Ισλαμική φρίκη: Αντάρτες τεμάχισαν 23 αιχμάλωτους του συριακού Στρατού!


Το Ιράκ έκλεισε το κεντρικό του συνοριακό φυλάκιο με τη Συρία και έστειλε στρατεύματα στη μεθόριο, αφότου Σύροι αντάρτες πήραν τον έλεγχο του περάσματος στο Αμπού Καμάλ και προχώρησαν σε εκτέλεση εν ψυχρώ και εν συνεχεία τεμαχισμό (!) των 22 ανδρών και του συνταγματάρχη που διοικούσε το φυλάκιο, δήλωσε ένας τοπικός διοικητής την Πέμπτη, όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.  


Για τον συνταγματάρχη είπε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Ιράκ ότι ήταν ζωντανός όταν του έκοβαν χέρια και πόδια οι "αγωνιστές της ελευθερίας" (κατά τους δυτικούς)...


"Το φυλάκιο Καέμ, απέναντι από το Αμπού Καμάλ, είναι κλειστό και πλέον υπό τον έλεγχο του Ιρακινού στρατού", δήλωσε εκπρόσωπος της ιρακινής κυβέρνησης στην περιοχή του Καέμ Φαχάν Φιταϊχάν.


Συνέχισε λέγοντας ότι μετά από αυτό οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις έχουν ήδη αναλάβει τον έλεγχο ακόμα ενός φυλακίου από τους Ιρακινούς συνοριοφύλακες.


Δυνάμεις τεθωρακισμένων των ιρακινών ενόπλων δυνάμεων και ελικόπτερα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην μεθόριο με την Συρία και θα επιχειρήσουν να "σφραγίσουν" τα περάσματα προκειμένου να μην δημιουργηθεί μονοπάτι εφοδιασμού των ανταρτών, αλλά και για να μην πληγεί το ιρακινό έδαφος από αντεπίθεση του συριακού Στρατού, όπως έγινε στην περίπτωση της Τουρκίας και του Λιβάνου στον οποίο έχουν επεκταθεί οι συγκρούσεις.


Δήλωσε επίσης ότι ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός έχει σηκώσει τη σημαία του στην άλλη πλευρά των συνόρων.


Οι Σύροι αντάρτες έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους όλα τα μεθοριακά φυλάκια της Συρίας με το γειτονικό Ιράκ, ανακοίνωσε ο Ιρακινός υφυπουργός Εσωτερικών από τη Βαγδάτη.


«Όλα τα μεθοριακά φυλάκια μεταξύ Ιράκ και Συρίας είναι πλέον υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού», που αποτελείται κυρίως από λιποτάκτες του τακτικού στρατού και ένοπλους πολίτες οι οποίοι ήταν οπλισμένοι και με δυτικό οπλισμό, δήλωσε ο Άντναν αλ-Ασάντι. 
Σύμφωνα με τον Ασάντι, ο τακτικός στρατός και οι αντάρτες συγκρούονται από την άλλη πλευρά των συνόρων, απέναντι από την περιοχή του Σιντζάρ, στο Βόρειο Ιράκ.


"Ιρακινοί συνοριοφύλακες είπαν, ότι είδαν τους Σύρους αντάρτες να καταλαμβάνουν ένα φυλάκιο και να συλλαμβάνουν έναν συνταγματάρχη του συριακού Στρατού, τον οποίο ακρωτηρίασαν κόβοντάς του τα χέρια και τα πόδια", πρόσθεσε. «Εκτέλεσαν 22 στρατιώτες του συριακού στρατού μπροστά στα μάτια των Ιρακινών στρατιωτών και εν συνεχεία τους τεμάχισαν», είπε. Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή. «Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί θα κλείσουμε τα σύνορα με τη Συρία», κατέληξε ο υπουργός, κάτι που έγινε εν συνεχεία.


Το βέβαιο είναι ότι το Ιράκ δεν επιθυμεί την ανάληψη της εξουσίας στην Συρία από τους φανατικούς ισλαμιστές. Οι ΗΠΑ νομίζουν ότι θα μπορέσουν να ελέγξουν τις πολιτικές εξελίξεις στην Συρία αν καταφέρουν να ανατρέψουν το Μπασάρ Αλ Άσαντ, αλλά η Βαγδάτη ξέρει ότι αυτό είναι ελάχιστα πιθανό, όπως έδειξαν και οι περιπτώσεις της Λιβύης που επικρατεί χάος, άσχετα αν εξελεγη στις "εκλογές" φιλοδυτική κυβέρνηση και στην Αίγυπτο που οι ισλαμιστές βρίσκονται ήδη στην εξουσία.


Βλέπουμε λοιπόν ότι ακόμα και μία χώρα της οποία ελέγχεται από τις ΗΠΑ ανησυχεί από τις εξελίξεις στην Συρία και από την πιθανότητα η αναταραχή να επεκταθεί και στο δικό της έδαφος. Γενικά το όλο σκηνκό "μυρίζει" έντονα γενική ανάφλεξη και το ερώτημα είναι πως θα αντιδράσει το συριακό καθεστώς στις κινήσεις αυτές των ανταρτών...


Τμήμα ειδησεων defencenet.gr

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...! ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ...!!!


Τα φράγματα της περιοχής του Μπουργκάς, το ‘Κάμτσια’ και το ‘Ράσνα Πόπανα’ φυλάσσονται από την αστυνομία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, όπως αναφέρει η βουλγαρική ‘Μπλίτς’.


Και οι δύο τεχνητές λίμνες τροφοδοτούν με πόσιμο νερό τη Βάρνα και το Μπουργκάς καθώς και δεκάδες οικισμούς της ευρύτερης περιοχής.


Από τις βουλγαρικές αρχές εκτός του φόβου της ανατίναξης των φραγμάτων, υπάρχει και ο φόβος μόλυνσης του νερού.


Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε οι επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν, ήδη, αποχωρήσει από το αεροδρόμιο.


Μετά την έκρηξη στις 17:30, χθες, η περιοχή αποκλείστηκε ερμητικά και σε κανέναν επιβάτη δεν επιτράπηκε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο. echedoros-a.gr 

Τι "έβλεπαν" οι Γέροντες της Ορθοδοξίας: "Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία"...


Όταν έγραφε τον στίχο ο Γέροντας της Ορθοδοξίας Ιωσήφ Βατοπαιδινός είναι βέβαιο ότι κανείς δεν θα είχε καταλάβει τι εννοεί:
"Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία / κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία." 


Όταν χθες έγινε η τρομοκρατική επίθεση (αντίθετα με ότι ισχυρίστηκε αρχικά το Ισραήλ περί εμπλοκής Ιράν, μάλλον περί μιας ακόμα σφαγής της Αλ Κάϊντα πρόκειται από τα στοιχεία του βομβιστή που ήρθαν στην δημοσιότητα) στην Βουλγαρία, κάποιοι που μελετούν τα κείμενα των σοφών της Ορθοδοξίας ανέσυραν τον συγκεκριμένο στίχο. 
Σε σχέση με αυτό που πάει να ξεσπάσει, πράγματι, η συγκεκριμένη επίθεση στη Βουλγαρία θεωρείται "μικρή αιτία", που όμως αρκεί για ν' ανάψει ως σπίθα τις φλόγες του πολέμου, καθώς οι πάντες ετοιμάζονται να επιτεθούν στους πάντες: Δυτικοί κατά Ρώσων, Ιρανοί κατά Ισραήλ, Ισραήλ κατά Ιράν, Ιρανοί κατά Αράβων, Τουρκία εναντίον Συρίας κλπ.
Και μία είδηση που φέρνει πιο κοντά τα παραπάνω: Στο Ισραήλ ετοιμάζονται για μερική επιστράτευση και κλήθηκαν ήδη κάποιες ειδικότητες...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ



Τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες κατονόμαστε ως υπεύθυνες για την δολοφονική βομβιστική επίθεση χθες στην Δαμασκό που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του υπουργού Άμυνας της χώρας, του υφυπουργού και γαμπρπύ του Μ.Άσαντ, τον τραυματισμό του υπουργού Εσωτερικών και τον θάνατο διαφόρων άλλων αξιμωατούχων.

Σύμφωνα με τον Σύρο υπουργό, η τουρκική υπηρεσία ΜΙΤ βρισκόταν πίσω από την επίθεση, την οποία οργάνωσε σε συνεργασία με τις υπηρεσίας του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας και τυατοχρόνως προειδοποίησε ότι "Η επίθεση δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη αφού η Συρια στηρίζεται στη δύναμη των τεσσάρων εκατομμυρίων στρατιωτών της" (ανέφερε το συνολικο νούμερο παρατακτής δύναμης που μπορεί να συγκεντρώσει σε παναστρατιά).

Την ίδια στγμή στοιχεία της 1ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, της 9ης Τεθωρακισμένη Μεραρχία, της 4η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, και ολόκληρη η 7η Μηχανοκίνητη Μεραρχία, μετακινήθηκαν από τα υψίπεδα του Γκολάν στα σύνορα με το Ισραήλ σε περιοχές γύρω από την Δαμασκό, η οποία αποδείχθηκε πλημμελώς προστατευμένη αφού μόνο η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία και η Ρεπουμπλικανική Φρουρά είχαν απομείνει για να προστατεύσουν την πόλη.

Η μετακίνηση έγινε εφικτή μετά την άτυπη συμφωνία με το Ισραήλ ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευθεί την μείωση των δυνάμεων στα υψίπεδα και να προσβάλει τις συριακές θέσεις. Το Ισραήλ κάνει "ότι μπορεί" για να μην δώσει χείρα βοηθείας στο καθεστώς με το οποίο μπορεί να είναι εχθροί, αλλά υπάρχει μία "τίμια ειρήνευση" από το 1973 και δεν έχει πέσει "ούτε σφαίρα" στα σύνορα.

Ταυτυχρόνως κηρύχθηκε μερική επιστράτευση μεταξύ των δυλών που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, στις περιοχές που βρίσκονται αλεβίτικες πόλεις και χωριά που υποστηρίζουν το μπααθικό καθεστώς, ενώ από το πρωί μεταφέρονται άρματα μάχης και βαλλιστικά βλήματα SCUD-C σε δημόσια θέμα, προφανώς για ψυχολογικούς λόγους, στα σύνορα με την Τουρκία.

Είναι σαφές πως η Δαμασκός πρόκειται να σκληρύνει τη στάση απέναντι στην Τουρκία....defencenet.gr 

10 λόγοι για τους οποίους ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων δεν είναι γάμος και δημιουργεί τεράστια προβλήματα




Σχ. ΚΟ: Το 2001, η Ολλανδία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμοπου θέσπισε «γάμο» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Ανάλογο «γάμο» έχει θεσπίσει το Βέλγιο (2003), η Ισπανία (2005), οΚαναδάς (2005), η Νότια Αφρική (2006), η Νορβηγία (2009), ηΣουηδία (2009), η Πορτογαλία (2010), η Ισλανδία (2010), ηΑργεντινή (2010) και η Δανία (2012). Στις ΗΠΑ έχει αναγνωρισθεί στις πολιτείες του Κονέκτικατ, της Αϊόβα, τηςΜασαχουσέτηςτου Νιού Χάμσαιρ, της Νέας Υόρκης και τουΒερμόντ, ενώ στο Μεξικό, σε όλες τις 31 πολιτείες, αλλά εκτελείται μόνο στην Πόλη του Μεξικού. Υπολογίζεται ότι το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει σήμερα σε περιοχές που αναγνωρίζεται ο «γάμος» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου (βλ.εδώ).


TFP Student Action / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

1. Δεν Είναι Γάμος

Το να ονομάζεις κάτι γάμο δεν το κάνει γάμο. Ο γάμος ήταν πάντα μια συνθήκη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας η οποία από τη φύση (ή τον Θεό) έχει διαταχθεί για την αναπαραγωγή και την εκπαίδευση των παιδιών και την ενότητα και την ευημερία των συζύγων.

Εκείνοι που προωθούν τον "γάμο" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Προτείνουν την ένωση μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών. Αυτό αρνείται τις αυτονόητες βιολογικές, φυσιολογικές και ψυχολογικές διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, που βρίσκουν τη συμπληρωματικότητά τους στο γάμο. Αποκρούει επίσης τον συγκεκριμένο κύριο σκοπό του γάμου: την διαιώνιση του ανθρώπινου γένους και την ανατροφή των παιδιών.

Δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα δεν μπορεί να θεωρηθούν ότι είναι το ίδιο πράγμα.

2. Παραβιάζει τον Φυσικό Νόμο

Ο γάμος δεν είναι απλώς μια οποιαδήποτε σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Είναι μια σχέση ριζωμένη στην ανθρώπινη φύση και επομένως διέπεται από φυσικούς νόμους.

Το πιο στοιχειώδες δίδαγμα του φυσικού νόμου είναι ότι «καλό πρέπει να γίνεται και να συνεχίζεται και το κακό πρέπει να αποφεύγεται." Με το φυσικό λόγο του, ο άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί τι είναι ηθικά καλό ή κακό γι’ αυτόν. Έτσι, ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει το τέλος ή το σκοπό του καθενός από τις πράξεις του και πώς είναι ηθικά λάθος να μετατρέψει τα μέσα που τον βοηθούν να ολοκληρώσει μια πράξη για το σκοπό της πράξης.

Κάθε κατάσταση η οποία θεσμοθετεί την καταστρατήγηση του σκοπού της σεξουαλικής πράξης παραβιάζει το φυσικό νόμο και το στόχο του κανόνα της ηθικής.

Όντας ριζωμένο στην ανθρώπινη φύση, ο φυσικός νόμος είναι καθολικός και αμετάβλητος. Δεν ισχύει για ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, εξίσου. Διατάζει και απαγορεύει σταθερά, παντού και πάντα. Ο Απόστολος Παύλος δίδαξε στην Επιστολή προς Ρωμαίους ότι ο φυσικός νόμος είναι χαραγμένος στην καρδιά του κάθε ανθρώπου. (Ρωμ. 2:14-15)

3. Αρνείται Πάντα σε Ένα Παιδί Είτε Έναν Πατέρα Είτε Μία Μητέρα

Είναι προς το συμφέρον του παιδιού να μεγαλώσει υπό την επίδραση του φυσικού του πατέρα και της μητέρας του. Ο κανόνας αυτός επιβεβαιώνεται από τις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά που είναι ορφανά ή που μεγαλώνουν από έναν μόνο γονέα, έναν συγγενή, ή ένα θετό γονέα.

Η ατυχής κατάσταση αυτών των παιδιών θα είναι ο κανόνας για όλα τα παιδιά του "γάμο" ατόμων του ιδίου φύλου. Ένα παιδί σε "γάμο" ομοφυλόφιλων πάντα θα στερείται είτε την φυσική του μητέρα είτε τον φυσικό του πατέρα. Θα πρέπει αναγκαστικά να ανατρέφεται και να μεγαλώνει από ένα μέλος που δεν έχει καμία σχέση με το αίμα του. Πάντα θα πρέπει να στερείται το πρότυπο είτε της μητέρας είτε του πατέρα.

Ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων αγνοεί το συμφέρον του παιδιού.

4. Επικυρώνει και Προωθεί το Ομοφυλοφιλικό Lifestyle

Στο όνομα της "οικογένειας", ο "γάμος" ατόμων του ιδίου φύλου χρησιμεύει για την επικύρωση όχι μόνο αυτού του είδους τις αστικές ενώσεις αλλά και του συνόλου του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής με όλες τις αμφισεξουαλικές και τρανσεξουαλικές του παραλλαγές.

Οι αστικές ενώσεις είναι δομικές αρχές στη ζωή του ανθρώπου στην κοινωνία. Ως εκ τούτου, διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό και μερικές φορές αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση τρόπων σκέψης και συμπεριφοράς. Διαμορφώνουν εξωτερικά τη ζωή της κοινωνίας, αλλά και τροποποιούν βαθιά στον καθένα την αντίληψη και την αξιολόγηση όλων των μορφών συμπεριφοράς.

Η νομική αναγνώριση του ομοφυλοφιλικού "γάμου" ​συσκοτίζει αναγκαστικά ορισμένες βασικές ηθικές αξίες, υποτιμά τον παραδοσιακό γάμο, και αποδυναμώσει τα χρηστά ήθη.

5. Μετατρέπει ένα Ηθικό Λάθος σε Πολιτικό Δικαίωμα

Οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων είναι ένα θέμα πολιτικών δικαιωμάτων παρόμοιο με τον αγώνα για την φυλετική ισότητα στη δεκαετία του 1960 (στις ΗΠΑ).

Αυτό είναι λάθος.

Πρώτα απ’ όλα, η σεξουαλική συμπεριφορά και η φυλή είναι ουσιαστικά διαφορετικές πραγματικότητες. Ένας άντρας και μια γυναίκα που θέλουν να παντρευτούν μπορεί να είναι διαφορετικοί ως προς τα χαρακτηριστικά τους: ο ένας μπορεί να είναι μαύρος, ο άλλος άσπρος. Ο ένας πλούσιος και ο άλλος φτωχός. Ή ο ένας ψηλός, ο άλλος κοντός. Καμία από αυτές τις διαφορές δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για το γάμο. Τα δύο άτομα συνεχίζουν να είναι ακόμα άνδρας και γυναίκα, και, συνεπώς, τηρούνται οι απαιτήσεις της φύσης.

Ο "γάμος" ατόμων του ιδίου φύλου αντιτίθεται στην φύση. Δύο άτομα του ίδιου φύλου, ανεξάρτητα από τη φυλή τους, τον πλούτο, την φήμη, την δόξα ή την πολυμάθεια, δεν θα μπορέσουν ποτέ να παντρευτούν λόγω ανυπέρβλητης βιολογικής αδυναμίας.

Δεύτερον, τα κληρονομούμενα και αναλλοίωτα φυλετικά χαρακτηριστικά δεν μπορούν να συγκριθούν με την μη-γενετική και ευμετάβλητη συμπεριφορά. Απλούστατα, δεν υπάρχει αναλογία μεταξύ του διαφυλετικού γάμου ενός άνδρα και μιας γυναίκας και του "γάμου" μεταξύ δύο ατόμων του ιδίου φύλου.


6. Δεν Δημιουργεί Οικογένεια, αλλά Μια Φυσικά Στείρα Ένωση

Ο παραδοσιακός γάμος είναι συνήθως τόσο γόνιμος που εκείνοι που θέλουν να ανακόψουν το τέλος του πρέπει να το κάνουν βιάζοντας τη φύση για να αποτρέψουν  τη γέννηση παιδιών με τη χρήση αντισύλληψης. Από τη φύση του τείνει να δημιουργήσει οικογένειες.

Αντίθετα, ο "γάμος" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι εγγενώς στείρος. Εάν οι «σύζυγοι» επιθυμούν ένα παιδί, πρέπει να παρακάμψουν τη φύση μέσω δαπανηρών και τεχνητών μέσων ή χρησιμοποιώντας υποκατάστατα. Η φυσική τάση μιας τέτοιας ένωσης δεν είναι να δημιουργήσει οικογένειες.
Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να ονομάζουμε μια ένωση ομοφύλων «γάμο» και να της αποδίδουμε τα οφέλη ενός αληθινού γάμου.

7. Καταστρατηγεί τον Σκοπό του Κράτους για τα Γαμήλια Οφέλη 

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το κράτος παραχωρεί πολυάριθμα οφέλη στο γάμο είναι ότι από τη φύση και το σχεδιασμό του, ο γάμος προσφέρει τις κανονικές συνθήκες για μια σταθερή, στοργική, και ηθική ατμόσφαιρα που είναι επωφελής για την ανατροφή των παιδιών - όλα καρπός της αμοιβαίας αγάπης των γονέων. Αυτό ενισχύσει τη διαιώνιση του έθνους και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών, για το οποίο προφανώς ενδιαφέρεται ένα κράτος.

Ο ομοφυλοφιλικός "γάμος" ​​δεν παρέχει τέτοιες συνθήκες. Πρωταρχικός σκοπός του, αντικειμενικά μιλώντας, είναι η προσωπική ικανοποίηση δύο ατόμων των οποίων η ένωση είναι αποστειρωμένη από τη φύση. Δεν έχει το δικαίωμα, ως εκ τούτου, στην προστασία του κράτους η οποία παρέχεται στον πραγματικό γάμο.

8. Επιβάλλει την Αποδοχή του από Ολόκληρη την Κοινωνία

Με τη νομιμοποίηση του "γάμου" των ομοφυλόφιλων, το κράτος καθίσταται επίσημος και ενεργός υποστηρικτής του. Το κράτος καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους να λειτουργήσουν επίσημα στο νέο πολιτικό γάμο, παραγγέλλει τα δημόσια σχολεία να διδάξουν την αποδοχή του στα παιδιά, και τιμωρεί κάθε δημόσιο υπάλληλο που εκφράζει την αποδοκιμασία του.

Στην ιδιωτική σφαίρα, οι γονείς που έχουν αντιρρήσεις θα βλέπουν τα παιδιά τους να εκτίθενται περισσότερο από ποτέ σε αυτή τη νέα «ηθική», οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες γάμου θα αναγκαστούν να τις παρέχουν για άτομα του ιδίου φύλου, και οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να συμφωνήσουν να δεχτούν ομοφυλόφιλα ζευγάρια ως ενοικιαστές.

Σε οποιαδήποτε κατάσταση που ο γάμος επηρεάζει την κοινωνία, το κράτος θα περιμένει από τους χριστιανούς και όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης να προδώσουν τη συνείδησή τους με το να υπερασπιστούν, με σιωπή ή με πράξη, μια επίθεση στην φυσική τάξη και την χριστιανική ηθική.

9. Είναι η Αιχμή της Σεξουαλικής Επανάστασης

Στη δεκαετία του 1960, η κοινωνία αναγκάστηκε να δεχθεί όλα τα είδη των ανήθικων σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών. Σήμερα βλέπουμε μια νέα σεξουαλική επανάσταση όπου η κοινωνία καλείται να αποδεχθεί τον σοδομισμό και τον "γάμο" ατόμων του ιδίου φύλου.

Αν "γάμος" των​​ ομοφυλόφιλων είναι καθολικά αποδεκτός ως το σημερινό βήμα στη σεξουαλική "ελευθερία", τι λογικά επιχειρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σταματήσουν τα επόμενα βήματα της αιμομιξίας, της παιδοφιλίας, της κτηνοβασίας και άλλων μορφών αφύσικης συμπεριφορά; Είναι αλήθεια ότι ριζοσπαστικά στοιχεία ορισμένων τέτοιων "πρωτοπόρων" υποκουλτούρων υποστηρίζουν ήδη τέτοιες εκτροπές.

Η προώθηση του "γάμου" των ομοφυλόφιλων στον αμερικανικό λαό καθιστά ολοένα και πιο σαφές αυτό που ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Paul Varnell έγραψε στην Chicago Free Press:
«Το κίνημα των ομοφυλόφιλων, είτε το αναγνωρίσουμε είτε όχι, δεν είναι ένα κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα, ούτε καν ένα κίνημα σεξουαλικής απελευθέρωσης, αλλά μια ηθική επανάσταση με στόχο την αλλαγή της γνώμης των ανθρώπων για την ομοφυλοφιλία».

10. Προσβάλλει τον Θεό

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος. Κάθε φορά που ένας παραβιάζει τη φυσική ηθική τάξη που καθιέρωσε ο Θεός, αμαρτάνει και προσβάλλει τον Θεό. Ο "γάμος" των ομοφυλόφιλων κάνει ακριβώς αυτό. Κατά συνέπεια, οποιοσδήποτε πρεσβευει ότι πρέπει να αγαπάμε τον Θεό πρέπει να είναι αντίθετος σε αυτόν.

Ο γάμος δεν είναι το δημιούργημα του κάθε κράτους. Αντίθετα, θεσπίστηκε από τον Θεό στον Παράδεισο για τους προπάτορές μας, τον Αδάμ και την Εύα. Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσης: «Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ 'εικόνα Του.Σύμφωνα με τη δική Του εικόνα τον δημιούργησε· άρσεν και θήλυ τους δημιούργησε· και τους ευλόγησε ο Θεός· και είπε σ' αυτούς ο Θεός: Αυξάνεστε και πληθύνεστε και γεμίστε τη γη, και κυριεύστε την, και εξουσιάζετε επάνω στα ψάρια τής θάλασσας, κι επάνω στα πουλιά τού ουρανού κι επάνω σε κάθε ζώο που κινείται επάνω στη γη», (Γένεσις 1:28-29).

Το ίδιο δίδαξε ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός: «…εξαρχής τής κτίσης, ο Θεός αρσενικό και θηλυκό τούς δημιούργησε. Εξαιτίας αυτού, ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του», (Μάρκος 10:6-7)..

Η δε Αποκάλυψη τελειώνει με ένα γάμο: «χαίρωμεν και αγαλλιώμεν και δώσομεν την δόξαν αυτώ, ότι ήλθεν ο γάμος του Αρνίου και η γυνή αυτού ητοίμασεν εαυτήν» (Αποκάλυψη 19:7).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Α.Μεσόγειος: Aπελευθέρωσε κανόνες εμπλοκής το ρωσικό Ναυτικό! - Το ΝΑΤΟ στέλνει στόλο




Πολεμική ατμόσφαιρα επικρατεί πλέον στην Α.Μεσόγειο, καθώς, το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδωσαν χθες ρωσικά ΜΜΕ ότι αυξήθηκε το επίπεδο της επιτήρησης των ρωσικών πολωμικών σκαφών και των ρωσικών ναυτικών βάσεων.
Την ίδια στιγμή εκπρόσωπος του ρωσικοώ Ναυτικου ανακοίνωσε ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των σκαφών του που πλέουν στην περιοχή, αλλά και στον Βόρειο Ατλαντικό "έχουν απελευθερωθεί όλοι οι κανόνες εμπλοκής" που σημαίνει ότι εναπόκεται στην κρίση του τοπικού διοικητή το αν θα ανοίξει πυρ ή όχι και το πότε αυτος θα κρίνει ότι απειλούνται τα ρωσικά συμφέροντα!
Επίσης, όπως διέρρευσαν πηγές της συμμαχίας, αυξήθηκαν οι εναέριες περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με αεροσκάφη που ξεκινούν από το Γκαϊλενκίρχεν της Γερμανίας. Επίσης μετακινήθηκαν μονάδες επιφανείας του ΝΑΤΟ στην περιοχή και συγκεκριμένα η «Ναυτική Ομάδα 2» (Maritime Group 2).
Το αεροπλανοφόρο "Αϊζενχάουερ"(CVN-69) βρίσκεται ήση στην Α.Μεσόγεο. Αλλά πρακτικά φαίνεται ότι το μέτωπο "ενιοποιείται" και πλέον καλύπτει όχι μόνο την Συρία, αλλά και το Ιράν με κίνηση-λαβίδα από τους δυτικούς. Στον Κόλπο, η Γαλλία, αφού ενισχύει συνεχώς τις αεροπορικές της δυνάμεις στη βάση Αλ Ντάφρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μεταφορά μαχητικών Rafale. Στις ίδιες βάσες βρίσκονται αμερικανικά F-15 και τα F-22 Raptor τα οποία για πρώτη φορά ανέπτυξε η USAF στην περιοχή.
Επίσης, αναμένεται πολύ σύντομα η άφιξη του αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle» (R61) στον λιμένα Πορτ Ζαγίντ στο Άμπου Ντάμπι…
Η Μόσχα είναι σαφές ότι ανησυχεί για ενδεχόμενο ναυτικό αποκλεισμό της Συρίας από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και με την ανακοίνωση περί "απελευθέρωσης των κανόνων εμπλοκής" αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό: Να αναχαιτίσει οποιαδήποτε τέτοια σκέψη. Σε νέες δηλώσεις στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, αξιωματούχος του ρωσικού Ναυτικού δήλωσε ότι "Οι ναυτικές δυνάμεις έχουν ως εντολή να υπερασπίσουν τα εμπορικά πλοία σε περίπτωση που παρακωλυθεί η δραστηριότητά τους και κάθε απόπειρα να μην τους επιτραπεί να ξεφορτώσουν στη Συρία".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Τσε, ο Τσάβες, ο Τσίπρας και οι gay "γάμοι"




Πάμε ένα ταξίδι:

«Θέλουμε την κατοχύρωση του δικαιώματος της συμβίωσης των ατόμων του ίδιου φύλου, με τη μορφή του πολιτικού γάμου, και η ταυτόχρονη αναγνώριση του συνόλου των δικαιωμάτων για τα ετερόφυλα ζευγάρια (περιουσιακά, φορολογικά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά)» αναφέρει από το 2007 σε ανακοίνωσή του οΣΥΡΙΖΑ………..

……..…. ο ΣΥΡΙΖΑ… η βουλευτής του οποίου Ρένα Δούρουσε ερώτηση σχετικά με το θέμα απάντησε:

- Ποια είναι η γνώμη σας για τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων και ποια για την υιοθεσία παιδιού από ζευγάρι ομοφυλόφιλων;

- "Οι νέες και οι νέοι του ΣΥΝ παλεύουμε για την κατοχύρωση του νομικού δικαιώματος στον πολιτικό γάμο. ….. Οι μη ετεροφυλόφιλοι (sic) έχουν δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση στη νομοθετικά κατοχυρωμένη συνύπαρξη (όπως και οι ετεροφυλόφιλοι) και σε όσα αυτή η συνύπαρξη δημιουργεί. Οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες έχουν ίδιο δικαίωμα στη δημιουργία οικογένειας με όποιους τρόπους αυτοί/ές διαθέτουν. Έχουν δικαίωμα να τεκνοποιούν (!!!;;;;!!!) και να αναγνωρίζουν τα παιδιά τους, να υιοθετούν και να ανατρέφουν ξένα παιδιά και να αναζητούν άλλες μεθόδους τεκνοποίησης, όπως και οι ετεροφυλόφιλοι.... Επίσης έχουν ίδια δικαιώματα σε παροχές εγγάμων, γονικές άδειες, επιμέλειες τέκνων, συνταξιοδότησης, κληρονομιάς και γενικά όλα τα δικαιώματα, υποχρεώσεις και πλεονεκτήματα του γάμου."

……. Η Δούρου η οποία, ως υπεύθυνη του τομέα εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε την Βενεζουέλα για ένα Φόρουμ αριστερών κομμάτων και είχε συνάντηση με τον πρόεδροΟύγκο Τσάβες…..

………….Ο οποίος Ούγκο Τσάβες….

……..σε ερώτηση που του έγινε για το τι πιστεύει για τον‘γάμο’των ομοφυλόφιλων απάντησε: «Πιστεύω ότι ... κοίτα, κάθε χώρα έχει τα έθιμά της, έτσι; Τουλάχιστον, στη Βενεζουέλα, δεν είναι αποδεκτός, έτσι; Όμως, υπάρχουν κοινωνίες, υπάρχουν κοινωνίες, υπάρχουν ιδέες οι οποίες εξακολουθούν να ωριμάζουν ... σε αυτό που είμαι πραγματικά εναντίον είναι σε κάθε δίωξη εναντίον οποιουδήποτε βάσει του σεξουαλικού του προσανατολισμού ... τώρα, [όσον αφορά τους 'γάμους' ομοφυλοφίλων] ... το ίδιο όπως οι πολίτες της Βενεζουέλας, καθώς η πλειοψηφία της Βενεζουέλας, όσοι από εμάς δεν το βλέπουμε ότι είναι καλό ... είναι μια άποψη, είναι μια θέση άποψης. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε στην αντιπολίτευση, ότι είμαι σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να σκέφτεστε . "
 
….. ο Τσάβες...

.... τον οποίον οι διοργανωτές του ‘Venezuela Gay pride’κατηγόρησαν ότι ενώ υποστηρίζει σθεναρά τις αυτόχθονες κοινότητες και τους κατοίκους αφρικανικής καταγωγής, ακόμα περιθωριοποιεί την ομοφυλοφιλική κοινότητα.
"Όλες οι πορείες γίνονται με εντολή του προέδρου Ούγκο Τσάβες, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κανένας νόμος που να μας προστατεύει από τις διακρίσεις", λένε.
…….. Ο Τσάβες ο οποίος έχει (όπως όλοι οι αριστεροί) ως είδωλο τον Τσέ Γκεβάρα……..

….τον οποίο ανέφερε ως τον «αέναο επαναστάτη»  και του οποίου την φωτογραφία είχε στο t-shirt, όταν έκανε μαζί με τον Φιντέλ Κάστρο, περιοδεία στον τόπο που πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Γκεβάρα, εμπειρία που περιέγραψε ως "μια πραγματική τιμή."

…… Ο Τσέ Γκεβάρα, ο οποίος τον Απρίλιο του 1960, ως υπεύθυνος του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσίασε στον Φιντέλ Κάστρο ένα “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”, σχέδιο εγκλεισμού και εξόντωσης των πολιτικών του αντιπάλων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και οι ομοφυλόφιλοι. Μετά την συμφωνία του Κάστρο, άνοιξε στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha και αμέσως ο Τσε, έστειλε τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Ραμίρο Βαλντές να μάθει από τον δήμαρχο της Σανγκάης πώς τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους ομοφυλόφιλους. “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, απάντησε ο Κινέζος...

Ο Φιντέλ Κάστρο ρωτά: “Σας ρωτώ. Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, μπορεί να ανεχθεί τόση ασέβεια; Αυτή η συμπεριφορά τους είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως θα έρθει η μέρα που θα δούμε τους δρόμους καθαρούς, σας το υπόσχομαι!”.
Ο Ραούλ Κάστρο, αδελφός του Φιντέλ, αναλαμβάνει να ενημερωθεί από τους Βούλγαρους σχετικά με τις μεθόδους που αυτοί εφαρμόζουν ούτως ώστε “οι δρόμοι της Σόφιας να παραμένουν καθαροί”. “Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο”, του απαντούν.
Ο Γκεβάρα υιοθετεί τη “βουλγάρικη λύση” και όταν αργότερα αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Βιομηχανίας, ανοίγει τρία ακόμη στρατόπεδα.

“Ένας διαρκής ομοφοβικός παροξυσμός κατείχε το καθεστώς!.. Όταν ο Άλεν Γκίνσμπεργκ επισκέπτεται την Κούβα το ‘65, οι έγκλειστοι ομοφυλόφιλοι ανέρχονται σε 45 χιλιάδες”, λέει (όπως και τα παραπάνω) ο Ισπανός ομοφυλόφιλος σκηνοθέτης Νέστωρ Άλμεντρος σε συνέντευξη που δημοσίευσε το περιοδικόHETERON …..

………Για το καθεστώς αυτό και τον Τσε ανακρίθηκε πρόσφατα, από ομοφυλοφιλικό περιοδικό αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ως εξής:  [...].

Συνηθίζετε να δίνετε συνεντεύξεις στο γραφείο σας, το οποίο κοσμεί πορτραίτο του Τσε Γκεβάρα. Γνωρίζετε ότι ο εν λόγω θρυλικός επαναστάτης είχε "συνεισφέρει" ως προς τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους στην Κούβα, στις πύλες των οποίων υπήρχε η αναγραφή "Η δουλειά θα σας κάνει άνδρες";

Και η (ας πούμε) απάντηση Τσίπρα: “Πολλά πορτραίτα κοσμούν το γραφείο μου. Ξέρω και κατανοώ τις ενστάσεις σας. Στη «ζυγαριά» της ιστορίας πιστεύω όμως πως πρέπει να λαμβάνουμε τα πάντα υπόψη μας. Έτσι δεν θα αδικήσουμε κανέναν και καμία. Και όσοι και όσες έχουν αδικηθεί, αυτοί έχουν τη γενναιότητα να μην αδικούν. Εκείνο που μου προκαλεί αγανάκτηση είναι αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας και στα του οίκου μας. Στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο πολιτικής εξουσίας και ΜΜΕ όσο και στο σώμα της κοινωνίας, η κυρίαρχη και ατύπως επίσημη αντίληψη που αναπαράγεται με έντονο τρόπο και σε καθημερινή βάση είναι βαθύτατα σεξιστική”.
 
…… Στον Τσε που κοσμεί το γραφείο του Alexis, ανήκει το γνωστό Patria O Muerte, δηλαδή «Πατρίδα ή Θάνατος», φράση που φώναξε ο Τσε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 11/12/1964.

…. Πατρίδα….

….λέξη που προφανώς φέρνει αλλεργία στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς,όπως κατήγγειλε ο Μίκης Θεοδωράκης, μια αιτία που ναυάγησε η προεκλογική συνεργασία του Μίκη Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι η άρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ του όρου «πατριωτικό» στο όνομα του κόμματος (ο άλλος ήταν η πρόταξη της εθνικής ανεξαρτησίας στις προγραμματικές θέσεις).

….Τέλος ταξιδιού.

Στο τελείωμα αυτού του ταξιδιού θα μπορούσαμε να πούμε :
 


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Αυτό είναι το χιλιάρμενο που μαζεύεται στην Ανατολική Μεσόγειο!»



Με πήρε ο πνευματικός αδελφός - έχουμε τον ίδιο πνευματικό - Σ. τηλέφωνο.
«Χθες ήταν εδώ ο πάτερ. Καθώς προχωρούσαμε με το αμάξι γυρνάει ξαφνικά, με κοιτάζει και μου λέει "αυτό είναι το χιλιάρμενο που μαζεύεται στην Ανατολική Μεσόγειο!". Έμεινα! Πήρα τηλέφωνο να σου το πω γιατί αν θυμάσαι από παλιότερα θεωρούσα ότι η Άσπρη Θάλασσα που αναφέρει ο Πατροκοσμάς είναι η Μεσόγειος... Θα σου στείλω email...»
Ο πάτερ λίγες ημέρες πριν είχε γυρίσει από το Άγιον Όρος όπου έχει στενούς δεσμούς με κορυφαία ασκητική φυσιογνωμία του Αγίου Όρους...

Το email του Σ. : 
«Στη Μεσόγειο θάλασσα έχουν μαζευτεί αυτή τη στιγμή αρκετά πλοία με τα όποια συμφέροντα διαφόρων κρατών. 
Μάλιστα αυτά τα πλοία έχουν μαζευτεί σε μια φαινομενικά ειρηνική περίοδο αφού δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην περιοχή με την έννοια των επιχειρήσεων. 

Ο Πατροκοσμάς έχει αναφέρει στην προφητεία 17 και 18 τα εξής: 
17. "Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη".
18. "Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά νερά, τότε θάρθη".

http://www.pigizois.net/kiriakodromio/augoustinos/profiteies_kosma_aitoloy.htm

Βλέπουμε ότι αναφέρει τα ίδια λόγια με διαφορετική ονομασία στη θάλασσα σε κάθε μια από αυτές τις δύο. 

Αν κάνουμε μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ για την ονομασία της Μεσογείου Θάλασσας θα βρούμε τα εξής:


Παρά το πλήθος των παράκτιων λαών εκ των οποίων αναπτύχθηκαν με τη σειρά τους διάφοροι αρχαίοι πολιτισμοί πρώτα εκ του Αιγαίου και της ανατολικής λεκάνης και μέχρι της δυτικής που εξαπλώθηκαν στη συνέχεια με ενδιάμεσες αποικίες περιέργως δεν είχε εξ αρχής και επί αιώνες ιδιαίτερο όνομα. 
Ο Ηρόδοτος π.χ. χρησιμοποιεί επί μέρους ονόματα θαλασσών και κολπώσεών της αντί ως ενιαίου συνόλου (Α 163). 

Άλλοι δε αρχαίοι Έλληνες αναφέρονται σε αυτήν περιφραστικά δηλ.ως "εντός των Ηράκλειων Στηλών θάλασσα", όπως π.χ. 

ο Στράβων την ονομάζει: «η εντός και καθ΄ ημάς λεγόμενη θάλασσα», 
Αυτόν τον προσδιορισμό που πιστά μιμήθηκαν αργότερα και οι Ρωμαίοι και την μετέφρασαν σε «mare nostrum» (= ημέτερη θάλασσα). 
Ο Διόδωρος την ονομάζει θάλασσα έναντι εκείνου του ωκεανού. 
Το αυτό και ο Πολύβιος ενώ 
άλλοι Ρωμαίοι χρησιμοποιούν τον όρο «mare internum» ή «mare insentinum» (= εσωτερική θάλασσα) καθώς και «Μare magnum» (= Μεγίστη θάλασσα). 

Όμως η ιστορική πατρότητα του όρου «Μεσόγειος θάλασσα» ανήκει στους Λατίνους και μάλιστα περί τα μέσα του 3ου αιώνα που πρώτος ο Σολίνος τη ονομάζει χαρακτηριστικά «Mare Mediterraneum» ως μεταξύ δύο ηπείρων θάλασσα, καθιστάμενος ιστορικός ανάδοχος του ονόματος αυτής. 

Ο 16ος και 17ος αιώνας βρίσκει τη θάλασσα αυτή να ονομάζεται: Λευκή θάλασσα, ή θάλασσα των Ελλήνων (έτσι την ονόμαζαν και οι Τούρκοι σε αντιδιαστολή με το Αιγαίο και τη Μαύρη θάλασσα). 
Η πατρότητα του ελληνικού όρου «Μεσόγειος» οφείλεται στον γεωγράφο - επίσκοπο Αθηνών Μελέτιο (Γεωγραφία παλαιά και Νέα , Α 80 - 1707) με τον επιπρόσθετο χαρακτηρισμό ως «δεύτερο κόλπο του ωκεανού» εννοώντας πρώτο τον Βισκαϊκό.


Αν αναλογιστούμε τα συμφέροντα των κρατών που έχουν στόλους στη περιοχή σε ειρηνική περίοδο, τον πλούτο που υπόσχεται να δώσει η περιοχή σε όποιον έχει το πάνω χέρι, τους δύο εν δυνάμει πολέμους (Ιράν, Συρία), την προφητεία πάλι του πατροκοσμά που μιλάει για πιάσιμο του πολέμου από κάτω, τις υπόλοιπες προφητείες με τον "πολύ παρά" και τους "δυσβάστακτους φόρους" που ήρθαν και έρχονται τώρα στη χώρα μας και δένουν χρονικά με το παγκόσμιο κατέβασμα στη Μεσόγειο, τις προειδοποιήσεις πλέον σε καθημερινή βάση των γεροντάδων μας για πείνα και πόλεμο, τότε ας βγάλει ο καθένας από εμάς τα δικά του συμπεράσματα. 

Καλό αγώνα σε όλους/ες.»

Αναλογιζόμενοι τον καιρό που έζησε ο Πατροκοσμάς ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.
Το θέμα, ούτως ή άλλως, είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι κάθε στιγμή αφού «με δυσκολία θα έρθει»...
Θα το αναφέρω μία ακόμη φορά :
όσοι ασχολούνται με τις προφητείες και δεν έχουν ενεργή πνευματική ζωή μοιάζουν με τον παίκτη που μένει απροπόνητος προσπαθώντας να μάθει πότε θα αγωνιστεί...
«Ορθόδοξους ρεπόρτερς» τους χαρακτηρίζει εύστοχα ο προαναφερθείς πνευματικός αδελφός...

Σχετικό :
Γέροντας Γαβριήλ : «τώρα που μαζεύονται όλα αυτά τα πλοία εκεί στην Συρία...»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."
ΠΗΓΗ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φεμινίστρια πήγε να βοηθήσει μουσουλμάνα γυναίκα που κουβαλούσε ψώνια και βρέθηκε κατηγορούμενη για «έγκλημα μίσους»




Ο κόσμος της Αγγλίδας φεμινίστριας δημοσιογράφου, CinnamonHeathcote-Drury, αναποδογύρισε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και όλη η ‘προοδευτική’ της κουλτούρα της κλονίστηκε σοβαρά.

Αυτό είναι το σκηνικό. Μια Βρετανίδα φεμινίστρια δημοσιογράφος (φωτογράφος για την ακρίβεια) βλέπει μπροστά της, στο ταμείο ενός super market, μια έγκυο γυναίκα με μαντίλα να κουβαλάει ένα μεγάλο αριθμού από ψώνια. Η φεμινιστική της συνείδηση την οδηγεί να επέμβει, καθώς οργισμένη βλέπει τον σύζυγο της μουσουλμάνας να στέκεται άπραγος χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να βοηθήσει την καταπονημένη γυναίκα του με τα ψώνια.

Έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον άντρα αιφνιδιαστικά και να του πει ότι πρέπει να βοηθήσει και αυτός στο κουβάλημα. Αλλά, χωρίς να χάνει και καιρό, τον προσπερνάει και αρχίζει να βοηθά τη μαντιλοφορούσα γυναίκα, διότι, "αυτό σημαίνει φεμινισμός  - γυναίκες να βοηθούν γυναίκες"

Όμως η κίνησή της δεν φαίνεται να… συγκίνησε τον άντρα, ούτε και τη γυναίκα του, οι οποίοι δεν είχαν όρεξη για "κοινωνικά μαθήματα". Και, όπως κάνουν τόσοι πολλοί μουσουλμάνοι στη Βρετανία, χρησιμοποίησαν τον φιλελευθερισμό των Βρετανών εναντίον τους. Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «ρατσισμός!» και η δημοσιογράφος συνελήφθη για «έγκλημα μίσους».Προηγουμένως ο άντρας την είχε βρίσει και η γυναίκα την είχε χαστουκίσει και την είχε κλωτσήσει…

Όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, έτσι και αυτή η γυναίκα σκέφτηκε να ακολουθεί τις προδιαγραφές των φιλελεύθερων αρχών. Ήταν, βλέπετε, η ‘βασίλισσα του φεμινισμού’, που τα ήξερε όλα και φρόντιζε για τη «δεινή κατάσταση των μειονοτήτων», όπως της έμαθαν. Έλα όμως, που την κατηγορούν τώρα για «ρατσισμό» και για «έγκλημα μίσους», ακόμη! Τι στο καλό, πήγε στραβά;

Δεν ήξερε, ότι η αδιαφορία αυτού του μουσουλμάνου άνδρα μπροστά στην σύζυγό του που σήκωνε όλα τα βάρη είναι χαρακτηριστική σε πολλές μουσουλμανικές κοινωνίες; Ότι τα ψώνια είναι μια «γυναικεία δουλειά»; Ότι οι γυναίκες συχνά είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Και ότι στον ανδροκρατούμενο μουσουλμανικό κόσμο, οι γυναίκες κάνουν όλές τις δουλειές για το σπίτι και τα παιδιά;

Νόμιζε η φεμινίστρια δημοσιογράφος ότι με την ιδεολογία της επρόκειτο να φοβερίσει τον μουσουλμάνο. Ωστόσο, ακόμη και αν νόμιζε ότι θα έδινε σε αυτόν τον ‘σοβινιστή’ ένα μικρό μάθημα ‘δυτικού φιλελευθερισμού’, η ιδεολογία της είναι αυτή που επέτρεψε αμέτρητους παράνομους μετανάστες να έρθουν και να εγκατασταθούν στην χώρα της, φέρνοντας μαζί τους, τους σοβινιστικούς τους τρόπους και φέροντας σε αδιέξοδο την νοοτροπία της ότι όλοι οι πολιτισμοί είναι «ίδιοι» και κάθε κουλτούρα είναι «καλή», είτε η δική μας η δυτική, είτε των «άλλων».

Η ‘φιλελεύθερη’ ιδεολογία της είναι υπεύθυνη που δεν έδωσε σε αυτό το ζευγάρι των μουσουλμάνων κανένα λόγο για να υιοθετήσουν τις δικές της πολιτιστικές διαδρομές. Έτσι, γιατί αυτός ο άνθρωπος δηλαδή, θα πρέπει να βοηθήσει τη μουσουλμάνα σύζυγό του; Η κουλτούρα του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο, και η κουλτούρα της δημοσιογράφου του λέει ότι η κουλτούρα του είναι "εντάξει".

Το γεγονός ότι το μουσουλμανικό ζευγάρι χρησιμοποίησε στη συνέχεια την αδυναμία της κουλτούρας της δημοσιογράφου για να της επιτεθεί κατηγορώντας την ως υπαίτια «εγκλημάτων μίσους», κάνει το περιστατικό αστείο.

Στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες που υποστηρίζουν την «ισότητα» και τον «σεβασμό στην διαφορετικότητα», οι αυτόχθονες ιθαγενείς κάτοικοι θα είναι πιο …ένοχοι από τους υπόλοιπους, ειδικά στο άκουσμα της διάπραξης ενός «εγκλήματος μίσους» που θα καταγγείλει κάποιος τριτοκοσμικός (λαθρο) μετανάστης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Βλέπε : εδώ και εδώ και εδώ