ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΒΟΥΚ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ή ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ! "ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012" ΗΤΑΝ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΣΠΕΥΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΟΤΑ (TAVUK) ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

Η "ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ" ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ "ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ... ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ!

ΠΗΓΗ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ!

Εμάς εδώ τους...δημοκράταρους δεν μας αγγίζουν τέτοιες "φασιστικές πρακτικές"!

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα νόμο, που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων των 14 ετών.

Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ('Ανω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό, το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.

Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.

Το Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει το χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση". Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.
ΠΗΓΗ.

Τι να μας πουν κι αυτοί οι...παλιοφασίστες οι Ρώσοι!

Μα καλά, είναι δυνατόν να μην...σέβονται τα "δικαιώματα" και "ιδιαιτερότητες" των ανώμαλων;

Εμείς εδώ μέχρι και...επιδόματα τους δίνουμε!!!

Παρακαλούμε, όπως επιληφθούν άμεσα του θέματος οι "πορτοκαλί επαναστάτες", ο Σόρος, η Χίλαρυ, οι Ισλαμιστές, οι Εβραίοι μεγαλοεπιχειρηματίες και όλοι οι "προοδευτικοί" όπου Γης, προκειμένου να κατακεραυνώσουν τον Πούτιν γι' αυτή τη ΝΕΑ απόδειξη της "χούντας" που επικρατεί στην Ρωσία!

ΠΗΓΗ

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!


Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!

Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!


agioritikovima.gr

Εμπάργκο πετρελαίου από το Ιράν στην Ελλάδα

Πετρέλαιο από Ιράν, αλλά και - κυρίως - ανοικτή πίστωση, για την Ελλάδα, τέλος: Το Ιράν δεν εκτέλεσε παραγγελία της Ελλάδας για 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου, μεταδίδει την Κυριακή το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν Fars, κάτι που ήταν μάλον αναμενόμενο, αλλά ίσως έχει βρεθεί λύση από την νέα δυτική απικία, την Λιβύη, πο υπλέον απλά της αίρνουν το πετράλιο και δεν ρωτάνε.

Το Reuters σημειώνει ότι από την Παρασκευή είναι σε γνώση του ότι η ελβετική θυγατρική της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total, καθώς και η εταιρεία εμπορευματικών συναλλαγών Mercuria βρίσκονται σε ανεξάρτητες διαπραγματεύσεις με τα «Ελληνικά Πετρέλαια», ώστε να την βοηθήσουν να υποκαταστήσει τις ιρανικές προμήθειες αργού πετρελαίου με αντίστοιχες από άλλες χώρες.

Η Glencore, κορυφαία ελβετική εταιρεία εμπορευματικών συναλλαγών, επίσης μπορεί να συνδράμει προς την ίδια κατεύθυνση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η Total "αποπληρώνεται" για την βοήθεια που προσέφεραν τα Rafale στην "απελευθέρωση" της Λιβύης με το να ελέγχει περίπου του 30% των κοιτασμάτων της Λιβύης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Τα τάνκερ που έφθασαν για να μεταφέρουν 500.000 βαρέλια ιρανικού αργού πετρελαίου σε διυλιστήριο της Ελλάδας επέστρεψαν άδεια, καθώς το Ιράν αρνήθηκε να δώσει το πετρέλαιο».

Πάντως, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, Άγγελος Στράνης, διέψευσε τις πληροφορίες περί άρνησης του Ιράν να τροφοδοτήσει την εταιρεία με πετρέλαιο, με δηλώσεις τους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Πετρελαίου του Ιράν δεν σχολίασαν τις πληροφορίες, σημειώνει το Reuters και αυτό είναι κακό σημάδι γιατί την προηγούμενη φορά που είχε τεθεί ζήτημα αμέσως είχαν διαψεύσει το ενδεχόμενο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ “ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ” ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

epistoli-aftoxeira

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ, ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ

«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»

Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το εξής:

«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».

Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι(το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι)την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_poll&id=2:2012-02-25-18-31-19

Eνεργοποιημένη και έτοιμη ήταν η εμπρηστική βόμβα - Ήθελαν νεκρούς και ανωμαλία

Ο εμπρηστικός μηχανισμός που εντοπίστηκε σε συρμό του μετρό το απόγευμα του Σαββάτου ήταν σε κανονική λειτουργία, πλήρως ενεργοποιημένος και έτοιμος να σκορπίσει το θάνατο. Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πηγές από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και το τμήμα όπλων και εκρηκτικών, οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν την βόμβα ανενεργή, λόγω προβλήματος στην συνδεσμολογία, ήταν πολύ … αισιόδοξες.

Στις έξι χθες το απόγευμα, όπως ήδη έχουμε μεταδώσει ο μηχανοδηγός του συρμού που μόλις είχε εκτελέσει το δρομολόγιο Εθνική Άμυνα-Αιγάλεω και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο εντόπισε στο τελευταίο βαγόνι τη βόμβα και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ, στο Αρχηγείο σήμανε συναγερμός. Δεκάδες ένοπλοι άνδρες της τρομοκρατικής έσπευσαν άμεσα στο χώρο.

Απλά η τραγωδία αποφεύχθηκε γιατί ο μηχανοδηγός έκανε ένα τελευταίο έλεγχο πριν ταξιδέψει για το αεροδρόμιο, όπου ο εμπρηστικό μηχανισμός θα σκορπούσε το θάνατο, πιθανότατα και μεταξύ πολλών ξένων τουριστών που θα μετέφερε.

Ο μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετράλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι, οκτώ μπαταρίες και διακόπτη. Το ηλεκτρικό μέρος της βόμβας βρισκόταν σε ένα τάπερ, ενώ όλος ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια νάιλον σακούλα.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ανέμεναν το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε ενεργοποιηθεί ο εμπρηστικός μηχανισμός και ποια ώρα είχε προγραμματισθεί η πυροδότηση του. Ο πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προγραμματιστεί να εκραγεί 15’ μετά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο!

Σημειώνεται ότι από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο συγκεκριμένος συρμός του μετρό επρόκειτο να ξεκινήσει από το σταθμό του Αιγάλεω με κατεύθυνση το αεροδρόμιο και για το λόγο αυτό ο μηχανοδηγός έκανε έναν έλεγχο, λίγο πριν από το προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Τον εμπρηστικό μηχανισμό είχε εντοπίσει κάτω από κάθισμα βαγονιού στο σταθμό «Αιγάλεω» ο μηχανοδηγός του συρμού και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Το τι θα γινόταν αν είχε εκραγεί η αυτοσχέδια εμπρηστική βόμβα μέσα στο μετρό, ειδικά αν περνούσε μέσα από σήραγγα που ο αέρας είναι περιορισμένος, είναι εφιαλτικό και μόνο στο σκέψη: Όσοι βρίσκονταν μέσα στο βαγόνι, ίσως και σε άλλα βαγόνια, απλά θα ψήνονταν … ζωντανοί!

Τρομοκρατικό κτύπημα; Σαφώς, αλλά από ποιον; Δεν μοιάζει με τις συνήθεις ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αυτοί που το έκαναν ήθελαν ανωμαλία. Μία τέτοια τρομοκρατική ενέργεια, ένα κτύπημα τέτοιας έκτασης θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες ειδικά σε ένα διαταραγμένο πολιτικό και το κυριότερο, διαταραγμένοι κοινωνικά σκηνικό, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Το 1979 στο Ιράν, η επανάσταση των Μουλάδων ξεκίνησε από μια πυρκαγιά σε έναν κινηματογράφο με εκατοντάδες νεκρούς που τελικά αποδείχθηκε εμπρησμός. Στη ναζιστική Γερμανία η πυρκαγιά που κατέστρεψε το γερμανικό Κοινοβούλιο, πριν το Β’Π.Π. που αποδείχθηκε εν συνεχεία ότι ήταν εμπρησμός των ναζιστών, δημιούργησε ένα κύμα διώξεων και σφαγών των Εβραίων και την εμπέδωση της κυριαρχίας του ναζιστικού κόμματος. Γενικά οι εμπρησμοί, ειδικά σε χώρους που κινούνται εκατοντάδες άνθρωποι, όπως η περίπτωση του μετρό, δημιουργούν κλίμα εξαιρετικής ανασφάλειας και ανωμαλίας.

Άρα μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο, πολύ μεγαλύτερο, πίσω από αυτή τη κίνηση. Μια προβοκάτσια, κύκλων που θέλουν να σπείρουν τον τρόμο και την ανωμαλία σε μια προεκλογική περίοδο, με πολύ συγκεκριμένες στοχεύσεις σε πολιτικό επίπεδο.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα για το ποια οργάνωση κρύβεται πίσω από την απόπειρα. Ούτε στο ερώτημα αν είναι κάτι καινούργιο ή για μια οργάνωση που έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Γι αυτό περιμένουν να στείλουν προκήρυξη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο… Πρόβλεψή μας: Δεν θα στείλουν καμία προκήρυξη…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr