ΗΠΑ: Οδυνηρές εμπειρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο δικαστήριο




Όπως αναφέρουν οι Washington Times, σε άρθρο τους για τις μαρτυρίες παιδιών που  μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων, οι καταθέσεις των περισσοτέρων παιδιών ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στις δικογραφίες δικαστηρίων σε περιπτώσεις «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, αναφέρουν ότι η αδυναμία των ‘γονέων’ τους να παντρευτούν τους έχει στερήσει τη νομική προστασία και τους παρεμπόδισε να ζουν την διαφορετικά τυπική τη ζωή τους,.
Όμως, τέσσερα ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων – που ενεργούν ως «κουαρτέτο της αλήθειας» - έχουν υποβάλει τις ένορκες καταθέσεις τους στο 5ο Εφετείο των ΗΠΑ, όπου δηλώνουν την αντίθεσή τους στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, με αρκετά να λένε ότι το να μεγαλώνεις σε μια «οικογένεια ουράνιου τόξου» δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε ευχάριστο. Το δικαστήριο, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει τη νομοθεσία για το γάμο μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας στο Τέξας, τη Λουιζιάνα και το Μισισιπή, θα ακούσει τα επιχειρήματα στη Νέα Ορλεάνη την Παρασκευή.
Υπάρχουν «δύο δικαιώματα» που έχει κάθε παιδί που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο, γράφει η Katy Faust, ένα από τα παιδιά. "Κατ’ αρχάς, το δικαίωμα στη ζωή. Δεύτερον, το δικαίωμα να έχει μια σχέση με τον πατέρα του / της και τη μητέρα».
Η Dawn Stefanowicz γράφει ότι ο «γκέι ο πατέρας της» ήταν τόσο ‘κολλημένος’ με το σεξ, ώστε όταν ήταν στο γυμνάσιο και έφερε στο σπίτι ένα συμμαθητή της, ο πατέρας της και ο εραστής του, του έκαναν συνεχώς προτάσεις για σεξ.
Η Β.Ν. Klein είπε ότι η μητέρα της και η λεσβία σύντροφός της περιφρονούσαν εντελώς τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες και η ίδια δεν είχε ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται καθημερινά μεταξύ τους ένας άντρας με την γυναίκα του μέχρι που πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.
Ο Robert Oscar Lopez δήλωσε ότι οι δύο λεσβίες ‘μητέρες’ του ήταν ευσυνείδητες σχετικά με την ανατροφή του, αλλά μεγαλώνοντας σε ένα τέτοιο σπίτι έγινε τόσο συναισθηματικά μπερδεμένος που μπλέχτηκε στην γκέι πορνεία ως έφηβος και στις ομοφυλοφιλικές και αμφιφυλόφιλες σχέσεις ως ενήλικας.
Άλλα παιδιά βέβαια, θεωρούν ότι οι ‘οικογένειες’ ατόμων του ιδίου φύλου είναι «τυπικές αμερικανικές οικογένειες, με τις ίδιες χαρές και προκλήσεις, όπως οι οικογένειες με ετεροφυλόφιλους γονείς», αλλά το πρόβλημα είναι η «η απαγόρευση στο ‘γάμο’ των ομοφυλοφίλων που προκαλεί περιττό στιγματισμό και ταπείνωση».
«Οι οικογένειές μας θα πρέπει να αναγνωρίζονται, απλώς επειδή είμαστε άνθρωποι με τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι οι άλλοι. Είμαστε οικογένειες, και θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν χωρίς διακρίσεις», γράφει π.χ. η Anna Frackman.
Ένα άλλο παιδί, η Malina Simard-Halm, κατέθεσε ότι η ‘οικογένεια’ των δύο μπαμπάδων της «δεν ήταν διαφορετική από ό, τι όλες οι άλλες - παρακολουθούσαν ταινίες και έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια. Ο ένας μπαμπάς μαγείρευε, ενώ ο άλλος πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο.
Ο Lopez όμως, λέει ότι αυτός όπως και άλλα παιδιά ομοφυλόφιλων αισθάνεται «πόνο» - και αυτό επειδή υπάρχει η «έλλειψη του βιολογικού γονέα» και όχι επειδή οι άνθρωποι δεν είχαν νόμιμο γάμο.
Μεγαλωμένος με τις θεωρίες της ‘θεολογίας της απελευθέρωσης’ που μιλούσε για «την ομορφιά των ομοφυλοφιλικών σχέσεων» οδηγήθηκε για χρόνια σε σεξουαλικούς πειραματισμούς, συμπεριλαμβανομένης των επί χρήματι σεξουαλικών σχέσεων με άνδρες.
Μια επανένωση με τον από χρόνια αποξενωμένο πατέρα του, τον οδήγησε στην απόδρασή του από την "τοξική" γκέι οικογενειακή ζωή, λέει ο Lopez, ο οποίος είναι τώρα παντρεμένος με την κοπέλα του και είναι ο ίδιος πατέρας.
Η Stefanowicz στην κατάθεσή της, λέει ότι η ζωή της ήταν κάθε άλλο παρά φυσιολογική. «Ποτέ δεν θα έχεις ένα πραγματικό σπίτι», έγραψε.
«Το οικογενειακό περιβάλλον έχει μοναδικά και μη σταθερά χαρακτηριστικά, λόγω της παρουσίας ή απουσίας των βιολογικών γονέων, νόμιμων γονιών ή κηδεμόνων και διαφορετικών σεξουαλικών συντρόφων των γονέων», γράφει η Stefanowicz, που πέρασε τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής σχετιζόμενη με ομοφυλοφιλικές, αμφιφυλόφιλες και τρανσέξουαλ υποκουλτούρες και έχει επικοινωνήσει με δεκάδες ενήλικα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς.
Η Stefanowicz είπε ότι «αγάπησε απόλυτα τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε από AIDS το 1991, αλλά ο ίδιος ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος που κακοποιούσε σεξουαλικά τόσο την ίδια όσο και τον δίδυμο αδελφό της και έφερνε αμέτρητους άνδρες στο σπίτι τους.
«Εκτέθηκα σε απροκάλυπτη σεξουαλική δραστηριότητα, όπως σοδομισμός, γυμνότητα, πορνογραφία, ομαδικό σεξ, σαδομαζοχισμό και παρόμοια», έγραψε η Stefanowicz, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της την πήρε μερικές φορές στις "τσάρκες" του σε γκέι γκαλερί τέχνης, παραλίες γυμνιστών και δημόσια πάρκα.
Όπως και άλλες κόρες ομοφυλοφίλων με τις οποίες έχει μιλήσει, η Stefanowicz είπε ότι ένιωθε αυτή - και η θηλυκότητα της – να μην εκτιμώνται ή να επιβεβαιώνονται.
«Τελικά, αναζητούσα την αγάπη και την αποδοχή του, αλλά δεν μου επετράπη να τον εξετάσω ελεύθερα για τον τρόπο ζωής του, να του θέσω τα ηθικά επιχειρήματα ή να βλάψω τα συναισθήματά του, αλλιώς θα είχα να αντιμετωπίσω μακροπρόθεσμες επιπτώσεις», γράφει η Stefanowicz.
«Αν και δεν πιστεύω ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι ντε φάκτο κακοί γονείς, γνωρίζω ότι η γκέι κοινότητα όπως την γνώρισα από κοντά, ποτέ δεν θεώρησε τα παιδιά τίποτα άλλο εκτός από ένα κομμάτι ιδιοκτησίας, ένα λάθος από το παρελθόν ή ένα πολιτικό εργαλείο», έγραψε η Klein, προσθέτοντας ότι η μητέρα της και η σύντροφός της επί 25 έτη είχαν και οι δύο πεθάνει και έτσι "δεν μπορούν να μου κάνουν κακό ξανά".
Όλο το άρθρο εδώ

ΙΤΑΛΙΑ: Μετανάστες καταστρέφουν άγαλμα της Παναγίας και ουρούν πάνω του. Καθολική εκκλησία: «Μεμονωμένο περιστατικό, μην τροφοδοτήσουμε την καχυποψία»



Παρασκευή 9 Ιανουαρίου. Ένας άντρας γονατίζει να προσευχηθεί μπροστά στο άγαλμα της Παναγίας, με τη φωτογραφία ενός αγαπημένου του προσώπου στο χέρι, στο μικρό καθολικό εκκλησάκι του Αποστόλου Βαρνάβα στην Περούτζια της Ιταλίας. Ξαφνικά, δέχεται επίθεση από πέντε "μετανάστες".
Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να σχίσουν τη φωτογραφία που έχει στα χέρια του.
Στη συνέχεια εξαπολύουν το μίσος τους εναντίον του αγάλματος της Παναγίας. Σπάνε το άγαλμα σε κομμάτια και στη συνέχεια ουρούν πάνω του.
Ο Don Scarda, ο εφημέριος του Αγίου Βαρνάβα, ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε από πέντε "ξένους". Μέχρι η αστυνομία να φτάσει στο παρεκκλήσι, οι άγνωστοι δράστες είχαν ήδη φύγει.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο μεταξύ των ντόπιων. Μερικοί τα έχουν βάλει με τον Πάπα Φραγκίσκο ο οποίος κατηγορείται πάντα μιλάει κατευναστικά για τους μετανάστες - ως επί το πλείστον μουσουλμάνους, που συνεχώς καταφθάνουν στην χώρα. Νωρίτερα είχε πει ότι «οι μετανάστες, μέσα από τη δική τους ανθρωπότητα, τις πολιτιστικές τους αξίες, επεκτείνουν την αίσθηση της ανθρώπινης αδελφοσύνης».
Παρά το γεγονός ότι η Μητρόπολη καταδίκασε την πράξη ιεροσυλίας κατά του αγάλματος της Madonna, ακολούθησε η δήλωση του Πάπα με την απαλλαγή του Ισλάμ από κάθε ευθύνη για ό, τι συνέβη. Σύμφωνα με τα λόγια του σεβασμιότατου Paolo Giulietti, του βοηθού επισκόπου της Città della Pieve, κοντά στην Περούτζια:
«Για το Ισλάμ, το πρόσωπο της Μαρίας είναι πολύ σημαντικό: αυτή είναι η μητέρα του Προφήτη Ιησού που συνέλαβε στην παρθενία, και η Παναγία είναι η πιο άγια γυναίκα. Οι μουσουλμάνοι προσεύχονται στα ιερά της Μαρίας στη Μέση Ανατολή. Δεν μπορούμε να δούμε σε αυτή την πράξη βανδαλισμού, η οποία όπως είπα είναι λάθος από κάθε άποψη, ως ένα επεισόδιο θρησκευτικού μίσους. Είναι σημαντικό να μην τροφοδοτηθεί η αμοιβαία καχυποψία, ειδικά αυτή τη στιγμή».

Εν τω μεταξύ, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τους Καθολικούς και τους Δυτικούς σε γενικές γραμμές, να απέχουν από το να προσβάλλουν τις θρησκείες των άλλων και συγκεκριμένα το Ισλάμ: «Είναι φυσιολογικό, είναι φυσιολογικό [η βία]. Κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει, κανείς δεν μπορεί να προσβάλει την πίστη των άλλων ανθρώπων, δεν μπορεί κανείς να κάνει πλάκα με την πίστη».
Έκανε τις δηλώσεις αυτές στις 16 Ιανουαρίου, προφανώς σε σχέση με τη σφαγή στο περιοδικό ‘Charlie Hebdo’, από ένοπλους μουσουλμάνους.
Αναρωτιέται κανείς αν ο Πάπας θα ονόμαζε "φυσιολογικό" αν τα μέλη του δικού του ποιμνίου δολοφονούσαν εκείνους που ούρησαν στο άγαλμα της Παναγίας;
Με χρήματα των ντόπιων κατοίκων, το άγαλμα αποκαταστάθηκε και τοποθετήθηκε στην αρχική του θέση. Εκατοντάδες καθολικοί συμμετείχαν εκείνη την ημέρα στην προσευχή.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Φωτο άλμπουμ εκλογών


Φωτογραφίες σκόρπιες, ανακατεμένες, χωρίς νόημα.. 

 
 
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Απίστευτη ομολογία Κυριάκου Μητσοτάκη: Αφήνουμε άδεια ταμεία!!


…δηλαδή έχουμε υπουργό που επισήμως ομολογεί πως αφήνει άδεια ταμεία, αλλά ρίχνει την ευθύνη στην.. Προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ!
Απογραφή λοιπον, για να δουμε γιατι εγώ ως ελληνας πολιτης που δεν χρωστάω ουτε ευρω σε τραπεζα, πλήρωνα τριπλάσιο το πετρελαιο θερμανσης, διπλάσια την Βενζίνη, τετραπλάσια τέλη κυκλοφοριας, τριπλά διόδια, 650% παραπάνω φόρο ακίνητης περιουσιας και τετραπλάσιο φόρο εισοδήματος.
Για να μου πουν τωρα οτι ειναι άδεια τα ταμεία; ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΡΕ; ΠΗΓΗ

Σε επιφυλακή το στράτευμα για πιθανή προβοκάτσια Τούρκων στις εκλογές.

Σε αυξημένη ετοιμότητα τέθηκαν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις...
υπό το φόβο μίας προβοκάτσιας ή της πρόκλησης ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο ή στον Έβρο τις ημέρες των εκλογών καθώς και μετά από αυτές σε περίπτωση που το πολιτικό σκηνικό παραμείνει ρευστό και δεν σχηματισθεί αμέσως κυβέρνηση.

Η προκλητικότητα των Τούρκων τόσο στο Αιγαίο όσο και στην κυπριακή ΑΟΖ που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες επιβάλλουν τη λήψη επιπλέον μέτρων ασφαλείας, καθ’ ότι η επιθετική ρητορική από πλευράς της Άγκυρας συνεχίζει να καλλιεργείται, τη στιγμή που τα πολιτικά κόμματα είναι «απορροφημένα» στον προεκλογικό αγώνα.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα στελέχη των οποίων επαγρυπνούν και ταγμένα στο καθήκον της προάσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας παρακολουθούν προσεκτικά και αναλύουν όλες τις κινήσεις των Τούρκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μονάδες του Στρατού στο Αιγαίο και τον Έβρο έχουν λάβει εντολές ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας, δεδομένης και της κινητικότητας που υπάρχει στα χερσαία σύνορα από πλευράς των Τούρκων με συνεχείς ασκήσεις διέλευσης του ποταμού Έβρου με πλωτές γέφυρες. Η σκοπιμότητα είναι σαφής και έχει προβληματίσει τους επιτελείς του Πενταγώνου.

Το μεγαλύτερο βάρος πάντως έχει δοθεί στο Αιγαίο, όπου η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας δεν αφορά μόνο στις μονάδες του Στρατού, αλλά το Ναυτικό και την Αεροπορία.
Μονάδες της Αεροπορίας έχουν τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα, ενώ το Ναυτικό έχει ενισχύσει την παρουσία του στο ανατολικό Αιγαίο δεδομένης και της περιοχής, από τη Ρόδο και το Καστελόριζο μέχρι την Κρήτη και την κυπριακή ΑΟΖ που έχουν δεσμεύσει οι Τούρκοι για άσκηση υποβρυχίων μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Εντός της περιοχής αυτής σημειώθηκαν προχθές δύο σκληρές αερομαχίες μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών όταν οι Τούρκοι πιλότοι αντέδρασαν στην αναχαίτιση τους από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας. Είναι οι πρώτες εμπλοκές που καταγράφηκαν εντός του 2015 και η στρατιωτική ηγεσία εκτιμά πώς θα είναι μία «θερμή χρονιά».

Η συγκεκριμένη δε περίοδος, με τις εκλογές την Κυριακή, που πιθανόν να μην προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση τη Δευτέρα και να κινηθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών λίγες ημέρες πριν την θλιβερή επέτειο των Ιμίων και με τους Τούρκους να δηλώνουν πώς δεν πρόκειται να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ συνιστούν ένα μείγμα ιδιαίτερα επικίνδυνο για πρόκληση ακόμη και «θερμού επεισοδίου».

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι η Τουρκία σε περιόδους εσωτερικής πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα επιχειρεί κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο προκειμένου να προωθήσει τις αξιώσεις της σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Αυτό άλλωστε έγινε και τον Ιανουάριο του 1996.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΟΠΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...


ΜΕ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...

ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ
ΕΥΚΙΝΗΤΗ
ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ...
ΝΑ ΕΜΠΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...
ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...
ΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ...!!!!
 

O Έλληνας έχει πάψει να αντλεί χαρά από την Εκκλησία.

...O Έλληνας έχει πάψει να αντλεί χαρά από την Εκκλησία, να απολαμβάνει τη συμμετοχή του στη θεία λειτουργία και τις άλλες χριστιανικές πνευματικές πρακτικές. 


Έχει πάψει να αντλεί χαρά (αλλά και ηρεμία και ελπίδα και κάθε θετικό συναίσθημα) από το άναμμα του καντηλιού, το λιβάνισμα, τη συμμετοχή του στον εσπερινό μιας εορτής, από το διάβασμα του παρακλητικού κανόνα ενός αγίου ή των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, ακόμη και από τη νηστεία, από τη θεία κοινωνία, την εξομολόγηση, τη γιορτή του αγίου της ενορίας του ή τις γιορτές του Χριστού και της Παναγίας κ.τ.λ.
Αντλεί χαρά από μυριάδες άλλες πρακτικές, από το σερφάρισμα στο Ίντερνετ, τις σαββατιάτικες εξόδους του σε μπαράκια, την πορνογραφία, το σεξ, το χρηματιστήριο, το ποδόσφαιρο, τη δουλειά του, το χόμπι του, την αποχαύνωση μπροστά στην τηλεόραση (αφού η πραγματική ζωή έχει γίνει τόσο πικρή, κοπιαστική και απογοητευτική)… 

Άλλοι αντλούν χαρά από την ενασχόλησή τους με την επιστήμη ή την τέχνη ή με κοινωνικούς, πολιτικούς, ανθρωπιστικούς ή περιβαλλοντικούς αγώνες, από τη συντροφιά φίλων και ένα σωρό άλλα. 

Τα τελευταία δεν είναι κατ’ ανάγκην κακά, όμως εδώ έχουν πλέον υποκαταστήσει τη σχέση με το Χριστό και τον «εκκλησιασμό» (με την αρχαία έννοια: τη συνάντηση) των χριστιανών μαζί Του και μεταξύ τους μέσα στην εκκλησία και την εκκλησιαστική ζωή.
Αφού λοιπόν δεν αντλούμε χαρά από τη θρησκευτική μας ζωή, ούτε και καταλαβαίνουμε το σκοπό της, προς τι να συμμετέχουμε σ’ αυτήν; Τη μετατρέψαμε σε έθιμο και ησυχάσαμε.



http://theologoi-kritis.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=833:2014-12-21-16-02-34&catid=65:2008-12-29-20-40-10&Itemi
http://proskynitis.blogspot.gr/2015/01/o.html

Περίεργος χρησμός του Τσίπρα για τρομοκρατία εντός της εβδομάδας.



Τι εννοεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι δυο μέρες πριν τις εκλογές η κυβέρνηση θα ξαναφέρει ψεύτικο πανικό; Έναν περίεργο χρησμό έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλο ότι εντός λίγων ημερών κάτι πρόκειται να γίνει που θα «φοβίσει» τους πολίτες. Ο ίδιος, πάντως, απέφυγε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε! Πιο αναλυτικά το επίμαχο σημείο στην ομιλία Τσίπρα έχει ως εξής: «Φίλες και φίλοι,
Πολίτες του Βόλου
Το σύστημα που πεθαίνει,
αυτό που έλυνε και έδενε δεκαετίες,
που έφτιαχνε συστήματα εξουσίας και τζάκια,
που προπαγάνδιζε από τις τηλεοπτικές οθόνες, που διασπούσε και εξαγόραζε,
ξέρει ότι εμάς δεν θα μας βάλει στο τσεπάκι του.
Για αυτό και κατέφυγε στην τρομοκρατία του GREXIT,
του bankrun,
του χρέους που δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο,
παρά να το πληρώνεις στον αιώνα τον άπαντα.
Αυτήν την προπαγάνδα, όμως, αυτό το ρεσιτάλ κινδυνολογίας,
το τελείωσε η ίδια η Ευρώπη.
Τράβηξαν το χαλί της τρομοκρατίας οι ίδιοι οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Έμειναν μόνο κάτι οίκοι αξιολόγησης να στηρίξουν τους λύκους.
Έμεινε μόνο ο κ. Σόιμπλε
και ένας άθλιος τεχνητός τραπεζικός πανικός.
Σκέφτονται μάλιστα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναφέρουν αυτό το ψεύτικο πανικό όσο πιο επίσημα μπορούν, δύο μέρες πριν τις εκλογές.
Αυτό είναι το τελευταίο τους χαρτί, το χαρτί της απελπισίας.
Αλλά είναι πια αργά! »

ΠΗΓΗ

Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες: «Το PKK ετοιμάζεται για ένοπλη εξέγερση σε όλη την επικράτεια».

Οι μυστικές  υπηρεσίες πληροφοριών υποδεικνύουν ότι το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία,
τις ΗΠΑ και την ΕΕ, σχεδιάζει βίαιες ταραχές σε όλη την Τουρκία, σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Bugün.

Σύμφωνα με έκθεση των μυστικών υπηρεσιών που ετοιμάστηκε προς τον αναπληρωτή επικεφαλής της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος της Τουρκίας που κυριαρχείται από κουρδικό πληθυσμό, το PKK έχει εκδώσει διαταγή για την οργάνωση – ομπρέλα του,  της Ένωσης Κουρδικών Κοινοτήτων (KCK) για να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για μαζική αναταραχή σε όλη την Τουρκία στις 21 Μαρτίου, γιορτή της Ισημερίας, γνωστή ως Νεβρούζ.



«Η πληροφορία έχει παραληφθεί ότι οι εξεγέρσεις θα ξεκινήσουν στην Ανατολική Τουρκία και θα επεκταθούν σε περαιτέρω αναταραχές και βομβιστικές επιθέσεις στις δυτικές μητροπόλεις», γράφει η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών.



Σύμφωνα με την Bugün, οι εντάσεις μεταξύ του PKK των θυγατρικών του, κατά της Τουρκίας, έχουν αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες. Οι βίαιες φιλοκουρδικές ταραχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 50 ανθρώπων, σημειώνεται χαρακτηριστικά.


© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος