Μας απειλεί ο Ελγαντούρ (βίντεο)


ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 1:40

μην τον πιέζουμε παραπάνω, δέχεται πάρα πολύ πίεση, είναι ετοιμος να σκάσει... γιαυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι, ότι η πολύ πίεση που γίνεται αυτή την στιγμή ενάντιον των μεταναστών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο η μεγάλη καταπίεση εναντίων των μεταναστών και ρατσιστικές
 
επιθεσεις εναντίον τους δεν θα φέρουν καλά αποτελέσματα...




Πηγή



Και ένα άλλο βίντεο 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ > Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ είναι πράκτορας της Τουρκίας….> 



Βίντεο από τον http://www.youtube.com/user/HYGROPYR

DCA: Tο φάρμακο του καρκίνου εμποδίζεται να κυκλοφορήσει .. ΒΙΝΤΕΟ


Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.

Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!







Πρωτόκολλο Δωδέκατο της Σιών (Ο ρόλος του Τύπου)


Μικρή σημείωση: Τα πρωτόκολλα της Σιών είναι η καθοδήγηση που δίνεται από τις εβραϊκές συναγωγές, στις ελεγχόμενες μασονικές στοές, με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Σήμερα, παρά ποτέ είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Διαβάστε προσεκτικά τι λένε οι Εβραίοι.


Την λέξη ελευθερία, την οποία μπορεί κανείς να την ερμηνεύσει με διάφορους τρόπους, εμείς θα την καθορίσουμε ως εξής:

Η ελευθερία είναι το δικαίωμα να κάνουμε ότι επιτρέπει ο νόμος. Τότε μια ερμηνεία αυτής της λέξης θα έχει αποτέλεσμα να είναι στα χέρια μας κάθε ελευθερία, γιατί οι νόμοι θα καταστρέφουν ή θα δημιουργούν οτιδήποτε θα μας αρέσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε παραπάνω.



Απέναντι στον Τύπο θα ενεργούμε με τον εξής τρόπο. Ποιο ρόλο παίζει τώρα ο τύπος;  Χρησιμεύει για να αναφλέγει τα πάθη ή να συντηρεί τους εγωϊσμούς των κομμάτων. Είναι μάταιος, άδικος, ψεύτης και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καθόλου σε τι χρησιμεύει. Θα του φορέσουμε σαμάρι και θα του βάλουμε γερά χαλινάρια, θα κάνουμε το ίδιο και για τα άλλα έντυπα, γιατί σε τι θα μας χρησίμευε να απαλλαγούμε από τον τύπο, αν επρόκειτο να χρησιμεύσουμε για στόχος των φυλλαδίων και των βιβλίων; Θα μεταβάλλουμε τη δημοσιότητα που μας στοιχίζει ακριβά σήμερα , γιατί χάρη σ'αυτή λογοκρίνουμε τις εφημερίδες, σε πηγή όρων για το Κράτος μας. Θα δημιουργήσουμε ειδικό φόρο για τον τύπο. Θα απαιτούμε εγγύηση για την ίδρυση εφημερίδων ή τυπογραφείων. Έτσι θα προφυλάσσεται η Κυβέρνηση μας από κάθε επίθεση εκ μέρους του τύπου. Και με την ευκαιρία θα επιβάλλουμε πρόστιμα χωρίς οίκτο. Χαρτόσημο, εγγυήσεις και πρόστιμα θα δίνουν τεράστιο εισόδημα στο κράτος.


Είναι αλήθεια ότι οι εφημερίδες των κομμάτων θα μπορούσαν να αντέξουν στις χρηματικές απώλειες. Θα τις απαγορεύσουμε αμέσως μετά τη δεύτερη επίθεση εναντίον μας. Κανείς δε θα θίξει χωρίς τιμωρία την αίγλη του κυβερνητικού μας αλάθητου.

Το πρόσχημα της απαγόρευσης κάποιας εφημερίδας θα είναι ότι το όργανο μας για το οποίο θα γίνεται λόγος ξεσηκώνει τα πνεύματα χωρίς αιτία και λόγο. Σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι ανάμεσα σε εκείνους που θα μας επιτίθενται θα υπάρχουν και όργανα δημιουργημένα από μας, αλλά αυτά θα προσβάλλουν αποκλειστικά ορισμένα σημεία των οποίων εμείς θέλουμε τη μεταβολή.
Τίποτε δε θα δημοσιεύεται στο κοινό χωρίς τον έλεγχο μας. Το αποτέλεσμα αυτό κατορθώθηκε πια στις μέρες μας από το γεγονός ότι όλες οι ειδήσεις συλλέγονται από πάρα πολλά πρακτορεία, α οποία τις συγκεντρώνουν από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα πρακτορεία αυτά θα είναι τότε εξ ολοκλήρου δικά μας και δε θα δημοσιεύουν τίποτε άλλον παρά αυτό που θα διατάζουμε.

Αν από τώρα μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε στις σκέψεις των Χριστιανικών κοινωνιών σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν όλοι οι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται τα παγκόσμια γεγονότα μέσα από τους χρωματιστούς φακούς των γυαλιών τα οποία βάζουμε μπροστά στα μάτια τους, αν από τώρα σε κανένα κράτος δεν υπάρχουν συρτάρια που να μας κρύβουν τα ανόητα λεγόμενα από τους Χριστιανούς μυστικά του Κράτους, τι θα γίνει, όταν εμείς θα είμαστε οι αναγνωρισμένοι Κυρίαρχοι του σύμπαντος στο πρόσωπο του παγκόσμιου βασιλιά;

Όποιος θελήσει να γίνει εκδότης, βιβλιοθηκάριος ή τυπογράφος, θα υποχρεωθεί να αποκτήσει ένα δίπλωμα, το οποίο σε περίπτωση που ο κάτοχος του θα ενοχοποιούνταν για μια οποιαδήποτε κακή πράξη, θα του αφαιρούνταν αμέσως. Με τέτοια μέτρα το όργανο της σκέψης θα γίνει ένα μέσο αγωγής στα χέρια της Κυβερνήσεως μας, η οποία δε θα επιτρέπει πια στις λαϊκές μάζες να παρεκτρέπονται από τα αγαθά της προόδου.

Ποιος από εμάς αγνοεί ότι αυτά τα απατηλά αγαθά οδηγούν αμέσως σε παράλογα όνειρα; Από τα όνειρα αυτά γεννιούνται οι αναρχικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και της εξουσίας, γιατί η πρόοδος ή μάλλον η ιδέα της προόδου έχει δώσει την ιδέα των κάθε λογής χειραφετήσεων χωρίς να καθορίσει τα όρια τους...Όλοι εκείνοι που ονομάζουμε φιλελεύθερους είναι αναρχικοί, αν όχι έμπρακτα, τουλάχιστον ως προς τη σκέψη. Ο καθένας τους επιδιώκει τις φαντασιοπληξίες της ελευθερίας και καταλήγει στην αναρχία, διαμαρτύρεται απλά γιατί του αρέσει να διαμαρτύρεται.

Ας επανέλθουμε στο Τύπο/ Θα τον πλήξουμε, όπως και κάθε έντυπο, με δασμούς σε χαρτόσημα για κάθε φύλλο και με ενέχυρα. Τα βιβλία κάτω των 30 φύλλων θα φορολογούνται διπλάσια. Θα τα κατατάξουμε στην κατηγορία των φυλλαδίων, αφενός για να ελαττώσουμε τον αριθμό των περιοδικών, τα οποία είναι ο χειρότερο δηλητήριο, αφετέρου για να υποχρεώσουμε τους συγγραφείς να παράγουν συγγράμματα τόσο μεγάλα, ώστε λίγοι να τα διαβάζουν και προπαντός λόγω της ακριβής τους τιμής. Απεναντίας ότι θα εκδίδουμε εμείς οι ίδιοι για την πνευματική ωφέλεια, μέσα σε καθορισμένο πλαίσιο, θα είναι φθηνό και θα διαβάζεται από όλο το κόσμο. Ο δασμός θα κατασιγάσει την κούφια επιθυμία του γραψίματος και ο φόβος της τιμωρίας θα θέσει τους συγγραφείς κάτω από την εξάρτηση μας.

Αν βρεθούν πρόσωπα που θέλουν να γράψουν εναντίον μας, δεν θα βρεθεί κανείς για να εκτυπώσει τα γραπτά τους. Πριν να δεχτεί να τυπώσει ένα κείμενο ο εκδότης ή ο τυπογράφος, θα υποχρεώνεται να πηγαίνει στις αρχές, για να επιτύχει την έγκριση γι αυτό. Μ'αυτό το τρόπο θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις παγίδες που μας στήνουν και θα τις καταστρέφουμε, δίνοντας εκ των προτέρων εξηγήσεις για την εξεταζόμενη υπόθεση.

Η φιλολογία και η δημοσιογραφία είναι οι δύο σπουδαιότερες παιδαγωγικές δυνάμεις, και γι αυτό η Κυβέρνηση μας θα είναι ιδιοκτήτρια των περισσότερων εφημερίδων. Μ'αυτό το τρόπο η βλαβερή επιρροή του ιδιωτικού τύπου θα εξουδετερώνεται και θα αποκτήσουμε πολύ μεγάλη επιρροή πάνω στην κοινή  γνώμη. Αν εγκρίνουμε την έκδοση δέκα εφημερίδων, θα ιδρύουμε τριάντα δικές μας κ.ο.κ.

Το κοινό δε θα υποπτευθεί τίποτα. Όλες οι εφημερίδες που θα εκδίδονται από εμάς, θα έχουν φαινομενικά τις πιο αντίθετες τάσεις και γνώμες, πράγμα το οποίο θα εμπνεύσει την εμπιστοσύνη σε αυτές   την εμπιστοσύνη σε αυτές και θα προσελκύσει σε εμάς τους αντιπάλους μας χωρίς δυσπιστία. Θα πέσουν στην παγίδα και θα καταστούν αβλαβείς. Τα όργανα επίσημου χαρακτήρα θα είναι στην πρώτη σειρά. Θα επαγρυπνούν πάντοτε για τα συμφέροντα μας, και για αυτό η επιρροή μας θα είναι μηδαμινή.

Σε δεύτερη γραμμή θα έρχονται τα ημιεπίσημα όργανα, των οποίων ο ρόλος θα είναι να προσελκύουν τους αδιάφορους και τους χλιαρούς.

Στην τρίτη γραμμή θα βάλουμε την υποτιθέμενη αντιπολίτευση μας. Ένα ελάχιστο όργανο θα είναι ο αντίποδας των ιδεών μας. Οι αντίπαλοι μας θα θεωρήσουν τον ψευτοαντίπαλο μας αυτόν για σύμμαχο τους και θα μας αποκαλύψουν το παιχνίδι τους.

Οι εφημερίδες μας θα είναι όλων των αποχρώσεων. Οι μεν θα είναι αριστοκρατικές, οι δε δημοκρατικές, επαναστατικές ή και αναρχικές ακόμη, εφόσον, εννοείται θα ζεί το σύνταγμα.

Θα έχουν όπως ο Ινδός Θεός Βισνού, εκατό χέρια, που το καθένα θα επισπεύδει την μεταβολή της κοινωνίας. Τα χέρια αυτά θα καθοδηγούν την κοινή γνώμη προς την κατεύθυνση που ταιριάζει στους σκοπούς μας, διότι ένας πολύ ταραγμένος άνθρωπος χάνει τη δύναμη να λογικεύεται και εύκολα παραδίνεται στην υποβολή. Οι ηλίθιοι που θα πιστεύουν ότι επαναλαμβάνουν τη γνώμη της εφημερίδας του κόμματος τους, θα επαναλαμβάνουν απλώς τη γνώμη μας ή τη γνώμη που θα μας αρέσει. Θα φαντάζονται ότι ακολουθούν το όργανο του κόμματος τους και θα ακολουθούν στην πραγματικότητα τη σημαία που θα σηκώσουμε γι αυτούς.

Για να οδηγούμε στην κατεύθυνση αυτή τη στρατιά των δημοσιογράφων μας, θα χρειαστεί να διοργανώσουμε αυτό το έργο με εντελώς ξεχωριστή φροντίδα. Με το όνομα "κεντρικό γραφείο του τύπου" θα διοργανώσουμε φιλολογικές συγκεντρώσεις, στις οποίες οι πράκτορες μας θα δινουν, χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται, το σύνθημα και τα σημεία.

Τα όργανα μας, συζητώντας και καταπολεμώντας την πρωτοβουλία μας με ένα τρόπο επιπόλαιο , χωρίς να φτάνουν στο βάθος των πραγμάτων, θα έχουν μια μάταια πολεμική κατά των επίσημων εφημερίδων, και αυτό για να μας δίνουν την αφορμή να εκφραζόμαστε σαφέστερα από ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό κατά τις πρώτες επίσημες δηλώσεις μας.

Οι επιθέσεις αυτές θα παίζουν επιπλέον και τον εξής ρόλο: ότι οι υπήκοοι μας θα πιστεύουν ότι είναι βέβαιοι, ότι μπορούν να μιλούν ελεύθερα. Αυτό από την άλλη θα επιτρέψει στους πράκτορες μας να λένε και να διαβεβαιώνουν ότι τα όργανα που κηρύσσονται εναντίον μας δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να φλυαρούν, εφόσον δεν βρίσκουν πραγματικά επιχειρήματα, για να ανασκευάσουν σοβαρά τα μέτρα μας.

Οι μη αντιληπτοί από την κοινή γνώμη, αλλά ασφαλείς αυτοί τρόποι θα τραβήξουν βεβαίως προς εμάς την προσοχή και την εμπιστοσύνη του κοινού. Χάρη στους τρόπους αυτούς θα διεγείρουμε ή θα καταπραϋνουμε, ανάλογα με τις περιστάσεις, τα πνεύματα στα πολιτικά ζητήματα, πείθοντας τα ή παραπλανώντας τα, σημειώνοντας άλλοτε την αλήθεια και άλλοτε το ψέμα, επιβεβαιώνοντας ή αμφισβητώντας τα γεγονότα, ανάλογα με την εντύπωση που προκαλούν στο κοινό, ψηλαφίζοντας πάντα προσεκτικά το έδαφος, προτού πατήσουμε το πόδι πάνω σε αυτό...Ασφαλώς, χάρη στα μέτρα που αναφέραμε, θα νικήσουμε τους αντιπάλους μας, γιατί δε θα έχουν στην διάθεση τους δημοσιογραφικά όργανα με τα οποία να μπορούν να εκφράζουν τις γνώμες τους μέχρι το τέλος. Έτσι δε θα έχουμε αν ανάγκη να τους αποκρούσουμε εκ βάθρων...

Σε περίπτωση ανάγκης θα αποκρούσουμε δραστήρια μέσω του ημιεπίσημου τύπου μας τις δοκιμαστικές σφαίρες που θα εκσφενδονίζονται από εμάς από την τρίτη κατηγορία του Τύπου μας για σφυγμομέτρηση του κοινού.

Από τώρα πλέον, τουλάχιστον στο γαλλικό Τύπο, υπάρχει μια μασονική αλληλεγγύη. Όλα τα όργανα του Τύπου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με το επαγγελματικό μυστικό. Όπως με τους αρχαίους μάντεις, κανένα μέλος δεν προδίδει το μυστικό των πληροφοριών του, αν δεν πάρει διαταγή γι αυτό. Κανείς δημοσιογράφος δε θ'αποφασίσει να προδώσει αυτό το μυστικό, διότι κανείς τους δε θα γίνεται δεκτός από το σύνδεσμο, αν δεν έχει κάποια βρώμικη κηλίδα στο παρελθόν του. Οι κηλίδες αυτές θα αποκαλύπτονταν αμέσως. Εφόσον οι κηλίδες αυτές είναι το μυστικό ορισμένων, η αίγλη του δημοσιογράφου προσελκύει η γνώμη της πελιοψηφίας της χώρας και ακολουθείται με ενθουσιασμό.

Τα συμφέροντα μας επεκτείνονται προπαντός στις επαρχίες. Είναι ανάγκη να διεγείρουμε εδώ ελπίδες και αντίθετες βλέψεις προς αυτές της πρωτεύουσας, στην οποία θα τις παρουσιάζουμε ως γνήσιες επαρχιακές. Είναι φανερό ότι η πηγή τους θα είναι πάντοτε η ίδια, θα προέρχεται από εμάς. Εφόσον δεν θα απολαύσουμε ακόμη πλήρη εξουσία, θα έχουμε κάποτε ανάγκη να περιβάλλονται οι πρωτεύουσες με τις γνώμες του λαού, δηλ. της πλειοψηφίας, που θα καθοδηγείται από τους πράκτορες μας. Μας είναι αναγκαίο να μην συζητούν οι πρωτεύουσες, κατά την ψυχολογική στιγμή, το τετελεσμένο γεγονός για το λόγο ότι αυτό θα είναι πια παραδεκτό από την επαρχιακή πλειοψηφία.

Όταν θα πάμε στο νέο καθεστώς που θα προπαρασκευάσει την βασιλεία μας, δεν θα επιτρέψουμε την αποκάλυψη της δημόσιας ατιμίας από τον Τύπο. Πρέπει να γίνει πιστευτό ότι το νέο καθεστώς έχει τόσο καλά ικανοποιήσει όλο το κόσμο, ώστε και τα εγκλήματα ακόμη εξαφανίστηκαν. Οι περιπτώσεις εκδήλωσης της εγκληματικότητας πρέπει να είναι γνωστές μόνο στα θύματα της και τους τυχόν μάρτυρες τους.
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8069.html

Μαύρη ανταπόκριση από Ουάσιγκτον.


Χειροτερεύουν τα πράγματα στην Ελλάδα.

Αρνητική αναμένεται να είναι η έκθεση της ”Τρόϊκας” γιά την Ελλάδα
Σωστό το δημοσίευμα του Reuters γιά ”καθυστέρηση” υποβολής της έκθεσης, που θα γίνει μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ. Λογικά, αν η έκθεση ήταν θετική δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσει ένα μήνα, εξαιτίας εκλογών στις ΗΠΑ. ΤοReuters επικαλείται αξιωματούχους και διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,οι οποίοι μιλώντας στο πρακτορείο υποστήριξαν ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να αποφύγουν πιθανό «σοκ» στην παγκόσμια οικονομία πριν τις αμερικανικές εκλογές. «Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν θέλει τίποτα σε μακροοικονομική 
κλίμακα που θα μπορούσε να ταράξει την παγκόσμια οικονομία πριν τις 6 Νοεμβρίου», ανάφερε αξιωματούχος της ΕΕ στο πρακτορείο. Αρκετές πηγές από τη Γερμανία αναφέρουν ότι κορυφαίοι αξιωματούχοι στην Ουάσινγκτον ξεκαθάρισαν σε αναρίθμητες συζητήσεις με τους ομολόγους τους στη Γερμανία και την Ευρώπη ότι θα προτιμούσαν να μην προκύψουν εκπλήξεις μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου. Η εμμονή της κυβέρνησης Ομπάμα γιά καθυστέρηση υποβολής της έκθεσης γιά την Ελλάδα,πιστοποιεί το αρνητικό της περιεχόμενο. Στην Ουάσιγκτον εκτιμούν επίσης, ότι η τρι-κομματική κυβέρνηση υπό τον Σαμαρά, έχει λίγους μόνο μήνες ”ζωή”.
www.kalami.net

ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ PKK ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ...!!!




Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον τουρκικό Τύπο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέλαβε πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει (στις 16 ή 17 Σεπτεμβρίου) προσωπικά στο εκτός νόμου Κουρδικό Εργατικό Κόμμα, το γνωστό PKK, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση και να σταματήσουν οι πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων…

Η εικόνα που μεταδίδεται αναφέρει ότι ο Ερντογάν πρότεινε την άμεση κατάπαυση κάθε στρατιωτικής δραστηριότητας και την επανέναρξη πολιτικού διαλόγου. Η απάντηση όμως του PKK δεν ήρθε με λόγια αλλά με έργα και το πρόβλημα του πρωθυπουργού που βλέπει στρατιώτες και πολίτες να χάνουν συνεχώς τη ζωή τους από τη δράση των ανταρτών έχει γίνει χειρότερο από ποτέ, απειλώντας τη δημοτικότητά του…

Η απάντηση του PKK ήρθε με την επίθεση στο στρατιωτικό λεωφορείο που μετέφερε άοπλους στρατιώτες, σκοτώνοντας 10 και τραυματίζοντας περισσότερους από 60… Στις 16 του μηνός είχε προηγηθεί η επίθεση που άφησε οχτώ αστυνομικούς νεκρούς… defence-point.gr

ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: "ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"...!!!!




Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.

Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις πλαστών επιδομάτων, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν οι «τυφλοί» τελικά είναι οι θύτες, ή τα θύματα της όλης κατάστασης.

Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι πως σ’ αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η διακοπή των παράνομων επιδομάτων. Η δικαστική έρευνα θα πρέπει να προχωρήσει βαθειά, έτσι ώστε να τιμωρηθούν (κυρίως) οι κινητήριοι μοχλοί της μεγάλης αυτής απάτης …

Ενδεικτική είναι η υπεύθυνη δήλωση της κας Σ.Σ. από τη Ζάκυνθο, προς την Επιτροπή Οφθαλμιάτρων.

Στη σχετική επιστολή, η κα Σ.Σ. δηλώνει υπεύθυνα πως «το βοήθημα μου το έδωσε το ΠΑΣΟΚ. Ήμουν 62 χρονών χωρίς δουλειά, χωρίς περίθαλψη και με δάνειο. Με πλησίασε μια συγγενής μου που ήταν δικτυωμένη στο ΠΑΣΟΚ και μου είπε: στήριξε τον Παπανδρέου (λόγω ημερομηνίας, εννοεί προφανώς το Γιώργο και όχι τον αείμνηστο Αντρέα) και θα σου βγάλω βοήθημα. Με είχε χωρίσει ο άνδρας μου. Η στέρηση και η πείνα δεν έχουν αξιοπρέπεια και έτσι δέχτηκα.

Κύριε εισαγγελέα, αν με κρίνετε ένοχη, ελάτε να μου πάρετε το σπίτι. Η σύνταξή μου είναι 570 ευρώ. Έπρεπε να μου δώσουν το βοήθημα χωρίς να είμαι τυφλή.

Δεν έρχομαι στην επιτροπή, διότι ο αστυνομικός έδωσε την πρώτη κλήση στον κρεοπώλη και όταν περνάω γελάνε και με λένε τυφλή. Έχω προβλήματα υγείας, είμαι τυφλή, αλλά βλέπω»… 

ΥΓ: Τα ορθογραφικά λάθη, ο τρόπος γραφής και το λεξιλόγιο της επιστολής αποτελούν σαφείς ενδείξεις πως το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από καρδιάς και δεν είναι αποτέλεσμα δικηγορικής παρέμβασης... euro2day.gr/infognomonpolitics.blogspot.gr

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Μουσουλμάνος κληρικός σκίζει και καίει την Αγία Γραφή μπροστά στα αλαλάζοντα πλήθη



"Την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της", είπε εν μέσω επευφημιών ο κληρικός…
(AINA) - Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την βλάσφημη ταινία, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία στο Κάιρο στις 11 Σεπτεμβρίου, ένας μουσουλμάνος κληρικός με το όνομα Αμπού Ισλάμ έσκισε και έκαψε την Αγία Γραφή μπροστά σε χιλιάδες μουσουλμάνους. Η ενέργειά του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και αντι-χριστιανικές επευφημίες από τους διαδηλωτές. Πριν αφήσει τη διαδήλωση και πάρει στο αυτοκίνητό του, είπε τα πλήθη "την επόμενη φορά θα ουρήσω πάνω της."Δείτε το βίντεο:
 



Το παραπάνω βίντεο δείχνει το σχίσιμο της Αγίας Γραφής από τον μουσουλμάνο κληρικό. Το βίντεο λέει:

0.02 "το ακαταμάχητο Βιβλίο, το Βιβλίο της Αλήθειας και της Ειρήνης. Η θέση για αυτά τα λόγια και αυτό το βιβλίο είναι πάνω από τα κεφάλια επειδή είναι η πραγματική έμπνευση ... (Τοποθετεί το Κοράνι στο κεφάλι του) και ακούγονται φωνές που λένε «Allahu Akbar».
0.30 λέει: μήνυμα προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς. Από σεβασμό και ευγένεια προς τους Αιγύπτιους Χριστιανούς δεν θα κάνω το ίδιο όπως αυτοί έκαναν στο βιβλίο του Θεού μας, θα είμαστε γενναιόδωροι προς το μέρος σας σήμερα και θα πούμε ότι θα σας σεβόμαστε "προς στιγμήν". Θα σεβαστούμε αυτό το βιβλίο το οποίο είναι στην αραβική γλώσσα.
0:54 οι διαδηλωτές φωνάζουν "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ"
1.09 Ο Αμπού Ισλάμ κρατάει μια άλλη Βίβλο και λέει: Αυτό είναι το βιβλίο που το σκυλί ο Terry πιστεύει, (ο Αμερικάνος πάστορας που έκαψε το κοράνι), όπως και τα σκυλιά μαζί του, οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί στην Αμερική.
1.19 Αμπού Ισλάμ: Σήμερα μπορώ μόνο να το σκίσω. Αρχίζει να σχίζει τη Βίβλο και ρίχνει τα φύλλα προς τον όχλο, εν μέσω ασμάτων ‘Αλλάχ Ακμπάρ’ και "Khaybar, Khaybar, Ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται."
2.06 Ο Αμπού Ισλάμ λέει: σε όλους τους λάτρεις του σταυρού σε όλο τον κόσμο, δεν θα ησυχάσουμε. Σήμερα, το σκίζουμε.
2.13 ένας άνδρας με μπλε χρώμα δίπλα του καίει τη Βίβλο σηκώνοντάς την για να την δουν όλοι.
Ο Αμπού Ισλάμ λέει Salamu Aleycom (Ειρήνη μαζί σας) και φεύγει, ενώ ο όχλος φωνάζει «Khaybar, Khaybar, ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ έρχεται».
"Εξουσίασε, εξουσίασε, ω Κοράνι». "Έρχεται, έρχεται το Ισλάμ."

Ο Δρ Mustafa Maraghy, καθηγητής του δικαίου και του ισλαμικού νόμου στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου, υπέβαλε καταγγελία στο Γενικό Εισαγγελέα κατά του κληρικού, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Ahmed Abdullah. Η καταγγελία αναφέρεται στον Αμπντουλάχ, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού «Το Ισλαμικό Έθνος», για περιφρόνηση θρησκείας και διατάραξη της δημόσιας ασφάλειας και της ειρήνης.

Ο Δρ Maraghy, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του Συνασπισμού Κοπτών, δήλωσε ότι το σκίσιμο και το κάψιμο της Αγίας Γραφής, που όλοι οι Χριστιανοί στον κόσμο πιστεύουν, είναι μια «αχρεία και βάρβαρη πράξη». Πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να δυσφημίζει τις θρησκείες. «Τα ίδια πληγωμένα συναισθήματα που νιώσαμε από την ταινία που προσέβαλε τον προφήτη είναι τα ίδια που νιώσαμε από αυτή την εγκληματική πράξη», είπε.

Ορκίστηκε ότι ο Κοπτικός Συνασπισμός δεν θα αγνοήσει τέτοιους "αδαείς ανθρώπους", αλλά θα τους διώξει. Η Κοπτική Ένωσης Νέων Maspero κάλεσε τον Πρόεδρο Morsy να παρέμβει άμεσα για να θέσει τέρμα σε κάθε προσπάθεια που θα ανάψει τη φωτιά του στασιασμού μεταξύ Μουσουλμάνων και Κοπτών.

Μια άλλη καταγγελία κατατέθηκε, επίσης, σήμερα το πρωί εναντίον του Abu Islam από τον Karam Gabriel, δικηγόρο του Συνασπισμού Κοπτών της Αιγύπτου, για το πρόσφατο κάψιμο της Αγίας Γραφής, καθώς και τις προηγούμενες προσβολές του κατά του χριστιανισμού μέσα από τα βιβλία του και μέσω του τηλεοπτικού καναλιού ‘Ισλαμικό Έθνος’.

Ο Συνασπισμός, που έχει μεταξύ των μελών του Μουσουλμάνους και Κόπτες, έχει εκδώσει μια επίσημη δήλωση που καταδικάζει την ταινία που προσβάλει το προφήτη του Ισλάμ. Ο Magdy Saber,εκπρόσωπος της Ένωσης, καταδίκασε το σχίσιμο και το κάψιμο της Βίβλου από τον Αμπού Ισλάμ μπροστά από τους Κόπτες που ήταν παρόντες μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ, όπου είχαν πάει για την υποστήριξη των μουσουλμάνων αδελφών τους σχετικά με την ταινία του προφήτη.

Ο Saber απαίτησε από τις αρχές να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της στάσης μεταξύ των Αιγυπτίων. "Αν εμείς καταδικάζουμε τους σκηνοθέτες της ταινίας για τον προφήτη που ζουν έξω από την Αίγυπτο», είπε, «πρέπει να καταδικάσουμε, επίσης, αυτή την επαίσχυντη πράξη στην Αίγυπτο, τονίζοντας την ανάγκη να τιμωρηθεί ο Αμπού Ισλάμ για τις ανεύθυνες πράξεις του."

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Mohit, ο Αμπού Ισλάμ αρνήθηκε ότι έκαψε τη Βίβλο, λέγοντας ότι «την έσκισε και την πέταξε στους διαδηλωτές να την πατήσουν  με τα παπούτσια τους." Και πρόσθεσε: «Την επόμενη φορά θα βάλω τον εγγονό μου να ουρήσει πάνω της, όπως λέει και η παροιμία, οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος και εκείνος που άρχισε εκείνος φταίει».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι παραγωγοί της ταινίας δεν εκπροσωπούν όλους τους Κόπτες και τα πλήθη του αμερικανικού λαού και ως εκ τούτου το ιερό τους βιβλίο δεν θα πρέπει να προσβάλλεται ως απάντηση, ο Αμπού Ισλάμ είπε ότι «αν κάποιος έκανε κάτι, ο καθένας φέρει την ενοχή και φέρει το αποτέλεσμα . Μήπως δεν πονάνε όλοι οι μουσουλμάνοι για ότι έκανε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν; Μήπως δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι που πονάνε για το σεΐχη Ομάρ Αμπντέλ Ραχμάν που περιγράφεται ως τρομοκράτης; Αφήστε τους να γευτούν από το ποτήρι που ο ισλαμικός κόσμος έπρεπε να πιει. "

"Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει καμία καταδίκη από κάποια μουσουλμανική οργάνωση ή το Al-Azhar", δήλωσε ο Κόπτης ακτιβιστής Mark Ebeid", όπως έκανε η εκκλησία μας για την ταινία με το Προφήτη. Έχουμε την ελπίδα ότι η Εκκλησία θα πει κάτι για το Ιερό Βιβλίο μας."

ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η Νέα Αλικαρνασσός στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς σε εξέλιξη βρίσκόταν μέχρι πριν από λίγο "αντιφασιστική" πορεία.


Σύμφωνα με το prismanews.gr, μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα παρατάχθηκαν στην είσοδο του γραφείου επί της οδού Ηροδότου. Αντίστοιχα, οι αντιεξουσιαστές φορώντας κουκούλες και κρατώντας ξύλα είχαν στηθεί έξω στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου. Το κλίμα χαρακτηρίζεται εκρηκτικό ενώ μια κλούβα τις αστυνομίας σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η σύρραξη στάθμευσε στην οδό Ηροδότου κόβοντας την οπτική επαφή μεταξύ των δυο ομάδων.

Το συλλαλητήριο που οργάνωσαν για μια ακόμα φορά οι αντιεξουσιαστές από νωρίς σήμανε συναγερμό στις αρχές με δεκάδες αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω από το χώρο που στεγάζεται ο σύνδεσμος, αποκλείοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε πρόσβαση στο σημείο.

Διμοιρίες τις αστυνομίας, περιπολικά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούν διαρκώς. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναρχικοί και χρυσαυγίτες αντάλασσαν συνθήματα ενώ αμέσως μετά τη συγκέντρωση οι αντιεξουσιαστές έχουν καλέσει τους κατοίκους της περιοχής σε... λαϊκή συνέλευση.

Β.Πούτιν: "Θα αναλάβουμε δράση στην Κεντρική Ασία"...


Οι ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κιργιζία και το Τατζικιστάν θα διασφαλίσουν τη σταθερότητα στην Κεντρική Ασία μετά την απομάκρυνση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν. Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν με το πέρας των συνομιλιών του με τον πρόεδρο της Κιργιζίας Αλμαζμπέκ Αταμπάεφ.

Όπως κατέστησε σαφές, μετά την αποχώρηση των δυνάμεων του διεθνούς συνασπισμού από το Αφγανιστάν η κατάσταση εκεί είναι απίθανο να βελτιωθεί προς το καλύτερο και η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή μπορεί εφόσον κριθεί αναγκαίο να δραστηριοποιηθεί στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού και του εμπορίου ναρκωτικών.

Χθες το Κιργιστάν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο της μεγάλης ρωσικής στρατιωτικής βάσης που φιλοξενεί στο έδαφός του αντί του συμβολικού ποσού των 4,7 εκατ. δολ. το χρόνο. Οι Κιργίζιοι θεωρούν βέβαιο ότι μόλις αποχωρήσει το ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, η χώρα θα περιέλθει και πάλι στον έλεγχο των Ταλιμπάν που θα επιχειρήσουν να "μεταλαμπαδεύσουν" τον ισλαμικό φονταμενταλισμό στα άλλα κράτη της Κεντρικής Ασίας κατ'αρχήν.

Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να αναλάβει την ανάσχεση του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην Κεντρική Ασία και να αντικαταστήσει το ΝΑΤΟ, τουλάχιστον στην περιφέρεια του Αφγανιστάν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΘΩΩΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...

Οι αρχές του Πακιστάν ζήτησαν τη συνδρομή του στρατού ώστε να αντιμετωπίσουν τους διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Ισλαμαμπάντ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αντιισλαμική ταινία. Η τηλεόραση μεταδίδει χαοτικές σκηνές, με τους διαδηλωτές να καίνε ομοιώματα και να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς Πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήση πραγματικών πυρών και δακρυγόνων καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να απωθήσει τους χιλιάδες διαδηλωτές. Η πρεσβεία βρίσκεται σε οχυρωμένη περιοχή της πρωτεύουσας όπου στεγάζονται και άλλες διπλωματικές αποστολές. Η αστυνομία είχε επιχειρήσει να αποκλείσει την περιοχή χρησιμοποιώντας οδοφράγματα από κοντέινερ. Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν να επισκεφθούν το Πακιστάν, καλώντας όσους βρίσκονται ήδη εκεί να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις και τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις... eglimatikotita.gr

Aποδοκιμάστηκε ο Γιάννης Στουρνάρας στο Σύνταγμα (video)


Eξοργισμένοι πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για την επικείμενη νέα εξαθλίωσή τους μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων που έρχονται.

Η υπομονή του κόσμου προφανώς και έχει εξαντληθεί, και κυριελυεται από αλλοφροσύνη.


  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ




Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια της Βουλής προς την ΝΔ για το Ιερό σύμβολο της Σημαίας και τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερή τρομοκρατία. Αναφορά στην κατάληψη του Μνημείου του Αγνώστου στρατιώτη από ισλαμιστές λαθθρομετανάστες και την σύλληψη του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού.


ΡΟΥΜΑΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ...



Συνελήφθη, σήμερα στα Ιωάννινα, 25χρονη Ρουμάνα, η οποία προωθούσε στην επαιτεία την 5χρονη κόρη της.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε, ύστερα από καταγγελία, ότι η 27χρονη γυναίκα, προωθούσε σε επαιτεία το ανήλικο παιδί της στην πόλη των Ιωαννίνων, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους περαστικούς. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. enikos.gr

ΓΑΛΛΙΑ: Μουσουλμάνοι επιτίθενται σε αριστερή ομιλήτρια σε κομμουνιστικό φεστιβάλ!



Η Caroline Fourest είναι μια Γαλλίδα λεσβία αριστερή δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότρια του ‘αντιρατσιστικού - αντιθρησκευτικού’ περιοδικού "ProChoix", η οποία προσπαθεί να βρει την ‘λεπτή ισορροπία’ μεταξύ του κινδύνου από τον «ισλαμισμό» και του κινδύνου από την «άκρα δεξιά». Έχει προσπαθήσει να προειδοποιήσει την αριστερά της Ευρώπης σχετικά με τους κινδύνους της συμπόρευσής της με το Ισλάμ και για το λόγο αυτό έχει δει πολλές φορές τον εαυτό της να εξοστρακίζεται από τους πρώην συντρόφους της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην προσπάθειά της να διατηρήσει τα αριστερά διαπιστευτήριά της επιτίθεται συνεχώς στο Εθνικό Μέτωπο, ενώ κυκλοφόρησε ένα βιβλίο κατά της Marine Le Pen λίγο πριν από τις τελευταίες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
  
Αλλά, όπως αυτό το βίντεο αποδεικνύει, αυτή η λεπτή ισορροπία φαίνεται να γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη, καθώς το Ισλάμ ολοκληρώνει την κατάκτηση της αριστεράς στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη στο ετήσιο Κομμουνιστικό φεστιβάλ “Fête de l’Huma” στα βόρεια του Παρισιού, όπου η Fourest κλήθηκε να αναπτύξει το θέμα "Πώς να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το Εθνικό Μέτωπο;"

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η Fourest δέχεται επίθεση από μουσουλμάνους που φοράνε την παραδοσιακή ενδυμασία. Οι μουσουλμανικές οργανώσεις είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους για την πρόσκλησή της και είχαν ζητήσει να αποσυρθεί, από το φεστιβάλ, κατηγορώντας την ότι είναι «ισλαμόφοβη». Αλλά αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν τον αποκλεισμό της, έκαναν ό,τι συνήθως κάνουν οι μουσουλμάνοι: στράφηκαν στη βία.
  
Καθώς οι μουσουλμάνοι προσπαθούν να σταματήσουν την ομιλία της, οι αριστεροί χωρίζονται σε δύο ομάδες, η μια που υποστηρίζει το δικαίωμά της να μιλήσει, και η άλλη που δεν το υποστηρίζει. Σε μια σκηνή που μοιάζει να είναι το αποκορύφωμα της παρωδίας και ένα τέλειο σύμβολο της σύγχρονης σύγχυσης της αριστεράς, οι μουσουλμάνοι που είναι κατά της Fourest κραυγάζουν "Ο ρατσισμός δεν θα περάσει", ενώ εκείνοι που είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου τους απαντάνε φωνάζοντας "Ο φασισμός δεν θα περάσει! "Αυτό συνεχίζεται για 20 λεπτά. Στη συνέχεια, αρχίζουν οι καρπαζιές και η «σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος», καθώς η εκδήλωση ακυρώνεται.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δωρεάν Βιβλία για Παρασκευή και χρήση βοτάνων


Outlines of over 500 major botanical medicines, with the preferred forms and methods of their preparations, strengths, solutions, the most common adult dosages environmental status, and potential dangers

75 Formulas for making Herbal Preparations, including Tooth Powders, Tincture Formulas, Constitutional Tonics, Tea Blends, Salves, Ointments, Liniments, Elixirs, Cough Syrups...even Guarana Fudge, with a Materia Medica that defines the herbs, formats, and preparations discussed

The purpose of this little manual is to provide the physician or health care
professional with clear diagnostic pictures of those herbs that work best as
tinctures, and to give clear and reasonable guidelines for dosage, frequency, and
warnings of side effects or contraindications.

Over 400 herbs, formulas and essential oils, with their specific clinical indications in Botanical Medicine 






This is a list of plants that, in tincture form, should not be mixed.







A concise treatise on Medicinal Herbs Their usefulness and correct combinations in the
treatment of Disease




Δεν παζαρεύει η Τρόικα αλλά ζητάει αίμα! - Τρίωρη συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα! - Μέχρι την Κυριακή τα μέτρα


- Η τρόικα ζητά: Απελευθέρωση του ωραρίου στα καταστήματα
- Μείωση ακόμα και των κατώτατων συντάξεων
- Τεταμένο το κλίμα στο υπουργείο Οικονομικών
- ΤΩΡΑ: σύσκεψη Βρούτση, Στουρνάρα, Σαλμά









Μια εικόνα εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες συναντήσεις της Τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών υπάρχει σήμερα.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση τριών ωρών με τον κ.Στουρνάρα.

Ο κ. Στουρνάρας, βγαίνοντας από το Μαξίμου, δήλωσε πως υπάρχει συντονισμός και διατύπωσε την εκτίμηση ότι τα μέτρα θα "κλείσουν" έως την Κυριακή. «Ελπίζω, μέχρι την Κυριακή. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πάντως» ήταν η απάντηση του υπουργού σε σχετική ερώτηση.
Μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, όταν ερωτήθη αν υπάρχει απόσταση από την τρόικα, ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Κλείνει, πάντως».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απεσταλμένοι της Τρόικας έχουν ανεβάσει στα 8 με 9,5 δισεκατομμύρια ευρώ, τις αξιώσεις τους για περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, στο τραπέζι έπεσε ακόμα και θέμα μείωσης των κατώτερων συντάξεων των 486 ευρώ.

Η τρόικα αποχώρησε λίγο πριν τις 4 από το υπουργείο Οικονομικών, όπου ήταν σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις με τον Γιάννη Βρούτση και τον αναπληρωτή υπ. Υγείας κ. Μάριου Σαλμά.

Οι τροικανοί έχουν απορρίψει όλα τα ισοδυναμα μέτρα που τους έχουν παρουσιαστεί και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές στο υπουργείο Οικονομικών: "Ζητάνε αίμα!"

Τον τόνο έδωσε νωρίτερα και στην ομιλία του στο ελληνοκινεζικό επιμελητήριο, ο ίδιος ο κ. Στουρνάρας αφού μίλησε για "δύσκολες" συνομιλίες με την τρόικα.

Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς επιμένουν σε παρεμβάσεις στην αγορά εργασίας αλλά και σε παρεμβάσεις στις αγορές προϊόντων- υπηρεσιών (π.χ. απελευθέρωση ωραρίου καταστημάτων).

Ενδεικτικό του κλίματος είναι και το ηχηρό όχι που άκουσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος από τους τροικανούς στα ισοδύναμα μέτρα που τους πρότεινε. Στο ΥΕΘΑ έχει σημάνει συναγερμός αφού από τα 570 εκατομμύρια ισοδύναμα μέτρα η τρόϊκα έχει αποδεχτεί τα 105!!!

Thierry Meyssan: "To Iσραήλ πίσω από την ταινία"

O Thierry Meyssan γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος καθότι πάντοτε τολμούσε να γράφει αυτά που οι άλλοι "κρύβουν" ξαναχτυπά με ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο στο οποίο υποστηρίζει ότι πίσω από την ταινία βρίσκεται το Ισραήλ. Θα πούμε μόνο ότι πολλές από τις έρευνες του Γάλλου συγγραφέα αποτελούν αντικείμενο κοινοβουλευτικής έρευνας στην Γαλλία. Συγγραφέας πολλών βιβλίων που προκάλεσαν θόρυβο με γνωστότερο το 9/11: The Big Lie.

«Αυτή τη φορά, η χειραγώγηση του πλήθους της Βεγγάζης από πράκτορες του Ισραήλ είχε ως στόχο τη δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ, μια πράξη πολέμου, που δεν είχαμε ξαναδεί από τον ισραηλινό βομβαρδισμό του USS Liberty από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό το 1967. Πρόκειται για την πρώτη δολοφονία ενός πρέσβη εν ενέργεια από το 1979. Ο Christopher Stevens δεν ήταν απλώς διπλωμάτης, αλλά λειτουργούσε ως Κυβερνήτης, ως de facto Αρχηγός του Κράτους της Λιβύης.»

Thierry Meyssan έχει πάντοτε ξεχωριστό ενδιαφέρον ας δούμε τι γράφει για τα τεκταινόμενα στη Λιβύη.
"Η κυκλοφορία στο Διαδίκτυο του τρέιλερ για μια ταινία, Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων, προκάλεσε διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία στη Βεγγάζη του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη και μελών του περιβάλλοντός του.

Με την πρώτη ματιά, τα γεγονότα αυτά μπορεί να βρίσκονται στη μακροπρόθεσμη γραμμή που οδηγεί από τους Σατανικούς Στίχους του Salman Rushdie στα καψίματα του Κορανίου από τον πάστορα Τέρι Τζόουνς. Παρ 'όλα αυτά, αυτή η νέα επίθεση διαφέρει από τα άλλα περιστατικά στο ότι η ταινία δεν απευθύνεται σε δυτικό ακροατήριο, αλλά αντ' αυτού σχεδιάστηκε μόνο ως εργαλείο πρόκλησης που απευθύνεται σε μουσουλμάνους.

Σε πολιτικό επίπεδο, η υπόθεση μπορεί να αναλυθεί από δύο οπτικές γωνίες: από την τακτική προοπτική ως πράξη χειραγώγησης αντι-ΗΠΑ, η από τη στρατηγική, ως αντι-μουσουλμανική ψυχολογική επίθεση.

Η ταινία παρήχθη από σιωνιστική ομάδα που αποτελείται από Εβραίους διπλής ισραηλινο-αμερικανικής υπηκοότητας και έναν Αιγύπτιο Κόπτη. Ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, αλλά κυκλοφόρησε σε κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσει ταραχές που στοχεύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ισραηλινοί πράκτορες αναπτύχτηκαν σε ορισμένες μεγάλες πόλεις, με αποστολή να διοχετεύσουν την οργή του πλήθους ενάντια σε αμερικανικούς ή κοπτικούς στόχους (αλλά όχι κατά του Ισραήλ). Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το μέγιστο αποτέλεσμα τους επιτεύχθηκε στη Βεγγάζη, την πρωτεύουσα της Κυρηναϊκής περιοχής της Λιβύης.

Ο πληθυσμός της Βεγγάζης είναι γνωστός ότι συγκεντρώνει ιδιαίτερα τις αντιδραστικές και ρατσιστικές ομάδες. Είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε ότι κατά το χρόνο που εμφανίστηκαν οι γελοιογραφίες του Μωάμεθ το Σεπτέμβριο του 2005, σαλαφιστές επιτέθηκαν στο Προξενείο της Δανίας.

Εφαρμόζοντας τη Σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, η κυβέρνηση της Λιβύης του Μουαμάρ αλ-Καντάφι ανάπτυξε στρατεύματα για την προστασία της διπλωματικής αποστολής τότε υπό επίθεση. Η καταστολή της εξέγερσης οδήγησε σε πολυάριθμους θανάτους. Στη συνέχεια, η Δύση, που επιδίωκε να ανατρέψει το καθεστώς της Λιβύης, χρηματοδότησε σαλαφιστικές δημοσιεύσεις που κατηγορούσαν τον Καντάφι για την προστασία του δανέζικου προξενείου επειδή ήταν δήθεν πίσω από την επιχείρηση των γελοιογραφιών.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2011, οι σαλαφιστές οργάνωσαν στη Βεγγάζη διαδήλωση για τον εορτασμό της σφαγής κατά την οποία ξέσπασαν πυροβολισμοί, ένα περιστατικό που σηματοδότησε την έναρξη της εξέγερσης στη Βεγγάζη, που άνοιξε το δρόμο για την επέμβαση του ΝΑΤΟ. Η λιβυκή αστυνομία συνέλαβε τότε τρία μέλη των ιταλικών Ειδικών Δυνάμεων τα οποία ομολόγησαν ότι πυροβολούσαν από στέγες ταυτόχρονα τους διαδηλωτές και την αστυνομία για να σπείρουν χάος και σύγχυση. Φυλακισμένοι σε όλη τη διάρκεια του πόλεμου που ακολούθησε, απελευθερώθηκαν όταν το ΝΑΤΟ κατέλαβε την πρωτεύουσα και τους έδιωξε λαθραία έξω από τη χώρα προς τη Μάλτα σε ένα μικρό αλιευτικό σκάφος επί του οποίου έτυχε να ήμουν και εγώ επιβάτης.

Αυτή τη φορά, η χειραγώγηση του πλήθους της Βεγγάζης από πράκτορες του Ισραήλ είχε ως στόχο τη δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ, μια πράξη πολέμου, που δεν είχαμε ξαναδεί από τον ισραηλινό βομβαρδισμό του USS Liberty από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό το 1967. Πρόκειται για την πρώτη δολοφονία ενός ενεργού πρέσβη από το 1979.

Η πράξη είναι ακόμη πιο τραγική, δεδομένου ότι σε μια χώρα όπου η σημερινή κεντρική κυβέρνηση είναι καθαρά ένα πλάσμα νομικής μορφής, ο πρέσβης των ΗΠΑ δεν ήταν απλώς διπλωμάτης, αλλά λειτουργούσε ως Κυβερνήτης, ως de facto αρχηγός του κράτους.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες, οι πιο υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματικοί των ΗΠΑ βρίσκονται σε ανοιχτή σύγκρουση με την κυβέρνηση του Ισραήλ. Έχουν προβεί σε δηλώσεις που σηματοδοτούν την πρόθεσή τους να σταματήσουν τον κύκλο των πολέμων που άρχισαν μετά την 11η Σεπτεμβρίου (Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη και Συρία) και οι οποίοι, υπό το φως των άτυπων συμφωνιών του 2001, θα επεκταθούν περαιτέρω (Σουδάν, Σομαλία και Ιράν). Η πρώτη προειδοποιητική βολή δόθηκε στο Αφγανιστάν, τον Αύγουστο 2012, όταν δύο πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο σταθμευμένο αεροπλάνο του Στρατηγού Martin Dempsey, επικεφαλής του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου. Η δεύτερη προειδοποίηση κατέληξε να είναι ακόμη πιο βίαιη.

Αν, από την άλλη πλευρά, εξετάζοντας αύτη την υπόθεση από την άποψη της κοινωνικής ψυχολογίας, η κυκλοφορία της ταινίας και τα επακόλουθά της, φαίνεται να είναι μια κατά μέτωπο επίθεση στις πεποιθήσεις των μουσουλμάνων. Από αυτή την άποψη, είναι παρόμοιας φύσης με το επεισόδιο Pussy Riot που καταπάτησε την ελευθερία της θρησκευτικής πρακτικής μέσα στην Μητρόπολη του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα και τις παραστάσεις της πολλαπλούς εννοιολογικής πορνογραφίας που εφάρμοσε η ομάδα μετέπειτα. Πρόκειται για επιχειρήσεις που προσανατολίζονται να βιάσουν τις κοινωνίες που αντιστέκονται το σχέδιο της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Στις δημοκρατικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες, το ιερό θεωρείται ότι ανήκει και εκφράζεται μέσα στην ιδιωτική σφαίρα. Αλλά ένας νέος συλλογικός χώρος του ιερού βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.
Δυτικοευρωπαϊκές χώρες έχουν περάσει την «ιστορική μνήμη» με νόμους που μετέτρεψαν ένα ιστορικό γεγονός -η ναζιστική εξόντωση των Εβραίων της Ευρώπης- σε θρησκευτικό γεγονός: η «Σόα,Shoa» στην εβραϊκή ορολογία, ή το «Ολοκαύτωμα», όπως εκφράζεται στο ευαγγελικό χριστιανικό ιδίωμα.

Τα εγκλήματα των Ναζί αναδύθηκαν έτσι στο επίπεδο του ενός μοναδικού γεγονότος σε βάρος των θυμάτων των σφαγών άλλων, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων θυμάτων των Ναζί.

Αμφισβητώντας κάποιος το δόγμα, ήτοι αυτή τη θρησκευτική ερμηνεία ιστορικών γεγονότων, υπόκειται σε ποινικές κυρώσεις, όπως ακριβώς τιμωρούταν η βλασφημία στο παρελθόν. Ομοίως, το 2001, οι ΗΠΑ, τα κράτη μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ορισμένοι σύμμαχοι τους, επέβαλαν με διατάγματα ότι το σύνολο των εθνικών πληθυσμών τους έπρεπε να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση αυτή συνοδευόταν από ιδεολογική ερμηνεία των αιτίων της σφαγής. Και στις δύο περιπτώσεις, επειδή έχουν σκοτωθεί, από τη μια Εβραίοι και, από την άλλη Αμερικάνοι, αυτό το γεγονός προσδίδει ένα ιδιαίτερο καθεστώς για αυτά τα θύματα ενώπιον των οποίων το υπόλοιπο της ανθρωπότητας πρέπει να προσκυνήσει γονατιστά.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, τόσο η ισραηλινή όσο και η αμερικανική αντιπροσωπεία προσπάθησαν να διευρύνουν τον ιερό χώρο τους ακόμη περισσότερο με την επιβολή ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, του γεγονότος με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική παρακολούθηση στον κόσμο, αυτή τη φορά για λογαριασμό των ομήρων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των Αγόνων του Μονάχου το 1972. Τελικά, η πρόταση απορρίφθηκε, και η Ολυμπιακή Επιτροπή οργανώσε χωριστή τελετή. Αυτή είναι μόνο μια περαιτέρω ένδειξη της προσπάθειας να δημιουργηθεί μια συλλογική λειτουργία που νομιμοποιεί την παγκόσμια αυτοκρατορία.


Η ταινία "Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων" εξυπηρετεί τόσο ως μέσο να φέρει την Ουάσιγκτον πίσω στη γραμμή τη στιγμή που μπορεί να αποχωρήσει από την σιωνιστική ημερήσια διάταξη όσο και ως μέσο για την περεταίρω συνέχιση της επίθεσης κατά της πίστης άλλων που ακόμα αντιστέκονται."


ΠΗΓΗ

ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η Γ.Α.Δ.Α. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;



Η Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΑΝΤΑ : «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ…»!


ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!


ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ… ΤΑΜΠΛΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Η πληροφορία-φήμη, κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες. Έχει φτάσει και σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία. Βγήκε μέσα από τη ΓΑΔΑ : «Η ΓΑΔΑ έχει παραγγείλει και έχει παραλάβει από το εξωτερικό, χιλιάδες σακούλες, προορισμένες για…ανθρώπινα πτώματα»! Σοκ! Ο αριθμός σοκάρει ακόμη περισσότερο. Μιλάνε για 200.000 έως 300.000 σακούλες! Σακούλες που προορίζονται να τυλίξουν ανθρώπινα πτώματα!

Προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την πληροφορία, απευθυνόμενοι στην ίδια την ΓΑΔΑ και το γραφείο διαχείρισης υλικού. Το αρμόδιο γραφείο. Όχι μόνο δεν πήραμε σαφή απάντηση, αλλά ο υπεύθυνος του γραφείου, αιφνιδιασμένος και αμήχανος από την ερώτησή μας, αφού απαντούσε με μισόλογα του τύπου «δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σας βοηθήσω», στο τέλος βιαστικός, πέταξε ένα  «δεν έχω παραλάβει, δεν έχω να σας βοηθήσω κάτι…» και μας έκλεισε το τηλέφωνο!

Εμείς δεν υιοθετούμε καμία πληροφορία εάν δεν την διασταυρώσουμε. Επειδή όμως τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάνω στις πλάτες του λαού, ερήμην  και σε βάρος του, ξετυλίγεται ένα απίστευτο γαϊτανάκι συνωμοσίας, που οδηγεί στην διάλυση της χώρας και του έθνους των Ελλήνων, απευθυνόμαστε στον ίδιο τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια.

Κύριε Υπουργέ, ζητούμε ευθείες απαντήσεις :

·        Η πληροφορία έχει σχέση με την πραγματικότητα ή την διαψεύδετε;
·        Περιμένετε κάποιο χτύπημα από εξωτερικό εχθρό σε βάρος της χώρας;    
·        Αναμένετε πόλεμο με εμπλοκή πολλών χωρών της Δύσης και Ανατολής και δεν το αποκαλύπτετε; Ήδη, βλέπουμε τι συντελείται στην Μέση Ανατολή, με επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών πρεσβειών και με την δολοφονία Αμερικανού πρέσβη.
·        Μήπως, τα σφαγιαστικά μέτρα των 11,6 δις ευρώ προκαλέσουν πείνα χειρότερη από το 1941-1944 και αυτοκτονίες πρωτοφανείς και λαμβάνετε τα μέτρα σας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Επαναλαμβάνουμε ότι η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την πληροφορία. Ζητεί όμως από τα υπεύθυνα χείλη σας να μάθει την αλήθεια.

Στα παραπάνω, συμπληρώνουμε αυτό που λένε έγκυροι αναλυτές: Μερικές φορές, ευρείας κλίμακας πόλεμοι (βλέπε παγκόσμιοι πόλεμοι), επιλύουν οικονομικές κρίσεις και δημιουργούν προοπτικές  για νέο ξεκίνημα…

Ένας μάλιστα εξ αυτών είπε: «Εάν σκοτώνονταν μαζικά 200.000 έως 300.000 Έλληνες πολίτες η Ελλάδα θα επέλυε αμέσως το οικονομικό της πρόβλημα»!

Όλα αυτά προκαλούν ανατριχίλα. Γι’ αυτό ζητούμε από τον κ. Δένδια να διαψεύσει επισήμως την πληροφορία, η οποία προήλθε μέσα από την ΓΑΔΑ.

Παρακάτω μεταφέρουμε τον διάλογο που είχαμε με το αρμόδιο στέλεχος της ΓΑΔΑ, στο γραφείο διαχείρισης υλικού. Θα διαπιστώσετε την αμηχανία και τον αιφνιδιασμό του από τις ερωτήσεις που του θέσαμε.   

Πείτε μου σας παρακαλώ, έχουν  παραγγελθεί από το εξωτερικό και έχουν φτάσει στη διαχείριση υλικού της ΓΑΔΑ τεράστιες ποσότητες σε μεγάλες σακούλες, που να χωρούν άνθρωποι;

--Δεν γνωρίζω κάτι!

Δεν μπορεί να μην γνωρίζετε. Ή «όχι» θα πείτε ή «ναι».

--Δεν μπορώ να σας διευκολύνω στο θέμα σας. Σας είπα…δεν γνωρίζω κάτι επί του θέματος. Εντάξει κύριε δημοσιογράφε;

Ο αρμόδιος της υπηρεσίας διαχείρισης υλικού, ετοιμάζεται να κλείσει το τηλέφωνο.

Μισό λεπτό, γιατί βιάζεστε να κλείσετε το τηλέφωνο;

--Δεν γνωρίζω επί του θεμ… τι να σας απαντήσω. Δεν έχω, δεν έχω... (πλήρης αμηχανία).

Υπάρχει κάποιος άλλος αρμόδιος στην υπηρεσία σας,  με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω; Έχω μια σοβαρή πληροφορία την οποία θέλω να διασταυρώσω. Εσείς με όσα μου απαντάτε δεν με βοηθάτε. Μου λέτε «δεν γνωρίζω κάτι», ενώ βρίσκεστε στο γραφείο όπου πρέπει να γνωρίζετε. Στη διαχείριση υλικού δεν είστε;

--Ναι, ακριβώς. Εδώ είναι η «διαχείριση υλικού».

Άρα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε παραλάβει ή όχι τις σακούλες. Εκτός και αν δεν θέλετε να μιλήσετε. Τότε αλλάζει το πράγμα.

--‘Όχι, όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω να σας βοηθήσω σε κάτι…

Γι’ αυτό σας είπα, εάν υπάρχει κάποιος άλλος αξιωματικός. Υπεύθυνος του γραφείου διαχείρισης υλικού ποιος είναι;

--Να ’στε καλά.

Μισό λεπτό κύριε μου.

Να ’στε καλά, καλημέρα σας (ο αρμόδιος της ΓΑΔΑ έκλεισε το τηλέφωνο).