy Lovers’.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού στο Cairns, βρήκαν αρκετά στοιχεία σχετικά με υπολογιστές και άλλες συσκευές βίντεο για να εξασφαλίσουν τη σύλληψή τους. Ο Adam αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε ανάδοχες οικογένειες.

«Αυτοί οι άνδρες υπέβαλλαν αυτό το νεαρό παιδί σε μερικές από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις εκμετάλλευσης που το εν λόγω γραφείο έχει δει ποτέ», δήλωσε ο Εισαγγελέας Joe Hogsett, μετά την δίκη.

Ο Ρώσος Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Pavel Astakhov, είπε στο RT Novosti ότι η ρωσική κυβέρνηση έκανε αυστηρότερη τη νομοθεσία για την υιοθεσία ώστε να αποφευχθεί μια άλλη περίπτωση, όπως του Αδάμ.

"Τα ορφανά ρωσάκια πάντα προσέλκυαν διεστραμμένους ξένους λόγω της προσβασιμότητας. Οι ξένοι απλώς έρχονται και παίρνουν τα παιδιά δίνοντας χρήματα", δήλωσε ο Astakhov.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​Ρωσία πέρασε το «νόμο Dima Yakovlev» που απαγορεύει τους Αμερικανούς πολίτες να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία.

Τον Ιούνιο του 2013, η Δούμα ενέκρινε τροπολογία η οποία απαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου από το εξωτερικό και απαγορεύει σε μεμονωμένα άτομα που είναι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των χωρών που επιτρέπουν το "γάμο" των ομοφυλόφιλων να γίνουν θετοί γονείς ή κηδεμόνες παιδιών από τη Ρωσία.

Σχόλια ΚΟ:
- 1. Διάβασε: ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό – Σημείωση: για το άρθρο αυτό, που στην ουσία ήταν της Daily Mail μεταφρασμένο στα ελληνικά, ο ΚΟ δέχτηκε επίθεση ύβρεων από έξαλλο οπαδό της «αγάπης» και της «ανεκτικότητας».

- 2. Πρόσεξα την παρέμβαση του Ρώσου Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τι θα έκανε άραγε, μια «προοδευτική» χώρα της Δύσης, (όπως η δική μας) σε ανάλογη περίπτωση, δεδομένου ότι για τους "προοδευτικούς", Δικαιώματα και (Συνηγόρους) έχει ο (λαθρο)μετανάστης, η μεσογειακή φώκια, η βοιωτική τουλίπα, η τσουκνίδα της Μυκόνου και το βερύκοκο μπεμπέκου, αλλά - στην πράξη - όχι το παιδί. Το παιδί για τους «ευαίσθητους προοδευτικούς», όταν βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά της γυναίκας, είναι κάτι σαν «κακό σπυρί» και μπορεί η γυναίκα όποια ώρα θέλει, να το βγάλει, γιατί έχει «δικαίωμα» να κάνει ότι θέλει το "κορμί της" - και όταν γεννηθεί, μπορεί να παραδοθεί με courier, πληρωτέο με αντικαταβολή, σε ομοφυλόφιλους, που ξύπνησαν μια μέρα με διάθεση να το παίξουν «γονείς». 

- 3. Σημειωτέον, ότι ο «μέλλων πρωθυπουργός» Mr. Alexis, σε βαρυσήμαντη συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στην εν λόγω συνέντευξη, αναφερόμενος στην οικογένεια, είπε το αμίμητο «είμαστε αποτέλεσμα συνδυασμού φύλων»! Ομολογώ ότι μένω άφωνος μπροστά στην σοφία του ανδρός. Μπορείτε λοιπόν, (καλοκαιράκι που είναι), σύμφωνα με την τσίπριο λογική, εάν ανήκετε σε διαφορετικά φύλα, αφού φάτε μια δροσερή φρουτοσαλάτα με καλό συνδυασμό φρούτων, σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και ενώ από τα ηχεία θα ακούγεται ένας απαλός συνδυασμός μουσικών ήχων, να προβείτε σε έναν πετυχημένο συνδυασμό φύλων. (Και… καλούς απογόνους, συγνώμην, καλά αποτελέσματα συνδυασμού φύλων).  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Γκρεμίζει τα τείχη της Βασιλεύουσας ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να φτιάξει mall!Αυτός άλλα υπολογίζει αλλά τα γκρεμίζει για να εισέλθει από εκεί ο ...Ελληνικός Στρατός όπως τα γκρέμιζαν στην Αρχαία Ελλάδα για να εισέλθουν από εκεί οι νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων
Γκρεμίζει τα τείχη της Βασιλεύουσας ο Ρ.Τ.Ερντογάν για να φτιάξει mall!
ΠΗΓΗ

"Η Αίγυπτος ήταν μόνο η αρχή - Έρχεται πραξικόπημα και στην Τουρκία;""Η Αίγυπτος ήταν μόνο η αρχή - Έρχεται πραξικόπημα και στην Τουρκία;"
Σχετικό :
«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν...»

ΠΗΓΗ