ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την παλιά βουλή 3/2/2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ: "ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."



Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις κρατικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά Αλ Σαλέχ και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"

Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ

Αυτή είναι μία απλή παράθεση κάποιων γεγονότων, που έλαβαν χώρα εχθές, μέσα στην πρωτεύουσα μίας Δημοκρατικής(;) χώρας , όπου υποτίθεται ότι υπάρχει σεβασμός στον Έλληνα νομοταγή πολίτη και προστασία στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Προσωπικά, θεωρώ, ότι βγήκα κερδισμένη και πολύ πλούσια από τη χθεσινή ημέρα. Είναι αφάνταστα ικανοποιητικό, να ανακαλύπτει κάποιος πράγματα, τα οποία πρέσβευε αλλά δεν είχε ίδια εμπειρία….. Ας πάρουμε λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Κέντρο Αθήνας 2,00 μ.μ
Ημέρα γενικής απεργίας και ελάχιστα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν. Μας αποβιβάζουν στις στήλες του Ολυμπίου Διός και με τα πόδια ξεκινάω για να φτάσω κοντά στην Ομόνοια, που είναι χώρος συνάντησης για το επαγγελματικό μου ραντεβού. Περνώντας από το Σύνταγμα και την ώρα που φτάνουν οι πρώτες ομάδες που διαδηλώνουν, ακούω θορύβους από σπασίματα και κοιτώντας στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία, βλέπω για άλλη μία φορά κουκουλοφόρους να πετάνε πέτρες στην αστυνομία!!! Με ταχύτητα αστραπής οι ομαδούλες των παρακρατικών και αναρχικών ανεβαίνουν στο πάνω μέρος και βρίσκονται απέναντι από τον άγνωστο στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Grand Bretagne.

Μένω άναυδη, βλέποντας τους να κρατάνε αξίνες, δίχαλα σφυριά και να ξηλώνουνε, στην κυριολεξία, μάρμαρα, κομμάτια ασφάλτου και πεζοδρόμια. Γεμίζανε τα σακίδια που βρίσκονταν στις πλάτες τους και ακολούθως με τα πολεμοφόδια ανά χείρας, τα εκτοξεύανε βροχή προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσανε μάταια να προστατευθούν. Άλλες ομαδούλες με full face και κράνη, πετάνε μολότοφ. Μόλις οι αστυνομικοί σπεύδουνε να τους απωθήσουνε, αυτόματα η περιφρούρηση των μπλοκ του ΠΑΜΕ, ΤΩΝ οικολόγων και του ΣΥΝ, ανοίγανε τα κοντάρια και τους ενσωματώνανε στον πυρήνα των διαδηλωτών. Αυτόματα 3-4 διαδηλωτές απόσπονταν από τα μπλοκ, πήγαιναν σε απόσταση αναπνοής από τους αστυνομικούς, τόσο που σχεδόν τα πρόσωπα τους αγγίζανε το ένα το άλλο και ούρλιαζαν βρισιές για τις μανάδες, τις αδερφές και τις γυναίκες τους. Τους αποκαλούσαν αδερφές και τους έλεγαν ότι γ………… Όσοι κρατούσαν ντουντούκες, εν χωρώ, δίνανε το σύνθημα «Έξω οι μπάτσοι από την πορεία»

Σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, ότι τραπεζάκι και καρέκλα βρισκότανε στην εξωτερική μεριά των καταστημάτων, μαζί με τις ζαρντινιέρες, έχουν σπάσει και έχουν αποκολληθεί τα σιδερένια μέρη τους, τα οποία πετιούνται με μίσος και μανία προς την Αστυνομία και φυσικά προς το κεφάλι κάθε περαστικού που βρίσκεται μπροστά τους. Τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή! Κάδοι αναποδογυρίζονται και οι πρώτες φωτιές μπαίνουν. Τα συνεργία των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μαγνητοσκοπούν με πάθος τις σκηνές βίας και απόλυτης αναρχίας.

Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι, το δέρμα μου τσούζει και ο λαιμός μου έχει ξεραθεί, σχεδόν δε μπορώ να αναπνεύσω. Περνάω πίσω από μία διμοιρία των ματ και εκείνη ακριβώς τη στιγμή σκάνε πάνω μου και γύρω μου, κομμάτια από μάρμαρο. Σηκώνω τα χέρια μου για να καλύψω το κεφάλι μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, νοιώθω ένα χέρι να με τραβάει και μία ασπίδα προστατεύει το δικό μου κεφάλι και αφήνει ακάλυπτο το σώμα ενός «μπάτσου - γουρουνιού», που δέχεται τα μάρμαρα αδιαμαρτύρητα για να με προστατεύσει! Ψελλίζω ένα ευχαριστώ και χώνομαι σε ένα παρακείμενο στενό, μένω για λίγα λεπτά εκεί μέχρι να περάσουν τα παρακρατικά και αναρχικά αληταριά.

Στο ύψος της Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, βλέπω το πρώτο λεηλατημένο κατάστημα…… Ο κόσμος κοιτάει σαστισμένος και οι ευνοούμενοι του Χρυσοχοίδη αδειάζουν το μαγαζί. Κοιτάζω με απόγνωση την αστυνομία και ένας μου φωνάζει με δύναμη «Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δε μας αφήνουν να προστατεύσουμε τους πολίτες» Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!

Άγιος Παντελεήμονας 5,00 μ.μ
Μετά από μία ημέρα, ασφυκτικά γεμάτη από δακρυγόνα και καπνογόνα, «μπουκωμένη» και με τα μάτια και το λαιμό μου, ακόμα να τσούζουν, πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας. Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους. Είναι μία εκδήλωση νόμιμη και μάλιστα με την άδεια της αστυνομίας.

Την ώρα που χαλαρώνουμε, οι γνωστοί-άγνωστοι αγαπημένοι και προστατευόμενοι του Χρυσοχοίδη, περνάνε ανενόχλητοι και μας φωτογραφίζουν. Εμείς γελάμε, άλλωστε δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε. Είμαστε Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες και λανθασμένα πιστεύουμε, πως το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να μας προστατεύει.

Η παρέα μας αυξάνεται και για να μη δημιουργούμε πρόβλημα, στους επαγγελματίες με το χώρο που πιάνουμε, μεταφερόμαστε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και συνεχίζουμε τα ανέκδοτα, τα γέλια και τα πειράγματα. Είναι 6,00 μ.μ και είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές, που στην παρέα, έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ. Μία παλέτα απόψεων και ιδεολογιών, συντάσσετε κάτω από μία κοινή αγάπη ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, τη Χ.Α, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, το ΛΑΟΣ, τους Ανένταχτους, το ΣΤΟΧΟ, την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μέχρι τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

συνέχεια εδώ


ΠΗΓΗ

Προσαγωγές με αιτιολογία την Εθνικότητα...Είσαι Έλληνας πας μέσα...Είσαι αντιρατσιστής παίρνεις επιδότηση και κρατική κάλυψη




πηγή

ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ!


ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ Β3 ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ

ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΗΛΙΑ ΛΕΝΤΖΟ

ΣΥΝΕΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ.

ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ.

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΑΝΑΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟ INDYMEDIA ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΕΒΕΥΕΙ Ο ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ


ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Η ΑΘΗΝΑ ΖΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ"

ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΦΕΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!

ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ

ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΑΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ

ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.....

ΠΗΓΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!




Ανατριχίλα... Αίσχος...

Είμαστε αιχμάλωτοι στην ίδια μας τη χώρα...

Τα στιγμιότυπα που θα δείτε διαδραματίζονται στο Αγιο Παντελεήμονα, όταν 60 αστυνομικοί των ΜΑΤ περικυκλώνουν 25 Ελληνες πολίτες που θέλουν ειρηνικά να πάνε στο προσκλητήριο των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

Το έγκλημά τους είναι οτι είναι Ελληνες... και οι πολιτικοί μας είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο προϊστάμενος της αστυνομικής δύναμης του θέτει το δίλημμα... " διαλυθείτε και φύγετε αλλιώς...",

Οι Ελληνες του απαντάνε οτι είναι αποφασισμένοι να πάνε στην πλατεία Αμερικής, έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε, είναι ελεύθεροι πολίτες σε ένα "δημοκρατικό" κράτος...

Την ίδια ώρα 300 αναρχικοί βρίσκονται στη πλατεία Κύπρου και καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας χωρίς κάποια αστυνομική δύναμη να τους εμποδίζει το έργο τους...

Ομως δεν συμβαίνει το ίδιο στα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα...

Αυτούς τους 25 ελεύθερους Ελληνες πολίτες, έχουν σκοπό οι γνωστοί ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί να τους κάνουν να σκύψουν το κεφάλι και να υποταχθούν...

ΕΛΛΗΝΕΣ, σε εσάς που θα δείτε το βίντεο.... Ξυπνήστε και βγείτε στους δρόμους πριν τα χάσουμε όλα...

Κλείνω τα σχόλια με το εξής... την ώρα που η αστυνομία είχε στριμώξει τους λίγους Ελληνες πολίτες, τριγύρω υπήρχαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που τους χάζευαν και περιγελούσαν....

Βγείτε στους δρόμους πριν είναι αργά γιατί σβήνουμε... και η πατρίδα χάνεται...


ΠΗΓΗ

Ακόμη και αυτή την στιγμή κάτοικοι βρίσκονται στην πλατεία Αμερικής!



Ακόμη και με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών..ακόμη και με το κλίμα τρόμοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν....

αυτή την στιγμή στην πάνω μεριά της πλατείας Αμερικής είναι παραπάνω από 80 κάτοικοι της περιοχής εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.

Ενώ οι αναρχικοί και αντιρατσιστές βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο που τους έχει "δωρηθεί" ως κατάληψη!!!

Στις σελίδες παραπληροφόρησης των αναρχικών προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν έγινε συγκέντρωση Ελλήνων και πως τα άπλυτα πετύχανε τον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς θα πέσει πολύ γέλιο γιατί το υλικό που θα βγει σε επόμενες αναρτήσεις θα αποδείξει πως εκτός από άπλυτοι και μισθοφόροι...είναι ψεύτες και βλάκες!!!

Greekalert

Αφαίρεσαν το σταυρό του σήματος της Ελληνικής Αστυνομίας από τις νέες ταυτότητες των αστυνομικών



video

Η κυβέρνηση προχωρά με ταχύτατο ρυθμό στον αφελληνισμό και τον αποχρωματισμό των πάντων.

Η αφαίρεση του σταυρού από το σήμα της αστυνομίας στις νέες ταυτότητες των αστυνομικών δεν είναι τυχαία κίνηση.

Σκεφτείτε..!

Πως θα μπορούν να δρουν οι "νέοι" εργαζόμενοι, αλλοδαποί, στα αστυνομικά τμήματα αν υπάρχει το σύμβολο της ορθοδοξίας επίσημα στο σήμα της αστυνομίας μας;

Όλα γίνονται για να μη δυσαρεστηθούν λοιπόν οι αλλοδαποί εργαζόμενοι.

Φυσικά όλα αυτά αποσκοπούν στον πλήρη αποχρωματισμό της Ελλάδος και στην κατευθυνόμενη μαζοποίηση μας.

Μας πηγαίνουν προς την παγκοσμιοποίηση, το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ολοταχώς!

Αφυπνισθείτε Έλληνες!

πηγή:Ελλήνων Αφύπνιση

ΦΙΡΜΑΝΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΕΛ 5)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 24/2 ΣΤΙΣ 7μ.μ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


f16Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατου αξιωματικού του στρατού στο defencenet, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπάρχει έκδηλη ανησυχία για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μέχρι τα τέλη καλοκαιριού. Ο εν λόγω αξιωματικός φέρεται να δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές μας και για αυτό ίσως προχωρήσει σε απανωτές προκλήσεις. Εξάλλου, "φρέσκο" είναι ακόμη το περιστατικό με τα τουρκικά F-16 που πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το πεδίο βολής της Άνδρου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν άμεσα με κατάρριψη.