ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ στις 7 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ και ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.



Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτηΑνακοινώθηκε επίσημα από την Πανελλήνια Κληρικολαϊκή επιτροπή (που αποτελείται από φορείς και συλλόγους) η πρόσκληση σύσσωμου του Ελληνικού λαού στην μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης στις 15:00 στα Προπύλαια και μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

ΟΧΙ στη νέα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ (ΠΛΙΝΘΙΟ) τύπου RFID (αναγνώριση με ραδιοσυχνότητα) – ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ με το ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ 666.

ΟΧΙ στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ της ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΟΧΙ στην ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ τύπου ΑΜΚΑ

ΟΧΙ στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ΑΓΟΡΩΝ που με όργανο τους την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ) απειλούν την ΖΩΗ – την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΧΙ στην ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και την ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ των ΛΑΩΝ. Φταίνε οι ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ και όχι οι ΛΑΟΙ.

ΟΧΙ στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ.

ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΟΧΙ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ με την ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Και να θυμίσουμε στον κύριο Τσίπρα:

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρτα πολίτη

Ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
eleftheroiellines.blogspot.com

Οι Βιομετρικές Ταυτότητες 666 Υποχρεωτικές έως τον Ιούνιο/Εκβιάζει η Αμερική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!!! [απόσπασμα]

34η Ημέρα Τουρκικού Πογκρόμ αλλά κανείς δεν λέει #JeSuisKurd !!! #Sur #Cizre #Silopi #Diyarbakir)


Εδώ και 34 ημέρες «απαγορευσης κυκλοφορίας» σε όλη την ανατολική Τουρκία, οι Τουρκοι Χωροφυλακες σκοτώνουν αδιακρίτως παιδιά και αντρες χωρίς καμία απολύτως αντίδραση απο την διεθνή κοινότητα! Αλλο Paris κι άλλο Diyarbakir

ΠΗΓΗ

Σκοπευτές του Ερντογαν σκοτωσαν αοπλο πατέρα μπροστα στον 5χρονο υιο του (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Kazim Tong shot by Turkish Cizre in front of his 5yo son
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Kazim Tong ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ (5 ή 8 ετων οπως γράφουν τα Social Media) ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ….ΚΟΥΡΔΟΣ…
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ (30 Δεκεμβριου 2015)



Σχετικά με τις διαφημίσεις

Στραβελάκης κατά Σεβασμιωτάτου Κορίνθου: Κάνατε κήρυγμα μισαλλοδοξίας και μίσους....


Γράφει ο Θάνος
Ετυχε να ακούσω σήμερα τον δημοσιογράφο του Real FM Νίκο Στραβελάκη που με τον γνωστό πάντα νεοταξίτικο τρόπο του σχολιάζει την εκάστοτε δημοσιότητα...

Οι απόψεις του είναι παρόμοιες με του άλλου νεοταξίτη δημοσιογράφου Πρετεντέρη γι αυτό άλλωστε και οι δύο έχουν "αφήσει εποχή" στο κατάπτυστο βρωμοκάναλο MEGA....
Σήμερα λοιπόν ανάμεσα σε πολλά άλλα όπως πάντα ( π.χ. μεταναστευτικό στο οποίο ο Στραβελάκης βλέπει μόνο "πρόσφυγες" και γυναικόπαιδα κι όχι λιποτάκτες, φυγόστρατους και τζιχαντιστές, οικονομικά θέματα στα οποία ο Στραβελάκης βλέπει με καλό μάτι το αναγκαίο κακό που λέγεται Μνημόνιο διότι "όλοι μαζί τα φάγαμε"... κλπ) αποφάσισε να κρίνει και την δήλωση του Μητροπολίτη Κορίνθου Σεβασμιώτατου κ Διονύσιου με την οποία απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Τσίπρα με αφορμή την πρόσφατη αισχρή και ειρωνική και εξευτελιστική για τον ελληνικό λαό, ψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλοφίλων...

Ο Ιεράρχης κατέκρινε αυστηρά την συγνώμη που ζήτησε ο Τσίπρας από τους ομοφυλόφιλους επειδή δεν είχε ψηφιστεί τόσα χρόνια το Σύμφωνο Συμβίωσης (την στιγμή που δεν έχει ζητήσει συγνώμη από τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους πολυτέκνους, και όλους τους Ελληνες που ταλαιπωρεί με την προδοσία του και την διάλυση της ελληνικής οικογένειας και κοινωνίας) και τόνισε:
- Πως θα του φαινόταν του κ Τσίπρα αν του έλεγα ως ευχή, " να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα Συμβόλαια των παιδιών σου; Θα με ρωτούσε με ειρωνεύεσαι;...."

Αυτή η δήλωση δεν άρεσε φυσικά στον κ Στραβελάκη διότι του έθιξε την νεοταξίτικη παγκοσμιοποιημένη προοδευτική συνείδηση...
Κι έτσι τόνισε ότι "αυτά είναι λόγια μισαλλοδοξίας και μίσους...."

Μπα πως κι έτσι κ Στραβελάκη;
Μήπως είστε ρατσιστής;
Γιατί εξάπτεστε; Σας φαίνεται κακό το να εύχεσαι στον άλλο να παραστεί στο Σύμφωνο Συμβίωσης του παιδιού του;
Μα πως αφού ο Τσίπρας το θεωρεί κάτι καλό και δίκαιο...
Κι εσύ απ' ότι καταλαβαίνω και ξέρω, είσαι της ίδιας άποψης...

Τώρα αντί να πεις κι ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο τα λες λόγια μισαλλοδοξίας και μίσους;

Α, ρε παλούκι που χρειάζεστε όλοι σας....
Προοδευτικούρες της αηδίας...

Τώρα που σου είπε τα λόγια αυτά ο άξιος Ιεράρχης μας θίχτηκες;
Ε, βέβαια όταν ακούγες το νεοταξίτικο προδοτικό ανδρείκελο να ζητάει συγνώμη από τους ανώμαλους διεστραμμένους δεν θίχτηκες....
Οταν οι ανώμαλοι φιλιόντουσαν έξω από την Μητρόπολη δεν έβγαλες μιλιά...
Οταν ο Βαλλιανάτος και τα άλλα ξεφτιλισμένα υποκείμενα σαλιάριζαν στα θεωρεία της Βουλής δεν συνεβαινε τίποτα...
Ολη αυτή η κοροϊδία και η ειρωνεία κατά του λαού μας δεν σε ενόχλησε....

Τώρα όμως θίχτηκες....
Και είσαι και τόσο γελοίος που η κατάκρισή σου προς τον Σεβασμιώτατο Κορίνθου σε κάνει να φαίνεσαι ομοφοβικός....
Η "ευχή" του σου φάνηκε κατάρα....

Τιποτένιοι είστε όλοι σας..
Αλλά δεν φταίτε εσείς μόνο, φταίμε κι όλοι εμείς που καθόμαστε και σας ακούμε... και σας ανεχόμαστε.
Ε, μέχρι εδώ ήταν...
Ο άνθρωπος κάποτε βάζει μυαλό....

Πέρνα κι εσύ στην ανυπαρξία τουλάχιστον όσον αφορά εμένα...
Μαύρο λοιπόν γιατί αρκετά σας ανεχθήκαμε όλους σας...
Μας κοροϊδέψατε και μας κοροϊδεύετε καθημερινά...

ΤΕΛΟΣ.....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Για να είστε απολύτως ενημερωμένοι (και να μην σας παραπλανούν τύποι σαν τον τραγικό Στραβελάκη που απομονώνουν ένα απόσπασμα που τους βολεύει και λένε ότι τους κατέβει) δείτε το παρακάτω βίντεο, για να ακούσετε ολόκληρη την άποψη του Σεβασμιωτάτου Κορίνθου, όπως την εκφώνησε από την Ωραία Πύλη του Καθεδρικού Ιερού Ναού του Αποστόλου Παύλου κατά την υποδοχή του νέου έτους 2016, ενώπιον της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Κορίνθου.




http://koukfamily.blogspot.gr/2016/01/blog-post_86.html

Η Τουρκία βαράει διάλυση και εξάγει την κρίση στο Αιγαίο – Αμφισβητεί τα σύνορα!

Σε άνευ προηγουμένου προκλήσεις προχωρά η Τουρκία, επιχειρώντας κατά την προσφιλή συνήθεια της Άγκυρας να εξάγει την κρίση στο εσωτερικό της στο Αιγαίο, εγείροντας ανοιχτά ζητήματα «αδιευκρίνιστων» συνόρων.

Το γεγονός ότι η Άγκυρα δεν έχει σκοπό να πραγματοποιήσει ασκήσεις έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι 8 ΝΟΤΑΜ αποτελούν πρόφαση για το ξεδίπλωμα της στρατηγικής της έντασης που προτίθεται να ακολουθήσει η Τουρκία.
Το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούτογλου διπλωματικά απομονωμένο σε παγκόσμιο επίπεδο εξαιτίας της υπόθαλψης και χρηματοδότησης του Ισλαμικού Κράτους, η οποία πλέον έχει αποκαλυφθεί ανοιχτά μετά και την πολεμική προβοκάτσια που επιχείρησε να στήσει με την κατάρριψη του ρωσικού Su-24, και ενώ στο εσωτερικό της χώρας μαίνεται εμφύλιος πόλεμος με τους Κούρδους που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της καταπολέμησης των τζιχαντιστών και ως επίσημοι σύμμαχοι ΗΠΑ και Μόσχας βλέπουν πλέον πιο κοντά από ποτέ την εθνική τους ανεξαρτησία που συνεπάγεται τη διάλυση της Τουρκίας, αναζητούν βαλβίδα αποσυμπίεσης στο Αιγαίο.
Διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν πως η πολιτική της κλιμακούμενης έντασης που υιοθετεί η Άγκυρα τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς έρχεται όσο πλησιάζει η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου και Ισραήλ που εν πολλοίς αναμένεται να θάψει εν τη γεννέσει τους τα ανατολίτικα παζάρια του Ερντογάν για αποκατάσταση των σχέσεων με το Τελ Αβίβ με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες.
Πέραν τούτου, με τη στρατηγική της έντασης εκτιμάται ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει να εγείρει εκ νέου ζητήματα και να προσδοκά σε… ανταλλάγματα μεσούσης της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης που η ίδια έχει καλλιεργήσει και συντηρεί σε βάρος αρχικά της Ελλάδας και εν συνεχεία της υπόλοιπης Ευρώπης. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι η Άγκυρα παρά τις σχετικές δεσμεύσεις έναντι της ΕΕ δεν έχει πράξει τίποτα από τα συμφωνηθέντα για την ανάσχεση των μεταναστευτικών ροών, παρά συνεχίζει να ποιεί την νήσσα, επενδύοντας ουσιαστικά στην επιχείρηση δισεκατομμυρίων που έχει στηθεί από λαθρέμπορους στα τουρκικά παράλια. Όπως τυχαία δεν είναι και η σχέση… στοργής που έχει συνάψει ο Ερντογάν με τη Γερμανία και την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία επιχειρεί σε κάθε ευκαιρία να φέρει δια της πλαγίου το θέμα κοινών περιπολιών για το προσφυγικό, εξυπηρετώντας πλήρως τις τουρκικές αιτιάσεις στο Αιγαίο.
Με μία αιφνιδιαστική κίνηση εδώ και ένα 48ωρο η Άγκυρα αμφισβητεί εγγράφως το υπάρχον status quo στο Αιγαίο, με συνολικά 8 ΝΟΤΑΜ.
Σε μία από αυτές μάλιστα που αφορά το Καστελόριζο ουσιαστικά η Άγκυρα συμπικνώνει όλη την επεκτατική πολιτική της, αφού αφορά την περιοχή που σύμφωνα με τις πάγιες τουρκικές θέσεις πρέπει να αρχίζει η τουρκική ΑΟΖ. Με αυτόν τον τρόπο η Τουρκία είναι γνωστό ότι δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα ΑΟΖ στο Καστελόριζο και επιχειρεί να «κόψει» την σύνδεση ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ
Σε αυτές τις ΝΟΤΑΜ η Τουρκία:
•Ισχυρίζεται, μνημονεύοντας ένα σημείο στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Μεγίστης, ότι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν αδιευκρίνιστα και δεν έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των 2 χωρών.
•Κατηγορεί την Ελλάδα ότι εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ που αφορούν περιοχές του Αιγαίου, παραβιάζει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τη Συνθήκη της Λωζάννης και αφορούν την αποστρατικοποίηση των νήσων (Σαμοθράκη, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος, Ψαρά, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Τήλος, Χάλκη και Μεγίστη), τα οποία με βάση τους τουρκικούς ισχυρισμούς δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνονται σε καμία στρατιωτική δραστηριότητα.
•Αμφισβητεί την αρμοδιότητα της Ελλάδας για έλεγχο του εναερίου χώρου μέχρι τα 10 ναυτικά μίλια, ισχυριζόμενη ότι αναγνωρίζει μόνο τα 6 ν.μ. και ως εκ τούτου δεν υποχρεούται να καταθέτει σχέδια πτήσης.

tribune 
 

Ισλαμιστές στη Λιβύη σταύρωσαν νεαρό χριστιανό.

1654163_10204173468936770_5963257395892137290_n Στη Λιβύη που σπαράσεται από τη ριζοσπαστικοποίηση ισλαμιστικού τύπου με τη δράση πολλών ανάλογων οργανώσεων  ένας νεαρός που θεωρείται ότι ήταν χριστιανός βρέθηκε σταυρωμένος.Σύμφωνα με τα δεδομένα που διαδίδονται το νεραό απήγαγαν κάποιοι εξτρεμιστές ισλαμσιτές νέοι οι οποίοι αφού τον χτύπησαν ανελέητα σταύρωσαν αργότερα το άψυχο σώμα του σ΄ένα δρόμο όπου ο κόσμος περνούσε και τον διαπόμπευε.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο σταυρωμένος νεαρός γίνεται φρικτό θέαμα ενώπιον παιδιών που παρακολουθούν εμβρόντητα τη σκηνή αυτή της απύθμενης αγριότητας και σεκταριστικού μίσους. Man-Crucified

dimpenews.com      http://dimpenews.com/2016/01/01/%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b9%ce%b2%cf%8d%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%8d%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%81%cf%8c/

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ RIA NOVOSTI - Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κόρινθο: Εκαψαν κτίριο, πετροβόλησαν τους φύλακες και το μαθαίνουμε μέσω ... Ρωσίας!



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Εξέγερση λαθρομεταναστών είχαμε στο "κέντρο φιλοξενίας" της Κορίνθου, όταν περίπου 50 λάθρο έκαψαν ένα κτίριο, κτύπησαν φρουρούς, έβαλαν φωτιά στα στρώματα και προχώρησαν σε διάφορες βιαιότητες αλλά το θέμα το πληροφορούμαστε μέσω ... Ρωσίας!
Συγκεκριμένα το ρωσικό πρακορείο Ria Novosti μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα Gennady Melnik μετέδωσε όλα τα επεισόδια για τα οποία ούτε τα ελληνικά ΜΜΕ μετέδωσαν το παραμικρό, ούτε έγινε κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της κυβέρνησης (βέβαια το pronews.gr είχε πληροφορηθεί από χθες τα γεγονότα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία της έλλειψης επίσημης πληροφόρησης).
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν τους ανακοινώθηκε ότι θα επέστρεφαν στις πατρίδες τους. Πρωταγωνιστές, Πακιστανοί, Μαροκινοί κλπ. Αμέσως, όπως μεταδίδει το Ria Novosti.
Η εξέγερση μεταδόθηκε ταχύτατα και σε λίγη ώρα άρχισαν οι φωτιές, ενώ οι φύλακες πετροβολήθηκαν ανηλεώς.
Αμέσως μεταφέρθηκαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις και εν τέλει η εξέγερση κατεστάλη.
Οπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο "Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, στην Ευρώπη, και ειδικά στην Μεσόγειο το 2015, μετακινήθηκαν  περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. 
Οι κύριες λαθρομεταναστευτικές ροές που διακινήθηκαν δια μέσου της Ελλάδος ανήλθαν σε πάνω από 844.000 άτομα.
Με το σοβαρό αυτό ζήτημα ασφάλειας ασχολήθηκε εκτενώς το κρατικό
Στην Ελλάδα ξέμεινε ένας μεγάλος αριθμός  λαθρομεταναστών που δεν κατάφεραν να διασχίσουν τα σύνορα με τα Σκόπια
Τώρα ο στόχος τους είναι  να επανεγγραφούν  ως έχοντες δικαίωμα ασύλου. Μαροκινοί,  Πακιστανοί και άλλοι  στην συνέχεια θα ξαναπροσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα και να μεταβούν στην Βόρεια και Δυτική Ευρώπη, ή όπου αλλού τους στείλουν αυτοί που τους έφεραν εδώ¨".
ΠΗΓΗ

Πως γίνονται οι κλοπές με κάρτες. Βίντεο


σχόλιο Γ.Θ : Η παραβίαση των καρτών, προάγγελος του εμφυτεύματος... Αν δεν αντισταθούμε τώρα, θα είναι δυσκολότερο μετά να σταματήσουμε τα σκοτεινά σχέδιά τους.
Σε αυτό το email: contact@iaath.gr μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, που να ζητάτε να παρέμβει άμεσα και να πάρει θέση πριν να είναι αργά.
Πριν σας πει ο λογισμός σας ότι είναι μάταιο, σκεφτείτε ότι χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε.

σχόλιο ID-ont: POS, POS, POS, μας έχουν τρελάνει οι Τράπεζες με τις ατελείωτες διαφημίσεις τους στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες για τα μηχανήματα POS. Αυτά που δέχονται τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Τρελά λεφτά έχουν δοθεί από τις (ανακεφαλαιωμένες με τα λεφτά του Ελληνικού λαού) Τράπεζες, σε αυτές τις διαφημίσεις. Από κοντά και η κυβέρνηση με την προώθηση της "χωρίς μετρητά" κοινωνίας! Ασταμάτητη προπαγάνδα υπέρ των POS από τους αρμόδιους πολιτικούς, με ποταμό μέτρων υπέρ τους...


Είδατε κανέναν υπουργό, καμιά εφημερίδα να πουν τίποτα αρνητικό για τα POS; Όχι βέβαια! Δεν έχουν αρνητικά; Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος;  Δείτε το ρεπορτάζ. Με τέτοια προπαγάνδα, με τέτοιο σχέδιο σε εξέλιξη - να γίνει ο Έλληνας πειραματόζωο σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά -, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να δείτε αντίστοιχο ρεπορτάζ από τα Ελληνικά Μέσα Μαζικού Αποπροσανατολισμού.
http://id-ont.blogspot.gr/2016/01/pos-pos.html

ΤΟ «ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ» ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, (βίντεο).



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες που έχουν ενσωματωμένο RFID-Chip στην Ευρώπη. Ανυποψίαστη μέθοδος για τον μελλοντικό έλεγχο των λαών!

666-The-Mark-Of-The-Beast-RFID-Chips-For-Every-Man-Woman-and-Child-On-Earth«Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους•και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.Εδώ είναι η σοφία• όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου• επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του [είναι] 666.» (Αποκάλυψη 13:16-18)
Αντί να χρησιμοποιείτε ένα κλειδί για να ανοίξετε μια πόρτα, μπορείτε εύκολα με μια κίνηση του χεριού σας να την ανοίξετε. Έτσι κάνει και αυτός ο Αυστριακός νεαρός. Για να «εξοπλίσει» το σώμα του από τεχνικής απόψεως άφησε να του εμφυτέψουν 2 μικροτσίπ. Η πιθανότητα της «αναγνώρισης» με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» είναι ακόμη περιορισμένη, παρόλα αυτά ο Sandro Portner μπορεί να καυχιέται ότι είναι ένα μέρος της νέας «μοντέρνας» γενιάς.
Ο καλλιτέχνης τατουάζ  Deady Leeman, χαρούμενος αναφέρει ότι αρκετοί νέοι ήρθαν σε αυτόν για να τους εμφυτέψει μικροτσίπ. Σε ένα γραφείο στη Στοκχόλμη μπορούν με το τσιπ να γίνουν άμεσα όλες οι αγορές.
Η Daniela Cerqui, ανθρωπολόγος, λέει ότι η καταναλωτική κοινωνία αναπτύσσεται και ζητά όλο και πιο γρήγορες και πιο εξελιγμένες μεθόδους συναλλαγής. Πράγματα τα οποία θεωρούμε σήμερα ανώφελα, αύριο μπορεί να είναι απαραίτητα. Ειδικά στην ιατρική θα γίνουν απαραίτητα τα τσιπ και ένα παράδειγμα είναι από την κλινική στη Λωζάνη. Αυτό το τσιπ έχει την ικανότητα να ελέγχει τα μόρια στον οργανισμό και να κρίνει μετά τη δοσολογία των φαρμάκων και πότε πρέπει να παρθεί.
Ο καθηγητής της κλινικής Sandro Carrara, λέει ότι ειδικά στην ογκολογία μπορεί να χρησιμεύσει πάρα πολύ στις δώσεις των φαρμάκων. Τονίζει ότι ο έλεγχος της δοσολογίας των φαρμάκων είναι πολύ σημαντικός. Το πρότζεκτ αυτό τραβάει πολύ κόσμο και ιδιαίτερα ένα σάιτ του Ομπάμα, το Obamacare το οποίο υποχρεώνει τον κόσμο όποιος είναι ασφαλισμένος να το φοράει.
Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το τσιπ θέλουν να δουν ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα στην αγορά, πως θα διακινηθεί η αγορά με τα προϊόντα, και αν αυτή η εύκολη μέθοδος πληρωμής ανεβάσει τον τζίρο. Όπως λένε οι επιστήμονες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον που θέλει να βγάλει ακτινογραφίες, η να μπει σε έναν τομογράφο. Το τσιπ δεν εμποδίζει τη διαδικασία. Επίσης διαφημίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σπάσει μέσα στον οργανισμό.
Μια νεαρή λέει ότι στην αρχή της φαινόταν λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο, και πολύ πέραν της εποχής της του 2015.
Στην πραγματικότητα έτσι αρχίζει η βασιλεία του Αντίχριστου. Όπως περνά το τατουάζ, όπως περνά το τσιπ, το σφράγισμα στην νεολαία, με τόσο αφελή και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr          http://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%87/